Merhabalar güzel anneler ve kuzucukları..
Geçmişi bitirebildim sonunda. Haftasonu giremedim sayfamıza..
Eşimle dolu dolu, keyifli bir haftasonu geçirdik.
Kızlar ya kafam çok karışık.. Malum memur atamaları var ya.. Bende kpss den 81 aldım. Ben hem tasarım öğretmenliği hemde açıktan 4 yıllık işletme bitirdim. Ama kızım bütün planlarımı değiştirmişti. Kızımı kendim büyütmek istiyorum.
Tercih yapsam mı yapmasam mı çok kararsızım. Eşim bana bıraktı. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum şimdi.
bence tercihini yap.inşallah atanırsın.
cnm aynı balıktan eşimde yedi ona bişi olmadı ,bide halden alıor taze oluyor diye.
ben birazda üşüttüm galiba ,boş mideye balıgıda yiyince kötü oldum sanırım
istifra etmekten nefret ederim zaten.
dün cıkartırken bide çişim de vardı ,hem cıkardım hem altıma işedim cok komikti
tabi sonradan aklıma acaba amniyo sıvısımıydı o gelen diye de düşünmeden edemedim
İyi Akşamlar kızlar nabersiniz.............
Giderek ağırlaşıyorum sanırım o yüzden iş güç yaprken bile yavaş yavaş yapıyorum netede pek giremiyorum belim hemen ağrımaya başlıyor rahatsız oluyorum..Geçen gecede vajinama doğru o kadar baskılar hissettimki saatlerce hemde, kızım bian önce çıkmak istiyo galiba:) Ama bilmiyorki bende onu çok özledimmmmm sanki daha önce görmüşte içime sokmuşum gibi özledimmm ve gelsin artık sağlıkla kucağıma alayım öpüp koklayayım istiyorummmm.....Onu düşündüğüm yada onunla ilgili bişiy yazdıgım an gözlerim doluo ne büyük bir aşkmış evlat aşkıı!... Allahımmm ne büyük bir mucize bu..Ne olur isteyen bütün kullarına nasip et
İyi Akşamlar kızlar nabersiniz.............
Giderek ağırlaşıyorum sanırım o yüzden iş güç yaprken bile yavaş yavaş yapıyorum netede pek giremiyorum belim hemen ağrımaya başlıyor rahatsız oluyorum..Geçen gecede vajinama doğru o kadar baskılar hissettimki saatlerce hemde, kızım bian önce çıkmak istiyo galiba:) Ama bilmiyorki bende onu çok özledimmmmm sanki daha önce görmüşte içime sokmuşum gibi özledimmm ve gelsin artık sağlıkla kucağıma alayım öpüp koklayayım istiyorummmm.....Onu düşündüğüm yada onunla ilgili bişiy yazdıgım an gözlerim doluo ne büyük bir aşkmış evlat aşkıı!... Allahımmm ne büyük bir mucize bu..Ne olur isteyen bütün kullarına nasip et
Bu arada geçmişi okumadım tam olarak umarım herkesin keyfi yerindedir....
Essira dan güzel haberler gelmiş..Çok sevindim morelinin bu kadar güzel olmasına inş hep de böle olur,eşiyle ilgili de hakkına hayırlı ne ise o olur inş...
merakımdan soruyorum,özel doktor yada özel hastaneye giden hamile arkadaşlar,hamileliğin son aylarında haftalarında 10 günde bir yada 3 günde bir kontrole gittiğimizde her seferinde doktorumuza yine 200-250 tl. kontrol ücretini ödüyormuyuz? bu şekilde çok pahalı olmaz mı? yoksa ayda bir ücret mi alıyorlar?
cocuklara düşkün olması çok güzel canım, yardımı dokunur sana.. onlar aşk yaşasın diyosun ama sen de içten içe kıskanırsın kesin.. çünkü düşünsene herşeyiyle sen ilgileniyosun, ama cocuk baba diye ölüyor..
kız tontirik balıktan hastanelik oldum dedim canımı balık istettirdinakşama balık var evde gel yiyelim hehehe hemen balık aldırdım kocama getirdi sağolsun bide mercimek çorbası yapayım oh miss .umarım sende tiksinmemişsindir yaşadığıklarındn sonra ,çünkü bundan sonra sık yememiz gerekiyor tatlım öptmm..
Canlarım bugün yine NST ye girdim. Sancılarım aralıklarla 100 çıktı. Nidilatı günde 8 saat arayla 3 e çıkardı doktorum.
