selam kızlar.1 haftadır giremedim,izne ayrıldım evde net yoktu.hepinizi çok merak ediyorum.inşallah herkes iyidir.geçmişi okuyamam heralde çok yazmışsınız.
benim çok ağrı ve sancılarım oluyor.nst de çıkmıyor.eğer herşey yolunda gider ve bebek beklerse 1 ocakta alıcak bebeği.oğlumda 1 ocak doğumlu.1 günde ikisinin doğum gününü çıkarırız aradan:))
bebişin kıyafetlerini yıkadım,küçük kızım(10.5 yaşında)ütülemiş hepsini dün ben evde yokken.o kadarda güzel katlamışki hepsini.çorapları,eldivenleri bile ütülemiş.çok uğraşmış.bende gelince yerleştirdim.
bebeğin battaniyesi ve benim pijamalarım eksikti.dün aldım.bitane siyah sarı puanlı bir tanede krem rengi pijama aldım.artık doğuma hazırız:))
bu arada doğum yapan olmadı dimi...
normalldir diye düşnüyorum ben de ama şimdi milsa öyle yazınca tedirgin oldum bir an
benim hormanlarım bu hafta ortaya çıktı sürekli ağlyrum ama bu benim moral bozukluğum hormanlardan da kaynaklanmyo hamile olmasamda ağlardım yani o derce ....geçmiş olsun canım allah şifa versin....sağlık çok önemli dert nedirki allah hastalık sahibi yapmasın.....ben bugün yine ağladım paso ama bebiş iyiyidiçok şükür.Benim bebiş de çok hareketsizdi bugün. Dün moralsiz bi gün geçirdim ondan mı etkilendi acaba. Akşam sinirden ağladım baya. Hastalıkla ilgili sıkıntılar var da ailede. Umarım bi,şey yoktur. Çikolata yiyip durdum tüm gün ama ses yok!:2::2:
merhaba kızlar bana destek olan herkese çok teşekkürler. henüz kendime gelebilmiş değiilim internete giremedim.kısaca bilgilendirmek istedim sizleri merakta bırakmayayım diye.
sevgili eşimin zırvalamasından sonra ailemi aramıştım. sağolsunlar amcalarım halalrım ve annemler geldi. büyük olan amcam evden içeri girmedi hepsi dışarda beklediler. ortanca amcam ben konuşucam dedi. eşim zahmet edip yukardan indi. amcam ona dediki. kısa ve öz konuşucam. esra bizim gözbebeğimiz ilk yiğenimiz, sevgi dolu bir çocukluk geçirdi başarıyla dolu bi hayatı oldu. herzaman onu destekledik ve arkasında durduk bziim yüzümüzü yere eğen hiç bir davranışı olmadı. ama sen öyle büyük ithamla yaklaştınki dedğin namussuz lafının arkasında durup ispatla bende kafasına bi tane sıkim can parçasının şurada azraili olim. ama dedi o ağızdan çıkan iftira ise bir daha bu kızın yüzünü göremezsin ayağının altını öpsen aile kurulmadan senin yanına gelemz. boşanma davasını aç evrakalrını gönder işi bitsin. hiç bişi demedi eşim kala kaldı amcamdan korktu sanırım.
