cnm sorma evet migrenim var.çok tedavi gördüm bunun için azıcık düzene girmiştiama hamileliğin başında tekrar hortladı..şimdi okadar olmuyorum ama dün dışarıdaydım ve hava esiyodu sanırım çarptı..migren haplarımı kullanamam evet ama ağrı kesici içtimgünaydın benim iki canlı güzel arkadaşlarım
nasılsınız bakalım bugün, umarım herşey yolundadır, güzel bir gün geçiririz hep beraber..
chekirdekk ten iyi haber gelmiş cok sevindim.. kendisi de bir girse de topike yazsa anlatsa, içimiz rahatlasa..
essira dan hala haber yok, cok merak ediyorum inşallah kötü bişey olmamıştır, herşey yolundadır..
cok güzel olmuş canım, güle güle kullanmak nasip olsun :))
gecmiş olsun canım, inşallah doğuma kadar iyileşir annen.. senin bebişler de ikiz.. k.valide falan var mı bilmiyorum ama annen gibi olamaz kimse..
günaydın canım.. nasılsın????
gecmiş olsun canım.. miğrenin mi var senin offfffff.. ilac da alamassın :26:
günaydın canım :)))
bende de oldu akşam aynı şeyler.. yumurtalıklarımın olduğu kısım dökülüyo sanki akşamları..
bir de gece uyandım nasıl susamışım yanımdaki suya uzanmam kalkıp içmem beni o kadar yordu ki neden anlamadım, nefes nefese kaldım.. korktum kendimden.. nası doğurcam ben diye:26:
iyiyiz hatun sen napıonhanımlarr nasılsınız :)
cnm üzülme benimde memişlerden süt gelmedi hala.herkesin gelicek diye bişey yok doğumdan önce cnm..doğumdan sonrada gelir..annem benimde doğumdan önce gelmedi ama doğumdan sonra maşallah çok sütüm vardı dedi.abime benide 2 yaşımıza kadar emzirmiş.benim memişler büyüdükızlar göğüslerinizde değişiklik var mı şişkinlik ya da süt gelme gibi benimkinde hiç birşey yok hala küçücük( komşumla muhabbet ederken 8.aylarda şişkin ve hatta az az süt geliyormuş benim sütüm olmucak mı diye düşünmeye başladım sizde nasıl göğüsler...............
cnm sorma evet migrenim var.çok tedavi gördüm bunun için azıcık düzene girmiştiama hamileliğin başında tekrar hortladı..şimdi okadar olmuyorum ama dün dışarıdaydım ve hava esiyodu sanırım çarptı..migren haplarımı kullanamam evet ama ağrı kesici içtim yoksa kusmaya falan başlıyorum.doktorum içebilirsin dedigünaydın benim iki canlı güzel arkadaşlarım
nasılsınız bakalım bugün, umarım herşey yolundadır, güzel bir gün geçiririz hep beraber..
chekirdekk ten iyi haber gelmiş cok sevindim.. kendisi de bir girse de topike yazsa anlatsa, içimiz rahatlasa..
essira dan hala haber yok, cok merak ediyorum inşallah kötü bişey olmamıştır, herşey yolundadır..
cok güzel olmuş canım, güle güle kullanmak nasip olsun :))
gecmiş olsun canım, inşallah doğuma kadar iyileşir annen.. senin bebişler de ikiz.. k.valide falan var mı bilmiyorum ama annen gibi olamaz kimse..
günaydın canım.. nasılsın????
gecmiş olsun canım.. miğrenin mi var senin offfffff.. ilac da alamassın :26:
günaydın canım :)))
bende de oldu akşam aynı şeyler.. yumurtalıklarımın olduğu kısım dökülüyo sanki akşamları..
bir de gece uyandım nasıl susamışım yanımdaki suya uzanmam kalkıp içmem beni o kadar yordu ki neden anlamadım, nefes nefese kaldım.. korktum kendimden.. nası doğurcam ben diye:26:
iyiyiz hatun sen napıonhanımlarr nasılsınız :)
cnm üzülme benimde memişlerden süt gelmedi hala.herkesin gelicek diye bişey yok doğumdan önce cnm..doğumdan sonrada gelir..annem benimde doğumdan önce gelmedi ama doğumdan sonra maşallah çok sütüm vardı dedi.abimide benide 2 yaşımıza kadar emzirmiş.benim memişler büyüdükızlar göğüslerinizde değişiklik var mı şişkinlik ya da süt gelme gibi benimkinde hiç birşey yok hala küçücük( komşumla muhabbet ederken 8.aylarda şişkin ve hatta az az süt geliyormuş benim sütüm olmucak mı diye düşünmeye başladım sizde nasıl göğüsler...............
