2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar benim kasıklarımda garip bi agrı var bıçak batıyo gibi nedem acaba bilen varmı ??

uzan dinlen ve masaj yap öyle geçiyor ancak

nasıl becerdin o kadar kilo almayı mandiş :)))
ödemdir belki yaa,neden alıyorsunki o zaman

çok mu yiyorsun

evet bulduğumu mideme atmak gibi huyum var :) artık yemesemde olmuyor malesef :)

allah sağ salim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım, acılarını göstermesin inşallah...

sizide hepimiz inşallah....amin canım

valla çok rahat ya.......inşallaaaaaaaah sanada zaman su gibi geçsin inşallah haftaya cuma gelsin

daha önceden ultrasonda bakmıştı, yani kontrol sırasında rahim uzunluğu da iyi demişti..ama bu defa alttan bakacak galiba konuşmasından öyle anladım...

alttan baksın bence de ,en iisi alttan bakılması ,alt ile üst çok farkediyor ,üstten normal gibi görülüp alttan bakılınca kısalması olan çok oluyor ALLAH KORUSUN
bana da doktorum en iisi alttan bakılması ama hastalar bebeğe zarar verecek diye baktırmıyor diyordu halbuki hiçbir zararı yok demişti
benimki de alttan bakıyr mutlaka alttan baktırın ısrar edin ,bu yüzden bir takım sıkıntılar yaşamış olanlar okudum nette aklınızda olsun

:)) doktorun güzl sölmiş canım :)) oh ii barı tek bem degilmişim sebindim canım bide zaman azaldıkça herhangi bi agrıda kprkar oldum valla bi yürüyüşe çıksam ii olcak :))

yürü canım yürü, ben pek yurüyemiyorum ya.. akşamları fırsat olmuyor açıkcası.. muftak faslı bitince ben de bitiyorum.. eşim de evde calışıyor akşamları hesap kitap işleri, yürüyüş yatıyor yani.. sabahları cok az bir mesafem var yürüdüğüm.. gün icinde de ofiste volta atıyorum
alman malı ,rossman mağazalarında da satılır ,ben ii diye biliyorum ..
ben de ürünlerinden almayı düşünüyorum

ya evet arkadaşım önerdi bu markayı.. 5 aylık bebeği var, cok iyi dedi.. toptan fiyatına alabileceğimiz bir parfümeri var ordan alacağız ama unnadodaki fiyatlar iyiyse ordan alayım diye düşündüm..

vardı aherdo sürekli kilo alıyordum ilk günden bu yana her tartıyaçıkışımda almış oluyorum :)

kızlar, unnadoda bubchen marka bebek ürünleri var fiyatlar nasıl ben bu markayı hiç takip etmediğimden fikir yürütemiyorum..

benim alacağım marka birisebamed biri bu marka ikisinden düzecem bebeğimin ihtiyaçlarını fiyatları konusunda unnoda genelde piyasada marketlerdeki indirim fiyatlarıyla aynı ilerliyor henüz almadığım için bübchenin fiyatlarını bilmiyorum

toptan alacağın yer varsa daha uyguna bulabilirsin yinde aaştır istersen

mandiş neyse olsun zaten zayıfsın azıcık balık etli olursun fena mı

küpeli sıkıntı vermese sorun değil kilodan rahatsız değilim sonuçta bebğim için ama yürüyemiyorum onun sıkıntısı kötü oluyor biliyorsun ne kadar bekledik bu yaramazları şimdi şikayet edemem :)

HAKİKİ ALMAN malı olduğu için ii diye tahmin ediyorum ben de
içeriğine bak önce ,neler var içerisinde mesela
diğerleriyle karşılaştır daha az kimyasal varsa tercih et al bence ben öyle yaparım genelde

evet haklısın çok bekledik
ben de 60 ile hamile kaldım 70 kiloyum beni senin kadar rahatsız etmiyor yürümek ,senin neden öyle oldu ki acaba :44:,kilolarımız da yakın ,bende bi de 2 tane yaramaz var

