2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

cnm rahat ol.benim oğlumda bazı günlerde aynen dediğin gibi oluyo.sanki hiç uyumuyo bütün gün.esnetiyo kendini.belimde topuğunu hissedebiliyorum ve öyle itiyoki cnm yanıyo:)

boşver hareket etsin bol bol.bazen 1 saat hareket hissetmiyoruz ödümüz kopuyo biliyosun.

wc ihtiyacına gelince.oğlum döndüğünden beri bizim bir ayağımız wc de zaten.:)

rahat ol sıkıntı yoktur.geriliyodur içerde.artık yerleri iyice daraldı...

Son düzenleme:

AHERDOCUM ve aynı şeyi yaşayanlar no panik doktorum bana rahim doğuma hazırlıyor kendini demişti..Allahın işi işte canlarım..bunu arada bunları yaşıyor olmamız normalmiş yani..

kızlar kaç kilo aldınız yahu ben 21 kilo aldım da.. bu sefer weremiycem sanırım bu kiloları
10 kilo aldım cnm,alıcam gibide duruyor

cnm aldıkların çok az geldi bana..bak neler aldınız diye sormuşsun bebeğe kıyafet olarak.yazayım cnm..
1 adet 10'lu hastane çıkışı,5 adet 5'li altüst takım,4 tane penye tulum,3 tane kadife tulum,15 tane alttan çıtçıtlı zıbın,10 tane bebek çorabı,2 tane bebek kilotlu çorabı.hastane çıkışında 1 tane penye battaniyesi var.1 tanede penye ben aldım yedek temzilik kullanayım diye..1 tane polar battaniye,uyku setimdede var 1 tane polar battaniye ince..ağız silme bezi aldım.2 adet penye yelek,1 adet peluş yelek,2 adette örme yeleğimiz var.1 tanede anneannemiz hırka ördü :) .bunlar minnoşumun giyicekleri..buarada aldıklarımın çoğunu 0-3 ay aldım sadece bikaç tane takım yenidoğan takımı.malum çok çabuk büyüyolar..umarım gelen hediyeler 3-6 ay olur

Son düzenleme:

Canım maşallah de, boşver hareketli olsunlar. Nazar değmesin Belki rahim üzerinde dolaşan elleridir minnoşunun. Sıkma canını tatlım benim.

YAPRAKCIM cnm bu saatten sonra bebişlerimizin daha enerjik ve hareketli olucağı,tekmelerinin canımızı yakabileceği yazıyor cnm gereksiz sıkıntı yapma kuzum

öldüm bittim bugün sırtlarım boynum başım ağrıdı..ülen minnacık şeyleri ütülemek ne sıkıntılı bi işmiş yauww 2 saatimi aldı battaniyelerine kadar ütüledim minnoşumun..misss gibi oldular hurcca koydum hepsini
artık bi anasının gecelikleri kaldı,onlarıda alayım ,aldığım pijamalarla beraber onlarıda çamaşır makinesinde 15 dakikalık kısa programda yıkatıvericem.anasına yeter okadar
ama dediğiniz gibivalla işkenceymiş bu bebişin kıyafetlerini ütülemek

oy oy oy yerim ben onun minnacık kıyafetlerini..
valla ben daha ütü işine kalkışmadım..haftaya kardeşim gelecek onu bekliyorum..demek o kadar işkenceli..ben ütü işini kardeşime yıkayım o zaman..hiç üzmeyeyim kendimi..görümcemde gelecek el elden halledeceğiz inş..

onları bulmuşken tüllerimide yıkayacağım..hazır insan varken camlarımda silinir bir manayla..

bende pijamalarımı yıkamam lazım..yavaş yavaş çanta hazırlamak lazım..doğumlar başladı bu ocak bebekleri aceleci...

yok ya insan bi başka mutlu oluyor yoruluyor ama o minicik kıyafetleri ütülerken giydiğini düşünmek tüm yorgunluğu alır.doğsun sen o zaman gör ......sen yıkayacak ütüleyeceksin böh bi kusacak,yada çiş kaka olacak hadi bir daha bu sefer bebekte var olacak yanında o zaman gör işkenceyi asıl

Milsacım çok teşekkür ederim tatlım..aldım mailini...

