- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
heheh al bendende okadar alırım evde giyerim ohh miss :))valla bende kıyamam 25 liralık terligi hastanede giymeye.
o çeyizcinin verdigi fiyataa çüşşşş diyorum o ne beee yuhh
malzemelerinide almışsın ,becerirsin sen süsleme işini :112:
tatlım ben özel hastanede doğum yapıcam ve odasında banyosu tuvaleti var.tertemiz bi hastane ama aklım takıldı bak şimdi böle dedin diye titizimdir ben:44: ama çokta özendim kızbakalım daha almadım zaten daha ama aklım onlarda
cnm normal doğumda evet gecelik daha iyi diyor tecrübeli anneler.doğumdan sonra hemşireler kanama kontrolü yapıyor ya oyüzden cnmi.oyüzden 2 tane gecelik aldım ben.1 tanede pijama takımı koyarım yedek diyorum..gerçi daha ne olucağım belli değilnormal istiyorum ama kısmet rabbim gönlüme göre versin inş.
cnm bende gördüm markafonide onalrda güzel..her hafta zaten haftada 1 ya limangoda ya markafonide yada trendyolda twigynin kampanyası oluyor..bekle istersen kararsız kaldıysan bakarsın yine öle alırsın cnm
Ahhh ah dün doktora gidicez, sonra da ikeaya gidicez diye seviniyordum. Buraya da yazmıştım.
Doktora gittik, ama çıkamadık.
Öncelikle arkadaşlar bebek tosunu dayıyor, kafasını yaslamış falanların hepsiiiii kasılmaymış. Doktorum önce elle ve usg ile baktı. bU ARADA BEBEğimin kilosu 2085 olmuş yavrumun maşallah..
Sonra NST ye gönderdi. Anammm bir sancılar çıktı, 70-80-90. Ben de hiç ağrı sancı yok ama. Sonra dil altı, serumlar falan tekrar NST ye bağlandım. Ama sancı dvm, birazcık azalmış. Ama yine devam ediyor.
Doktor eve gönderdi. Ama gün aşırı NST. Bir de Nidilat diye bir ilaç verdi. Ama prespektüsünde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorumda bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Kafam karıştı.
Kısacası erken doğum olabilir dedi, sebebini bilmiyorum ama içim çok rahat. Ben dışında herkes bir panik. Ama benim içim rahat. Rabbim korusun beni de, bebeğimide.
Bir de doğumla ilgili konuştuk. Normal doğum her zaman iyidrnbirşey yok. İkisinden de korkma, kendini şartlama dedi. Senin için iyi olan önemli dedi. Çatı muaynesinden sonra konuşalım dedi. Ama genel anestesi kesınlkle önermiyhorum. Anne için sonrası çok zor oluyor dedi. Sezaryan olursada 39. haftaya kadar beklerim dedi. Erkek bebeklerin akciğer geliimi daha geç oluyor dedi. Doktoruma guvenıyorum, kendimi ona emanet ettim.
Benden haberler bunlar canlarım. Kocacığımla sabah 10dan akşam 5e kadar hastanedeydik, yoruldum valla. Rabbim 36. haftayı görmeyi nasip etsin inşallahh.
Herkese günaydınlar kızlar...
Mutlu huzurlu sakin dingin sağlık dolu bol tekmeli bir gün diliyorum hepinize...
Bu arada gece geç saatlere kadar konuştuğunuzu görüyorum:103::126:
Nasıl hamişsiniz kız, ya da ben nasıl bir insanın devrilip kalıyorum
Sonrada bu saatlerde hortluyorum
eveet konuşyruz senide bekleriz bi gecebende bu saatlerde hortlyruz ama valla alışkanlık sanırım e çalışmayınca böle oluyo çalışsam zaten erkenden gömülürüm yatağa
Ahhh ah dün doktora gidicez, sonra da ikeaya gidicez diye seviniyordum. Buraya da yazmıştım.
Doktora gittik, ama çıkamadık.
Öncelikle arkadaşlar bebek tosunu dayıyor, kafasını yaslamış falanların hepsiiiii kasılmaymış. Doktorum önce elle ve usg ile baktı. bU ARADA BEBEğimin kilosu 2085 olmuş yavrumun maşallah..
Sonra NST ye gönderdi. Anammm bir sancılar çıktı, 70-80-90. Ben de hiç ağrı sancı yok ama. Sonra dil altı, serumlar falan tekrar NST ye bağlandım. Ama sancı dvm, birazcık azalmış. Ama yine devam ediyor.
