2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

inş canım dönerler ya dua ediyorumm 34.haftamdayımm inşşşş

aynen cnm yaa doktorlar birbirini beğenmiyor resmen ee ben ne yapayım ölüyordum resmen son dakikaya kadar direndim ben de ilaç almaya meraklı değilim yani
neyse bundan sonra ihtiyaç duymam inşallah, kendime dikkat etmem lazım...

son bir seans kaldı doğuma kadar ama çok riskli o bakalım neler olacak
doğumdan sonra 4 seans daha alacağız...

bende anlamadım ki bana da çok geldi bazı hastaneler nst ye ücret bile almıyormuş bak sen de 8 tl veriyorsun öyle lüks bir hastanede değil bizimki dr a 40 tl muayene veriyorum nst 30 anlamadım bu işi ben yaa :44:

ay tatlım her sene yok maya takvimi yok başka bişey bu senede bu adam çıktı.Allahtan iyimi biliyomuş..hem olursada yani kıyamet koparsada buna kimse engel olamaz..öbür dünyadada kavusuruz bebeklerimize sen korkma..sonuçta burası anlık zaman dilimi,senesi süresi var..orda sonsuzluğu yaşıycaz..korkmak yersiz tatlım..kıyamet hiçkimsenin beklemediği bir anda kopucak kimi işteyken kimi misafirini beklerken ...vs.. dinimizde neyse o cnm.. kimse zamanını bilmiyo sadece peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ''ümmetimin ömrü 1500 seneyi geçmez'' demiş..ama yinede Allah ol derse olur tabi..bugün olur yarın olur..dinimize göre bunların olabilmesi için daha deccal çıkıp gelecek mehdinin daha doğmadığını söylüyor din adamları ,mehdi doğacak gelicek .mehdi peygamber olacağını 40 yaşında öğrenecekmiş öyle anlatıyor din adamları.daha var kıyamete demek de olmaz tabi bu anlatılanlara göre..kimse değil Allah bilir herşeyi cnm.korkma sen.Allahın izniyle doğuracaz bebişkolarımızıda inş.

Son düzenleme:

:)kıyametın kopmASI Konusunda kesınlıkle senın gıbı dusunuyrum ALLAHtan baskası bılemez ama ıste buu doga olayları benım kstettıgım evde dogum yapmak zorunda kalmayalım

İyi akşamlar kızlar.Bgn akşam doktorumuzdaydık.1 ay sonra kızımı gördüm şükür:)1860gr ve 43cm olmuş prensesim.Gelişimi 10gün önde. Ama ben 3 kilo almışım 1 ayda.Toplamda 12,5 kilo.Doktorum hakkın doldu dedi.Bundan sonra en fazla ayda 1kg hakkın var dedi.Öff yaaa gebelik şekeri için 2100 kalorilik diyet yapıyorum zaten,daha ne yapayım?
Bu arada doğum izni için; bir süre daha çalışmamı tavsiye etti. Allaha şükür bir risk,sıkıntı yok.Evde olursan kilo alırsın diyor:)Bebeğim dönmüş şükür.Ve bomba!Doktoruma nst'yi sordum.Ne nst'si dedi.Nst normal gebeliklerde başvurduğumuz bir yöntem değil,biz zaten her ay bebeğin gelişimi,kalp atışlarına bakıyoruz dedi. Önce de dediğim gibi doktoruma güveniyorum ve o ne derse uyguluyorum harfiyen.Demek ki beni nst'ye almayacak.Belki de son haftalarda alır bilemiyorum.
Bizden haberler böyle.Sanırım 2-3hafta daha çalışacağım:/

Gecmis olsun canım inşallah hepimiz icin herseyin en hayırlısı olur....

eneemm naptın bebem ama çok zayıfsan gebelık öncesı ondna o kdr çok almısındr :)

boyuma göre zayıf sayılırdım da ben kızım da 25 kg almıştım ama çok su toplamıştı wücut, hemen gitmişti.. şimdi şişme falan yok sırf kilo gibi yaaa.. o yüzden weremiycem bu kilolaları kesin..

anam nasıl becerdin kız o kadar kilo aldın..önemli bebeğin ve senin sağlığın kiloların hepsi gider canım..

öyle haklısın da takmaya başladım walla.. üstelik oğlumun da öyle kilosu fazla falan değil yani.. hani işe yaramış olsa bari

Kız ben grafikerim
İşi olan varsa söylesin
Her türlü etiket yapılır. İsim yazılır. Kimlik kaplanır

