2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar ben hastaneye gidiyorum çok sancım var belimde ve kasığımda acilden gidicem alttan muayne ederlermi sizce

hadi güzel haberlerle gel canım.
kötü düşünme üşütmüş olabilirsin ben de pztsi belimi hissetmiyodum ağrıdan.
git gel de hangi hastaneye gidiyosun konuşuruz bende bursadayım. şimdi uzatmayayım canım.

biz bebişin ismine karar verdik Hakan koyacaz inşallah yazabilirsen sevinirim taatlımmmmmmmmmmmm

Aleykumselam canım :)

essira ve esramtirak i ben de çok merak ediyorum ama hiiiç haber yok :S inşallah iyidirler

canım nasıl bir etiket istiyorsan tarif et bana elimden geldiği kadar yapmaya çalışırım sen de renkli yazıcı da

ister kagıda döktürüp yapıştırısın istersen bristol kartonuna döktürüp delgecle delip kurdeleyle bağlarsın

bak öyle de çok güzel olur...sen istediğin bi görseli seç nası istiyosun söyle yapalım canım :)

kanvas çıktı alıcam ben canım..kendin yapıcaksan bak bunu bulmuştum ben Alexandra Birds Wooden Growth Chart by LittleElephantCo on Etsy..yardımcı olur sana belki..
kumaş boyama kalemleri ile çizgilerini yapabilirsin..

kızlar kaç kilo aldınız yahu ben 21 kilo aldım da.. bu sefer weremiycem sanırım bu kiloları
Bugun itibariyle 9 kilo
kızlar ben hastaneye gidiyorum çok sancım var belimde ve kasığımda acilden gidicem alttan muayne ederlermi sizce
İns onemli birsey yotur sonucu bildir gelince -Alttan bakarlar ama acimiyor zaten rahat ol

Ayse ya herseyde sende masallah kurabiyeler etiketler
Aslim bana hastane kapisi icin yazi yollayacak sagolsun sendende mevlut icin etiket istesem cok mu yuzsuz olurum
Ama dogum tarihi belli olunca dedigin gibi delgecle delip kurdele ile baglanabilir Ben dogum icin keceden yapicam senden istedigimi mevlutte kullanirim diye dusundum.

kızlar kaç kilo aldınız yahu ben 21 kilo aldım da.. bu sefer weremiycem sanırım bu kiloları
21 çokmuş gerçekten, kaç kiloyla başlamıştın?
ben 9 kilo aldım ama aşırı hızlı alıyorum şu an.
Bana cok az geldi takim almadinmi hic? Zibin? Bunlar bence yetmez.

zıbın hangisi bilmiyorum. 5 tane şundan aldım

3 tane şundan

2 normal kalın penye alt, 5 normal penye üst.
ama buraya yazdıktan ve cevapları okuduktan sonra biraz daha almaya karar verdim :18:

kaşıntı genelde normal ama nadiren gebeliğe bağlı karaciğer hastalığı olabiliyor. o yüzden bir doktora gitmeni ve kan testi vs yaptırmanı tavsiye ederim.

kızlar ben nette bazı görseller buldum isteyen olursa paylaşırım şöyle bi özet görüntüsünü sunayım

keyfi bilir orkidecim ama çok da erken gelmesın panpiş

görseller çok güzel canım benim..

evet ya beklesinler ne acele ediyorlar..daha çalışıyoruz, izine ayrılıp evde hazırlık yapacağız deme ama..ya erken gelirse diye panikledim valla...

kontrolden geldik 1900 olmuşuz maşallah yolunda idi herşey. tansiyonumuz takipte ..

maşallah canım..herşey yolundaymış çok şükür..

anam nasıl becerdin kız o kadar kilo aldın..önemli bebeğin ve senin sağlığın kiloların hepsi gider canım..

biz bebişin ismine karar verdik Hakan koyacaz inşallah yazabilirsen sevinirim taatlımmmmmmmmmmmm
ismiyle büyüsün canım benim..

