kızlar günaydın ........2 gündür hiç iyi değilim.oğluşum fazla hareketli ve göbeğimde kasıklarımda sıksık sancı varhepm vardı bunlar ama 2 gündür nerdeyse sürekli hareket ediyor.bir huzursuzluğu var herhalde oğluşumun......sizlerdede varmı ya.....
kızın kaç yaşında?
15 aralık erken degilmi yaw.ocagın ilk günlerinde olsa daha iyi olur
aralık dogumluyum bende.yılın son ayında dogmuş olmak inan cok sinir bi durum.
günaydın arkadaşlar
cok kötü bi haftasonu geçirdim
cumartesi akşam üstü eşim hamsi aldı temizledi kızarttı sagolsun.balıktan önce corbada yapmıştım eşim içti ama ben içmeden balıga daldım direkt
sonra bende inanılmaz bi bulantı oldu cok kötüydüm.
pazar günü uyandım yine cok fena mide bulantısı ,baş dönmesi baş agrısı yaşadım.
anneme kahvaltıya gittik ordada bişi yiyemedim.acile götürdü eşim.tansiyonum 8 / 4 olmuş.
hemen serum bagladılar kan ve idrar tahlili alındı.
1.serum bittikten sonra tansiyon 9 /5 oldu.yine bi serum daha verildi bu arada bulantımda devam etti
2.serumdan sonra tansiyonum 12 /5 oldu taburcu oldum eve geldik.ben tabi yine bişi yiyemedim bulantıdan dolayı hemen yattım
yorganın altında inanılmaz bi titreme aldı beni.bulantım tavan yaptı ölcem sandım yaa.ateşime baktık oda normaldi
hemen banyoya gittim ve istifra ettim ama sanki zehir cıkardım cok kötüydü yaa(
arkasındada sıcacık bi duş aldım kendime geldim.bulantım filan kalmadı
eşim hemen bi sıcacık corba yogurt getirdi.daha iyi oldum.
idrarda enfeksiyonda cıktı.gece yatmadan şaseyi içtim sabaha kasık agrım ve yanmada kalmamıştı
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
balıktan önce mutlaka corba için :))
balıktan sonrada tahin helvası yiyin
15 günde bir de idrar tahlili verip enfeksiyon varmı yokmu onu takip edin.
15 aralık erken degilmi yaw.ocagın ilk günlerinde olsa daha iyi olur
aralık dogumluyum bende.yılın son ayında dogmuş olmak inan cok sinir bi durum.
merhaba canlar..
herkes iyidir umarım, haftamız güzel geçsin, bebişlerimiz hiç durmadan tepiklesin inşallah :)))
hafta sonunuz nasıl geçti bilmiyorum, hiç bakamadım şimdi dönüş yapıcam son iki güne..
ben hafta sonu baya dinlendim, hiç bir ev işi yapmadım sölemesi ayıptır
dün aşuremi yaptım, (portakal ağacının tarifine göre ayşecim teşekkür ederim, pişmesine yakın k.v. geldi biraz baktı falan) coooooook güzel oldu allahıma şükür, keşke ikram edebilseydim sizlere de
düşünsenize hep beraber benim evdeyiz ve ben aşure yapmışım oturmuş yiyoruz ayyyyy ne güzel olurdu amaa..
essiradan iyi haberler gelmiş alıntıdan gördüm çok sevindim.. kocası da haline yansın, eşini de bebeğini de bir hiç uğruna kaybetti..
ben hafta sonu neler konuşulmuş bir bakayım, öpüyorum hepinizi
günaydın arkadaşlar
cumartesi akşam üstü eşim hamsi aldı temizledi kızarttı sagolsun.balıktan önce corbada yapmıştım eşim içti ama ben içmeden balıga daldım direkt
pazar günü uyandım yine cok fena mide bulantısı ,baş dönmesi baş agrısı yaşadım.
anneme kahvaltıya gittik ordada bişi yiyemedim.acile götürdü eşim.tansiyonum 8 / 4 olmuş.