cnm sorma evet migrenim var.çok tedavi gördüm bunun için azıcık düzene girmiştiama hamileliğin başında tekrar hortladı..şimdi okadar olmuyorum ama dün dışarıdaydım ve hava esiyodu sanırım çarptı..migren haplarımı kullanamam evet ama ağrı kesici içtim
benden de gelmiyordu süt, bir kere az bişey sıktım sarı bir sıvı geldi
ama onun dışında sütü bu aylarda akan bile oluyormuş bende öyle bişey olmadı
ama aşırı derecede kaşınıyooooo her iki göğsüm de
benden de gelmiyordu süt, bir kere az bişey sıktım sarı bir sıvı geldi
ama onun dışında sütü bu aylarda akan bile oluyormuş bende öyle bişey olmadı
ama aşırı derecede kaşınıyooooo her iki göğsüm de
bu arada süt falan gelmiyor göğüslerimden yazmayı unutmuşum çenem düşmüş başka herşeyi anlatmışım soruya cevaptan başka :)))
ayrıca benim drcuğum lasinoh verdi bana memeucuna sürmeye başla diye iki hafta önceki randevuda.. ama ben kac kere sürdüm sadece iki kere duysa vuracak beni
bu arada süt falan gelmiyor göğüslerimden yazmayı unutmuşum çenem düşmüş başka herşeyi anlatmışım soruya cevaptan başka :)))
ayrıca benim drcuğum lasinoh verdi bana memeucuna sürmeye başla diye iki hafta önceki randevuda.. ama ben kac kere sürdüm sadece iki kere duysa vuracak beni
göğüslerim 3 beden büyüdü ama süt falan yok, doğumdan sonra daha da mı büyüyo kızlar :18: kafam kadar olacak artık
yaw benim süt müt gelmiyorüstelik öyle farkedilir bir büyüme de yok.. kızım da maaşallahı wardı hamileyken.. ben anlamadım walla sütüm olmayacak mı yoks a
göğüslerim 3 beden büyüdü ama süt falan yok, doğumdan sonra daha da mı büyüyo kızlar :18: kafam kadar olacak artık
aynen bende de bir sıvı geliyor böyle bulanık bişey sıkınca
süt öncesi sıvısı sanırım
hele benimkiler kaşıya kaşıya yırttım hep
sanırım süt doluyor ondan kaşınıyor diye düşünüyorum :44:
süt üretmeye hazırlandıkları için mi yoksa çatlayacakları için mi kaşınıyolar bilmiyorum valla
henüz çatlama patlama yok ama bir sabah uyandıgımda aynanın karşısında çığlık atmaktan korkmuyo değilim yani
eşim hiç problem etmiyo ama ben çok korkyorum çatlamaktan ya
sıktım canım.. benim emzirmeyi bıraktığımda bile süt toplanmıştı geçen yıl sıkarak süt boşalttım hamileliğin başında ancak bitmişti.. şimdi su bile yok yahu..
uçlarını sıktın mı hiç?
herkesin şimdiden gelecek diye bişey yok ki hayatım boşuna strest yapma
benim de bir kere geldi sadece o da sıkınca
bende de çatlama yok ama kaşıntı var
araştırdım da bakın o yoğun bulanık sıvı neymiş
Kolostrum (halk arasında ağız
sütü):
Kolostrum yani memelerden gelen ilk süt çok özel bir sıvıdır. Bu
süt yeni doğan bebeğin ilk aşısı gibidir. Anne vücudu yeni doğan bebeğin
korunması için bir çok antikor içeren bebeği enfeksiyonlardan koruyan bu sütü
üretir. Hamilelik sırasında göğüslerinizden süt gelirse bu ilk sütün boşa aktığı
anlamına gelmez, bebek doğduğunda ve anne memesini emdiğinde yine bu sütten
alabilecektir. Kolostrum koyu, yoğun kıvamda, sarı bir sıvıdır. Kolostrum da
normal anne sütüne göre daha fazla protein vardır, karbonhidrat ve yap daha
azdır. Yeni doğam bir bebeğin hayatın ilk günlerinde en uygun şekilde
beslenebileceği ve en kolay sindirebileceği şekilde özel olarak hazırlanmış bir
süttür adeta.
sıktım canım.. benim emzirmeyi bıraktığımda bile süt toplanmıştı geçen yıl sıkarak süt boşalttım hamileliğin başında ancak bitmişti.. şimdi su bile yok yahu..
