2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Hayirli günler herkese

Ben hala hastanedeyim. Burada net baglantisi pek iyi degil bazencekmiyor. O yüzden sürekli giremiyorum. Ben cok sükür iyim. Son bir haftadir az da olsa yürümeme izin verdiler. Ama 5 adim sonra karnim sertlesiyor öyle kaliyorum gecmesi 5-10 dk sürüyor. Kaslarim o kadar gücsüzlesmis ki yatmaktan resmen yürümeyi unutmusum. Artik kizim dogsun onla beraber hayata dönüp yürümeyi ögrenecegim=)

Bugun 32+0 doldu. Haftaya kadar herhangi bir degisiklik olmazsa yavas yavas evine cikma konusunu konusabiliriz dedi doktor.evimi cok ama cok özledim. Hic bu kadar ayri kalmamistim... İns hepimiz de hayirla bu dönemi atlatir rahata kavusururuz.

benimde büyümedi canım çok az fark etti bi beden bile büyümedi biraz daha byüse hiç fena olmazdı yani :)) süt falanda yok hiç sıkmayıda denemedim.dogumdan sonra gelir inşallah

Ay aynen bende aenin gibiyim canım eşimle çıkmayı tercih ederim ama olmuyo işte aynı bahaneler bendede var çünkü aklıma bişey geldini o hemen olaun istiyorum eşim gönüllü gönülsüz tamam hemen diyo valla napiim bütün gün evde canım sıkılıyo zaten aynen canım kıyılmıyo valla sabah 7.30 da gidiyo akşam 8 de geliyo eşim ama bütün gün ayakta olunca tamam çıkmayalım diyorum
2 hafta sonra inş. canım seninki nezaman?

Haftaya cuma canım karşılaşırmıyız diye sormuştum inş bigün karşılarız aynı gün olursa randevumuz

zeytinyağlı pırasa yaptım ,yemek isteyen üşüşsün

yaparken doydum valla azıcık soğusa bol limonlu yiyeceğim de dayanamıyorum

canım bence o cayı hemen içme.. sütün olacaktır büyük ihtimalle..bebiş emdikce gelecektir süt.. 5-6.aylarda oluyomuş genelde sütün azalması durumu.. o dönemde süt yapıcı şeyler icmek daha doğru bence.. ama tabi yine sen bilirsin. istersen araştır bi.

hamilelikte mi sürmek gerekirmiş? ben emzirirken sürmeye başlamıştım

valla bana verdi bilmiyorum ki, sür şimdiden çatlamasın dedi.

göğüs ucu yaraları için mi bu krem canım?

canım çok geçmiş olsun öncelikle eğer başka bir doktora gitme şansın varsa bence bekleme ve git böyle soru işaretleriyle yaşayamazsın

canım çok geçmiş olsun öncelikle eğer başka bir doktora gitme şansın varsa bence bekleme ve git böyle soru işaretleriyle yaşayamazsın

zeytinyağlı pırasa yaptım ,yemek isteyen üşüşsün

yaparken doydum valla azıcık soğusa bol limonlu yiyeceğim de dayanamıyorum

ellerine sağlık canım,

ben cok severim, büyük bir zevkle de yerim oh

bir de karnıbahar...

her gün olsa her gün yerim hayır demem

hatta ilk hamilelik dönemimde canım cekmişti yaz günü

burda da yazmıştım hatırlayan vardır belki

selam kızlar,

dün ben çok hastalandım..sanırım verilmiş sadakam varmış bebişle.benim astımım var ve atak anında ventolin diye bir hava kullanıyorym.neyse dün yemek yerken bir türlü oturupta yemek yiyemedim.nefesim yetmedi çünkü zaten artık astımında etkisiyle uzun süre konuşamıyorum bile......kitap okuyayım dedi.öksürüğüm başladı.öksür öksür anladım astım atağı geçireceğimi...ventolin çekmecede alıp sıksam rahatlayacağım alamadım...nefesim kesildi içerden bebek güm güm vuruyo sanki can çekiştiğimi anlar gibi...ventolini güç bela yarım yamalak sıktım... eşimi aradım baktım mosmor olmuşum.gözlerimin altı tırnak ve dudaklarım mosmordu kızlar.eşim geldi doktorumu aradı hemen gelin dedi.oksijen verip nstye aldı..hiç durmuyo ki kalp atışı dinlesinler...hemşire cihazı takıyo bebek dönüyo,buluyor kesiliyor ,strese girmiş bu bebek dedi.şaştım kaldım :18:doktoru çağırdı doktorumda uğraştı...en fazla 10 sn olduğu yerde duruyor kuzum ... göğüs hast.uzmanına gönderdi beni.bebekler bizim nefesimiz kesilse bile kandaki oksijen beslendikleri için bir süre daha idare ederlermiş...o gerekli ilaçları kullanacaksın yapacak bir şey yok.sen iyi olursan bebekte iyi olur dedi.ordan kadın doğumcuya tekrar gittik...nstye girmeden açık havada biraz rahatla dedi.eşimle dolaştık ağladım ağladım rahatladım.nstye tekrar bağladılar oğlum sakinleşmiş ve iyiymiş 1 hafta sonra tekrar gelin dedi doktorumuz.sancımda çıkmadı kızlarrr.yani sizin psikolojiniz çok önemli bebeği etkiliyor.bugün daha iyiyim tekrarlamaz inşallah

göğüs ucu yaraları için mi bu krem canım?

