Günaydın Arkadaşlarım naber nasılsınız
Bi kaç gündür vakıf olamadım topiğe.Nedense kendimi sürekli yorgun hissediyorum..Bi kaç gecedirde uyku uyuyamıyorum onun etkisiyle gün içinde sanki taş taşımış gibiyimDeli gibi uyumak istiyorum ama sağa yada sola dönmekten ve döndüğüm yerdeki popomdan bacaklarımdan tutan çok kötü ağrılar buna fırsat vermiyor....
chekirdekk arkadaşım da hayırlısıyla sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kavuşur inş bebeğine...
Kızlar bu arada bişey söylemek istiyorum.Geçen hafta öğrenmiştim ve söylemeyi unuttum sizlerede.duydunuz mu bilmiyorum ama devletin hamilelere verdiği süt yardımı varmış?
Sütten konuşurken tesadüfen arkadaş sen sağlık ocağından sütünü almıyormusun dedi?
Dedim hayır bilmiyorum çünkü..Sağlık ocagın sana sölemesi lazımdı,hamileliğin son 3 ayı ve doğumdan sonraki ilk 3 ay olmak üzere ayda bir koli (12 pk)süt alınıyor die..Neyse bende sağlık ocağındaki hemşireme sordum..AAA biz seni kaydetmedik mi dedi:) Neyse işte sonra kaydımı yaptı şimdi bi kart çıkacakmış ve anlaşmalı marketten her ay 1 koli sütümü alacakmışım....
Devlet hamileleri süt içmeye teşvik amaçlı yapıyormuş bunu..Aslında çok da hoşuma gitti isteyen almayabiliyormuş ama ihtiyacı olan hamileler vardır enazından onlar için çok güzel düşünülmüş...
ayşe cok güzel olmuş eline saglık
en alt sagdakini ve aynı yazı stilinin morlu olanını begendim ben
Allah Allah ben geçen hafta gittim daha ne mesaj ne bişey..yarın bir uğrayayım bakayım..
hayır göremiyorum..tekrardan giriş yapayım bakayım..
o sertleşme kasılma oluyor cnm.magnezyum içmek gerekiyor
benim göbekte aynı top gibi, yanlarda hiçbişi yok öne dogru gidiyor :)
magnezyum var evde verdi dr ama ben magnezyumun genelde bacak kasılmalarında içildiğini sanıyordum :44::26:
içeyim o zaman bu akşam.. her gün mü içmem gerekiyodu peki??
bebek dogunca görürüm ben seni.kargalar mokunu yemeden zombi gibi kalkacan yataktan . şimdiden uyu bol bollgünaydın fıstık anneler..eşimi işe geçirince maşallah 11e kadar uyumuşuzyanlız bu çocuk aşağımdan çıkıcak gibi tekmeleri çok sert yauw.sanki o an o tekmeyle suyum boşalıvericekmiş gibi oluyor acayip bi olay korkunç tırsınçç bi durum:18: zaten panik oluyorum doğum yapanları hastaneye yatan arkadaslarımı duyunca..benim gibi yaşayan varmı yaa..ben bebeğimin hareketlerini yani tekmelerini yumurtalıklarımın hizasında ve vajinaya baskı şeklide hissediyorum hep ,hala dönmedi benim tembel oğlanın başı biliyorum
canım ben de gecen haftalarda çok zor uykuya dalıodum. uyuyunca da uyanmak bilmiodum. şimdi yastıga kafamı koydugum anda dalıyorum. gece 2-3 kere uyandıgım oluyo ama.
senin de muhtemelen agrılardandır cnm. uyumadan önce eşine masaj yaptır canım bebek yagıyla filan rahatlatır baya.
süt olayı da çok iyiymiş yaaa senin oldugun yerde sanırım sadece. çok şanslısın. afiyet olsun :))
eger o sertleşmeler sıklıkla oluyorsa hergün içmek gerekiyormuş.magnezyum var evde verdi dr ama ben magnezyumun genelde bacak kasılmalarında içildiğini sanıyordum :44::26:
içeyim o zaman bu akşam.. her gün mü içmem gerekiyodu peki??
cnm her kasılmaya iyi gelir magnezyum bende 2 gündür içmiyorum yine akşam 2 kere bacak kasılmasıyla uyandım...bebişkonun totişini falan dayadığı yok kuzum hepimiz öle sanıyoduk yalancı sancıymış o..vücut alıştırma yapıyor heralde sanırsam
eger o sertleşmeler sıklıkla oluyorsa hergün içmek gerekiyormuş.
canım kk albumume yuklemsıtım sanırım o sebeple arkadasım olmayanalr goremedı olblr ben lınklerı yenıledım
en son paylaştım ordan bakabılrıısn :)
şimdi oldu canım..çok teşekkür ederim çok güzel olmuşlar..Allah razı olsun..bana mail olarak atarsan sevinirim..ben özelden mail adresimi atayım sana..
