Kızlar benim kasıklarımda garip bi agrı var bıçak batıyo gibi nedem acaba bilen varmı ??
nasıl becerdin o kadar kilo almayı mandiş :)))
ödemdir belki yaa,neden alıyorsunki o zaman
çok mu yiyorsun
allah sağ salim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım, acılarını göstermesin inşallah...
Oh canım şu agda en rahatı valla :)) inş bugün benîşini görürsün bnde haftaya cuma gidicem sanki günler geçmiyo gibi aminn canım Allahım saglıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inş :)
daha önceden ultrasonda bakmıştı, yani kontrol sırasında rahim uzunluğu da iyi demişti..ama bu defa alttan bakacak galiba konuşmasından öyle anladım...
:)) doktorun güzl sölmiş canım :)) oh ii barı tek bem degilmişim sebindim canım bide zaman azaldıkça herhangi bi agrıda kprkar oldum valla bi yürüyüşe çıksam ii olcak :))
alman malı ,rossman mağazalarında da satılır ,ben ii diye biliyorum ..
ben de ürünlerinden almayı düşünüyorum
iyi canım ne olsun, şu mide boğaz yanması öldürüyor beni..
ben de kilo aldım bu ara sanırım 2 haftada 1 kilo((( toplamda 10-11 oldu benim ((
yarın dr randevum var nst ye bağlıycakmış, bir de rahim uzunluğuna bakalım dedi..
sen bu kadar değildin galiba di mi, birden mi aldın noldu ya?
normal canım, bende de var.. içimizde büyüyen ve hiç de asimetrik olmayan birşey var :))))))))
dr um öle demişti bana.. aşağıya baskı yaptıkça kasıklar ağrıyor normal canım :))))
bol hareket, yarım saatlik yürüyüşler ve dinlenmeler.. yapcak bişey yok canım sayılı gün cabuk gecer deyip bekliycez :))
kızlar, unnadoda bubchen marka bebek ürünleri var fiyatlar nasıl ben bu markayı hiç takip etmediğimden fikir yürütemiyorum..
uzan dinlen ve masaj yap öyle geçiyor ancak
evet bulduğumu mideme atmak gibi huyum var :) artık yemesemde olmuyor malesef :)
sizide hepimiz inşallah....amin canım
valla çok rahat ya.......inşallaaaaaaaah sanada zaman su gibi geçsin inşallah haftaya cuma gelsin
yürü canım yürü, ben pek yurüyemiyorum ya.. akşamları fırsat olmuyor açıkcası.. muftak faslı bitince ben de bitiyorum.. eşim de evde calışıyor akşamları hesap kitap işleri, yürüyüş yatıyor yani.. sabahları cok az bir mesafem var yürüdüğüm.. gün icinde de ofiste volta atıyorum
ya evet arkadaşım önerdi bu markayı.. 5 aylık bebeği var, cok iyi dedi.. toptan fiyatına alabileceğimiz bir parfümeri var ordan alacağız ama unnadodaki fiyatlar iyiyse ordan alayım diye düşündüm..
mandiş neyse olsun zaten zayıfsın azıcık balık etli olursun fena mı
yürü canım yürü, ben pek yurüyemiyorum ya.. akşamları fırsat olmuyor açıkcası.. muftak faslı bitince ben de bitiyorum.. eşim de evde calışıyor akşamları hesap kitap işleri, yürüyüş yatıyor yani.. sabahları cok az bir mesafem var yürüdüğüm.. gün icinde de ofiste volta atıyorum
ya evet arkadaşım önerdi bu markayı.. 5 aylık bebeği var, cok iyi dedi.. toptan fiyatına alabileceğimiz bir parfümeri var ordan alacağız ama unnadodaki fiyatlar iyiyse ordan alayım diye düşündüm..
