Yorgun ne demek?Çok mu yoğun bir doktorun var canım. Benim eski doktorum öyleydi. Eşim sinir oluyordu. O yüzden değiştirdik bizde:44:
Kızlar telefonum kötü çekiyor. O yüzden parlama falan yapmış. Dediğim gibi Tekzen'de 12 TL ye, çeşit çeşit var.
Kendisi yapamayanlar için tercih edilebilir.
Eki Görüntüle 558219
Devlet hamileleri bu kadar düşünüyorsa doğum iznini uzatsın biz sütümüzü içiyoruz çok şükür önemli olan bebeklerimizin o sütü adam gibi 6 ay içmesi tövbe tövbeeee... canım yanlış anlama sakın bu arada tepkim sana değilGünaydın Arkadaşlarım naber nasılsınız
Bi kaç gündür vakıf olamadım topiğe.Nedense kendimi sürekli yorgun hissediyorum..Bi kaç gecedirde uyku uyuyamıyorum onun etkisiyle gün içinde sanki taş taşımış gibiyimDeli gibi uyumak istiyorum ama sağa yada sola dönmekten ve döndüğüm yerdeki popomdan bacaklarımdan tutan çok kötü ağrılar buna fırsat vermiyor....
chekirdekk arkadaşım da hayırlısıyla sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kavuşur inş bebeğine...
Kızlar bu arada bişey söylemek istiyorum.Geçen hafta öğrenmiştim ve söylemeyi unuttum sizlerede.duydunuz mu bilmiyorum ama devletin hamilelere verdiği süt yardımı varmış?
Sütten konuşurken tesadüfen arkadaş sen sağlık ocağından sütünü almıyormusun dedi?
Dedim hayır bilmiyorum çünkü..Sağlık ocagın sana sölemesi lazımdı,hamileliğin son 3 ayı ve doğumdan sonraki ilk 3 ay olmak üzere ayda bir koli (12 pk)süt alınıyor die..Neyse bende sağlık ocağındaki hemşireme sordum..AAA biz seni kaydetmedik mi dedi:) Neyse işte sonra kaydımı yaptı şimdi bi kart çıkacakmış ve anlaşmalı marketten her ay 1 koli sütümü alacakmışım....
Devlet hamileleri süt içmeye teşvik amaçlı yapıyormuş bunu..Aslında çok da hoşuma gitti isteyen almayabiliyormuş ama ihtiyacı olan hamileler vardır enazından onlar için çok güzel düşünülmüş...
yorgun mu yazmışımyogun dicektim canım. ben de düşündüm değiştirmeyi ama güvenemedim başkasına bunu da zar zor buldum sağolsun yoğun kendileri bi dahaki gidişimde de 1 ay sonra gel derse, doguma gelirim artık dicem
O bayağı bir uğraştırır heralde bilemedim valla. :44: 100 tane bebek şekeri yaptım. O kadra etiketleri, onların tüllerle kaplanması, kapı süsü falan üşenmedim de, boy cetveli ile uğraşasım gelmedi hiçAma el emeği tabii başka, yalnız bunların basımı için görsellerin çok iyi olması gerekiyor kanımca ki, büyüdüğünde çözünürlükleri bozulmasın.
est canım ne zahmeti.
yaa olmadı mı ben de setup var ama burdan sana nası gönderirim bilemedim
pcde de bişey olabilir, antivirüs de engelleyebilir belki.
Kızlar telefonum kötü çekiyor. O yüzden parlama falan yapmış. Dediğim gibi Tekzen'de 12 TL ye, çeşit çeşit var.
Kendisi yapamayanlar için tercih edilebilir.
Eki Görüntüle 558219
Devlet hamileleri bu kadar düşünüyorsa doğum iznini uzatsın biz sütümüzü içiyoruz çok şükür önemli olan bebeklerimizin o sütü adam gibi 6 ay içmesi tövbe tövbeeee... canım yanlış anlama sakın bu arada tepkim sana değil
Devlet hamileleri bu kadar düşünüyorsa doğum iznini uzatsın biz sütümüzü içiyoruz çok şükür önemli olan bebeklerimizin o sütü adam gibi 6 ay içmesi tövbe tövbeeee... canım yanlış anlama sakın bu arada tepkim sana değil
canım ben pc de tasarlayıp çıktı almıycam :) br mukavvaya böyle kumaş gibi lyaflar oluyo ya
adı neydı hatırlamıorm ondan alıp üstüne güzel bi kumaş kaplayıp ölçerek sanim yerleir belirlerim
güzel bi de çiçek yaparım kurdeleden veya kumaştan arkasıan raptiye iğne vs gibi bişey eklerım
hnı boyunun geldıgı yerı ısaretleyelım diye :) öle bişey dusUnmsutum :)
buıs yerı pc de bi gıcıklık var bi yerden sorun cıakrtıyo ama bulamıyorum anti v yok canım ya
kullanmıyoruz :) evde var benım setup da ıste ben kurulumsuz ps olsun ıs yerındekı dedıydım o sbeple :)
canım ben pc de tasarlayıp çıktı almıycam :) br mukavvaya böyle kumaş gibi lyaflar oluyo ya
adı neydı hatırlamıorm ondan alıp üstüne güzel bi kumaş kaplayıp ölçerek sanim yerleir belirlerim
güzel bi de çiçek yaparım kurdeleden veya kumaştan arkasıan raptiye iğne vs gibi bişey eklerım
hnı boyunun geldıgı yerı ısaretleyelım diye :) öle bişey dusUnmsutum :)
buıs yerı pc de bi gıcıklık var bi yerden sorun cıakrtıyo ama bulamıyorum anti v yok canım ya
kullanmıyoruz :) evde var benım setup da ıste ben kurulumsuz ps olsun ıs yerındekı dedıydım o sbeple :)
Kızlar bunlar gibi büyüme cetveli arayanlar Tekzende bulabilirler. Biz böyle çok uygun fiyata aldık. 12 TL ye. hiç evde uğraşmanıza değmez. Hem kızlar, hem erkekler için çok güzel var.
