Eki Görüntüle 558978 Emzirme atletim
Eki Görüntüle 558985 Kimi gecelik, kimi pijama diyor. Ben de kararsız kaldım,bir gecelik, bir pijama takımı koydum. İkiside emziren anneler için.
Eki Görüntüle 558995 Göğüs pedi, ıslak mendil, kağıt havlu, krem, tarak, makyaj malzemeleri, diş fırçası-macunu, parfüm (pudra kokulu, alkol içermiyor yeni aldım)
Eki Görüntüle 558999 Ben de eşyalarımı yine evde olan böyle bir çantama koydum. Kardeşim ilaç firmaları için çalışıyor. Promosyon çantalar getirmişti. Bunları kullanayım dedim.
Bu çantanın içine tek eksiğim mini şampuan (belki ihtiacım olur), ve hasta bezi.
Süt sağma makinasını almadım. Marka ve yer belirledik eğer hastanede ihtiyacım olursa hemen eşim gidip alıcak.
Eki Görüntüle 558978 Emzirme atletim
Eki Görüntüle 558985 Kimi gecelik, kimi pijama diyor. Ben de kararsız kaldım,bir gecelik, bir pijama takımı koydum. İkiside emziren anneler için.
Eki Görüntüle 558995 Göğüs pedi, ıslak mendil, kağıt havlu, krem, tarak, makyaj malzemeleri, diş fırçası-macunu, parfüm (pudra kokulu, alkol içermiyor yeni aldım)
Eki Görüntüle 558999 Ben de eşyalarımı yine evde olan böyle bir çantama koydum. Kardeşim ilaç firmaları için çalışıyor. Promosyon çantalar getirmişti. Bunları kullanayım dedim.
Bu çantanın içine tek eksiğim mini şampuan (belki ihtiacım olur), ve hasta bezi.
Süt sağma makinasını almadım. Marka ve yer belirledik eğer hastanede ihtiyacım olursa hemen eşim gidip alıcak.
selam kızlar,
dün ben çok hastalandım..sanırım verilmiş sadakam varmış bebişle.benim astımım var ve atak anında ventolin diye bir hava kullanıyorym.neyse dün yemek yerken bir türlü oturupta yemek yiyemedim.nefesim yetmedi çünkü zaten artık astımında etkisiyle uzun süre konuşamıyorum bile......kitap okuyayım dedi.öksürüğüm başladı.öksür öksür anladım astım atağı geçireceğimi...ventolin çekmecede alıp sıksam rahatlayacağım alamadım...nefesim kesildi içerden bebek güm güm vuruyo sanki can çekiştiğimi anlar gibi...ventolini güç bela yarım yamalak sıktım... eşimi aradım baktım mosmor olmuşum.gözlerimin altı tırnak ve dudaklarım mosmordu kızlar.eşim geldi doktorumu aradı hemen gelin dedi.oksijen verip nstye aldı..hiç durmuyo ki kalp atışı dinlesinler...hemşire cihazı takıyo bebek dönüyo,buluyor kesiliyor ,strese girmiş bu bebek dedi.şaştım kaldım :18:doktoru çağırdı doktorumda uğraştı...en fazla 10 sn olduğu yerde duruyor kuzum ... göğüs hast.uzmanına gönderdi beni.bebekler bizim nefesimiz kesilse bile kandaki oksijen beslendikleri için bir süre daha idare ederlermiş...o gerekli ilaçları kullanacaksın yapacak bir şey yok.sen iyi olursan bebekte iyi olur dedi.ordan kadın doğumcuya tekrar gittik...nstye girmeden açık havada biraz rahatla dedi.eşimle dolaştık ağladım ağladım rahatladım.nstye tekrar bağladılar oğlum sakinleşmiş ve iyiymiş 1 hafta sonra tekrar gelin dedi doktorumuz.sancımda çıkmadı kızlarrr.yani sizin psikolojiniz çok önemli bebeği etkiliyor.bugün daha iyiyim tekrarlamaz inşallah
teşekkürler canım.. valla güzel olur, makarna ile de güzel olur.. süper.. deniycem kesinlikle. mmmmmm
ben de yapayım bunu bu akşam
evde karnıbahar ve brokoli var zaten
ancak u beşamel sosu beceremiyorum hiç tutmuyo
sen nasıl yapıyosun
benimki hamur gibi oluyo çok kötü yenmiyo
Tatlı annişler oğluşuma hastane çantasını hazırladım sizler içinde fotoğraf çektim. Başka bir eksik yok sanırım. Tecrübesiz olunca insan kırk kere düşünüyor, bir eksik olmasın diye.
Bunların dışında sadece bebek şekerlerim, hastane kapı süsüm, annem tülbent oyalıyor hastaneden çıkarken bebeğin suratını örtmek için onlar kaldı. Pişik kremi, bebek şampuanları falan gerke yokmuş o yüzden almadım hiçbirisini.