canım yara derken işte göğüs ucu çatlamalrını önlüyo,nemlendiriyo bebişlerde pamukçukda olmuyomuş arkadaş tamamen organik dedi o emzirme öncesi ve sonrası kullandı hep.:76:.işte pipirikliyim ya ben yinede doktra sorucam hoş bugün doktr yalan oldu gitmiş doktorum sinirden eşime bağrdım telde bu saate kalırsan adam gider tabi die yarın 5 e kadar ordaymış yarın gideriz napıyım işleri haletmeden gelemiyrum dio .. haklı ama işte umutlandım bende zaten ayda 1 göryoz sağlığı sihati nasıl bunları öğrenmek görmek için heveslenmiştim neyse yarın inşallah

evet ya çoğu bitti azı kaldı..ama herşey tamam olsun istiyoryum ne yapayım..benimde camım küçük..
herkes yerinde mutlu olsun canım..insanoğlu herşeye alışıyor zamanla..Allah razı olsun kv yardımcı oluyor..

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

çok merak ettik seni canım..herşeyin yolunda olması ne güzel..biraz daha sabırla beraber kavuşursun bebeğine inş..ondan sonra güzel günler seni bekliyor canım..

çok geçmiş olsun canım..üzüldüm sen anlatırken benim kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı..Allah yardımcın olsun

nasıl yapıyorsun karnıbaharı ben genelde yemek yada kızartma yapardın geçenlerde fırında denedim ve beğenildi

çok geçmiş olsun ilacını sürekli cebinde taşımalısın sanırım Allah şifa versin
bebişinde hissetmiş sen mutlu olunca oda mutlu oluyor bu kadar etkilenmeleri bağlı olmaları aslında çok güzel

Canım benim geçmiş olsun umarım tekrarlamaz.

Sultancım çok geçmiş olsun.Bir daha tekrarlamaz inşallah.Şükür bebeğin de iyiymiş.Allahım korusun sizi.

aherdo cum doktorum verdi yazmışsın da lansinohu devlet karşılıyor mu?
ben de aldım ama joker den aldım. merak ettim boşuna fazla para mı verdim?

Allah hepinizden razı olsun.dikkat edicez artık.birbirimizede bol bol dua edicez..daha öncede atak geçirdim 9 aydır hiç olmuyordu.ama en çok bu canımı yaktı biliyomusunuz.bebeğime,kuzuma zarar verdim diye o kadar korktumki..annelik ne kadar kutsal.canım oğlum kortumu korkmayı ne bilirki bu bebecikler şimdiden strese giriyolar.

üzülme canım, cok da ileri bir tarih değil nasılsa. bizim de yarın kontrolümüz iş çıkışı gidicez. ben de cok merak ediyorum oğlumu görmeyeli özledim yaa, kuzum benim ayrıntılıda bakalım da gül cemalini gösterirse inşallah foto da çeker dr um..

kremin adını not alayım bir kenara ben de bu kullandığım işe yaramazsa ondan da alırız.. organikmiş baksana. benim kullandığımı da sürdükten sonra temizlemek gerekmiyormuş, bebeğe hiç bir zararı yokmuş o acıdan da hoşuma gitmişti lasinoh kullanan herkes genelde memnun.. bir de karbonatlı su ile yıkıyorlarmış bebişin ağzındaki pamukçuğu o da önlüyormuş..

cok geçmiş olsun canım.. kendine dikkat et. biz iyiysek bebeğimiz de iyi gerçekten buna inanıyorum.

nasıl yapıyorsun karnıbaharı ben genelde yemek yada kızartma yapardın geçenlerde fırında denedim ve beğenildi

ellerine sağlık canım.. kızartmasını yapmadım hiç, haşlamasını yapıyorum ama en cok yemeğini.. fırında ben de denedim.. beşamel soslu yapmıştım hatta eşim de beğenmişti.. sonra bi değişiklik olsun dedim beşamel sos altına kıymalı domatesli bir sos daha yaptım ama hiç beğenmedim nerdeyse karnıbahardan soğucaktım yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…