2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

sen bayagı kararlı görünüyorsun
bebişin ve senin hakkında hayırlısı olsun canım, Allah güzel hayırlı olanı kolaylaştırsın sana
mutlu olmana sevindim

sanki beni anlattın gibi canım

Canım hakkında en hayırlısı ne ise o olsun.Ama bence eşine bir şans daha ver.Tamam,laf ağızdan bir kere çıkar ama sonuçta ortada bebeğin var ve doğuma az kaldı.O en güzel günleri bebişinin babası olmadan geçirmek,bence hiçte mutlu etmez insanı.İnşallah en güzel,en özel ve en mutlu günümüz olacak olan bebişlerimizi kucağımıza alacağımız an bence eşinle birlikte olmalı,ayrıca kendi evinde olmanın tadını hiçbir şey vermez.

canım hoşgeldin iyi olmana gerçekten sevindim oğlun için hayatın keyfini çıkar moralini yüksek tut facede ki kızlar da seni çok merak ediyor oraya da haber verelim çok mükemmel bir aileye sahipsin bunun değerini bil inş Rabbim hakkında hayırlısını verir biz hep yanındayız...

günaydınlar güzel annişler ve kuzucukları hepinize güzel haberler alacağınız bir hafta diliyorum

canim mutlu olmana cok sevindim sadece bebisini dusun simdilik karsilik vermemen cok guzel olmus daha bi uzuluyordur boyle hakkinizda hayirlisi olsun kendine ve kuzuna cok iyi bak..

kızlar günaydın ........2 gündür hiç iyi değilim.oğluşum fazla hareketli ve göbeğimde kasıklarımda sıksık sancı varhepm vardı bunlar ama 2 gündür nerdeyse sürekli hareket ediyor.bir huzursuzluğu var herhalde oğluşumun......sizlerdede varmı ya.....

günaydın o sancılar ne zamandır var bende ama hareketlerinde değişme yok bişey diyemiyorum bilen biri çıkar inşallah

Selam kızlar
huzurlu ve saglıklı haftalar diliyorum herkese
nasılsınız? sizde de sıcak basmalar basladımı ben bazen yanıyorum içim yanıyor diyebilirim su içiyorum içiyorum gecmiyor lohusalıktaki gibi sıcak basıyor Allah yardımcımız olsun

Senin adına çok sevindim, ailenide gerçekten çok taktir ettim. Ne güzel bütün ailen yanında. Herşey gönlünce olsun senin ve bebeğin için.

Aslında bu haftalarda bebek daha çok büyüdüğü için hareketlerini daha sert hissederiz ama için rahat değil ve hareketleri çok farklıysa hastaneye gidip nst ye girebilirsin bence bebekte bir huzursuzluk varsa kalp atışlarından belli oluyor. Sonuçta doktorlarda hareketlerine dikkat edin bir sıkıntı olursa hemen gelin diyorlar.

Kızlar günaydın,hepinize mutlu,huzurlu,bol tekmeli haftalar diliyorum Ben kaç gündür giremiyorum nete,o yüzden neler yaptınız bilemiyorum,bebeklerine ve kendilerine ciciler alanları Allah'ım güle güle kullanmayı nasip etsin,bütün hasta arkadaşlarada şifa versin.Benim çarşamba günü adet ağrısı gibi ağrılarım ve karnımda sertleşme vardı,ama genelde olan şeyler diye pek üstünde durmadım,perşembe günü de kanamam oldu,doktorumu aradım,erken doğum riskim olduğu için hemn gelmemi istedi.Muayene etti,oğluşum başı falan dönmüş,geliyomuş artık,hemn hastaneye yatırdılar ve iğne,ilaç ve serumlarla doğumu durdurdular.Şu an evdeyim ama tuvalet ihtiyacı dışında ayağa kalkmam yasak2 hafta daha sabredin dedi doktorumuz bakalım artık hakkımızda hayırlısı:114:

benimde öyle caım 2-3 gündür özellikle gece uyumuyo benide uyutmuyo ...acaba diyrum açım ondanmı yemek yiyp yatmak istemyrum süt içip yatyrum yine banamısın demyro.değişik harekeler belimde geziyo hep ve bel çevremde kalp atışı gibi bişi duyuyrum hayrdır inşallah ...bugn doktra gidicem sorucam bunu......hayrlısıyla bi doğuraydık ya çok koorkyrum ona bişi olur die..arkadaşım hamileymiş yeni öğrendim çok sevindim daha minnak o zamanki duygularım geldi aklıma aman ya düşerse teleşı offf allahım evlat acısıyla sınama kimseyi....

sağol canım....valla o sıcakları ben henüz hissedemedim.....hala donuyorum .amin allah yardımcımız olsun gittikçe zorlaşıyomuş gerçekten ama zamanı gelince buda biitcek rahata ericez inşallah

günaydın hanımlarr ......nasılsınız...ben uykum olmasına rağmen benim minik cadı durmadı.kalktım süt içtim ama zaten kalkıcaktım....arkidişe kahvaltya gidicem.....ordanda hop hastahaneye...bebeğin hareketleri acaipleşti yahu...allahım sen koruu onu lütfeeeen..bugün bebeğini görüceklere selam olsunnn allah güzel haberlele gelmelerini nasip etsin hepinizi öpyrum canlarım.

