kız halaya , oglan dayıya muhabbeti vardı bide dogruuu
oglum dayısına benzese daha ne isterimmmm
kıvanç tatlıtugun kopyası gibidirr.eşimde cok istiyor kardeşime benzemesini ,bakalım nasıl bişi cıkcakk bende merak ediyorumm
ay yerim ben onun bonus kafasını..:)))))) benim eşim sarışın mavi gözlü, geçenlerde yazdım burda Kıvanç Tatlıtuğ' a benziyor diye..ben beyaz tenliyim saçlarım ve gözlerim kahverengi..bende isterim sarışın maviş gözlü bir kızım olsun..bakalım kime benzeyecek?
misafir olayım bitti şükür..evet Allah razı olsun beni yormadılar..
kız babaya benzer canım tontiriğin dediği gibi katılıyorum.. benim kuzenimin kızı da aynı kendisine benziyor yakasından da düşmüyor büyük aşk yaşıyorlar.. sen de hazır ol yani :)))
eneee sizde de mi var bi behlüll :) ay merak ettim şimdi eşini..kardeşimlede epey benziyorlar ozamn :))ay yerim ben onun bonus kafasını..:)))))) benim eşim sarışın mavi gözlü, geçenlerde yazdım burda Kıvanç Tatlıtuğ' a benziyor diye..ben beyaz tenliyim saçlarım ve gözlerim kahverengi..bende isterim sarışın maviş gözlü bir kızım olsun..bakalım kime benzeyecek?
şahsen ben abime benzesin istemem, allah biliyor ya..
arkadaşlar bilginiz varsa benim soruma da bi cevap yazsanız ?
ultrason resimlerine göre yüz yapısı burnu aynı ben ve teyzeleri..ama doğduğunda ne olur bilmem..büyük aşk yaşayacaklarını biliyorum..eşim çocuklara çok düşkün..hele ki kendi çocuğu olduğu zaman hiç düşünemiyorum..kız çocuğu birde nazlı olursa baba erir biter..aman aman onlar aşk yaşasın ben razıyım..eşim çocukla ilgilensin yeterki..benim için avantaj..bende rahat rahat işimi yaparım, gezmeme giderim..onlar baba kız aşk yaşasınlar evde başbaşa:)))))
eneee sizde de mi var bi behlüll :) ay merak ettim şimdi eşini..kardeşimlede epey benziyorlar ozamn :)))
tontirikcim çok geçmiş olsun.
essira huzurlu olmana çok sevindim.Bebeğin ve sen mutlu olduğunuz yerde olun inşallah.
Hanımlar ben bgn çok panik oldum.Sabah 7'de başlayıp 11.30da biten 5'er dklık teneffüslerin sığıştığı 6 dersten sonra evime geldim.Biliyorsunuz gebelik şekerim var ve diyet yapıyorum.Fakat bgn okulda o kadar yoğundum kiara öğünlerimi (meyve,ceviz,süt)yiyemedim.Evde de yemek yoktu ben de kendime çavdar ekmeğiyle peynirli,domatesli,biberli tost yaptım.Yanında 3 tane çiğ köfte yedim.Bir de ayran yapıp içtim.Yarım saat sonra sol gözümde şimşekler çakmaya başladı,bilgisayarda yazılanı okuyamadım o derece.İlk aklıma gelen tansiyon yükselmesi oldu.(ki tansiyonum şükür hep 10-11 civarıdır) Ölçtüm 13,5 çıktı.Kadın doğumcumu aradım.O tansiyonla dediğin gözdeki şeyler olmaz ki bu tansiyon yüksek değil dedi.
Ardından şekerimi ölçmek aklıma geldi. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1.saat tokluğum 186 çıktı! hemen panikledim ağladım falan.Başım da ağrımaya başladı.Limonlu su yapıp içtim.Tansiyonum anca 12,5'a indi.Neyse biraz dinlendim. 2.saat tokluğumu ölçtüm veeeeeee 180 çıktı.Çok panikledim,hiç böyle çıkmıyordu.Hemen Endokrin doktorumu aradım.Panik yapmamamı 20dk yürüyüş yapıp bir daha ölçmemi söyledi.Hemen çıktım dışarı yarım saat yürüdüm.Geldim,ölçtüm ve ŞÜKÜR 120 çıktı.Allahıma şükürler olsun yaaaaa.Bebeğim için çok korktum.Bir kerelik yükselmeyle bi zarar olmaz dedi doktorum.
Kıssadan hisse: Bir daha diyeti harfi harfine uygulamazsam namerdim! Ve her yemekten sonra yürüyüş yapmazsam...
aa niyee gızz.çirkinmi abin
benim abim esmer yeşil gözlü ,kardeşim sarışın mavi gözlü
ikisinede benzeyebilirrr yeterki birine benzesin :)
tşkler cnm sanada cok gecmiş olsun.
aslında yedigin şeyler cokta kötü degil.tostun içerigi gayet güzel.çig köftedenmi olduki
arkadaşlar bilginiz varsa benim soruma da bi cevap yazsanız ?
essira huzurlu olmana çok sevindim.Bebeğin ve sen mutlu olduğunuz yerde olun inşallah.