Doğrusun canım hem çalışıp hemde akşam yürüyüş zor tabi Allah yardımcın olsun :)) bende bazen akşam eşimle çıkalım istiyorum ama eve geliyo yemek yiyo namaz kılıp uyuyo onada kıyamıyorum neyse canım sende ofiste az biraz hareket ediyoaundır o bile ii :)))

dr um sakıncası yok dediği sürece ben hiç itiraz etmiyorum böyle şeylere, güveniyorum cünkü.. ikinci gidişimizdi galiba kontrol için,8.haftamızdı.. sıra beklerken ben cok sıkıştım diye tuvalete girdim.. sonra sıra bize geldi ultrasonda bakacak, dedi ki idrarın vardır inşallah, dedim az önce yaptım.. tüh dedi.. bir önceki randevumuzda da konuşmuştuk.. 6.haftamdı ve net görünmeyebilir istersen alttan bakabiliriz dedi, bir cok hasta zararlı olduğunu düşündüğü için istemez ama bebeğe de anneye de hiç bir zararı yoktur aslında demişti.. o yüzden dedim ki alttan bakalım şebnem hanım.. şaşırdı tabi. o zaman da yeniyiz 2.gidişimiz hatırlamıyor ilkinde konuştuğumuzu.. zararı olmadığını biliyorum dedim söylemiştiniz.. alttan bakalım dedim ısrarla.. böyle hasta da ilk kez görüyorum dedi ben bakalım derim hasta istemez dedi.. yani zararı yoksa niye baktırmayyım.. cihazı içine sokmuyo ki, vajina girişine değdiriyor sadece.. valla druna güvenmek önemli bişey, benim güvenim sonsuz.. bana mesela 34 haftaya kadar sırtüstü yatabilirsin dedi ben gönül rahatlığı ile yatıyorum.. bir cok dr ve hamile kadın sırtüstü yatılmaz derken ben yatmaya devam ediyorum.. güven böyle bişey heralde..

güven tabiki önemli de her doktor bizimkiler gibi olmayabiliyor işte ,bazen de kendimiz tedbir almalıyız ,tamamen doktora da teslim olmak doğru değil bana göre biraz araştırmakta fayda var ..
rahim ağzı kısa olanlar diye bir topik var orayı okumalı herkes
orda da mesela bu tip üstten bakılıp yollanıp sonra bebeğini kaybeden var ALLAH KORUSUN çünkü üstten tam olarak görülmüyor
üstten normal duruyor alttan bakınca bayağı kısalmış çıkıyor ,istirahat vermesi gerekli veremiyor tabi ,o kişi de sürekli ayakta ve olan oluyor
bu gibi hasta çok okudum ben o yüzden uyarmak istedim
bi de olacağı varsa olur ama doktor hataları da olmuyor değil ,ben çok doktor değiştirdim o yüzden biliyorum doktordan doktora çok farkediyor emin olun buna
çok bilgisiz ,dikkatsiz ,ilgisiz doktor var piyasada
ALLAH vicdanlı doktor nasip etsin hepimize ..

canım benim iyi olduğuna çok sevindim..oğluşunda iyi çok şükür..Allah yardımcın olsun canım..az kalmış son terapiyi de atlatırsın inş..

erkekler hakkında yazdıkların çok doğru canım..kadınlar rahata alıştırıyor herşeyi yükleniyor..yetişemeyincede erkekleri suçluyor..erkeklere fazla yüz vermemek lazım..ben zaten evlilikte fazla fedakarlık yapılması taraftarı değilim..neyse o..sonuçta kadınlarda bir birey ve kimsenin kahrını çekmek için evlenmiyor..herkes ortak yaşamda hayatın tadını çıkarabilmeli bence..

oh ne mutlu sana..Allah bizede o günleri göstersin..eşime doğurmadan bu ev temizlenecek ve yerleşecek mi ki diyorum..elimden geleni yapıyorum ama çalışınca insan yetişemiyor malesef..

ara bir doktoru sor istersen..en azından için rahat eder canım..

günaydınlar herkese dün çok yoğun geçti hem misafirim vardı hem de bebişimin yatağı geldi kuruldu nasıl olmuş bakın bakalım teyzeleri

Eki Görüntüle 558526 Eki Görüntüle 558527

çok güzel olmuş canım maşallah..Allah iyi günlerde bebeğini içinde yatırmak nasip etsin..

