2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Dik duruşun gerçekten takdire şayen.

İnşallah herşey gönlünce olur.

Ayyy canım ben de öyleyim ne zamandır. Evin içinde kısa kollu dolaşıyorum. Bir de bizim ev merkezi sistem. Zaten hamam gibi.

Bana da ateşler basıyor evin içinde, gece üzerime hiçbirşey örtmüyorum.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten ama işte her şerde bir hayır var gerçekten en azından idrarda enfeksiyon olduğunuda öğrendin bu vesileyle ondanda kurtulacaksın inşallah çok dikkat et kendine geçmiş olsun tekrar

Ohh canım ne güzel. Aşurenin güzel olmasına çok sevindim.

Bak ne güzel elinden geliyormuş. Afiyetler olsun...

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Ay balık keyfiniz burnunuzdan gelmiş ya. Ben de hep çorba içmeden yerim balığı. Ama Allaha şükür daha birşey olmadı.

Zehirlendin mi ne oldu acaba? Bir de zaten hassas bir durumdyaız. Daha da nariniz.

Hele kusmalar karnında bebek varken çok fena, kasılıyorsun.

Tekrar çöok geçmiş olsun cnm bnm. Dikkat et kendine...

Tatlım bende de hiç sancı yoktu, ağrı yoktu ve aynı senin gibi çıkıyordu.

Doktor NST ye bağlayınca sancılar maşallah tavan çıktı.

İnşallah seninkiler bebek dayamasıdır cnm. Senin rahatsız ediyorsa eğer bir doktora git derim ben.

canım çok geçmiş olsun kötü bir hafta sonu olmuş evet dikkat et kendine

Canım ya sen gelen misafir sayısını yazınca benim gözüm açıldı bir anda.

Nasıl ağırladın o kdar kişiyi ya. Valla tebrik ediyorum cnm benim. Benden geçti artık misafir ağırlamalar, hiç halim falan yok. Sen de kendini çok yorma artık. Son aylardayızç

ön hazırlıkları tamamladım işe gittim ben..kayınvalidem sağolsun hazırlıkları yaptı..eve gelincede bana servis yapmak kaldı..gelenler eşimin kuzenleriydi..sağolsunlar yormadılar beni..hiç yorulmadım desem yeridir..

essira
canım.. Senden güzel haberler almak ne kadar güzell... Öncelikle ailene hayran kaldım canım.. Senin arkanda sapasağlam durmuş olmaları çok ama çok güzel.. Yürekten tebrik hepsine.. Yazdıklarını soluksuz okudum ve iyi haberlerini aldığıma çok ama çok sevindim. Hep güzel haberler alalım senden inşAllah.. Eşinde almış ağzının payını. İçime su serpildi resmen. Şimdi bin pişman olsun.. Hatasını anlasın. Hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin Rabbim cc..
Tontirik
canım çok geçmiş olsun.. Rabbim cc birdaha yaşatmasın canım..

orikide85
kalabalık misafir topluluğunu atlatmışsın şükür. İnsan o anda anlamıyor yorgunluğunu ama acısı sonra çıkıyor işte. Dikkat et kendine ve kendini çok yorma canım. Topik bağımlısı olduk dediğin gibi.. Hepinizi sanki yıllardır tanıyor gibiyim bende.. Belki rüyan birgün gerçekleşir ve toplaşıveririz biraraya.

aherdocum
ellerine sağlık canım, Allah cc kabul etsin.. Yakın olsaydıkta geliverseydik aşurenden yemeğe..

November82
canım doğum günün kutlu olsun.. Sevdiklerinle nice hayırlı, uzun ömürler versin Rabbim cc.. Babanın ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim canım.. Rabbim cc şifa versin, çabucak toparlansın babacığın..

feslegenim;
canım aynı durumları yakinen paylaşmaktayız canım.. Ama az kaldı kuzucuklara kavuşmaya.. Bebişimin varlığını hissettiren bu sıkıntıları bile seviyorum.. :)

MadamCocosh;
canım bende bu aralar aralıksız her gece yavrucukumla ilgili rüyalar görüyorum.. Gece 40 kere tuvalete kalksamda her seferinde rüyalarım kaldığı yerden devam ediyor. Dediğin gibi sabah uyandığımda pestilim çıkmış oluyor.

aperpil
bende de oluyor o sıcak basmalar. Başlıyorum üzerimdeki yeleği çorabı vs çıkarmaya. Eşimde afakanlar geldi mi yine diye dalga geçiyor.. :)

mandalina01;
aman kendine dikkat et canım. Grip falan gelmesin.. Hemen tedbir amaçlı birşeyler yemeğe başla.

cemreeeee;
canım çok geçmiş olsun.. aman dikkat et kendine.. İnşAllah kuzucuğun bekler ve zamanında sağlıkla kavuşur annesine..

