kızlar ben hastaneye gidiyorum çok sancım var belimde ve kasığımda acilden gidicem alttan muayne ederlermi sizce
Ya kizlar ben bu topige yetisemiyorum ya oku oku konu takibi vs.. herkesin yazdigina cvp veremiyorum
Yeni ciciler alanlara hayirli olsun..
Rabbim hastalara sifa versin derlilere deva versin herkesin tuttugunu altin etsinBabannemin duasiydi rahmetli...
Aysecim etiketler cok güzel bebegimin adini yazmadan göndermis gicik kadin hosgeldin bebegim yaziyo sadece senden bir etiket istemek istiyorum ama kararsizim
Kizlar ESSIRA dan bir haber alamadik merak ettim durumunu...
Veee en önemlisi ben ESRAMTIRAK arkadasimizi hic göremiyorum artik ne oldu hastanedeydi baska yere sevkedilmisti dogurdu mu ne yapti kendi nasil bebisi nasil oda Almanyada yasiyordu sanirim ulasacak kimse yok mu acaba...
kanvas çıktı alıcam ben canım..kendin yapıcaksan bak bunu bulmuştum ben Alexandra Birds Wooden Growth Chart by LittleElephantCo on Etsy..yardımcı olur sana belki..eneemm naptın bebem ama çok zayıfsan gebelık öncesı ondna o kdr çok almısındr :)
albumume eklerım canım gun ıcınde ordan bakarsın :)
canım açılman var mı die bakabılrıler ama once nst bagalrlar haber ver bıze mutlaka ısn önemli bişe yoktrr
anladım canım ya ps de çizsen de sonradan dökürmeye götürdüğün yer büyütüyoalr onu ya
öyle biliyorum yani ama autocad de de olr nedne olamsın :) çizince paylaş canım emrak ettım nasıl olucak :)
ben de kumaş veya kartondan yapıp işaretleme içinde kurdeleyle fln çiçekler yamayı dusunuyorum bakalım :)
kanvas çıktı alıcam ben canım..kendin yapıcaksan bak bunu bulmuştum ben Alexandra Birds Wooden Growth Chart by LittleElephantCo on Etsy..yardımcı olur sana belki..
kumaş boyama kalemleri ile çizgilerini yapabilirsin..
Bugun itibariyle 9 kilokızlar kaç kilo aldınız yahuben 21 kilo aldım da.. bu sefer weremiycem sanırım bu kiloları
İns onemli birsey yotur sonucu bildir gelince -Alttan bakarlar ama acimiyor zaten rahat olkızlar ben hastaneye gidiyorum çok sancım var belimde ve kasığımda acilden gidicem alttan muayne ederlermi sizce
Ayse ya herseyde sende masallah kurabiyeler etiketlerAleykumselam canım :)
essira ve esramtirak i ben de çok merak ediyorum ama hiiiç haber yok :S inşallah iyidirler
canım nasıl bir etiket istiyorsan tarif et bana elimden geldiği kadar yapmaya çalışırım sen de renkli yazıcı da
ister kagıda döktürüp yapıştırısın istersen bristol kartonuna döktürüp delgecle delip kurdeleyle bağlarsın
bak öyle de çok güzel olur...sen istediğin bi görseli seç nası istiyosun söyle yapalım canım :)
21 çokmuş gerçekten, kaç kiloyla başlamıştın?kızlar kaç kilo aldınız yahuben 21 kilo aldım da.. bu sefer weremiycem sanırım bu kiloları
Bana cok az geldi takim almadinmi hic? Zibin? Bunlar bence yetmez.
kızlar gece uykuda bi kaşındım bi kaşındım hatır hutur ama sadece belden aşağı kısmım bacakalrım falan. uykum tatlı olmasaydı duş alacaktım. uyuyakalmışım.
