2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
valla bende kıyamam 25 liralık terligi hastanede giymeye.

o çeyizcinin verdigi fiyataa çüşşşş diyorum o ne beee yuhh
malzemelerinide almışsın ,becerirsin sen süsleme işini :112:
heheh al bendende okadar alırım evde giyerim ohh miss :))
aynen yaaa sinşr oldum kadınaaa ... yok kuzum almadım begendim sadece ölçü yoktu elimde eve gelip ölçüleri aldım pazartesi gidip alıcam kalın kurdele bulmam lazım sadece okadar :))) inşallah beceririm bakalım son halini görünce ne diceksiniz :))

cnm bende özelde yapıcam kendi banyosu tualeti ama olsun kıyamam ben o terlikleree :)))) orda kullanırsam da evde kullanamam eger çok begendiysen al kuzum evde giyersin işte sıcak sıcak tertemizz :))

Çok geçmiş olsun tatlım ya. Umarım herşey yolunda gider bende erken doğum bekleyen ve hala çantasını hazır edememiş biri olarak söylüyorum bunları
İşten çıkayım öyle yaparız dedim alışverişi annemle, işten çıktım annem rahatsızlandı bu sefer.
Ama Allah'ın izniyle önümüzdeki hafta bitsin artık bu çile.
Hazır olmadığını düşündükçe içim kalkıyor
Sana da çok geçmiş olsun tekrar tatlım. Bol bol dinlen dedi bana doktorum ayakta kalma dedi ÖZELLİKLE...
Rahim ağzı uzunluğum kısa benimde o yüzden erken doğum bekliyor.
Ama benim minik kızım rahat içeride duruyoruz şimdilik bakalım
---
Herkese günaydınlar kızlar...
Mutlu huzurlu sakin dingin sağlık dolu bol tekmeli bir gün diliyorum hepinize...
Bu arada gece geç saatlere kadar konuştuğunuzu görüyorum:103::126:
Nasıl hamişsiniz kız, ya da ben nasıl bir insanın devrilip kalıyorum
Sonrada bu saatlerde hortluyorum

günaydınlaaaaaaar mutlu pazarlar olsun inşallah....biz bugün erkenden kalktık kahvaltı yaptık ama ölmüşüm açlıktan kalkıp kahvaltyı zor hazldım içim geçmiş bayılcak gibiydim ya ne acıkmışım öle...e akşam erken yiyip geç yatarsam olucağı bu....bugün bizim evde iş var bebeğimizin odasına alçıpan yapılıcak çok güzel olur inşallah....hava güzel kızlar valla eksikleri olan bence alışverişe gitsin

eveet konuşyruz senide bekleriz bi gece bende bu saatlerde hortlyruz ama valla alışkanlık sanırım e çalışmayınca böle oluyo çalışsam zaten erkenden gömülürüm yatağa

Merhaba arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun, yaşadıklarınaynı benim gibi, ben de salı günü güle oynaya gittim doktora. 5 hafta daha çalışabilir kağıdı alıp ilk defa de nst ye girecektim. Dediğin gibi 4-5 gündür de hep aaa totosunu dayıyo yok kafasını çıkarttı, bak nasıl da toplandı bi tarafa diye babasıyla konuşuyoduk.MEğer hepsi kasılmaymış.60 larda çıktı benim de kaılmalarım tabi hemen rapor yazdı doktor. Artık çalışmıyorum evdeyim ve dinleniyorum. Allahım umarım 36. haftayı doldururuz. Bizim durumumuzda ola tüm arkadaşlarıma geçmiş olsundiyorum kızlar. Ocak bebekleri gerçekten de aceleci çıktı walla :)

gerçekten de öyle.bizim bebişler 2012 de doğmaya kararlılar gibi.

bende hep Allahım bide 36-37 hafta olsa diyorum.sonrada hayırlısı ne zamansa o zaman diye dua ediyorum.

tabi ne kadar dursalar o kadar iyi bıdıklar için.

inşallah bebişlerin tek derdi bizi evde yatırıp dinlendirmektir:)ben bazen öyle diyorum.kandırıyo doktorları erken doğabilirim diye.onn tek derdi annesini dinlendirmek:)

Allah hepimize hayırlı zamanda sağlıklı doğum nasip etsin kızlar.en önemlisi içimizi rahat tutmak.biz rahat olursak bebişlerde rahat oluyo.

