Ben geldimmmm canlarım benim üşenmedim okudum valla hepsini nasıl olsa artık kocaya yemek yap evi temizle derdim yok hehehehe moralim çok iyi sizlerin ve ailem sayesinde dostlarıma gelince bu konuyu onlarla paylaşmadım.evimdeyim güzel odamda bizim şekerler yavaş yavaş dönmeye başladılar yaşadıkları şehirlere herkeste aynı muhabbet bi telefonun yeter kuş olur geliriz .güzel bi pazar kahvaltısından sonra şimdi annişkoyla evde yanlız kaldık bebişimin eşyalarını halam yıkadı ütüledi benim odaya yerleştirdi .yarın atölyeye gidicem biraz çalışarak eşimde ilgili yaşadıklarımı üstümden atıcam.burdaki doktorumla doğum üstüne konuşma vaktide geldi.en son eşimle iken bir türlü aldıramadığım hazırlıklar içinde salı günü babamla çıkıcAz alışverişe.oğluşa bi oda alalım en janjanlısından .eşime gelince kendince bab abuk sabuk mesajlar çekiyor .hiö takmıyorum cevap yazmıyorum.zaten eski hattım kapalı bende Arada bi açınca mesajlar geliyor toplucA. Görüncem arıyor kızcağız bir çözüm olur mu derdinde ama .söz ağızdan bir kere çıkıyor kalp bir kere kırılıyor
Selam kızlar
huzurlu ve saglıklı haftalar diliyorum herkese
nasılsınız? sizde de sıcak basmalar basladımı ben bazen yanıyorum içim yanıyor diyebilirim su içiyorum içiyorum gecmiyor lohusalıktaki gibi sıcak basıyor Allah yardımcımız olsun
günaydın arkadaşlar
cok kötü bi haftasonu geçirdim
cumartesi akşam üstü eşim hamsi aldı temizledi kızarttı sagolsun.balıktan önce corbada yapmıştım eşim içti ama ben içmeden balıga daldım direkt
sonra bende inanılmaz bi bulantı oldu cok kötüydüm.
pazar günü uyandım yine cok fena mide bulantısı ,baş dönmesi baş agrısı yaşadım.
anneme kahvaltıya gittik ordada bişi yiyemedim.acile götürdü eşim.tansiyonum 8 / 4 olmuş.
hemen serum bagladılar kan ve idrar tahlili alındı.
1.serum bittikten sonra tansiyon 9 /5 oldu.yine bi serum daha verildi bu arada bulantımda devam etti
2.serumdan sonra tansiyonum 12 /5 oldu taburcu oldum eve geldik.ben tabi yine bişi yiyemedim bulantıdan dolayı hemen yattım
yorganın altında inanılmaz bi titreme aldı beni.bulantım tavan yaptı ölcem sandım yaa.ateşime baktık oda normaldi
hemen banyoya gittim ve istifra ettim ama sanki zehir cıkardım cok kötüydü yaa(
arkasındada sıcacık bi duş aldım kendime geldim.bulantım filan kalmadı
eşim hemen bi sıcacık corba yogurt getirdi.daha iyi oldum.
idrarda enfeksiyonda cıktı.gece yatmadan şaseyi içtim sabaha kasık agrım ve yanmada kalmamıştı
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
balıktan önce mutlaka corba için :))
balıktan sonrada tahin helvası yiyin
15 günde bir de idrar tahlili verip enfeksiyon varmı yokmu onu takip edin.
merhaba canlar..
herkes iyidir umarım, haftamız güzel geçsin, bebişlerimiz hiç durmadan tepiklesin inşallah :)))
hafta sonunuz nasıl geçti bilmiyorum, hiç bakamadım şimdi dönüş yapıcam son iki güne..
ben hafta sonu baya dinlendim, hiç bir ev işi yapmadım sölemesi ayıptır
dün aşuremi yaptım, (portakal ağacının tarifine göre ayşecim teşekkür ederim, pişmesine yakın k.v. geldi biraz baktı falan) coooooook güzel oldu allahıma şükür, keşke ikram edebilseydim sizlere de
düşünsenize hep beraber benim evdeyiz ve ben aşure yapmışım oturmuş yiyoruz ayyyyy ne güzel olurdu amaa..
essiradan iyi haberler gelmiş alıntıdan gördüm çok sevindim.. kocası da haline yansın, eşini de bebeğini de bir hiç uğruna kaybetti..
ben hafta sonu neler konuşulmuş bir bakayım, öpüyorum hepinizi
günaydın arkadaşlar
cumartesi akşam üstü eşim hamsi aldı temizledi kızarttı sagolsun.balıktan önce corbada yapmıştım eşim içti ama ben içmeden balıga daldım direkt
pazar günü uyandım yine cok fena mide bulantısı ,baş dönmesi baş agrısı yaşadım.
anneme kahvaltıya gittik ordada bişi yiyemedim.acile götürdü eşim.tansiyonum 8 / 4 olmuş.
