2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar ben nette bazı görseller buldum isteyen olursa paylaşırım şöyle bi özet görüntüsünü sunayım

valla hep normal diyoruz ama Allah hayırlısını nasip etsin hakkımızda..ben sezeryan hiç istemiyorum Allah biliyor..Allah herkesin gönlüne göre versin..

Ayşe senin kız da erkenden gelmesin:))))

keyfi bilir orkidecim ama çok da erken gelmesın panpiş

ooovv kaşıntı :)

Ayyyy bunu hiç bilmiyordum hele. Ben de ayak bileklerim aprıyor diye, eşim sağolsun her akşam ovar, Bazen de sırtıma masaj yapar. Eee bu ağrılar nasıl geçiçek

ya canım sonra yazdım tekrar ama görmedin sanırım görümcemden duyduğum buydu benim ama tabi o profesyonel masaj yapıyor, özel yağlarla falan.. selülit masajı da yapıyor ve cok sert masajlar hepsi de.. kastettiği buydu büyük ihtimalle.. sonra nette şunu buldum :
EVY BABY - Hamilelikte Masaj

hafif masajdan bişey olmaz heralde..

internetim o kadar yavaşladı ki sayfalar dönüp duruyor deli oldum yaa :)

Ayşe bende photoshopla cetvel yerleştiricem ama internet yavaşlığından bulamadım sende hazır var mı..boy ölçer yapmayı düşünüyorum da..

boy cetveli mi yoksa etıket görseli için cetvel resmi mi anlamadım canım :) arayım hemen

canım ben görümcemden duyduğumu söyledim ama.. bak bu sitede de tam tersi yazıyo..
valla bilemedim ben..
EVY BABY - Hamilelikte Masaj

anammm kafam karıştı şindi :S neyse canım heralde çok şiddetli yapılmadıkca sorun olmaz inş. cunku ben bayadır cekiyorum bu agrıları.. tşkler tatlım )

evet yaa paşalar valla :) içerde yerleri daraldıkça da geriyorlar bizi. hayırlısı bakalım bi gideyim aralıkta ne dicek. bu arada sen doktora ayda bir mi gidiyosun tatlım ?

kızlar ben nette bazı görseller buldum isteyen olursa paylaşırım şöyle bi özet görüntüsünü sunayım

keyfi bilir orkidecim ama çok da erken gelmesın panpiş

ooovv kaşıntı :)

malesef kaşıntııııı (( ayy bu etiketler çok ciciymiş tatlımmm ben de istiyorummmmmm :))

Son düzenleme:
kızlar kaç kilo aldınız yahu ben 21 kilo aldım da.. bu sefer weremiycem sanırım bu kiloları

kızlar ben hastaneye gidiyorum çok sancım var belimde ve kasığımda acilden gidicem alttan muayne ederlermi sizce

Ayşecim Autocad te çizmeye karar verdim..umarım başarılı bir çalışma olur..becerirsem bloğumda paylaşırım artık :) ..çok saol canım..

kızlar kaç kilo aldınız yahu ben 21 kilo aldım da.. bu sefer weremiycem sanırım bu kiloları

eneemm naptın bebem ama çok zayıfsan gebelık öncesı ondna o kdr çok almısındr :)

malesef kaşıntııııı (( ayy bu etiketler çok ciciymiş tatlımmm ben de istiyorummmmmm :))

albumume eklerım canım gun ıcınde ordan bakarsın :)

kızlar ben hastaneye gidiyorum çok sancım var belimde ve kasığımda acilden gidicem alttan muayne ederlermi sizce

canım açılman var mı die bakabılrıler ama once nst bagalrlar haber ver bıze mutlaka ısn önemli bişe yoktrr

Ayşecim Autocad te çizmeye karar verdim..umarım başarılı bir çalışma olur..becerirsem bloğumda paylaşırım artık :) ..çok saol canım..

anladım canım ya ps de çizsen de sonradan dökürmeye götürdüğün yer büyütüyoalr onu ya

öyle biliyorum yani ama autocad de de olr nedne olamsın :) çizince paylaş canım emrak ettım nasıl olucak :)

ben de kumaş veya kartondan yapıp işaretleme içinde kurdeleyle fln çiçekler yamayı dusunuyorum bakalım :)

hayırlı ve güzel haberlerle dön inş canım

kızlar ben geçmişi okuyamıyorum rahatsızım merak ettim çekirdek ve sonalferden haber var mı

Ya kizlar ben bu topige yetisemiyorum ya oku oku konu takibi vs.. herkesin yazdigina cvp veremiyorum

Yeni ciciler alanlara hayirli olsun..

Rabbim hastalara sifa versin derlilere deva versin herkesin tuttugunu altin etsin Babannemin duasiydi rahmetli...

Aysecim etiketler cok güzel bebegimin adini yazmadan göndermis gicik kadin hosgeldin bebegim yaziyo sadece senden bir etiket istemek istiyorum ama kararsizim

Kizlar ESSIRA dan bir haber alamadik merak ettim durumunu...

Veee en önemlisi ben ESRAMTIRAK arkadasimizi hic göremiyorum artik ne oldu hastanedeydi baska yere sevkedilmisti dogurdu mu ne yapti kendi nasil bebisi nasil oda Almanyada yasiyordu sanirim ulasacak kimse yok mu acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…