2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

2 gündür aynı şeyleri bende yaşıyorum ya hatta bugün sabah korkuttu beni kasıklarım falanda ağrıdı şimdi biraz daha iyiyim.çarşamba doktora gidince sorcam bende bakalım...bu bebişler ne aceleci çıktı yahu:)

merhaba canlar..
herkes iyidir umarım, haftamız güzel geçsin, bebişlerimiz hiç durmadan tepiklesin inşallah :)))

hafta sonunuz nasıl geçti bilmiyorum, hiç bakamadım şimdi dönüş yapıcam son iki güne..

ben hafta sonu baya dinlendim, hiç bir ev işi yapmadım sölemesi ayıptır

dün aşuremi yaptım, (portakal ağacının tarifine göre ayşecim teşekkür ederim, pişmesine yakın k.v. geldi biraz baktı falan) coooooook güzel oldu allahıma şükür, keşke ikram edebilseydim sizlere de

düşünsenize hep beraber benim evdeyiz ve ben aşure yapmışım oturmuş yiyoruz ayyyyy ne güzel olurdu amaa..

essiradan iyi haberler gelmiş alıntıdan gördüm çok sevindim.. kocası da haline yansın, eşini de bebeğini de bir hiç uğruna kaybetti..

ben hafta sonu neler konuşulmuş bir bakayım, öpüyorum hepinizi

günaydın arkadaşlar

cok kötü bi haftasonu geçirdim
cumartesi akşam üstü eşim hamsi aldı temizledi kızarttı sagolsun.balıktan önce corbada yapmıştım eşim içti ama ben içmeden balıga daldım direkt
sonra bende inanılmaz bi bulantı oldu cok kötüydüm.

pazar günü uyandım yine cok fena mide bulantısı ,baş dönmesi baş agrısı yaşadım.
anneme kahvaltıya gittik ordada bişi yiyemedim.acile götürdü eşim.tansiyonum 8 / 4 olmuş.
hemen serum bagladılar kan ve idrar tahlili alındı.

1.serum bittikten sonra tansiyon 9 /5 oldu.yine bi serum daha verildi bu arada bulantımda devam etti
2.serumdan sonra tansiyonum 12 /5 oldu taburcu oldum eve geldik.ben tabi yine bişi yiyemedim bulantıdan dolayı hemen yattım

yorganın altında inanılmaz bi titreme aldı beni.bulantım tavan yaptı ölcem sandım yaa.ateşime baktık oda normaldi
hemen banyoya gittim ve istifra ettim ama sanki zehir cıkardım cok kötüydü yaa (
arkasındada sıcacık bi duş aldım kendime geldim.bulantım filan kalmadı
eşim hemen bi sıcacık corba yogurt getirdi.daha iyi oldum.

idrarda enfeksiyonda cıktı.gece yatmadan şaseyi içtim sabaha kasık agrım ve yanmada kalmamıştı
şuan hamd olsun iyiyimm

size tavsiyem
balıktan önce mutlaka corba için :))
balıktan sonrada tahin helvası yiyin

15 günde bir de idrar tahlili verip enfeksiyon varmı yokmu onu takip edin.

canım çok geçmiş olsun besbelli gıda zehirlenmesi yaşamışsın.aman dikkat etmek lazım. balığın tazesine çok dikkat edilmeli allahtan müdahelen geçikmemiş.

kızlar ben artık araba kullanamıyorum onu anladım direksiyon göbeğime değmeye başlamış yahu. ben arabamı erzuruma götürmemiştim. burdaydı onu bile özlemişim yahu. bu arada benim bacak aramda eklem ağrısına benzer ağrılarım olmaya başladı. oda açıkcası korkutuyor beni. göbeğimin yanlarındaki çatlaklarım haricinde henüz çatlağım yok ama . açıkcası çok çatlaktanda korkuorum.

bu arada faceden profilimi sildiğim için gruba yazamıyorum .

15 aralık erken degilmi yaw.ocagın ilk günlerinde olsa daha iyi olur
aralık dogumluyum bende.yılın son ayında dogmuş olmak inan cok sinir bi durum.

evet yaa ben de 10 aralık doğumluyum kaçlısın diyolar 87 ama son ayı diyorum gıcık bi durum cidden :)

merhaba canım aman iyi yapmışsın ev işi yapmakla bitmiyo zaten :)

afiyet olsun :) ellerine sağlık

günaydın canım çok gecmıs olsun yaa aman dikkat et...
enfeksiyonda önemli benımkı baya ileriydi şase kurtramaz die largopen vermıstı dr yenı bitti ben de
gidip kontrol etmek için bi tahlıl daha yaptırıcam...hani tamamen gecmısmı die gebelıkde risk yani

cumartesi akşamı ben de hamsi pişirdim ama katı kurallarım var
yemek hususunda çorbasız başlamam çok şükür başıma gelmedi öyle bişey ayıklarken farkettim
aldıgım hamsi biraz bayatmış iki farklı hamsiyi karıstırmıslar sanırım sinir oldum ben de

