2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Canım sonuçta kış bebeği olacaklar.Patikli altlardan al derim 3-5 tane...Tulumların ve hastane çıkışarının altına giydirmeye.Battaniyeye saracağız tabiki ama evde emziriken felan sarıp tutmak zor olur ve bence 1 katla üşür bebekler anne karnındaki sıcaklığı ararlar ilk doğduklarında belirli bir süre...

Bir arkadaş listesini yazmıştı az önce okudum ama adını unuttum :) Bence kıyafetleri az olmuş.Kış günü her giydirdiğimizi hemen yıkayamayız sonuçta.Hemde 1-2 parça küçücük şeyi tek başına makinaya atmakta çok mantıklı değil bence...Benimkiler ikiz olduğu için mi yoksa biz mi abarttık bilmiyorum ama bizim,annemin ve kv aldığı uzun kollu çıtçıtlı badi,patikli tek alt,ikili yandan çıtçıtlı takımlar,tulumlar,çoraplar vb kıyafetleri ben sayamadım kaçar tane olduğunu maşallah...

Sırf 10 lu hastane çıkışından 3'er adet toplamda 6 tane aldık.5 li hastane çıkışından da bir okadar...Yıkayıp yerleştirirken yazarım kızlar,bakalım ne almışız...

TURNUSOL KAĞIDI MAVİ - KIRMIZI + ÜCRETSİZ KARGO GittiGidiyor'da 68055780 burda var ama çok pahalı bence büyük kırtasiyelere bir sor.

bana mı yazdın bilmiyorum ama ben ilk etap olarak aldım lazım oldukça alırım diye düşünüyorum. çünkü 0-3 ay çok küçük bebeğin 1-2 kez giyip küçülecek şeyleri olmasını istemiyorum. :26: gerekirse alırız bebişi arabaya beraber gideriz almaya ama karda kışta zor olablir. en iyisi ben 3 er tane daha zıbın ve tulum alıyım :44:

Evet canım,sağ salim doğsunlarda inşallah açta kalmazlar açıktada.Yeter ki sağlık olsun.Allah ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi,gerisi nasıl olsa hal olur inşallah...

çıtçıtlı badyler 0-3 aylıksa yeterli ilk etapta. alacaksan büyüklerinden al
badyler içe giyildiginde öle cok kirlenmiyor anca kakası dışarı cıkarsa yıkanıyor.kurutma işini dert etme kış ayındayız, koyarsın petegin üstüne 2 saatte kurur

eşofman altı dedigin patiksiz ise onların içine patikli tek alt al mutlaka 3 tane alsan yeterli
tulumların içine ve alt pijamaların içine giydirirsin

çorapların ve eldivenlerin bileklik kısımları cok sıkı olmasın onlara dikkat et mutlaka ,sıkıysa elinle ac biraz
şapkanın boyu büyük olmasın cocugun kafasına gecer tamamen allah korusun bogulabilirr
baktın boyu uzunsa üstten lastik tokayla bagla.beni arkadaş listeene ekle ,albümde kızımın şapkasına bak nasıl yaptıgıma

battaniye ,havlu ,mermerşahi bez v.s bunlarıda aldın dimi

merhabalar. sonunda yazabiliyorum.öncelikle hepinize teşekkür ederim . şükür iyiyiz hepimiz .az önce doğum topiğine doğum hikayemi yazdım inş beğenirsiniz.

Reputable en öenmli şeyelrden birini unutmuşun yelek :)
penye ve yün yelek olsun mutlaka evinde.

ya burda herşey bulunmuyor, yelek bakındım ama bulamadım.
patikli alt arayacağım.
mermerşahi bezin ne olduğunu dahi bilmiyorum

bir polar battaniye aldım bir de yün örme.

Çok güzel oldu dış çizgisini değiştirdim arka planını değiştirdim bebeğin giysi rengını değiştirdim

6 renk yapayım dedim ama biraz yakın renkler olmuşlar şöyle bi ön izlemesini ekliycem ismli ve isimsiz olarak ama ayrıca .psd formatında da

mevcut pc de istersen o şekilde de yollarım sıkıntı değil :)

png formatında çalıştım aslında resimler çok kaliteli oldu ama buraya yükleyince kaliteleri düştü :26:

Resmin ; Orjinali / Değiştirilmişi

Son düzenleme:
oyy kuzum sağol sizde birbirinize çok yakışıyorsunuz..bende seni çok beğeniyorum biliosun ve eşinde eşim gibi müzezzin suratlı adamlar masum zaten cnm cadılık bizde ama benim eşime öyle msj yazıcak biri anasının karnından doğduysada güzel planlarım olur onun için hahahah

MERYEMİM GELİYOR..teşekkür ederim. Allah hepimizin bebeklerini sağ salim doğurmamızı nasip eder inşallah.

AHERDO..valla su içmeyi benim de hiç canım istemiyor ama ilaç niyetine içiyorum bardakları sayarak, wc den çıkamıyorum ama olsun.