neyse antebimize döndük. babam herkesi tembihlemiş kimse soru sormasın konuyu açmasın diye. bir haftadır bizim evde.. herkes işinden izin almış kuzenlerim büyüklerim.birde süpriz yapıldı. babam en yakın dostumu o elinde rakı kadehi olan can parçam arkadaşıma gel demiş. ben içeri girdim bi baktım iki saat sonrada cancağzım yanımda oda izin almış evimizi bi görseniz karnaval yeri gibi, en sevdğim yemekler sohbetler kuzenler torunlar büyük amcalar herkes bizde, şenlik kahkahalarla dolu bu haftayı canım ailemi bana olan desteklerini ömrümün sonuna kadar unutmiycam.babam telimi kapatmamı istedi yeni bir hat aldı. dün gece bi boşlukta eski hattımı açtım eşim bana 247 mesaj çekmiş bu bir haftada. pişmanlıklar üzüntülerle dolu. cevap yazmadım amam mesajların hepsini okudum kapadım. kayınbabam babamı defalarca aramış babam açmamış. en sonunda kayınbabam büyük teyzemin kocasını aramış. eniştemde demişki biz size bir emanet verdik emanete ihanet ettiniz.aldık geri emaneti. kızımızı yolda bulmadık ağaç kovuğundanda çıkmadı ama edilen terbiyesizlik size yakışmadı be demiş. ya ben bunların hepsini yerim yerimmmmmmm. moralim yerimde kızlar.benim için endişe etmeyin artık kimseye tahammül etmek zorunda değilim. eşimin birtek sevgisine ihtiyacım vardı benim. oda onu veremedi. artık düşünme sırası onda. boşanma konusunda babam düşün dedi kararın ne olursa seni aynı şekilde destekliycez. ama doğumdan sonra bekle kafan yerine gelsin ancak o zaman sağlıklı karar alırsın dedi. tamam dedim. şimdilik başıma gelenleri düşünmüyorum bu durumuda bebişkom doğupta lohusalığım bitinceye kadar değerlendirmiycem.
benden bu kadar muhtemelen bu haftada giremiycem nete bağa gidicez. herhangi bi gelişme olursa bilgilendirirm sizi. hepinizi çok öpüyorum sizde benim ailemsiniz. rabbim hepimizi kazadan beladan korusun hayırla bebişlerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin.
i
Günaydın kızlar tüm öğretmen arkadaşalrımın öğretmenler günü kutlu olsun
ben dün zor bi gece geçirdim gene çok kasılmam vardı bebısımde durmadı hem kaıso hem tepıklıo
kendıme gelemedım yattıgımdan da uyudugumdan da bişey anlamadım ayaktayken daha ıyıym sanki :)
dün akşam eve gidince hemen halıları fırçalayıp kaldırdım
çekmeceleri düzenledım odadaki giysileri düzenledım kirlileri makınaya attım çalıştırdım
mutfaga girdim temzıledım yemek ve corba yaptım o sırada eşim geldi yemek yeıdk eşim sofrayı kaldırdı
bende çamaşırları astım topladıgım çamaşırları katladım yerleştirdim ve yattım çok bi iş yapmadım ama
heeer yerım ağrıyodu işleri yaparkende kasılmalarım vardı dınlene dınlene yaptım halbukı sanıyorum son zamanlar
biraz zorlıycak fenaydım yani dün akşam oy oy oy...bugunde eve gidip kahvaltıdan sonra kardeısmle dısarı cıakrız
sorna eve gelırım ertesi gun ıcın tatlı yemek vs yaparım pazar sabahıda evi sil süpür halıalrı ser ütü yap oh temız ıste :)
Ahhh ah dün doktora gidicez, sonra da ikeaya gidicez diye seviniyordum. Buraya da yazmıştım.
Doktora gittik, ama çıkamadık.
Öncelikle arkadaşlar bebek tosunu dayıyor, kafasını yaslamış falanların hepsiiiii kasılmaymış. Doktorum önce elle ve usg ile baktı. bU ARADA BEBEğimin kilosu 2085 olmuş yavrumun maşallah..
Sonra NST ye gönderdi. Anammm bir sancılar çıktı, 70-80-90. Ben de hiç ağrı sancı yok ama. Sonra dil altı, serumlar falan tekrar NST ye bağlandım. Ama sancı dvm, birazcık azalmış. Ama yine devam ediyor.
Doktor eve gönderdi. Ama gün aşırı NST. Bir de Nidilat diye bir ilaç verdi. Ama prespektüsünde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorumda bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Kafam karıştı.
