- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
canım aldıkların bana da az gibi geldi..biraz daha alışveriş yapman gerekebilir..
kızlar baksanıza keçeden yapmıslar ne güzelll
kızlar ben hastaneye gidiyorum çok sancım var belimde ve kasığımda acilden gidicem alttan muayne ederlermi sizce
anammm kafam karıştı şindi :S neyse canım heralde çok şiddetli yapılmadıkca sorun olmaz inş. cunku ben bayadır cekiyorum bu agrıları.. tşkler tatlım)
evet yaa paşalar valla :) içerde yerleri daraldıkça da geriyorlar bizi. hayırlısı bakalım bi gideyim aralıkta ne dicek. bu arada sen doktora ayda bir mi gidiyosun tatlım ?
gelecekleri varsa ögrecekleri de var orkdieeeya da bızım mı göreceğimiz var bilemıorm
o zmn benim aldıklarım da azmış, abooovv tutuştummm((( zaten zıbın nedir yeni öğrendim ben... Allah ım bi insan anca bu kadar acemi olur ya utanıyorum kendimden... :)))
nelerden almalıyım peki :18:
Kızlar bunlar gibi büyüme cetveli arayanlar Tekzende bulabilirler. Biz böyle çok uygun fiyata aldık. 12 TL ye. hiç evde uğraşmanıza değmez. Hem kızlar, hem erkekler için çok güzel var.
evet gitmiş, rica ederim tatlım inş. çalışırçalışmazsa bakarız yine
kızlar baksanıza keçeden yapmıslar ne güzelll
hımmm anladım canım :) tamam :)
bu akşam annemlere geçicem eve gitmiycem ama yarın akşam çalışıp eklerim inşallah :)
canım dosya şifresını bılıo musun ???
benim aklımda şimdilik büyüme cetveli falan yoktu.. ama burda görünce heveslendim..tekzene gidince bir bakayım..
Yok tatlım beni 2 hafatada 1 çağırıyor doktorum. Zaten artık sadece bebek iyi mi diye giriyorum usg ye. Oğlum kendini hiç göstermiyor.
Boyuna, kilosuna falan bakıyoruz.Sen canım ne kadar da b r gidiyorsun? Artık hepimizi daha sık çağırmaları lazım.
var bizim göreceklerimiz var orası kesinde..bebiş için ne olur bilemem..Annelik öylede kolay değil..kızım hayırlısıyla gelsinde ben razıyım herşeye..
aşk olsun canım ya utanıyorum da ne demek..insan hergün çocuk doğurmuyor ya..bizde etrafımızdaki insanlardan öğreniyoruz canım..sora sora bağdat bulunurmuş canım..bilmediklerimizi birbirimizden öğreneceğiz canım..
neler almalısın iyi soru..çıtçıtlı bodylerden alabilirsin bir kaç tane daha.. patikli alt alabilirsin..aldıklarından bir kaç kaç daha almalısın canım..
Kızlar bunlar gibi büyüme cetveli arayanlar Tekzende bulabilirler. Biz böyle çok uygun fiyata aldık. 12 TL ye. hiç evde uğraşmanıza değmez. Hem kızlar, hem erkekler için çok güzel var.
canım indirdiğin sitenin adresini bi dener misin. yani sana attıgım linkin
canım dosya şifresını bılıo musun ???
edit : buldum şifreyi ok :)
canım parasından değil :) el emeği olsun diye :)
canım denedım actım dosyayı ama maalesef bu da calısmıyor :s benım pc de mi bi sorun var acaba :S
neysee sağol zahmet verdım sana da
canım parasından değil :) el emeği olsun diye :)
canım denedım actım dosyayı ama maalesef bu da calısmıyor :s benım pc de mi bi sorun var acaba :S
neysee sağol zahmet verdım sana da
evet öyle olması lazım ama bnm doktorum ayda bir çağırıyor canım( belki bundan sonra sık çağırır. aşırı yogun ondan dolayı mı oyle yapıyo bilemedim :/
saol tatlım benim inş öğrenicem ben de sizlerdenzaten aklıma takılanı da soruyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?