Perşembe yine NST çekilecek. Benim oğlum babası gibi Aralık doğumlu olucak heralde.
Bol sıvı iç, dinlen dedi.
Herşeyim hazır, bugün kuaföre gittim kaşlarımı falan da aldırdım.
Artık bundan sonrasını Rabbime bıraktım.
Canlarım bugün yine NST ye girdim. Sancılarım aralıklarla 100 çıktı. Nidilatı günde 8 saat arayla 3 e çıkardı doktorum.
Perşembe yine NST çekilecek. Benim oğlum babası gibi Aralık doğumlu olucak heralde.
canım yanlış bilmiyorsam gayet yüksek bir sancı seviyesi değil mi ???
peki açılma var mı diye baktımı doktorun hakkında hayırlısı olsun ınss...
hazırlanmakla iyi yapmışsın ne olacagı belli olmaz
canım maşallah bebişine sen de kiloyu takma artık istesek de istemesek de alıyoruz iştekızlar, cuma günü dr kontrolumuz vardı.
nst ye bağlandım kasılmalarım var diye. allahtan sancı falan bişey cıkmadı.. o yüzden alttan muayeneden de yırttık
halbuki tertemiz hazırlanıp gitmiştim yahu
oğluşuma gelecek olursak, maşallahımız var 1 hafta önden önden gitmeye devam
1910 gr ve 43 cm...
veeeeeeee babasına benziyormuş
dr umuz öyle söyledi.. gözleri iri iri maşallah yavrumun, bana benziyor o kısmı, burnu da ben.. ama genel olarak sanırım babaya benziyor.. bakalım rengi tutturabilcez mi
ben beyazım cünkü süt gibibaba esmer
ortaya nasıl bişey cıkcak meraktayım
bu arada 1 kilo almışım ya iki hafta içinde..şaka gibi gerçekten de.. neyse yapcak bişey yok, biraz daha dikkat et dedi..
böyle işte kızlar
gamze senin de kontrolun vardı aynı gün, nasıl geçti canım??
geçmişi okudum ama gözden mi kaçırdım acaba
canım ben de 10 günde bir 55 tl veriyorum malesefmerakımdan soruyorum,özel doktor yada özel hastaneye giden hamile arkadaşlar,hamileliğin son aylarında haftalarında 10 günde bir yada 3 günde bir kontrole gittiğimizde her seferinde doktorumuza yine 200-250 tl. kontrol ücretini ödüyormuyuz? bu şekilde çok pahalı olmaz mı? yoksa ayda bir ücret mi alıyorlar?
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun sen dikkatli ol sadeceCanlarım bugün yine NST ye girdim. Sancılarım aralıklarla 100 çıktı. Nidilatı günde 8 saat arayla 3 e çıkardı doktorum.
Allah hakkında hayırlısını versin canım benim..artık heran bebişlerimiz gelebilir..hayırlısı olsun bakalım..
canım benim hakkında hayırlısı olsun.. sağlıklı bir şekilde al kucağına oğluşunu..
sen şimdi böyle yazınca aklıma geldi, senden cıkmıştı fikir şu telefon işini organize edelim.. hiç olmassa birimizde olsun telefonlar..
sen şimdi böyle yazınca aklıma geldi, senden cıkmıştı fikir şu telefon işini organize edelim.. hiç olmassa birimizde olsun telefonlar..