Doktor eve gönderdi. Ama gün aşırı NST. Bir de Nidilat diye bir ilaç verdi. Ama prespektüsünde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorumda bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Kafam karıştı.
Kısacası erken doğum olabilir dedi, sebebini bilmiyorum ama içim çok rahat. Ben dışında herkes bir panik. Ama benim içim rahat. Rabbim korusun beni de, bebeğimide.
Bir de doğumla ilgili konuştuk. Normal doğum her zaman iyidrnbirşey yok. İkisinden de korkma, kendini şartlama dedi. Senin için iyi olan önemli dedi. Çatı muaynesinden sonra konuşalım dedi. Ama genel anestesi kesınlkle önermiyhorum. Anne için sonrası çok zor oluyor dedi. Sezaryan olursada 39. haftaya kadar beklerim dedi. Erkek bebeklerin akciğer geliimi daha geç oluyor dedi. Doktoruma guvenıyorum, kendimi ona emanet ettim.
Benden haberler bunlar canlarım. Kocacığımla sabah 10dan akşam 5e kadar hastanedeydik, yoruldum valla. Rabbim 36. haftayı görmeyi nasip etsin inşallahh.
Merhaba arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun, yaşadıklarınaynı benim gibi, ben de salı günü güle oynaya gittim doktora. 5 hafta daha çalışabilir kağıdı alıp ilk defa de nst ye girecektim. Dediğin gibi 4-5 gündür de hep aaa totosunu dayıyo yok kafasını çıkarttı, bak nasıl da toplandı bi tarafa diye babasıyla konuşuyoduk.MEğer hepsi kasılmaymış.60 larda çıktı benim de kaılmalarım tabi hemen rapor yazdı doktor. Artık çalışmıyorum evdeyim ve dinleniyorum. Allahım umarım 36. haftayı doldururuz. Bizim durumumuzda ola tüm arkadaşlarıma geçmiş olsundiyorum kızlar. Ocak bebekleri gerçekten de aceleci çıktı walla :)
kızlar iyi geceler ..
bugün eczaneye gittim ve ordaki güleryüzlü kadın çalışanlara çatlaklarım olduğunu ve ne sürdüysem çare etmeyip bu ay çatladığımı söyledim mustelanın çatlak önleyici+ çatlakları giderici bir kremi var hemen büyük boyundan aldım..75 tl diyince eşimin gözleri biraz faltaşı gibi açıldı ama yapıcak bişey yokbakalım artık hergün kremlenicem..krem bu...
Eki Görüntüle 560339
umarım memnun kalırım ..geçen gittiğimde kadın bana mustelanın göğüs kenarları için eşantiyon krem vermişti..Sağolsun kaşıntılarım geçti..pürüzsüz oldular bide valladoğum yapınca göğüs ucu çatlaması için olanıda ben aldım iyi gelir inş. oda...
bide minnoşuma chicco iyigeceler aydede aldım ışıklı klasik müzik çalıyor ,uyusun yeterki inş. uyur :44:
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Bugün benim doğum günümBana en güzel hediye babamın ameliyatının iyi geçmesi oldu , bebişimide sağlıkla kucağıma alırsam benden mutlusu yok öptümm kader arkadaşlarımı ve minnoşlarını
Bugün benim doğum günümBana en güzel hediye babamın ameliyatının iyi geçmesi oldu , bebişimide sağlıkla kucağıma alırsam benden mutlusu yok öptümm kader arkadaşlarımı ve minnoşlarını
Valla canım ben artık parasını geçtim bu çatlak olayının. Bugün hastanede ebeye sordum. Uyuz kadın bana bol kremlenmen gerek geç kalmışşın dediBen daha ilk aylardan Lierac denilen kremden aldım. Bu zamana kadar 75 TL verip kaç kutu aldım.
O bir işe yaramadı. Hayır böyle çok kilo alsam dicem ki kilo aldım çatladım. Ama işte bünye meselesi sanırım bu biraz. Bu onarır falan yazıyor, pazartesi gideyim de bundan alayım bari. İnşallah işe yarar..
Canım son kemoterapiyi bir kaç hafta geç verseler olmuyor mu? ya da 37. hafta bebişi alsalar, senin tedavinde önemli. bebeğinde sağlıklı çok şükür. Allah yardımcımız olsun....
kızlar iyi geceler ..
bugün eczaneye gittim ve ordaki güleryüzlü kadın çalışanlara çatlaklarım olduğunu ve ne sürdüysem çare etmeyip bu ay çatladığımı söyledim mustelanın çatlak önleyici+ çatlakları giderici bir kremi var hemen büyük boyundan aldım..75 tl diyince eşimin gözleri biraz faltaşı gibi açıldı ama yapıcak bişey yokbakalım artık hergün kremlenicem..krem bu...