Eksik birşey varsa söyleyin canlarım
selam kızlar,
dün ben çok hastalandım..sanırım verilmiş sadakam varmış bebişle.benim astımım var ve atak anında ventolin diye bir hava kullanıyorym.neyse dün yemek yerken bir türlü oturupta yemek yiyemedim.nefesim yetmedi çünkü zaten artık astımında etkisiyle uzun süre konuşamıyorum bile......kitap okuyayım dedi.öksürüğüm başladı.öksür öksür anladım astım atağı geçireceğimi...ventolin çekmecede alıp sıksam rahatlayacağım alamadım...nefesim kesildi içerden bebek güm güm vuruyo sanki can çekiştiğimi anlar gibi...ventolini güç bela yarım yamalak sıktım... eşimi aradım baktım mosmor olmuşum.gözlerimin altı tırnak ve dudaklarım mosmordu kızlar.eşim geldi doktorumu aradı hemen gelin dedi.oksijen verip nstye aldı..hiç durmuyo ki kalp atışı dinlesinler...hemşire cihazı takıyo bebek dönüyo,buluyor kesiliyor ,strese girmiş bu bebek dedi.şaştım kaldım :18:doktoru çağırdı doktorumda uğraştı...en fazla 10 sn olduğu yerde duruyor kuzum ... göğüs hast.uzmanına gönderdi beni.bebekler bizim nefesimiz kesilse bile kandaki oksijen beslendikleri için bir süre daha idare ederlermiş...o gerekli ilaçları kullanacaksın yapacak bir şey yok.sen iyi olursan bebekte iyi olur dedi.ordan kadın doğumcuya tekrar gittik...nstye girmeden açık havada biraz rahatla dedi.eşimle dolaştık ağladım ağladım rahatladım.nstye tekrar bağladılar oğlum sakinleşmiş ve iyiymiş 1 hafta sonra tekrar gelin dedi doktorumuz.sancımda çıkmadı kızlarrr.yani sizin psikolojiniz çok önemli bebeği etkiliyor.bugün daha iyiyim tekrarlamaz inşallah
canım hem gecelık hem pijama takımı ıyı olmus ıkısıde gerekebılıyo...
bi de corap patık terlık koymamıssın rahat külotlar da koymanı tavsıye ederım değiştirme ıhtıyacı hıssedebılrıısn sık sık
annem tembıh ustune tembıh yapiyo bu konuda çok ıhtıyac oluyo diye el havlusu göremedım banyo yaparsan banyo
havlusu da koyabılırısın özellerde genelde özel banyosu oluyo hastanın....ıhtıyac duyarsan bı su tutarsın vucuduna...
bir de yenı doğum yapınca ya çok terlıo kaıdnalr ya çok üşüyo bu sebeple de sırtına fln koymak ıcın havlu vs alabılrıısn
bakım aklıma bask bişi gelmıo su an :)
sağlıkla alırsın inşalalh bebişini kucağına ne güzel herşey hazırlanmış
dene bak pişman olmayacaksın..
ben göz kararı yapıyorum canım tam bir ölçü yok benimkinde..tencereye tereyağ koyuyorum, yağ eridikten sonra un katıyorum..un kavrulduktan sonra sıvı kıvamda kalacak kadar süt ekliyorum..az tuz ekliyorum..kaynayana kadar kısık ateşte karıştıryorum..
canım hastane çıkışının içine giydirmek için patikli alt koyabilirsin..ne kadarda sıcak olsa bacakları üşür bebelerimizin..kendin çantana havlı koyabilirsin ne olur ne olmaz..birde yelek..
kızlar 31. haftadayım son 2 gündür kızımın hareketleri azaldı gibi hiç yok değil yürüdükçe saat başı hissediyorum ama önceden hiç yerinde durmazdı hep tekmelerdi şimdi azaldı gibi sizde de böyle mi oldu
canım haklıskın külot yeni alıcam. yüksek belli külotlardan. o yüzden yok. havluları hastane veriyor o yüzden koymadım. patikte çok sıcak olur diye koymadım. doğum katına çıktım. inanılmaz sıcak. ama çorabı unutmuşum.
bir de sırta falan koymak için minik havlu alayım, bak iyi oldu onu söylemen.
