slm canlarım,kuzumun arkadaşlarınada selambugün annemi ve kayınvaldemi alıp eşimin abisinin mezarına ve canım babamı görmeye gittik mezarlığa..yanlız kaynantörümü görmek bana yaramıyor..yüzüme ateş basıyor tüylerim dikiliyo bişey yapmasada ben onun yanında çok mutsuz hissediyorum kendimi..ki hemen iyi giyindinmi hasta etme kendini başlıyor hemen..zaten yıldızlarım almıyo kendisini,annem bile bukadar karışmıyo ama salça olucak yaa.iyide dese hazetmiyorum zaten..suratım düşüyo onun yanında.eşimide çoks eviyorum belli etmemeye çalışıyorum ona üzülür diye..neyse sonra kocişle gezdik dolaştık..karnım çok gergin davul gibi gerildi artık taşıyamıyorum besbelli çocuğu ,ablak ablak yürüyorum çok komik yaa midem deli gibi yanıyor ,rabbimin gücüne gitmesin ama iyice sıkıldım hamişlikten ama zamanında doğsun kuzuşum inş onu öpüp koklamak istiyorum artık belkide ondan.. vede gittikçe rahatsızlıklar artıyo..mide yanması karnım gergin ,devamlı tuvalete çıkıyorum falan ara sırada böyle ağrı falan oluyor sanırım yalancı kasılma..normal hayatıma geri dönmek istiyorum diycem ama bu artık mümkün değil biliyorum kuzular sayesinde hayatlarımız normal olmıycak onuda biliyorum
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Bugün benim doğum günümBana en güzel hediye babamın ameliyatının iyi geçmesi oldu , bebişimide sağlıkla kucağıma alırsam benden mutlusu yok öptümm kader arkadaşlarımı ve minnoşlarını
Çok geçmiş olsun tatlım ya. Umarım herşey yolunda gider bende erken doğum bekleyen ve hala çantasını hazır edememiş biri olarak söylüyorum bunları
İşten çıkayım öyle yaparız dedim alışverişi annemle, işten çıktım annem rahatsızlandı bu sefer.
Ama Allah'ın izniyle önümüzdeki hafta bitsin artık bu çile.
Hazır olmadığını düşündükçe içim kalkıyor
Sana da çok geçmiş olsun tekrar tatlım. Bol bol dinlen dedi bana doktorum ayakta kalma dedi ÖZELLİKLE...
Rahim ağzı uzunluğum kısa benimde o yüzden erken doğum bekliyor.
Ama benim minik kızım rahat içeride duruyoruz şimdilik bakalım
---
Herkese günaydınlar kızlar...
Mutlu huzurlu sakin dingin sağlık dolu bol tekmeli bir gün diliyorum hepinize...
Bu arada gece geç saatlere kadar konuştuğunuzu görüyorum:103::126:
Nasıl hamişsiniz kız, ya da ben nasıl bir insanın devrilip kalıyorum
Sonrada bu saatlerde hortluyorum
Merhaba arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun, yaşadıklarınaynı benim gibi, ben de salı günü güle oynaya gittim doktora. 5 hafta daha çalışabilir kağıdı alıp ilk defa de nst ye girecektim. Dediğin gibi 4-5 gündür de hep aaa totosunu dayıyo yok kafasını çıkarttı, bak nasıl da toplandı bi tarafa diye babasıyla konuşuyoduk.MEğer hepsi kasılmaymış.60 larda çıktı benim de kaılmalarım tabi hemen rapor yazdı doktor. Artık çalışmıyorum evdeyim ve dinleniyorum. Allahım umarım 36. haftayı doldururuz. Bizim durumumuzda ola tüm arkadaşlarıma geçmiş olsundiyorum kızlar. Ocak bebekleri gerçekten de aceleci çıktı walla :)
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Bugün benim doğum günümBana en güzel hediye babamın ameliyatının iyi geçmesi oldu , bebişimide sağlıkla kucağıma alırsam benden mutlusu yok öptümm kader arkadaşlarımı ve minnoşlarını
inş.
sen isim düşündünmü bebeklere ?
bi de cinsiyetleri neydi senin ?
sanırım odasını hazırladın ben daha bişey yapmadım
bir hafta sonra randevum var randevudan sonra inş. başlamayı düşünüyorum ben de
Canım Allah rahmet eylesin tüm ölmüşlerimize, Mekanları Cennet olur inşallah.
