- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
kızlar göğüslerinizde değişiklik var mı şişkinlik ya da süt gelme gibi benimkinde hiç birşey yok hala küçücük( komşumla muhabbet ederken 8.aylarda şişkin ve hatta az az süt geliyormuş benim sütüm olmucak mı diye düşünmeye başladım sizde nasıl göğüsler...............
Ay aynen bende aenin gibiyim canım eşimle çıkmayı tercih ederim ama olmuyo işte aynı bahaneler bendede var çünkü aklıma bişey geldini o hemen olaun istiyorum eşim gönüllü gönülsüz tamam hemen diyo valla napiim bütün gün evde canım sıkılıyo zaten aynen canım kıyılmıyo valla sabah 7.30 da gidiyo akşam 8 de geliyo eşim ama bütün gün ayakta olunca tamam çıkmayalım diyorumBİZDE ÖYLE EŞİM işi GEREĞİ HEP DIŞARDAama ben de evdeyim onsuzda biyere çıkmıyrum zaten çıkmak da istemyrum ...akşam o hiç çıkmak istemyo bazen sırf ben yürüyim die çıkıyo valla bahane üretir oldum yok ayakkabı bakıcaktık yok bebişin bi eksiği vardı onu şuan almam lazım gibi ...ben kafaya bişeyi koyduğum zaman onu kesin alırım o anda bunu çok ii bilir o yüzden kendi kendini yeme hadi çıkıp alalım der dediğin gibi insan kıyamaıyo kız yorgun geliyo bazen...
niye okadar sıkıştınki ne kadar zaman verdi dktorun benim wc ihtiyacım zorla geldi sağolsun bekle bekle su iç ama gelmiyo az bişi gelmişti onunlada gördü çok şükür 5 haftalıktı ozaman ....ben allttan hiç baktrmadım henüz aslında doktor güveni çok önemli ama beeen varya ben doktr sorun olmaz desede ben yapmyrum mesela tatile gittik haziran ayında doktr denize girebilirsin dedi ısrarla bikiniyi sık sık değiştr desede ben sadece bacaklarımı soktum .saçını boyatabilirsin artık dio ben hala dipli dipli dolaişrım beklerim 2 ay daha nolcek diyrum buna benzer şey bzaen insan çatlak olmaya görsün yada pipiriklimi desem bilmiyrumböyleyim işte böyleyim ....bu arada beişim hıçkırıyo yaaaa vajina üstünde sağ kasığımda hissedyrum ben hep hıç kırığını ya
2 hafta sonra inş. canım seninki nezaman?
cnm üzülme benimde memişlerden süt gelmedi hala.herkesin gelicek diye bişey yok doğumdan önce cnm..doğumdan sonrada gelir..annem benimde doğumdan önce gelmedi ama doğumdan sonra maşallah çok sütüm vardı dedi.abime benide 2 yaşımıza kadar emzirmiş.benim memişler büyüdü85 tiler 95 oldular süt gelince 105 falan olurlar kafama dolar gezerim artık bildiğin montofon ineği gibiyim ama süt müt gelmedi hala..37.haftadan itibaren 2 günde 1 humana süt yapıcı çaylardan içmeyi düşünüyorum cnm ben
hamilelikte mi sürmek gerekirmiş? ben emzirirken sürmeye başlamıştım
öyle öyle bende öyle kara kara düşünürdüm ama şimdi tınlamyrum ama valla özledimde saçlarımı boyatmayı ben doktra 3 kere sordum ilk zamanlar sanırım dayanam die düşündüm doktr izin versede ben dayandım zaten eşimde çok karşıydı bişi falan olursa acaba demek istemedim....
çok bilmiş gelin seni benimde annem inanmıyo zaten beni delirtyo herşey yanlış annem doğru...doktrdan geliyrum bebek iymiş kilosuda böle böle diyrum o doktr bilmyo heralde bebeğin kilosu az diyo ..tartıldım kilo almışım moral kötü ye ye bebk beslenmez o tartı yanlıştr sen zayıfladın die annem olmasa vallahi cığırıcaam he ...nasıl diyim anneme bebek hıçkırıyomuş die inanamzki sana öle geliyodur der bana
bu arada kızlar benim bi arkadaşım EARTH MAMA ANGEL BABY NATURAL NİPPLE die bi krem var onu kullandı okadar rahat etmişki hiç sıkıntı çekememiş herkese onu tavsiye ediyo ve tavsiye ettiği kişilerde çok memnun ben doktora sorup kremi ondan alıcam
Gecmisi okuyayım sonra herkese cevap yazayım diye düşünüyordum ancak gecmisi okumam bu saati buldu ve benim çok uykum geldi, zaten canım da çok sıkkın olduğu icin de uykum geliyorsadece sebebini yazabileceğim çünkü sizlerden gelecek cevapları merakla bekliyorum. Serum icin aile hekimliğine gittim daha önce de orada serum bağlatmistim, neyse kendi Dr.um yoktu başka Dr a girdim, diğer ilaçlarımı da yazdırırım diye. Neyse Folbiol kullandığımı da söyleyince Dr şaşırdı, senin bırakmış olman gerekiyordu. Meme kanseri yapar falan dedi, basimdan aşağıya kaynar sular döküldü ama belli etmedim. Dozunu sordu, gunde 1tane aliyorum dedim, ooo cok aliyorsun dedi, ben bi daha yikildim....
