canım tercihini yap ücretsiz izin al 2 sene bakarsın tercih yeri gecene kadarda 6 ay gecer zati ondna sonra Allah Kerim bu puanı yeni bu sene almıssan ilerki atamalarıda bekleyebilirisn ama puanını yakma kolay bişi degil bir kadroya yerleşmek
evet yaa ben de 10 aralık doğumluyum kaçlısın diyolar 87 ama son ayı diyorum gıcık bi durum cidden :)
günaydın canım çok gecmıs olsun yaa aman dikkat et...
enfeksiyonda önemli benımkı baya ileriydi şase kurtramaz die largopen vermıstı dr yenı bitti ben de
gidip kontrol etmek için bi tahlıl daha yaptırıcam...hani tamamen gecmısmı die gebelıkde risk yani
cumartesi akşamı ben de hamsi pişirdim ama katı kurallarım var
yemek hususunda çorbasız başlamam çok şükür başıma gelmedi öyle bişey ayıklarken farkettim
aldıgım hamsi biraz bayatmış iki farklı hamsiyi karıstırmıslar sanırım sinir oldum ben de
Merhaba arkadaşlar
nasılsınız? herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum..
cumartesi misafirlerim vardı çok kalabalıktık canlar..çoluk çocuk tam 23 kişiydik..evde bir kalabalık bir ses anlatamam sizlere..ön hazırlıklar beni çok yordu ama sonrasında Allahtan bir güç kuvvet geldi..misafirler gittikten sonra 3-4 posta misafir ağırlayacak kadar enerjim vardı resmen..ama dün bütün gün karnım kasıldı..o kadar kasılmalar oldu ki..durduğum yerde duramadım..çok canım yandı ve bütün gün yattım dinlendim..
kızlar gece rüyamda sizlerle birlikteydim..beraberce toplanmış oturuyorduk..herkes süslenmiş püslenmiş..yedik içtik, muhabbet ettik..sanki hepinizi yıllardır tanıyorum..öyle bir bağlılık kurulduk ki aramızda, resmen topikk bağımlısı oldum..evde internetim yok izine ayrıldıktan sonra sizlerden nasıl haberdar olacağım, topiği nasıl takip edeceğim diye düşünmeye başladım..
geçmiş olsun canım..aynısı 2 yıl önce benimde başıma geldi..ben mezgitten zehirlendim..sen yine ucuz atlatmışsın..ben kanlı ishal oldum..üç gün istifra etmem bitmedi..1 yıl ağzıma balık sürmedim o kadar tiksindim ki..tam 4 saat serum bağladılar ve ben toparlayamadım kendimi tam 10 gün..
hahaha böle diyen kocalara çok gülüyorum :) ben de geçen dedim eşime şükür karnım çatlamadı rahat rahat bikini giyerim yaza kimse görmez o da dio ki başkasının görmesinin ne önemi var aşkım ben görüyom ya :) kendi kremlio walla beni az bi çizgi görse yarım saat kremle ovalıo orayıher erkek ayrı bir cins işte
tontirik
canım cok gecmiş olsun.. şimdi nasılsın??
geçmiş olsun canım.. bak güzel bir ayrıntı bu! ben de geçen gün alabalık yaptım dehşet midem bulandı ama eşime çaktırmadım, çünkü aç kurt gibi yemiştim kızmıştı bana :)salata falan bile yememiştim.. sadece patatesli garnitür we balık.. demek ondan öyle oldu
Kızlar ya kafam çok karışık.. Malum memur atamaları var ya.. Bende kpss den 81 aldım. Ben hem tasarım öğretmenliği hemde açıktan 4 yıllık işletme bitirdim. Ama kızım bütün planlarımı değiştirmişti. Kızımı kendim büyütmek istiyorum.
Tercih yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Eşim bana bıraktı. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum şimdi.
Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Ay balık keyfiniz burnunuzdan gelmiş ya. Ben de hep çorba içmeden yerim balığı. Ama Allaha şükür daha birşey olmadı.
Zehirlendin mi ne oldu acaba? Bir de zaten hassas bir durumdyaız. Daha da nariniz.
Hele kusmalar karnında bebek varken çok fena, kasılıyorsun.
