hayrlı haberler ola yarın canım...sorma bu wc olayı fıtık etti benide.....topaç gibi kalkyrum bede wc ye gitsen ayrı dert gitmesen ayrı dert....aynen benimde akşama doğru gerilmeler başlyo bide bebişin areketleri sağ belime doğru geliyo bazen de tam börüme dedkleri yer mi oluyo nese tamda uylandığım yer orayı bazen gerdiryomu kasılıyomu acaip canım yanıyo sığmıyo belliki....annenin ellerine sağlık oh güle güle kirletin
c.tesi dr a gittim ,kilosu yaşıtlarına göre epey ileride ...boyunu bu sefer sordum 47 cm dedi ...
doğumumu 15 aralıık(((((((
biizi aldı mı bi telaş ,annem bende, gecelikler havlular falan çıktı :)))
çarşaflar yıkanıyorr,ütülenicek ,danteller falan hehe çok komik
hastaneye giderken yanımda dantel çarşaf ve yastık kılıfıda koyucamkadıncağız o kadra yapmıştı bi daha nerde kullanıcam onlarııı,gönlü olucakk...
hastanede terlik olayını hiç düşünmemiştim ,bi gecelik bi pijama alıcam ,hastanede 2 gece kalınıyormuş ,şimdi yeter mi diye düşünüyorum ,inşallah havalar bari iyi olurda tek tesellim o olur :)
Merhaba annişler ve bebişler
32. haftamıza girdik artık nerdeyse
Sizinle durumumu paylaşayım
Nefes almada zorluk
Sık idrara çıkma
Gece yatakta sağından soluna dönerken kocişin pijamasını çekiştirerek dönmeye çalışma
Çarpıntı
Kendini taşıyamama
Reflü
Evdeki işleri yapamamanın verdiği mutsuzluk
Doğum tedirginlikleri
Sebepsiz ağlamalar
Cinsel hayata dahi üşenme ( Gücüm yok )
Cinsel organda baskı ve ağrı
Nasıl beğendiniz mi
Nefes almada zorluk
Sık idrara çıkma
Gece yatakta sağından soluna dönerken kocişin pijamasını çekiştirerek dönmeye çalışma
Çarpıntı
Kendini taşıyamama
Reflü
Doğum tedirginlikleri
Sebepsiz ağlamalar
Nasıl beğendiniz mi
korktuğun içinmi sezeryan oluyosun tatlımsezeryan olacağını söyledim ,bebek döneli çok olmuştu zaten ,kafası 1 ay önce aşağıdaydıerken doğum riski yook inş.ama sezryan olacağıiçin ..
normal doğumum 6 ocak falandı
inat edincede olmuyo canım ya idrar torbam çok ağryo bişi oluyosağol canımmaynen yaa bazen inat ediyorum gitmeyecem diye ama olan gene bana oluyo, biraz daha durursam altıma kaçıracam sanıyorum halbuki yaptığım iki damla idrar mecbur gidiyorum uflaya puflaya
bebeğim benim de canımı yakıyo artık, Allah'ım sabır diyorum çıkınca hesabını sorucam
ççok beğendimMerhaba annişler ve bebişler
Nefes almada zorluk
Sık idrara çıkma
Çarpıntı
Kendini taşıyamama
Reflü
Doğum tedirginlikleri
Sebepsiz ağlamalar
Nasıl beğendiniz mi
c.tesi dr a gittim ,kilosu yaşıtlarına göre epey ileride ...boyunu bu sefer sordum 47 cm dedi ...
hastaneye giderken yanımda dantel çarşaf ve yastık kılıfıda koyucamkadıncağız o kadra yapmıştı bi daha nerde kullanıcam onlarııı,gönlü olucakk...