1.serum bittikten sonra tansiyon 9 /5 oldu.yine bi serum daha verildi bu arada bulantımda devam etti
2.serumdan sonra tansiyonum 12 /5 oldu taburcu oldum eve geldik.ben tabi yine bişi yiyemedim bulantıdan dolayı hemen yattım
yorganın altında inanılmaz bi titreme aldı beni.bulantım tavan yaptı ölcem sandım yaa.ateşime baktık oda normaldi
idrarda enfeksiyonda cıktı.gece yatmadan şaseyi içtim sabaha kasık agrım ve yanmada kalmamıştı
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
canım bebeğin totosunu ayağını dayamasıyla sancı olmuo.. benim kız bi o tarafa bi bu tarafa dayıyo tötünü ve tepecik oluşuo, ayaklarını da ara sıra bi uzatıo derimden çıkcakmış gibi oluo dışardan görünüo ama hiç bu dayandığı yerlerde sancı yok, ama sertleşio o ayrı.. sadece bir anda olduğu için irkiliyorum, ya da anlık bir acı oluo o da ayağıyla ittirdiğinde.. bilmiorum belki kişiden kişiye değişir ama sancılarınız varsa bebektir dayanmıştır demeyin doktorunuza danışın bence, ama sertleşmeyse normal die biliorum :44:
günaydın arkadaşlar
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
Merhaba arkadaşlar
nasılsınız? herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum..
cumartesi misafirlerim vardı çok kalabalıktık canlar..çoluk çocuk tam 23 kişiydik..evde bir kalabalık bir ses anlatamam sizlere..ön hazırlıklar beni çok yordu ama sonrasında Allahtan bir güç kuvvet geldi..misafirler gittikten sonra 3-4 posta misafir ağırlayacak kadar enerjim vardı resmen..ama dün bütün gün karnım kasıldı..o kadar kasılmalar oldu ki..durduğum yerde duramadım..çok canım yandı ve bütün gün yattım dinlendim..
kızlar gece rüyamda sizlerle birlikteydim..beraberce toplanmış oturuyorduk..herkes süslenmiş püslenmiş..yedik içtik, muhabbet ettik..sanki hepinizi yıllardır tanıyorum..öyle bir bağlılık kurulduk ki aramızda, resmen topikk bağımlısı oldum..evde internetim yok izine ayrıldıktan sonra sizlerden nasıl haberdar olacağım, topiği nasıl takip edeceğim diye düşünmeye başladım..
geçmiş olsun canım..aynısı 2 yıl önce benimde başıma geldi..ben mezgitten zehirlendim..sen yine ucuz atlatmışsın..ben kanlı ishal oldum..üç gün istifra etmem bitmedi..1 yıl ağzıma balık sürmedim o kadar tiksindim ki..tam 4 saat serum bağladılar ve ben toparlayamadım kendimi tam 10 gün..
merhaba canım benim..
hadi gözün aydın bak aşure çok güzel olmuş..ellerine sağlık canım..ohhh maşallah en güzelini yapmışsın dinlenmekle..insanın gerçekten dinlenmeye ihtiyacı oluyor canım..
Canım ya sen gelen misafir sayısını yazınca benim gözüm açıldı bir anda.
Nasıl ağırladın o kdar kişiyi ya. Valla tebrik ediyorum cnm benim. Benden geçti artık misafir ağırlamalar, hiç halim falan yok. Sen de kendini çok yorma artık. Son aylardayızç
essira
canım.. Senden güzel haberler almak ne kadar güzell... Öncelikle ailene hayran kaldım canım.. Senin arkanda sapasağlam durmuş olmaları çok ama çok güzel.. Yürekten tebrik hepsine.. Yazdıklarını soluksuz okudum ve iyi haberlerini aldığıma çok ama çok sevindim. Hep güzel haberler alalım senden inşAllah.. Eşinde almış ağzının payını. İçime su serpildi resmen. Şimdi bin pişman olsun.. Hatasını anlasın. Hakkınızda en hayırlı olanı nasip etsin Rabbim cc..