Kısacası erken doğum olabilir dedi, sebebini bilmiyorum ama içim çok rahat. Ben dışında herkes bir panik. Ama benim içim rahat. Rabbim korusun beni de, bebeğimide.
Bir de doğumla ilgili konuştuk. Normal doğum her zaman iyidrnbirşey yok. İkisinden de korkma, kendini şartlama dedi. Senin için iyi olan önemli dedi. Çatı muaynesinden sonra konuşalım dedi. Ama genel anestesi kesınlkle önermiyhorum. Anne için sonrası çok zor oluyor dedi. Sezaryan olursada 39. haftaya kadar beklerim dedi. Erkek bebeklerin akciğer geliimi daha geç oluyor dedi. Doktoruma guvenıyorum, kendimi ona emanet ettim.
Benden haberler bunlar canlarım. Kocacığımla sabah 10dan akşam 5e kadar hastanedeydik, yoruldum valla. Rabbim 36. haftayı görmeyi nasip etsin inşallahh.
aileni tebrike diyorum.ama eşinin yaptığı affedilir cinsten değil bence.yanıgna körükle gitmek istemem.ama yapılan haksızlık söylenen söz bir yana hamile kadına erzurum gibi bir yerde defol demek anlayamadığım bir olay.ama sende o aile oldugu sürece sırtın yere gelmez.iyice süründür derim ben eğer affedeceksen.merhaba kızlar bana destek olan herkese çok teşekkürler. henüz kendime gelebilmiş değiilim internete giremedim.kısaca bilgilendirmek istedim sizleri merakta bırakmayayım diye.
sevgili eşimin zırvalamasından sonra ailemi aramıştım. sağolsunlar amcalarım halalrım ve annemler geldi. büyük olan amcam evden içeri girmedi hepsi dışarda beklediler. ortanca amcam ben konuşucam dedi. eşim zahmet edip yukardan indi. amcam ona dediki. kısa ve öz konuşucam. esra bizim gözbebeğimiz ilk yiğenimiz, sevgi dolu bir çocukluk geçirdi başarıyla dolu bi hayatı oldu. herzaman onu destekledik ve arkasında durduk bziim yüzümüzü yere eğen hiç bir davranışı olmadı. ama sen öyle büyük ithamla yaklaştınki dedğin namussuz lafının arkasında durup ispatla bende kafasına bi tane sıkim can parçasının şurada azraili olim. ama dedi o ağızdan çıkan iftira ise bir daha bu kızın yüzünü göremezsin ayağının altını öpsen aile kurulmadan senin yanına gelemz. boşanma davasını aç evrakalrını gönder işi bitsin. hiç bişi demedi eşim kala kaldı amcamdan korktu sanırım.
neyse antebimize döndük. babam herkesi tembihlemiş kimse soru sormasın konuyu açmasın diye. bir haftadır bizim evde.. herkes işinden izin almış kuzenlerim büyüklerim.birde süpriz yapıldı. babam en yakın dostumu o elinde rakı kadehi olan can parçam arkadaşıma gel demiş. ben içeri girdim bi baktım iki saat sonrada cancağzım yanımda oda izin almış evimizi bi görseniz karnaval yeri gibi, en sevdğim yemekler sohbetler kuzenler torunlar büyük amcalar herkes bizde, şenlik kahkahalarla dolu bu haftayı canım ailemi bana olan desteklerini ömrümün sonuna kadar unutmiycam.babam telimi kapatmamı istedi yeni bir hat aldı. dün gece bi boşlukta eski hattımı açtım eşim bana 247 mesaj çekmiş bu bir haftada. pişmanlıklar üzüntülerle dolu. cevap yazmadım amam mesajların hepsini okudum kapadım. kayınbabam babamı defalarca aramış babam açmamış. en sonunda kayınbabam büyük teyzemin kocasını aramış. eniştemde demişki biz size bir emanet verdik emanete ihanet ettiniz.aldık geri emaneti. kızımızı yolda bulmadık ağaç kovuğundanda çıkmadı ama edilen terbiyesizlik size yakışmadı be demiş. ya ben bunların hepsini yerim yerimmmmmmm. moralim yerimde kızlar.benim için endişe etmeyin artık kimseye tahammül etmek zorunda değilim. eşimin birtek sevgisine ihtiyacım vardı benim. oda onu veremedi. artık düşünme sırası onda. boşanma konusunda babam düşün dedi kararın ne olursa seni aynı şekilde destekliycez. ama doğumdan sonra bekle kafan yerine gelsin ancak o zaman sağlıklı karar alırsın dedi. tamam dedim. şimdilik başıma gelenleri düşünmüyorum bu durumuda bebişkom doğupta lohusalığım bitinceye kadar değerlendirmiycem.