Günaydın kızlar :)

bu cumartesi son kez pazara çıktım bundan sonra bi daha çıkabilicemi sanmıyorum çünkü sık sık wc sıksııyorum
sonracıma karnım kasılıyo bu hafta bebek şekerlerim için kurdele almam gerekıyo diye ve bi arkadasa ev hedıyeıs bakmak
için öyle kızkardeşimle çıktım cumartesi ama yok bundan sonra evdeyim hacı :)

pazar günü misafirlerim vardı anneminde kardeşiminde gelelim yardım edelim teklifini geri cevirdim
kardeşim geldı akşam yorulmusun ben sana geleım dedim dınlemıosn ki dio :) zaten servsi çayı fln da hep kardesım halletti
sağolsun misafir gibi yerımden kalkmadım sözde ev temzıledim yemek yaptım ama eşim halletti çoğunu
sonrada sırtım ağrıyo yoruldum diye masaj yaptırdım adama eheuehe

bi de kocişim ev temizliğinde level atladı
dün ilk kez bu kapılar nası böyle el izi oluyo sanki evde bizden başakları gelip kapıları elliyo
diye söylene söylene kapıları sildi "ben söylemeden"cd raflarıdna cdleri tek tek tozunu aldı
şu holu salonu boyatalım bak ne güzel olcak fln dedi
böyle ayrıntılı temzılık yaptı çok duygulandım ağlıycaktım nerdeyse

bebişim artık içerde çok sıkıldı galiba devamlı kafayı aşşa tarafa dayıyp duruyo dün akşam birden ordan çıkıcanı fln düşündüm
ay içim bi garip oldu bu arada vatana millete hayırlı olsun benim de aşağı tarafım acımaya başladı artık
bayadır beklıyodum ama daha yenı basladı ara ara oluyo :) hepimiz sağlıkla doğururuz inşallaahhh :)

maşallahh yavruyaa oynuyo annesi napsın yaa minnak prenses :)

canım valla annem beni koştururken doğurmuş
pazara çıkmış yagmur yagıyomuş bi de aralık ayı eve gelmiş yemek yapmış bulaşık yıkamış
gece sancısı gelmsı uyanmıs nevresımelri değiştirmiş hanı doğururm diye sonra şekere ayva koymuş akşamdan reçel yapmak için
onu kaynatmış hazır olsun die tam limonu sıkıcagı zaman fena sancı gelmsı ancak o zmn babamı uyandırmıs
hadı hastaneye bebek gelıo die gıtmısler de doğmuşum yani işleri arasında doğuruvermiş annem ehehe
annemin ailesi hep samsunda oldugu istanbulda yalnız oldukalrı için napsın her ısımı bitirym demiş :)

iyi olmana çok sevındım canım moralin böyle hep yüksek olsun :)

inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Ayşe'cim dünya iş yapmışsın hala iş yapmadım neden oldu acaba diyorsun.
Ben o saydıklarının onda birini yapınca kalkamıyorum daha o gün. :26:

ama çok yormadım kendimi ne bilim ben yoruldugumu mu anlamıyorum acaba

cnm bambunun iskeleti ve içinde sünger yatagı var akıllı ben aslında dışıda vardı ben istemem renklerini sevmedim dedim anneme attırdım ( şimdi kafamı vuruyorum ( bakıcam bugün inşallah bulurum :))

oo canım o fena olmuş o zaman ya atmayaydınız en aızndna onun ölçüleriyle farklı bişiler dikilebilirdi..

canım bebek işte kendısını toplayarak kasıyo rahmi yaa o toplanmalar kasılma hep dr dediydi bana da
ama her zamna sancı cıkmıo ıste kaıslma var diye...ay cok gecmıs olsun accuk daha dayansın yavrucak
daha ocağa çok var :) ne aceleceilermiş eneem :)

canım ama kendimi iyi hissediyorum bazı günler yorgun bitkin hissedince bişey yapmıyorum
kendımı de cok zorlamamaya calısrak dınlene dınlene yapıyorum evet ama kasılmam oluyo bebek toplanıp kaısyo
rahmimi iş yapmasamda oluyo ve sıklaşıyo devamlı doktoruma da söyleıdm sık sık kaıslmam oldugunu nst ye aldı
bişey çıkmadı bu kadar sık kaıslma için erken dedi ama satıma göre erken , bebeğim büyük ve önde o sebeple sanıyorum
böle sık oluyo daha çok dikkat edeyım canım uyardıgınız ıcın sağolun ben cidden farkedemıorm yoruldugumu galiba :26:
sen de Allah a emanet ol canım kendine çok iyi baak :)

canım öyle yapmakla iyi etmıssınız tabii ama bahsettiğin gibi bi ev istanbulda eneem fahiş fiyat :)
biz avuc içi kadar ev için 700 tl kira ödüyorduk dedik 1500 ödeyelım barı evımız olsun yani kirayı ver ver ver hep boşa gidiyo :)
inşallah o zamanalrda gelir Rabbim sağlık versin :)

dinleniyorum canım dinlenerek yaptım ama kasılma hep var napim gun ıcınde sık sık oluyo
iş yapsamdaa yapmasamdaa :)

Son düzenleme:

kızın kaç yaşında?

15 aralık erken degilmi yaw.ocagın ilk günlerinde olsa daha iyi olur
aralık dogumluyum bende.yılın son ayında dogmuş olmak inan cok sinir bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…