doğru diyorsunda canım ben odanın renklerine uysun istiyorum ama bulamıyorum..turunculu falan çoğu ben odayı sadece yeşil-mavi-beyaz renklerde oluşsun istiyorum o bakımdan...
herkesin aklına nasıl soktum ama he hehee..biz küçükken kapı arkasına çizerdik abimle boylarımızı çok hoşumuza giderdi,büyümüşüz diyeo yüzden aklıma geldi..oda da da öyle bir boşluk yer var tam cetvellik..
ya kızlar bu arada ben iş yerine de ps yükleiym diyorum ama dünden beri arıyorum
ne demosunu bulabildim ne portablesini setup linki olan bi yer var mı bana yazabilir misniz
ay ara ara yoruldum yaa :) sürümü önemli değil
Kız ben grafikerim
İşi olan varsa söylesin
Her türlü etiket yapılır. İsim yazılır. Kimlik kaplanır
+
Herkese merhaba
kızlar mrb.
dün çıktık hastaneden ve evimizdeyiz çok şükür.:)
dün hastaneden çıkmadan önce kan değerlerime bakıldı.sürekli nidilat içtiğim için kontrol ediyolar.karaciğer değerlerini bozabiliyormuş.bebişe de baktılar ultrasonla.çok şükür kan değerleri ve bebişin ölçüleri haftasına göre olması gerktiği gibi.
Akşam evimizdeydik ve kendimizi çok iyi hissettik.insanın evi gibisi yok...:)
bu sabah da kendi doktorumuza gittik.çok sevindi.ben çoktan doğum yapmışındır diye düşünmüştüm dedi.oda baktı ultrasonla.bebiş gayet iyi dedi.bi kaç hafta da durursa çok iyi olucak ama tabiki hedefimiz sonuna kadar dedi.10 günde bir kontrole gidip nst ye giricem.en ufak bir rahatsızlığında ara dedi.Umarım kontrollerimize vakitlice gideriz ve rahatsızlığımız olmaz.Ama hep böyle dua ediyorum Allah bebeğim için hayırlı olanı hayırlı zamanda yaşatsın bize.
ilacımız devam.nidilat...ama günde 4 düştü.birde burdaki doktorum haftada 1 gün proluton iğne verdi.destek için.
bizde durumlar böyle kızlar.burda herkes öyle samimiki hep hissettim dualarınızı.iyi dilekleriniz hep içtendi çok çok teşekkür ederim.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla ve en hayırlı zamanlarda dünyaya getirmemizi nasip etsin.
Ya kızlar benim kıza bişiy oldu sanki...Sabahtan beri hareketli geneldede hep öyle oluyor ama son 2 saattir sanırım hiç durmadan aralıksız itiyo kalkıo geriyo sürekli acıtıyorr..Rahmimin üzerine elimi koyuyorum ordan bile sürekli sağa sola doğru hareket ediyor,bel çevremde göbek etrafı sağlı sollu,göğsümün alt kısmında offf her yerde ama...Başı aşağıdaysa elimi koydugum yerde (rahim üzerinde) yürüyen şey ne :44::44::44: ay ne yapıo anlamıyorum ama sürekli durmaksızın olunca canımı da acıtıyor gerilmeleri ve sürekli wc ye gidiyorum o vurdukça wc ihtiyacım geliyor.....Hani öyle bi çikolata tatlı şeyler filanda yemedim etkisini artıracak....Bakalım ne kadar sürecek...Umarım herşey yolundadır.....
doğru diyorsunda canım ben odanın renklerine uysun istiyorum ama bulamıyorum..turunculu falan çoğu ben odayı sadece yeşil-mavi-beyaz renklerde oluşsun istiyorum o bakımdan...
herkesin aklına nasıl soktum ama he hehee..biz küçükken kapı arkasına çizerdik abimle boylarımızı çok hoşumuza giderdi,büyümüşüz diyeo yüzden aklıma geldi..oda da da öyle bir boşluk yer var tam cetvellik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?