2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar dün gece hiç uyuyamadım.Artık sağa yatsam olmuyor,sola yatsam olmuyor,sırt üstü de yatamıyorum.Sabaha kadar dönüp duruyorum.Tşörtle bile bu havalarda su içinde kalıyorum...
Bebişler 1,5+1,5 kg olmuşlardır yani şuan sanki hamileliğinin son zamanlarını yaşayan bir hamile gibiyim bende hem bedenimin taşıdığı ağırlık olarak hemde yaşadığım şikayetler olarak.Ama inşallah daha gelmezler bebişlerim.Çünkü çok küçükler ve küvöze girmemeleri için en azından 2 kg mın üstünde olmaları gerekiyor.Başım çatlıyor sanki...

Kızlar bu arada annem dün dr a gitmişti.10-15 yıldır belinin bacaklarının ağrısından geceleri yatamaz hale gelmişti.Bu güne kadar zar zor idare etti ama belinde 3 yerde kopma varmış ve acilen ameliyat olması gerekmiş.Yoksa aksi takdirde bir düşme felan yaşasa beli toparlanamazmış Allah korusun :::::::::: Büyük ihtimalle Pazartesi ameliyat olacak.Belirli bir süre hastanede kalacak,daha sonra toparlanması 1 ayı bulurmuş.İnşallah Allah ım acil şifasını verir.Ne olur annem içinde dualarınızı eksik etmeyin kızlar...

Annem bana 45 dk uzaklıkta ve dün de bebişlerin kıyafetlerini yıkadım onlar kuruyo daha da var yıkanacak.Bırakıp gitmek istedim sabah ama en iyisi bunları toparlayayım yarına gideyim,hem önümüzde hafta sonu.Allah ım sağlık ver Ya Rabbim.Her şeyden önce sağlık...Amin...

O kadar isterdim ki kızlar,hani bakıyorum herkesin annesi gelmiş yanına bebiş odaları için hazırlığa felan,en azından yanımda olsa oda yeter.Ama hep annemin sağlık sorunları bazı şeylerden fedakarlıklar yapmamızı gerektiriyor.Şimdi doğumumda yaklaştı,inşallah ozamana kadar toparlanırda bebişlerimle benim başımda olur.Onun yanımızda olması bile yeter.Allah ım annelerimizi başımızdan eksik etmesin.Varlıkları bile ne mükemmel şey...Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Amin...

herkese günaydınn
mehmet derya aynı dert bende de var
ben çok şükür rahat uyuyorum ama derin nefes alıyorum geceleri bazen nefesim daralıyor
annene de çok geçmiş olsun RABBİM acil şifa versin
annen çok uzak değil aslında gelebilir yanına arada
inş. çabucak toparlanır da torunlarının doğma zamanına yanında olur

Kız Mehdi peygamber değil.

niye söylemıyosun kız cadı tamam ben de web master ım grafik eğitimi de aldık ama grafikerlerinki kadar ayrıntılı eğitim almadık yani :)

hadi tasarla bişiler de bakalım seçelim

Tamam canım bakıyım bişeyler gün içinde

Ah canım ya üzüldüm valla
Allah yardımcın olsun senin ve hala çalışanların...

günaydınlar herkese dün çok yoğun geçti hem misafirim vardı hem de bebişimin yatağı geldi kuruldu nasıl olmuş bakın bakalım teyzeleri

Eki Görüntüle 558526 Eki Görüntüle 558527

Canım çok güzel olmuş :)
Güle güle kullanın oğluşunla

Canım o gece yatma sıkıntısı bende de var. Nasıl yatacağımı şaşırıyorum. Nefesim daralıyor. :/
Birde senin bebişler çift. Allah yardımcın olsun
Biz tek çocuğun sevgisini içimize sığdıramazken, sen çift bebeğinle ne yapacaksın.
Sevgi yumağı olucaksınız

Gecmis olsun, Allah şifasını versin. Bir evlat icin annenin hasta olması ne demektir bilirim, hele simdi dogum arefesinde anneni en çok yanında istediğin zamanda olması daha bir zordur sanırım. inşallah annenin ameliyatı iyi gecer, bir an önce toparlar...

Bebislerin icin de çok sevindim, inşallah hepimizin bebisleri zamanında ve saglikla gelirler...

kızlar anlaşılan ben nst işinde epey kazık yiyorum zaten bu zamana kadar testler tahliller iyi yolundum hastaneye ama neyse az kaldı yakında kurtulacağız hayırlısıyla bu saatten sonra hastane değiştiremem Allah hepimize maddi manevi güç kuvvet versin kızlar

Amin canım inşallah.Canım bende de nefes darlığı oluyor.Ne tarafa yatsam rahat nefes alamıyorum...İnşallah bunlarda geçecek.Sağ salim alalımda bebişlerimizi inşallah kucağımıza.Amin...

Amin canım,cümlemizin inşallah...