kızlar göğüslerinizde değişiklik var mı şişkinlik ya da süt gelme gibi benimkinde hiç birşey yok hala küçücük( komşumla muhabbet ederken 8.aylarda şişkin ve hatta az az süt geliyormuş benim sütüm olmucak mı diye düşünmeye başladım sizde nasıl göğüsler...............
benimde oda tamam..bir tülümüz var dikilecek..maddi sebeblerden dolayı ay başını bekliyorum onun için..şöyle ucuz birşey düşünüyorum zaten..ponpon yapılacak ya zaten..
alacaklarım bitti gibi bişey ufak tefek şeyler kaldı canım..yorgan yastıkta dikildi..kıyafetler yıkandı..ütülenecek kız kardeşim gebzede onu bekliyoruz gelsin halledecek inş..anneanne ve babaanne kendi çağında hazırlık yapıyorlar zaten..arabamız alındı..şekerler için kavanozları hazır edip şekerleri mevlütte yakın doldurmak istiyorum..taze taze olsun..
benim bir kaç eksiğim kaldı, birde çantalar hazırlanacak canım..yazınca baya iş halletmişim ben ya..aferin bana..
evi boyatacaksan boyat canım..boya kokusu evden geç çıkıyor..sen çok şanslısın annen kız kardeşin yakınında..benimkiler yanımda olsa bu kadar düşünmem bende..ama malesef annem doğuma yakın gelecek o zamana kadar benim hazır olup beklemem lazım..
temizlikte giriştik mi olur zaten..kayınvalidem halılarımı yıkayacak, koltuklarımı silecek..öyle böyle biter inş..ben ya erken gelirse kızım işler bitmeden diye panik yaptım nedense..korku kapladı içimi..
misafir evet benimde cumartesi günüm var..iş çıkışı birde misafir ağırlayacağım..sağolsun kv hazırlıkları yapacak, bende hazır hazır dolanacağım işte..
Allah yardımcımız olsun..
annem de benden süt gelince şaşırdı, "4 tane doğurdum ben öyle bişey görmedim" diyo
ama doğurunca sütü olurmuş hep
canım benım e göğüsleirm çok büyümedi yaa :S sütte yok yanı 1-2 dmala gelsmıtı ama bayadır baska hareket yok
gecen hamılelıgımde çok kg almsıtım göğüslerimde büyümüştü sütte gelmsıtı erkenden ama bu sefer cok kılo da almadım
göğüslerim de cok büyümedı sütte yok :s enteresan ama hamılelıkte sut gelıcne sütün bol olr die bişey yok
canım ona emın oalbilirisn kafana takma sütü asıl stres keser....
anladım canım cogunu haletmıssın maşallah :) ben tülü unuttum bak :) diktirmıycem ama ben odamın camı zatn kucuk
begendıgım bi de tül var puantıyelı beyaz sade cici bişey onu alıcam takıcam sadece :)
evt işte kokusu da cıkar temzıde olr gzuel olur ama düşünüyoruz hala tabıı maddıyat meseleside var boya boyacı derken
baya bi gider olur :) haklısın canım annen kızkardsın yakın olsa çok çok farkını gorurusun ama olsun herkes yerınde
iyi olsun dimi ıns yanına gelıcekler :) kayınvalıden yardımcı oluyomus gene Allah razı olsun :)
Kolay gelsın sana da canım :)
ay benımkılerde büyümedi sütte gelmıo artık bebısın çenesine kuvvet az ugrasacak
öyle öyle bende öyle kara kara düşünürdüm ama şimdi tınlamyrum ama valla özledimde saçlarımı boyatmayı ben doktra 3 kere sordum ilk zamanlar sanırım dayanam die düşündüm doktr izin versede ben dayandım zaten eşimde çok karşıydı bişi falan olursa acaba demek istemedim....valla hatırlamıyorum ki o kısmını, fazla da beklememiştik ama, ben yapmadan cıkmıştım sanırsam.. yoksa fazla bekletmez acil bişey olmadıkça..
ya boya konusunda ben de senin gibiyim, hiç sormadık bile biz boyatalım mı diye, ki benim beyazım baya cok.. hamile kalmadan önce kara kara düşünüyodum napcam nasıl durcam boyamadan dipler cıkcak cok kötü olcak falan diye yiyodum kendimi.. ama ne zaman hamile kaldım, o hormonlar başladı ben ne saç düşünür oldum ne baş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?