Sonra int. den araştırdım, ilk 3 ay kullanılır diyor başka birşeyi demiyor. Esime Dr.u aratıp sordurduttum, Dr.umda sadece bıraksın demiş, başka birşeyi dememiş. Canım çok sıkıldı acaba bebege bir zararı olur mü diye icim icimi yiyor....
Bu arada gecmis olsun diyen tüm arkadaslarıma teşekkür ederim, tek tek isimlerinizi yazıp teşekkür etmek istiyordum ama beceremedim, bu seferlik kusuruma bakmayın....
Ya bir de ikizimolsunistiyorum, senin yazdığın cevap da beni korkuttu, hele dr.uma güvenimi kaybettiğim bu günde....
Gecmisi okuyayım sonra herkese cevap yazayım diye düşünüyordum ancak gecmisi okumam bu saati buldu ve benim çok uykum geldi, zaten canım da çok sıkkın olduğu icin de uykum geliyorsadece sebebini yazabileceğim çünkü sizlerden gelecek cevapları merakla bekliyorum. Serum icin aile hekimliğine gittim daha önce de orada serum bağlatmistim, neyse kendi Dr.um yoktu başka Dr a girdim, diğer ilaçlarımı da yazdırırım diye. Neyse Folbiol kullandığımı da söyleyince Dr şaşırdı, senin bırakmış olman gerekiyordu. Meme kanseri yapar falan dedi, basimdan aşağıya kaynar sular döküldü ama belli etmedim. Dozunu sordu, gunde 1tane aliyorum dedim, ooo cok aliyorsun dedi, ben bi daha yikildim....
Sonra int. den araştırdım, ilk 3 ay kullanılır diyor başka birşeyi demiyor. Esime Dr.u aratıp sordurduttum, Dr.umda sadece bıraksın demiş, başka birşeyi dememiş. Canım çok sıkıldı acaba bebege bir zararı olur mü diye icim icimi yiyor....
Bu arada gecmis olsun diyen tüm arkadaslarıma teşekkür ederim, tek tek isimlerinizi yazıp teşekkür etmek istiyordum ama beceremedim, bu seferlik kusuruma bakmayın....
Ya bir de ikizimolsunistiyorum, senin yazdığın cevap da beni korkuttu, hele dr.uma güvenimi kaybettiğim bu günde....
zeytinyağlı pırasa yaptım ,yemek isteyen üşüşsün
yaparken doydum valla azıcık soğusa bol limonlu yiyeceğim de dayanamıyorum
göğüs ucu yaraları için mi bu krem canım?
anladım canım cogunu haletmıssın maşallah :) ben tülü unuttum bak :) diktirmıycem ama ben odamın camı zatn kucuk begendıgım bi de tül var puantıyelı beyaz sade cici bişey onu alıcam takıcam sadece :)
evt işte kokusu da cıkar temzıde olr gzuel olur ama düşünüyoruz hala tabıı maddıyat meseleside var boya boyacı derken
baya bi gider olur :) haklısın canım annen kızkardsın yakın olsa çok çok farkını gorurusun ama olsun herkes yerınde
iyi olsun dimi ıns yanına gelıcekler :) kayınvalıden yardımcı oluyomus gene Allah razı olsun :)
Hayirli günler herkese
Ben hala hastanedeyim. Burada net baglantisi pek iyi degil bazencekmiyor. O yüzden sürekli giremiyorum. Ben cok sükür iyim. Son bir haftadir az da olsa yürümeme izin verdiler. Ama 5 adim sonra karnim sertlesiyor öyle kaliyorum gecmesi 5-10 dk sürüyor. Kaslarim o kadar gücsüzlesmis ki yatmaktan resmen yürümeyi unutmusum. Artik kizim dogsun onla beraber hayata dönüp yürümeyi ögrenecegim=)
Bugun 32+0 doldu. Haftaya kadar herhangi bir degisiklik olmazsa yavas yavas evine cikma konusunu konusabiliriz dedi doktor.evimi cok ama cok özledim. Hic bu kadar ayri kalmamistim... İns hepimiz de hayirla bu dönemi atlatir rahata kavusururuz.
