2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Günaydın, stersin hormonlar ve havalardandır herhalde. Benim ikinci gebeliğim ikisinde de dönerken hissetmedim fakat göğüs kafesinin altında hareketler hissediyorsan bu ayakları olabilir. Biz 28. hfatdan beri doğum pozisyonunu aldık.

günaydın güzel anneler..

cekirdek için dua edelim,doktor bugün doğuma alabiliriz demiş...henüz çok minik donanımı daha iyi olan bir hastaneye sevk edebilirlermiş..

Günaydın güzel anneler ve minişleri...
Uyuyamadım yahu midem bulandı. 8. aya girdik bu ne şimdi

günaydın canım :)

ohoo benım kaç haftadır bulanıyo midem :) sabah açlık bulantısı o

hemen bişeyler atıştır :)

Günaydın canım

benim bebeğim dönmüş ıkı doktorumda söyledı aynısını ama ıksı de ekledı bu son pozisyonu değil sadece bası aşağıda

başını doğum yoluna sokmasına daha çok var sık sık pozisyon değiştirir dediler...canım hareketleri yorumlamakla alakalı

ama emin de olamazsın döndüğüne çünkü dışardan gozukmuyo ancak fikir yürütürsün döncek mi döndü mü diye sorun

yapma sakın doğuma bir gün kala bile dönen bebekler var :)

günaydınlar herkese bugün misafirim gelecek çok yakın arkadaşım ve hamile 27 kasımda doğum yapacak hayırlısıyla darısı bize

anladım canlarım ben de hareket yerleri değişince dedim acaba dönüyomu ki .
pozisyon değiştirmiştir belki.

günaydın güzel anneler..

cekirdek için dua edelim,doktor bugün doğuma alabiliriz demiş...henüz çok minik donanımı daha iyi olan bir hastaneye sevk edebilirlermiş..

Evt canım Allah yardımcısı olsun. sağlıkla dünyaya gelsin bebişi.

ben 10 kasımda gittim en son dönmüştü
yani 28+3 de canımcımmmmmmmmmm

ben 10 kasımda gittim en son dönmüştü
yani 28+3 de canımcımmmmmmmmmm

hımm anladım canım. ben de 9 kasımda gitmiştim. başı yukardaydı. 10 aralıkta tekrar gidicem bakalım son durumu ne minnoşun. bol bol tepik yiyorum.

seninle haftalarımız aynı nerdeyse.

Valla ben sarılar, yeşiller, mavier. Ooooo neler aldım oğluma. Oyuncak bebek gibi değişik değişik giydiricem fotoğraflarını çekicem

Çocuğumu palyoçaya çeviricem sanırım
yerim ben o palyaçoyu :)) valla bende renkli renki aldım :))
cnm biraz az olmuş sanki çünkü bebek kusabiliyo terliyo falan çok üst değiştirmek zorunda kalınabiliyomuş sen bikaç tane daha al istersen hatta aldıklarını 3 -6 al zaten üst üste giyecekleri için daha sonrada kullanırsın :))
saol canım,şehir değişikliği,ev değişikliği,3 kişilik yeni hayat....bayaa bir büyük değişim bizi bekliyor :)
cnm benim yaaa valla çok zor Allah kolaylık versin hangi şehirdesiniz ???
ahh yaaa noluyo bizeeeee çok aceleci çıktı bizim ocak bebekleri az daha kalsınlar içerde
günaydın güzel anneler..