kafam kadar lafına çok güldüm yaa ALLAH da seni güldürsün
küçükmüydü önceden göğüslerin belki süt doluyordur ondan büyümüştür
benim de bi beden büyüdü ,önceden 85-90 takardım şimdi tam 90 takıyorum 85 olmuyor
ama içleri dolu dolu elleyince dolu dolu geliyor ,inş. süttür de kuru boşluk değildir
süt üretmeye hazırlandıkları için mi yoksa çatlayacakları için mi kaşınıyolar bilmiyorum valla
henüz çatlama patlama yok ama bir sabah uyandıgımda aynanın karşısında çığlık atmaktan korkmuyo değilim yani
eşim hiç problem etmiyo ama ben çok korkyorum çatlamaktan ya
kızlar 31. haftadayım son 2 gündür kızımın hareketleri azaldı gibi hiç yok değil yürüdükçe saat başı hissediyorum ama önceden hiç yerinde durmazdı hep tekmelerdi şimdi azaldı gibi sizde de böyle mi oldu
ıns canım :)
bence sen hemsıreyı dınle :) kilolu olunca vucut dırenclı oluo die bişi yok maalesef :)
canım 3 saat ıcınde hıc hareket etmezse gunde 10 dan daha az hareket ederse doktorunu ara hemen
hmmm guzele benzıo bunu karnıbaharsız yapsk naısl olr acaba ay ben karnıbaharı çok sevmıyorum yanı
yerım ama öle bayıla değil :)
canım az kaldı ınsallah rahat erıceksın guzel haberlerle gel hep :)
canım kendı eşyalarını koymadın galiba dımı ? bebegınkılerde eksık yok gibi :)
canım ya cok üzüldümastım çok fena sendeki kadar ileri değil ama bende de var dikkat etmesem
ilerlerdi yani kronik bizdeki de çok sıkıntılı bısey ınsallah bır daha aynsıını yasamzsın gecms olsun
MİLSA ellerine sağlık yavaş yavaş eksikler halloluyo desene ben daha hazırlamadım çünkü ekislerim var daha off hiç bişi yapmadım ya ben daha....tatlım senin ikedan aldığın mini ütü masası nasıl memnunmusun kullandınmı bebek kıyafetleri için çok uygun bence bende alıcam
milsacım geçen bim de yüksek belli külot gördüm hoşuma gitti kaliteli ve ucuzdu aklında olsun
hmmm guzele benzıo bunu karnıbaharsız yapsk naısl olr acaba ay ben karnıbaharı çok sevmıyorum yanı
yerım ama öle bayıla değil :)
Merhaba ;
doğuma giren arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diler diğerlerine hayırlı hamileleikler dilerim
benimde bu aralar hiç hareket yok ,bi ara neydi öyle ,şimdi hiç kımıldamıyor gibi ,yani nadiren,yeri dar olduğu için gibime geliyor ,dr herşey normal demişti ,az önce randevu aldım ,c.tesi bebişi görücez ,şuana kadar hiç yüzünü görmedim :)))
Dün burda bi arkadaş english homeda indirim var demişti ...bugun koştura koştura torium agittimorada kadife keseler vardı ,heryerde bebekli falan olduğu için bana değişik geldi ve 3 paket (48 adt )almış oldum :))) ve 40 tl tuttu ...mahmutpaşada adt i 2 tlden başlıyordu ....
ve ıvır zıvır ,eve geldiğimde albüm almadığı orda unuttuğumu görünce üzüldüm haftaya gider alırım inş...
kadife keseler ve farklı modellerde vardı ,ince uuzn pembe ağırlıklı olanlar düz olanlar ,
*şimdi ben bunların arkasına minik mıknatıs yapıştırsam olur mu ?ama bunlar kese ,keseler gardolap içinde kalır ,verdiğim kişilerde evlerinde dolaplarında saklarlar mı ???
yoksa yanına badem şekeri koysamda öyle mi versem vsvsvs ..
Merhaba ;
doğuma giren arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diler diğerlerine hayırlı hamileleikler dilerim
benimde bu aralar hiç hareket yok ,bi ara neydi öyle ,şimdi hiç kımıldamıyor gibi ,yani nadiren,yeri dar olduğu için gibime geliyor ,dr herşey normal demişti ,az önce randevu aldım ,c.tesi bebişi görücez ,şuana kadar hiç yüzünü görmedim :)))
Dün burda bi arkadaş english homeda indirim var demişti ...bugun koştura koştura torium agittimorada kadife keseler vardı ,heryerde bebekli falan olduğu için bana değişik geldi ve 3 paket (48 adt )almış oldum :))) ve 40 tl tuttu ...mahmutpaşada adt i 2 tlden başlıyordu ....
ve ıvır zıvır ,eve geldiğimde albüm almadığı orda unuttuğumu görünce üzüldüm haftaya gider alırım inş...
kadife keseler ve farklı modellerde vardı ,ince uuzn pembe ağırlıklı olanlar düz olanlar ,
*şimdi ben bunların arkasına minik mıknatıs yapıştırsam olur mu ?ama bunlar kese ,keseler gardolap içinde kalır ,verdiğim kişilerde evlerinde dolaplarında saklarlar mı ???
Merhaba ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?