2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm sorma evet migrenim var.çok tedavi gördüm bunun için azıcık düzene girmiştiama hamileliğin başında tekrar hortladı..şimdi okadar olmuyorum ama dün dışarıdaydım ve hava esiyodu sanırım çarptı..migren haplarımı kullanamam evet ama ağrı kesici içtim

hanımlarr nasılsınız :)
iyiyiz hatun sen napıon

cnm üzülme benimde memişlerden süt gelmedi hala.herkesin gelicek diye bişey yok doğumdan önce cnm..doğumdan sonrada gelir..annem benimde doğumdan önce gelmedi ama doğumdan sonra maşallah çok sütüm vardı dedi.abime benide 2 yaşımıza kadar emzirmiş.benim memişler büyüdü 85 tiler 95 oldular süt gelince 105 falan olurlar kafama dolar gezerim artık bildiğin montofon ineği gibiyim ama süt müt gelmedi hala..37.haftadan itibaren 2 günde 1 humana süt yapıcı çaylardan içmeyi düşünüyorum cnm ben

cnm sorma evet migrenim var.çok tedavi gördüm bunun için azıcık düzene girmiştiama hamileliğin başında tekrar hortladı..şimdi okadar olmuyorum ama dün dışarıdaydım ve hava esiyodu sanırım çarptı..migren haplarımı kullanamam evet ama ağrı kesici içtim yoksa kusmaya falan başlıyorum.doktorum içebilirsin dedi

hanımlarr nasılsınız :)
iyiyiz hatun sen napıon

cnm üzülme benimde memişlerden süt gelmedi hala.herkesin gelicek diye bişey yok doğumdan önce cnm..doğumdan sonrada gelir..annem benimde doğumdan önce gelmedi ama doğumdan sonra maşallah çok sütüm vardı dedi.abimide benide 2 yaşımıza kadar emzirmiş.benim memişler büyüdü 85 tiler 95 oldular süt gelince 105 falan olurlar kafama dolar gezerim artık bildiğin montofon ineği gibiyim ama süt müt gelmedi hala..37.haftadan itibaren 2 günde 1 humana süt yapıcı çaylardan içmeyi düşünüyorum cnm ben

Son düzenleme:
benden de gelmiyordu süt, bir kere az bişey sıktım sarı bir sıvı geldi
ama onun dışında sütü bu aylarda akan bile oluyormuş bende öyle bişey olmadı

ama aşırı derecede kaşınıyooooo her iki göğsüm de

göğüslerim 3 beden büyüdü ama süt falan yok, doğumdan sonra daha da mı büyüyo kızlar :18: kafam kadar olacak artık

canım geçmiş olsun..bu havalar migren için tehlikeli..dikkat et bare daha fazla ilerlemesin..

yaw benim süt müt gelmiyor üstelik öyle farkedilir bir büyüme de yok.. kızım da maaşallahı wardı hamileyken.. ben anlamadım walla sütüm olmayacak mı yoks a

kızlar asude oflaz diye biri var, hamilelik okulu var akatlarda
bakın ordan mail geldi ücretsiz nefes eğitimi varmış belki gidebilenler olur aramızda

Anne adayları için ücretsiz eğitim: Doğumda nefes ne demektir ve nefes teknikleri
30.11.2012, Saat: 14:00 – 16:00

Nefes, doğumu kolaylaştıran önemli tekniklerden biridir. Rahat bir doğum için her annenin nefes bilgisini alması gerekir.

Doğum sırasında, bu ücretsiz eğitime katılmış olduğunuz için kedinize teşekkür edeceksiniz.
Adres:
5. gazeteciler sitesi
Açelya sok. No.49.
Akatlar – İstanbul

Telefon: 0533 516 26 57
Eposta:asuoflaz@hotmail.com

aynen bende de bir sıvı geliyor böyle bulanık bişey sıkınca
süt öncesi sıvısı sanırım
hele benimkiler kaşıya kaşıya yırttım hep
sanırım süt doluyor ondan kaşınıyor diye düşünüyorum :44:

hamilelikte mi sürmek gerekirmiş? ben emzirirken sürmeye başlamıştım

banada sağlık ocağında verdiler fito diye bi krem karın ve göğüs uçları için aynen bende 3,4kez anca sürdüm:) annemde göğüslerin çok küçük büyümemiş hiç dedi beni tribe soktu anneminkiler çok büyümüş hamileyken:) komşumda öyle anlatınca moralim bozuldu herkeste oluyoda bendemi yok dedim....

göğüslerim 3 beden büyüdü ama süt falan yok, doğumdan sonra daha da mı büyüyo kızlar :18: kafam kadar olacak artık

benimkiler de büyüdü, bence doğumdan sonra daha da büyür süt olacağı için:))

yaw benim süt müt gelmiyor üstelik öyle farkedilir bir büyüme de yok.. kızım da maaşallahı wardı hamileyken.. ben anlamadım walla sütüm olmayacak mı yoks a

uçlarını sıktın mı hiç?
herkesin şimdiden gelecek diye bişey yok ki hayatım boşuna strest yapma
benim de bir kere geldi sadece o da sıkınca

kafam kadar lafına çok güldüm yaa ALLAH da seni güldürsün

küçükmüydü önceden göğüslerin belki süt doluyordur ondan büyümüştür

benim de bi beden büyüdü ,önceden 85-90 takardım şimdi tam 90 takıyorum 85 olmuyor

ama içleri dolu dolu elleyince dolu dolu geliyor ,inş. süttür de kuru boşluk değildir

süt üretmeye hazırlandıkları için mi yoksa çatlayacakları için mi kaşınıyolar bilmiyorum valla
henüz çatlama patlama yok ama bir sabah uyandıgımda aynanın karşısında çığlık atmaktan korkmuyo değilim yani
eşim hiç problem etmiyo ama ben çok korkyorum çatlamaktan ya

bende de çatlama yok ama kaşıntı var
araştırdım da bakın o yoğun bulanık sıvı neymiş