hastanede terlik olayını hiç düşünmemiştim ,bi gecelik bi pijama alıcam ,hastanede 2 gece kalınıyormuş ,şimdi yeter mi diye düşünüyorum ,inşallah havalar bari iyi olurda tek tesellim o olur :)
Nefes almada zorluk
Sık idrara çıkma
Çarpıntı
Kendini taşıyamama
Reflü
Doğum tedirginlikleri
Sebepsiz ağlamalar
Nasıl beğendiniz mi
kendimi buldum yazdıklarında o derece yanii
Nefes almada zorluk
Sık idrara çıkma
Çarpıntı
Kendini taşıyamama
Reflü
Doğum tedirginlikleri
Sebepsiz ağlamalar
Nasıl beğendiniz mi
inşallah canım ben de sabırla bekliyorum evet havalar soğudu artık hiç çıkmıyorum evden hatta yataktan mı demeliyim, ev sıcak allahtan
inşallah canım inşallah doğumdan önce ki son terapiyi de atlatırım ve sorunsuz bir doğum olur bakalım her şey 35. hafta belli olacak belki son seansı vermezler
canım benim çok geçmiş olsun benim de ilk evime hırsız girmişti çok büyük travma gerçekten evlerden ırak hele hele sen evdeyken Allah korumuş canım çok dikkat et
yaa valla bizim devletin işi de zor Allah güç kuvvet versin bazen adaletsiz vergi sistemine söyleniyorum ama ne kadar çok hasta var, muhtaç ihtiyaçlı insan var memlekette hele hele bizim ki gibi büyük hastalığı olanların tüm ilaçlarını devlet karşılıyor, kemoterapide bir torba ilaç veriliyor bize hepsini devlet ödüyor, devlet hastanesinde de para ödemiyoruz, eee şimdi doğum izni falan derken maaşımı da alıyorum çok şükür o da olmazsa ben ne yaparım, ama dua ediyorum Rabbim iyileşip devlete faydalı bir memur olmayı nasip etsin bana, borcumu ödeyeyim diye. Benim bir akrabam Alman bir ilaç firmasında çalışıyor firma isyan ediyormuş bizim ülkemizde ilaç fiyatlarını çok düşük tutuyormuş bakanlık, bir de bizin ülkemizde ilaç temin etmek daha kolaymış, yurt dışına giderken arkadaşım ilaçlarını stoklayıp gidiyordu orda pahalı diye...
yani bu açıdan iyi bizim ülkemiz ama devletin işi zor gerçekten...
canım benim kıyamam sana yaparsın hepsini zaten bunlar çok zor işler değil ben de daha yıkama ütüleme çanta hazırlama işlerine girişemedim başta her şeyi haldır haldır yapıyordum ama şimdi biraz da ağırdan alıyorum nasılsa yapılır ya sen sıkma tatlı canını kuzu...
benim pek büyümedi başta acıyorlardı sertti ama şimdi yumuşak ağrı da yok yanlız etrafı resmen kapkara oldu uçları da çatladı garipler hazırlık yapıyorlar süt olsun diye ama boşuna hazırlık kesecekler sütümü :26:
hele reklamlarda hastanelerde falan anne sütü şöyle anne sütü böyle mutlaka emzirin olmazsa olmaz falan diye tanıtımlar çıkıyor ya nasıl içim buruluyor anlatamam ama nasip yavruşum şansız bu konuda neyse başka konularda talihli olsun çok sağlıklı olsun mesela...
ayy yavrum neler yaşamışsın okurken gözümde canlandı resmen çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz ama ilaç konusunda korkma dr doğru demiş sen iyi olmazsan bebek de iyi olmaz hem ilaçlar doğrudan zararlı diye bir şey yok sadece denenmedikleri için bilinmiyorlar zararı olmaz bence, geçmiş olsun canım tekrar tekrar...
ben yarın cuma ya o zaman kaynatacağım hem de kendim yapmayı niyetledim, evlendiğimden beri her yıl yaparım güzel bir gelenek bence hem de kazan kadar büyük bir tencerem var bir tane onla yapar herkese dağıtırım zaten ben çok bol kepçeyimdir o yüzden tarif vermeyeyim
bu tencere ile ilgili de bir şey anlatayım çeyizlik tencere takımının en büyük parçası bu ilk gördüğümde ben bunu ne yapacağım ya, bir gün oğlum olursa sünnetinde pilav pişiririm ancak diye söylenmiştim herkes çok gülmüştüher sene aşure kaynatırım onunla bakalım bir gün oğlumun sünnetine pilav pişirmek de nasip olur belki, duam kabul olur
ama ben aşureyi beyaz severim incir ya az katarım ya hiç koymam bir bardak süt koyarım hem lezzetli olur hem rengi açılır, portalak kabuğu mutlaka koyarım üzerine de nar tanesi olmazsa olmaz
aşureyi hem çok severim hem de çocukluğumdan kalan güzel bir anekdot olduğu için yaşatmaya çalışıyorum, Allah kabul etsin...
