Ben geldimmmm canlarım benim üşenmedim okudum valla hepsini nasıl olsa artık kocaya yemek yap evi temizle derdim yok hehehehe moralim çok iyi sizlerin ve ailem sayesinde dostlarıma gelince bu konuyu onlarla paylaşmadım.evimdeyim güzel odamda bizim şekerler yavaş yavaş dönmeye başladılar yaşadıkları şehirlere herkeste aynı muhabbet bi telefonun yeter kuş olur geliriz .güzel bi pazar kahvaltısından sonra şimdi annişkoyla evde yanlız kaldık bebişimin eşyalarını halam yıkadı ütüledi benim odaya yerleştirdi .yarın atölyeye gidicem biraz çalışarak eşimde ilgili yaşadıklarımı üstümden atıcam.burdaki doktorumla doğum üstüne konuşma vaktide geldi.en son eşimle iken bir türlü aldıramadığım hazırlıklar içinde salı günü babamla çıkıcAz alışverişe.oğluşa bi oda alalım en janjanlısından .eşime gelince kendince bab abuk sabuk mesajlar çekiyor .hiö takmıyorum cevap yazmıyorum.zaten eski hattım kapalı bende Arada bi açınca mesajlar geliyor toplucA. Görüncem arıyor kızcağız bir çözüm olur mu derdinde ama .söz ağızdan bir kere çıkıyor kalp bir kere kırılıyor
sanki beni anlattın gibi canımMerhaba annişler ve bebişler
32. haftamıza girdik artık nerdeyse
Sizinle durumumu paylaşayım
Nefes almada zorluk
Sık idrara çıkma
Gece yatakta sağından soluna dönerken kocişin pijamasını çekiştirerek dönmeye çalışma
Çarpıntı
Kendini taşıyamama
Reflü
Evdeki işleri yapamamanın verdiği mutsuzluk
Doğum tedirginlikleri
Sebepsiz ağlamalar
Cinsel hayata dahi üşenme ( Gücüm yok )
Cinsel organda baskı ve ağrı
Nasıl beğendiniz mi
Ben geldimmmm canlarım benim üşenmedim okudum valla hepsini nasıl olsa artık kocaya yemek yap evi temizle derdim yok hehehehe moralim çok iyi sizlerin ve ailem sayesinde dostlarıma gelince bu konuyu onlarla paylaşmadım.evimdeyim güzel odamda bizim şekerler yavaş yavaş dönmeye başladılar yaşadıkları şehirlere herkeste aynı muhabbet bi telefonun yeter kuş olur geliriz .güzel bi pazar kahvaltısından sonra şimdi annişkoyla evde yanlız kaldık bebişimin eşyalarını halam yıkadı ütüledi benim odaya yerleştirdi .yarın atölyeye gidicem biraz çalışarak eşimde ilgili yaşadıklarımı üstümden atıcam.burdaki doktorumla doğum üstüne konuşma vaktide geldi.en son eşimle iken bir türlü aldıramadığım hazırlıklar içinde salı günü babamla çıkıcAz alışverişe.oğluşa bi oda alalım en janjanlısından .eşime gelince kendince bab abuk sabuk mesajlar çekiyor .hiö takmıyorum cevap yazmıyorum.zaten eski hattım kapalı bende Arada bi açınca mesajlar geliyor toplucA. Görüncem arıyor kızcağız bir çözüm olur mu derdinde ama .söz ağızdan bir kere çıkıyor kalp bir kere kırılıyor
kızlar günaydın ........2 gündür hiç iyi değilim.oğluşum fazla hareketli ve göbeğimde kasıklarımda sıksık sancı varhepm vardı bunlar ama 2 gündür nerdeyse sürekli hareket ediyor.bir huzursuzluğu var herhalde oğluşumun......sizlerdede varmı ya.....
kızlar günaydın ........2 gündür hiç iyi değilim.oğluşum fazla hareketli ve göbeğimde kasıklarımda sıksık sancı varhepm vardı bunlar ama 2 gündür nerdeyse sürekli hareket ediyor.bir huzursuzluğu var herhalde oğluşumun......sizlerdede varmı ya.....
