2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar, cuma günü dr kontrolumuz vardı.
nst ye bağlandım kasılmalarım var diye. allahtan sancı falan bişey cıkmadı.. o yüzden alttan muayeneden de yırttık
halbuki tertemiz hazırlanıp gitmiştim yahu

oğluşuma gelecek olursak, maşallahımız var 1 hafta önden önden gitmeye devam

1910 gr ve 43 cm...

veeeeeeee babasına benziyormuş

dr umuz öyle söyledi.. gözleri iri iri maşallah yavrumun, bana benziyor o kısmı, burnu da ben.. ama genel olarak sanırım babaya benziyor.. bakalım rengi tutturabilcez mi

ben beyazım cünkü süt gibi baba esmer

ortaya nasıl bişey cıkcak meraktayım

bu arada 1 kilo almışım ya iki hafta içinde.. şaka gibi gerçekten de.. neyse yapcak bişey yok, biraz daha dikkat et dedi..

böyle işte kızlar

gamze senin de kontrolun vardı aynı gün, nasıl geçti canım??
geçmişi okudum ama gözden mi kaçırdım acaba

bende 79 aralık 20 dogumluym.10 gün için 1 yaş büyük sölemek istemiyom :)
cnm aynen bende çorba olayına dikkat ederim ama ilk kez dayanamadım balıktan başladım önce. öle güzel koktuki körolasıca :)

bu arada sanada cok gecmiş olsun cnm

arkadaşlar herkes nasıl iyimisiniz benim son zamanlar uykularım kaçtı uyuyamıyorum çok ağrım oluyor nereye dönsem batıyor... Birde aşağıya doğru ağrım çoğaldı aynı haftada olupda sizdede böyle sorunları olan varmı?

bende uzunca bi süre balık görmek istemiyorummm:104:

yaw 23 kişiyi nasıl agırladın.kimdi gelenler?
izne nezaman ayrılacaksın.eve net baglatma imkanın yokmu.özleriz biz seni ama

yaa ne güzel
benim eşimin kremlere karşı bi antipatisi var.elini süremiyor
yurtdışından organik bakım ürünleri almıştım ikimiz içinde ama o alıp bir kere sürmüş degil
ben bazen zorla yatırıp kendim sürüyorum.
kışında ellerine zorla sürerim.bidee öle yaglıda almadım jel aldımki hemen kurusun diye ama cıkksss yinede yaranamadık efendiye

tontirik
canım cok gecmiş olsun.. şimdi nasılsın??

iyiym cnm tşkler.
sende aşureni yapmışsın Allah kabul etsin inş afiyet olsun
bende aşure yapmadım hiç .annem yapıyordu hersene dagıtıyorduk
eşim cuma günü aşurelik malzeme almış akşamdan ıslayım ,yarına aşure kaynatcam dedi :)

ben şaşırdım tabi.ya ciddimisin dedim , evet nevarki aşure yapmakta dedi. hastane işi cıkmasaydı yapacaktı aşureyi.

valla benim gözümde büyüyorr yapamam .ya annemi cagırırım yada kocama yaptırırım:))

annemin demesine göre balıktan sonra genelde bulantı olurmuş.balıgın üstüne tahin helvası yemek gerekirmiş ,tabi öncesindede çorba şart dedi.

bence tercihini yap.inşallah atanırsın.

cnm aynı balıktan eşimde yedi ona bişi olmadı ,bide halden alıor taze oluyor diye.
ben birazda üşüttüm galiba ,boş mideye balıgıda yiyince kötü oldum sanırım

istifra etmekten nefret ederim zaten.
dün cıkartırken bide çişim de vardı ,hem cıkardım hem altıma işedim cok komikti

tabi sonradan aklıma acaba amniyo sıvısımıydı o gelen diye de düşünmeden edemedim

saol canım, cümlemizin inş..

