2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

günaydın canım :) benım de agrım sızım yok ama uyku karıısklıgı yasıyorum :) erkenden uykum gelıo

böle ayakta duramıyorum uyusamda uyumasamda gece uykum gelmıo :S öel bi dengelerım şaştı :)

bu arada süt olayı güzelmiş ama sanırım sadece izmt kocael bölgesinde gecerli nettede arastırdım öle bilgiler var?

AAA ilginç ya sadece burda olması.Sağlık ocagı veriyor sonuçta hem hemşire devletin hamilelere verdiği bişey süt yardımı demişti...Şaşırdım valla öyleyse...Tühhhh....

canım benim Allah razı olsun..ama resim falan açılmadı bende..

günaydın güzel anneler..

cekirdek için dua edelim,doktor bugün doğuma alabiliriz demiş...henüz çok minik donanımı daha iyi olan bir hastaneye sevk edebilirlermiş..

Allah yardımcısı olsun, inşallah zamanı gelince sağlıkla alır bebişini kucağına....

canım ya ben de aynı durumdayım, benim kızımda sanki sürekli midemi ciğerlerimi tekmeliyor ve benim karnımda aynı basketbol topu yutmuşum gibi duruyor :))

İstisnasız her gebeye veriliyoruymuş? Hiç duymamıştım...

Merhaba canım teşekkür ederiz iyiyiz şükür..sana geçmiş olsun..dikkat et kendine..sakın soğuk algınlığı başlangıcı olmasın..ilk önce insanın kemikleri kırılır, kendini dövülmüş gibi hisseder ya..seninde öyle olmasın..yani havalarda pek güvenilir değil..bir iyi bir soğuk..

canım süt olayına gelince bende geçenlerde sağlık ocağında kayıt oldum..Toplum sağlığı merkezinden 3 tane mesaj gelecekmiş, ondan sonra yönlendireceğiz sizi dediler..bakalım ne olacak..

günaydın canım :)

bu arada süt olayı güzelmiş ama sanırım sadece izmt kocael bölgesinde gecerli nettede arastırdım öle bilgiler var?

AAA ilginç ya sadece burda olması.Sağlık ocagı veriyor sonuçta hem hemşire devletin hamilelere verdiği bişey süt yardımı demişti...Şaşırdım valla öyleyse...Tühhhh....

hemşiremizle görüştüm ben de şimdi, böyle bir uygulama yok dedi, olursa haber veririm zaten mutlaka dedi..

güzel bir uygulama ama tüm yurt genelinde olmalı bence.. hadi biz keyfi düşünüyoruz ama alım gücü olmayan çok aile var...

Saol cnm ya..Yok soğuk algınlığıdaki kırıklık gibi deil sadece gece yataga girdikten belli bi zaman sonra oluyor,gün içinde olmuyor şükür...Haklısın ama soğuk algınlığınada dikkat etmek gerekir bu havalarda...

Bana bir mesaj geldi.Süt tanımınız tarafımızca yapıldı kartınız basıldıktan sonra tekrar mesaj göndericez dediler...Sağlık ocağıda 1 hafta 10 gün içinde alırsın demişti zaten...ama çok iyi düşünmüşler bunu keşke her ilde olsaymış bari ya.....

ben saglık ocagını aradaım öle bi uygulamadan haberleri bile yok.
sanırım senin yaşıdıgın ildeki belediyeyle alakalı bi durum ,şanslısın

oh biz şanslıyız o zaman canım..zaten ister istemez düzenli sağlık ocağına gidiyorsan kaydını yapıyorlar senin süt için..ihtiyacın olup olmadığını araştırmıyorlar canım..

Saol cnm ya..Yok soğuk algınlığıdaki kırıklık gibi deil sadece gece yataga girdikten belli bi zaman sonra oluyor,gün içinde olmuyor şükür...Haklısın ama soğuk algınlığınada dikkat etmek gerekir bu havalarda...

Bana bir mesaj geldi.Süt tanımınız tarafımızca yapıldı kartınız basıldıktan sonra tekrar mesaj göndericez dediler...Sağlık ocağıda 1 hafta 10 gün içinde alırsın demişti zaten...ama çok iyi düşünmüşler bunu keşke her ilde olsaymış bari ya.....

ooo biz şanslıyız o zaman..ben Türkiye genelinde var zannediyordum..evet haklısın dediğin gibi olması gerekir uygulamanın..
sağlık ocağı senin durumunu araştırmıyor canım..düzenli kontrollere gidiyorsan kaydediyor..

canım benim Allah razı olsun..ama resim falan açılmadı bende..

aa naısl resımlerı goremıyo musun :S

kocalei beledıyeısnın bi hızmetıymıs canım :)

ayşeciğim sana özelden msj attım bakabilirmisin?

cevapladım canım :)

ben saglık ocagını aradaım öle bi uygulamadan haberleri bile yok.
sanırım senin yaşıdıgın ildeki belediyeyle alakalı bi durum ,şanslısın

o sertleşme kasılma oluyor cnm.magnezyum içmek gerekiyor
benim göbekte aynı top gibi, yanlarda hiçbişi yok öne dogru gidiyor :)

günaydın fıstık anneler..eşimi işe geçirince maşallah 11e kadar uyumuşuz yanlız bu çocuk aşağımdan çıkıcak gibi tekmeleri çok sert yauw.sanki o an o tekmeyle suyum boşalıvericekmiş gibi oluyor acayip bi olay korkunç tırsınçç bi durum:18: zaten panik oluyorum doğum yapanları hastaneye yatan arkadaslarımı duyunca..benim gibi yaşayan varmı yaa..ben bebeğimin hareketlerini yani tekmelerini yumurtalıklarımın hizasında ve vajinaya baskı şeklide hissediyorum hep ,hala dönmedi benim tembel oğlanın başı biliyorum

Son düzenleme:
ayşe cok güzel olmuş eline saglık
en alt sagdakini ve aynı yazı stilinin morlu olanını begendim ben

Son düzenleme:
o sertleşme kasılma oluyor cnm.magnezyum içmek gerekiyor
benim göbekte aynı top gibi, yanlarda hiçbişi yok öne dogru gidiyor :)

magnezyum var evde verdi dr ama ben magnezyumun genelde bacak kasılmalarında içildiğini sanıyordum :44::26:
içeyim o zaman bu akşam.. her gün mü içmem gerekiyodu peki??

Allah Allah ben geçen hafta gittim daha ne mesaj ne bişey..yarın bir uğrayayım bakayım..

aa naısl resımlerı goremıyo musun :S
hayır göremiyorum..tekrardan giriş yapayım bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…