toptan alacağın yer varsa daha uyguna bulabilirsin yinde aaştır istersen
küpeli sıkıntı vermese sorun değil kilodan rahatsız değilim sonuçta bebğim için ama yürüyemiyorum onun sıkıntısı kötü oluyor biliyorsun ne kadar bekledik bu yaramazları şimdi şikayet edemem :)
alttan baksın bence de ,en iisi alttan bakılması ,alt ile üst çok farkediyor ,üstten normal gibi görülüp alttan bakılınca kısalması olan çok oluyor ALLAH KORUSUN
bana da doktorum en iisi alttan bakılması ama hastalar bebeğe zarar verecek diye baktırmıyor diyordu halbuki hiçbir zararı yok demişti
benimki de alttan bakıyr mutlaka alttan baktırın ısrar edin ,bu yüzden bir takım sıkıntılar yaşamış olanlar okudum nette aklınızda olsun
dr um sakıncası yok dediği sürece ben hiç itiraz etmiyorum böyle şeylere, güveniyorum cünkü.. ikinci gidişimizdi galiba kontrol için,8.haftamızdı.. sıra beklerken ben cok sıkıştım diye tuvalete girdim.. sonra sıra bize geldi ultrasonda bakacak, dedi ki idrarın vardır inşallah, dedim az önce yaptım.. tüh dedi.. bir önceki randevumuzda da konuşmuştuk.. 6.haftamdı ve net görünmeyebilir istersen alttan bakabiliriz dedi, bir cok hasta zararlı olduğunu düşündüğü için istemez ama bebeğe de anneye de hiç bir zararı yoktur aslında demişti.. o yüzden dedim ki alttan bakalım şebnem hanım.. şaşırdı tabi. o zaman da yeniyiz 2.gidişimiz hatırlamıyor ilkinde konuştuğumuzu.. zararı olmadığını biliyorum dedim söylemiştiniz.. alttan bakalım dedim ısrarla.. böyle hasta da ilk kez görüyorum dediben bakalım derim hasta istemez dedi.. yani zararı yoksa niye baktırmayyım.. cihazı içine sokmuyo ki, vajina girişine değdiriyor sadece.. valla druna güvenmek önemli bişey, benim güvenim sonsuz.. bana mesela 34 haftaya kadar sırtüstü yatabilirsin dedi ben gönül rahatlığı ile yatıyorum.. bir cok dr ve hamile kadın sırtüstü yatılmaz derken ben yatmaya devam ediyorum.. güven böyle bişey heralde..
kızlar öğlenden beri oku oku bitmedi, o yüzden alıntı yapmıyorum...
gelelim bana:
faranjiti atlattım sayılır ama onkoloğum ona sormadan ilaç aldığım için bana kızdı, viral bir şey bu geçerdi dedi, dedim ki ölüyordum o kadar öksürdüm ki rahim kısalmış neredeyse doğuracaktım, ama tatmin olmadı. ben de 3 gün aldığım ilaçların hepsini kestim antibiyotik dahil ama şükür arada öksürüyorum ama iyiyim genelde...
bugün 32+0 olduk doğum izni raporumuzu aldık bugün resmi olarak bugün itibariyle doğum iznim başladı bu yüzden diğer heyet raporunu da kestirdik bugün itibariyle...
bebikim için ptesi kontroldeydik 1900 gr olmuş, iyiymiş suyu falan iyi ama rahim biraz kısalmış dedi (öksürmekten), gününe uygun gelişmiş, nst çekildi bizim hastanede nst den de para alıyorlar 30 tl verdim valla Allah kuvvet versin ama zorlanıyorum artık bir yandan ben bir yandan bebik masraflı olduk...