Bu arada boy ölçme cetvelim tamamlandı çıktı aldım kanvasa çok güzel oldu pek mutluyum

anam nerdesin sen dünden beri..etiket diye bağırıyoruz hiç mi duymadın...

Ama ama ama
Ya artık sık giremiyorum internete canlarım
Kim ne istiyorsa özel mesaj atsın.
En kısa sürede dönüş yapayım.
Geçmişi de okuyamıyorum çünkü çok konuşuyorsunuz hepiniz kıskanıyorum

Buarada VIPdukkan'dan kargo ücreti kalktı. Bende emzirme önlüğü aldım kendime 12 TL
Geldi tavsiye ederim ilgilenenlere...

Kapı süsü çalışmalarına başlıyorum.
Meleğinelindeki melek geldi gösteriyim mi

Bunun beyazı... Yani arkada gördüklerinizden
ve daha küçüğü
Çok güzel yapıyor yahu bayıldım...

kızlar öğlenden beri oku oku bitmedi, o yüzden alıntı yapmıyorum...

essira dan haber çıkmaması beni endişe ettiriyor canım benim neler yaşıyor neler yapıyor kim bilir ama dualarımız seninle canım hakkında hayırlısı

ayşe etiketler çok şeker olmuş ellerine sağlık, bu arada kardeşinden haber bekliyorum beni bilgilendir olur mu?

bebişlerin şekerleri hızla hazırlanıyor maşallah :13:

gelelim bana:

faranjiti atlattım sayılır ama onkoloğum ona sormadan ilaç aldığım için bana kızdı, viral bir şey bu geçerdi dedi, dedim ki ölüyordum o kadar öksürdüm ki rahim kısalmış neredeyse doğuracaktım, ama tatmin olmadı. ben de 3 gün aldığım ilaçların hepsini kestim antibiyotik dahil ama şükür arada öksürüyorum ama iyiyim genelde...

bugün 32+0 olduk doğum izni raporumuzu aldık bugün resmi olarak bugün itibariyle doğum iznim başladı bu yüzden diğer heyet raporunu da kestirdik bugün itibariyle...

bebikim için ptesi kontroldeydik 1900 gr olmuş, iyiymiş suyu falan iyi ama rahim biraz kısalmış dedi (öksürmekten), gününe uygun gelişmiş, nst çekildi bizim hastanede nst den de para alıyorlar 30 tl verdim valla Allah kuvvet versin ama zorlanıyorum artık bir yandan ben bir yandan bebik masraflı olduk...

neyse nst iyi ama tansiyon 13 e 9 ve bazı anlamsız ağrılar olmuş dedi, hastalığımdan herhalde diye üstünde durmuyoruz
tansiyonu da 2 gündür ölçüyoruz 12-7, 10-6 çıktı anlık yükseldi herhalde ama yine de tuzu azalttım hemen

dün 3. kemoyu aldık en ağırı bu oldu anında kabız ve şişlik idrara çıkamama etkileri zaten karnım şiş ayyyy nasıl bir rahatsızlık hissi anlatamam çatlayacaktım resmen bir de okuyorum sizi karınlar çatlıyor demişiniz bir yandan acaba karnım çatlar mı korkusu nerden aklıma geldiyse o an
kasılmaktan karnım taş kesildi

başım ağrır onkologdan yediğim zılgıt sonucu minoset bile içemedim, su içtim bol bol ama yok atamıyorum ilaçları neyse gece 6 kere idrara çıktım rahatladım bugün daha iyiyim arada midem bulanıyor arada ateş basıyor ama hamdolsun iyiyim, biraz da sanki sistit olmuşum gibi idrar torbamda arada ağrı sıkışma oluyor sakin olmaya çalışıyorum umarım bir sorun yoktur...

dr 2 haftada bir geleceksin nst için dedi sonra haftada bire inecek

kızlar son seanstan çok korkuyorum giderek zorlaşıyor bakalım neler olacak?

bugün de dinleneyim yarın annemle bebikin kıyafetleri yıkanacak kuruyunca da ütüler annem artık

annem ankarada kocabeyoğlu pasajından bu takımı almış bana, ben bunu beğenmiştim netten gösterdim sağolsun babam parasını vermiş annem de almış