benden bu kadar muhtemelen bu haftada giremiycem nete bağa gidicez. herhangi bi gelişme olursa bilgilendirirm sizi. hepinizi çok öpüyorum sizde benim ailemsiniz. rabbim hepimizi kazadan beladan korusun hayırla bebişlerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin.
i
günaydın cnmm çok geçmiş olsun bol bol dinlen cnm merak etme bebeğin doğru zamanı beklicektir :))
Ahhh ah dün doktora gidicez, sonra da ikeaya gidicez diye seviniyordum. Buraya da yazmıştım.
Öncelikle arkadaşlar bebek tosunu dayıyor, kafasını yaslamış falanların hepsiiiii kasılmaymış. Doktorum önce elle ve usg ile baktı. bU ARADA BEBEğimin kilosu 2085 olmuş yavrumun maşallah..
Sonra NST ye gönderdi. Anammm bir sancılar çıktı, 70-80-90. Ben de hiç ağrı sancı yok ama. Sonra dil altı, serumlar falan tekrar NST ye bağlandım. Ama sancı dvm, birazcık azalmış. Ama yine devam ediyor.
Doktor eve gönderdi. Ama gün aşırı NST. Bir de Nidilat diye bir ilaç verdi. Ama prespektüsünde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorumda bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Kafam karıştı.
Kısacası erken doğum olabilir dedi, sebebini bilmiyorum ama içim çok rahat. Ben dışında herkes bir panik. Ama benim içim rahat. Rabbim korusun beni de, bebeğimide.
Bir de doğumla ilgili konuştuk. Normal doğum her zaman iyidrnbirşey yok. İkisinden de korkma, kendini şartlama dedi. Senin için iyi olan önemli dedi. Çatı muaynesinden sonra konuşalım dedi. Ama genel anestesi kesınlkle önermiyhorum. Anne için sonrası çok zor oluyor dedi. Sezaryan olursada 39. haftaya kadar beklerim dedi. Erkek bebeklerin akciğer geliimi daha geç oluyor dedi. Doktoruma guvenıyorum, kendimi ona emanet ettim.
Benden haberler bunlar canlarım. Kocacığımla sabah 10dan akşam 5e kadar hastanedeydik, yoruldum valla. Rabbim 36. haftayı görmeyi nasip etsin inşallahh.
güle güle kullansın kızınn hediyelerini inş.
CEMRE ismi :
Sözlükte "çakıl taşı, kor parçası" gibi anlamlara gelen cemre, bir fıkıh terimi olarak, haccedenlerin kurban bayramı günleri Mina'da, halk arasında şeytan diye isimlendirilen yerlere attıkları küçük taşların her birini ifade etmektedir. Ayrıca taşların atıldığı üç ayrı yere de cemre denmektedir. Cemrelerden Mekke yönündeki ilkine büyük cemre (Cemre-i Akabe), ikincisine orta cemre (Cemre-i Vustâ) ve üçüncüsüne de küçük cemre (Cemre-i Ûlâ) adı verilir. Bu yerlere taş atmaya da remy-i cimar denir. Halk arasında şeytan taşlama olarak da isimlendirilen bu fiil, haccın vaciplerindendir.
