cnm benim bebeğimde dönmedi hala oyönden korkma sakın doktorum 8.ayın sonuna kadar yolu var dedi sen daha ortasındasın.döner inş. bende 30.haftayı bitiriyorum.ve hala kafası midemin orda hissediyoruminş. döner dönmezsede sezeryan olucaz elimiz mahkum cnm onlar iyi olsunlarda bende çok normal doğum sitiyorum rabbim normal doğum nasip eder inş.
cnm uygun yollu bi puset al olmadı..çünkü bebek ilk zamanlar yanlız bırakılmaz cnm..kusar musar Allah korusun.ve yan yatış yastığınıda öneririm.kusmadan ani ölümleri %50 oranında azalttığı saptanmış.zaten gece ikidebir kontrol etmek lazım bebişi,ben yatakodasına beşik aldım buyüzden.ama yanında olsun diyosan sende ufak bi puset al cnm.geçen bi arkadaş paylaşmıştı bak çokta uygun
SEPET BEŞİK BEBEK KARYOLA PORTATİF YATAK GittiGidiyor'da 67137770
ohhh cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :)) inşallah doğru zamanda sağlıklı sıhatli alırsın kuzunu kucağına :))
cnm benim ne güzel işte kıpır kıpır keyfi gelmiş demekki :)) artık normal cnm bizimkide sağ gögüs kaburgama vuruyo da vuruyo 9 ayda napcaz bilmiyom kaburga bırakmıcak:)) hele wc ahh ahhh orda yatıcam valla hele bide iş falan yapıyosam az eğilip kalktıysam yandım(
ayy cnm yaaaa benimde bi tek o kaldı yıkama işi bitti şimdi sıra ütülemede önce ev detaylı temizlensin ondan sonra bi o işim kalıcak artık geçerim tv karşısına alırım önüme masayı yavaş yavaş ütülerim :)) bu arada sağlıklı sıhatli giyip kirletsin inşallah cicilerini kuzucun :))
cnm herşeyin yolunda olmasına inan çok sevindim ben bu doktorları anlamıyorum biri diğerinin verdiğini begenmiyo bıraktırıyo ilgin yani... nese sen iyileşmişsin ya gerisi boş... 1 tane kaldı dimi kemoterapi inşallah onuda sorunsuz atlatırsın hiç stres yapma kuzum senin ve bebeğinşn sağlıgı için :))
Canım nst ne kadar da pahalıymıış. Ben de ücret ödüyorum ama benimki 8 tl. ne yapalım bebişlerimiz için mecbur vericez. ama her hafta girdiğinde 30 tl belini büker insanın, sen de haklısın.
rabbim sana da acil şifalar versin inşallah. dayan canım benim. bak en başından şu aşamaya geldin, ne kadar ümitsizdin şimdi rabbime şükür daha iyi olucağın günleri de göreceksin inşallah.
kızlar ya benımde dogumum ocakta benı bı korku sardı bu 21 aralık olayı varya karanlık olcakmısta dunya sıfır noktasından mı ne gecıcekmıs arastranlar varsa bılır elektrık ıvırzvır olmucakmıs tıbetlı bır bılge 2 ay demıs bazı bılımadamlarıda 6 gun falan ole bsey olursa naparızbırsuru saçma sey ama etkılendım...
ay tatlım her sene yok maya takvimi yok başka bişey bu senede bu adam çıktı.Allahtan iyimi biliyomuş..hem olursada yani kıyamet koparsada buna kimse engel olamaz..öbür dünyadada kavusuruz bebeklerimize sen korkma..sonuçta burası anlık zaman dilimi,senesi süresi var..orda sonsuzluğu yaşıycaz..korkmak yersiz tatlım..kıyamet hiçkimsenin beklemediği bir anda kopucak kimi işteyken kimi misafirini beklerken ...vs.. dinimizde neyse o cnm.. kimse zamanını bilmiyo sadece peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ''ümmetimin ömrü 1500 seneyi geçmez'' demiş..ama yinede Allah ol derse olur tabi..bugün olur yarın olur..dinimize göre bunların olabilmesi için daha deccal çıkıp gelecek mehdinin daha doğmadığını söylüyor din adamları ,mehdi doğacak gelicek .mehdi peygamber olacağını 40 yaşında öğrenecekmiş öyle anlatıyor din adamları.daha var kıyamete demek de olmaz tabi bu anlatılanlara göre..kimse değil Allah bilir herşeyi cnm.korkma sen.Allahın izniyle doğuracaz bebişkolarımızıda inş.