Tontirik
canım çok geçmiş olsun.. Rabbim cc birdaha yaşatmasın canım..
orikide85
kalabalık misafir topluluğunu atlatmışsın şükür. İnsan o anda anlamıyor yorgunluğunu ama acısı sonra çıkıyor işte. Dikkat et kendine ve kendini çok yorma canım. Topik bağımlısı olduk dediğin gibi.. Hepinizi sanki yıllardır tanıyor gibiyim bende.. Belki rüyan birgün gerçekleşir ve toplaşıveririz biraraya.
aherdocum
ellerine sağlık canım, Allah cc kabul etsin.. Yakın olsaydıkta geliverseydik aşurenden yemeğe..
November82
canım doğum günün kutlu olsun.. Sevdiklerinle nice hayırlı, uzun ömürler versin Rabbim cc.. Babanın ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim canım.. Rabbim cc şifa versin, çabucak toparlansın babacığın..
feslegenim;
canım aynı durumları yakinen paylaşmaktayız canım.. Ama az kaldı kuzucuklara kavuşmaya.. Bebişimin varlığını hissettiren bu sıkıntıları bile seviyorum.. :)
MadamCocosh;
canım bende bu aralar aralıksız her gece yavrucukumla ilgili rüyalar görüyorum.. Gece 40 kere tuvalete kalksamda her seferinde rüyalarım kaldığı yerden devam ediyor. Dediğin gibi sabah uyandığımda pestilim çıkmış oluyor.
aperpil
bende de oluyor o sıcak basmalar. Başlıyorum üzerimdeki yeleği çorabı vs çıkarmaya. Eşimde afakanlar geldi mi yine diye dalga geçiyor.. :)
mandalina01;
aman kendine dikkat et canım. Grip falan gelmesin.. Hemen tedbir amaçlı birşeyler yemeğe başla.
cemreeeee;
canım çok geçmiş olsun.. aman dikkat et kendine.. İnşAllah kuzucuğun bekler ve zamanında sağlıkla kavuşur annesine..
ay_she;
canım bizde geçen gün eşimle dışarı çıktık. Ay iyice ağırlaşmışım ben.. Artık mecbur kalmadıkça dışarı falan çıkmam ben dedim. yürüdükçe
kızım aşağı doğru baskı yapıyor ve beni çok zorluyor. Evden çıkmamak en iyisi..
ikiz2003;
canım geçen hafta benim kızçemde çok hareketliydi. Bir dakika durmaz mı hiç, durmadı resmen.. ama bu hafta normale döndük..
emerbor
canım çok geçmiş olsun. şükür atlatmışsın.. dediğin gibi aynı sıkıntıları yaşıyoruz hepimiz. Hamişliğin doğası bu demekki..
papatya3459;
canım telaş başlamış. Rabbim cc kolaylık versin ve kuzucuğunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Sezeryan istediğin için o tarihi vermiş doktorun ama sanki bi 10 gün daha beklese daha mı iyi olurdu. Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah canım..
Aralık anneliğine terfi yazmışsın, ama bende aralık annesi olacakmışım gibime geliyor. Hani şu 21 aralıkla ilgili efsaneler dolaşıyor ya ortalıkta, alın benden de bir efsane.Bende 21 aralıkta doğuracakmışım gibi geliyor..
asliirfan;
canım inşAllah aldığın krem işine yarar.. Eşinin de içine su serpriliverir bu sayede
Hastane için ev terliği almak istiyorum yazmışsın. Paylaştığın modeller çok şirin canım. Ama ben kıyamam bunları hastanede giymeğe. Ben hastane konusunda accık kılımdır. Hastane de kullandıktan sonra evde kullanamam.