Bayramın birinci günü, sadece Akabe cemresine yedi taş atılır. Bu taş atmanın zamanı, tan yerinin ağarmasından başlar, ertesi günün tan yeri ağarmasına kadar devam eder. Bayramın ikinci ve üçüncü günleri, her üç cemreye yedişer taş atılır. Bu iki günde taş atma zamanı, zeval vaktinden başlayıp ertesi gün tan yerinin ağarmasına kadar devam eder. Bayramın ikinci ve üçüncü günü Mina'da kalınması halinde, dördüncü günü de, her üç cemreye yedişer taş atılır. Güneşin batmasıyla taş atma zamanı sona erer.
DİYANET in resmi sitesinden alıntıdır...
yani şeytan taşlamadaki taşlanan yere cemre deniliyor.cocuguna isim olarak koymanını tavsiye etmem
aileni tebrike diyorum.ama eşinin yaptığı affedilir cinsten değil bence.yanıgna körükle gitmek istemem.ama yapılan haksızlık söylenen söz bir yana hamile kadına erzurum gibi bir yerde defol demek anlayamadığım bir olay.ama sende o aile oldugu sürece sırtın yere gelmez.iyice süründür derim ben eğer affedeceksen.
ahhh canım aynı şeyler yaşamışız ya.aynı hstanede ynı doktor tarafından.eminim nst ye de Ebe var orda Suna hanım biraz fazla konuşur o bağlamıştır.çok geçmiş olsun şuan aynı dertten muzdaribiz.burcu hanım yoksa hepimizi erkenden doğurtup kurtulmak mı istiypr ne :)
canım benim senin ne kadar yüce bir ailen ne dağ gibi bir baban var maşallah senin moralini yüksek tutmak için de ne gerekiyorsa yapmışlar çok doğru kararlar almış çok doğru adımlar atmışlar. Sen bu aile ile Allah ın izniyle her türlü sıkıntıyı atlatırsın...
gelelim eşine pişman olması önemli ailenin verdiği mesajı almıştır ve bir daha böyle bir haksızlık edemez korkar merak etme o yüzden kararını verirken bunu da düşün
sonuçta bir bebeğiniz var ama barışacaksan da artık her şeyi açık açık konuşmalı isteklerini şartlarını net bir şekilde ortaya koymalısın hayatın değişmeli ki yaşadıkalrının telafisi olsun.
zaten eve dönmen için eşinin gelip seni alması gerekecektir o zaman da aile büyüklerin eminim çok manidar bir konuşma yapıp eşinin kulağını bükerler bu da ona ders olur inşallah.
Vallahi çok imrendim senin ailene benim ne baba tarafım ne anne tarafım böyledir ben de eşimle sorun yaşadım biliyorsun babama abime söyleyemedik onlar delidir, amcam halamlar desen geçmiş olsun der otururlar babama bile adam gibi sahip olmuyorlar adam hasta olduğu halde herkes bizden bekliyor
annem kardeşlerine söyledi ama dayım köpürdü bana nasihatler sen de hatalısınlar eleştiriler esti gürledi ama eşimle de konuşmadı eşim de ondan kaçıyor karşılaşmamak için
teyzelerim beni teselli etti o kadar
eşim annemin dışında kimseyle muhattap olmadı ki anneciğim ne yapsın fevri tepkiler verdi sinirlendi profesyonel davranamadı sonunda sakin kafayla ben tek başıma kara alıp evliliğime bir şans daha verdim zaten eşim de söylediklerini daha sonradan geri aldı yapmadım dedi, zaten geri almasa bu iş olmazdı ama arkamda senin ki bir aile olsa inan her şey daha farklı olurdu benim için çok şanslısın çok öpüyorum seni
ayşeciğim bu anlattıkların beni korkuttu valla sen çok yoruyorsun kendini kuzum Allah korusun erken doğum yaparsın zaten işe gidiyorsun bir de evde tatlılar yemekler temizlik biz bunların hiç birini yapmıyoruz tatlım yanlış anlama ne olur ama senin için endişelendim ben
ne olur dikkat et son düzlükte bu kadar yorma kendini de tatsız bir şey yaşanmasın
prensip sahibi bir insan olduğun belli ama biraz ödün ver bence çok öptüm seni Allah a emanet ol...
