2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar yaa öglen banyonun kapısını kapatmak icin ayagımla itiyim dedim. Bacagimi sola dogru hafif kaldirdim itmek icin dogal olarak. Kasigiminin sol tarafina oyle bi aci saplandi ki bi kac dk kipirdayamadm ayakta dondum kaldm acidan. Sonra duvarlara tututarak odama zorla gectm. Yatinca iyiyim ama kalkip yuruyemiyorum canim cok aciyo. Bacagimla kasigimin birlestigi noktada bicak var sanki hareket ettirdikce canim yaniyo. Doktoru aramakta istemiyorum ben evham yapiyorum dinleniym gecer diyorum. Offff cok moralim bozuk. Ne yapsam siZce bi fikir verirmisiniz? Bu arada bebegimin hareketleri iyi dört dönüyo icerde.

Ben aynen o agriyi aylaaardir cekiyorum, normal dendi, herhangi bir tehlikesi yok. Kemikler, baglar dogum icin ayrilip gevsiyor ondan. Agri biraz gecince hafif esneme hareketleri yap, bir nebze rahatlatiyor. Benimki gelir, gider, azalir, cogalir, alistim artik. Asiil bu hafta bel agrim basladi ki, o ic taraftaki agriyi opup basima koyacak hale geldim.

Endise etme yani ozetle.

canım çok geçmiş olsun..öncelikle bundan sonra daha dikkatlı olmamız gerekiyor..bu durumla alakalı bence doktoruna danış canım..magnezyum verir, rahatlarsın..artık hareketlerimizin kısıtlanması gayet normal, ağırlaşmaya başladık, bebeklerimiz büyüdü ve en önemlisi doğumlarımız yaklaştı..

cnm sarı mercimekle yapıyorum.içine havuç patates soğanda rendeleyorum..yağını salçasını ayrı bi yerde kavurup atıyorum içine.kırmızı mercimekle ben ezogelin yapıyorum bitek tatlım

Son düzenleme:
ne güzel sancı çıkmamış bak..maşallah böle böle devam oğluşuna
ne güzel ya bende babasına benzesin istyrum yavrumu.yüzü tipi benzemesede huyu benzesin inşallah
iki hafta içinde 1 kiloya çokmu diyosun sen aaaa çok ayıp
evet canım güzel geçti nst ye bağlanmadım ben ..kilomuz boyumuz iyi maşallah ben devlete de görünyrum ayda 1 yalnız özeldeki doktr kilosuna 1900 derken devletteki 1600 dedi sanırım salladı çünkü beni ttmin etmedi dangalak doktor ...neyse ama kötü bi durum yok keyfim iyi şükür....

allah allah niye böle sancı çıkıyo ya inşallah vaktinde gelir bebeğin....
kaş nst dedinde nst de sancı çıkınca alttan muayene ediyomu doktorun...

Sagolun kizlar icim ferahladi yaa. Yaklasik iki aydir magnezyum kullaniyorum zaten. Suan agriyan yerimde hep agriyodu ama suan bi baska aci saplandi cok korktum. Bi problem olmasnda her agriya razıyım. Sabaha kadar düzelir insallah. Cok yazmiyorum buraya ama hep okuyorum ve seviyorum sizi kizlar iki dakikada rahatlattiniz beni :)

Canım usg de ve alttan baktı bu kadar yüksek sancı çıkınca. Açılma olmadığı için zaten eve gönderiyor. Ben de açıkçası o yüzden umutluyum, bebeğimin kalp atışları da normal.

böyle kasım kasım kasılayım da açılmam olmasın, evde dinleneyim...

kızlar kaç gündür meloneyi görmüyorum. hiç haberi olan var mı? ben mi kaçırdım dicem ama geçmişi de sürekli okuyorum. her gün olmasa da gün aşırı mutlaka girerdi, doğuma falan mı gitti acaba? merak ettim..

canm neden kesecekler sütünü??????

sen bilmiyorsun galiba canım ben kemoterapi alıyorum süte geçiyor o da...

maşallah annene demek biraz daha dursa ayakta doğuracaktı seni

ama herkesi kendi döneminde değerlendirmek gerek nerde öyle sağlıklı insanlar bak şimdi haberlerle izledim urfa da doğan ikizler doğuştan karaciğer kanseri imiş 5 ay kemo almışlar sonunda da annelerinden karaciğer nakili yapılmış şimdi hastalıklar kundağa kadar indi

