kızlar hastane çantamızı hazırladım
dün ütüleri yaptım ılk once oğlumunkini hazırladım koydukçada çantaya, daha çok eksikler geldi aklıma
bişi sorcam, hastane çıkışı setınde yarım kollu alttan çıtçıtlı badi ve ust alt var.şimdi aklıma takıldı kış bebeği olacaklar sonuçta alt olarak 2kat mı giydirsek ...çıtçıtlı badileri çok ama hepsi bacaksız ... acaba beyaz bacaklı bı badı mı alsam ustune hastane çıkışını gıydirsem..annem battanıyeye sarılır belden aşagısı zaten dedi ama ne bılıyım?
kızlar hastane çantamızı hazırladım
dün ütüleri yaptım ılk once oğlumunkini hazırladım koydukçada çantaya, daha çok eksikler geldi aklıma
bişi sorcam, hastane çıkışı setınde yarım kollu alttan çıtçıtlı badi ve ust alt var.şimdi aklıma takıldı kış bebeği olacaklar sonuçta alt olarak 2kat mı giydirsek ...çıtçıtlı badileri çok ama hepsi bacaksız ... acaba beyaz bacaklı bı badı mı alsam ustune hastane çıkışını gıydirsem..annem battanıyeye sarılır belden aşagısı zaten dedi ama ne bılıyım?
iç dış zıbın dedğin hangisi, şu önü üçgen arkadan bağlamalı olanlar mı
ben en iyisi tek renk bır alt alayım 2kat gıysın
Kızlar bu turnusol kağıdını nerden bulabilirm bi fikriniz varmı bende arada çamaşırımda ıslaklık hissediyorum. Evde durmasında fayda var. Gerçi yarın doktor kontrolum var sonunda 1 ay gecti çok şükür görebileceğim bebişimi. Bakalım doktor teyzemiz ne dicek benim sancılarım git gide artmaya başladı hakkımızda hayırlısı olsun
Canım sonuçta kış bebeği olacaklar.Patikli altlardan al derim 3-5 tane...Tulumların ve hastane çıkışarının altına giydirmeye.Battaniyeye saracağız tabiki ama evde emziriken felan sarıp tutmak zor olur ve bence 1 katla üşür bebekler anne karnındaki sıcaklığı ararlar ilk doğduklarında belirli bir süre...
Bir arkadaş listesini yazmıştı az önce okudum ama adını unuttum :) Bence kıyafetleri az olmuş.Kış günü her giydirdiğimizi hemen yıkayamayız sonuçta.Hemde 1-2 parça küçücük şeyi tek başına makinaya atmakta çok mantıklı değil bence...Benimkiler ikiz olduğu için mi yoksa biz mi abarttık bilmiyorum ama bizim,annemin ve kv aldığı uzun kollu çıtçıtlı badi,patikli tek alt,ikili yandan çıtçıtlı takımlar,tulumlar,çoraplar vb kıyafetleri ben sayamadım kaçar tane olduğunu maşallah...
Sırf 10 lu hastane çıkışından 3'er adet toplamda 6 tane aldık.5 li hastane çıkışından da bir okadar...Yıkayıp yerleştirirken yazarım kızlar,bakalım ne almışız...
TURNUSOL KAĞIDI MAVİ - KIRMIZI + ÜCRETSİZ KARGO GittiGidiyor'da 68055780 burda var ama çok pahalı bence büyük kırtasiyelere bir sor.
bana mı yazdın bilmiyorum ama ben ilk etap olarak aldım lazım oldukça alırım diye düşünüyorum. çünkü 0-3 ay çok küçük bebeğin 1-2 kez giyip küçülecek şeyleri olmasını istemiyorum. :26: gerekirse alırız bebişi arabaya beraber gideriz almayaama karda kışta zor olablir. en iyisi ben 3 er tane daha zıbın ve tulum alıyım :44:
yavruşumun arabası araç koltuğu yatağı ve diğer ıvır zıvırları geldi.
alışverişi şimdilik tamamladığımı düşünüyorum. kıyafetleri de büyüdükçe almak niyetindeyim.
sizce bu aldığım kıyafetler yeterli mi başlangıç olarak?
3 ayaklı tulum
5 kolsuz çıtçıtlı badi
5 uzun kollu tişört
2 eşofman altı
1 askılı pantolon
1 kalın polar üst
1 tulum kaban dışarısı için
2 şapka
3 çift eldiven
6 çift çorap
7 önlük
Reputable en öenmli şeyelrden birini unutmuşun yelek :)
penye ve yün yelek olsun mutlaka evinde.
oyy kuzum sağol sizde birbirinize çok yakışıyorsunuz..bende seni çok beğeniyorum biliosun ve eşinde eşim gibi müzezzin suratlıvalla başka edepsiz kadın benii hiçç alakadar etmiyorr ,hiçç muhatap olmam.eşimin canına okurum.ama o msn deki msj konusunda eşim masumdu bişi yapmadım :))
aslında ben kıskanç biri degilim sadece aptal yerine koyulmak istemiyorum.ondan o akadar hafiyelik yapıyom :))
aslıcım alımlı ,hoş hatunsun maşallahın var.eşinde kardeşim olsun gayet iyi , birbirinize cok yakışmışsınız.Allah bozmasın yuvanızı inşallah
slm canim benim hosgeldin bebislerin hayirli ugurlu olsun allahim onlara uzun ömürler saglik sihat versin gözün aydin canim benim allahim nazarlardan saklasin onlarimerhabalar. sonunda yazabiliyorum.öncelikle hepinize teşekkür ederim . şükür iyiyiz hepimiz .az önce doğum topiğine doğum hikayemi yazdım inş beğenirsiniz.
ya burda herşey bulunmuyor, yelek bakındım ama bulamadım.
patikli alt arayacağım.
mermerşahi bezin ne olduğunu dahi bilmiyorum
bir polar battaniye aldım bir de yün örme.
merhabalar. sonunda yazabiliyorum.öncelikle hepinize teşekkür ederim . şükür iyiyiz hepimiz .az önce doğum topiğine doğum hikayemi yazdım inş beğenirsiniz.
oyy kuzum sağol sizde birbirinize çok yakışıyorsunuz..bende seni çok beğeniyorum biliosun ve eşinde eşim gibi müzezzin suratlıadamlar masum zaten cnm cadılık bizde ama benim eşime öyle msj yazıcak biri anasının karnından doğduysada güzel planlarım olur onun için hahahah
ay aslı müezzin surat nerden aklına geldi ilahii.şimdi eşime söledim oda gülüyorr yine mi aynı benzetme diyee
inanmıcaksın belki ama eşim için herkes aynı yorumu yapar.hoca ,müezzin tipi var eşinde derler.yani temiz yüzlü,masum anlamında bu sıfatları kullanıyorlar dedigin gibi :))
bacım ortalık cok fena ,genc kızlar cayır cayır yanıyorrr , etrafa tehlike sacıyorlar ,bize bitane bölesi denk geldi zor kurtardık paçayı
inşallah öle birisi sana denk gelmez ,sopayı yer senden desene
merhabalar. sonunda yazabiliyorum.öncelikle hepinize teşekkür ederim . şükür iyiyiz hepimiz .az önce doğum topiğine doğum hikayemi yazdım inş beğenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?