neyse nst iyi ama tansiyon 13 e 9 ve bazı anlamsız ağrılar olmuş dedi, hastalığımdan herhalde diye üstünde durmuyoruz
tansiyonu da 2 gündür ölçüyoruz 12-7, 10-6 çıktı anlık yükseldi herhalde ama yine de tuzu azalttım hemen
dün 3. kemoyu aldık en ağırı bu oldu anında kabız ve şişlik idrara çıkamama etkileri zaten karnım şiş ayyyy nasıl bir rahatsızlık hissi anlatamam çatlayacaktım resmen bir de okuyorum sizi karınlar çatlıyor demişiniz bir yandan acaba karnım çatlar mı korkusu nerden aklıma geldiyse o an
kasılmaktan karnım taş kesildi
başım ağrır onkologdan yediğim zılgıt sonucu minoset bile içemedim, su içtim bol bol ama yok atamıyorum ilaçları neyse gece 6 kere idrara çıktım rahatladım bugün daha iyiyim arada midem bulanıyor arada ateş basıyor ama hamdolsun iyiyim, biraz da sanki sistit olmuşum gibi idrar torbamda arada ağrı sıkışma oluyor sakin olmaya çalışıyorum umarım bir sorun yoktur...
dr 2 haftada bir geleceksin nst için dedi sonra haftada bire inecek
kızlar son seanstan çok korkuyorum giderek zorlaşıyor bakalım neler olacak?
kızlar güniçinde yazılanların hepsini okudum ama yazamadım sonunda mutfagı ve yatakodamı bitirdim gözümde büyüyen mutfaktı yavaş yavaş otur kalk bitti şükürler olsun bundan sonra düzelicek az yer kaldı zoru geçti ama yarın yatmayı planlıyorum eğil kalk yoruldum valla ama misss gibi oldu dolaplar açıp baktıkça içim açılıyo valla :))
yaaa çekirdekten haber varmııı ????
Saolun arkadaşlar cvplarınız için.Ya aslında sıkıntım çok hareketli olmasından dolayı deildi....Tabiki hareketli olması iyi çok şükür herzamanda öyle.ama bu defa garip şeyler oldu sanki.Bide şu sıralar gerilmelerden kasılmalardan,sertleşmelerden erken doğumdan bahsedilince ee tecrübede olmayınca insan ister istemez pimpirikleniyor acaba mı die? ........Çok ilginçti ama ya geriyo geriyo iyice bi çıkıntı oluyo göbeğimin bi tarafında sonra aniden bırakıo lapppp die düşüyo aşağı doğru :) Gerince ayrı acıo kendini salıverince daha acı..:)
günaydınlar herkese dün çok yoğun geçti hem misafirim vardı hem de bebişimin yatağı geldi kuruldu nasıl olmuş bakın bakalım teyzeleri
Eki Görüntüle 558526 Eki Görüntüle 558527
Kızlar dün gece hiç uyuyamadım.Artık sağa yatsam olmuyor,sola yatsam olmuyor,sırt üstü de yatamıyorum.Sabaha kadar dönüp duruyorum.Tşörtle bile bu havalarda su içinde kalıyorum...
Bebişler 1,5+1,5 kg olmuşlardır yani şuan sanki hamileliğinin son zamanlarını yaşayan bir hamile gibiyim bende hem bedenimin taşıdığı ağırlık olarak hemde yaşadığım şikayetler olarak.Ama inşallah daha gelmezler bebişlerim.Çünkü çok küçükler ve küvöze girmemeleri için en azından 2 kg mın üstünde olmaları gerekiyor.Başım çatlıyor sanki...
Kızlar bu arada annem dün dr a gitmişti.10-15 yıldır belinin bacaklarının ağrısından geceleri yatamaz hale gelmişti.Bu güne kadar zar zor idare etti ama belinde 3 yerde kopma varmış ve acilen ameliyat olması gerekmiş.Yoksa aksi takdirde bir düşme felan yaşasa beli toparlanamazmış Allah korusun ::::::::::Büyük ihtimalle Pazartesi ameliyat olacak.Belirli bir süre hastanede kalacak,daha sonra toparlanması 1 ayı bulurmuş.İnşallah Allah ım acil şifasını verir.Ne olur annem içinde dualarınızı eksik etmeyin kızlar...
Annem bana 45 dk uzaklıkta ve dün de bebişlerin kıyafetlerini yıkadım onlar kuruyo daha da var yıkanacak.Bırakıp gitmek istedim sabah ama en iyisi bunları toparlayayım yarına gideyim,hem önümüzde hafta sonu.Allah ım sağlık ver Ya Rabbim.Her şeyden önce sağlık...Amin...
