2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

bende 1 ocak doğumluyum canım ama bebeğimin 1 ocakta olamsını bi yandan istrim bi yandand a istemem ben yılbaşı çocuğu olduğum için hep şikayet ettim yani yılbaşlarında benim doğum günümle yılbaşı karışıyo....ve okul döneminde de çektim sıkıntısını biraz ama bi yandan da bebişimle aynı doğum tarihli olmayı istemyoda değilim

normalldir diye düşnüyorum ben de ama şimdi milsa öyle yazınca tedirgin oldum bir an

canım bildiğim bu kasılmalar normal......ama farklı belirtileride oluyo milsa da olduğu gibi..tabi biz tedbirini alıp doktora sorsak faydalı olur bu kasılmaların bizde normal olup olmadığını anlamış oluruz
benim hormanlarım bu hafta ortaya çıktı sürekli ağlyrum ama bu benim moral bozukluğum hormanlardan da kaynaklanmyo hamile olmasamda ağlardım yani o derce ....geçmiş olsun canım allah şifa versin....sağlık çok önemli dert nedirki allah hastalık sahibi yapmasın.....ben bugün yine ağladım paso ama bebiş iyiyidiçok şükür.

canım benim senin ne kadar yüce bir ailen ne dağ gibi bir baban var maşallah senin moralini yüksek tutmak için de ne gerekiyorsa yapmışlar çok doğru kararlar almış çok doğru adımlar atmışlar. Sen bu aile ile Allah ın izniyle her türlü sıkıntıyı atlatırsın...

gelelim eşine pişman olması önemli ailenin verdiği mesajı almıştır ve bir daha böyle bir haksızlık edemez korkar merak etme o yüzden kararını verirken bunu da düşün
sonuçta bir bebeğiniz var ama barışacaksan da artık her şeyi açık açık konuşmalı isteklerini şartlarını net bir şekilde ortaya koymalısın hayatın değişmeli ki yaşadıkalrının telafisi olsun.
zaten eve dönmen için eşinin gelip seni alması gerekecektir o zaman da aile büyüklerin eminim çok manidar bir konuşma yapıp eşinin kulağını bükerler bu da ona ders olur inşallah.
Vallahi çok imrendim senin ailene benim ne baba tarafım ne anne tarafım böyledir ben de eşimle sorun yaşadım biliyorsun babama abime söyleyemedik onlar delidir, amcam halamlar desen geçmiş olsun der otururlar babama bile adam gibi sahip olmuyorlar adam hasta olduğu halde herkes bizden bekliyor
annem kardeşlerine söyledi ama dayım köpürdü bana nasihatler sen de hatalısınlar eleştiriler esti gürledi ama eşimle de konuşmadı eşim de ondan kaçıyor karşılaşmamak için
teyzelerim beni teselli etti o kadar
eşim annemin dışında kimseyle muhattap olmadı ki anneciğim ne yapsın fevri tepkiler verdi sinirlendi profesyonel davranamadı sonunda sakin kafayla ben tek başıma kara alıp evliliğime bir şans daha verdim zaten eşim de söylediklerini daha sonradan geri aldı yapmadım dedi, zaten geri almasa bu iş olmazdı ama arkamda senin ki bir aile olsa inan her şey daha farklı olurdu benim için çok şanslısın çok öpüyorum seni

ayşeciğim bu anlattıkların beni korkuttu valla sen çok yoruyorsun kendini kuzum Allah korusun erken doğum yaparsın zaten işe gidiyorsun bir de evde tatlılar yemekler temizlik biz bunların hiç birini yapmıyoruz tatlım yanlış anlama ne olur ama senin için endişelendim ben
ne olur dikkat et son düzlükte bu kadar yorma kendini de tatsız bir şey yaşanmasın
prensip sahibi bir insan olduğun belli ama biraz ödün ver bence çok öptüm seni Allah a emanet ol...