Amin canım,teşekkür ederim...inşallah canım benim.Sağlık olsun yeter ki...Bunlarda gelir geçer Allah ın izniyle inşallah...

günaydın kızlar yine bugün erkenciyiz oğluşumladünden beridir bir baş ağrısı gidiyor bende.sanırım migrenim tuttu :26: benim gibi ev hanımlarına Allah evinde,çalışanlara da işlerinde kolaylık versin :129:

Son düzenleme:
Amin canım inşallah.Canım bende de nefes darlığı oluyor.Ne tarafa yatsam rahat nefes alamıyorum...İnşallah bunlarda geçecek.Sağ salim alalımda bebişlerimizi inşallah kucağımıza.Amin...
inş.

sen isim düşündünmü bebeklere ?
bi de cinsiyetleri neydi senin ?

sanırım odasını hazırladın ben daha bişey yapmadım
bir hafta sonra randevum var randevudan sonra inş. başlamayı düşünüyorum ben de

Canım 10 günlük doktor rapor vermiş. Evde dinleniyor. Çok şimdi iyi.

Sana da hadi geçmiş olsun. Misler gibi yapmışşın maşallah. Bence de yat dinlen yarın. Ara ver biraz.
ohh yaa çok sevindimm :))
saol kuzum valla en gözümde büyüyen işler bitti ya artık rahatım :)) bugün izin günü ilan ettim kendime hiç bişey yapmıcam yemekte var akşama kadar yatıcam oğlumun tepiklerini yicem :)))
aman boşver cnm sen ii oldunya şükür bundan sonra içmesende olur :)) çok dikkat et kendine cnm havalarda soğudu üşütme...
hadi bakalım son seansta geçicek kolayca sonrada güzel kuzunu kucağına alıcan ii şeyler düşün bitanem ...

cnm baya ağırlaşmıştır tabi biz bu halde 2 kiloyla zor uyuyoruz senin çok normal ama az kaldı annesi zamanları dolucak ve kucağına gelicekler hayırlısıyla :))
annenede Allahım şifa versin inşallah biran önce toparlansın ayaklansın inşallahh...
cnm benim annemde çalışıyo evlerde uzak oyuzden gelemiyo hiç bikaç haftada bir görüşüyoruz bende herşeyimi kendim yapmaya çalışıyorum doğumyapıncada bikaçgün kalabilcek yanımda ( ama dediğin gibi varlikları yeter Allahım başımızdan eksik etmesin :))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

çok şükür bugün perşembe günler geçmemeye mi başladııı bana mı öyle geliyoo bilemiyorum :)

dün ve dün gece bebişim çok kastı rahmimi dün gece de kasıkalrım agrıdı sızladı ara ara aha dedim farklı bi

evreye gecıyoruz kolay gelsın ayşe dedim kendime :)

ayy ayşe artık içeride sığamıyolarya canımızı yakmaya başladılar :)) ben gece tualete kalkarken çok zorlanıyom karnım taş kesilmiş oluo bu hep böle gidicek galiba mide yanmasından uyuyamıyorum ( çabuk geçsin şu 7 hafta yaaa

günaydın hanımlar nasılsınız herkez iyidir inşallah.takip ediyorum ama yazamiorum.hasta olan arkadaşlara rabbimden şifa dilliyorum.bebişine cicişler olanlar hayırlı olsun saglıkla kullanırlar inşallah.kızlar ya bn çok kötü grip oldum.burnum sürekli akıyor gözlerim hep yaşlı baş agrısı uykusuzluk...grip için önereceginiz bişey varmı.doktor randavumuzada bir hafta var.neyseki evdeyim yatıyorum dinleniyorum bol bol..aman amann kendinize dikkat edin kızlar hasta olmayın çok zor geçior hamileyken

günaydın benim iki canlı güzel arkadaşlarım
nasılsınız bakalım bugün, umarım herşey yolundadır, güzel bir gün geçiririz hep beraber..
chekirdekk ten iyi haber gelmiş cok sevindim.. kendisi de bir girse de topike yazsa anlatsa, içimiz rahatlasa..
essira dan hala haber yok, cok merak ediyorum inşallah kötü bişey olmamıştır, herşey yolundadır..

günaydınlar herkese dün çok yoğun geçti hem misafirim vardı hem de bebişimin yatağı geldi kuruldu nasıl olmuş bakın bakalım teyzeleri

Eki Görüntüle 558526 Eki Görüntüle 558527

cok güzel olmuş canım, güle güle kullanmak nasip olsun :))

gecmiş olsun canım, inşallah doğuma kadar iyileşir annen.. senin bebişler de ikiz.. k.valide falan var mı bilmiyorum ama annen gibi olamaz kimse..

günaydın hanımlar mutlu günler

günaydın canım.. nasılsın????

gecmiş olsun canım.. miğrenin mi var senin offfffff.. ilac da alamassın :26:

günaydın canım :)))

bende de oldu akşam aynı şeyler.. yumurtalıklarımın olduğu kısım dökülüyo sanki akşamları..

bir de gece uyandım nasıl susamışım yanımdaki suya uzanmam kalkıp içmem beni o kadar yordu ki neden anlamadım, nefes nefese kaldım.. korktum kendimden.. nası doğurcam ben diye :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…