Selam kızlar
huzurlu ve saglıklı haftalar diliyorum herkese
nasılsınız? sizde de sıcak basmalar basladımı ben bazen yanıyorum içim yanıyor diyebilirim su içiyorum içiyorum gecmiyor lohusalıktaki gibi sıcak basıyor Allah yardımcımız olsun
merhaba canım
ah Ayşe ah nedir bu çektiğimiz bizim..bazen anneme beni koştururken mi doğurdun diyorum..anam hiç mi bitmez koşturmaca ben anlamadım..eve gittim mi benim de kıçım yer görmüyor..onu yapayım bunu yapayım derken pert oluyorm..iyi dayanıklıyız yine maşallah..sabah 7 de kalktım evin altından girdim üstünden çıktım..eve gidince inş misafirlerim gelmeden bir duş alma imkanım olur..
iki gecedir benimde kasılmalarım var..birde kızın hareketleri eklenince vay halime..ne olacak bilmem böyle..saat 5'e kadae uyumadım..sanki karnımı delip çıkacak gibi hareket ediyor ve benim canımı çok acıtıyor..konuştukça kızım yapma etme deyince hepten çoşuyor cadı..
Ayşe'cim dünya iş yapmışsın hala iş yapmadım neden oldu acaba diyorsun.
Ben o saydıklarının onda birini yapınca kalkamıyorum daha o gün. :26:
cnm bambunun iskeleti ve içinde sünger yatagı var akıllı ben aslında dışıda vardı ben istemem renklerini sevmedim dedim anneme attırdım( şimdi kafamı vuruyorum ( bakıcam bugün inşallah bulurum :))
Ahhh ah dün doktora gidicez, sonra da ikeaya gidicez diye seviniyordum. Buraya da yazmıştım.
Doktora gittik, ama çıkamadık.
Öncelikle arkadaşlar bebek tosunu dayıyor, kafasını yaslamış falanların hepsiiiii kasılmaymış. Doktorum önce elle ve usg ile baktı. bU ARADA BEBEğimin kilosu 2085 olmuş yavrumun maşallah..
Sonra NST ye gönderdi. Anammm bir sancılar çıktı, 70-80-90. Ben de hiç ağrı sancı yok ama. Sonra dil altı, serumlar falan tekrar NST ye bağlandım. Ama sancı dvm, birazcık azalmış. Ama yine devam ediyor.
Doktor eve gönderdi. Ama gün aşırı NST. Bir de Nidilat diye bir ilaç verdi. Ama prespektüsünde gebelikte kullanılmamalıdır yazıyor. Doktorumda bebeğe hiçbir zararı yok dedi. Kafam karıştı.
Kısacası erken doğum olabilir dedi, sebebini bilmiyorum ama içim çok rahat. Ben dışında herkes bir panik. Ama benim içim rahat. Rabbim korusun beni de, bebeğimide.
Bir de doğumla ilgili konuştuk. Normal doğum her zaman iyidrnbirşey yok. İkisinden de korkma, kendini şartlama dedi. Senin için iyi olan önemli dedi. Çatı muaynesinden sonra konuşalım dedi. Ama genel anestesi kesınlkle önermiyhorum. Anne için sonrası çok zor oluyor dedi. Sezaryan olursada 39. haftaya kadar beklerim dedi. Erkek bebeklerin akciğer geliimi daha geç oluyor dedi. Doktoruma guvenıyorum, kendimi ona emanet ettim.