canım çok geçmiş olsun ben de bu son kemoterapiden sonra iyice rahatsızlaştım kasılmalar oluyor karnım kaskatı oluyor bazen sanırım herkeste aynı durum var ama senin ki biraz fazla herhalde benim nst de ağrı çıktı ama anlamsız ağrılar önmeli değil pek dedi dr ama ileri de ne olur bilemem zaten şu 4. kemoyu almaktan korkuyorum 4. kemo 35. haftanın sonunda alınacak ve benim en az 3 hafta doğurmamam lazım nasıl olacak nasıl garanti edeceğiz ki ne yapalım Allah a emanet hepimiz ve bebişlerimiz canım

aileni tebrike diyorum.ama eşinin yaptığı affedilir cinsten değil bence.yanıgna körükle gitmek istemem.ama yapılan haksızlık söylenen söz bir yana hamile kadına erzurum gibi bir yerde defol demek anlayamadığım bir olay.ama sende o aile oldugu sürece sırtın yere gelmez.iyice süründür derim ben eğer affedeceksen.
günaydın cnmm çok geçmiş olsun bol bol dinlen cnm merak etme bebeğin doğru zamanı beklicektir :))

ahhh canım aynı şeyler yaşamışız ya.aynı hstanede ynı doktor tarafından.eminim nst ye de Ebe var orda Suna hanım biraz fazla konuşur o bağlamıştır.çok geçmiş olsun şuan aynı dertten muzdaribiz.burcu hanım yoksa hepimizi erkenden doğurtup kurtulmak mı istiypr ne :)

ayrıca peygamber efendimizin sav değiştirdiği isimler arasında cemre. cemre ismini cemile olarak değiştirmiş anlamından dolayı.

bunu bilmeden önce ben de kızımın ismini cemre koymayı düşünüyordum öğrenince vazgeçtim şu an biz dilay ismini koymayı düşünüyoz

Nehir ve Ada isimleri güzel bence :)

tatlım burcu hanıma cidden güvenim sonsuz benim. sezaryan yaparsam bile 39. haftadan önce gün vermem, erkek bebeklerin akciğerleri geç gelişiyor diye dedi. yarım saat sohbet ettik. ilgisinden alakasından çok mennunum, şaanslıyız bence.

senin nts de sancıların kaç çıkmıştı cnm?

Canım son kemoterapiyi bir kaç hafta geç verseler olmuyor mu? ya da 37. hafta bebişi alsalar, senin tedavinde önemli. bebeğinde sağlıklı çok şükür. Allah yardımcımız olsun....

tatlım burcu hanıma cidden güvenim sonsuz benim. sezaryan yaparsam bile 39. haftadan önce gün vermem, erkek bebeklerin akciğerleri geç gelişiyor diye dedi. yarım saat sohbet ettik. ilgisinden alakasından çok mennunum, şaanslıyız bence.

senin nts de sancıların kaç çıkmıştı cnm?

Ben de ev terliği alacağım canım, twigy den beğendiğim modeller var ama karar veremiyorum şu an markafoni de kampanya da hem

ben de bu modeller arasında kararsız kaldım

Bir de Waikinin bu modeli var aklımda

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun panik yapmayıp rahat olman ne güzel yapmada zaten inşallah bekler bebiş cnm

etkileniyorlar cnm bazen çok hareketli bazen durgunlar problem yoktur merak etme

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine bizi habersiz bırakma umarım sağlıcakla ve vaktinde doğar yaramaz paşa :))

cnm geçmiş olsun.kendine dikkat et yorma kendini.

nidilat tan yana rahat ol.ben günde 4 tane içiyorum.hastanedeyken günde 8 taneydi.kasılmaları azaltıcı etkisi var.doktorun senin ve bebeğin için en iyisini bilir.

Allah bebişlerimizi Hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.

Canım benim birazcık araştırdım gerçekten iyi bir ilaçmış. Kasılmaları da ciddi oranda azaltıyormuş.

