2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar yaaa yan daireye hırsız girdii Allahtan kapının alarmı vardıda duyunca kaçtı... yan dairede kimse yokmuş ayy yaa bize girseydii ölürdüm korkudan ayy sinirlerim bozuldu yaaa korkumdan kapıyıda açamadım noluyo diyeee (

valla hatırlamıyorum ki o kısmını, fazla da beklememiştik ama, ben yapmadan cıkmıştım sanırsam.. yoksa fazla bekletmez acil bişey olmadıkça..
ya boya konusunda ben de senin gibiyim, hiç sormadık bile biz boyatalım mı diye, ki benim beyazım baya cok.. hamile kalmadan önce kara kara düşünüyodum napcam nasıl durcam boyamadan dipler cıkcak cok kötü olcak falan diye yiyodum kendimi.. ama ne zaman hamile kaldım, o hormonlar başladı ben ne saç düşünür oldum ne baş

oh ne mutlu sana..Allah bizede o günleri göstersin..eşime doğurmadan bu ev temizlenecek ve yerleşecek mi ki diyorum..elimden geleni yapıyorum ama çalışınca insan yetişemiyor malesef..

valla yaparken çok zorlandım ama şimdi görünce içim ferahlıyo :)) bide temizlik işini çıkardıkmı aradan tamamdır :)) ama yap yap bitmiyoki bu merett (

ay inanmıyorum.. gündüz vakti ha.. milletin gözü kararmış ya bu ne allah aşkına..
korkma canım, kitle kapını otur..allah korur seni de efe'ni de.. gelmiş gecmiş olsun..

.bu arada beişim hıçkırıyo yaaaa vajina üstünde sağ kasığımda hissedyrum ben hep hıç kırığını ya

evet yaaaa benimki de dakikalarca hıçkırıyor.. eşim inanmamıştı ilk ama sonra o kadar ritmik tekme olmayacağını düşünerek inandı

dün akşam da k.v. ve görümceme dedim bakın hıckırıyor oğlum.. hadi canım dediler.. ikisi de dokundu karnıma inanamadılar

ben normalde de cok okurum ama kk ve sizler sayesinde de cok şey öğreniyorum.. gidip onlara da anlatıyorum şöyle şöyle, bu böyle falan diye.. diyorlardır ay ne bilmiş bizim gelin diye..

yaaa kuzum bizimkiler öle valla gündüz vakti giriyolar 2 sene içinde yan daireye 4 kez girdiler bikaç ay öncede bizim eve girmeye çalışmışlar kilidi kırmışlar ama girememişler Allahıma emanetiniz korkudan eşimi arayıp kızdım ona evdesin kapıyı kitleme akşam bana kapı açmak zorunda kalıyosun falan diyodu yaa kitlemesem Allah korusun...
ev işi en nankör iştir canım, yaparsın iki gün sonra yapmamış gibi olur.. sinir oluyorum..

aynen öleee ama yazık bizede yaaaa

ayy canım benim verilmiş sadakan varmış..olsun sen sakin olduki annesi Efe de korkmasın..ben anlamadım ki ya gündüz vakti hırsızlık mı olur..bu insanların gözü dönmüş resmen..Allah kötü insanlardan korusun hepimizi..

valla yaparken çok zorlandım ama şimdi görünce içim ferahlıyo :)) bide temizlik işini çıkardıkmı aradan tamamdır :)) ama yap yap bitmiyoki bu merett (

inanırım canım..insan çalıştıktan sonra evde iş yapma fırsatını bulunca nereye saldıracağını şaşırıyor resmen..ay onuda yapayım bunuda yapayım derken kendinden geçiyor..sonuç ev temizleniyor ama pert oluyorsun..
heee şuda var yap yap bitmez..bende inceden dip köşe bir temizlik yapsan her yerim düzenli tertipli olsa çok mutlu olacağım..çalışırken bir yeri yapana kadar öbür taraf telef oluyor yine..

