2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

sağol canımm aynen yaa bazen inat ediyorum gitmeyecem diye ama olan gene bana oluyo, biraz daha durursam altıma kaçıracam sanıyorum halbuki yaptığım iki damla idrar mecbur gidiyorum uflaya puflaya

bebeğim benim de canımı yakıyo artık, Allah'ım sabır diyorum çıkınca hesabını sorucam

aa yaklaşmış senin de.. hadi Allah kolaylık versin canım, inşaallah kolaylıkla olur doğmumun..

Sanırım bütün bunlar doğumun yaklaşmasıyla ilgili 2 gündür bende almaktan bir hal oldum, tabiki sebepsiz. Sürekli eşime sarıyorum, canım hiçbirşey yapmak istemiyor Bir tanede kızım var, sürekli benimle ilgili tedirginlik yaşıyor. Benide ençok o etkiliyor. Evde onu bırakıp gitmek zor gelecek bu sefer. Allah yardımcımız olsun.

sık idrara çıkma
gece yatakda sağa sola dönerken baya baya zorlanma
allaha şükür bende olanlar bunlar
ama be beğenmedim canım ya
sezeryan olacağını söyledim ,bebek döneli çok olmuştu zaten ,kafası 1 ay önce aşağıdaydı erken doğum riski yook inş.ama sezryan olacağıiçin ..
normal doğumum 6 ocak falandı
korktuğun içinmi sezeryan oluyosun tatlım

inat edincede olmuyo canım ya idrar torbam çok ağryo bişi oluyo bugün mesela wc ye gittiğim sayının haddi hesabı yok gündüz sorun değil ama gece kötü yavv

ççok beğendim kendimi buldum yazdıkalrında

şuan yetenek sizsinizde şapkalı bi gerizekalının türk sanat müziğini nasıl rezil ettiğini izliyorum..tövbe yarabbim insanlar nasılda kendini salak durumuna düşürüyor sanki zeki müren insanların arasına karıştı adam öyle söylüyor şarkısını,seside dötüm gibi

cnm niye öyle bir önce oluyo doğum?yazdıklarından anladığım kadarıyla ters bi durum yok.

iyice heyecan yapmışsınız ama ne hoş bi telaş bu.hadi hayırlısı olsun.sağlıkla doğsun inşallah

niye bu kadar erken ki? önde gitsin gelişimi ne olacak.. benim kızımın da hep öndeydi kilosu fazlaydı, üstelik boyunun epey maaşallahı wardı.. normal haftamda doğurdum.. görümcemin oğlunun da aynı şekilde hatta o 4.350 gr doğdu haftasında..
tabi hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla al kucağına..

Son düzenleme:

kendimi buldum yazdıklarında o derece yanii

iyi geceler hanımlar nasılsınız bikaçgündür takip edemiorum griptim yatak döşek attım neyseki daha iyiyim şimdi.bu haftalarda genelde hepimizin şikayetleri aynı heralde.1.olarak karında kasılma var çok fazla.bazı arkadaşlarda bunun sebebi sancı çıkmış.buda beni korkuttu biraz.sonra sık wc ye çıkma bndede war.nefes darlıgı uykusuzluk saga sola dönerken zorluk..eza aynen yürümede zorluk.bnde zor doğruluyorum artık.allah hepimiz yardımcısı olsun..

Bende 34+2 deyim cidden fazlası var eksiği yok yaşlı nine gibi hissediyorum kendimi :)

canm neden kesecekler sütünü??????

Canım telaşın başlamıştır senin. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah seni.

Ama sanki 15 Aralık erken gibi geldi bana. BDT 6 Ocakmış sonuçta.

Benim doktorum sezaryanı bile 39. haftadan önce yapmıyor erkek diye. İçeride ne kadar durursa akciğer gelişimi için o kadar iyi dedi.

Vardır elbette doktorunun bir bildiği tabii..

Ay canım ay.... En az 5 madde uyumlu bana valla. Özellikle kocişin pijaması çekiştirerek dönmeye çalışma kısmına bayıldım

Canım çok geçmiş olsun. Havalar biden buz kesti. Cidden dikkat edip hasta olmamak gerekiyor. Üşütmeyeyim korkusundan ayaklarımdan patiklerimi eksik etmiyorum ben

sezeryan olacağını söyledim ,bebek döneli çok olmuştu zaten ,kafası 1 ay önce aşağıdaydı erken doğum riski yook inş.ama sezryan olacağıiçin ..
normal doğumum 6 ocak falandı

canim neden sezeryan oluyorsun bilmiyorum ama cok erken bi tarih vermis bence benim ikizlere bile oyle tarih vermiyor doktorum bence sen bunu bi daha konus kendilerini riske atmak istemiyorlar tamam ama haftasi erken oluyo bir yabanci sitede gormustum gecen o bebegin tam 40 haftaya ihtiyaci var diye 40 neden saymis hakkinizda hayirlisi olsun

Ben geldimmmm canlarım benim üşenmedim okudum valla hepsini nasıl olsa artık kocaya yemek yap evi temizle derdim yok hehehehe moralim çok iyi sizlerin ve ailem sayesinde dostlarıma gelince bu konuyu onlarla paylaşmadım.evimdeyim güzel odamda bizim şekerler yavaş yavaş dönmeye başladılar yaşadıkları şehirlere herkeste aynı muhabbet bi telefonun yeter kuş olur geliriz .güzel bi pazar kahvaltısından sonra şimdi annişkoyla evde yanlız kaldık bebişimin eşyalarını halam yıkadı ütüledi benim odaya yerleştirdi .yarın atölyeye gidicem biraz çalışarak eşimde ilgili yaşadıklarımı üstümden atıcam.burdaki doktorumla doğum üstüne konuşma vaktide geldi.en son eşimle iken bir türlü aldıramadığım hazırlıklar içinde salı günü babamla çıkıcAz alışverişe.oğluşa bi oda alalım en janjanlısından .eşime gelince kendince bab abuk sabuk mesajlar çekiyor .hiö takmıyorum cevap yazmıyorum.zaten eski hattım kapalı bende Arada bi açınca mesajlar geliyor toplucA. Görüncem arıyor kızcağız bir çözüm olur mu derdinde ama .söz ağızdan bir kere çıkıyor kalp bir kere kırılıyor

Evet doğum yaklaşıyor muhtemelen ondandır canım...

Aaa niye beğenmedin Gamzecim Aman maşallah sendekiler bu kadarla kalsın tatlım.

ççok beğendim kendimi buldum yazdıkalrında

+ ---> Bunun gibi bişey hissediyorum

Bende 34+2 deyim cidden fazlası var eksiği yok yaşlı nine gibi hissediyorum kendimi :)

Ay evet içim çekilmiş sanki

Ay canım ay.... En az 5 madde uyumlu bana valla. Özellikle kocişin pijaması çekiştirerek dönmeye çalışma kısmına bayıldım

Adamın pijamalarını sündürdüm Milsacım ya
Napalım dayanıyoruz az kaldı...

Hoşgeldin essiracım.
Eşin neden abuk subuk mesajlar atıyor :26:
Sen hazırlıklarının keyfini sür canım. :114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…