Amin canım benim, çok sağol.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine bizi habersiz bırakma umarım sağlıcakla ve vaktinde doğar yaramaz paşa :))

Valla teyzesi ahtım var. Doğsun popusunu ısırıcam Poyraz'ın.

tatlım ben özel hastanede doğum yapıcam ve odasında banyosu tuvaleti var.tertemiz bi hastane ama aklım takıldı bak şimdi böle dedin diye titizimdir ben:44: ama çokta özendim kız bakalım daha almadım zaten daha ama aklım onlarda

kızlar bende 2takım pijama aldım, gecelik de gerekirmi acaba herkes bişey diyo ne yapacağımı şaşırdım.. sezaryanda gecelik daha iyi diyolar ne yapmalıyım acaba:)
cnm normal doğumda evet gecelik daha iyi diyor tecrübeli anneler.doğumdan sonra hemşireler kanama kontrolü yapıyor ya oyüzden cnmi.oyüzden 2 tane gecelik aldım ben.1 tanede pijama takımı koyarım yedek diyorum..gerçi daha ne olucağım belli değil normal istiyorum ama kısmet rabbim gönlüme göre versin inş.

cnm bende gördüm markafonide onalrda güzel..her hafta zaten haftada 1 ya limangoda ya markafonide yada trendyolda twigynin kampanyası oluyor..bekle istersen kararsız kaldıysan bakarsın yine öle alırsın cnm

Son düzenleme:
kızlar iyi geceler ..
bugün eczaneye gittim ve ordaki güleryüzlü kadın çalışanlara çatlaklarım olduğunu ve ne sürdüysem çare etmeyip bu ay çatladığımı söyledim mustelanın çatlak önleyici+ çatlakları giderici bir kremi var hemen büyük boyundan aldım..75 tl diyince eşimin gözleri biraz faltaşı gibi açıldı ama yapıcak bişey yok bakalım artık hergün kremlenicem..krem bu...

umarım memnun kalırım ..geçen gittiğimde kadın bana mustelanın göğüs kenarları için eşantiyon krem vermişti..Sağolsun kaşıntılarım geçti..pürüzsüz oldular bide valla doğum yapınca göğüs ucu çatlaması için olanıda ben aldım iyi gelir inş. oda...

bide minnoşuma chicco iyigeceler aydede aldım ışıklı klasik müzik çalıyor ,uyusun yeterki inş. uyur :44:

Son düzenleme:

Cook gecmis olsun canim ya..

Gebelikte ezber sözler tutmuyo canim zaten hic belli olmuyor ne olacagi kuskulaniyorsan soracaksin gideceksin kesinlikle...

Hayirlisiyla alirsin insAllah kucagina haftan uygun zaten 1 hafta sonra 34 bitecek sanirim senin icin rahat olsun Rabbime emanetsiniz bebisin ve sen

Valla canım ben artık parasını geçtim bu çatlak olayının. Bugün hastanede ebeye sordum. Uyuz kadın bana bol kremlenmen gerek geç kalmışşın dedi Ben daha ilk aylardan Lierac denilen kremden aldım. Bu zamana kadar 75 TL verip kaç kutu aldım.

O bir işe yaramadı. Hayır böyle çok kilo alsam dicem ki kilo aldım çatladım. Ama işte bünye meselesi sanırım bu biraz. Bu onarır falan yazıyor, pazartesi gideyim de bundan alayım bari. İnşallah işe yarar..

Canım sağol ya. Dopru söylüyorsun birazcık tedbirli olmakta fayda var bence de. Evet canım şu an 32+4 satla uyumlu gidiyorum. 33. haftanın içindeyim yani. Ama yine de insan istiyor ki ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi. Rabbim korusun evlatlarımızı.

valla güvendim aldım cnm..bu mustelanın göğüs kremi çok işime yaradı ama dediğim gibi kaşıntılarım kesildi.inşallah buda çatlaklarımı onarır ne diyim bide doğumdan sonrası için varmış bu markanın ondanda alıcam sonra,bi ümit işte :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…