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

feslegen tam beni anlatmışında eksikler var bende daha fazlası var

selam güzeller nasılsınız
bugün itibaren 32. haftamıza girdik ogluşla
gece rüyamde ogluş bi hareket ediyodu görmelisiniz bende dışardan göbişden hareketlerini görebiliyodum ellerini,ayaklarını hatta birde pipiye bile benzettim
hayır olsun
zaten dogum yaklaştıkca nekadar rüya görürümüşüm allahhh sabaha kadar ne senaryolar yazıyorum
sonra noluyo uyanınca yorgunluktan ölmüş bitmiş birşekilde pestilim çıkmış gibi oluyorum

ayşecim sana dediklerimi yapmaya başladım
tamamen bitireyim koyarım resimlerini
inş begenirsiniz

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.. Hakkında hayırlısı olsun.. Bende de oluyor o kasılmalar. Ama bebeğin totosunu yada başını yaslaması gibi geliyor bana..

canım bebeğin totosunu ayağını dayamasıyla sancı olmuo.. benim kız bi o tarafa bi bu tarafa dayıyo tötünü ve tepecik oluşuo, ayaklarını da ara sıra bi uzatıo derimden çıkcakmış gibi oluo dışardan görünüo ama hiç bu dayandığı yerlerde sancı yok, ama sertleşio o ayrı.. sadece bir anda olduğu için irkiliyorum, ya da anlık bir acı oluo o da ayağıyla ittirdiğinde.. bilmiorum belki kişiden kişiye değişir ama sancılarınız varsa bebektir dayanmıştır demeyin doktorunuza danışın bence, ama sertleşmeyse normal die biliorum :44:

Son düzenleme:

selam canım :)

kolay gelsın bekliyoruz :)

tatlım mutlu olmana sevindim..umaarım hayat bundan sonra senin için dahada güzel olur..

ah cnm gıda zehirlenmesi yaşadın sanırım.bizim hormonlarımız şuan herşeyi, daha iyi algılıyor tatlım eşinin önden çorba içmesiyle alakalımı bilemem ama çok çabuk mide bulantıları zehirlenmeler yaşayabiliriz. cnm .kıyamam sana ben..çok üzüldüm .iyisin ya şükür tatlım

Son düzenleme:
ohhh maşşallahh kocaman olmuş kuzucun :)) cnm idrar yolları enfeksiyonu çok sık çıkıyo artık sen sıkma canını iç ilaçlarını... benim doktorda ilaç vermiyo bol su iç diyo...

canım on beş gün önceki kontrolümde de çıkmıştı enfeksiyon bol su iç demişti baktı bu kez yine yükselmiş ilaç verdi enfeksiyon erken doğuma sebebiyet verebiliyor o yüzden halledelim bunu dedi.. ama verdiği ilaçlardan birini içemiom içim dışıma çıkıo offf napcam ben

Merhaba arkadaşlar

nasılsınız? herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum..

cumartesi misafirlerim vardı çok kalabalıktık canlar..çoluk çocuk tam 23 kişiydik..evde bir kalabalık bir ses anlatamam sizlere..ön hazırlıklar beni çok yordu ama sonrasında Allahtan bir güç kuvvet geldi..misafirler gittikten sonra 3-4 posta misafir ağırlayacak kadar enerjim vardı resmen..ama dün bütün gün karnım kasıldı..o kadar kasılmalar oldu ki..durduğum yerde duramadım..çok canım yandı ve bütün gün yattım dinlendim..

kızlar gece rüyamda sizlerle birlikteydim..beraberce toplanmış oturuyorduk..herkes süslenmiş püslenmiş..yedik içtik, muhabbet ettik..sanki hepinizi yıllardır tanıyorum..öyle bir bağlılık kurulduk ki aramızda, resmen topikk bağımlısı oldum..evde internetim yok izine ayrıldıktan sonra sizlerden nasıl haberdar olacağım, topiği nasıl takip edeceğim diye düşünmeye başladım..

geçmiş olsun canım..aynısı 2 yıl önce benimde başıma geldi..ben mezgitten zehirlendim..sen yine ucuz atlatmışsın..ben kanlı ishal oldum..üç gün istifra etmem bitmedi..1 yıl ağzıma balık sürmedim o kadar tiksindim ki..tam 4 saat serum bağladılar ve ben toparlayamadım kendimi tam 10 gün..

