2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay koptum alemsin kız tontirik :)))

aslı ve gamze ile ilişkiler üzerine olan yorumlarınızı keyifle okuyorum efenim

Aherdocuumm şekerim dün yazdın bana cevap verdim ama görmedin sanırım ben iyiyim didim çok şükür sen nasılsın didim

Aherdocuumm şekerim dün yazdın bana cevap verdim ama görmedin sanırım ben iyiyim didim çok şükür sen nasılsın didim

eveeeet öbür topikte ama di mi burayı sıkı takip ediyorum cünkü.. oranın gecmişine bakmadım, buranın geçmişi malum oku oku bitmediğinden :)))))) sadece sensilblegirl e cevap yazdım..

iyyim canım ben napim bu kasılmalarla uğraşıyorum senin paylaştığın yazıyı okudum dikkatle..

o sırada kasılma oldu dakkika tuttum, hala da devam ediyo gerçi 2 dk yı geciyo benim sanki

ben de çok yurumussem daha acık oluyo :) böle açılırsa ohoo normal doğururm diyorum ama bakalım :)

hayırlısı hakkımızdaa :) cuma dr a gidicne sorucam bi bakar belki...

evet evet :) zaten yumusaklıktan dolayı bi açıklık vardı normal diyodum ona ama dha ada açılmış ıkı gundur

han kapısı gibi olmuş ben deçatı kemıkelrı gensılemeye basladıgı ıcın oldugunu düşündüm :)

bir de son gunelrde bebegın basını göbeğimin en altında tüğlenmenın oldugu bölge var ya heh oranın

başlangıcında hıssedıyorum kıpırdanıyo orda :)

Aherdocum canım merak etme o kasılmalar bende 6. aya girdiğimden beri var ama bir sıkıntı yaratmıyor nsteye girdiğimde bile kasılma oluyordu ama sancılar normali gösteriyordu. Şimdi de her iki taraf kasılıyor aynı anda o çok fena bir de alt karın kısmı kasıklara doğru oralar kasılıyor o da çok kötü oluyor yürüyemiyorum. İlk kez kendimde görüyorum böyle şeyleri daha önce ne gördüm ne duydum :26:

Son düzenleme:

valla hep normal diyoruz ama Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda..ben sezeryan hiç istemiyorum Allah biliyor..Allah herkesin gönlüne göre versin..

Ayşe senin kız da erkenden gelmesin:))))

hamilelikte masaj riskli diye biliyorum ben, kan dolaşımını hızlandırdığı için dr lar önermiyor.. bilginiz olsun canım..

görümcem güzellik uzmanı aynı zamanda masaj da yapıyor ondan biliyorum..

hadi yaaaa :/ ay canım ben nerdeyse her akşam eşime bacak masajı yaptırıyorum :/ çunku dayanılmaz agrılarım oluyo ve ödemlerim çok fazla.
dogrudur bundan sonra yaptırmayayım bari :/

Erkegin sözüne ,çocugun dötüne güven olmaz yeşim :)

ayşe kız alemsin vala bayıldım bu lafa

kızlar gece uykuda bi kaşındım bi kaşındım hatır hutur ama sadece belden aşağı kısmım bacakalrım falan. uykum tatlı olmasaydı duş alacaktım. uyuyakalmışım.
şimdi de kollarım felaket kaşınıyo delircem

Ayy canım bu ne güzel birşeymiş ya, neden söylemiyorlar ki sağlık ocağındakiler. Ben şimdi sağlık ocağına gideyim de kayıt açtırayım bari.

Ayy canım bu ne güzel birşeymiş ya, neden söylemiyorlar ki sağlık ocağındakiler. Ben şimdi sağlık ocağına gideyim de kayıt açtırayım bari.

milsacım gitmeden ara bence, boşuna gitmiş olma.. cünkü biz de aradık aldık cevabımızı

sanırım sadece kocaelindeki bir uygulama bu..

