2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Günaydın güzel anneler nasılsınıZ biz kızımla iyiyiz çok şükür ama bende şîşlik var sanki vücüdüm ödemmi topluyo acaba ?? Dün baya bi misafirim vardı akşamda uyuyakalmışım gecse dön dön bi türlü rahat yatamadım bide ben üstümü açıyorum eşim örtüyo halbuki yanıyorum zaten zorda nefes alıyorum az kaldı hayırlısıyla atlatsaydık :))) bu arada doktora giden arkadaşlara maş bebişlerine bende haftaya cuma gidicem inş bugün evdeyîm bî yürüyüşe çıkıcm o kadar benden bu kadar kızlarcım hepinizi öptüm bebişlerinize ii bakın :))

iyiyiz aherdo yuvarlanıp gidiyoruz :) fazla kilolarla başım belada :))
siz nasılsınız bakalım

Kızlar benim kasıklarımda garip bi agrı var bıçak batıyo gibi nedem acaba bilen varmı ??

canım o yatma sorunu malesef herkesde oluyor annen için de çok geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun hamileyken hastalık bir dert hiç çekilmiyor

merabalar hatunlar,ve küçük minikleri evet istanbulda sanki hüzün var bugün hava kapalı sevmiyrum böyle havaları evde yalnız olunca.........az önce geldim ağdadan ohh sanki üstümden yük kalktı sormayın ........ne kadar rahat 5 dk da şip şak ... ....bugün yavrumu görme umuduyla güne başladım eşim işten fırsat bulabilirse gidicez yoksa yarına kalıcak...görmeden özlüyorum bebeğimi 1 aydır ne var ne yok çok merak ediyrum allah eksikliğini göstermesin ona çok alıştım

iyiyiz aherdo yuvarlanıp gidiyoruz :) fazla kilolarla başım belada :))
siz nasılsınız bakalım

iyi canım ne olsun, şu mide boğaz yanması öldürüyor beni..

ben de kilo aldım bu ara sanırım 2 haftada 1 kilo ((( toplamda 10-11 oldu benim ((

yarın dr randevum var nst ye bağlıycakmış, bir de rahim uzunluğuna bakalım dedi..

sen bu kadar değildin galiba di mi, birden mi aldın noldu ya?

Kızlar benim kasıklarımda garip bi agrı var bıçak batıyo gibi nedem acaba bilen varmı ??

normal canım, bende de var.. içimizde büyüyen ve hiç de asimetrik olmayan birşey var :))))))))

dr um öle demişti bana.. aşağıya baskı yaptıkça kasıklar ağrıyor normal canım :))))

bol hareket, yarım saatlik yürüyüşler ve dinlenmeler.. yapcak bişey yok canım sayılı gün cabuk gecer deyip bekliycez :))

allah sağ salim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım, acılarını göstermesin inşallah...

Oh canım şu agda en rahatı valla :)) inş bugün benîşini görürsün bnde haftaya cuma gidicem sanki günler geçmiyo gibi aminn canım Allahım saglıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inş :)

kızlar, unnadoda bubchen marka bebek ürünleri var fiyatlar nasıl ben bu markayı hiç takip etmediğimden fikir yürütemiyorum..

:)) doktorun güzl sölmiş canım :)) oh ii barı tek bem degilmişim sebindim canım bide zaman azaldıkça herhangi bi agrıda kprkar oldum valla bi yürüyüşe çıksam ii olcak :))

kızlar rahim uzunlugna nasıl bakıyolar alttanmı ultrasnlamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…