kızlar mrb.
dün çıktık hastaneden ve evimizdeyiz çok şükür.:)
dün hastaneden çıkmadan önce kan değerlerime bakıldı.sürekli nidilat içtiğim için kontrol ediyolar.karaciğer değerlerini bozabiliyormuş.bebişe de baktılar ultrasonla.çok şükür kan değerleri ve bebişin ölçüleri haftasına göre olması gerktiği gibi.
Akşam evimizdeydik ve kendimizi çok iyi hissettik.insanın evi gibisi yok...:)
bu sabah da kendi doktorumuza gittik.çok sevindi.ben çoktan doğum yapmışındır diye düşünmüştüm dedi.oda baktı ultrasonla.bebiş gayet iyi dedi.bi kaç hafta da durursa çok iyi olucak ama tabiki hedefimiz sonuna kadar dedi.10 günde bir kontrole gidip nst ye giricem.en ufak bir rahatsızlığında ara dedi.Umarım kontrollerimize vakitlice gideriz ve rahatsızlığımız olmaz.Ama hep böyle dua ediyorum Allah bebeğim için hayırlı olanı hayırlı zamanda yaşatsın bize.
ilacımız devam.nidilat...ama günde 4 düştü.birde burdaki doktorum haftada 1 gün proluton iğne verdi.destek için.
bizde durumlar böyle kızlar.burda herkes öyle samimiki hep hissettim dualarınızı.iyi dilekleriniz hep içtendi çok çok teşekkür ederim.
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla ve en hayırlı zamanlarda dünyaya getirmemizi nasip etsin.
:)kıyametın kopmASI Konusunda kesınlıkle senın gıbı dusunuyrum ALLAHtan baskası bılemez ama ıste buu doga olayları benım kstettıgım evde dogum yapmak zorunda kalmayalım
eneemm naptın bebem ama çok zayıfsan gebelık öncesı ondna o kdr çok almısındr :)
anam nasıl becerdin kız o kadar kilo aldın..önemli bebeğin ve senin sağlığın kiloların hepsi gider canım..
Kız ben grafikerim
İşi olan varsa söylesin
Her türlü etiket yapılır. İsim yazılır. Kimlik kaplanır
+
Herkese merhaba
kızlar öğlenden beri oku oku bitmedi, o yüzden alıntı yapmıyorum...
essira dan haber çıkmaması beni endişe ettiriyor canım benim neler yaşıyor neler yapıyor kim bilir ama dualarımız seninle canım hakkında hayırlısı
ayşe etiketler çok şeker olmuş ellerine sağlık, bu arada kardeşinden haber bekliyorum beni bilgilendir olur mu?
bebişlerin şekerleri hızla hazırlanıyor maşallah :13:
gelelim bana:
faranjiti atlattım sayılır ama onkoloğum ona sormadan ilaç aldığım için bana kızdı, viral bir şey bu geçerdi dedi, dedim ki ölüyordum o kadar öksürdüm ki rahim kısalmış neredeyse doğuracaktım, ama tatmin olmadı. ben de 3 gün aldığım ilaçların hepsini kestim antibiyotik dahil ama şükür arada öksürüyorum ama iyiyim genelde...
bugün 32+0 olduk doğum izni raporumuzu aldık bugün resmi olarak bugün itibariyle doğum iznim başladı bu yüzden diğer heyet raporunu da kestirdik bugün itibariyle...
bebikim için ptesi kontroldeydik 1900 gr olmuş, iyiymiş suyu falan iyi ama rahim biraz kısalmış dedi (öksürmekten), gününe uygun gelişmiş, nst çekildi bizim hastanede nst den de para alıyorlar 30 tl verdim valla Allah kuvvet versin ama zorlanıyorum artık bir yandan ben bir yandan bebik masraflı olduk...
