valla hep normal diyoruz ama Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda..ben sezeryan hiç istemiyorum Allah biliyor..Allah herkesin gönlüne göre versin..
Ayşe senin kız da erkenden gelmesin:))))
kızlar gece uykuda bi kaşındım bi kaşındım hatır hutur ama sadece belden aşağı kısmım bacakalrım falan. uykum tatlı olmasaydı duş alacaktım. uyuyakalmışım.
şimdi de kollarım felaket kaşınıyo delircem
Ayyyy bunu hiç bilmiyordum hele. Ben de ayak bileklerim aprıyor diye, eşim sağolsun her akşam ovar, Bazen de sırtıma masaj yapar. Eee bu ağrılar nasıl geçiçek
milsa sana mesaj attım ama görebildin mi ?
internetim o kadar yavaşladı ki sayfalar dönüp duruyor deli oldum yaa :)
Ayşe bende photoshopla cetvel yerleştiricem ama internet yavaşlığından bulamadım sende hazır var mı..boy ölçer yapmayı düşünüyorum da..
cetvel canım yaa..artık bir kaç görsel yerleştiririz ama ..boy cetveli mi yoksa etıket görseli için cetvel resmi mi anlamadım canım :) arayım hemen
canım ben görümcemden duyduğumu söyledim ama.. bak bu sitede de tam tersi yazıyo..
valla bilemedim ben..
EVY BABY - Hamilelikte Masaj
Canım hiç kafanı takma ne zaman döner diye, benimki 30lu haftalarda doğum pozisyonunu almıştı. Ama sordum doktora hiç belli olmaz yine dönebilir dedi. Keyiflerine kalmış paşamın yaniSon haftalarda dönünce daha iyi oluyor, kilo aldıkları için tekrar baş yukarı dönme olayları azalıyor
kızlar ben nette bazı görseller buldum isteyen olursa paylaşırım şöyle bi özet görüntüsünü sunayım
keyfi bilir orkidecim ama çok da erken gelmesın panpiş
ooovv kaşıntı :)
cetvel canım yaa..artık bir kaç görsel yerleştiririz ama ..
Büyüme Cetveli şurada buldum mu acaba ,bir üye olıyım bakalım..netim yavaşladı çok :S
kızlar ben hastaneye gidiyorum çok sancım var belimde ve kasığımda acilden gidicem alttan muayne ederlermi sizce
evet canım bunlar gibi ama büyük ölçüde bulamadım çıktı almak için..kendimde yapamıyorum ki ölçekli çizmeyi bilmiyorum photoshopta,o yüzden armut piş ağzıma düş dedim ama bulamıcam galiba :)
hayır olsun,güzel haberlerle dön inşallah..kızlar ben hastaneye gidiyorum çok sancım var belimde ve kasığımda acilden gidicem alttan muayne ederlermi sizce
kızlar kaç kilo aldınız yahuben 21 kilo aldım da.. bu sefer weremiycem sanırım bu kiloları
malesef kaşıntııııı(( ayy bu etiketler çok ciciymiş tatlımmm ben de istiyorummmmmm :))
kızlar ben hastaneye gidiyorum çok sancım var belimde ve kasığımda acilden gidicem alttan muayne ederlermi sizce
evet canım bunlar gibi ama büyük ölçüde bulamadım çıktı almak için..kendimde yapamıyorum ki ölçekli çizmeyi bilmiyorum photoshopta,o yüzden armut piş ağzıma düş dedim ama bulamıcam galiba :)
Ayşecim Autocad te çizmeye karar verdim..umarım başarılı bir çalışma olur..becerirsem bloğumda paylaşırım artık :) ..çok saol canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?