merhaba canım benim..
hadi gözün aydın bak aşure çok güzel olmuş..ellerine sağlık canım..ohhh maşallah en güzelini yapmışsın dinlenmekle..insanın gerçekten dinlenmeye ihtiyacı oluyor canım..

meraba güzel anne adayları
zaman çok çabuk geçmeye başladı artık :18: doğumu yaklaşan arkadaşlar var,rabbim öncelikle hepimize kolay doğumlar nasip etsin..
bugün sabah babamızı geçirdik,kahvaltı ettik oğluşumla renklilerimizi yıkadık astık. saat 11'e geliyodu cnm annemde arkadas oldubana hem yürüyüş yapmış olduk sağlık ocağına gittik..tansiyonumu falan ölçtürmek istedim nezamandır hemşire çağırıyodu.11'e 6 çıktı tansiyonum.iyi dedi hemşiremiz.1 ay sonratekrar gel doğumdan sonra senden bebekten kanlar alınıcak bebeğinin aşıları falan bilgi vericem onlarla ilgili sana dedi..döndük geldik evimize..bu hafta halılarımı göndericem yıkamaya..vede salon koltuklarımı yıkatıcam..4 sene oldu..oturma yerleri krem istiyo artık yıkattırayım bari hazır halıları verirkenöptm hepinisiiii

cnm bana da lietac çok iyi geldi ama ben hep eşime sürdürdüm ve iyice ovalayarak yedirdi.. iki yerde çatlağım olmuştu bir ara önemsemedim eşim gördü yine kendi tabiriyle hemen bakıma aldı onları bayağı hafifletti hatta benim kalçamda daha önceden olma çatlaklar vardı onları da hafifletti ama eşim sürüp dakikalarca ovaladı yedirdi kremi.. ama demek ki bünyeden bünyeye deişio.. mustelayı da çok iyi die duymuştum bi de onu dene bakalım.. bi de en iyi pişik kreminin mustela oldğunu duymuştum.. göğüs ucu için olanını da ondan almayı düşünüom sen bi kullan bakalım işe yaricak mı çatlak kremi de...

hahaha böle diyen kocalara çok gülüyorum :) ben de geçen dedim eşime şükür karnım çatlamadı rahat rahat bikini giyerim yaza kimse görmez o da dio ki başkasının görmesinin ne önemi var aşkım ben görüyom ya :) kendi kremlio walla beni az bi çizgi görse yarım saat kremle ovalıo orayı her erkek ayrı bir cins işte

canım yazdıklarını takip ediyorum ama yazmak buüne kısmetmiş seni ve aileni dik duruşunuzdan dolayı tebrik ediyorum öncelikle özellikle seni ama. eşini hiç kafana takma afedersin bir laf var i..... ürür kervan yürür diye demekki nasip böyleymiş sen hiç canını sıkma bebişine kavuşacağın anı düşün onun için sabret ALLAH sabredenlerle beraberdir. RABBİM hakkında hayırlısı ne ise onu versin inşallah kendine iyi bak.

merhaba canım

evet zaman çabuk geçiyor gerçekten..son 6 haftaya girdim ben..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..hayırlı doğumlarımız olsun inş..
oh ne güzel işleri yapıp birde yürüyüşe çıkmışsın..darısı 3 hafta sonra bizim başımıza inş..
bencede doğumdan önce ince bir temizlik şart..toparlanıp düzen kurana kadar gider o ince temizlik..
benimde 15 Aralıkta günüm var..misafirlerimi ağırladıktan sonra, bende verecem halıları yıkamaya..koltuklarım kılıflı çok rahat söküp takması..atarım makineye yıkanır olur biter inş..

Gecmis olsun canim ya dikkat et kendine..

Enfesksiyondan bende kurtulamiyorum 2 haftada bir dr gittigim icin her gittgiimde idrar alip bakiyorlar...

Hastanede kaldigimda 7 gün alttan fitil kullnadim 2 hafta sonra kendi dr rumun kontrolunde eve antibyotik yolladi 3 günlük günde 2 kez sonra ki kontrolde tek icimlik 4 hap yolladi simdide cay suda damla ve fitil yollamis bu son kontolden 3 gün sonra cayin ve damlanin tadida bilidigin mazott cok sikildim hamilelikten son haftalarda..

Canim iyi olmana sevindim insAllah bundan sonra hep güzellikler cikar karsina

Bebegini huzur dolu bir ortamda büyütürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…