2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım kesinlikle tercihini yap. Sakın yapmamazlık yapma. Bence güzel bir puan almışşın. He belki atanamazsın, ama bazen ara atama falan yapılıyor en azından başvurmuş olursun.

Doğum iznin bittikten sonra, ücretsiz izin alırsın yine de kendin bakarsın eğer bir yere yerleşirsen cnm.

O yüzden mutlaka tercih yap canım benim...

Canım bence değildir Çünkü kusma sırasında idrar tutamama çok nadir sık rastlanan bir durum.

Ama için rahat etmiyorsa yine de bir doktora git cnm benim.

iyi akşamlar canım evet bebişler büyüdükçe ağırlaşıyoruz doğal olarak :)

amiin amiin dimi yaa ne güzel bir şey Rabbim herkese yaşatsın annelik babalık duygusunu :)

kimseye aratmasın evlat acısı yaşatmasın inşallah

iyi akşamlar canım

iyiyiz çok şükür sen nasılsın? geçmiş olsun canım ya..evet giderek ağırlaşıyoruz artık..zamanda yaklaştı ne kaldı ki şunun şurasında..öyle güzel demişsin ki aynen senin dediğin gibi bende kızımı çok özledim..biran evvel gelsinler inş..amin canım Allah isteyen herkese evlat nasip etsin..

Canım ben 25 TL veriyorum. 10 gün içinde para vermiyorum. 3 günde bir gitsem bile ücret ödemiyorum. Ama 10 gün spnra tekrar gidince ücret ödüyorum. Ama benimki 25 TL makul bir fiyat tabiiki..

Sen nereye gidiyorsun da 200 TL veriyorsun?

Canlarım bugün yine NST ye girdim. Sancılarım aralıklarla 100 çıktı. Nidilatı günde 8 saat arayla 3 e çıkardı doktorum.
Perşembe yine NST çekilecek. Benim oğlum babası gibi Aralık doğumlu olucak heralde.

Bol sıvı iç, dinlen dedi.

Herşeyim hazır, bugün kuaföre gittim kaşlarımı falan da aldırdım.

Artık bundan sonrasını Rabbime bıraktım.

yaa inan hiçç kıskanclık olmuyor.akşam eşim geldigide kızımla koklaşıyorlar sohbet ediyorlar ,beni gören bile yok, ben hiç şikayetci degilim kafamı dinliyom :)

ayyy aslııı size afiyet olsunn ben almim şekerimm:))
uzunca bisüre balık yiyecegimi sanmıyorum.hergün balıkyagı hapımı içiyorum.cevizde yiyom yeter, balıkta eksik kalsın napim

ama mercimek corbasına hayır dememmm sade kırmızı mercimektenmi yapıyon içine yeşil mercimek yada patates havuç ta atıyonmu?

canım yanlış bilmiyorsam gayet yüksek bir sancı seviyesi değil mi ???

peki açılma var mı diye baktımı doktorun hakkında hayırlısı olsun ınss...

hazırlanmakla iyi yapmışsın ne olacagı belli olmaz

Allah hakkında hayırlısını versin canım benim..artık heran bebişlerimiz gelebilir..hayırlısı olsun bakalım..

Canım işin tuhaf kısmı da o. Acı hissetmiyorum, sadece nefes darlığı hissediyorum sancılarım yükseldiğinde. Çarpıntım artıyor. 150 ile doğum yapıyormuşşun zaten.

Açılma yok şükür. O yüzden birazda içim rahat. Rahim duvarı kapalı henüz. Artı içeride kaç gün kalırsa kardır.

canım maşallah bebişine sen de kiloyu takma artık istesek de istemesek de alıyoruz işte
canım ben de 10 günde bir 55 tl veriyorum malesef
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun sen dikkatli ol sadece

canım benim hakkında hayırlısı olsun.. sağlıklı bir şekilde al kucağına oğluşunu..

sen şimdi böyle yazınca aklıma geldi, senden cıkmıştı fikir şu telefon işini organize edelim.. hiç olmassa birimizde olsun telefonlar..

Sağol cnm benim amin..

Evet canım nasıl yapsak acaba onu? Aklıma bir fikir de gelmiyor açıkçası kafam dolu olduğu için..

sen şimdi böyle yazınca aklıma geldi, senden cıkmıştı fikir şu telefon işini organize edelim.. hiç olmassa birimizde olsun telefonlar..

ben daha öncede yazmıştım herkesin bir dogum sözcüsü olsa iyi olur
biri liste yapsa ....nick ... dogum sözcüsü şeklinde.herkes kendi dogum sözcüsüne tel nosunu verebilir.

Son düzenleme:

canım çok takma ama yıne de arayı pek soğutma, onuda temelli dolduruşa felan getiririler neme lazım... hatasını anladı heralde gelirse felan geri çevirme, sonuçta bebişiniz olacak...

bende de var, sen yıne kızardın dıyor okuldakiler,yanaklarım al al oluyo:)

canım geçmiş olsun zehırlenmişin desem eşin de yemiş,yada sana dokundu malum artık miğdemiz herşeyi kabul etmıyor
dun aksam yatmadan eşim acıktım dedi bende aç değildim ama yerdın yemzdın derken bende yedim bişiler,gece uyuyamadım döndüm durdum...
hele aşureye dikkat
zaten karnımız şiş nohut fasulye mahvediyo valla

görürüz ALLAHIn izniyle canım benim benim oğlan da bana çok düşkün her gece uykusunda bana seslenir ses vermezsem ağlamaya başlar sesimi duysun uyumaya devam eder bizde oğluşumla koyun koyuna sarılıp yatarız yanaklarımız birbirine değer onun nefesini hissetmek kokusunu koklamak çok başka canlarım inşallah hepimiz sağasalim evlatrımızı kucağımıza RABBİM hiç birimizin kucağını boş bırakmaz inşallah ay duygulandım şimdii yaaaaaaaa ağlıycam galiba (((((

tşkler cnm
aşurenin yemesi güzel ,çıkarması zor :) cok gaz yapıyor
ben aşure haftasında mutlaka 1-2 kilo alırım.cok kalorili bişi

canım çok geçmiş olsun inşallah poyrazımız sağlıcakla gelir erken de gelse farketmez sağlıklı gelsin yeter hepimiz ALLAH'a emanetiz canım dikkat et kendine öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…