Milsa
canım çok geçmiş olsun.. Artık bol bol dinlen canım. kuzucuğun, sağlıkla ve zamanında gelsin inşAllah..
derennnnn;
canım aldıkların hayırlı olsun. Çok güzeller.. Bende pijama mı gecelik mi konusunda kararsızım. Herkes başka birşey diyor. Tecrübeli anneler yardımmm!!!
delikiz1982
canım göbüşünün önceki halini bilmediğimden birşey diyemeyeceğim aşağı düşüp düşmemesiyle ilgili ama endişe etme canım. Banada öyle demeye başladılar ki haklı çıktılar. Bebişim doğum pozisyonu almış ondan aşağı düşmüş gibi geliyor. Kötü birşey değil yani göbüşünün aşağı inmesi. Olması gerekenler oluyor canım..
tubaemrah;
inşAllah istediğin gibi cici olur oğluşunun bambusu... Bitince fotosunu bekliyoruz bizde.. Yıkama ütüleme faslı da tamamlanmış.. Sağlıkla giysin hepsini oğluşun.. Bende hem yıkayıp asarken hemde ütülerken çok duygulandım. Benim minik prensesim mi giyecek bunları diye sevdim durdum..
yarenahsen,
geçmiş olsun canım.. Ağrılı, sancılı zamanlarımız başladı artık.. Benimde normalde 1 ocak gözüküyor ama ben daha önce olacakmış gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı.. Kıyamam kızına benn.. Abla olmuşta kardeşinin kıyafetlerini mi ütülemiş.. MaşAllah kuzuma yaa..
bu arada bir arkadaşımız doğum yaptı canım. Görmüşsündür belki sensiblegirl arkadaşımızın ikizleri oldu.. Hepsinin sağlığı iyi şükür.
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/573979-2013-ocak-anneleri-doguruyor-dogum-hikayeleri-tablo-9.html burda doğum hikayesini de paylaşmıştı.
dodehimini
canım inşAllah seni çok zorlayacak biryerde görev almazsın.. Nedir bu öğretmenlerin çektiği çile ya.. Rabbim cc kolaylık versin canım..

Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi bitirebildim sonunda. Haftasonu giremedim sayfamıza..
Eşimle dolu dolu, keyifli bir haftasonu geçirdik.
Kızlar ya kafam çok karışık.. Malum memur atamaları var ya.. Bende kpss den 81 aldım. Ben hem tasarım öğretmenliği hemde açıktan 4 yıllık işletme bitirdim. Ama kızım bütün planlarımı değiştirmişti. Kızımı kendim büyütmek istiyorum.
Tercih yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Eşim bana bıraktı. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum şimdi.
Ayyy canım ben de öyleyim ne zamandır. Evin içinde kısa kollu dolaşıyorum. Bir de bizim ev merkezi sistem. Zaten hamam gibi.
Bana da ateşler basıyor evin içinde, gece üzerime hiçbirşey örtmüyorum.
Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi bitirebildim sonunda. Haftasonu giremedim sayfamıza..
Eşimle dolu dolu, keyifli bir haftasonu geçirdik.
Kızlar ya kafam çok karışık.. Malum memur atamaları var ya.. Bende kpss den 81 aldım. Ben hem tasarım öğretmenliği hemde açıktan 4 yıllık işletme bitirdim. Ama kızım bütün planlarımı değiştirmişti. Kızımı kendim büyütmek istiyorum.
Tercih yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Eşim bana bıraktı. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum şimdi.
şalgam mandalina greyfurt yiyorum bol bol aman gelmesin ya eşim bulaştırdı bu ikinci :)
nereye kadar bence bundan sonra çalışmayı hiç düşünmüyorsan tercih yapma ama bir sene iki sene sonra tekrar sınavdı tercihti uğraşacaksan tercih yapmalısın zaten hemen atanma olasılığın düşük sanırım bence tercih yapıp hayırlısı hangisiyse o olsun diye dua et buradana atıp tutması kolay bana yaşam şartlarını maddi durumunu isteklerini göz önüne alıp iyi düşünmelisin kararı kendin vermelisin
canım tercihini yap ücretsiz izin al 2 sene bakarsın tercih yeri gecene kadarda 6 ay gecer zati ondna sonra Allah Kerim bu puanı yeni bu sene almıssan ilerki atamalarıda bekleyebilirisn ama puanını yakma kolay bişi degil bir kadroya yerleşmek
günaydın arkadaşlar
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
Ye ye canım.. c vitamini iyi geliyor hemen de etkisini gösteriyor. Dediğin gibi yapmayı düşündüm bende tercih yapıp hayırlıysa nasip etsin Rabbim cc diyeyim dedim.. Yaşam şartlarından değil de hani şu onca sene emek vermişsin muhabbeti varya o sıkıyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?