hiç gözünde büyümesin valla, öyle keyifli ki yapımı.. ben cok severek yaptım, hatta yetmedi konu komşuya verdik, k.v. ile görümcemi de cağırmıştım gündüzden geldiler e hep beraber de yendi..bir baktım bitivermiş :))))

işyerine de getircektim hatta ama yetmedi, yarın akşam bir posta daha yapıcam, eşim cok sever gerisi de ona kalır gider gelir yer artık

ayrıca öyle cok zahmetli de değil.. nohutu akşamdan kaynattım suyunda beklettim sabaha kadar, kuru fasulyem vardı dipfrizde haşlanmış hazır, buğdayı da akşamdan ıslattım, ertesi gün düdüklüde haşladım.. gayet de kolay oldu.. tabi başında beklemek gerekiyor, dibi tutmasın diye..

evet atlattım çok şükür canım..evet aynen öyle..iki gündür karnımda acayip kasılmalar var..inş rüyam gerçek olur birgün..

maşallah kız ömerciğine..böyle esmer renkli gözlü yakışıklı bir delikanlı hayal ettim şimdik:)))))))))

bende uzunca bi süre balık görmek istemiyorummm:104:

yaw 23 kişiyi nasıl agırladın.kimdi gelenler?
izne nezaman ayrılacaksın.eve net baglatma imkanın yokmu.özleriz biz seni ama

inanırım canım benim..balık dediğin zaman midem kalkıyordu resmen..zamanla geçiyor ama..tekrar yiyebiliyorsun merak etme..

valla ağırladım hemde çok güzel..eşimin kuzenleri geldi çoluk çocuk..yabancı kimseler değildi yani..
15 Aralık'ta ayrılmayı düşünüyorum canım..imkanlarım el verirse bağlatmak istiyorum canım..ben zaten internetsiz zor dururum..

aherdo maşallah oglunaa.kızım babaya benziyor ,inşallah oglum bana benzer ya.
kız babaya ,oglan anneye benzer derler genelde.benim yigenimi görsen aynıı annesi
eşimin başına bi yemeni baglasam aynı kaynanatöre benziyorr

bende babama benziyorum.

sanada cok gecmiş olsun cnm.seninki epey ilerlemiş ozaman.şase hemen fayda etti bana.

maşallah kız ömerciğine..böyle esmer renkli gözlü yakışıklı bir delikanlı hayal ettim şimdik:)))))))))

ayy canım benim.. inşallah, eşimin ailesinde renkli göz yok.. ama bizde iki dede, babanne, hala renkli gözlü

inşallah çeker birine ne diyeyyim isterim yani.. bir de iki taraf da komple kıvırcık saçlı, eşim ve ben de dahil olmak üzere..

bizden bir bonus kafa çıkacağı kesin de gerisini kestiremiyorum

canım bu arada misafir faslını halletmişsin sevindim.. fazla da yormamışlar seni afferin onlara

merakımdan soruyorum,özel doktor yada özel hastaneye giden hamile arkadaşlar,hamileliğin son aylarında haftalarında 10 günde bir yada 3 günde bir kontrole gittiğimizde her seferinde doktorumuza yine 200-250 tl. kontrol ücretini ödüyormuyuz? bu şekilde çok pahalı olmaz mı? yoksa ayda bir ücret mi alıyorlar?

ay tontirik güldürdün beni

beni halama cok benzetirlerdi ergenlik dönemimde, gören aaaaa aynı ..... derdi. ama şu an giderek anneme benziyorum

eşim de dayısına benziyor aynı.. bakalım bizim oğluş kime çekecek.. ben hep diyorum ama oğlum babasına benzesin hem huyu suyu hem fiziği :)))

kız halaya , oglan dayıya muhabbeti vardı bide dogruuu

oglum dayısına benzese daha ne isterimmmm
kıvanç tatlıtugun kopyası gibidirr.eşimde cok istiyor kardeşime benzemesini ,bakalım nasıl bişi cıkcakk bende merak ediyorumm

ay yerim ben onun bonus kafasını..:)))))) benim eşim sarışın mavi gözlü, geçenlerde yazdım burda Kıvanç Tatlıtuğ' a benziyor diye..ben beyaz tenliyim saçlarım ve gözlerim kahverengi..bende isterim sarışın maviş gözlü bir kızım olsun..bakalım kime benzeyecek?

misafir olayım bitti şükür..evet Allah razı olsun beni yormadılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…