2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Yok tatlım beni 2 hafatada 1 çağırıyor doktorum. Zaten artık sadece bebek iyi mi diye giriyorum usg ye. Oğlum kendini hiç göstermiyor.

Boyuna, kilosuna falan bakıyoruz. Sen canım ne kadar da br gidiyorsun? Artık hepimizi daha sık çağırmaları lazım.

gelecekleri varsa ögrecekleri de var orkdieee ya da bızım mı göreceğimiz var bilemıorm

var bizim göreceklerimiz var orası kesinde..bebiş için ne olur bilemem..Annelik öylede kolay değil..kızım hayırlısıyla gelsinde ben razıyım herşeye..

o zmn benim aldıklarım da azmış, abooovv tutuştummm ((( zaten zıbın nedir yeni öğrendim ben... Allah ım bi insan anca bu kadar acemi olur ya utanıyorum kendimden... :)))

aşk olsun canım ya utanıyorum da ne demek..insan hergün çocuk doğurmuyor ya..bizde etrafımızdaki insanlardan öğreniyoruz canım..sora sora bağdat bulunurmuş canım..bilmediklerimizi birbirimizden öğreneceğiz canım..

nelerden almalıyım peki :18:

neler almalısın iyi soru..çıtçıtlı bodylerden alabilirsin bir kaç tane daha.. patikli alt alabilirsin..aldıklarından bir kaç kaç daha almalısın canım..

Kızlar bunlar gibi büyüme cetveli arayanlar Tekzende bulabilirler. Biz böyle çok uygun fiyata aldık. 12 TL ye. hiç evde uğraşmanıza değmez. Hem kızlar, hem erkekler için çok güzel var.

benim aklımda şimdilik büyüme cetveli falan yoktu.. ama burda görünce heveslendim..tekzene gidince bir bakayım..

kızlar baksanıza keçeden yapmıslar ne güzelll

hımmm anladım canım :) tamam :)

bu akşam annemlere geçicem eve gitmiycem ama yarın akşam çalışıp eklerim inşallah :)

Çok güzelmiş canım. Çokta kolay yapımı aslında. Kız çocukları için düşünülebilir bu da.

benim aklımda şimdilik büyüme cetveli falan yoktu.. ama burda görünce heveslendim..tekzene gidince bir bakayım..

Ayy canım kesinlikle al derim. Biz aldık oğluşumuza. Hatta yapıştırdık dur resmini çekeyim. Böyle kendi elinle vurur o resimlere falan çok tatlı olur

evet öyle olması lazım ama bnm doktorum ayda bir çağırıyor canım ( belki bundan sonra sık çağırır. aşırı yogun ondan dolayı mı oyle yapıyo bilemedim :/

saol tatlım benim inş öğrenicem ben de sizlerden zaten aklıma takılanı da soruyorum hemen.

Kızlar bunlar gibi büyüme cetveli arayanlar Tekzende bulabilirler. Biz böyle çok uygun fiyata aldık. 12 TL ye. hiç evde uğraşmanıza değmez. Hem kızlar, hem erkekler için çok güzel var.

canım parasından değil :) el emeği olsun diye :)

canım indirdiğin sitenin adresini bi dener misin. yani sana attıgım linkin

canım denedım actım dosyayı ama maalesef bu da calısmıyor :s benım pc de mi bi sorun var acaba :S

neysee sağol zahmet verdım sana da

canım denedım actım dosyayı ama maalesef bu da calısmıyor :s benım pc de mi bi sorun var acaba :S

O bayağı bir uğraştırır heralde bilemedim valla. :44: 100 tane bebek şekeri yaptım. O kadra etiketleri, onların tüllerle kaplanması, kapı süsü falan üşenmedim de, boy cetveli ile uğraşasım gelmedi hiç Ama el emeği tabii başka, yalnız bunların basımı için görsellerin çok iyi olması gerekiyor kanımca ki, büyüdüğünde çözünürlükleri bozulmasın.

est canım ne zahmeti.
yaa olmadı mı ben de setup var ama burdan sana nası gönderirim bilemedim
pcde de bişey olabilir, antivirüs de engelleyebilir belki.

Yorgun ne demek?Çok mu yoğun bir doktorun var canım. Benim eski doktorum öyleydi. Eşim sinir oluyordu. O yüzden değiştirdik bizde:44:

Kızlar telefonum kötü çekiyor. O yüzden parlama falan yapmış. Dediğim gibi Tekzen'de 12 TL ye, çeşit çeşit var.

Kendisi yapamayanlar için tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…