Hanımlar ben bgn çok panik oldum.Sabah 7'de başlayıp 11.30da biten 5'er dklık teneffüslerin sığıştığı 6 dersten sonra evime geldim.Biliyorsunuz gebelik şekerim var ve diyet yapıyorum.Fakat bgn okulda o kadar yoğundum kiara öğünlerimi (meyve,ceviz,süt)yiyemedim.Evde de yemek yoktu ben de kendime çavdar ekmeğiyle peynirli,domatesli,biberli tost yaptım.Yanında 3 tane çiğ köfte yedim.Bir de ayran yapıp içtim.Yarım saat sonra sol gözümde şimşekler çakmaya başladı,bilgisayarda yazılanı okuyamadım o derece.İlk aklıma gelen tansiyon yükselmesi oldu.(ki tansiyonum şükür hep 10-11 civarıdır) Ölçtüm 13,5 çıktı.Kadın doğumcumu aradım.O tansiyonla dediğin gözdeki şeyler olmaz ki bu tansiyon yüksek değil dedi.
Ardından şekerimi ölçmek aklıma geldi. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1.saat tokluğum 186 çıktı! hemen panikledim ağladım falan.Başım da ağrımaya başladı.Limonlu su yapıp içtim.Tansiyonum anca 12,5'a indi.Neyse biraz dinlendim. 2.saat tokluğumu ölçtüm veeeeeee 180 çıktı.Çok panikledim,hiç böyle çıkmıyordu.Hemen Endokrin doktorumu aradım.Panik yapmamamı 20dk yürüyüş yapıp bir daha ölçmemi söyledi.Hemen çıktım dışarı yarım saat yürüdüm.Geldim,ölçtüm ve ŞÜKÜR 120 çıktı.Allahıma şükürler olsun yaaaaa.Bebeğim için çok korktum.Bir kerelik yükselmeyle bi zarar olmaz dedi doktorum.
Kıssadan hisse: Bir daha diyeti harfi harfine uygulamazsam namerdim! Ve her yemekten sonra yürüyüş yapmazsam...
cocuklara düşkün olması çok güzel canım, yardımı dokunur sana.. onlar aşk yaşasın diyosun ama sen de içten içe kıskanırsın kesin.. çünkü düşünsene herşeyiyle sen ilgileniyosun, ama cocuk baba diye ölüyor..
en güzel örnek kuzenimin kızı.. az önce dediğim.. o kadar düşkündü ki kuzenime ağlarken bile baba diye ağlıyodu, cocuklar anne diye ağlar ya..şaka gibiydi ya. biz yaka süsü diyoduk ona üstünden hiç inmiyodu adamın.. hala da öyle.. annesiyle hiç işi yoktu cocuğun ya.. anne--baba öğretmen, babannesi bakıyordu.. 3-4 yaşlarındayken kapı calmış bizim kız kapıya koşmuş bakmış ki annesi, '' aa sen mi geldin anne..ben de babam geldi sanmıştım ondan koşmuştum'' demiş ben kopmuştum bunu duyduğumda yuh dedim bu kadar baba sevgisi olmaz yani.. yanyana oturtmazdı, yakınlaşmalarına izin vermezdi.. ben büyüyünce babamla evlencem diyodu hatta.. şimdi biraz daha normal ama yine de düşkün..
oğlanlar da anneye düşkün oluyomuş, babayı kıskanıyormuş ahh ah diyorum görcek miyiz o günleri
merakımdan soruyorum,özel doktor yada özel hastaneye giden hamile arkadaşlar,hamileliğin son aylarında haftalarında 10 günde bir yada 3 günde bir kontrole gittiğimizde her seferinde doktorumuza yine 200-250 tl. kontrol ücretini ödüyormuyuz? bu şekilde çok pahalı olmaz mı? yoksa ayda bir ücret mi alıyorlar?
kız tontirik balıktan hastanelik oldum dedim canımı balık istettirdinakşama balık var evde gel yiyelim hehehe hemen balık aldırdım kocama getirdi sağolsun bide mercimek çorbası yapayım oh miss .umarım sende tiksinmemişsindir yaşadığıklarındn sonra ,çünkü bundan sonra sık yememiz gerekiyor tatlım öptmm..
ay_she;
canım bizde geçen gün eşimle dışarı çıktık. Ay iyice ağırlaşmışım ben.. Artık mecbur kalmadıkça dışarı falan çıkmam ben dedim. yürüdükçe
kızım aşağı doğru baskı yapıyor ve beni çok zorluyor. Evden çıkmamak en iyisi..[/SIZE][/B]
kızlar, cuma günü dr kontrolumuz vardı.
nst ye bağlandım kasılmalarım var diye. allahtan sancı falan bişey cıkmadı.. o yüzden alttan muayeneden de yırttık
halbuki tertemiz hazırlanıp gitmiştim yahu
oğluşuma gelecek olursak, maşallahımız var 1 hafta önden önden gitmeye devam
1910 gr ve 43 cm...
veeeeeeee babasına benziyormuş
dr umuz öyle söyledi.. gözleri iri iri maşallah yavrumun, bana benziyor o kısmı, burnu da ben.. ama genel olarak sanırım babaya benziyor.. bakalım rengi tutturabilcez mi
ben beyazım cünkü süt gibibaba esmer
ortaya nasıl bişey cıkcak meraktayım
bu arada 1 kilo almışım ya iki hafta içinde..şaka gibi gerçekten de.. neyse yapcak bişey yok, biraz daha dikkat et dedi..
böyle işte kızlar
gamze senin de kontrolun vardı aynı gün, nasıl geçti canım??
geçmişi okudum ama gözden mi kaçırdım acaba
bende 79 aralık 20 dogumluym.10 gün için 1 yaş büyük sölemek istemiyom :)
cnm aynen bende çorba olayına dikkat ederim ama ilk kez dayanamadım balıktan başladım önce. öle güzel koktuki körolasıca :)
bu arada sanada cok gecmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?