2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar kendime iki tane pijama aldım biri spor tarzda diğeri tam tersi lohusa pijaması ve çom süslü sabahlıklı mavi renk çok güzel ama biraz pahalı 95 tl içim cız etti biraz ama ne yapıyım... oğluşumada birşeyler aldım ... Allah giymeyi ve giydirmeyi nasip etsin inşallah...

100 mü çok yüksek değil mi? sen hiçbir şey hissetmedin mi 100 e çıkınca? Allahım hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım ama inşallah biraz daha bekler oğluşun

Canım bende senın gibi bi güzel hazırlandım öyle gittim ama alttan muayene etmedi. Benide ayın 8 ine çağırdı ben hiç kuaföre gitmedim hm kendim alıyordum ama şimdi ulaşmak bile zor olduğu için veet in tüy dökücü spreyini aldım onunla yapmıştım. Senin sir ağda yapıldı sanırım işallah çabuk çıkmazda bidaha uğraştırmaz. Offfff bu işlerde zor ya öyle bi halde kalıyo ki alsan alınmıyo bıraksan bırakılmıyo

ya kızlar size bişey sorucam deli olucam yaa..ben her sene evi ilaçlarım.ve tabletler koyarım busenede badana boya yaptık evim mis gibi dip köşe bucak temizledik..kalorifer böceği denen illetten kurtulamadım bitürlü..kesin komşuların birinden geliyo..heryerede tablet koydum yeni ama azönce bir tane gördüm geberttim ama başkada vardır bu pis şeylerden.. çokta titizim ama çare bulamadım..öfff midem bulandı yaa :120: umarım aranızda çare bulan vardır bu kalorifer böceklerine çözüm bulun kızlar bana

amin allah giydirmeyi nasip etsin foto istyrum beeen nasıl bi bakalım pijamarına merak ettim

aynen işte öyle ya ben tüy dökücü falan kullanmak istemyrum jilette aynen sir ağda işte...ayın 8 sinde gidicem bende.ufffff çok zor ya :26::26::26:

hahahaa canım benim hormonlar tersine işlio herhalde ben sonu kötü olsun die dört gözle bekliom ama benim koca sabırlı :) daha kardeş moduna geçmedik ama haftada bir taş çatlasın iki

off canım yorgunluk zaten tetikliyor ama alış veriş de bitmiyor bee ben öğrencilerime çok sinirlendim bugün öyle çocuklar var ki derste birbirlerine küfür ediyolar ceza verince de itiraz ediyolar ben de sinir krizi geçirmiş olabilirim

Ttalım sen girmişşin NST ye ,için rahat olsun. Olsa çıkardı zaten. Hiç sıkma canını.

sizi duyunca anlıyorum ki benim koca hakikaten tembel bana krem sürmek mi nefret eder bazen kasılmam varsa sürer misin diyorum surat turşu satıyor boşver çatlaktan zarar gelmez diyor

canım benimki ayrı bir cins estetik görünüme önem verir öle ki saçımın rengini değiştireceğim zaman gelir benle kuaförde bekler fikir verir falan :) flört dönemimizden beri böle :) Allahtan şimdiki kuaförüm onun liseden sıra arkadaşı zaten bilio huyunu ona göre çok dikkatli davranıo :) çok değişik bişe istesem arkadaşım beğenmez onu yapamam falan dio

Canım benim erken doğum riskim vardı bir ara o yüzden doktorum yasaklamıştı ağdayı kasılma falan olur diye. O dönem mecbur jilet kullandım. Şimdi de jilet kullanıyorum haftada 1. Her an olabilir temiz olmak gerek.

100 mü çok yüksek değil mi? sen hiçbir şey hissetmedin mi 100 e çıkınca? Allahım hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım ama inşallah biraz daha bekler oğluşun

Yok cnm sadece nefesim kesiliyor. Çarpıntım artıyor benim.