ay_she;
canım bizde geçen gün eşimle dışarı çıktık. Ay iyice ağırlaşmışım ben.. Artık mecbur kalmadıkça dışarı falan çıkmam ben dedim. yürüdükçe
kızım aşağı doğru baskı yapıyor ve beni çok zorluyor. Evden çıkmamak en iyisi..

ikiz2003;
canım geçen hafta benim kızçemde çok hareketliydi. Bir dakika durmaz mı hiç, durmadı resmen.. ama bu hafta normale döndük..

emerbor
canım çok geçmiş olsun. şükür atlatmışsın.. dediğin gibi aynı sıkıntıları yaşıyoruz hepimiz. Hamişliğin doğası bu demekki..

papatya3459;
canım telaş başlamış. Rabbim cc kolaylık versin ve kuzucuğunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Sezeryan istediğin için o tarihi vermiş doktorun ama sanki bi 10 gün daha beklese daha mı iyi olurdu. Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah canım..

Aralık anneliğine terfi yazmışsın, ama bende aralık annesi olacakmışım gibime geliyor. Hani şu 21 aralıkla ilgili efsaneler dolaşıyor ya ortalıkta, alın benden de bir efsane. Bende 21 aralıkta doğuracakmışım gibi geliyor..

asliirfan;
canım inşAllah aldığın krem işine yarar.. Eşinin de içine su serpriliverir bu sayede

Hastane için ev terliği almak istiyorum yazmışsın. Paylaştığın modeller çok şirin canım. Ama ben kıyamam bunları hastanede giymeğe. Ben hastane konusunda accık kılımdır. Hastane de kullandıktan sonra evde kullanamam.

Milsa
canım çok geçmiş olsun.. Artık bol bol dinlen canım. kuzucuğun, sağlıkla ve zamanında gelsin inşAllah..

derennnnn;
canım aldıkların hayırlı olsun. Çok güzeller.. Bende pijama mı gecelik mi konusunda kararsızım. Herkes başka birşey diyor. Tecrübeli anneler yardımmm!!!

delikiz1982
canım göbüşünün önceki halini bilmediğimden birşey diyemeyeceğim aşağı düşüp düşmemesiyle ilgili ama endişe etme canım. Banada öyle demeye başladılar ki haklı çıktılar. Bebişim doğum pozisyonu almış ondan aşağı düşmüş gibi geliyor. Kötü birşey değil yani göbüşünün aşağı inmesi. Olması gerekenler oluyor canım..

tubaemrah;
inşAllah istediğin gibi cici olur oğluşunun bambusu... Bitince fotosunu bekliyoruz bizde.. Yıkama ütüleme faslı da tamamlanmış.. Sağlıkla giysin hepsini oğluşun.. Bende hem yıkayıp asarken hemde ütülerken çok duygulandım. Benim minik prensesim mi giyecek bunları diye sevdim durdum..

yarenahsen,
geçmiş olsun canım.. Ağrılı, sancılı zamanlarımız başladı artık.. Benimde normalde 1 ocak gözüküyor ama ben daha önce olacakmış gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı.. Kıyamam kızına benn.. Abla olmuşta kardeşinin kıyafetlerini mi ütülemiş.. MaşAllah kuzuma yaa..

bu arada bir arkadaşımız doğum yaptı canım. Görmüşsündür belki sensiblegirl arkadaşımızın ikizleri oldu.. Hepsinin sağlığı iyi şükür.
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/573979-2013-ocak-anneleri-doguruyor-dogum-hikayeleri-tablo-9.html burda doğum hikayesini de paylaşmıştı.

dodehimini
canım inşAllah seni çok zorlayacak biryerde görev almazsın.. Nedir bu öğretmenlerin çektiği çile ya.. Rabbim cc kolaylık versin canım..

Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi bitirebildim sonunda. Haftasonu giremedim sayfamıza..
Eşimle dolu dolu, keyifli bir haftasonu geçirdik.

Kızlar ya kafam çok karışık.. Malum memur atamaları var ya.. Bende kpss den 81 aldım. Ben hem tasarım öğretmenliği hemde açıktan 4 yıllık işletme bitirdim. Ama kızım bütün planlarımı değiştirmişti. Kızımı kendim büyütmek istiyorum.
Tercih yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Eşim bana bıraktı. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum şimdi.