Sagol canim ben sekerler geldikten sonra ismin olmadigi farkedince kendimce söyle bisey yaptim ama tabi resim felan yok sade bisey

Ama esim olmada olur dedi kararsiz kaldim bu sekilde bisey istiyorum ben resimli olmasin yildizli mildizli biseyler olsun istiyorum..

Bide bunu kagittan renkli cikarip tülüne zimbalicam sekerlerin .. Sana zahmet olucak ama buna benzer güzel bisey yapabilirmisin canim...

Kücük kaldi resim biraz ama görebilirsin insAllah..

zıbın hangisi bilmiyorum. 5 tane şundan aldım

3 tane şundan

2 normal kalın penye alt, 5 normal penye üst.
ama buraya yazdıktan ve cevapları okuduktan sonra biraz daha almaya karar verdim :18:.

canım aldıkların bana da az gibi geldi..biraz daha alışveriş yapman gerekebilir..

canım kurabiye fln yapınca ister istemez etiket işine de giriyosun süslemek için
hepsi zincirleme ki zaten böyle şeyler tasarlamak hoşuma gidiyor :) lisedeyken de programlara
sinevizyon gösterileri hazırlardım bi yarışmaya bile katılmıştım :) ama millet hep 3d max fln katmış
dolayısıyla ben derece alamadım zira kendi çapımda takılıyordum ve 3d max ın adını bile yenı duymsutum ahh ah öle işte :)

yok canım estf öle olur mu o zmana ben mavili bişeyler çalışayım şimdi sadece doğum tarıhı kısmı eksık kalsın
zaten muhtemelen ben senden sonra doğum yaparım o zaman yazar yollarım sana mevlüde kadar :)

gelecekleri varsa ögrecekleri de var orkdieee ya da bızım mı göreceğimiz var bilemıorm

canım zar zor gördüm ama imi doğru mu okudum emin değilim :)

resımlı ıstemıyosun sade bişey olcak :) doğum tarihi yazmıycak mıyız

Son düzenleme:
dulgercim hayırlı haberlerle gelirsin inş. döndüğünde haber et bize mutlaka

ya kızlar bu arada ben iş yerine de ps yükleiym diyorum ama dünden beri arıyorum

ne demosunu bulabildim ne portablesini setup linki olan bi yer var mı bana yazabilir misniz

ay ara ara yoruldum yaa :) sürümü önemli değil

canım aldıkların bana da az gibi geldi..biraz daha alışveriş yapman gerekebilir..

o zmn benim aldıklarım da azmış, abooovv tutuştummm ((( zaten zıbın nedir yeni öğrendim ben... Allah ım bi insan anca bu kadar acemi olur ya utanıyorum kendimden... :)))

Aslinda üste tiklaninca görülüyo biraz belkide ben biliyorum yazilanlari diyedir...

Canim tarihi ben sonra kalemle yazcam ne zaman ne olacagi belli degilki simdiden yapalimda cikarip zimbalim hemen...

Mehmet Ensar olacak canim isim tarih icin alt tire gecmen yeterli ben doldururm sonra renklere uygun bir kalemle _ _ _ _ _ _ _ _ böyle...

Aslinda üste tiklaninca görülüyo biraz belkide ben biliyorum yazilanlari diyedir...

Canim tarihi ben sonra kalemle yazcam ne zaman ne olacagi belli degilki simdiden yapalimda cikarip zimbalim hemen...

Mehmet Ensar olacak canim isim tarih icin alt tire gecmen yeterli ben doldururm sonra renklere uygun bir kalemle

_ _ _ _ _ _ _ _ böyle...

kızlar baksanıza keçeden yapmıslar ne güzelll

hımmm anladım canım :) tamam :)

bu akşam annemlere geçicem eve gitmiycem ama yarın akşam çalışıp eklerim inşallah :)

tatlım sana özelden link atmayı denedim ama olmaddı (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…