İnşallah bekler tatlım...

cnm bi daha gitcen kuaföre yapcak bişi yok baksana ne zmn doğuracağımız belli deil sürekli birilerinin erken doğum riski çıkıo ben tırsıorum walla her daim hazır olmakta fayda var bence

hahahaa canım benim hormonlar tersine işlio herhalde ben sonu kötü olsun die dört gözle bekliom ama benim koca sabırlı :) daha kardeş moduna geçmedik ama haftada bir taş çatlasın iki
Ahaha yok yaa bizde tam tersi bazen diyo bu çocuk nasıl bilmem aynen sende hormonlar tersine işliyo sanırım gerçi hamilelerde başlarda istek fazla olurmuş son zamanlarda isteksizlik başlarmış:44: ben paso isteksizdim o ayrı bi konu zaten ama senin eşin neresi sabırlı biz çoktan geçtik kardeş moduna

Ayy canım haklısın valla öğretmenlik zor iş valla hele ilk okul öğretmenliği 1. Sınıflara laf anlatmak filan tam bi işkence hakkıyla para alıyorlar inanki bütün annelerin meşhur lafı var biz bi tanesiyle baş edemiyoz öğretmen ne yapsın en 30 tanenin hakkından geliyotabi bu durumda gelde sinirlenme birine yapma ötekine etme derken insanda sükunetmi kalır

Yaww ben jılettende korkar oldum göremiyom ya kesersem diye o yüzden sprey tüy dökücü aldım garantiye alayım dedim. Gerci doğuracağımız zaman o kadar dikiş olacak ama olsun bari öncesinde doğramıyayım

Yok cnm sadece nefesim kesiliyor. Çarpıntım artıyor benim.

İnşallah bekler tatlım...

maşallah senin doğum hikayeni görür gibi oluyorum :) kızlar hiç korkmayın sancıları abartmışlar, derin nefes alın hiçbişecik olmuo, hemencecik olup bitcek diyerek bize de moral vericeksin inşallah

canım benim de baştan beri hiç isteksizlik olmadı tatlım ona kalsa iki ay önce geçiodu kardeş moduna ama ben izin verdim mi hayır eee napsın onun da belli bir sabrı war

Son düzenleme:
NE GÜZEL İŞTE CANIM BENİM YA ben eşim nasıl istyosa saçımı özlellikle öle yapmayı severim keşke benimde kuaförüm eşimin arkadaşı olaydı hehehehe
anladım canım ...malesef ağdaya düzenli gidince seninki gibi olmuyo işte okadar emeği jilete vurmak zaten göremyozda ....şimdi bile sancın çıkıyo baksana erken doğum riskin varmış ya

cnm bi daha gitcen kuaföre yapcak bişi yok baksana ne zmn doğuracağımız belli deil sürekli birilerinin erken doğum riski çıkıo ben tırsıorum walla her daim hazır olmakta fayda var bence

kız kuafördeki kız bana entresan bi tiple bakar valla zaten geç çıkıyo hamilelikte ama ben istyom işte pürüssüz olsun malum benim doktr erkek çatı muayenesini omu yapıyo onuda bilmyrum ama neyse artık bakıcaz

slm kızlar sağ göğsümün alt kısmında sürekli bir ağrı var normalmi acaba
o ağrı batmaysa normal canım normal

canım benim de baştan beri hiç isteksizlik olmadı tatlım ona kalsa iki ay önce geçiodu kardeş moduna ama ben izin verdim mi hayır eee napsın onun da belli bir sabrı war

Ayy benimki isyanlarda artık arada istek geliyo bana ondada resmen işgence çekiyoz adam en sonunda dayanamadı bı doğurda rahat rahat ............ Diyo ayyy ne gülmüştüm. Bide çaresizce bi söyleyiş tarzı vardı ki sorma
Ayol sende az değilsin giriyon adamın kanına ne kadar istemesede pes ediyo anlaşılan eee ne yapsın adamcağız onunda bi sabrı var

maşallah senin doğum hikayeni görür gibi oluyorum :) kızlar hiç korkmayın sancıları abartmışlar, derin nefes alın hiçbişecik olmuo, hemencecik olup bitcek diyerek bize de moral vericeksin inşallah

Yani bu aralar zaten çok duygusalım, senin bu yazdığını okuyunca içim ısındı. Cidden o kadar iyi geldi ki, böyle olumlu birşey okumak.

Çevremdeki herkes endişeli, ister istemez bana da zaman zaman yansıyor bu durumları. Ben içimi rahat tutarken, çevremden etkileniyorum.

Şu yazdığını okuyunca kocaman bir gülümseme oldu suratımda. Çok teşekkür ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…