2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Yorgun ne demek?Çok mu yoğun bir doktorun var canım. Benim eski doktorum öyleydi. Eşim sinir oluyordu. O yüzden değiştirdik bizde:44:

yorgun mu yazmışım yogun dicektim canım. ben de düşündüm değiştirmeyi ama güvenemedim başkasına bunu da zar zor buldum sağolsun yoğun kendileri bi dahaki gidişimde de 1 ay sonra gel derse, doguma gelirim artık dicem

Devlet hamileleri bu kadar düşünüyorsa doğum iznini uzatsın biz sütümüzü içiyoruz çok şükür önemli olan bebeklerimizin o sütü adam gibi 6 ay içmesi tövbe tövbeeee... canım yanlış anlama sakın bu arada tepkim sana değil

Bence tatlım sen 1 ayı bekleme hiç. Bir ay sonra derse 3 hafta sonra git. Bir ay çok geç bence. Ama doktora güvenmekte çok önemli. Benim önceki doktorum cep telefonunu falan da vermiyordu. Her randevuda en az 1,5 saat bekliyorduk. Herkes bu kadına geliyordu. Bir de sezaryancı bir doktordu. O yüzden değiştiridm.

canım ben pc de tasarlayıp çıktı almıycam :) br mukavvaya böyle kumaş gibi lyaflar oluyo ya

adı neydı hatırlamıorm ondan alıp üstüne güzel bi kumaş kaplayıp ölçerek sanim yerleir belirlerim

güzel bi de çiçek yaparım kurdeleden veya kumaştan arkasıan raptiye iğne vs gibi bişey eklerım

hnı boyunun geldıgı yerı ısaretleyelım diye :) öle bişey dusUnmsutum :)

est canım ne zahmeti.
yaa olmadı mı ben de setup var ama burdan sana nası gönderirim bilemedim
pcde de bişey olabilir, antivirüs de engelleyebilir belki.

buıs yerı pc de bi gıcıklık var bi yerden sorun cıakrtıyo ama bulamıyorum anti v yok canım ya

kullanmıyoruz :) evde var benım setup da ıste ben kurulumsuz ps olsun ıs yerındekı dedıydım o sbeple :)

çok haklısın canım ama nerdeeee uzattıkça uzatıyolar dogum izni meselesini, korkuyorum bu da sözleşmelilerin kadroya alınması işine dönecek (

Canım devlet yine zaten düşünmemiş ki bizi. Bu süt olayı genel birşey değilmiş. Sadece belediye kendi tekelinde böyle bir hizmet başlatmış. Türkiye genelinde birşey değil yani. Eminim bir çok insan bedava süt yerine, 6 aylık doğum iznini tercih ederdi.

Heee bende bilgisayar proglarımdan falan konuşunca öyle birşey düşündünüz sandım. O çok güzel olur canım.

anladım tatlım bulabilirsem sağlam bişi yollarım yine sana.

Kızlar bunlar gibi büyüme cetveli arayanlar Tekzende bulabilirler. Biz böyle çok uygun fiyata aldık. 12 TL ye. hiç evde uğraşmanıza değmez. Hem kızlar, hem erkekler için çok güzel var.

doğru diyorsunda canım ben odanın renklerine uysun istiyorum ama bulamıyorum..turunculu falan çoğu ben odayı sadece yeşil-mavi-beyaz renklerde oluşsun istiyorum o bakımdan...

herkesin aklına nasıl soktum ama he hehee..biz küçükken kapı arkasına çizerdik abimle boylarımızı çok hoşumuza giderdi,büyümüşüz diye o yüzden aklıma geldi..oda da da öyle bir boşluk yer var tam cetvellik..

bu arada çiziyorum.gözlerim şaşı beş olacak,olsun çok zevk alırım ben el emeğinden..gururla karşısına geçer bakarım artık hehehhehe...

çizdiğim desen bu..turuncuları yeşil yapıcam..

Tatlım bir tasarlamayı dene bakalım. Belki istediğin gibi birşey çıkartırsın, içine siner

Kız ben grafikerim
İşi olan varsa söylesin
Her türlü etiket yapılır. İsim yazılır. Kimlik kaplanır

+

Herkese merhaba

Son düzenleme:
kızlar mrb.

dün çıktık hastaneden ve evimizdeyiz çok şükür.:)
dün hastaneden çıkmadan önce kan değerlerime bakıldı.sürekli nidilat içtiğim için kontrol ediyolar.karaciğer değerlerini bozabiliyormuş.bebişe de baktılar ultrasonla.çok şükür kan değerleri ve bebişin ölçüleri haftasına göre olması gerktiği gibi.

Akşam evimizdeydik ve kendimizi çok iyi hissettik.insanın evi gibisi yok...:)

bu sabah da kendi doktorumuza gittik.çok sevindi.ben çoktan doğum yapmışındır diye düşünmüştüm dedi.oda baktı ultrasonla.bebiş gayet iyi dedi.bi kaç hafta da durursa çok iyi olucak ama tabiki hedefimiz sonuna kadar dedi.10 günde bir kontrole gidip nst ye giricem.en ufak bir rahatsızlığında ara dedi.Umarım kontrollerimize vakitlice gideriz ve rahatsızlığımız olmaz.Ama hep böyle dua ediyorum Allah bebeğim için hayırlı olanı hayırlı zamanda yaşatsın bize.

ilacımız devam.nidilat...ama günde 4 düştü.birde burdaki doktorum haftada 1 gün proluton iğne verdi.destek için.

bizde durumlar böyle kızlar.burda herkes öyle samimiki hep hissettim dualarınızı.iyi dilekleriniz hep içtendi çok çok teşekkür ederim.

Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla ve en hayırlı zamanlarda dünyaya getirmemizi nasip etsin.

Ya kızlar benim kıza bişiy oldu sanki...Sabahtan beri hareketli geneldede hep öyle oluyor ama son 2 saattir sanırım hiç durmadan aralıksız itiyo kalkıo geriyo sürekli acıtıyorr..Rahmimin üzerine elimi koyuyorum ordan bile sürekli sağa sola doğru hareket ediyor,bel çevremde göbek etrafı sağlı sollu,göğsümün alt kısmında offf her yerde ama...Başı aşağıdaysa elimi koydugum yerde (rahim üzerinde) yürüyen şey ne :44::44::44: ay ne yapıo anlamıyorum ama sürekli durmaksızın olunca canımı da acıtıyor gerilmeleri ve sürekli wc ye gidiyorum o vurdukça wc ihtiyacım geliyor.....Hani öyle bi çikolata tatlı şeyler filanda yemedim etkisini artıracak....Bakalım ne kadar sürecek...Umarım herşey yolundadır.....

Merhaba canım..herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..inş bebeğin son ana kadar sabreder ve bekler..amin canım inş..

seninki hareketli zamanı demek..canı yaramazlık yapmak istedi annesi herhalde..

canım haklısın çok hareketli oldukları zaman insanın canı çok acıyor..eee annesi kızın büyüdü..ben korkulacak birşey olacağını zannetmiyorum..

hiç aklımda yokken benim aklıma soktun canım ya..bende bişeyler düşünmem lazım..
hadi bakalım sen tasarımını tamamlada bakalım bizde..fikir olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…