37. haftaya kadar çalışan çoğu anne erken doğum yapıyor dr lar erkenden dinlenmeye başlayın diye tavsiye ediyor aslında kendimizi iyi hissetsek de yormamak lazım,
onkoloji prof. bana 3 hafta doğurma dediğinde ben de nasıl garanti edebilirim ki dedim
o da kıpırdamazsan doğurmazsın dedi yani fazla hareket erken doğuma sebep oluyor dikkat et canım her şey iyi giderken zamansız doğum yapmayalım öptüm canım seni çok...

bir maşallah da kocana ben pazar gaza geldim temizlik için ev 2 haftadır dandini idi "eşime dedim bize yardım et bitirelim hemen" yüzü düştü, abartmayalım dedi

ben toz aldım, eşim süpürdü, annem sildi 1 saatte bitti işimiz ama eşim iş yaparken nasıl gıcık ters ters cevaplar sataşmalar tabi ben de özüme döndüm patladım bağırdım

bu sefer sen her şeye kızıyorsun oluyor, yahu bağırtana kadar uğraşıyorsun sonra ben suçlu oluyorum, iş bitince sakin sakin dedim ki 1 saatte bitti değdi mi gerginliğe, demez mi sen de her şeye kızma diye, benim koca ergen huysuz gençler olur ya ters ters hareket eder onlardan farksız valla...

canım çok geçmiş olsun, sen zehirlendin galiba ya da enfeksiyon kaptın balık tuz biber oldu
sen dikkat et gene dinlen fazla dışarı çıkma, öptüm canım

sizi duyunca anlıyorum ki benim koca hakikaten tembel bana krem sürmek mi nefret eder bazen kasılmam varsa sürer misin diyorum surat turşu satıyor boşver çatlaktan zarar gelmez diyor

ayyy canım benim nasıl kötü oldum benim de bir kere fırlamıştı öyle ama o kadar kötü etkilememişti ben ölçünce görmüş senin gibi ağlamıştım, neyse ki düşmüş evet canım öğün atlamak kötü bir de acıkınca ipin ucu kaçıyor birden fırlıyor şeker yürüyüş şekerin en büyük düşmanı kesinlikle sevindim düzelmene inşallah bir daha olmaz çok öptüm dikkat et kendine...

inşallah bekler bebikon büyüsün biraz daha kız nidilat tutar seni bence komşum da kullanıyor nidilat 3 tane şimdilik iyi gidiyor, senin de iyi gider hayırlısıyla

canım önemli değildir ama bol bol dinlen ağrı yer etmesin...

Allah Allah korktum şimdi hiç ağrı olmayınca da çıkıo yani sancı... canım ben daha cumartesi günü girdim nst ye.. hiç bir sıkıntı görünmedi, 15 günde bir gidiyorum doktora 32. haftadan sonra kontrolleri 15 güne düşürdü, bir sonraki randevum da 8 aralıkta o arada bi sıkıntı hissedersen gel dedi zaten.. bi sıkıntı yoktur sanırım, benim kız 19. haftadan beri çok hareketli sürekli dönüo, dayanıo tekmelio falan o sebeple sancı olmayınca ciddi bişey yoktur ie mantık kurdum yani direk

Selam cicişler hepiniz iyisiniz çok şükür Tontirik ayşeee geçmiş olsun canım umarım bi daha olmaz bu arada kızlar harbiden benim canım meloneemm nerde çok merak ettim

Bu arada benim sancım var yaaa:18: şöyle diyiim tecrübeli hatunlar kasıklardan bacaklara ve bele doğru bıçak saplaması gibi napayım şimdi ben

Benim bebeğimde acayip hareketli bazen diyorum yandım ben bu içerde böyleyse dışarda ne yapAr düz duvara tırmanır herhalde ama bebeğin hareketli olması iyiymiş. Doktor ultrasonla bakarken bile karnım dalgalanıyordu doktorda dalga geçiyodu lan dur bi dakka diye. Kötü biley olsaydı zaten o zaman bana derdi doktor
Canım bizim evde balık yapıldığı zaman çorba filan yapılmaz. Acaba balıkmı bayattı bide aklıma süt geldi. Ben bi kere unutmuştum balık yediğim gün süt içmiştim allahtan bişey olmamştı ama oda zehirliyormuş. Çoook çok geçmiş olsun tekrardan