selam kızlar,
dün ben çok hastalandım..sanırım verilmiş sadakam varmış bebişle.benim astımım var ve atak anında ventolin diye bir hava kullanıyorym.neyse dün yemek yerken bir türlü oturupta yemek yiyemedim.nefesim yetmedi çünkü zaten artık astımında etkisiyle uzun süre konuşamıyorum bile......kitap okuyayım dedi.öksürüğüm başladı.öksür öksür anladım astım atağı geçireceğimi...ventolin çekmecede alıp sıksam rahatlayacağım alamadım...nefesim kesildi içerden bebek güm güm vuruyo sanki can çekiştiğimi anlar gibi...ventolini güç bela yarım yamalak sıktım... eşimi aradım baktım mosmor olmuşum.gözlerimin altı tırnak ve dudaklarım mosmordu kızlar.eşim geldi doktorumu aradı hemen gelin dedi.oksijen verip nstye aldı..hiç durmuyo ki kalp atışı dinlesinler...hemşire cihazı takıyo bebek dönüyo,buluyor kesiliyor ,strese girmiş bu bebek dedi.şaştım kaldım :18:doktoru çağırdı doktorumda uğraştı...en fazla 10 sn olduğu yerde duruyor kuzum ... göğüs hast.uzmanına gönderdi beni.bebekler bizim nefesimiz kesilse bile kandaki oksijen beslendikleri için bir süre daha idare ederlermiş...o gerekli ilaçları kullanacaksın yapacak bir şey yok.sen iyi olursan bebekte iyi olur dedi.ordan kadın doğumcuya tekrar gittik...nstye girmeden açık havada biraz rahatla dedi.eşimle dolaştık ağladım ağladım rahatladım.nstye tekrar bağladılar oğlum sakinleşmiş ve iyiymiş 1 hafta sonra tekrar gelin dedi doktorumuz.sancımda çıkmadı kızlarrr.yani sizin psikolojiniz çok önemli bebeği etkiliyor.bugün daha iyiyim tekrarlamaz inşallah
ellerine sağlık canım,
ben cok severim, büyük bir zevkle de yerim oh
bir de karnıbahar...
her gün olsa her gün yerim hayır demem
hatta ilk hamilelik dönemimde canım cekmişti yaz günü
burda da yazmıştım hatırlayan vardır belki
selam kızlar,
dün ben çok hastalandım..sanırım verilmiş sadakam varmış bebişle.benim astımım var ve atak anında ventolin diye bir hava kullanıyorym.neyse dün yemek yerken bir türlü oturupta yemek yiyemedim.nefesim yetmedi çünkü zaten artık astımında etkisiyle uzun süre konuşamıyorum bile......kitap okuyayım dedi.öksürüğüm başladı.öksür öksür anladım astım atağı geçireceğimi...ventolin çekmecede alıp sıksam rahatlayacağım alamadım...nefesim kesildi içerden bebek güm güm vuruyo sanki can çekiştiğimi anlar gibi...ventolini güç bela yarım yamalak sıktım... eşimi aradım baktım mosmor olmuşum.gözlerimin altı tırnak ve dudaklarım mosmordu kızlar.eşim geldi doktorumu aradı hemen gelin dedi.oksijen verip nstye aldı..hiç durmuyo ki kalp atışı dinlesinler...hemşire cihazı takıyo bebek dönüyo,buluyor kesiliyor ,strese girmiş bu bebek dedi.şaştım kaldım :18:doktoru çağırdı doktorumda uğraştı...en fazla 10 sn olduğu yerde duruyor kuzum ... göğüs hast.uzmanına gönderdi beni.bebekler bizim nefesimiz kesilse bile kandaki oksijen beslendikleri için bir süre daha idare ederlermiş...o gerekli ilaçları kullanacaksın yapacak bir şey yok.sen iyi olursan bebekte iyi olur dedi.ordan kadın doğumcuya tekrar gittik...nstye girmeden açık havada biraz rahatla dedi.eşimle dolaştık ağladım ağladım rahatladım.nstye tekrar bağladılar oğlum sakinleşmiş ve iyiymiş 1 hafta sonra tekrar gelin dedi doktorumuz.sancımda çıkmadı kızlarrr.yani sizin psikolojiniz çok önemli bebeği etkiliyor.bugün daha iyiyim tekrarlamaz inşallah
selam kızlar,
selam kızlar,
canım yara derken işte göğüs ucu çatlamalrını önlüyo,nemlendiriyo bebişlerde pamukçukda olmuyomuş arkadaş tamamen organik dedi o emzirme öncesi ve sonrası kullandı hep.:76:.işte pipirikliyim ya ben yinede doktra sorucam hoş bugün doktr yalan oldugitmiş doktorum sinirden eşime bağrdım telde bu saate kalırsan adam gider tabi die yarın 5 e kadar ordaymış yarın gideriz napıyım işleri haletmeden gelemiyrum dio .. haklı ama işte umutlandım bende zaten ayda 1 göryoz sağlığı sihati nasıl bunları öğrenmek görmek için heveslenmiştim neyse yarın inşallah
selam kızlar,
nasıl yapıyorsun karnıbaharı ben genelde yemek yada kızartma yapardın geçenlerde fırında denedim ve beğenildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?