NE kadar takmamaya çalış desem de olmuyor biliyorum ama kendin ve bebişinin streslenmemesi için boşver de geç. Benim kv. de çok iyidir iyiliğine ama normal de de yapısı gereği herşeye karışır ( Sanırım 3 erkeği yönetme telaşından olsa gerek bu huyu da yerleşmiş işte ) Benim bir de tüp bebek olduğu için öyle yapma şöyle yapma, aman ağır taşıma, aman uzanma, bazen bayıyor tersleyince de üzülüyorum ama sabrımı taşırıyor bazen. Diyorum mecbur yapıyorum yaptığım şeyleri eşim sağolsun neredeyse 7/24 çalışıyor. Mecburen herşey bende o yüzden dikkat ediyorum tabi bende Allaha emanetiz hepimiz. Gerçi bu ara biraz daha zorlanıyorum normal yürüyüşte bile sanki göbeğim aşağıya düşüyor gibi acıyor. Tuvaleti hiç demiyorum zaten , benim 4, aydan beri neredeyse çok sık geliyor tuvaletim. Habire Wedat la Cevdet i ziyaret ediyorum :))))
Şu kasılam mevzusu benide tedirgin ediyo yaw herkes hareketleri yalancı kasılmaymış dedikçe. Acaba benim hareket sandığım şeyt kasılma olabilir mi idye dr. a bir görünmeyi düşünüyorum. Ne olur ne olmaz :))))
Herkese iyi pazarlar diliyorum kızlarr..çok giremiyorum nete, girdiğimde de okuyayım derken bi bakmışım çok zaman geçmiş sonra da kalıyo yazamıyorum size :126:
son haftalara geldik artık, benim de yarın doktor kontrolum var bakalım hayırlısı.. ben gece tam 7 kere tuvalete kalktımartık iyice kalitesizleşti gece uykularım sonra
da strese giriyorum, huzursuzluk oluyo çok bende çünkü yatağa yatıp kalkmak işkence benim içinn..gündüz iyi de akşama doğru özellikle gece karnımda gerilme çok oluyo...
yarın inşaallah bunların hepsini anlatacam doktoruma.. Annemle babam geldi 1 haftalığına, annem çoğu şeyi halletti çok şükür evimi de tertemiz yapıp gitti..
artık doğuma gelecek inşaallah.. normalde benim 5 ocak son ama bana kızım aralık sonu gelecekmiş gibi geliyo hadi bakalım hayırlısı..
tatlım güzel isimler anıl ve akınCanım tam olarak karar vermedik ama anıl ile akın olabilme ihtimali yüksek gibi :)
Canım geçen hafta doğum iznine ayrıldım zaten 30.haftamda.Bitti çok şükür,odaları,kıyafetleri hazır.Hepsi yıkandı,ütülendi.İnşallah bir ara foto çekip paylaşırım.Ne olur ne olmaz diye,biraz erken oldu ama hazırladım,erken doğarlar felan Allah korusunda...
.
cnm aynen benimkide senelerce yönetmiş evdekileri.emekli ebe kendisi hastanedede emir vermeye alışmış..hep onun huyundan suyundan gidiceksin..dün akşam yine 11:00de aradı bizi uyumadınız dimi diyo hey Allahım yaa..tvde bişey çıkıcakmış ona bakın diyo hey Allahımm ..annesi tabi arıycak ama hiç yeri ve zamanı yok kadının..umrunda değil ki oğlu evliymiş değilmiş onun oğlunu elinden aldım ben öyle düşünüyo,kapasitesi öyle çalışıyo kadının..ne diyim Allah çok büyük..bide böyle ben bi laf anlatırken dinlemez kadın sevmiyo beni işte sırf oğlu ona laf sölemesin kızmasın diye seviyo gibi gözüküyo..çokta umrumda çünkü ben ondan nefret ediyorum..bugün yine laf anlatıyom başka yerlere bakınıyo...zaten 10 günde bir görüşüyorum çocuğum olsun okadarda gitmiycem ahdım var..zaten onun derdi oğlu..eşimde sık gitmemi istemiyo ben salak gibi gideyim diyorum yine ama hep üzülen ben oluyorum sonra..neyse amaaaaaannnn onu böyle kaale alıp dedikosunu yapıp günaha sokuyorum ya kendimi onada üzülüyorum..
cnm böyle karnının bi tarafında sert bi şekilde dayanıyor gibi oluyorsa yani sanki karnından çıkıcakmış gibi oluyorsa o kasılma oluyor cnm
Canım kayınvalden ebe mi?
Çok biliyordur o zaman bu bebek bakım olaylarıyla ilgili olarak. Merak ettim doğum sonrası karışmaz inşallah sana.
Şöyle yıka, böyle tut falan diye
valla alırım kovayıda döküveririm başından aşağıay cnm evet emekli ebe..torununa karışmazmı hiçççç ..çene sağlam ama bakamam ben diyo haspam.bi umrumda bi umrumda ooh ohh kendi annem kalıcak benimle şükür..ama ara sıra gelir gider sokar iğnelerini o eksik kalmaz bişeyden..görsen 1.50 boyu var türlü türlü huyu var..çene maşallah 1.90 ama belki dahada uzun
zaten bıktık ebelik hikayelerinden türkiyeyi gezmiş ama görmemiş işte,insanlıktan nasibini almamış,ilkokul mezunu annem ondan daha insandır..artık şu şöle doğurttum bunu böle doğurttum der durur..yandık
merhaba kızlar bana destek olan herkese çok teşekkürler. henüz kendime gelebilmiş değiilim internete giremedim.kısaca bilgilendirmek istedim sizleri merakta bırakmayayım diye.