canım çok geçmiş olsun ben de bu son kemoterapiden sonra iyice rahatsızlaştım kasılmalar oluyor karnım kaskatı oluyor bazen sanırım herkeste aynı durum var ama senin ki biraz fazla herhalde benim nst de ağrı çıktı ama anlamsız ağrılar önmeli değil pek dedi dr ama ileri de ne olur bilemem zaten şu 4. kemoyu almaktan korkuyorum 4. kemo 35. haftanın sonunda alınacak ve benim en az 3 hafta doğurmamam lazım nasıl olacak nasıl garanti edeceğiz ki ne yapalım Allah a emanet hepimiz ve bebişlerimiz canım
aileni tebrike diyorum.ama eşinin yaptığı affedilir cinsten değil bence.yanıgna körükle gitmek istemem.ama yapılan haksızlık söylenen söz bir yana hamile kadına erzurum gibi bir yerde defol demek anlayamadığım bir olay.ama sende o aile oldugu sürece sırtın yere gelmez.iyice süründür derim ben eğer affedeceksen.
ahhh canım aynı şeyler yaşamışız ya.aynı hstanede ynı doktor tarafından.eminim nst ye de Ebe var orda Suna hanım biraz fazla konuşur o bağlamıştır.çok geçmiş olsun şuan aynı dertten muzdaribiz.burcu hanım yoksa hepimizi erkenden doğurtup kurtulmak mı istiypr ne :)
tecrübeli anneler ve anne adayları size bir sorum daha olucak hastane için ev terliği alsak ne olur..illa dışar terliğimi almalıyız akıl verin bana ben bunlardan istiyorum twigyde var çok beğendim.sonra yıkar evdede giyerim diye düşündüm ama:44:
Eki Görüntüle 560085 Eki Görüntüle 560086 Eki Görüntüle 560087
kızlar kızlar gelemmi yanağınızdan öpemmigünaydınnn...
ay ben geceliklerimi aldım yauwww.karar verdim sonunda ve aldım bi anda..L beden aldım ikisinide.şuan M bedenim Olur heralde yaa:44: neyse çgelince bu koca göbişimle olursa doğumdan sonrada olur sanırsamdeğiştirme şansı varmış sitede taksit seçeneğide var kızlar almayanlar alabilir bu siteden bunları aldım bakalım beğenicekmisiniz yaaa sabahlık almaktan vazgeçtim ben.giymiycem bişeyi almak istemedim..triko bi hırka almayı düşünüyorum diz hizasında..doğumdan sonrada giyerim..
Eki Görüntüle 560082 (çok sevdim bunuu))
Eki Görüntüle 560083 (bu resimde sağdakini aldım somon pembe renkte olanı )
buarada aldığım sitenin linki bu; Pierre Cardin 8690 | Pierre Cardin Mini Punto Lousa Gecelik 8690[/uri
kızlar bende 2takım pijama aldım, gecelik de gerekirmi acaba herkes bişey diyo ne yapacağımı şaşırdım.. sezaryanda gecelik daha iyi diyolar ne yapmalıyım acaba:)
Ben de bir takım pijama aldım ama inşallah normal doğum yaparsam gecelik daha kullanışlı oluyormuş. Dün bakındım mavi güzel bir lohusa geceliği beğendim ama onu mu alsam normal bir gecelik mi alsam bilemiyorum :))
essiracım güzel haberlerine çok sevindim canım! ailene helal olsun cidden!
dulgercim, dikkat et aman canım! dinlen bol bol. Çok geçmiş olsun.
ikizimolsun istiyorum! eşinle barış ama konuş canım önce. özür dilemesini istediğini vs. ne istiyorsan açık açık söyle. Malum erkekler doğrudan söylemeden anlamıyolar.
asliirfancim! pembiş geceliğine bayıldım. güle güle giy canım.