Ay ay ay seninki bambaşkaymış benimi benle dalga geçiyo üşenmiyonmu hergün kremlenmeye diye bi kaç kere sür dedim de ellerimi bulaştırma şimdi dedi. Bide sonu kötü olur haberin olsun diyince ben otomatik olarak vazgeçtim
Canım muayene ücretin ne kadar çokmuş öyleee. Senin doğum ücreti ne kadar :44: bizde 10 günlük kontrol süresi var ama 10 gün içinde 2-3 kere gitmek gerekirse nasıl olur bilmem

Canım kramp tarzında bişey yaşadın sanırım ben maden suyu içiyorum hergün iyi geliyo kramplara tavsiye ederim sade maden suyunu yani bi zararı olmaz sonuçta mineralli su

tontirik ben diorum benim koca ayrı bi cins die benimki de krem manyağı denemediği el kremi markası yoktur artık kozmetikçide bakıorum bu el kremlerine gidio fırçalıorum önce evdeki kremleri bitir sonra alırsın bi ton krem var die satıcı kızlar bile gülüo halimize heee bu da benim işime yaramıo değil hiç bir bakım ürünüme kozmetiğime laf etmez saolsun her akşam duş almadan, kokularını sürünmeden, ellerini kremlemeden yatmaz benim kokoş kocam eee bende nasipleniyorum tabi bundan beni de üşenmeden kremlio saolsun

Bu arada benim sancım var yaaa:18: şöyle diyiim tecrübeli hatunlar kasıklardan bacaklara ve bele doğru bıçak saplaması gibi napayım şimdi ben

Canım yaa şu an synı dert bendede var sanki belimi ayırıyorlar bacaklarım uyuştu karnım ağrıyo ama gitmeyi düşünmüyorum yani ne bileyim şu an gitsem ne yapacak devam ederse yarın da kötü olursam yarın giderim acil müdahalenin ardından kendi doktorumda görür. Şimdi gitsem geri göndercek normal deyip

Doğru söylüyosun canım ben bugün biraz gergindim küçük bir sinir patlaması yaşadım acaba ondan mı bilmiyom offf erken doğurmaktan çok korkuyorum:18:

canım geçmiş olsun yedin hamsileri durmadılar içinde di mi sen bilmez misin karadenizin hamsisinin napcağı belli olmaz delikanlidur onlar daaa canım çok aç olunca bende çorbayı falan es geçince ve yemeğe direk dalınca böle mide fesatı geçiriom sonrası lavaboda sonuçlanıo aslında dikkatli yemek lazım ama unutuoz arada dayanamıoz işte :)

anommm senin koca da ayrı bir olaymış aşure mi yapıo? benimki bi hazır çorba yapar, bi de omlet heee bi de hakkını yemim şahane tost ve sandiviç yapar maşallah walla kocana

Doğru söylüyosun canım ben bugün biraz gergindim küçük bir sinir patlaması yaşadım acaba ondan mı bilmiyom offf erken doğurmaktan çok korkuyorum:18:

Olabilir canım zaten insan kendini biliyo. Sen sinirlendikçe bebişte etkilenmiştir. Bende bu gün kv ve görümcemle çarşıya gittim birazcık talan ettik kenimi yordum ondan oldu. Tabi kv isyanlarda bunlara hamilelikte bişey etmiyo diyo yeterki alışveriş olsun diyo
Hayırdır canım yaaa sen neden sinir patlaması yaşadın

ahh yaaa çıkmasın sancı bidaha yani bu aralar kalsın biraz daha ..ya bu alttan muayene işini napcaz ben ağdamı yaptrıp gittm belki alttan muayene eder nst ye falan girersem die e girmedim 7 aralıkta giricem heralde alttan bakarsa napıcam bilmyrum jilete de vurmak istemyrum napıyım 15 günde ne çıkarki bidahamı gidiyim yani kuaföre siz napıyonuz ya.:26:

canım benim anladığım kadarıyla senin şekerin yediklerinden çıkmamış.. ara öğünleri atlamış olman ve uzun zaman açlıktan sonra birden yediğin için fırlamış.. şeker hastalarının az az ve sık sık yemesi gerekiyor, o sebeple bundan sonra buna çok dikkat et canım benim.. inşallah bi daha böle bi sıkıntı yaşamazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…