1.serum bittikten sonra tansiyon 9 /5 oldu.yine bi serum daha verildi bu arada bulantımda devam etti
2.serumdan sonra tansiyonum 12 /5 oldu taburcu oldum eve geldik.ben tabi yine bişi yiyemedim bulantıdan dolayı hemen yattım
yorganın altında inanılmaz bi titreme aldı beni.bulantım tavan yaptı ölcem sandım yaa.ateşime baktık oda normaldi
idrarda enfeksiyonda cıktı.gece yatmadan şaseyi içtim sabaha kasık agrım ve yanmada kalmamıştı
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
günaydın arkadaşlar
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
feslegen tam beni anlatmışında eksikler var bende daha fazlası varMerhaba annişler ve bebişler
32. haftamıza girdik artık nerdeyse
Sizinle durumumu paylaşayım
Nefes almada zorluk
Sık idrara çıkma
Gece yatakta sağından soluna dönerken kocişin pijamasını çekiştirerek dönmeye çalışma
Çarpıntı
Kendini taşıyamama
Reflü
Evdeki işleri yapamamanın verdiği mutsuzluk
Doğum tedirginlikleri
Sebepsiz ağlamalar
Cinsel hayata dahi üşenme ( Gücüm yok )
Cinsel organda baskı ve ağrı
Nasıl beğendiniz mi
Geçmiş olsun canım.. Hakkında hayırlısı olsun.. Bende de oluyor o kasılmalar. Ama bebeğin totosunu yada başını yaslaması gibi geliyor bana..
feslegen tam beni anlatmışında eksikler var bende daha fazlası var
selam güzeller nasılsınız
bugün itibaren 32. haftamıza girdik ogluşla
gece rüyamde ogluş bi hareket ediyodu görmelisiniz bende dışardan göbişden hareketlerini görebiliyodum ellerini,ayaklarını hatta birde pipiye bile benzettim
hayır olsun
zaten dogum yaklaştıkca nekadar rüya görürümüşüm allahhh sabaha kadar ne senaryolar yazıyorum
sonra noluyo uyanınca yorgunluktan ölmüş bitmiş birşekilde pestilim çıkmış gibi oluyorum
ayşecim sana dediklerimi yapmaya başladım
tamamen bitireyim koyarım resimlerini
inş begenirsiniz
tatlım mutlu olmana sevindim..umaarım hayat bundan sonra senin için dahada güzel olur..Ben geldimmmm canlarım benim üşenmedim okudum valla hepsini nasıl olsa artık kocaya yemek yap evi temizle derdim yok hehehehe moralim çok iyi sizlerin ve ailem sayesinde dostlarıma gelince bu konuyu onlarla paylaşmadım.evimdeyim güzel odamda bizim şekerler yavaş yavaş dönmeye başladılar yaşadıkları şehirlere herkeste aynı muhabbet bi telefonun yeter kuş olur geliriz .güzel bi pazar kahvaltısından sonra şimdi annişkoyla evde yanlız kaldık bebişimin eşyalarını halam yıkadı ütüledi benim odaya yerleştirdi .yarın atölyeye gidicem biraz çalışarak eşimde ilgili yaşadıklarımı üstümden atıcam.burdaki doktorumla doğum üstüne konuşma vaktide geldi.en son eşimle iken bir türlü aldıramadığım hazırlıklar içinde salı günü babamla çıkıcAz alışverişe.oğluşa bi oda alalım en janjanlısından .eşime gelince kendince bab abuk sabuk mesajlar çekiyor .hiö takmıyorum cevap yazmıyorum.zaten eski hattım kapalı bende Arada bi açınca mesajlar geliyor toplucA. Görüncem arıyor kızcağız bir çözüm olur mu derdinde ama .söz ağızdan bir kere çıkıyor kalp bir kere kırılıyor
günaydın arkadaşlar
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
ohhh maşşallahh kocaman olmuş kuzucun :)) cnm idrar yolları enfeksiyonu çok sık çıkıyo artık sen sıkma canını iç ilaçlarını... benim doktorda ilaç vermiyo bol su iç diyo...
günaydın arkadaşlar
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
merhaba canlar..
herkes iyidir umarım, haftamız güzel geçsin, bebişlerimiz hiç durmadan tepiklesin inşallah :)))
hafta sonunuz nasıl geçti bilmiyorum, hiç bakamadım şimdi dönüş yapıcam son iki güne..
ben hafta sonu baya dinlendim, hiç bir ev işi yapmadım sölemesi ayıptır
dün aşuremi yaptım, (portakal ağacının tarifine göre ayşecim teşekkür ederim, pişmesine yakın k.v. geldi biraz baktı falan) coooooook güzel oldu allahıma şükür, keşke ikram edebilseydim sizlere de
düşünsenize hep beraber benim evdeyiz ve ben aşure yapmışım oturmuş yiyoruz ayyyyy ne güzel olurdu amaa..
essiradan iyi haberler gelmiş alıntıdan gördüm çok sevindim.. kocası da haline yansın, eşini de bebeğini de bir hiç uğruna kaybetti..
ben hafta sonu neler konuşulmuş bir bakayım, öpüyorum hepinizi
Valla canım ben artık parasını geçtim bu çatlak olayının. Bugün hastanede ebeye sordum. Uyuz kadın bana bol kremlenmen gerek geç kalmışşın dediBen daha ilk aylardan Lierac denilen kremden aldım. Bu zamana kadar 75 TL verip kaç kutu aldım.