şalgam mandalina greyfurt yiyorum bol bol aman gelmesin ya eşim bulaştırdı bu ikinci :)

nereye kadar bence bundan sonra çalışmayı hiç düşünmüyorsan tercih yapma ama bir sene iki sene sonra tekrar sınavdı tercihti uğraşacaksan tercih yapmalısın zaten hemen atanma olasılığın düşük sanırım bence tercih yapıp hayırlısı hangisiyse o olsun diye dua et buradana atıp tutması kolay bana yaşam şartlarını maddi durumunu isteklerini göz önüne alıp iyi düşünmelisin kararı kendin vermelisin

Ayyy canım ben de öyleyim ne zamandır. Evin içinde kısa kollu dolaşıyorum. Bir de bizim ev merkezi sistem. Zaten hamam gibi.

Bana da ateşler basıyor evin içinde, gece üzerime hiçbirşey örtmüyorum.

merkezi sistemi düşünemiyorum Allah yardımcın olsun.
Benki hayatının her dönemi yaz kıs donan biri nasıl oluyorda yanıyor sasırıyorum. Esimin üzerinden yorganları ceken ben artık atar oldum esim kapatıyormus ben acıyormusum diyor hakikaten hamilellik insanı alt üst ediyor simdi inandım diyor :)

canım tercihini yap ücretsiz izin al 2 sene bakarsın tercih yeri gecene kadarda 6 ay gecer zati ondna sonra Allah Kerim bu puanı yeni bu sene almıssan ilerki atamalarıda bekleyebilirisn ama puanını yakma kolay bişi degil bir kadroya yerleşmek

Ye ye canım.. c vitamini iyi geliyor hemen de etkisini gösteriyor. Dediğin gibi yapmayı düşündüm bende tercih yapıp hayırlıysa nasip etsin Rabbim cc diyeyim dedim.. Yaşam şartlarından değil de hani şu onca sene emek vermişsin muhabbeti varya o sıkıyor beni.

Sonraki atamaları beklesem mi acaba.. kızımı minicikken başkalarına bırakmaya elvermiyor içim. Diğer tercihleri beklesem biraz daha büyümüş olur hem.

geçmiş olsun canım.. bak güzel bir ayrıntı bu! ben de geçen gün alabalık yaptım dehşet midem bulandı ama eşime çaktırmadım, çünkü aç kurt gibi yemiştim kızmıştı bana :)salata falan bile yememiştim.. sadece patatesli garnitür we balık.. demek ondan öyle oldu

Son düzenleme:
feslegenim! zormuş valla canım yazdığın belirtiler. Nefes almada gece biraz zorluk yaşıyorum ben de. Evdeki işleri yapamıyorum diye de hiç üzülmüyorum, boşver yaf, bebeğinden önemli mi? Doğumla ilgili tedirginlik yaşamak yerine de beyni herşeyin olumlu olcağına dair kandırmak lazım diyorum. Kaçınılmazsa zevk almaya bakmaca misali:26:
Zor dönem tabi ama ben içimde olmasına çok alıştım bebişimin. Bi arkadaşım "tam alıştım diyosun doğuyo" demişti. Hakkaten içimde olmasını özliycem sanırım! Kıpır kıpır sabahları uyandırmasını falan. Gerçi bu seferde ağlamasıyla uyandırcak ama:2:

essira! moralinin düzgün olmasına çok seviniyorum. daha doğrusu bir kadının bu kadar güçlü olabilceğini görmek çok hoşuma gidiyor!
bebeğine hazırlık döneminin keyfini çıkar canım ailenle...

aperpilcim! sıcak denince durcan valla orda! ev merkezi sistem. ben kısıyorum eşim açıyo.
geceleri askılıyla yatıyorum. buz gibi havada üzerimde ince bi bluz ve yünden ceketle çıkıyorum!
menapoz çok zor olmalı!

cemreeeeecim 2 hafta daha sabreder inşallah oğluşun!
Dikkat et kendine, yat canım hep.
Doğumun da hayırlısıyla olsun bakalım. Hikayeni heyecanla bekliyoruz.

Aysecim! Canım bırak artık temizlikmiş, çarşıymış, pazarmış. Senin okuduklarını gördükçe ben korkuyorum bişey olcak diye. Canım bebeğin bi gelsin hele, sonra istersen yerleri elinle fırçala:) Ama bence bu dönemde dikkat et kendine artık.
Benim kocam da geçende bi temizlik yapmıştı, dışardan geldiğin ayakkabılarla içeri girme, dışarda çıkar diyo
anam dedim! oldun sen! süper bi duyguydu ya! rolleri değişmek güzel oluyomuş!