Ben geldimmmm canlarım benim üşenmedim okudum valla hepsini nasıl olsa artık kocaya yemek yap evi temizle derdim yok hehehehe moralim çok iyi sizlerin ve ailem sayesinde dostlarıma gelince bu konuyu onlarla paylaşmadım.evimdeyim güzel odamda bizim şekerler yavaş yavaş dönmeye başladılar yaşadıkları şehirlere herkeste aynı muhabbet bi telefonun yeter kuş olur geliriz .güzel bi pazar kahvaltısından sonra şimdi annişkoyla evde yanlız kaldık bebişimin eşyalarını halam yıkadı ütüledi benim odaya yerleştirdi .yarın atölyeye gidicem biraz çalışarak eşimde ilgili yaşadıklarımı üstümden atıcam.burdaki doktorumla doğum üstüne konuşma vaktide geldi.en son eşimle iken bir türlü aldıramadığım hazırlıklar içinde salı günü babamla çıkıcAz alışverişe.oğluşa bi oda alalım en janjanlısından .eşime gelince kendince bab abuk sabuk mesajlar çekiyor .hiö takmıyorum cevap yazmıyorum.zaten eski hattım kapalı bende Arada bi açınca mesajlar geliyor toplucA. Görüncem arıyor kızcağız bir çözüm olur mu derdinde ama .söz ağızdan bir kere çıkıyor kalp bir kere kırılıyor
bende de var, sen yıne kızardın dıyor okuldakiler,yanaklarım al al oluyo:)Selam kızlar
huzurlu ve saglıklı haftalar diliyorum herkese
nasılsınız? sizde de sıcak basmalar basladımı ben bazen yanıyorum içim yanıyor diyebilirim su içiyorum içiyorum gecmiyor lohusalıktaki gibi sıcak basıyor Allah yardımcımız olsun
günaydın arkadaşlar
cok kötü bi haftasonu geçirdim
cumartesi akşam üstü eşim hamsi aldı temizledi kızarttı sagolsun.balıktan önce corbada yapmıştım eşim içti ama ben içmeden balıga daldım direkt
sonra bende inanılmaz bi bulantı oldu cok kötüydüm.
pazar günü uyandım yine cok fena mide bulantısı ,baş dönmesi baş agrısı yaşadım.
anneme kahvaltıya gittik ordada bişi yiyemedim.acile götürdü eşim.tansiyonum 8 / 4 olmuş.
hemen serum bagladılar kan ve idrar tahlili alındı.
1.serum bittikten sonra tansiyon 9 /5 oldu.yine bi serum daha verildi bu arada bulantımda devam etti
2.serumdan sonra tansiyonum 12 /5 oldu taburcu oldum eve geldik.ben tabi yine bişi yiyemedim bulantıdan dolayı hemen yattım
yorganın altında inanılmaz bi titreme aldı beni.bulantım tavan yaptı ölcem sandım yaa.ateşime baktık oda normaldi
hemen banyoya gittim ve istifra ettim ama sanki zehir cıkardım cok kötüydü yaa(
arkasındada sıcacık bi duş aldım kendime geldim.bulantım filan kalmadı
eşim hemen bi sıcacık corba yogurt getirdi.daha iyi oldum.
idrarda enfeksiyonda cıktı.gece yatmadan şaseyi içtim sabaha kasık agrım ve yanmada kalmamıştı
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
balıktan önce mutlaka corba için :))
balıktan sonrada tahin helvası yiyin
15 günde bir de idrar tahlili verip enfeksiyon varmı yokmu onu takip edin.
cocuklara düşkün olması çok güzel canım, yardımı dokunur sana.. onlar aşk yaşasın diyosun ama sen de içten içe kıskanırsın kesin.. çünkü düşünsene herşeyiyle sen ilgileniyosun, ama cocuk baba diye ölüyor..
en güzel örnek kuzenimin kızı.. az önce dediğim.. o kadar düşkündü ki kuzenime ağlarken bile baba diye ağlıyodu, cocuklar anne diye ağlar ya..şaka gibiydi ya. biz yaka süsü diyoduk ona üstünden hiç inmiyodu adamın.. hala da öyle.. annesiyle hiç işi yoktu cocuğun ya.. anne--baba öğretmen, babannesi bakıyordu.. 3-4 yaşlarındayken kapı calmış bizim kız kapıya koşmuş bakmış ki annesi, '' aa sen mi geldin anne..ben de babam geldi sanmıştım ondan koşmuştum'' demiş ben kopmuştum bunu duyduğumda yuh dedim bu kadar baba sevgisi olmaz yani.. yanyana oturtmazdı, yakınlaşmalarına izin vermezdi.. ben büyüyünce babamla evlencem diyodu hatta.. şimdi biraz daha normal ama yine de düşkün..
oğlanlar da anneye düşkün oluyomuş, babayı kıskanıyormuş ahh ah diyorum görcek miyiz o günleri
canım geçmiş olsun zehırlenmişin desem eşin de yemiş,yada sana dokundu malum artık miğdemiz herşeyi kabul etmıyor
dun aksam yatmadan eşim acıktım dedi bende aç değildim ama yerdın yemzdın derken bende yedim bişiler,gece uyuyamadım döndüm durdum...
hele aşureye dikkat
zaten karnımız şiş nohut fasulye mahvediyo valla
tşkler cnm
aşurenin yemesi güzel ,çıkarması zor :) cok gaz yapıyor
ben aşure haftasında mutlaka 1-2 kilo alırım.cok kalorili bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?