Hayir demem :) Mete Kagan olucak adi burdan olmazsa diger yolla gonderirsin :) tesekkurler simdien canim hastane kapisina asarim kapi susunun ust kismina :)Canım wordde hazırlıyorum. İsim etiketi. İstersen bebişinin ismini söyle, sana da yazayım göndereyim beğendiğin modeli. Sen de dıaşrıda ince kartona bastırırsın, ben de öyle yapıcam.
ay ben cok guveniyorum kiz niye oyle dedin Ben yaparim o yapmaz ya :)) o korksun hehe:))ilahii.kadın dedigin uyanık olcak.kocası tilkiyse kadın kuyrugu olcakk ,aptal yerine koydurtmıcak kendinii
bizim niyetimiz Allah katında iyi ,evimizin düzenini huzurunu devam ettirmek için bu çabamız.
körü körüne kocama güveniyorum diyenleri cookkk gördüm hepsi şuan boşanmış ya babasının evindeler yada aldatıldıklarını bile bile kocalarını cekiyorlarr
hani bi laf vardır kadının 9 nefsi ,erkegin 1 nefsi varmış
kadın 9 nefsine hakim olurmuşta erkek 1 nefsine hakim olamazmış diye
dedigin gibi adamları cok bunaltmadan arada bi silkeleyerek onalrı kendilerine getirmekte fayda var.
Olsun canim oda buyuk sevap bu halinde. Hazirlik dedigin bir haftadada olur internetten begenedebilirsin bazi seylerimerhaba arkadaşlar. ne güzel yazmışsınız temizlik yapıyorum, bebek eşyaarını ütülüyorum, geceliklerimi aldım diye. ben malesef bunların hiçbirini yapmadım. kayınvalidem bacağından ameliyat oldu ve bende yatıyor.yerinden kalkamıyor.ee haliyle bizde ne dışarı çıkabiliyoruz, ne temizlik yapabiliyorum, ne dinlenebiliyorum. daha bebeğimin ne arabası var ne yatağı ne de cantası hazır. sona zamanlarda dinlenmek, uyumak sakin sakin kafa dinlemek istiyorum ama malesef. galiba hamilelikten çok da duygusalım herseyi takıyorum kafama.içimi dökmek istedim sizlere
KIZLAR ben kavanoz kapakları için bir kaç tane etiket örneği hazırladım..bakalım siz hangisi beğendiniz? düzenleme nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..pğşi,.Eki Görüntüle 557406
tamam canım mailini beklıyorum :) rica ederim
eğer photoshop bilgin varsa eve gidince psd sini de atabılırım layerları
isimlendiirp ayrı ayrı guruplaıdm değişim yapmak çok kolaylaştı o şekilde ayrıca picasa kullanmanı tavsıye ederım
google nın bi programı çok kolay ve çok kullanışlı bi fotograf düzenleme programı :)
hangi program cnm ogoogle nın bi programı çok kolay ve çok kullanışlı bi fotograf düzenleme programı :)
ok canım teşekkür ederim..gerisini hallederim ben inş..bakalım ocak 2013 yazıyor belki de Aralık 2012 bebeği olur bilinmez...
hangi program cnm o
Merhabalar güzel annişler ve kuzucukları..
Görüşmeyeli herkesler iyidir inşAllah..
Biz kızımla iyiz şükür. Şu bebişler biryerlerini dayıyor muhabbeti bende de oluyor.
Onların kasılma olduğunu okuyunca panik oldum accık. Geceleri baya fazla oluyor bende o dayamalar.
Haftaya kontrolümüz var. Bakalım ne olacak..
Şöyle bir geçmişe bakınayım ben.. Öpüyorum hepinizi ve kuzucuklarınızı..
kızlar
bu arada alt tarafımda bi açıklık var sanki sizde de var mı ? sanırım kemikelrin açılmasına
ve üstten bebeğin baskı yapmasına bağlı bi açıklık acı sancı agrı bişeyim yok karnım sertleşiyo işte ara ara
evet o da doğru :) zaten onun için boş bıraktım istesiğin gibi düzenlersin etiketi :)
ay ben cok guveniyorum kiz niye oyle dedin Ben yaparim o yapmaz ya :)) o korksun hehe:))
alt taraf derken vajina girişinden bahsediyon dimikızlar
bu arada alt tarafımda bi açıklık var sanki sizde de var mı ? sanırım kemikelrin açılmasına
ve üstten bebeğin baskı yapmasına bağlı bi açıklık acı sancı agrı bişeyim yok karnım sertleşiyo işte ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?