Eki Görüntüle 560339
inşallah geçer ama mucize bekleme tatlım azaltırsa iyi demektir tamamen geçmiyor hafifliyor sabırla kullan bakalım memnun kalırsan biz de deneriz
umarım memnun kalırım ..geçen gittiğimde kadın bana mustelanın göğüs kenarları için eşantiyon krem vermişti..Sağolsun kaşıntılarım geçti..pürüzsüz oldular bide valladoğum yapınca göğüs ucu çatlaması için olanıda ben aldım iyi gelir inş. oda...
bide minnoşuma chicco iyigeceler aydede aldım ışıklı klasik müzik çalıyor ,uyusun yeterki inş. uyur :44:
Valla canım ben artık parasını geçtim bu çatlak olayının. Bugün hastanede ebeye sordum. Uyuz kadın bana bol kremlenmen gerek geç kalmışşın dediBen daha ilk aylardan Lierac denilen kremden aldım. Bu zamana kadar 75 TL verip kaç kutu aldım.
O bir işe yaramadı. Hayır böyle çok kilo alsam dicem ki kilo aldım çatladım. Ama işte bünye meselesi sanırım bu biraz. Bu onarır falan yazıyor, pazartesi gideyim de bundan alayım bari. İnşallah işe yarar..
Canım son kemoterapiyi bir kaç hafta geç verseler olmuyor mu? ya da 37. hafta bebişi alsalar, senin tedavinde önemli. bebeğinde sağlıklı çok şükür. Allah yardımcımız olsun....
kızlar iyi geceler ..
Eki Görüntüle 560339
inşallah geçer ama mucize bekleme tatlım azaltırsa iyi demektir tamamen geçmiyor hafifliyor sabırla kullan bakalım memnun kalırsan biz de deneriz
heheheAyyy canım yaa bi an gözümün önüne geldi eczanedeki haliniz iyi bari eşin fiyatı duyunca ben seni çatlaklarınlarıda seviyom karıcım dememiş
Benim sadece kalçalmda çatlağım var karnımda hiç yok. 4. Aydan beri kremleniyom ama sadece karnıma totoşuma sürmek aklıma gelmiyodu sonra kazara bi aynaya baktım haritaya dönmüş. Bende o çatlakları kafama takınca bulmuş kolayını onları kim görcek benden başka diyo ben seni çatlaklarınla seviyom diyo
evet tatlım çatlayınca malesef geridönüşü yok yaa..çevremdeki herkes kaldı öle çatlak bi vaziyette malesef...ya sabah magazin programında türkiyenin beğendiği kadınları gösteriyodu hatta beren saat 1.seçilmiş türk erkeklerin en çok arrzuladığı kadın olarak onca güzelin arasından.yabancı mankenler falanda vardı listede..anne olmuş mankenlerdi çoğuda bu victoria secret mankenleri bide..o miranda kerr ile alessandra ambrosio nasıl anne olupta böyle düzgün fiziğe sahipler anlamadım..nasıl çatlamıyolar bu nasıl anne olmak aklım ermedi valla:44:canım benim işim biraz karışık doktor da tereddüt yaşıyor versek mi vermesek mi diye tedavi yarım kalsın istemiyor, bebek de ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi ciğerleri gelişir iyi olur diyor ama 35. hafta alacağım son seansdan sonra en az 3 hafta doğurmaman lazım şu an anne karnında enfeksiyondan korunuyor ama dışarda koruyamayız ölümle sonuçlanabilir dedi
kemoterapiden 2 hafta içinde lökositler ikimizinki de çok düşük oluyormuş ben onu karnımda enfeksiyonlara karşı koruyorum ama dışarda çok riskli imiş, sadece suyun gelirse bana hemen haber edin cilt altından bir iğne yapalım bir nebze korur dedi
ama risk işte
mesela Allah korusun şimdi de doğmaması lazım daha yeni aldım kemoterapi ve 3 hafta doğurmamalıyım erken de gelecekse 35. haftada gelsin diyorum yoksa koruyamayabilirler Allah korusun :18:
tabi dan diye söylenince insanın canı sıkılıyor ama malesef bünye meselesi ve çatladı mı dönüşü yok
benim göğüsümde tümör büyüdü ya hatta ödem yapmıştı o zaman sağ göğüsüm inceden çatlamış şimdi şişi inince fark ettik ben de krem sürüyorum ama nafile biraz azaltır belki ben 12 yaşımdan beri çatlıyorum denemediğim şey kalmadı malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?