Yaww ben jılettende korkar oldum göremiyom ya kesersem diyeo yüzden sprey tüy dökücü aldım garantiye alayım dedim. Gerci doğuracağımız zaman o kadar dikiş olacak ama olsun bari öncesinde doğramıyayım
sen bilmiyorsun galiba canım ben kemoterapi alıyorum süte geçiyor o da...
maşallah annene demek biraz daha dursa ayakta doğuracaktı seni
ama herkesi kendi döneminde değerlendirmek gerek nerde öyle sağlıklı insanlar bak şimdi haberlerle izledim urfa da doğan ikizler doğuştan karaciğer kanseri imiş 5 ay kemo almışlar sonunda da annelerinden karaciğer nakili yapılmış şimdi hastalıklar kundağa kadar indi
37. haftaya kadar çalışan çoğu anne erken doğum yapıyor dr lar erkenden dinlenmeye başlayın diye tavsiye ediyor aslında kendimizi iyi hissetsek de yormamak lazım,
onkoloji prof. bana 3 hafta doğurma dediğinde ben de nasıl garanti edebilirim ki dedim
o da kıpırdamazsan doğurmazsın dedi yani fazla hareket erken doğuma sebep oluyor dikkat et canım her şey iyi giderken zamansız doğum yapmayalım öptüm canım seni çok...
bir maşallah da kocana ben pazar gaza geldim temizlik için ev 2 haftadır dandini idi "eşime dedim bize yardım et bitirelim hemen" yüzü düştü, abartmayalım dedi
ben toz aldım, eşim süpürdü, annem sildi 1 saatte bitti işimiz ama eşim iş yaparken nasıl gıcık ters ters cevaplar sataşmalar tabi ben de özüme döndüm patladım bağırdım
bu sefer sen her şeye kızıyorsun oluyor, yahu bağırtana kadar uğraşıyorsun sonra ben suçlu oluyorum, iş bitince sakin sakin dedim ki 1 saatte bitti değdi mi gerginliğe, demez mi sen de her şeye kızma diye, benim koca ergen huysuz gençler olur ya ters ters hareket eder onlardan farksız valla...
canım çok geçmiş olsun, sen zehirlendin galiba ya da enfeksiyon kaptın balık tuz biber oldu
sen dikkat et gene dinlen fazla dışarı çıkma, öptüm canım
sizi duyunca anlıyorum ki benim koca hakikaten tembel bana krem sürmek mi nefret eder bazen kasılmam varsa sürer misin diyorum surat turşu satıyor boşver çatlaktan zarar gelmez diyor
ayyy canım benim nasıl kötü oldum benim de bir kere fırlamıştı öyle ama o kadar kötü etkilememişti ben ölçünce görmüş senin gibi ağlamıştım, neyse ki düşmüş evet canım öğün atlamak kötü bir de acıkınca ipin ucu kaçıyor birden fırlıyor şeker yürüyüş şekerin en büyük düşmanı kesinlikle sevindim düzelmene inşallah bir daha olmaz çok öptüm dikkat et kendine...
inşallah bekler bebikon büyüsün biraz daha kız nidilat tutar seni bence komşum da kullanıyor nidilat 3 tane şimdilik iyi gidiyor, senin de iyi gider hayırlısıyla
canım önemli değildir ama bol bol dinlen ağrı yer etmesin...
canım benim anladığım kadarıyla senin şekerin yediklerinden çıkmamış.. ara öğünleri atlamış olman ve uzun zaman açlıktan sonra birden yediğin için fırlamış.. şeker hastalarının az az ve sık sık yemesi gerekiyor, o sebeple bundan sonra buna çok dikkat et canım benim.. inşallah bi daha böle bi sıkıntı yaşamazsın...
Canım gülmek serbest ben zaten ne zamandır ayna ile yapıyorum.
Aynayı koyuyorum küvette tam karşıma. Baka baka yapıyorum.
Sprey konusunu zamanında doktorum bir arkadaşıma önermemişti, sen istersen bir doktoruna sor cnm. Havadan, tüyden nem kapıyoruz. Herşey dokunuyor. Bir zararı olmasın sana da..