O kadar isterdim ki kızlar,hani bakıyorum herkesin annesi gelmiş yanına bebiş odaları için hazırlığa felan,en azından yanımda olsa oda yeter.Ama hep annemin sağlık sorunları bazı şeylerden fedakarlıklar yapmamızı gerektiriyor.Şimdi doğumumda yaklaştı,inşallah ozamana kadar toparlanırda bebişlerimle benim başımda olur.Onun yanımızda olması bile yeter.Allah ım annelerimizi başımızdan eksik etmesin.Varlıkları bile ne mükemmel şey...Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Amin...
Günaydın kızlar
çok şükür bugün perşembe günler geçmemeye mi başladııı bana mı öyle geliyoo bilemiyorum :)
dün ve dün gece bebişim çok kastı rahmimi dün gece de kasıkalrım agrıdı sızladı ara ara aha dedim farklı bi
evreye gecıyoruz kolay gelsın ayşe dedim kendime :)
güven tabiki önemli de her doktor bizimkiler gibi olmayabiliyor işte ,bazen de kendimiz tedbir almalıyız ,tamamen doktora da teslim olmak doğru değil bana göre biraz araştırmakta fayda var ..
rahim ağzı kısa olanlar diye bir topik var orayı okumalı herkes
orda da mesela bu tip üstten bakılıp yollanıp sonra bebeğini kaybeden var ALLAH KORUSUN çünkü üstten tam olarak görülmüyor
üstten normal duruyor alttan bakınca bayağı kısalmış çıkıyor ,istirahat vermesi gerekli veremiyor tabi ,o kişi de sürekli ayakta ve olan oluyor
bu gibi hasta çok okudum ben o yüzden uyarmak istedim
bi de olacağı varsa olur ama doktor hataları da olmuyor değil ,ben çok doktor değiştirdim o yüzden biliyorum doktordan doktora çok farkediyor emin olun buna
çok bilgisiz ,dikkatsiz ,ilgisiz doktor var piyasada
ALLAH vicdanlı doktor nasip etsin hepimize ..
BİZDE ÖYLE EŞİM işi GEREĞİ HEP DIŞARDAbende bazen akşam eşimle çıkalım istiyorum ama eve geliyo yemek yiyo namaz kılıp uyuyo onada kıyamıyorumneyse canım sende ofiste az biraz hareket ediyoaundır o bile ii :)))
ikinci gidişimizdi galiba kontrol için,8.haftamızdı.. sıra beklerken ben cok sıkıştım diye tuvalete girdim.. sonra sıra bize geldi ultrasonda bakacak, dedi ki idrarın vardır inşallah, dedim az önce yaptım.. tüh dedi.. bir önceki randevumuzda da konuşmuştuk.. 6.haftamdı ve net görünmeyebilir istersen alttan bakabiliriz dedi, bir cok hasta zararlı olduğunu düşündüğü için istemez ama bebeğe de anneye de hiç bir zararı yoktur aslında demişti.. o yüzden dedim ki alttan bakalım şebnem hanım.. şaşırdı tabi. o zaman da yeniyiz 2.gidişimiz hatırlamıyor ilkinde konuştuğumuzu.. zararı olmadığını biliyorum dedim söylemiştiniz.. alttan bakalım dedim ısrarla.. böyle hasta da ilk kez görüyorum dediben bakalım derim hasta istemez dedi.. yani zararı yoksa niye baktırmayyım.. cihazı içine sokmuyo ki, vajina girişine değdiriyor sadece.. valla druna güvenmek önemli bişey, benim güvenim sonsuz.. bana mesela 34 haftaya kadar sırtüstü yatabilirsin dedi ben gönül rahatlığı ile yatıyorum.. bir cok dr ve hamile kadın sırtüstü yatılmaz derken ben yatmaya devam ediyorum.. güven böyle bişey heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?