Nefes almada zorluk
Sık idrara çıkma
Çarpıntı
Kendini taşıyamama
Reflü
Doğum tedirginlikleri
Sebepsiz ağlamalar
Nasıl beğendiniz mi
iyi geceler hanımlar nasılsınız bikaçgündür takip edemiorum griptim yatak döşek attım neyseki daha iyiyim şimdi.bu haftalarda genelde hepimizin şikayetleri aynı heralde.1.olarak karında kasılma var çok fazla.bazı arkadaşlarda bunun sebebi sancı çıkmış.buda beni korkuttu biraz.sonra sık wc ye çıkma bndede war.nefes darlıgı uykusuzluk saga sola dönerken zorluk..eza aynen yürümede zorluk.bnde zor doğruluyorum artık.allah hepimiz yardımcısı olsun..
sezeryan olacağını söyledim ,bebek döneli çok olmuştu zaten ,kafası 1 ay önce aşağıdaydıerken doğum riski yook inş.ama sezryan olacağıiçin ..
normal doğumum 6 ocak falandı
Sanırım bütün bunlar doğumun yaklaşmasıyla ilgili 2 gündür bende almaktan bir hal oldum, tabiki sebepsiz. Sürekli eşime sarıyorum, canım hiçbirşey yapmak istemiyorBir tanede kızım var, sürekli benimle ilgili tedirginlik yaşıyor. Benide ençok o etkiliyor. Evde onu bırakıp gitmek zor gelecek bu sefer. Allah yardımcımız olsun.
sık idrara çıkma
gece yatakda sağa sola dönerken baya baya zorlanma
allaha şükür bende olanlar bunlar
ama be beğenmedim canım ya
korktuğun içinmi sezeryan oluyosun tatlım
inat edincede olmuyo canım ya idrar torbam çok ağryo bişi oluyobugün mesela wc ye gittiğim sayının haddi hesabı yok gündüz sorun değil ama gece kötü yavv
ççok beğendimkendimi buldum yazdıkalrında
Bende 34+2 deyim cidden fazlası var eksiği yok yaşlı nine gibi hissediyorum kendimi :)
Ay canım ay.... En az 5 madde uyumlu bana valla. Özellikle kocişin pijaması çekiştirerek dönmeye çalışma kısmına bayıldım
Ben geldimmmm canlarım benim üşenmedim okudum valla hepsini nasıl olsa artık kocaya yemek yap evi temizle derdim yok hehehehe moralim çok iyi sizlerin ve ailem sayesinde dostlarıma gelince bu konuyu onlarla paylaşmadım.evimdeyim güzel odamda bizim şekerler yavaş yavaş dönmeye başladılar yaşadıkları şehirlere herkeste aynı muhabbet bi telefonun yeter kuş olur geliriz .güzel bi pazar kahvaltısından sonra şimdi annişkoyla evde yanlız kaldık bebişimin eşyalarını halam yıkadı ütüledi benim odaya yerleştirdi .yarın atölyeye gidicem biraz çalışarak eşimde ilgili yaşadıklarımı üstümden atıcam.burdaki doktorumla doğum üstüne konuşma vaktide geldi.en son eşimle iken bir türlü aldıramadığım hazırlıklar içinde salı günü babamla çıkıcAz alışverişe.oğluşa bi oda alalım en janjanlısından .eşime gelince kendince bab abuk sabuk mesajlar çekiyor .hiö takmıyorum cevap yazmıyorum.zaten eski hattım kapalı bende Arada bi açınca mesajlar geliyor toplucA. Görüncem arıyor kızcağız bir çözüm olur mu derdinde ama .söz ağızdan bir kere çıkıyor kalp bir kere kırılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?