Ben onuda aynayla yapıyorum ama yoksa mümkün değil görmek zaten doktora sormadım spreyi zaten ayın 8. De gidecem 37. Haftada olucam gittiğimde zararı yoktur işallah gerçi içine girmiyoki neden zararı olsun bılmem:44: kendinide kasmıyon yaparken kadılmaya neden olsun açıkçası ben bu mantıktan yola çıkarak yaptım. İşallah yoktur zararı sormaya kalmıcak çünkü
Ayy benimki isyanlarda artık arada istek geliyo bana ondada resmen işgence çekiyozadam en sonunda dayanamadı bı doğurda rahat rahat ............ Diyo ayyy ne gülmüştüm. Bide çaresizce bi söyleyiş tarzı vardı ki sorma
Ayol sende az değilsin giriyon adamın kanına ne kadar istemesede pes ediyo anlaşılaneee ne yapsın adamcağız onunda bi sabrı var
NE GÜZEL İŞTE CANIM BENİM YA ben eşim nasıl istyosa saçımı özlellikle öle yapmayı severim keşke benimde kuaförüm eşimin arkadaşı olaydı hehehehe
kız kuafördeki kız bana entresan bi tiple bakar valla zaten geç çıkıyo hamilelikte ama ben istyom işte pürüssüz olsunmalum benim doktr erkek çatı muayenesini omu yapıyo onuda bilmyrum ama neyse artık bakıcaz
Canımmm senin tarihin ne kadar da yaklaşmış. Maşallah.
Şu 36. haftaya takıldım ben. İnşallah o haftayı görürüm. Senin de az kalmış 37. haftana az kalmış ne güzel.
Ayy benimki isyanlarda artık arada istek geliyo bana ondada resmen işgence çekiyozadam en sonunda dayanamadı bı doğurda rahat rahat ............ Diyo ayyy ne gülmüştüm. Bide çaresizce bi söyleyiş tarzı vardı ki sorma
Ayol sende az değilsin giriyon adamın kanına ne kadar istemesede pes ediyo anlaşılaneee ne yapsın adamcağız onunda bi sabrı var
Yani bu aralar zaten çok duygusalım, senin bu yazdığını okuyunca içim ısındı. Cidden o kadar iyi geldi ki, böyle olumlu birşey okumak.
Çevremdeki herkes endişeli, ister istemez bana da zaman zaman yansıyor bu durumları. Ben içimi rahat tutarken, çevremden etkileniyorum.
Şu yazdığını okuyunca kocaman bir gülümseme oldu suratımda. Çok teşekkür ediyorum....
canım aradaki muhabbeti duysan ölürsün gülmekten :) gelio benimki kuaföre hacıııı güzel bi kesim bekliyorum senden çok şahane bi saç yap :) kafamda kuaför saçımı keserken eşimle play station da seni nasıl yendim muhabbetleri, bi kuaförüm war onda da erkek muhabbeti olunca çok keyifli olmuo inan bana :) ama şöle de bir güzelliği war olayın kazıklanmıyorsun kuaförlere, herşeyin ayrıntısını anlatıo biliosun, bi de kötü renk çıkarırsan bi dahaki yemeğe geldiğinizde yemeklerin içinden ne çıkar bilemiyorum die tehdit edebiliosun
canım ben 2005 ten beri kişisel bakıma bir kıza gidiorum artık çok rahatım yanında geçen gittiğimde dedim zaten, artık 15 günde bir gelicem nie geldin deme ne zmn doğurcağım belli olmaz her daim hazır olmam lazım
o şekilde oluyomu canım ya yani çalışabilir raporundan sonra rapor alınabiliyomubugün benim son günümmmmmmmmmmmmm
işten ayrılıyorum artık
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsinnnnnnnnn
5 aralıkta başlıyor aslında doğum iznim yani 32. haftam ama
ben yarın 10 günlük rapor alacam
ve cumartesi pazarla birlikte 10 aralıkta doğum iznimi başlatacam inşallah
çalışamıcam çünkü artık
hayırlısı güllerimmmmmm sizleri seviyorrummmm
bana dua ediverin hoşçakalın Allaaha emanet olunnnnnnnnnnnn
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnn
bugün benim son günümmmmmmmmmmmmm
işten ayrılıyorum artık
çalışamıcam çünkü artık
günaydın hanımlar mutlu günler
günaydınlar kk nın güzel anneleri
ah ah dün doktor kontrolümüz vardı rahimdeki sık kasılmalar ve vajinal ağrılarımdan bahsettim rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi baktı kısalma varmış.yani bende erken doğum tehlikesi olanlar grubuna dahil oldum böylece.çok canım sıkkın dua edin nolur.