+

Herkese merhaba

niye söylemıyosun kız cadı tamam ben de web master ım grafik eğitimi de aldık ama grafikerlerinki kadar ayrıntılı eğitim almadık yani :)

hadi tasarla bişiler de bakalım seçelim

canım kardeşim iyiymiş göğsü için sıkıntılı bi durum gibi gozukmuyo demıs dr usg tarıhı vermıs henuz randevusu gelemdı onumuzdekı hafat gırıcek usg ye de

ciddi bişi yokmus yanı ıns öle işte sağol canım ilgilendiğin için... :)

kemoterapi zorlasada biticek ve gecıcek canım ınsallah yenıden doğmuş gibi olucaksın :)

nst den o kdr para alamları da sacmaymıs yaa....doç un muayenesınde 10 tl alıoalr nst ıcın gittiğim hastane de hiç ücret almıyolar

anladım canım çok zayıfsan genedle daha cok kg alıosn da o sebeple sorayım dedım

anne kılo alınca maalesef bebek o kdr kılo almıo hatta anne ne kadar kıloluysa bebek o kdr zayıf doğdugu duurmalr bile var

anladım canım çok zayıfsan genedle daha cok kg alıosn da o sebeple sorayım dedım

anne kılo alınca maalesef bebek o kdr kılo almıo hatta anne ne kadar kıloluysa bebek o kdr zayıf doğdugu duurmalr bile var

kızım 25 kg ye göre 3900 doğmuştu ama oğlum o kadar doğacak gibi değil yani

kızlar buğün kontrolüm vardı ben 7 kilo almışım bebişimde 1800 gr 42 cm olmuşş doktor gelişimi iyi dedi

Canım maşallah de, boşver hareketli olsunlar. Nazar değmesin Belki rahim üzerinde dolaşan elleridir minnoşunun. Sıkma canını tatlım benim.

YAPRAKCIM cnm bu saatten sonra bebişlerimizin daha enerjik ve hareketli olucağı,tekmelerinin canımızı yakabileceği yazıyor cnm gereksiz sıkıntı yapma kuzum

Saolun arkadaşlar cvplarınız için.Ya aslında sıkıntım çok hareketli olmasından dolayı deildi....Tabiki hareketli olması iyi çok şükür herzamanda öyle.ama bu defa garip şeyler oldu sanki.Bide şu sıralar gerilmelerden kasılmalardan,sertleşmelerden erken doğumdan bahsedilince ee tecrübede olmayınca insan ister istemez pimpirikleniyor acaba mı die? ........Çok ilginçti ama ya geriyo geriyo iyice bi çıkıntı oluyo göbeğimin bi tarafında sonra aniden bırakıo lapppp die düşüyo aşağı doğru :) Gerince ayrı acıo kendini salıverince daha acı..:)

Off ya benim de aynı oluyor....

kızlar bu sepet beşikler var ya onların içine ayrı olarak biz mi yatak alıyoz yoksa kendi içlerinde var mı internetten alıcam ama anlaıyamadım pek

kızlar bu sepet beşikler var ya onların içine ayrı olarak biz mi yatak alıyoz yoksa kendi içlerinde var mı internetten alıcam ama anlaıyamadım pek

Canım içlerinde yatağı oluyo onların bende sepetin bi değişiğini demir olanını aldım süslü püslü kılıfını giydirince farkı kalmıyo sepetten sadece toplanabiliyo yer kaplamıyo diye öyle aldım. Sepetler toplansada yer kaplıyo aklında bulunsun. Ama içindeki yataklara pek güvenme ortalam 10 cm ciraz bastırınca insanın eli tellere yada sepetin kendine değiyo. Bebişi rahatsız eder diye içine yünden döşek yaptırıyorum ayrıyetten. Hem süngere göre daha sağlıklı hemde süngerin üstüne koyunca teller yada sepetin kendsi okadar rahatsız etmeyecek.

Kızlar bizde bu gün doktor teyzemizin yanına gittik. Bebişim 2500 gram olmuş boyunu soylemedi benimde sormak aklıma gelmedi nedense 2 hafta önden gidiyormuş doktorumuzda bebiş bekliyo bende diyodum bu kadın neden herşeye ağlıyo meğer hamıle olduğu içinmiş. Geçen ay gittiğimde birinin ortalama 8 aylık bebeğinin kalbı durmuştu ona doğum yaptırmış ardından beni muayene etti ama burnunu çeke çeke. Belli hüngür hüngür ağlamış hisli doktorum benım nst de de biösorun çıkmadı allaha şükür bu arada benden de nst için para almadılarzaten tahlıller içinde bu zamana kadar hiç para almadılar 4 lü test te dahil. bazen etrafımdakılere diyom ne yapsın hastane bana acıyo o yuzden bedava yapıyo dıyom ciddiye alan bıle oldu ne gülmüştüm aslında muayene ücretimizde çok düşük değil 42 tl yani hastane bayağı güzel ama benim şansıma sanırım hatta bu gun doğummücretlerini sordum şuan 435 normal 550 sezeryan ama ocaktan sonra 1000 normal 1500 sezeryan olacakmış benı etkılemıyo allahtan bu durum bi hoşuma gitti ki anlatamam bu gun acayıp mutluyum üst üste güzel haberler alıyorum

selam kızlar, dun o kadar yorgundum kı geleemdim, artık her akşam boyle bıtkın mı geleceğim bılmıyorum karnım ıyıce buyudu ve nefes almak bıle zor farkındasınız
eve gel yeme yap markete gııtık geldım banyo vb derken az yarım saat hürreme baktım yattım 10da
şimdide okulsaatımden once uyandım, karnım ın içinde nereye gıdeceğini şaştı sabah sah oğlum
neyse ben gıyınıp okul yoluna çıkayım 70km benı bekler umarım sorunsuz bır gun geçmiştir dün, geçmişi okuayamadım

günaydınlar herkese dün çok yoğun geçti hem misafirim vardı hem de bebişimin yatağı geldi kuruldu nasıl olmuş bakın bakalım teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…