Allahım yardımcısı olsun sağsağlim alsın inşallah kucağına dualrımız onunla ...

benimde yazın su gelip ıslatıyordu çamaşırımı o zaman baya araştırdım.eczanelerde bulamadım.medikaldede yoktu.kırtasiyede satılıyor sanırım.
öğretmen arkadaşın varsa sor,okulda fen öğretmenınden istesin
labaratuarda oluyo genelede
bıde eczaneye sormak lazım
fen bilgisi hocamız o ne dedi ya
ayyyy hastanelerde çok sıcak oluyor.ben bu çocuğu üşütücem galiba ya
bize nolouyor anlamadım ağrıdan sancıdan kıvrandım gece gece

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhh şu hormonlar bizi bu hale getiyor.yosa melek gibi biriydim benbenim bebeğim 28.haftada döndü.ben döndüğünü hisettim ama yatıyordum.çok ilginçti.
günaydın güzel anneler..

dualarımız onunla.doktoru erken doğum olacak dedi dedi durdu.ya benim bir arkadaşım vardı suyu azalmıştı onunda haftalarca hastanede yattı...doktoru alıcaz dedi.eşi müsade etmedi 34.haftada doğdu bebek.şimdi 2 yaşında...son çare değilmi ki şu aşamada almak.

günaydın kızlar..
nasılsınız bugün???

sensiblegirl doğum hikayesini yazmış, cok duygulandım..

chekirdekk 'i duymuştum dün ama sonalfer e şaşırdım o da hastanedeymiş..

allahım teker teker dökülmeye başladık, yardımcımız ol yarabbimm (amin)

kızlar benim karnım sertleşiyor sürekli, oğlum orasını burasını dayıyor sanırım, itiyor dışarı doğru, özellikle akşamları..

ve cok yukarda, mideme baskı yapıyor sürekli sanırım, midem boğazım cok yanıyor..

karnımın altı ise bomboş, yanlar boş, top gibiyim yani hop hop

kızlarr günaydınn
bizim bebişler aceleci çıktı teker teker gelmeye başladılar hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıklı sıhatli en doğru zamanda gelir kuzularımız...
ben kaçıyorum kızlarr işler beni bekler yapmak istemiyorum ama yapmazsamda bitmez ( hade ben kaçtımm ara ara gelip bakarım sizee çekirdeki merak ediyorum çok inşallah herşey yolundadır...

herkese slm yazmıyorum ama hep takip ediyorum dün olumuzun beşi geldi oyun park beşi aldım göründü kadar kücük degilmi kurdular kocaman oldu böylede yer kapladı yatak odama hiç sımaz beşi kurdukları oda kulanmıyordum oda kücük zaten aynalı komidinim ve uzun komidinim var bide sandık sandın üstünde televizyon beşikde gelince dar bir alan oldu bir tuyaf oldu ya napıcam sandı kaldırsammı depoyamı koydursam aynalı komidini olumun elbiselerini koydum onnu kaldırama kaldırsamda ev kücük of napmalıyım??

chekirdek hastaneden çıkıyomuş kızlar.

aherdocum aynı beni tarif etmişsin canım. bebişin maşallahı var akşamları. hatta geceleri bile hiç uyumuyor sanki. sürekli bi tepik halinde. göbek deliğim ve etrafına dayıyor bi yerlerini minik sıpam.

aynen sultancım yaa ben de hemen hormonlara baglıyorum :)) nası hissettin öyle yaa pıt diye mi döndü :)) maşallahh bebeğine canımm )

Günaydın Arkadaşlarım naber nasılsınız

Bi kaç gündür vakıf olamadım topiğe.Nedense kendimi sürekli yorgun hissediyorum..Bi kaç gecedirde uyku uyuyamıyorum onun etkisiyle gün içinde sanki taş taşımış gibiyim Deli gibi uyumak istiyorum ama sağa yada sola dönmekten ve döndüğüm yerdeki popomdan bacaklarımdan tutan çok kötü ağrılar buna fırsat vermiyor....
chekirdekk arkadaşım da hayırlısıyla sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kavuşur inş bebeğine...

Kızlar bu arada bişey söylemek istiyorum.Geçen hafta öğrenmiştim ve söylemeyi unuttum sizlerede.duydunuz mu bilmiyorum ama devletin hamilelere verdiği süt yardımı varmış?