32.haftadayım 37 ye kadar çalışayım diyodum ama olmadı artık evdeyim..
doktor sadece wc için kalkıcaksın sürekli istirahat ediceksin dedi
çalışan anneler bence elinizden geldiince rapor vs alın işe gitmeyip dinlenmeye bakın çünkü bebeklerimiz herşeyden daha değerli
hey tamam dostum çok saol :)Hadi hayırlı olsunda veda etmişsin gibi olmuş :)
Sende Allah'a emanet ol, amin canım cümlemizin
Mutlu günler Mandiş
Hey Fomb
Sıkma canını, ben taaa ne zamandır o guruptayım biliyor musun. Dua et, yorma kendini, ayakta kalma, gerisi Allah'ın takdiri...
Canım işin tuhaf kısmı da o. Acı hissetmiyorum, sadece nefes darlığı hissediyorum sancılarım yükseldiğinde. Çarpıntım artıyor. 150 ile doğum yapıyormuşşun zaten.
Açılma yok şükür. O yüzden birazda içim rahat. Rahim duvarı kapalı henüz. Artı içeride kaç gün kalırsa kardır.
ben daha öncede yazmıştım herkesin bir dogum sözcüsü olsa iyi olur
biri liste yapsa ....nick ... dogum sözcüsü şeklinde.herkes kendi dogum sözcüsüne tel nosunu verebilir.
kızlar kaç gündür meloneyi görmüyorum. hiç haberi olan var mı? ben mi kaçırdım dicem ama geçmişi de sürekli okuyorum. her gün olmasa da gün aşırı mutlaka girerdi, doğuma falan mı gitti acaba? merak ettim..
maşallah annene demek biraz daha dursa ayakta doğuracaktı seni
ama herkesi kendi döneminde değerlendirmek gerek nerde öyle sağlıklı insanlar bak şimdi haberlerle izledim urfa da doğan ikizler doğuştan karaciğer kanseri imiş 5 ay kemo almışlar sonunda da annelerinden karaciğer nakili yapılmış şimdi hastalıklar kundağa kadar indi
37. haftaya kadar çalışan çoğu anne erken doğum yapıyor dr lar erkenden dinlenmeye başlayın diye tavsiye ediyor aslında kendimizi iyi hissetsek de yormamak lazım,
onkoloji prof. bana 3 hafta doğurma dediğinde ben de nasıl garanti edebilirim ki dedim
o da kıpırdamazsan doğurmazsın dedi yani fazla hareket erken doğuma sebep oluyor dikkat et canım her şey iyi giderken zamansız doğum yapmayalım öptüm canım seni çok...
bir maşallah da kocana ben pazar gaza geldim temizlik için ev 2 haftadır dandini idi "eşime dedim bize yardım et bitirelim hemen" yüzü düştü, abartmayalım dedi
ben toz aldım, eşim süpürdü, annem sildi 1 saatte bitti işimiz ama eşim iş yaparken nasıl gıcık ters ters cevaplar sataşmalar tabi ben de özüme döndüm patladım bağırdım
bu sefer sen her şeye kızıyorsun oluyor, yahu bağırtana kadar uğraşıyorsun sonra ben suçlu oluyorum, iş bitince sakin sakin dedim ki 1 saatte bitti değdi mi gerginliğe, demez mi sen de her şeye kızma diye, benim koca ergen huysuz gençler olur ya ters ters hareket eder onlardan farksız valla...
ya kızlar size bişey sorucam deli olucam yaa..ben her sene evi ilaçlarım.ve tabletler koyarım busenede badana boya yaptık evim mis gibi dip köşe bucak temizledik..kalorifer böceği denen illetten kurtulamadım bitürlü..kesin komşuların birinden geliyo..heryerede tablet koydum yeni ama azönce bir tane gördüm geberttim ama başkada vardır bu pis şeylerden.. çokta titizim ama çare bulamadım..öfff midem bulandı yaa :120: umarım aranızda çare bulan vardır bu kalorifer böceklerine çözüm bulun kızlar bana
bugün benim son günümmmmmmmmmmmmm
işten ayrılıyorum artık
çalışamıcam çünkü artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?