Canlarım bugün yine NST ye girdim. Sancılarım aralıklarla 100 çıktı. Nidilatı günde 8 saat arayla 3 e çıkardı doktorum.
Perşembe yine NST çekilecek. Benim oğlum babası gibi Aralık doğumlu olucak heralde.
Bol sıvı iç, dinlen dedi.
Herşeyim hazır, bugün kuaföre gittim kaşlarımı falan da aldırdım.
Artık bundan sonrasını Rabbime bıraktım.
ahh yaaaçıkmasın sancı bidaha yani bu aralar kalsın biraz daha ..ya bu alttan muayene işini napcaz ben ağdamı yaptrıp gittm belki alttan muayene eder nst ye falan girersem die e girmedim 7 aralıkta giricem heralde alttan bakarsa napıcam bilmyrum jilete de vurmak istemyrum napıyım 15 günde ne çıkarki bidahamı gidiyim yani kuaföre siz napıyonuz ya.:26:
kızlar kendime iki tane pijama aldım biri spor tarzda diğeri tam tersi lohusa pijaması ve çom süslü sabahlıklı mavi renk çok güzel ama biraz pahalı 95 tl içim cız etti biraz ama ne yapıyım... oğluşumada birşeyler aldım ... Allah giymeyi ve giydirmeyi nasip etsin inşallah...
Canım bende senın gibi bi güzel hazırlandım öyle gittim ama alttan muayene etmedi. Benide ayın 8 ine çağırdı ben hiç kuaföre gitmedim hm kendim alıyordum ama şimdi ulaşmak bile zor olduğu için veet in tüy dökücü spreyini aldım onunla yapmıştım. Senin sir ağda yapıldı sanırım işallah çabuk çıkmazda bidaha uğraştırmaz. Offfff bu işlerde zor ya öyle bi halde kalıyo ki alsan alınmıyo bıraksan bırakılmıyo
Ay ay ay seninki bambaşkaymışbenimi benle dalga geçiyo üşenmiyonmu hergün kremlenmeye diye bi kaç kere sür dedim de ellerimi bulaştırma şimdi dedi. Bide sonu kötü olur haberin olsun diyince ben otomatik olarak vazgeçtim
off canım yorgunluk zaten tetikliyor ama alış veriş de bitmiyor beeOlabilir canım zaten insan kendini biliyo. Sen sinirlendikçe bebişte etkilenmiştir. Bende bu gün kv ve görümcemle çarşıya gittim birazcık talan ettik kenimi yordum ondan oldu. Tabi kv isyanlarda bunlara hamilelikte bişey etmiyo diyo yeterki alışveriş olsun diyo
Hayırdır canım yaaa sen neden sinir patlaması yaşadın
Allah Allah korktum şimdi hiç ağrı olmayınca da çıkıo yani sancı... canım ben daha cumartesi günü girdim nst ye.. hiç bir sıkıntı görünmedi, 15 günde bir gidiyorum doktora 32. haftadan sonra kontrolleri 15 güne düşürdü, bir sonraki randevum da 8 aralıkta o arada bi sıkıntı hissedersen gel dedi zaten.. bi sıkıntı yoktur sanırım, benim kız 19. haftadan beri çok hareketli sürekli dönüo, dayanıo tekmelio falan o sebeple sancı olmayınca ciddi bişey yoktur ie mantık kurdum yani direk
sizi duyunca anlıyorum ki benim koca hakikaten tembel bana krem sürmek mi nefret eder bazen kasılmam varsa sürer misin diyorum surat turşu satıyor boşver çatlaktan zarar gelmez diyor
ahh yaaaçıkmasın sancı bidaha yani bu aralar kalsın biraz daha ..ya bu alttan muayene işini napcaz ben ağdamı yaptrıp gittm belki alttan muayene eder nst ye falan girersem die e girmedim 7 aralıkta giricem heralde alttan bakarsa napıcam bilmyrum jilete de vurmak istemyrum napıyım 15 günde ne çıkarki bidahamı gidiyim yani kuaföre siz napıyonuz ya.:26:
100 mü çok yüksek değil mi? sen hiçbir şey hissetmedin mi 100 e çıkınca? Allahım hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım ama inşallah biraz daha bekler oğluşun
Ahaha yok yaa bizde tam tersi bazen diyo bu çocuk nasıl bilmemhahahaacanım benim hormonlar tersine işlio herhalde ben sonu kötü olsun die dört gözle bekliom ama benim koca sabırlı :) daha kardeş moduna geçmedik ama haftada bir taş çatlasın iki
off canım yorgunluk zaten tetikliyor ama alış veriş de bitmiyor beeben öğrencilerime çok sinirlendim bugün öyle çocuklar var ki derste birbirlerine küfür ediyolar ceza verince de itiraz ediyolar ben de sinir krizi geçirmiş olabilirim
Canım benim erken doğum riskim vardı bir ara o yüzden doktorum yasaklamıştı ağdayı kasılma falan olur diye. O dönem mecbur jilet kullandım. Şimdi de jilet kullanıyorum haftada 1. Her an olabilir temiz olmak gerek.
Yok cnm sadece nefesim kesiliyor. Çarpıntım artıyor benim.
İnşallah bekler tatlım...
Ahaha yok yaa bizde tam tersi bazen diyo bu çocuk nasıl bilmemaynen sende hormonlar tersine işliyo sanırım gerçi hamilelerde başlarda istek fazla olurmuş son zamanlarda isteksizlik başlarmış:44: ben paso isteksizdim o ayrı bi konu zaten ama senin eşin neresi sabırlı biz çoktan geçtik kardeş moduna
NE GÜZEL İŞTE CANIM BENİM YA ben eşim nasıl istyosa saçımı özlellikle öle yapmayı severim keşke benimde kuaförüm eşimin arkadaşı olaydı hehehehecanım benimki ayrı bir cins estetik görünüme önem verir öle ki saçımın rengini değiştireceğim zaman gelir benle kuaförde bekler fikir verir falan :) flört dönemimizden beri böle :) Allahtan şimdiki kuaförüm onun liseden sıra arkadaşı zaten bilio huyunu ona göre çok dikkatli davranıo :) çok değişik bişe istesem arkadaşım beğenmez onu yapamam falan dio
anladım canım ...malesef ağdaya düzenli gidince seninki gibi olmuyo işte okadar emeği jilete vurmak zaten göremyozda ..Canım benim erken doğum riskim vardı bir ara o yüzden doktorum yasaklamıştı ağdayı kasılma falan olur diye. O dönem mecbur jilet kullandım. Şimdi de jilet kullanıyorum haftada 1. Her an olabilir temiz olmak gerek.
cnm bi daha gitcen kuaföre yapcak bişi yok baksana ne zmn doğuracağımız belli deil sürekli birilerinin erken doğum riski çıkıo ben tırsıorum walla her daim hazır olmakta fayda var bence
o ağrı batmaysa normal canım normalslm kızlar sağ göğsümün alt kısmında sürekli bir ağrı var normalmi acaba
canım benim de baştan beri hiç isteksizlik olmadı tatlım ona kalsa iki ay önce geçiodu kardeş moduna ama ben izin verdim mi hayır eee napsın onun da belli bir sabrı war
maşallahsenin doğum hikayeni görür gibi oluyorum :) kızlar hiç korkmayın sancıları abartmışlar, derin nefes alın hiçbişecik olmuo, hemencecik olup bitcek diyerek bize de moral vericeksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?