Tamam canim sagol:) zaten ben mevlutu yaza yapicam esimin memleketinde , daha zamanimiz var :)
Masallah canim herseyin yoluna girmesine cok sevindim . İns herkes gununu doldurur
Benimde ptesi kontrol var iple cekiyorum gunler zor geciyor
Benimkide oyle belimde ayagini yakiliyirum resmen :) hareketli bebis iyidir canim harekt etmezse sorun var demektir
Canimiz yaniyor ama napalim sabredicez kaldi surda birkac hafta
canim 4. Sondu sanirim sende yuzdun kuyruguna geldin ins sorunsuzca hem su hastaligi atlatir hemde bebegi alirsin saglikla
Kucagina. Nts icin bende o kadar oducem ama ben ydisindayim bebek dogunca tum asilarda ucretli burda. Tr gibi sosyal bir devlet sayilmaz . İnanki bu ayki hastane masrafimizla bir dogum yapardim. Sigorta yaptirmak icin dunya para odedik
Birde benim erken sancilar icin birton masraf cunku sigorta olsada ultrasonu odemiyor sigorta sonrada bizim kiz
Hastalandi. Duzelelim iyilesimde napalim para yine kazanilir. Allah eslerimizin isini acik etsin.

Masallah canim bebegine . Benide dr nts ye sokmadi . Bilmiyorum ne zaman sokar. Benim gebelik sekeri de
Muallak dr yok dedi ama ben tum belirtileri yasiyorum 100 luk aclik 89 1. Saat tokluk 189 2. Saat 142 cikti
Ama ben sekerli birseyler yiyince agzim yapisiyor uykum geliyor annemde seker hastasi dikkat etmeye calisiyorum ama
Aseriyorum napayim ya offf
kızlar buğün kontrolüm vardı ben 7 kilo almışım bebişimde 1800 gr 42 cm olmuşş doktor gelişimi iyi dedi
Masallah bebise ben 9 aldim cokta umrumda degil ya 15 e kadar yolu var ama aman seker cikar diye
Korka korka yiyip birde 9 kilo alinca zoruna gidiyor insanin bende seker suphesi olmasa 20 kilo alirdim herhalde
Yeemk yemeyi seviyorum

Masallah canim bebise tontikmolmus yazik uzuldum bebegini kaybedenede Allah kimseye yasatmasin ya . Yuz yuz kuyruga gel kavusama Evlerden uzak olsun soyle durumlar

tıppkısının aynısı oluyo bana da :) gece sıkısmıs vazıyette uyanıyorum karnımda taş gibi ay kalkamıyorum

ya şaka gibi rahım kaıslmıs oluyo kalkmaya calsıtıkça acıtıyo benım reflum fln yok cok sukur de

işte bu kadarı da olcak artık karnı brununda hatunalr olduk :) çok az kaldı evt sezeryan tarıhıme 5-6 hafta kaldı

merhaba canım :) yanı evet aya bakınca ay cabukgecıo ama gunler gecmıo sankı pazartesının ustunden

asır gecmıs gibi gelıo ama daha perşembe gunundeyız bak amin canımm :)

valla benım bebek odası işi doğumdna sonra olucak eşim totem yapmış öle istio ok dedik :)
bebişimin giysielri neym teyzesi yıkadı ütüledi katladı sağolsun :) anenannesı yorganını yastıgını dıktı
babnnesı battanıyelerını ördü bi kısım alıncakalrı aldı...bi kaç alıcam şey var onu da aralık 15 de doğum ıznıne
çıkınca annem kızkardesımle gidip gezıp alıcaz ıns arabayı da doğumdan sonra almayı dusunuyorum acelesi yok
sonracıma bebek şekerlerimi de yavas yava syapıyorum zaten akşam evde canım sıkıldıkça süsülüyorum :)
onlarda hazırlancak...şu ara evi boyatsak mı die düşünüyoruz ıste bı tek o var keısn olmayan karar veremedık daha
ama boyatsak çok güzel olucak :) bakalım....baskada bı temzılık kalıo o da gene doğum ıznıne cıkmadan bi hafta once
halıalrımı yıkmaay verıcem gene temzılıge annem kardesım gırısıp bitririz çantamı hazırlar otururz aşşa :) şu an plan böyle
zaten onalr olmasa kara kara düşünüyo olurdum ama beraberce hallederiz inş... ben bu hafta bı de mısafır alıcam eneem :)
bu akşam gidip mutfagımı fln duznelıym cts ana yemegımı tatlımı yapar pazar gunu de eşim temzılıgı hallederken
ben pilav corba salata hallettımmı onu da cıkarırım ıns aradan :) haftaya da arkadasa davetlıyız bütün kızlar toplanıcaz
ınss...program yogun :)