Eki Görüntüle 558307

nette lacivert gibi duruyor ama gri ekoseleri aslında ama çok şık çok cici böylece hastane listemizi de tamamlamış olduk

bebikin eşyalırı ütülenince çantayı hazırlayacağım

bize hastaneden bir liste verdiler ben sadece onları hazırlayacağım daha fazla şey lazım olsa yazarlardı herhalde gereksiz şeyler koymayacağım ne yazıyorsa o...

ben de bebek şekerlerini hazırlamıştım ama oğluşumun adının yazılı olduğu stiker lar yapalım istiyorum bakalım sizden yardım isterim belki ben pek bilmem bu işleri

kızlar bir de genel anlamda şikayetler var eşlerden hepiniz de haklısınız hele le essira nın eşi yani pit kadar mesele için yaptıkları akıl almaz onun için ne denir bilmiyorum Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın ama
nacizane bir şeyler söylemek isterim gerçi kelin ( ki gerçekten kelim ) merhemi olsa başına sürer diyeceksiniz ama aylardır psikolojik ardım aldığım için uzmanlardan öğrendiğim şeyleri paylaşmak isterim:

biz anne oluyoruz evet bir çoğumuzun yeni tadacağı bir duygu hassasız duygusalız anlaşılmayı ve ilgi bekliyoruz bunlar gayet normal diyor uzmanlar

ancak eşler de baba oluyor onlar da ilk kez baba olacak bilmedikleri bir duygu, hayatımız değişecek korkusu, baskı hissi, eşini paylaşma istememe hırçınlığı, artan sorumluluk duygusu, vs vs...
erkekler çoğu zaman erkek çocuk istemesine karşın erkek çocuğu ile içten içe yarışır, hatta çatışır çünkü eşini oğulları ile paylaşmak istemezler, papuçları dama atılır diye korkarlar
hele hele bizim gibi eşine anne gibi davranan ilgi gösteren her şeyini düşünen her işine koşan eşler paylaşılamıyor malesef
psikolog bana dedi ki sen eşinin annesi olmuşsun bunu yapma dedi, sen her şeyi yapacak güçtesin eşin de bunu biliyor o yüzden her şeyi senden bekliyor diyor
doğru yeni evlendiğimizde eşim bana daha çok yardım ediyordu, ama ben aman sen yorulma, astımın var lavaboyu küveti ben temizlerim, senin sınavın var sen ders çalış ben temizlik yaparım... dedim yaptığı işleri beğenmedim azarladım ben yaptım o da iyice elini eteğini çekti, şimdi ne söylesem boş, zaman alacak işi bölümü yapmam

geçen arabadayız ön konsolda otopark kumandası durur eve gelince ben alır açarım hep niyeyse o kadar alışmış ki eşim bana döndü "co pilot açsana kapıyı" dedi ben de "co pilot hamile karnı büyüdü eğilemiyor" dedim artık kendi açıyor, işte böyle basit şeyler ama biz veriyoruz o rahatı onlara

mali tahlil yapıp kadın almıyoruz eve, kart borçlarını biz düşünüyoruz, paraya sıkışınca biz çareler üretiyoruz, her işi üstümüze alıyoruz sonra işler boyumuzu aşınca ne düşüncesizsin diye şarlıyoruz

benim en büyük hatam da ki hala yaparım eşime bazı şeyleri söylemeyeyim o düşünsün beklentim
ve bazı şeyleri yapmasına izin verip sonra nasıl yaparsın diye başının etini yeme huyum

kızlar ne yapılmasını istiyorsanız onu beklemeyin söyleyin yapsınlar, yapmasını istemediğiniz şeylere istemiyorum diyin bu kadar basit biz bayanlar biraz komplike düşünüyoruz yaptıklarımızın altında hep bir mesaj yatıyor ve yapılanlara da farklı anlamlar yüklüyoruz bu bizi hem yoruyor hem gereksiz hırpalıyor en iyisi erkekler gibi düz mantık gütmek ve anı yaşamak
ünlü bir laf var ya: tek bir an vardır o da şuan, anı yaşamak lazım üzmeyin tatlı canınızı hepinizi öpüyorum canlarım