Ayyy canım yaa bi an gözümün önüne geldi eczanedeki haliniz iyi bari eşin fiyatı duyunca ben seni çatlaklarınlarıda seviyom karıcım dememiş
Benim sadece kalçalmda çatlağım var karnımda hiç yok. 4. Aydan beri kremleniyom ama sadece karnıma totoşuma sürmek aklıma gelmiyodu sonra kazara bi aynaya baktım haritaya dönmüş. Bende o çatlakları kafama takınca bulmuş kolayını onları kim görcek benden başka diyo ben seni çatlaklarınla seviyom diyo

Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Bugün benim doğum günüm Bana en güzel hediye babamın ameliyatının iyi geçmesi oldu , bebişimide sağlıkla kucağıma alırsam benden mutlusu yok öptümm kader arkadaşlarımı ve minnoşlarını

canım benim gerçekten güzel bi doğumgünü hediyesi mutlu yıllar

dogum gunun kutlu olsun canim babacigina da gecmis olsun

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara, seneye bebişin anne iyiki doğdun der öyle kutlarsınız belki:)

11den beri temizlik yapıoz eşimle
mutfak banyo tuvalet balkonlar ,süpürge,vileda,toz al...,çamaşır as, önceki kuruyanları ütüle...
pilimiz bitti ama evimiz de mis oldu
sizlerde yoksunuz sanırım herkesin temizlik günü​

Herkese iyi pazarlar diliyorum kızlarr..çok giremiyorum nete, girdiğimde de okuyayım derken bi bakmışım çok zaman geçmiş sonra da kalıyo yazamıyorum size :126:

son haftalara geldik artık, benim de yarın doktor kontrolum var bakalım hayırlısı.. ben gece tam 7 kere tuvalete kalktım artık iyice kalitesizleşti gece uykularım sonra

da strese giriyorum, huzursuzluk oluyo çok bende çünkü yatağa yatıp kalkmak işkence benim içinn..gündüz iyi de akşama doğru özellikle gece karnımda gerilme çok oluyo...

yarın inşaallah bunların hepsini anlatacam doktoruma.. Annemle babam geldi 1 haftalığına, annem çoğu şeyi halletti çok şükür evimi de tertemiz yapıp gitti..

artık doğuma gelecek inşaallah.. normalde benim 5 ocak son ama bana kızım aralık sonu gelecekmiş gibi geliyo hadi bakalım hayırlısı..

Nice senelere canım.. Allah babana acil şifalar versin, inşaallah bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın

Valla benim elitm de Lierac kullandı ama 1,5 sene oldu doğuralı karnı mor mor çatlak hala , kuzen de kullandı onda hiç çatlak olmadı. Tamamen bünye meselesi demek ki. Benim de cildim çok kurudur çok çatlarım diye korkuyordum ama maaşallah çatlak oluşmadı şimdiye kadar. Ben badem yağı kullandım, şimdi de vazelin kullanıyorum gene de ne olur ne olmaz diye :))))

Hehehee gerçiş çatlasam da umrumda değil çok nedennnn çünkülümmm ben mayoyu bile elbiseli giyiyorum hahahaha. Kocişin de öyle bir derdi yok zati e adamcağız alışık eski çatlaklara ( gerçi onlar ilk kilo almaya başladığım zamanlarda olmuştu dikkatli bakınca görünüyor onlarda kalçalarımda :)))

Doğum günün kutlu olsun canım, bundan sonraki yaşlarının daha da güzel geçmesi dileğiyle. Babana da çok çok geçmiş olsun. En güzel hediyeyi almışssın sen zaten ne mutlu sana

Canım son kemoterapiyi bir kaç hafta geç verseler olmuyor mu? ya da 37. hafta bebişi alsalar, senin tedavinde önemli. bebeğinde sağlıklı çok şükür. Allah yardımcımız olsun....

canım benim işim biraz karışık doktor da tereddüt yaşıyor versek mi vermesek mi diye tedavi yarım kalsın istemiyor, bebek de ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi ciğerleri gelişir iyi olur diyor ama 35. hafta alacağım son seansdan sonra en az 3 hafta doğurmaman lazım şu an anne karnında enfeksiyondan korunuyor ama dışarda koruyamayız ölümle sonuçlanabilir dedi
kemoterapiden 2 hafta içinde lökositler ikimizinki de çok düşük oluyormuş ben onu karnımda enfeksiyonlara karşı koruyorum ama dışarda çok riskli imiş, sadece suyun gelirse bana hemen haber edin cilt altından bir iğne yapalım bir nebze korur dedi
ama risk işte
mesela Allah korusun şimdi de doğmaması lazım daha yeni aldım kemoterapi ve 3 hafta doğurmamalıyım erken de gelecekse 35. haftada gelsin diyorum yoksa koruyamayabilirler Allah korusun :18:

tabi dan diye söylenince insanın canı sıkılıyor ama malesef bünye meselesi ve çatladı mı dönüşü yok
benim göğüsümde tümör büyüdü ya hatta ödem yapmıştı o zaman sağ göğüsüm inceden çatlamış şimdi şişi inince fark ettik ben de krem sürüyorum ama nafile biraz azaltır belki ben 12 yaşımdan beri çatlıyorum denemediğim şey kalmadı malesef...