neyse nst iyi ama tansiyon 13 e 9 ve bazı anlamsız ağrılar olmuş dedi, hastalığımdan herhalde diye üstünde durmuyoruz
tansiyonu da 2 gündür ölçüyoruz 12-7, 10-6 çıktı anlık yükseldi herhalde ama yine de tuzu azalttım hemen
dün 3. kemoyu aldık en ağırı bu oldu anında kabız ve şişlik idrara çıkamama etkileri zaten karnım şiş ayyyy nasıl bir rahatsızlık hissi anlatamam çatlayacaktım resmen bir de okuyorum sizi karınlar çatlıyor demişiniz bir yandan acaba karnım çatlar mı korkusu nerden aklıma geldiyse o an
kasılmaktan karnım taş kesildi
başım ağrır onkologdan yediğim zılgıt sonucu minoset bile içemedim, su içtim bol bol ama yok atamıyorum ilaçları neyse gece 6 kere idrara çıktım rahatladım bugün daha iyiyim arada midem bulanıyor arada ateş basıyor ama hamdolsun iyiyim, biraz da sanki sistit olmuşum gibi idrar torbamda arada ağrı sıkışma oluyor sakin olmaya çalışıyorum umarım bir sorun yoktur...
dr 2 haftada bir geleceksin nst için dedi sonra haftada bire inecek
kızlar son seanstan çok korkuyorum giderek zorlaşıyor bakalım neler olacak?
boyuma göre zayıf sayılırdım da ben kızım da 25 kg almıştım ama çok su toplamıştı wücut, hemen gitmişti.. şimdi şişme falan yok sırf kilo gibi yaaa.. o yüzden weremiycem bu kilolaları kesin..
anladım canım çok zayıfsan genedle daha cok kg alıosn da o sebeple sorayım dedım
anne kılo alınca maalesef bebek o kdr kılo almıo hatta anne ne kadar kıloluysa bebek o kdr zayıf doğdugu duurmalr bile var
seninki hareketli zamanı demek..canı yaramazlık yapmak istedi annesi herhalde..
canım haklısın çok hareketli oldukları zaman insanın canı çok acıyor..eee annesi kızın büyüdü..ben korkulacak birşey olacağını zannetmiyorum..
cnm rahat ol.benim oğlumda bazı günlerde aynen dediğin gibi oluyo.sanki hiç uyumuyo bütün gün.esnetiyo kendini.belimde topuğunu hissedebiliyorum ve öyle itiyoki cnm yanıyo:)
boşver hareket etsin bol bol.bazen 1 saat hareket hissetmiyoruz ödümüz kopuyo biliyosun.
wc ihtiyacına gelince.oğlum döndüğünden beri bizim bir ayağımız wc de zaten.:)
rahat ol sıkıntı yoktur.geriliyodur içerde.artık yerleri iyice daraldı...
Canım maşallah de, boşver hareketli olsunlar. Nazar değmesinBelki rahim üzerinde dolaşan elleridir minnoşunun. Sıkma canını tatlım benim.
YAPRAKCIM cnm bu saatten sonra bebişlerimizin daha enerjik ve hareketli olucağı,tekmelerinin canımızı yakabileceği yazıyor cnm gereksiz sıkıntı yapma kuzum
Saolun arkadaşlar cvplarınız için.Ya aslında sıkıntım çok hareketli olmasından dolayı deildi....Tabiki hareketli olması iyi çok şükür herzamanda öyle.ama bu defa garip şeyler oldu sanki.Bide şu sıralar gerilmelerden kasılmalardan,sertleşmelerden erken doğumdan bahsedilince ee tecrübede olmayınca insan ister istemez pimpirikleniyor acaba mı die? ........Çok ilginçti ama ya geriyo geriyo iyice bi çıkıntı oluyo göbeğimin bi tarafında sonra aniden bırakıo lapppp die düşüyo aşağı doğru :) Gerince ayrı acıo kendini salıverince daha acı..:)
kızlar bu sepet beşikler var ya onların içine ayrı olarak biz mi yatak alıyoz yoksa kendi içlerinde var mı internetten alıcam ama anlaıyamadım pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?