Benden haberler bunlar canlarım. Kocacığımla sabah 10dan akşam 5e kadar hastanedeydik, yoruldum valla. Rabbim 36. haftayı görmeyi nasip etsin inşallahh.
ayşeciğim bu anlattıkların beni korkuttu valla sen çok yoruyorsun kendini kuzum Allah korusun erken doğum yaparsın zaten işe gidiyorsun bir de evde tatlılar yemekler temizlik biz bunların hiç birini yapmıyoruz tatlım yanlış anlama ne olur ama senin için endişelendim ben
ne olur dikkat et son düzlükte bu kadar yorma kendini de tatsız bir şey yaşanmasın
prensip sahibi bir insan olduğun belli ama biraz ödün ver bence çok öptüm seni Allah a emanet ol...
çok şükür ödeme gücümüz var ,olmasa bu kadar borcun altına giremezdik zaten
ne kadar gelirin olursa giderin de ona göre fazla oluyor
ama biz gençken daha çocukların masrafları başlamadan onlar için en iisni sunmak adına bi kere alalım tam alalım diye tam istediğimiz gibi bir ev almak istedik
ondan dolayı taksidi yüksek ,ben öyle ufak ev alıp apartman dairesi alıp sonra tekrar başka eve geç vs o işlerle uğraşmayı hiç sevmiyorum
almışken bi tane olsun herşeyi olsun ,site olsun ,çocuklar için içinde tüm imkanlar olsun istedim
çocuklarımın apartman dairesinde büyümesini baştan beri istemiyordum RABBİM de nasip etti darısı isteyen herkesin başına inş.
bebek olduğundan beri gerçekten hiç ummadığın insanlar bi uğrşa giriyor ,örgü örenler vs.
ay sorma araba varken biz hiç haftasonu evde oturmazdıkki
türkiyenin yarısını gezdim ben araba varken
bizim de işte bir de istediğimiz gibi bir araba alırsak çok şükür ondan sonra ver elini yurt dışı
her tatilde başka ülkedeyiz hamsilerle beraber
şuan tabi olmaz ,bebeklerimiz en önemlisi ,onları harcamaları var ,herşey onlar için zaten
ne şanslılar yaaww valla ,bize ne anadan ne babadan bişey kaldı
şimdi tüm çocuklara anadan babadan ev kalıyor araba kalıyor mal mülk kalıyor valla
günaydın herkesin öğretmenler günü kutlu olsun
benim ailemde de çok öğretmen var ..
ayşe hem kasılmam var diyorsun hem iş yapıyorsun
neden dinlenmiyorsun
.
Sanırım bütün bunlar doğumun yaklaşmasıyla ilgili 2 gündür bende almaktan bir hal oldum, tabiki sebepsiz. Sürekli eşime sarıyorum, canım hiçbirşey yapmak istemiyorBir tanede kızım var, sürekli benimle ilgili tedirginlik yaşıyor. Benide ençok o etkiliyor. Evde onu bırakıp gitmek zor gelecek bu sefer. Allah yardımcımız olsun.
c.tesi dr a gittim ,kilosu yaşıtlarına göre epey ileride ...boyunu bu sefer sordum 47 cm dedi ...
doğumumu 15 aralıık(((((((
biizi aldı mı bi telaş ,annem bende, gecelikler havlular falan çıktı :)))
çarşaflar yıkanıyorr,ütülenicek ,danteller falan hehe çok komik
hastaneye giderken yanımda dantel çarşaf ve yastık kılıfıda koyucamkadıncağız o kadra yapmıştı bi daha nerde kullanıcam onlarııı,gönlü olucakk...
hastanede terlik olayını hiç düşünmemiştim ,bi gecelik bi pijama alıcam ,hastanede 2 gece kalınıyormuş ,şimdi yeter mi diye düşünüyorum ,inşallah havalar bari iyi olurda tek tesellim o olur :)
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Bugün benim doğum günümBana en güzel hediye babamın ameliyatının iyi geçmesi oldu , bebişimide sağlıkla kucağıma alırsam benden mutlusu yok öptümm kader arkadaşlarımı ve minnoşlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?