Allah yardımcın olsun canım..Annene acil şifalar diliyorum..ne mutlu sana 45 dak.. uzaklıkta..benim annem Almanyada inş doğuma gelecek yanıma..
ne olursa olsun insan annesini istiyor yanında...

Merhaba canım..bana da tam tersi geçen haftadan beri zaman çabuk geçiyor sanki..Kasımda bitti şaka maka..
eee canım artık ağırlaşıyoruz..şikayetlerimiz artacak..Allah yardımcımız olsun..
Ayşe kız biz daha çalışıyoruz..son anda bu işleri nasıl yapacağız, nasıl üstesinden geleceğiz canım ya..
bu arada maillini aldım sana çok zahmet verdim, çok teşekkür ederim canım..

ya evet arkadaşım önerdi bu markayı.. 5 aylık bebeği var, cok iyi dedi.. toptan fiyatına alabileceğimiz bir parfümeri var ordan alacağız ama unnadodaki fiyatlar iyiyse ordan alayım diye düşündüm..

marka Alman markası ve çok iyi..Almanya da genelde bübchen ürünleri kullanılır ama fiyat konusunda birşey diyemem ben araştırmadım, bilmiyorum piyasayı..

tabi kii katılıyorum sana bu konuda.. dr hatası yüzünden bu ülkede neler neler oldu.. o yüzden dediğin doğru canım..

bende bazen akşam eşimle çıkalım istiyorum ama eve geliyo yemek yiyo namaz kılıp uyuyo onada kıyamıyorum neyse canım sende ofiste az biraz hareket ediyoaundır o bile ii :)))
BİZDE ÖYLE EŞİM işi GEREĞİ HEP DIŞARDA ama ben de evdeyim onsuzda biyere çıkmıyrum zaten çıkmak da istemyrum...akşam o hiç çıkmak istemyo bazen sırf ben yürüyim die çıkıyo valla bahane üretir oldum yok ayakkabı bakıcaktık yok bebişin bi eksiği vardı onu şuan almam lazım gibi ...ben kafaya bişeyi koyduğum zaman onu kesin alırım o anda bunu çok ii bilir o yüzden kendi kendini yeme hadi çıkıp alalım der dediğin gibi insan kıyamaıyo kız yorgun geliyo bazen...

niye okadar sıkıştınki ne kadar zaman verdi dktorun benim wc ihtiyacım zorla geldi sağolsun bekle bekle su iç ama gelmiyo az bişi gelmişti onunlada gördü çok şükür 5 haftalıktı ozaman ....ben allttan hiç baktrmadım henüz aslında doktor güveni çok önemli ama beeen varya ben doktr sorun olmaz desede ben yapmyrum mesela tatile gittik haziran ayında doktr denize girebilirsin dedi ısrarla bikiniyi sık sık değiştr desede ben sadece bacaklarımı soktum .saçını boyatabilirsin artık dio ben hala dipli dipli dolaişrım beklerim 2 ay daha nolcek diyrum buna benzer şey bzaen insan çatlak olmaya görsün yada pipiriklimi desem bilmiyrum böyleyim işte böyleyim....bu arada beişim hıçkırıyo yaaaa vajina üstünde sağ kasığımda hissedyrum ben hep hıç kırığını ya

gün itibariyle 10 kilo almış bulunuyorum. 80 i bulacam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…