Canım son kemoterapiyi bir kaç hafta geç verseler olmuyor mu? ya da 37. hafta bebişi alsalar, senin tedavinde önemli. bebeğinde sağlıklı çok şükür. Allah yardımcımız olsun....

canım benim işim biraz karışık doktor da tereddüt yaşıyor versek mi vermesek mi diye tedavi yarım kalsın istemiyor, bebek de ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi ciğerleri gelişir iyi olur diyor ama 35. hafta alacağım son seansdan sonra en az 3 hafta doğurmaman lazım şu an anne karnında enfeksiyondan korunuyor ama dışarda koruyamayız ölümle sonuçlanabilir dedi
kemoterapiden 2 hafta içinde lökositler ikimizinki de çok düşük oluyormuş ben onu karnımda enfeksiyonlara karşı koruyorum ama dışarda çok riskli imiş, sadece suyun gelirse bana hemen haber edin cilt altından bir iğne yapalım bir nebze korur dedi
ama risk işte
mesela Allah korusun şimdi de doğmaması lazım daha yeni aldım kemoterapi ve 3 hafta doğurmamalıyım erken de gelecekse 35. haftada gelsin diyorum yoksa koruyamayabilirler Allah korusun :18:

tabi dan diye söylenince insanın canı sıkılıyor ama malesef bünye meselesi ve çatladı mı dönüşü yok
benim göğüsümde tümör büyüdü ya hatta ödem yapmıştı o zaman sağ göğüsüm inceden çatlamış şimdi şişi inince fark ettik ben de krem sürüyorum ama nafile biraz azaltır belki ben 12 yaşımdan beri çatlıyorum denemediğim şey kalmadı malesef...

hehehe valla desede inanmam..ki ben sevmiyom bu halimi aldık bakalım diyorum ya bi ümit işte artık günde 1 kere değil sabah akşam kremleniyorum..çokta güzel kokuyo kız,bi kayboluyom kopciş bağırıyo nerdesiiiin napıooon diye bende ''pehlivanlar gibi yağlanıyorum aşkısıııııı'' diyorum devamlı aynanın önündeyim fırsat buldukça açıp açıp bakıyorum eşim moral olsun diye çatlaklarımı öpüyor ama biliyorum ki bana moral olsun diye yapıyor mor mor çatladı göbişim harita gibi:26:
evet tatlım çatlayınca malesef geridönüşü yok yaa..çevremdeki herkes kaldı öle çatlak bi vaziyette malesef...ya sabah magazin programında türkiyenin beğendiği kadınları gösteriyodu hatta beren saat 1.seçilmiş türk erkeklerin en çok arrzuladığı kadın olarak onca güzelin arasından.yabancı mankenler falanda vardı listede..anne olmuş mankenlerdi çoğuda bu victoria secret mankenleri bide..o miranda kerr ile alessandra ambrosio nasıl anne olupta böyle düzgün fiziğe sahipler anlamadım..nasıl çatlamıyolar bu nasıl anne olmak aklım ermedi valla:44:vardır kesin bu çatlakların bi çaresi ama.olsada bizdeki para yetmez

Son düzenleme:
slm canlarım,kuzumun arkadaşlarınada selam bugün annemi ve kayınvaldemi alıp eşimin abisinin mezarına ve canım babamı görmeye gittik mezarlığa..yanlız kaynantörümü görmek bana yaramıyor..yüzüme ateş basıyor tüylerim dikiliyo bişey yapmasada ben onun yanında çok mutsuz hissediyorum kendimi..ki hemen iyi giyindinmi hasta etme kendini başlıyor hemen..zaten yıldızlarım almıyo kendisini,annem bile bukadar karışmıyo ama salça olucak yaa.iyide dese hazetmiyorum zaten..suratım düşüyo onun yanında.eşimide çoks eviyorum belli etmemeye çalışıyorum ona üzülür diye..neyse sonra kocişle gezdik dolaştık..karnım çok gergin davul gibi gerildi artık taşıyamıyorum besbelli çocuğu ,ablak ablak yürüyorum çok komik yaa midem deli gibi yanıyor ,rabbimin gücüne gitmesin ama iyice sıkıldım hamişlikten ama zamanında doğsun kuzuşum inş onu öpüp koklamak istiyorum artık belkide ondan.. vede gittikçe rahatsızlıklar artıyo..mide yanması karnım gergin ,devamlı tuvalete çıkıyorum falan ara sırada böyle ağrı falan oluyor sanırım yalancı kasılma..normal hayatıma geri dönmek istiyorum diycem ama bu artık mümkün değil biliyorum kuzular sayesinde hayatlarımız normal olmıycak onuda biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…