Kolostrum (halk arasında ağız
sütü
):
Kolostrum yani memelerden gelen ilk süt çok özel bir sıvıdır. Bu
süt yeni doğan bebeğin ilk aşısı gibidir. Anne vücudu yeni doğan bebeğin
korunması için bir çok antikor içeren bebeği enfeksiyonlardan koruyan bu sütü
üretir. Hamilelik sırasında göğüslerinizden süt gelirse bu ilk sütün boşa aktığı
anlamına gelmez, bebek doğduğunda ve anne memesini emdiğinde yine bu sütten
alabilecektir. Kolostrum koyu, yoğun kıvamda, sarı bir sıvıdır. Kolostrum da
normal anne sütüne göre daha fazla protein vardır, karbonhidrat ve yap daha
azdır. Yeni doğam bir bebeğin hayatın ilk günlerinde en uygun şekilde
beslenebileceği ve en kolay sindirebileceği şekilde özel olarak hazırlanmış bir
süttür adeta.

uçlarını sıktın mı hiç?
herkesin şimdiden gelecek diye bişey yok ki hayatım boşuna strest yapma
benim de bir kere geldi sadece o da sıkınca
sıktım canım.. benim emzirmeyi bıraktığımda bile süt toplanmıştı geçen yıl sıkarak süt boşalttım hamileliğin başında ancak bitmişti.. şimdi su bile yok yahu..

anne sütü Allahın en büyük mucizelerinden biri
bebeğin ihtiyacına göre tasarlanıyor resmen
ve içeriği doğumdan sonra günbegün değişiyor

sıktım canım.. benim emzirmeyi bıraktığımda bile süt toplanmıştı geçen yıl sıkarak süt boşalttım hamileliğin başında ancak bitmişti.. şimdi su bile yok yahu..

annem de benden süt gelince şaşırdı, "4 tane doğurdum ben öyle bişey görmedim" diyo
ama doğurunca sütü olurmuş hep

canım benım e göğüsleirm çok büyümedi yaa :S sütte yok yanı 1-2 dmala gelsmıtı ama bayadır baska hareket yok

gecen hamılelıgımde çok kg almsıtım göğüslerimde büyümüştü sütte gelmsıtı erkenden ama bu sefer cok kılo da almadım

göğüslerim de cok büyümedı sütte yok :s enteresan ama hamılelıkte sut gelıcne sütün bol olr die bişey yok

canım ona emın oalbilirisn kafana takma sütü asıl stres keser....

anladım canım cogunu haletmıssın maşallah :) ben tülü unuttum bak :) diktirmıycem ama ben odamın camı zatn kucuk
begendıgım bi de tül var puantıyelı beyaz sade cici bişey onu alıcam takıcam sadece :)

evt işte kokusu da cıkar temzıde olr gzuel olur ama düşünüyoruz hala tabıı maddıyat meseleside var boya boyacı derken
baya bi gider olur :) haklısın canım annen kızkardsın yakın olsa çok çok farkını gorurusun ama olsun herkes yerınde
iyi olsun dimi ıns yanına gelıcekler :) kayınvalıden yardımcı oluyomus gene Allah razı olsun :)

Kolay gelsın sana da canım :)

ay benımkılerde büyümedi sütte gelmıo artık bebısın çenesine kuvvet az ugrasacak

annem de benden süt gelince şaşırdı, "4 tane doğurdum ben öyle bişey görmedim" diyo
ama doğurunca sütü olurmuş hep

aman maaşallah de kendine..
bir de benden size tawsiye emzirirken bebeğinizi görmelerine izin wermeyin, sütüm çok, yarıyor falan demeyin.. nazara inanarım we kesinlikle sütü azalan çok insan biliyorum..

inşallah sütümüz çok olurda sıkıntı çekmeyiz ama stresten olmuyosa yandım ben çok stresli biriyim artık süt yapsın diye denemediğim yiyecek kalmaz kiloyla bağlantılımı bilmiyorum 53 kiloyla hamile kaldım en son 61 kiloydum annem zayıfsın kilo al diyor hemşirede 1 ayda 4kilo almışsın almamaya çalış diyor anneme söylüyorum hemşirenin dediğini sen bakma hemşireye doğumdan sonra zayıflıktan halsiz kalırsın kanaman olcak diyor bende şaştım :)))))))

öyle öyle bende öyle kara kara düşünürdüm ama şimdi tınlamyrum ama valla özledimde saçlarımı boyatmayı ben doktra 3 kere sordum ilk zamanlar sanırım dayanam die düşündüm doktr izin versede ben dayandım zaten eşimde çok karşıydı bişi falan olursa acaba demek istemedim....

çok bilmiş gelin seni benimde annem inanmıyo zaten beni delirtyo herşey yanlış annem doğru...doktrdan geliyrum bebek iymiş kilosuda böle böle diyrum o doktr bilmyo heralde bebeğin kilosu az diyo ..tartıldım kilo almışım moral kötü ye ye bebk beslenmez o tartı yanlıştr sen zayıfladın die annem olmasa vallahi cığırıcaam he ...nasıl diyim anneme bebek hıçkırıyomuş die inanamzki sana öle geliyodur der bana

bu arada kızlar benim bi arkadaşım EARTH MAMA ANGEL BABY NATURAL NİPPLE die bi krem var onu kullandı okadar rahat etmişki hiç sıkıntı çekememiş herkese onu tavsiye ediyo ve tavsiye ettiği kişilerde çok memnun ben doktora sorup kremi ondan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…