- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
günaydın benim iki canlı güzel arkadaşlarım
nasılsınız bakalım bugün, umarım herşey yolundadır, güzel bir gün geçiririz hep beraber..
chekirdekk ten iyi haber gelmiş cok sevindim.. kendisi de bir girse de topike yazsa anlatsa, içimiz rahatlasa..
essira dan hala haber yok, cok merak ediyorum inşallah kötü bişey olmamıştır, herşey yolundadır..
cok güzel olmuş canım, güle güle kullanmak nasip olsun :))
gecmiş olsun canım, inşallah doğuma kadar iyileşir annen.. senin bebişler de ikiz.. k.valide falan var mı bilmiyorum ama annen gibi olamaz kimse..
günaydın canım.. nasılsın????
gecmiş olsun canım.. miğrenin mi var senin offfffff.. ilac da alamassın :26:
günaydın canım :)))
bende de oldu akşam aynı şeyler.. yumurtalıklarımın olduğu kısım dökülüyo sanki akşamları..
bir de gece uyandım nasıl susamışım yanımdaki suya uzanmam kalkıp içmem beni o kadar yordu ki neden anlamadım, nefes nefese kaldım.. korktum kendimden.. nası doğurcam ben diye:26:
iyiyiz aherdo yuvarlanıp gidiyoruz :) fazla kilolarla başım belada :))
siz nasılsınız bakalım
mandiş kaç kilosun ?
ödem olmuştur merak etme doğumda birden verirsin
ödem değil küpeli direk kilo 73 olmuşum 20 kilo almışım :))) ve bu aydan sonra asıl kilo alacan diyor doktor ekmek filan tamamen kesildi :)
canım o yatma sorunu malesef herkesde oluyor annen için de çok geçmiş olsunKızlar dün gece hiç uyuyamadım.Artık sağa yatsam olmuyor,sola yatsam olmuyor,sırt üstü de yatamıyorum.Sabaha kadar dönüp duruyorum.Tşörtle bile bu havalarda su içinde kalıyorum...
Bebişler 1,5+1,5 kg olmuşlardır yani şuan sanki hamileliğinin son zamanlarını yaşayan bir hamile gibiyim bende hem bedenimin taşıdığı ağırlık olarak hemde yaşadığım şikayetler olarak.Ama inşallah daha gelmezler bebişlerim.Çünkü çok küçükler ve küvöze girmemeleri için en azından 2 kg mın üstünde olmaları gerekiyor.Başım çatlıyor sanki...
Kızlar bu arada annem dün dr a gitmişti.10-15 yıldır belinin bacaklarının ağrısından geceleri yatamaz hale gelmişti.Bu güne kadar zar zor idare etti ama belinde 3 yerde kopma varmış ve acilen ameliyat olması gerekmiş.Yoksa aksi takdirde bir düşme felan yaşasa beli toparlanamazmış Allah korusun ::::::::::Büyük ihtimalle Pazartesi ameliyat olacak.Belirli bir süre hastanede kalacak,daha sonra toparlanması 1 ayı bulurmuş.İnşallah Allah ım acil şifasını verir.Ne olur annem içinde dualarınızı eksik etmeyin kızlar...
Annem bana 45 dk uzaklıkta ve dün de bebişlerin kıyafetlerini yıkadım onlar kuruyo daha da var yıkanacak.Bırakıp gitmek istedim sabah ama en iyisi bunları toparlayayım yarına gideyim,hem önümüzde hafta sonu.Allah ım sağlık ver Ya Rabbim.Her şeyden önce sağlık...Amin...
O kadar isterdim ki kızlar,hani bakıyorum herkesin annesi gelmiş yanına bebiş odaları için hazırlığa felan,en azından yanımda olsa oda yeter.Ama hep annemin sağlık sorunları bazı şeylerden fedakarlıklar yapmamızı gerektiriyor.Şimdi doğumumda yaklaştı,inşallah ozamana kadar toparlanırda bebişlerimle benim başımda olur.Onun yanımızda olması bile yeter.Allah ım annelerimizi başımızdan eksik etmesin.Varlıkları bile ne mükemmel şey...Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Amin...