Tatlım sakın endişelenme, sadece folik asit deposu oluşmuştur o kadar. O sağlık ocağındaki doktoru da Allah bildiği gibi yapsın. Aptal adam. Gebe kadına böyle şeyler söylenir mi hiç? Sakın sıkma canını. Doktorun atlamış ama, gebe kalmadan önce ilk 3 ay ve sonraki 3 ay kullanılıyor folik asit. Sonra zaten elevitte, demir hapında bile minimal ölçüde var. Sıkma canını sen.

canım ya dün burda paylaştığın isim yazılı resimlerden bana da yapabilir misin?
ilki çok güzeldi. bunlar bebek şekerinin üzerine zımbalamak için değil mi?

Bizim senle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı,banada aralıkta olcak gibi gelio,bide benim erken doğum riskim var 6.aydan beri
Sanirim bende ocagi zor gorucem
anacım 2 hafta kilom sabit gorunuyo. seviniyorum ben de 2. hafta sonunda ama birden hooop 2 kg fazla cıkıyo saldım cayıra hesabı. sonunda nasıl vereceksem.. ben ki hamileliklerimden once 48 kg lık biriydim
ben bir haftada 1 kilo almisim tebrik ettim kendimi bugun :)
Bana cok az geldi takim almadinmi hic? Zibin? Bunlar bence yetmez.
Kotu olmus ama sikma canini bizde bir aydir goremedik findigimin yuzunu hep birseyler girdi araya gelecek ptesi guzel pozlar verir umarim :))
saol canım,şehir değişikliği,ev değişikliği,3 kişilik yeni hayat....bayaa bir büyük değişim bizi bekliyor :)

Adet sancisi gibimi? Ben sancidan cok korkuyorum Allahtan benimkiler gitti

canim sagligi yerinde olsun yeter dogunca zaten heray bir kilo alicak Birde ultrson olcumleri dogru cimiyor
Yuksekndiyorlar dusuk cikiyor dusuk diyorlar yuksek cikiyor
Ben elevit kullaniyorum hala ve onun icindede folik asit var bence icini rahat tut

Benim 30. Haftamda dondu ben dondugunu hareketleri farklilasinca anladim yani diyordum bir degisiklik var bebiste meger donmus o:)

]

hımm anladım canım. ben de 9 kasımda gitmiştim. başı yukardaydı. 10 aralıkta tekrar gidicem bakalım son durumu ne minnoşun. bol bol tepik yiyorum.

seninle haftalarımız aynı nerdeyse.

Canım hiç kafanı takma ne zaman döner diye, benimki 30lu haftalarda doğum pozisyonunu almıştı. Ama sordum doktora hiç belli olmaz yine dönebilir dedi. Keyiflerine kalmış paşamın yani Son haftalarda dönünce daha iyi oluyor, kilo aldıkları için tekrar baş yukarı dönme olayları azalıyor

selam güzel anneler
benim oglanın yeri daraldıkça hareketleride degişti
ayakları sıgmıyo bir türlü
benimde nedendir bilmem mide bulantım var yanıyo resmen midem:26:
oglumu özledim dr az kaldı 2 haftam var ay bir an önce gitsekte görsek çirkin ördegimi
geçmişi okuyup geleyim

hamilelikte masaj riskli diye biliyorum ben, kan dolaşımını hızlandırdığı için dr lar önermiyor.. bilginiz olsun canım..

görümcem güzellik uzmanı aynı zamanda masaj da yapıyor ondan biliyorum..

Ayyyy bunu hiç bilmiyordum hele. Ben de ayak bileklerim aprıyor diye, eşim sağolsun her akşam ovar, Bazen de sırtıma masaj yapar. Eee bu ağrılar nasıl geçiçek

milsacım gitmeden ara bence, boşuna gitmiş olma.. cünkü biz de aradık aldık cevabımızı

sanırım sadece kocaelindeki bir uygulama bu..

burda sormadım ama sanırım kocaeline özgü bi hizmet bu süt dağıtımı.kardeşim derince de oturuo ona da verirdiler.galiba oranın halkı süt sevmio,içirmeye çalışıolar :)

canım ya dün burda paylaştığın isim yazılı resimlerden bana da yapabilir misin?
ilki çok güzeldi. bunlar bebek şekerinin üzerine zımbalamak için değil mi?

Evet tatlım. Ama elimde sadece oğlan çocukları için etiketler var. Seninki bebeğin cinsiyeti ne? Mail adresini gönder cnm özelden. Bir de bebişinin adını, yazayım göndereyim sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…