sevgili eşimin zırvalamasından sonra ailemi aramıştım. sağolsunlar amcalarım halalrım ve annemler geldi. büyük olan amcam evden içeri girmedi hepsi dışarda beklediler. ortanca amcam ben konuşucam dedi. eşim zahmet edip yukardan indi. amcam ona dediki. kısa ve öz konuşucam. esra bizim gözbebeğimiz ilk yiğenimiz, sevgi dolu bir çocukluk geçirdi başarıyla dolu bi hayatı oldu. herzaman onu destekledik ve arkasında durduk bziim yüzümüzü yere eğen hiç bir davranışı olmadı. ama sen öyle büyük ithamla yaklaştınki dedğin namussuz lafının arkasında durup ispatla bende kafasına bi tane sıkim can parçasının şurada azraili olim. ama dedi o ağızdan çıkan iftira ise bir daha bu kızın yüzünü göremezsin ayağının altını öpsen aile kurulmadan senin yanına gelemz. boşanma davasını aç evrakalrını gönder işi bitsin. hiç bişi demedi eşim kala kaldı amcamdan korktu sanırım.
neyse antebimize döndük. babam herkesi tembihlemiş kimse soru sormasın konuyu açmasın diye. bir haftadır bizim evde.. herkes işinden izin almış kuzenlerim büyüklerim.birde süpriz yapıldı. babam en yakın dostumu o elinde rakı kadehi olan can parçam arkadaşıma gel demiş. ben içeri girdim bi baktım iki saat sonrada cancağzım yanımda oda izin almış evimizi bi görseniz karnaval yeri gibi, en sevdğim yemekler sohbetler kuzenler torunlar büyük amcalar herkes bizde, şenlik kahkahalarla dolu bu haftayı canım ailemi bana olan desteklerini ömrümün sonuna kadar unutmiycam.babam telimi kapatmamı istedi yeni bir hat aldı. dün gece bi boşlukta eski hattımı açtım eşim bana 247 mesaj çekmiş bu bir haftada. pişmanlıklar üzüntülerle dolu. cevap yazmadım amam mesajların hepsini okudum kapadım. kayınbabam babamı defalarca aramış babam açmamış. en sonunda kayınbabam büyük teyzemin kocasını aramış. eniştemde demişki biz size bir emanet verdik emanete ihanet ettiniz.aldık geri emaneti. kızımızı yolda bulmadık ağaç kovuğundanda çıkmadı ama edilen terbiyesizlik size yakışmadı be demiş. ya ben bunların hepsini yerim yerimmmmmmm. moralim yerimde kızlar.benim için endişe etmeyin artık kimseye tahammül etmek zorunda değilim. eşimin birtek sevgisine ihtiyacım vardı benim. oda onu veremedi. artık düşünme sırası onda. boşanma konusunda babam düşün dedi kararın ne olursa seni aynı şekilde destekliycez. ama doğumdan sonra bekle kafan yerine gelsin ancak o zaman sağlıklı karar alırsın dedi. tamam dedim. şimdilik başıma gelenleri düşünmüyorum bu durumuda bebişkom doğupta lohusalığım bitinceye kadar değerlendirmiycem.
benden bu kadar muhtemelen bu haftada giremiycem nete bağa gidicez. herhangi bi gelişme olursa bilgilendirirm sizi. hepinizi çok öpüyorum sizde benim ailemsiniz. rabbim hepimizi kazadan beladan korusun hayırla bebişlerimizi kucağımıza alamayı nasip etsin.
i
c.tesi dr a gittim ,kilosu yaşıtlarına göre epey ileride ...boyunu bu sefer sordum 47 cm dedi ...
doğumumu 15 aralıık(((((((
biizi aldı mı bi telaş ,annem bende, gecelikler havlular falan çıktı :)))
çarşaflar yıkanıyorr,ütülenicek ,danteller falan hehe çok komik
hastaneye giderken yanımda dantel çarşaf ve yastık kılıfıda koyucamkadıncağız o kadra yapmıştı bi daha nerde kullanıcam onlarııı,gönlü olucakk...
hastanede terlik olayını hiç düşünmemiştim ,bi gecelik bi pijama alıcam ,hastanede 2 gece kalınıyormuş ,şimdi yeter mi diye düşünüyorum ,inşallah havalar bari iyi olurda tek tesellim o olur :)
c.tesi dr a gittim ,kilosu yaşıtlarına göre epey ileride ...boyunu bu sefer sordum 47 cm dedi ...
hastaneye giderken yanımda dantel çarşaf ve yastık kılıfıda koyucamkadıncağız o kadra yapmıştı bi daha nerde kullanıcam onlarııı,gönlü olucakk...
hastanede terlik olayını hiç düşünmemiştim ,bi gecelik bi pijama alıcam ,hastanede 2 gece kalınıyormuş ,şimdi yeter mi diye düşünüyorum ,inşallah havalar bari iyi olurda tek tesellim o olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?