Bu arada yeni doğan bebek sigortası yaptırmayı düşünüyor musunuz? bazısı bebek doğduktan sonraki ilk 14 gün yapmıyor ama koç allianze bebek doğduğu gün yapıyormus,mantıklı geldi bana.

merhabalar. sonunda yazabiliyorum.öncelikle hepinize teşekkür ederim . şükür iyiyiz hepimiz .az önce doğum topiğine doğum hikayemi yazdım inş beğenirsiniz.
slm canim benim hosgeldin bebislerin hayirli ugurlu olsun allahim onlara uzun ömürler saglik sihat versin gözün aydin canim benim allahim nazarlardan saklasin onlari yerim ben onlari yaaaaaaaaaaaaaaa iki tane cücük cücük ay elleri ayaklari yüzü minnacik ay cokk merak ettim ben onlari yerim onlari bencanim benim tekrar gözün aydin allah anali babali büyütmeyi nasip etsin tüm kötülüklerden korusun onlarisanada tekrar gecmis olsun cokk sükür atlattin canimseni..

ya burda herşey bulunmuyor, yelek bakındım ama bulamadım.
patikli alt arayacağım.
mermerşahi bezin ne olduğunu dahi bilmiyorum

bir polar battaniye aldım bir de yün örme.

mermerşahi agız silme bezi cnm.cocuk kustugu zaman filan siliyorsun onunla.
orda mutlaka bu işe yarayan bezler vardır bi araştır bakalım

ay aslı müezzin surat nerden aklına geldi ilahii.şimdi eşime söledim oda gülüyorr yine mi aynı benzetme diyee
inanmıcaksın belki ama eşim için herkes aynı yorumu yapar.hoca ,müezzin tipi var eşinde derler.yani temiz yüzlü,masum anlamında bu sıfatları kullanıyorlar dedigin gibi :))

bacım ortalık cok fena ,genc kızlar cayır cayır yanıyorrr , etrafa tehlike sacıyorlar ,bize bitane bölesi denk geldi zor kurtardık paçayı
inşallah öle birisi sana denk gelmez ,sopayı yer senden desene

eşim içinde hep nekadar temiz suratı var aslı yaaa derler,bide beyaz tenli kocam sanırım oda suratına nur katıyohehe annem bile pamuk damadım der
eşimin tabiridir o ''müezzin gibi suratım var daha ne istiyon '' der hep bana güldürür beni...Allah utandırmasın cnm valla o anki psikolojime bağlı,çünkü ben birden harlayıp 5 dk sonra sönen bi ruh haline sahibim.sinirli halimde görmiyim öle bi şahsı yeter ama dövmek bi yanada laf sölemezsem içim rahat etmez..Allah korumuş senide cnm.eşin sana sadık olduktan sonra kim ne yapmış ne demiş önemli değil aslında..ama ben dayanamam benims evdiğim insana göz koyan birine tahammül edebilirmiydim senin gibi orası muallakta..hani böyle uyuz azgın kız tipleri vardır insanın yanından geçerken sevgilisi karısı varmı farketmez onlar için bakarlar..ölelerine bile denk geldiğimde tırnaklarım çıkıyor gözlerim pörtlüyor,
''öle olmaz içine gir kızım'' demeden geçemiyorum zillilerin yanından çok hassasım eşim konusunda..evlendikten sonra amaaan nasıl olsa benim diyen tiplerden olamadım kahretsin ben..içten içe fesatlanırım hep,ama belli etmemeye çalışırım eşime..

canim hosgeldin dogum hikayeni sabirsizlkla bekliyordum benim kuzular da ikiz oldugu icin.herseyin yolunda gitmesine cok sevindim insallah bebislerin de cabucak toparlar gecmis olsun ucunuze de :)

Allahım ikisini de acil şifa versin. Çok üzüldüm valla, inşallah iyilerdir ya. Haber duyan olursa bizlerede söylesin mutlaka.

Bu arada sonalferin numarası olan var mı? Bana çok yakın oturuyor. Ayrıca aynı hastanede ve aynı doktora gidiyoruz. Hastane de bana yakın. Olmadı şimdi bile atlar giderim 2 dk ziyarete hemen.

nasılsınız kızlar ,sizi hep takip ediyorum hergün sizleyım ama ara sıra yazıyodum:) geçen dr gittim 34 haftalık oğluşum olcak ama kilomuz geride 1700 dedi boyu iyi ,çokk üzüldüm yemem de iyi çok aşırı yemiyorum ama meyvamı hergün yumartamı falan yıyorum,dr dedi sağlığı iyi minyon bi bebek olucak dedi,ne yapmalıyım bilmiyorum ki bende 2.5 kilo doğmuşum .... bide bebeşim hala ters dönmedi, dua ediyorum dönsün diye...çok üzldüm ama hayırlsı rabbim ne derse o olurr.. içimi dökmek istedim size rahatlıyorum sizlerle olunca:)....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…