2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

sağlıkla alırsın inşalalh bebişini kucağına ne güzel herşey hazırlanmış

canım hem gecelık hem pijama takımı ıyı olmus ıkısıde gerekebılıyo...

bi de corap patık terlık koymamıssın rahat külotlar da koymanı tavsıye ederım değiştirme ıhtıyacı hıssedebılrıısn sık sık

annem tembıh ustune tembıh yapiyo bu konuda çok ıhtıyac oluyo diye el havlusu göremedım banyo yaparsan banyo

havlusu da koyabılırısın özellerde genelde özel banyosu oluyo hastanın....ıhtıyac duyarsan bı su tutarsın vucuduna...

bir de yenı doğum yapınca ya çok terlıo kaıdnalr ya çok üşüyo bu sebeple de sırtına fln koymak ıcın havlu vs alabılrıısn

bakım aklıma bask bişi gelmıo su an :)

Tatlım okurken ben yaşadım sanki.... çok üzüldüm... neyseki şu an iyisin. rabbim seni de, bebişini de korusun inşallah..

teşekkürler canım.. valla güzel olur, makarna ile de güzel olur.. süper.. deniycem kesinlikle. mmmmmm

dene bak pişman olmayacaksın..

ben de yapayım bunu bu akşam
evde karnıbahar ve brokoli var zaten

ancak u beşamel sosu beceremiyorum hiç tutmuyo
sen nasıl yapıyosun
benimki hamur gibi oluyo çok kötü yenmiyo

ben göz kararı yapıyorum canım tam bir ölçü yok benimkinde..tencereye tereyağ koyuyorum, yağ eridikten sonra un katıyorum..un kavrulduktan sonra sıvı kıvamda kalacak kadar süt ekliyorum..az tuz ekliyorum..kaynayana kadar kısık ateşte karıştıryorum..

canım hastane çıkışının içine giydirmek için patikli alt koyabilirsin..ne kadarda sıcak olsa bacakları üşür bebelerimizin..kendin çantana havlı koyabilirsin ne olur ne olmaz..birde yelek..

Tatlım okurken ben yaşadım sanki.... çok üzüldüm... neyseki şu an iyisin. rabbim seni de, bebişini de korusun inşallah..

canım haklıskın külot yeni alıcam. yüksek belli külotlardan. o yüzden yok. havluları hastane veriyor o yüzden koymadım. patikte çok sıcak olur diye koymadım. doğum katına çıktım. inanılmaz sıcak. ama çorabı unutmuşum.

bir de sırta falan koymak için minik havlu alayım, bak iyi oldu onu söylemen.

Aslında mantıklı hastaneden çıkarken belki üşür yavrum. 2 tane koyayım, sağol cnm

milsacım geçen bim de yüksek belli külot gördüm hoşuma gitti kaliteli ve ucuzdu aklında olsun

MİLSA ellerine sağlık yavaş yavaş eksikler halloluyo desene ben daha hazırlamadım çünkü ekislerim var daha off hiç bişi yapmadım ya ben daha....tatlım senin ikedan aldığın mini ütü masası nasıl memnunmusun kullandınmı bebek kıyafetleri için çok uygun bence bende alıcam

yok küçük değildi ben de 85-90 takıyordum. şimdi 95ten de taşıyor 100 tam oluyor. inşalah daha büyümez

benim göğsümün biri çatladı biri çatlamadı bilmiyorum ne hikmettir ama çatlayan göğsüm kaşınıyordu sadece

30lu haftalarda hareketlerin biraz azalması normal ama çok farklı olduğunu hissediyorsan bence bir doktoruna görün.

sağol canım ilerlemesinde zaten.çocukluğumdan beri çekiyorum canım ya.çocukken boğmaca sanmışlar tedavisi yapılmamış.çocukken tedavim olsaydı böyle olmazdı işte...o kadar dikkat ediyorum ama ciğerlerime baskı yapıyor bu ufaklık.küçüğüm ben demiyor işte

Canım Unnodaya baktım.

Bübchenin fiyatları gayet uygun. Tabii kargo ücreti var mı bilmiyorum. Kargo ücretiyle birlikte ne kadara geldiğine bakmak gerek. Orda üstü çizili fiyatlar piyasa fiyatı ve her yerde aynı. Eminönünde bile. Burda uygun canım.

Canım sağolasın. Bir yerden başlamak gerek dedik. Annem geldi sağolsun ne varsa yıkadı, ütüledi, yerleştirdi gitti.

Sen de yaparsın inşallah yavaş yavaş. Strese girme...

Kesinlikle ütü masası çok kullanışlı canım. Koca ütü masasını açmana gerek yok. Bir de yazın yazlığa falan gittiğinde de at arabaya götür. Masanın üstüne koy, belin ağrımadan rahat rahat yaparsın. Tavsiye ederim cnm.

Merhaba ;

doğuma giren arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diler diğerlerine hayırlı hamileleikler dilerim

benimde bu aralar hiç hareket yok ,bi ara neydi öyle ,şimdi hiç kımıldamıyor gibi ,yani nadiren,yeri dar olduğu için gibime geliyor ,dr herşey normal demişti ,az önce randevu aldım ,c.tesi bebişi görücez ,şuana kadar hiç yüzünü görmedim :)))

Dün burda bi arkadaş english homeda indirim var demişti ...bugun koştura koştura torium agittim orada kadife keseler vardı ,heryerde bebekli falan olduğu için bana değişik geldi ve 3 paket (48 adt )almış oldum :))) ve 40 tl tuttu ...mahmutpaşada adt i 2 tlden başlıyordu ....
ve ıvır zıvır ,eve geldiğimde albüm almadığı orda unuttuğumu görünce üzüldüm haftaya gider alırım inş...

kadife keseler ve farklı modellerde vardı ,ince uuzn pembe ağırlıklı olanlar düz olanlar ,
*şimdi ben bunların arkasına minik mıknatıs yapıştırsam olur mu ?ama bunlar kese ,keseler gardolap içinde kalır ,verdiğim kişilerde evlerinde dolaplarında saklarlar mı ???
yoksa yanına badem şekeri koysamda öyle mi versem vsvsvs ..

Tatlım içine lavanta al onların, arkasına da mıknatıs yapıştır. Sonra da güzel bir de etiket hazırlarız. Mis gibi bebek şekeri olur işte..

Tatlım içine lavanta al onların, arkasına da mıknatıs yapıştır. Sonra da güzel bir de etiket hazırlarız. Buzdolabı süsü olur. Mis gibi bebek şekeri olur işte..

canım keselerin arkasına mıknatıs yapıştırınca tartar diyorsan olur neden olmasın..bak bakalım keseler ağır gelmesin..keselerin üstüne bebeğinin ismini işleyebilirsin..hoş olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…