Sütten konuşurken tesadüfen arkadaş sen sağlık ocağından sütünü almıyormusun dedi?
Dedim hayır bilmiyorum çünkü..Sağlık ocagın sana sölemesi lazımdı,hamileliğin son 3 ayı ve doğumdan sonraki ilk 3 ay olmak üzere ayda bir koli (12 pk)süt alınıyor die..Neyse bende sağlık ocağındaki hemşireme sordum..AAA biz seni kaydetmedik mi dedi:) Neyse işte sonra kaydımı yaptı şimdi bi kart çıkacakmış ve anlaşmalı marketten her ay 1 koli sütümü alacakmışım....

Devlet hamileleri süt içmeye teşvik amaçlı yapıyormuş bunu..Aslında çok da hoşuma gitti isteyen almayabiliyormuş ama ihtiyacı olan hamileler vardır enazından onlar için çok güzel düşünülmüş...

yaprakcım merhaba..
ben iyyim canım, ama senin uyku sorununa üzüldüm..neden uyuyamıyosun? kafaya bişey mi takıyosun yoksa bahsettiğin ağrılardan mı? dr unla konuştun mu?
ya ben fosur fosur uyuyorum, hatta sabah işe gelmek işkenceye döndü.. kalkamıyorum yataktan..
kasık ağrım var biraz benim de ama harekete bağlı bir kas ağrısı sanırım.. bir de yumurtalıklarımın olduğu kısım et kesilmesi gibi acıyor sağa ssola dönerken, kalkarken, otururken.. gün içinde de kuyruk sokumum, oturmaktan ağrıyor allaaaaam hic bitmiyo derdim sanki :44:

süt olayını ben de bilmiyordum bak, sorayım bi aile hekimliğine.. gerci ben paket süt içmiyorum, günlük süt alıyoruz..
ama olsun eşim sütlü tatlıları cok sever, tatlı neyim yaparım ben de

yok cnm ya kafamda çok şükür bi sorun yok ağrılardan uyuyamıyorummmm..Etimi eziyolar sanki lime lime Ne tarafa yatsam o tarafta alttan kalan kısım başlıyor ağrımaya..Dr uma sorsamda pek işe yarayacak bişiy olmaz die düşünüyorum,aman ne biliym ya zor olsada kızım için dayanmaya çalışıyorum yinede...Seninde varmış sorunlar her ağrı ayrı zor Allah yardımcımız olsun..

Canım bende sütü direk içmiyorum kefir mayaladığım için sürekli mecburen alıyorum.Bide eşim saolsun brakmıyor artık süt.Protein tozu içiyor sütle bu defada ona yetiştiremiyorum:) Enazından o kullanır yada dediğin gibi tatlılara sütlaç yapmaya filan iyi olur...
28.hafta dolduktan sonra kaydını yapıolarmış sağlık ocağı.Yani 7.8.9. aylarda veriliyor.Mesela şuan geçtiği için eskiye dönük ayı bile alabiliyormuşsun...Herkesin bilgisi olsn dedim bende.....

ikinize de iteşekkür ederim, belki çok basit bir mevzu, internette de olumsuz birşey görmedim ama dünden beri durup durup ağlıyorum, canımı sıkan sadece ilacı almış olmam değil bana bunu doktorumun söylememiş olması. Ben güya bi de korkumdan, pinpirikliğimden prof.a gidiyorum, özel muayene ücreti yatırıyorum, resmi işlemlerimi yaptırmak için hastanede hastası olmadığım dr.lara rica ediyorum, personel olduğum, imtiyaza sahip olacagım, daha az para verecegim halde devlette değil de özel de doğm yapmayı göze alıyorum ama adam beni umursamıyor, en basit şeyi bile söyleme gereği duymuyor...

cok iyi yaptın canım, hakkımız madem alırız değil mi ama :))))

yeğenlerim içiyor benim su gibi onlara veririm birazını da.. peki hangi marka belli mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…