O bir işe yaramadı. Hayır böyle çok kilo alsam dicem ki kilo aldım çatladım. Ama işte bünye meselesi sanırım bu biraz. Bu onarır falan yazıyor, pazartesi gideyim de bundan alayım bari. İnşallah işe yarar..
Ayyy canım yaa bi an gözümün önüne geldi eczanedeki haliniz iyi bari eşin fiyatı duyunca ben seni çatlaklarınlarıda seviyom karıcım dememiş
Benim sadece kalçalmda çatlağım var karnımda hiç yok. 4. Aydan beri kremleniyom ama sadece karnıma totoşuma sürmek aklıma gelmiyodu sonra kazara bi aynaya baktım haritaya dönmüş. Bende o çatlakları kafama takınca bulmuş kolayını onları kim görcek benden başka diyo ben seni çatlaklarınla seviyom diyo
Ben geldimmmm canlarım benim üşenmedim okudum valla hepsini nasıl olsa artık kocaya yemek yap evi temizle derdim yok hehehehe moralim çok iyi sizlerin ve ailem sayesinde dostlarıma gelince bu konuyu onlarla paylaşmadım.evimdeyim güzel odamda bizim şekerler yavaş yavaş dönmeye başladılar yaşadıkları şehirlere herkeste aynı muhabbet bi telefonun yeter kuş olur geliriz .güzel bi pazar kahvaltısından sonra şimdi annişkoyla evde yanlız kaldık bebişimin eşyalarını halam yıkadı ütüledi benim odaya yerleştirdi .yarın atölyeye gidicem biraz çalışarak eşimde ilgili yaşadıklarımı üstümden atıcam.burdaki doktorumla doğum üstüne konuşma vaktide geldi.en son eşimle iken bir türlü aldıramadığım hazırlıklar içinde salı günü babamla çıkıcAz alışverişe.oğluşa bi oda alalım en janjanlısından .eşime gelince kendince bab abuk sabuk mesajlar çekiyor .hiö takmıyorum cevap yazmıyorum.zaten eski hattım kapalı bende Arada bi açınca mesajlar geliyor toplucA. Görüncem arıyor kızcağız bir çözüm olur mu derdinde ama .söz ağızdan bir kere çıkıyor kalp bir kere kırılıyor
meraba güzel anne adayları
zaman çok çabuk geçmeye başladı artık :18: doğumu yaklaşan arkadaşlar var,rabbim öncelikle hepimize kolay doğumlar nasip etsin..
bugün sabah babamızı geçirdik,kahvaltı ettik oğluşumlarenklilerimizi yıkadık astık. saat 11'e geliyodu cnm annemde arkadas oldubana hem yürüyüş yapmış olduk sağlık ocağına gittik..tansiyonumu falan ölçtürmek istedim nezamandır hemşire çağırıyodu.11'e 6 çıktı tansiyonum.iyi dedi hemşiremiz.1 ay sonratekrar gel doğumdan sonra senden bebekten kanlar alınıcak bebeğinin aşıları falan bilgi vericem onlarla ilgili sana dedi..döndük geldik evimize..bu hafta halılarımı göndericem yıkamaya..vede salon koltuklarımı yıkatıcam..4 sene oldu..oturma yerleri krem istiyo artık yıkattırayım bari hazır halıları verirken öptm hepinisiiii
günaydın arkadaşlar
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
Ben geldimmmm canlarım benim üşenmedim okudum valla hepsini nasıl olsa artık kocaya yemek yap evi temizle derdim yok hehehehe moralim çok iyi sizlerin ve ailem sayesinde dostlarıma gelince bu konuyu onlarla paylaşmadım.evimdeyim güzel odamda bizim şekerler yavaş yavaş dönmeye başladılar yaşadıkları şehirlere herkeste aynı muhabbet bi telefonun yeter kuş olur geliriz .güzel bi pazar kahvaltısından sonra şimdi annişkoyla evde yanlız kaldık bebişimin eşyalarını halam yıkadı ütüledi benim odaya yerleştirdi .yarın atölyeye gidicem biraz çalışarak eşimde ilgili yaşadıklarımı üstümden atıcam.burdaki doktorumla doğum üstüne konuşma vaktide geldi.en son eşimle iken bir türlü aldıramadığım hazırlıklar içinde salı günü babamla çıkıcAz alışverişe.oğluşa bi oda alalım en janjanlısından .eşime gelince kendince bab abuk sabuk mesajlar çekiyor .hiö takmıyorum cevap yazmıyorum.zaten eski hattım kapalı bende Arada bi açınca mesajlar geliyor toplucA. Görüncem arıyor kızcağız bir çözüm olur mu derdinde ama .söz ağızdan bir kere çıkıyor kalp bir kere kırılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?