Rica ederıım ne zahmetı :)

benımde ıste kasıklarım da agrı oldu ılk kez oncesıen kadar hiç yoktu...dediğim gibi farklı i evreye gectık galıba :)
ay ben de kalkayım doneyım derken nefes nefese kalıyırum bi de çok sinirlenıyorum ya durduk yere sinir basıyo :)
dün akşam yatıyoruz ıste ayagıma bıyerden yel gelıo nerden bulamıorm örtuyorum hala gelıo off yeter yeteeer
diye böle bi bağırıdm ayagma yel gelıo die nası sinir oldum :S eşimde şaşırmış bakıo nıye bu kdr buyutuyosun kı dio
zaten ayagımı goremıorm battanıyeye yetıseıorm ayama yel gelıo usuyom of ya amma buyuttum neyse uyyım ben dedim yattım
sonra ben böyle değilim normalde adam ondn şaşırdı son zamanalrda sinir gelıo böle :)

aynen katılıyorum canım ben de hıııc ıtıraz etmem teslım olurum doktoruma :) ama asistan flnsa
devlette denk gelıom bazen akılları bı karıs havada oldugu ıcın onalrı gıcık ederım bak

kardıyolojıye gıtmıstım eko cekıcek dr doppler usg ile bu bebegıne bı zarar vermez korkma dedi bana direk
ben de zarar verse yapmazsınız yani ben guvenıyorum size dedim ah çok sağolun ya dedi adam
nasıl bezdırmıslerse adamı yazık

ay canım Allah korusun yaa :S

günaydınlar herkese dün çok yoğun geçti hem misafirim vardı hem de bebişimin yatağı geldi kuruldu nasıl olmuş bakın bakalım teyzeleri

Eki Görüntüle 558526 Eki Görüntüle 558527

güle güle kullanın canım çoook cici olmuş :)

Son düzenleme:
Bacilar hiziniza yetisilmiyor ben yazana kadr 5 sayfa daha olmus
Ben bu gunlerde yorgunum malum durumum ustune birde kizin hastaligi
Dinlenemedim hic
Ders calisamadim evi temizleyemiyorum kecelerimi tamamlayamadim
Kuru bakliyatlarima bez torba dikemedim. Hastane cantami hazirlayamadim
Bebisin tum kiyafetlerini yikayamadim sadece bir kismi oldu
Yani cook mutsuzum ben ya

aynen öle kuzum ya Allah korudu valla bi ara sinirden zangır zangır titredim ama iyiyşm şimdi :)) aminn kuzum yaaa valla buralara hep gündüz vakti geliyolar bende anlamadım (
aynen ben şuan o şekildeyim bugün dinleniyorum oyuzden :)) ben dolap içlerimi halledimde gerisini yapcaz artık bi şekilde :))

şafak topiğine bakıyorum da herkesin hemen hemen 1 buçuk aycığı kalmış
maşallah ocak bebişlerine

bu arada benim kızım patır kütür tepik atar her zaman, gece bir ara uyandım yüz üstüne benzer şekilde yatmışım ezmişim karnımı, kızım 5-10 dk hareket etmedi halbuki normal yani ama nedense çok korktum
biraz yürüdüm kolidorda, göbeğimi okşadım falan filan derken tekmeledi çok şükür

ben hiç telaş yapmazdım çok rahat davranırdım ama şu son iki haftadır herşeyden tırsar oldum
kabuslar bile görüyorum

kızlar göğüslerinizde değişiklik var mı şişkinlik ya da süt gelme gibi benimkinde hiç birşey yok hala küçücük ( komşumla muhabbet ederken 8.aylarda şişkin ve hatta az az süt geliyormuş benim sütüm olmucak mı diye düşünmeye başladım sizde nasıl göğüsler...............