November82! Babana geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah.
YiNgYaNg! Benim de 32. haftada 2 kiloydu canım. Panik yok! Maşallah tombiğine!
Benim bebiş de çok hareketsizdi bugün. Dün moralsiz bi gün geçirdim ondan mı etkilendi acaba. Akşam sinirden ağladım baya. Hastalıkla ilgili sıkıntılar var da ailede. Umarım bi,şey yoktur. Çikolata yiyip durdum tüm gün ama ses yok!:2::2:
cnm çok geçmiş olsun panik yapmayıp rahat olman ne güzel yapmada zaten inşallah bekler bebiş cnm
etkileniyorlar cnm bazen çok hareketli bazen durgunlar problem yoktur merak etme
Canım doktor zaten ya bebek kendini yaslıyordur ya kasılmadır dedi. Ama sein anlattığın kadar sık olmaz diye de ekledi. Benimkiler kasılma çıktı.
Canım ben de öyle zannediyordum hep. Hatta eşimle seviyorduk göbeğimi. Şimdi diyoruz ki kasları, kasılmaları okşuyormuşuz.
Ben de kasılma, NST'de bir ara 90nı buldu. Doktor ondan tedbir aldı hemen. Her gebede durum farklı tabii. Sen önce doktoruna sor derim. Seninkinde belki önemsizdir, işin ilginci ben de ne bir ağrı ne de başka birşey vardı.Açılmam yok ve rahim duvarım kapalı. O yüzden içim rahat biraz. Ama kasılmalarda doğumu tetiklermiş, açılabilir de tabii..
Rabbime dua ediyorum. Hepimizin yanında olsun.
cnm geçmiş olsun.kendine dikkat et yorma kendini.
nidilat tan yana rahat ol.ben günde 4 tane içiyorum.hastanedeyken günde 8 taneydi.kasılmaları azaltıcı etkisi var.doktorun senin ve bebeğin için en iyisini bilir.
Allah bebişlerimizi Hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine bizi habersiz bırakma umarım sağlıcakla ve vaktinde doğar yaramaz paşa :))
tatlım ben özel hastanede doğum yapıcam ve odasında banyosu tuvaleti var.tertemiz bi hastane ama aklım takıldı bak şimdi böle dedin diye titizimdir ben:44: ama çokta özendim kızcnm gittim bugün çeyizciye yaptıklarımodel falan da vardı fiyatı sordum düşüp bayılcaktım 350 dedi onee beaaa yeni beşik alırım o fiyata ben dedim ve çıktım :)))
ohhh maşşallahh kocaman olmuş kuzucun :)) cnm idrar yolları enfeksiyonu çok sık çıkıyo artık sen sıkma canını iç ilaçlarını... benim doktorda ilaç vermiyo bol su iç diyo...
cnm çok sevindim babanın iyi olmasına şükür atlayyınız Allah bidaha başınıza vermesin inşallahh... benimkide bikaçgünüdür coştu canımı çok acıtıyoson ay napcaz bilmiyorum :)) kasılma olayını bende anlamış diilim aslında ama bi taraf şişiyo seviyorum iniyo nasıl kasılma oluyo o anlamıyom(
cnm terlikler çok şekerler ama hastanede tualete giderken falanda kullanıcaz ya bence yazık terliklere yinede sen bilirsin tabi ben hemşire terliği gibi bişi aldım orda idare etsin beni yeter ben kıyamam başka terliğe :))
cnmm hiç takma kafana gayet normal düşük falan diil büyüdüğü için ona öle gelmiştir ...