şimdi de kollarım felaket kaşınıyo delircem
kızlar ben nette bazı görseller buldum isteyen olursa paylaşırım şöyle bi özet görüntüsünü sunayım
keyfi bilir orkidecim ama çok da erken gelmesın panpiş
kontrolden geldik 1900 olmuşuz maşallah yolunda idi herşey. tansiyonumuz takipte ..
kızlar kaç kilo aldınız yahuben 21 kilo aldım da.. bu sefer weremiycem sanırım bu kiloları
ismiyle büyüsün canım benim..biz bebişin ismine karar verdik Hakan koyacaz inşallah yazabilirsen sevinirim taatlımmmmmmmmmmmm
Aleykumselam canım :)
essira ve esramtirak i ben de çok merak ediyorum ama hiiiç haber yok :S inşallah iyidirler
canım nasıl bir etiket istiyorsan tarif et bana elimden geldiği kadar yapmaya çalışırım sen de renkli yazıcı da
ister kagıda döktürüp yapıştırısın istersen bristol kartonuna döktürüp delgecle delip kurdeleyle bağlarsın
bak öyle de çok güzel olur...sen istediğin bi görseli seç nası istiyosun söyle yapalım canım :)
zıbın hangisi bilmiyorum. 5 tane şundan aldım
3 tane şundan
2 normal kalın penye alt, 5 normal penye üst.
ama buraya yazdıktan ve cevapları okuduktan sonra biraz daha almaya karar verdim :18:.
Ayse ya herseyde sende masallah kurabiyeler etiketler
Aslim bana hastane kapisi icin yazi yollayacak sagolsun sendende mevlut icin etiket istesem cok mu yuzsuz olurum
Ama dogum tarihi belli olunca dedigin gibi delgecle delip kurdele ile baglanabilir Ben dogum icin keceden yapicam senden istedigimi mevlutte kullanirim diye dusundum.
görseller çok güzel canım benim..
evet ya beklesinler ne acele ediyorlar..daha çalışıyoruz, izine ayrılıp evde hazırlık yapacağız deme ama..ya erken gelirse diye panikledim valla...
maşallah canım..herşey yolundaymış çok şükür..
Sagol canim ben sekerler geldikten sonra ismin olmadigi farkedince kendimce söyle bisey yaptim ama tabi resim felan yok sade bisey
Eki Görüntüle 558154
Ama esim olmada olur dedi kararsiz kaldim bu sekilde bisey istiyorum ben resimli olmasin yildizli mildizli biseyler olsun istiyorum..
Bide bunu kagittan renkli cikarip tülüne zimbalicam sekerlerin .. Sana zahmet olucak ama buna benzer güzel bisey yapabilirmisin canim...
Kücük kaldi resim biraz ama görebilirsin insAllah..
canım aldıkların bana da az gibi geldi..biraz daha alışveriş yapman gerekebilir..
canım zar zor gördüm ama imi doğru mu okudum emin değilim :)
resımlı ıstemıyosun sade bişey olcak :) doğum tarihi yazmıycak mıyız
canım zar zor gördüm ama imi doğru mu okudum emin değilim :)
resımlı ıstemıyosun sade bişey olcak :) doğum tarihi yazmıycak mıyız
Aslinda üste tiklaninca görülüyo birazbelkide ben biliyorum yazilanlari diyedir...
Canim tarihi ben sonra kalemle yazcam ne zaman ne olacagi belli degilki simdiden yapalimda cikarip zimbalim hemen...
Mehmet Ensar olacak canim isim tarih icin alt tire gecmen yeterli ben doldururm sonra renklere uygun bir kalemle
_ _ _ _ _ _ _ _ böyle...
ya kızlar bu arada ben iş yerine de ps yükleiym diyorum ama dünden beri arıyorum
ne demosunu bulabildim ne portablesini setup linki olan bi yer var mı bana yazabilir misniz
ay ara ara yoruldum yaa :) sürümü önemli değil
tatlım sana özelden link atmayı denedim ama olmaddı(((
gekdı canım aldım lınkı :) ındırıyorum sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?