benimde oda tamam..bir tülümüz var dikilecek..maddi sebeblerden dolayı ay başını bekliyorum onun için..şöyle ucuz birşey düşünüyorum zaten..ponpon yapılacak ya zaten..
alacaklarım bitti gibi bişey ufak tefek şeyler kaldı canım..yorgan yastıkta dikildi..kıyafetler yıkandı..ütülenecek kız kardeşim gebzede onu bekliyoruz gelsin halledecek inş..anneanne ve babaanne kendi çağında hazırlık yapıyorlar zaten..arabamız alındı..şekerler için kavanozları hazır edip şekerleri mevlütte yakın doldurmak istiyorum..taze taze olsun..
benim bir kaç eksiğim kaldı, birde çantalar hazırlanacak canım..yazınca baya iş halletmişim ben ya..aferin bana..

evi boyatacaksan boyat canım..boya kokusu evden geç çıkıyor..sen çok şanslısın annen kız kardeşin yakınında..benimkiler yanımda olsa bu kadar düşünmem bende..ama malesef annem doğuma yakın gelecek o zamana kadar benim hazır olup beklemem lazım..
temizlikte giriştik mi olur zaten..kayınvalidem halılarımı yıkayacak, koltuklarımı silecek..öyle böyle biter inş..ben ya erken gelirse kızım işler bitmeden diye panik yaptım nedense..korku kapladı içimi..

misafir evet benimde cumartesi günüm var..iş çıkışı birde misafir ağırlayacağım..sağolsun kv hazırlıkları yapacak, bende hazır hazır dolanacağım işte..

Allah yardımcımız olsun..

bende aynı durumdayım cnm.büyüklük aynı ama damarlar belli olmaya başladı bir iki haftadır.

doğumdan önce süt gelme olayı herkesde olmazmış.rahat ol ensişelenme.

eşim de bana der hep beni evde yalnız bırakıp gidiyosa gündüz bile olsa kapıyı kilitle der uyur kalırsın belki.. ben umursamam, bazen kilitlerim bazen kilitlemem.. ama ihmal etmemek lazım..baksana adamlar delirmiş yaa. düşünemiyorum zaten yabancı bi adamı evde gördüğümü allaaaaaaaammmmm kimseye yaşatmasın yaaaa hepimizi korusun rabbim (amin)

benim memişler ilk zamanlar pek bi hassastı dokunulmuyodu.. vücuduma göre biraz büyüktür benim göğüsler ama herkes pek beğenirdi sölemesi ayıp şu ana kadar buyume yok benimkilerde, hamilelik öncesi çamaşırlarımı kullanıyorum halen.. uçlar simsiyah oldu tabi ki.. heralde son bir ayda falan büyürler diyorum.. çünkü öööle duruyolar hep aynı. göbeğim büyüyünce göğüslerim normal görünmeye başladı gözüme.. ama doğumdan sonra yine büyük bunlar diycem

bu arada süt falan gelmiyor göğüslerimden yazmayı unutmuşum çenem düşmüş başka herşeyi anlatmışım soruya cevaptan başka :)))

ayrıca benim drcuğum lasinoh verdi bana memeucuna sürmeye başla diye iki hafta önceki randevuda.. ama ben kac kere sürdüm sadece iki kere duysa vuracak beni

bu arada süt falan gelmiyor göğüslerimden yazmayı unutmuşum çenem düşmüş başka herşeyi anlatmışım soruya cevaptan başka :)))

ayrıca benim drcuğum lasinoh verdi bana memeucuna sürmeye başla diye iki hafta önceki randevuda.. ama ben kac kere sürdüm sadece iki kere duysa vuracak beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…