cnm bana komşumuzdan geldi aslında örtüleri vardı ben sevmedim renklerini attım ki keşke atmasaydım(( sadece yatagı ve iskeleti kaldı bende :))
cnm bazen bizim doktorda doğuma çıkmak zorunda kalıyo mecbur bekliyoruz keşke eşin okadar tepki vermeseydi orda doğuma alınan kişi sende olabilirdin oyuzden ben sabırla bekliyorum ... kiloya gelince 1 ayda 1 kilo alması normal cnm şuanda muhtemelen 2 yada 2200 olmalıdır :))
yaaa bendede mi öle acabaa ama ben geçen gittimde sordum normal bunlar dedi doktor ayy napcamı bilemedim yaaa( eger çok sıklaşırsa ağrım var der giderim kontrole :)) cnm benim herşeyin yolunda olmasına sevindim merak etme sen bebeğin zamanını beklicektir :))
cnm normal doğumda evet gecelik daha iyi diyor tecrübeli anneler.doğumdan sonra hemşireler kanama kontrolü yapıyor ya oyüzden cnmi.oyüzden 2 tane gecelik aldım ben.1 tanede pijama takımı koyarım yedek diyorum..gerçi daha ne olucağım belli değilkızlar bende 2takım pijama aldım, gecelik de gerekirmi acaba herkes bişey diyo ne yapacağımı şaşırdım.. sezaryanda gecelik daha iyi diyolar ne yapmalıyım acaba:)
cnm bende gördüm markafonide onalrda güzel..her hafta zaten haftada 1 ya limangoda ya markafonide yada trendyolda twigynin kampanyası oluyor..bekle istersen kararsız kaldıysan bakarsın yine öle alırsın cnmBen de ev terliği alacağım canım, twigy den beğendiğim modeller var ama karar veremiyorum şu an markafoni de kampanya da hem
ben de bu modeller arasında kararsız kaldım
Eki Görüntüle 560321 Eki Görüntüle 560319 Eki Görüntüle 560320
Bir de Waikinin bu modeli var aklımda
Eki Görüntüle 560335
kızlar iyi geceler ..
bugün eczaneye gittim ve ordaki güleryüzlü kadın çalışanlara çatlaklarım olduğunu ve ne sürdüysem çare etmeyip bu ay çatladığımı söyledim mustelanın çatlak önleyici+ çatlakları giderici bir kremi var hemen büyük boyundan aldım..75 tl diyince eşimin gözleri biraz faltaşı gibi açıldı ama yapıcak bişey yokbakalım artık hergün kremlenicem..krem bu...
Eki Görüntüle 560339
umarım memnun kalırım ..geçen gittiğimde kadın bana mustelanın göğüs kenarları için eşantiyon krem vermişti..Sağolsun kaşıntılarım geçti..pürüzsüz oldular bide valladoğum yapınca göğüs ucu çatlaması için olanıda ben aldım iyi gelir inş. oda...
bide minnoşuma chicco iyigeceler aydede aldım ışıklı klasik müzik çalıyor ,uyusun yeterki inş. uyur :44:
Cook gecmis olsun canim ya..
Gebelikte ezber sözler tutmuyo canim zaten hic belli olmuyor ne olacagi kuskulaniyorsan soracaksin gideceksin kesinlikle...
Hayirlisiyla alirsin insAllah kucagina haftan uygun zaten 1 hafta sonra 34 bitecek sanirim senin icin rahat olsun Rabbime emanetsiniz bebisin ve sen
Valla canım ben artık parasını geçtim bu çatlak olayının. Bugün hastanede ebeye sordum. Uyuz kadın bana bol kremlenmen gerek geç kalmışşın dediBen daha ilk aylardan Lierac denilen kremden aldım. Bu zamana kadar 75 TL verip kaç kutu aldım.
O bir işe yaramadı. Hayır böyle çok kilo alsam dicem ki kilo aldım çatladım. Ama işte bünye meselesi sanırım bu biraz. Bu onarır falan yazıyor, pazartesi gideyim de bundan alayım bari. İnşallah işe yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?