2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize, Mekanları Cennet olur inşallah.

NE kadar takmamaya çalış desem de olmuyor biliyorum ama kendin ve bebişinin streslenmemesi için boşver de geç. Benim kv. de çok iyidir iyiliğine ama normal de de yapısı gereği herşeye karışır ( Sanırım 3 erkeği yönetme telaşından olsa gerek bu huyu da yerleşmiş işte ) Benim bir de tüp bebek olduğu için öyle yapma şöyle yapma, aman ağır taşıma, aman uzanma, bazen bayıyor tersleyince de üzülüyorum ama sabrımı taşırıyor bazen. Diyorum mecbur yapıyorum yaptığım şeyleri eşim sağolsun neredeyse 7/24 çalışıyor. Mecburen herşey bende o yüzden dikkat ediyorum tabi bende Allaha emanetiz hepimiz. Gerçi bu ara biraz daha zorlanıyorum normal yürüyüşte bile sanki göbeğim aşağıya düşüyor gibi acıyor. Tuvaleti hiç demiyorum zaten , benim 4, aydan beri neredeyse çok sık geliyor tuvaletim. Habire Wedat la Cevdet i ziyaret ediyorum :))))

Şu kasılam mevzusu benide tedirgin ediyo yaw herkes hareketleri yalancı kasılmaymış dedikçe. Acaba benim hareket sandığım şeyt kasılma olabilir mi idye dr. a bir görünmeyi düşünüyorum. Ne olur ne olmaz :))))

Canım babana çok geçmiş olsun, sanada sevdiklerinle beraber nice yaşlara...

Canımm biliyorum senin durumunu zaten. Daha ne zamandan beri, erken doğum riskin var senin değil mi? 36. haftayı sınır kodum kafamda. Rabbim hepimize 36. haftayı görmeyi nasip etsin. Tabii hedef 40. haftalar

Geç saatlere kadar açıkçası ben çalışmadığım için rahat rahat oturuyorum. Çalışınca zor tabii. Bir de geride başk çocuk yok, temizlik desen kadın geliyor. O yüzden bana da tv, bilgisayar öyle takılmaca kalıyor.

Çalışan annelerimize Allah kolaylık versin....

Olsun canım napıcan? Çalışmaman daha iyiyse bebeğin için evde oturucan. Bebişlerimiz iyi olsun da önemlisi o. Sen de dinlen. Kendini yorma tatlımm

Canım doğum kutlu olsun. Babana da çok çok geçmişler olsun. Allaha şükür ne güzel iyi.

Secdiklerinle birlikte bir ömür mutluluklar cnm bnm...

Canım tam olarak karar vermedik ama anıl ile akın olabilme ihtimali yüksek gibi :)
Canım geçen hafta doğum iznine ayrıldım zaten 30.haftamda.Bitti çok şükür,odaları,kıyafetleri hazır.Hepsi yıkandı,ütülendi.İnşallah bir ara foto çekip paylaşırım.Ne olur ne olmaz diye,biraz erken oldu ama hazırladım,erken doğarlar felan Allah korusunda...

Sen kilo almadığından bahsetmişsin,aynı durum bende de var.2-3 haftadır aynı kilodayım ben.Bebişlerde almıyor galiba,alsalar sonuçta yansır kilomuza...

cnm aynen benimkide senelerce yönetmiş evdekileri.emekli ebe kendisi hastanedede emir vermeye alışmış..hep onun huyundan suyundan gidiceksin..dün akşam yine 11:00de aradı bizi uyumadınız dimi diyo hey Allahım yaa..tvde bişey çıkıcakmış ona bakın diyo hey Allahımm ..annesi tabi arıycak ama hiç yeri ve zamanı yok kadının..umrunda değil ki oğlu evliymiş değilmiş onun oğlunu elinden aldım ben öyle düşünüyo,kapasitesi öyle çalışıyo kadının..ne diyim Allah çok büyük..bide böyle ben bi laf anlatırken dinlemez kadın sevmiyo beni işte sırf oğlu ona laf sölemesin kızmasın diye seviyo gibi gözüküyo..çokta umrumda çünkü ben ondan nefret ediyorum..bugün yine laf anlatıyom başka yerlere bakınıyo...zaten 10 günde bir görüşüyorum çocuğum olsun okadarda gitmiycem ahdım var..zaten onun derdi oğlu..eşimde sık gitmemi istemiyo ben salak gibi gideyim diyorum yine ama hep üzülen ben oluyorum sonra..neyse amaaaaaannnn onu böyle kaale alıp dedikosunu yapıp günaha sokuyorum ya kendimi onada üzülüyorum..
cnm böyle karnının bi tarafında sert bi şekilde dayanıyor gibi oluyorsa yani sanki karnından çıkıcakmış gibi oluyorsa o kasılma oluyor cnm

hayrlı haberler ola yarın canım...sorma bu wc olayı fıtık etti benide.....topaç gibi kalkyrum bede wc ye gitsen ayrı dert gitmesen ayrı dert....aynen benimde akşama doğru gerilmeler başlyo bide bebişin areketleri sağ belime doğru geliyo bazen de tam börüme dedkleri yer mi oluyo nese tamda uylandığım yer orayı bazen gerdiryomu kasılıyomu acaip canım yanıyo sığmıyo belliki....annenin ellerine sağlık oh güle güle kirletin

tatlım güzel isimler anıl ve akın ohh ne güzel ya odası kıyafetleri herşeyi tam takır desene oh maşallah maşallah ..darısı benim başımaa

Canım kayınvalden ebe mi?
Çok biliyordur o zaman bu bebek bakım olaylarıyla ilgili olarak. Merak ettim doğum sonrası karışmaz inşallah sana.