Tontirik! Çok geçmiş olsun canım. Balık olayı riskli valla. Dikkat et dicem ama nasıl bilcen ki. Aman allahtan bişey olmamış fena.
Allah bida yaşatmasın canım!

meryemimgeliyor, senin durumunda atama nasıl oluyor acaba. sonuçta atansan, emniyet soruşturman falan derken doğumun olcak. işe başlamıcaksın, ama aday memur gibi gözükceksin heralde. valla bi ilginç durummuş. ama atanmak bu kadar zorlaşmışken şansını dene derim.

kızlar gecmişi okuyayım dedim allaaaaaammmm o neydi öyle yaa.. maşallah iki günde dolmuş taşmış sayfalar, anlaşıldı sizi boş bırakmaya gelmiyor
eşim soruyor gecen gün, eeeeee neler konuşuluyor sizin topikte, gündem ne diye.. tabi bilmiyor ki günde kaç kere değişiyor bizim gündem heheh

bu arada öğretmenler gününüz kutlu olsun topiğimizin öğretmen anneleri.. her ne kadar öğretmenlik mesleği son dönemde hiçleştirilmeye çalışılsa da, öğretmenlerin ne kadar kutsal bir iş yaptıklarının farkında olan bir kesim hala var.. allah sizi eksik etmesin yavrularımızın başından..

chekirdekk
Canım benim çok geçmiş olsun, seni nasıl merak ettim ya, allahtan haberlerini verdi arkadaşlar hep de icim rahatladı..
umarım dayanabildiği kadar dayansın bebiş, ama gelmek isterse de yapcak bişey yok canım.. kendini üzme sakın..
hastalığına da ayrıca üzüldüm, ilac da alamıyosun cok kötü.. umarım gecer biran önce.. bol c vitamini al canım.
kendine dikkat et cok öpüyorum..

sonalfer
cok gecmiş olsun canım sana da chekirdekle aynı dönemdi sizin rahatsızlığınız ikinizi de cok merak ettim. canım umarım herşey bebeğin için nasıl iyi olacaksa öyle olsun, durabildiği kadar dursun ama allah bilir yine.. hayırlısı ne ise o olsun.. erken de doğsalar onlar gelişimlerini tamamlıyorlar, zamanında doğan bebekleri geciyolar bile ooooo.. hiç üzülme..
öğrencilerin için de üzülmen normal ama senin iyiliğin önce geliyor, sen iyi olmazsan bebeğine de öğrencilerine de faydan olmaz..
allah sağlık versin de yine görevinin başına döneceksin sonucta..

dodehimini
geldi mi bazen herşey üstüste geliyor canım, her şerde de bir hayır vardır bunu da unutmamak lazım..
arkadaşın için üzüldüm, başı sağolsun.. umarım tayinin seni mutlu edecek bir yere çıkar.. allah yardımcın olsun canım..
arabanız hayırlı olsun, bebek olunca arabasız cok zor.. kazasız belasız inşallah..
bu arada eşinin aldığı ciçek cok güzelmiş.. cok beğendim..moralin yerine gelmiş bu sayede, sevindim.. :))

Reputable
hayırlısı olsun canım.. inşallah kolay bir doğum olur, tabi hepimiz için.. allah hepimizin yardımcısı olsun.. ben de senin gibi düşünüyorum doğumumu.. inşallah altından kalkarız. ben de korkmuyorum doğumdan, son dönemde özellikle bir güven geldi, bir cesaret..

Milsa
amin canım..
kesinlikle bebeklerin rızkı, nasibi ile geldiğini düşünüyorum ben de..
sizin durumunuz da buna örnek kesinlikle canım.. hayırlısı olsun. ne güzel ki, hala ihtiyaç sahiplerini düşünüyorsunuz..
allah size daha cok versin inşallah.. allah kabul etsin.

dulger
geçmiş olsun canım.. umarım dayanır sonuna kadar.. allah yardımcın olsun.

November82
cok geçmiş olsun canım, allah sağlık sıhhat versin babacığına..

delikiz1982
göbeğin çok şeker canım maşallah.. aşağıda da değil bence.. hem sen ikiz hamilelik geçiriyosun..
buna rağmen formun süper..hiç canını sıkma..

tontirik
canım cok gecmiş olsun.. şimdi nasılsın??

inşalalh gösterir :)

onca sene emek verdiğini düşünme hakettiğini hiç emeğinin karşılığı hiç bir zaman alamıyorsun göremiyorsun ki o zaman daha üzülüyorsun
aslında en güzeli bebeğini kendin büyütmek ama bir taraftanda şu varsenin hayatın senin geleceğin tamam insan evladı için en iyisini istiyor ama kendi geleceğinide ittirmeden değilmi seneye aynı puanla başvurma şansında var ama bu yıl açılan kadrolarda belkide nasibin belkide seneye daha rahat yerleşcen belki bu sene yerleşemiycen bir çok ihtimal var böyle durumlarda karar vermesi gerçekten zor ama ben olsam tercih yapardım yaklaşık 10 yıl oldu kamudayım atandığım hiç bir zaman bir sene daha bekleseydim demedim ama bebeğimde yoktu bebek olunca duygular değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…