canım çok geçmiş olsun hamileyken hastalık bir dert hiç çekilmiyorgünaydın hanımlar nasılsınız herkez iyidir inşallah.takip ediyorum ama yazamiorum.hasta olan arkadaşlara rabbimden şifa dilliyorum.bebişine cicişler olanlar hayırlı olsun saglıkla kullanırlar inşallah.kızlar ya bn çok kötü grip oldum.burnum sürekli akıyor gözlerim hep yaşlı baş agrısı uykusuzluk...grip için önereceginiz bişey varmı.doktor randavumuzada bir hafta var.neyseki evdeyim yatıyorum dinleniyorum bol bol..aman amann kendinize dikkat edin kızlar hasta olmayın çok zor geçior hamileyken
günaydın valide sultanlar
şehzadeleri ve tabiki prensesleri
iyiyiz aherdo yuvarlanıp gidiyoruz :) fazla kilolarla başım belada :))
siz nasılsınız bakalım
Kızlar benim kasıklarımda garip bi agrı var bıçak batıyo gibi nedem acaba bilen varmı ??
merabalar hatunlar,ve küçük minikleri evet istanbulda sanki hüzün var bugün hava kapalı sevmiyrum böyle havaları evde yalnız olunca.........az önce geldim ağdadan ohh sanki üstümden yük kalktı sormayın ........ne kadar rahat 5 dk da şip şak .......bugün yavrumu görme umuduyla güne başladım eşim işten fırsat bulabilirse gidicez yoksa yarına kalıcak...görmeden özlüyorum bebeğimi 1 aydır ne var ne yok çok merak ediyrum allah eksikliğini göstermesin ona çok alıştım
merabalar hatunlar,ve küçük minikleri evet istanbulda sanki hüzün var bugün hava kapalı sevmiyrum böyle havaları evde yalnız olunca.........az önce geldim ağdadan ohh sanki üstümden yük kalktı sormayın ........ne kadar rahat 5 dk da şip şak .......bugün yavrumu görme umuduyla güne başladım eşim işten fırsat bulabilirse gidicez yoksa yarına kalıcak...görmeden özlüyorum bebeğimi 1 aydır ne var ne yok çok merak ediyrum allah eksikliğini göstermesin ona çok alıştım
iyi canım ne olsun, şu mide boğaz yanması öldürüyor beni..
ben de kilo aldım bu ara sanırım 2 haftada 1 kilo((( toplamda 10-11 oldu benim ((
yarın dr randevum var nst ye bağlıycakmış, bir de rahim uzunluğuna bakalım dedi..
sen bu kadar değildin galiba di mi, birden mi aldın noldu ya?
normal canım, bende de var.. içimizde büyüyen ve hiç de asimetrik olmayan birşey var :))))))))
dr um öle demişti bana.. aşağıya baskı yaptıkça kasıklar ağrıyor normal canım :))))
bol hareket, yarım saatlik yürüyüşler ve dinlenmeler.. yapcak bişey yok canım sayılı gün cabuk gecer deyip bekliycez :))
kızlar rahim uzunlugna nasıl bakıyolar alttanmı ultrasnlamıiyi canım ne olsun, şu mide boğaz yanması öldürüyor beni..
ben de kilo aldım bu ara sanırım 2 haftada 1 kilo((( toplamda 10-11 oldu benim ((
yarın dr randevum var nst ye bağlıycakmış, bir de rahim uzunluğuna bakalım dedi..
sen bu kadar değildin galiba di mi, birden mi aldın noldu ya?
normal canım, bende de var.. içimizde büyüyen ve hiç de asimetrik olmayan birşey var :))))))))
dr um öle demişti bana.. aşağıya baskı yaptıkça kasıklar ağrıyor normal canım :))))
bol hareket, yarım saatlik yürüyüşler ve dinlenmeler.. yapcak bişey yok canım sayılı gün cabuk gecer deyip bekliycez :))
kızlar, unnadoda bubchen marka bebek ürünleri var fiyatlar nasıl ben bu markayı hiç takip etmediğimden fikir yürütemiyorum..
kızlar rahim uzunlugna nasıl bakıyolar alttanmı ultrasnlamı
alman malı ,rossman mağazalarında da satılır ,ben ii diye biliyorum ..kızlar, unnadoda bubchen marka bebek ürünleri var fiyatlar nasıl ben bu markayı hiç takip etmediğimden fikir yürütemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?