Şöyle yıka, böyle tut falan diye

Canım kayınvalden ebe mi?
Çok biliyordur o zaman bu bebek bakım olaylarıyla ilgili olarak. Merak ettim doğum sonrası karışmaz inşallah sana.

Şöyle yıka, böyle tut falan diye

valla alırım kovayıda döküveririm başından aşağı ay cnm evet emekli ebe..torununa karışmazmı hiçççç ..çene sağlam ama bakamam ben diyo haspam.bi umrumda bi umrumda ooh ohh kendi annem kalıcak benimle şükür..ama ara sıra gelir gider sokar iğnelerini o eksik kalmaz bişeyden..görsen 1.50 boyu var türlü türlü huyu var..çene maşallah 1.90 ama belki dahada uzun
zaten bıktık ebelik hikayelerinden türkiyeyi gezmiş ama görmemiş işte,insanlıktan nasibini almamış,ilkokul mezunu annem ondan daha insandır..artık şu şöle doğurttum bunu böle doğurttum der durur..yandık

Son düzenleme:

Şanslısın cnm. Benim de açıkçası kimsenin ahkam kesmesine tahamülüm yok. O yüzden kimseyede ben büyüttüm torunumu dedirtmemek için ilk 2 yıl evde oturucam, kendim bakıcam çoçuğuma.

senın de annen geliyormuş daha rahat olursun.

haftasonu herkes bir yerlere kaybolmuş vala,ses seda yok, hafta içide ben yokum 30sayfanın altında yazmıyorsunuz kızlar, bu nasıl adalet:)

c.tesi dr a gittim ,kilosu yaşıtlarına göre epey ileride ...boyunu bu sefer sordum 47 cm dedi ...
doğumumu 15 aralıık (((((((
biizi aldı mı bi telaş ,annem bende, gecelikler havlular falan çıktı :)))
çarşaflar yıkanıyorr,ütülenicek ,danteller falan hehe çok komik
hastaneye giderken yanımda dantel çarşaf ve yastık kılıfıda koyucamkadıncağız o kadra yapmıştı bi daha nerde kullanıcam onlarııı,gönlü olucakk...
hastanede terlik olayını hiç düşünmemiştim ,bi gecelik bi pijama alıcam ,hastanede 2 gece kalınıyormuş ,şimdi yeter mi diye düşünüyorum ,inşallah havalar bari iyi olurda tek tesellim o olur :)

Maşaallah Esra moralinin yerinde olmasına çok çok sevindim.bizide bilgilendirdiğin için Ayrıca tşk.eşinin de biraz burnu sürtsün bu süreçte..hakkında hayrlısı olsun Allah'a emanet

seninkı 2012de gelmeye kararlı yani:)
annemde bana dantel çarsaf kadıfe kaplı yorgan felan serdirecek ama eve sererim hastanede o halımle umrumda olmaz heralde:)ama yastık kılıfı alabılırım haklısın
1pijam 1gecelık aldım bende zaten hastanede de verıyorlarmış doğuma gırmeden gıyılıyormuş...

Canım hayırlı olsun ne diyelim!
Bebeğin kilosu haftasına göre fazla oduğu için mi aralığa karar verdi doktorun anlamadım. Sezaryenle alıcak bu durumda heralde.
Neyse yavruşun hayırlısı ile gelsin de, önemli olan o. Tabi ki bir de senin sağlığın. Doğum hikayeni bekliyoruz heyecanla.

Neden erken doğum?? Sezeryanla mı olcak hayrlısı olsun hayrlı doğumların olsun Allah yardımcın olsun

ay canımm kolay gelsin sana ,erken doğum riskinmi vardıki sezeryanmı olucaksın

Merhaba annişler ve bebişler
32. haftamıza girdik artık nerdeyse
Sizinle durumumu paylaşayım
Nefes almada zorluk
Sık idrara çıkma
Gece yatakta sağından soluna dönerken kocişin pijamasını çekiştirerek dönmeye çalışma
Çarpıntı
Kendini taşıyamama
Reflü
Evdeki işleri yapamamanın verdiği mutsuzluk
Doğum tedirginlikleri
Sebepsiz ağlamalar
Cinsel hayata dahi üşenme ( Gücüm yok )
Cinsel organda baskı ve ağrı
Nasıl beğendiniz mi

sezeryan olacağını söyledim ,bebek döneli çok olmuştu zaten ,kafası 1 ay önce aşağıdaydı erken doğum riski yook inş.ama sezryan olacağıiçin ..
normal doğumum 6 ocak falandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…