son olarak erkekleri sıkı tutma konusunda çooook haklısınız ben de senelerce ben kocama güveniyorum, bir şey olursa kül yutmam diyen salaklardanım hiç telefonuna maillerine bakmazdım böyle şeylere de çok kızar hiç takip etmezdim iyice zıvanadan çıkana kadar da hiç kurcalamadım ne kadar uyudum neler yaptı bilmiyorum bakın siz maaşlarını bile alıyorsunuz aferin valla ben çok pişmanım işi sıkı tutmadığıma sıkmayayım dedim yalan söyler yine yapar dedim yine yalan söyledi eee neye yaradı hiç
artık hesap yapmayacağım bunu yaparsam şöyle olur demek yok ne hissediyorsam o kaybedeceksem de en azından üstüne fedakarlık yaparak kaybetmem

ohhh cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :)) inşallah doğru zamanda sağlıklı sıhatli alırsın kuzunu kucağına :))
cnm benim ne güzel işte kıpır kıpır keyfi gelmiş demekki :)) artık normal cnm bizimkide sağ gögüs kaburgama vuruyo da vuruyo 9 ayda napcaz bilmiyom kaburga bırakmıcak:)) hele wc ahh ahhh orda yatıcam valla hele bide iş falan yapıyosam az eğilip kalktıysam yandım (
ayy cnm yaaaa benimde bi tek o kaldı yıkama işi bitti şimdi sıra ütülemede önce ev detaylı temizlensin ondan sonra bi o işim kalıcak artık geçerim tv karşısına alırım önüme masayı yavaş yavaş ütülerim :)) bu arada sağlıklı sıhatli giyip kirletsin inşallah cicilerini kuzucun :))

cnm herşeyin yolunda olmasına inan çok sevindim ben bu doktorları anlamıyorum biri diğerinin verdiğini begenmiyo bıraktırıyo ilgin yani... nese sen iyileşmişsin ya gerisi boş... 1 tane kaldı dimi kemoterapi inşallah onuda sorunsuz atlatırsın hiç stres yapma kuzum senin ve bebeğinşn sağlıgı için :))

kızlar güniçinde yazılanların hepsini okudum ama yazamadım sonunda mutfagı ve yatakodamı bitirdim gözümde büyüyen mutfaktı yavaş yavaş otur kalk bitti şükürler olsun bundan sonra düzelicek az yer kaldı zoru geçti ama yarın yatmayı planlıyorum eğil kalk yoruldum valla ama misss gibi oldu dolaplar açıp baktıkça içim açılıyo valla :))
yaaa çekirdekten haber varmııı ????

kızlar ya benımde dogumum ocakta benı bı korku sardı bu 21 aralık olayı varya karanlık olcakmısta dunya sıfır noktasından mı ne gecıcekmıs arastranlar varsa bılır elektrık ıvırzvır olmucakmıs tıbetlı bır bılge 2 ay demıs bazı bılımadamlarıda 6 gun falan ole bsey olursa naparız bırsuru saçma sey ama etkılendım...

Canım 10 günlük doktor rapor vermiş. Evde dinleniyor. Çok şimdi iyi.

Sana da hadi geçmiş olsun. Misler gibi yapmışşın maşallah. Bence de yat dinlen yarın. Ara ver biraz.

Ayy canım zor ya. Ben sırf bebiş şeylerini masada kolayca ütüleyeyim diye İkea dan ütü masası aldım küçük. Masada çok kolay oluyor, yorulmuyorsun da. Hem bebek parçaları minnacık kolay oluyor onda. 19 tl ye almıştım.

Canım nst ne kadar da pahalıymıış. Ben de ücret ödüyorum ama benimki 8 tl. ne yapalım bebişlerimiz için mecbur vericez. ama her hafta girdiğinde 30 tl belini büker insanın, sen de haklısın.

rabbim sana da acil şifalar versin inşallah. dayan canım benim. bak en başından şu aşamaya geldin, ne kadar ümitsizdin şimdi rabbime şükür daha iyi olucağın günleri de göreceksin inşallah.

canım hiç duymadım. saçma sapan şeylerdir ya. takılma boşver...

http://www.gribilge.com/maya-takvimi-kehaneti-21-aralik-2012de-nele, için belr-olacak/ videoyu izle

için rahatlar canım

Son düzenleme:

eewt canım haklısın tabi kafayı takmamaya çalışıyorum..et falan da çok yiyemiyorum ya ben hayırlısı canım sağlıklı olsunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…