Tekrar çöok geçmiş olsun cnm bnm. Dikkat et kendine...
iyiym cnm tşkler.
sende aşureni yapmışsın Allah kabul etsin inş afiyet olsun
bende aşure yapmadım hiç .annem yapıyordu hersene dagıtıyorduk
eşim cuma günü aşurelik malzeme almış akşamdan ıslayım ,yarına aşure kaynatcam dedi :)
ben şaşırdım tabi.ya ciddimisin dedim , evet nevarki aşure yapmakta dedi. hastane işi cıkmasaydı yapacaktı aşureyi.
valla benim gözümde büyüyorr yapamam .ya annemi cagırırım yada kocama yaptırırım:))
orikide85
kalabalık misafir topluluğunu atlatmışsın şükür. İnsan o anda anlamıyor yorgunluğunu ama acısı sonra çıkıyor işte. Dikkat et kendine ve kendini çok yorma canım. Topik bağımlısı olduk dediğin gibi.. Hepinizi sanki yıllardır tanıyor gibiyim bende.. Belki rüyan birgün gerçekleşir ve toplaşıveririz biraraya.
kızlar, cuma günü dr kontrolumuz vardı.
nst ye bağlandım kasılmalarım var diye. allahtan sancı falan bişey cıkmadı.. o yüzden alttan muayeneden de yırttık
halbuki tertemiz hazırlanıp gitmiştim yahu
oğluşuma gelecek olursak, maşallahımız var 1 hafta önden önden gitmeye devam
1910 gr ve 43 cm...
veeeeeeee babasına benziyormuş
dr umuz öyle söyledi.. gözleri iri iri maşallah yavrumun, bana benziyor o kısmı, burnu da ben.. ama genel olarak sanırım babaya benziyor.. bakalım rengi tutturabilcez mi
ben beyazım cünkü süt gibibaba esmer
ortaya nasıl bişey cıkcak meraktayım
bu arada 1 kilo almışım ya iki hafta içinde..şaka gibi gerçekten de.. neyse yapcak bişey yok, biraz daha dikkat et dedi..
böyle işte kızlar
gamze senin de kontrolun vardı aynı gün, nasıl geçti canım??
geçmişi okudum ama gözden mi kaçırdım acaba
bende uzunca bi süre balık görmek istemiyorummm:104:
yaw 23 kişiyi nasıl agırladın.kimdi gelenler?
izne nezaman ayrılacaksın.eve net baglatma imkanın yokmu.özleriz biz seni ama
Gecmis olsun canim ya dikkat et kendine..
Enfesksiyondan bende kurtulamiyorum 2 haftada bir dr gittigim icin her gittgiimde idrar alip bakiyorlar...
Hastanede kaldigimda 7 gün alttan fitil kullnadim 2 hafta sonra kendi dr rumun kontrolunde eve antibyotik yolladi 3 günlük günde 2 kez sonra ki kontrolde tek icimlik 4 hap yolladi simdide cay suda damla ve fitil yollamis bu son kontolden 3 gün sonra cayin ve damlanin tadida bilidigin mazottcok sikildim hamilelikten son haftalarda..
maşallah kız ömerciğine..böyle esmer renkli gözlü yakışıklı bir delikanlı hayal ettim şimdik:)))))))))
aherdo maşallah oglunaa.kızım babaya benziyor ,inşallah oglum bana benzer ya.
kız babaya ,oglan anneye benzer derler genelde.benim yigenimi görsen aynıı annesi
eşimin başına bi yemeni baglasam aynı kaynanatöre benziyorr
bende babama benziyorum.
özel mesajattım
ay tontirik güldürdün beni
beni halama cok benzetirlerdi ergenlik dönemimde, gören aaaaa aynı ..... derdi. ama şu an giderek anneme benziyorum
eşim de dayısına benziyor aynı.. bakalım bizim oğluş kime çekecek.. ben hep diyorum ama oğlum babasına benzesin hem huyu suyu hem fiziği :)))
ayy canım benim.. inşallah, eşimin ailesinde renkli göz yok.. ama bizde iki dede, babanne, hala renkli gözlü
inşallah çeker birine ne diyeyyim isterim yani.. bir de iki taraf da komple kıvırcık saçlı, eşim ve ben de dahil olmak üzere..
bizden bir bonus kafa çıkacağı kesin de gerisini kestiremiyorum
canım bu arada misafir faslını halletmişsin sevindim.. fazla da yormamışlar seni afferin onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?