o şekilde oluyomu canım ya yani çalışabilir raporundan sonra rapor alınabiliyomu
ben 5 hafta daha çalışabilir diye rapor almadımki
ben daha 32. haftaya gelemedim
alsaydım ozaman olmazdı
şimdi doktor bana 10 aralıktan itibren
32. hafta bitmiştir doğum iznine ayrılabnilir diye rapor verecek
yani bir 5 gün 32. haftam uzamış olacak o kadar yani
yoksa 5 aralıkta 32. haftam bitiyor
doğum iznine ayrılabilirim ama artık 5 araalığa kadarda çalışamıcam o yüzden
rapor alıyorum hem 5 günde ilerletmiş olacam bu sayede
canım maşallah bebişine sen de kiloyu takma artık istesek de istemesek de alıyoruz işte
Kızlar yaa öglen banyonun kapısını kapatmak icin ayagımla itiyim dedim. Bacagimi sola dogru hafif kaldirdim itmek icin dogal olarak. Kasigiminin sol tarafina oyle bi aci saplandi ki bi kac dk kipirdayamadm ayakta dondum kaldm acidan. Sonra duvarlara tututarak odama zorla gectm. Yatinca iyiyim ama kalkip yuruyemiyorum canim cok aciyo. Bacagimla kasigimin birlestigi noktada bicak var sanki hareket ettirdikce canim yaniyo. Doktoru aramakta istemiyorum ben evham yapiyorum dinleniym gecer diyorum. Offff cok moralim bozuk. Ne yapsam siZce bi fikir verirmisiniz? Bu arada bebegimin hareketleri iyi dört dönüyo icerde.
ne güzel sancı çıkmamış bak..maşallah böle böle devam oğluşuna
ne güzel ya bende babasına benzesin istyrum yavrumu.yüzü tipi benzemesede huyu benzesin inşallah
iki hafta içinde 1 kiloya çokmu diyosun sen aaaa çok ayıp
evet canım güzel geçti nst ye bağlanmadım ben ..kilomuz boyumuz iyi maşallah ben devlete de görünyrum ayda 1 yalnız özeldeki doktr kilosuna 1900 derken devletteki 1600 dedi sanırım salladı çünkü beni ttmin etmedi dangalak doktor ...neyse ama kötü bi durum yok keyfim iyi şükür....
ya kızlar size bişey sorucam deli olucam yaa..ben her sene evi ilaçlarım.ve tabletler koyarım busenede badana boya yaptık evim mis gibi dip köşe bucak temizledik..kalorifer böceği denen illetten kurtulamadım bitürlü..kesin komşuların birinden geliyo..heryerede tablet koydum yeni ama azönce bir tane gördüm geberttim ama başkada vardır bu pis şeylerden.. çokta titizim ama çare bulamadım..öfff midem bulandı yaa :120: umarım aranızda çare bulan vardır bu kalorifer böceklerine çözüm bulun kızlar bana
canım benimki ayrı bir cins estetik görünüme önem verir öle ki saçımın rengini değiştireceğim zaman gelir benle kuaförde bekler fikir verir falan :) flört dönemimizden beri böle :) Allahtan şimdiki kuaförüm onun liseden sıra arkadaşı zaten bilio huyunu ona göre çok dikkatli davranıo :) çok değişik bişe istesem arkadaşım beğenmez onu yapamam falan dio
bugün benim son günümmmmmmmmmmmmm
işten ayrılıyorum artık
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsinnnnnnnnn
5 aralıkta başlıyor aslında doğum iznim yani 32. haftam ama
ben yarın 10 günlük rapor alacam
ve cumartesi pazarla birlikte 10 aralıkta doğum iznimi başlatacam inşallah
çalışamıcam çünkü artık
hayırlısı güllerimmmmmm sizleri seviyorrummmm
bana dua ediverin hoşçakalın Allaaha emanet olunnnnnnnnnnnn
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnn
günaydın hanımlar mutlu günler
cnm benim maşşallahhh tosuncuguna senin :)) ama çok erken diilmi yaaa 6 ocaktan 15 aralıga düşmesi 37 hafta oluyo yani sezeryan... neyse kuzum doktorunda bi bildiği vardır sağlıklı sıhatli al inşallah kuzunu kucağına :))c.tesi dr a gittim ,kilosu yaşıtlarına göre epey ileride ...boyunu bu sefer sordum 47 cm dedi ...
doğumumu 15 aralıık(((((((
biizi aldı mı bi telaş ,annem bende, gecelikler havlular falan çıktı :)))
çarşaflar yıkanıyorr,ütülenicek ,danteller falan hehe çok komik
hastaneye giderken yanımda dantel çarşaf ve yastık kılıfıda koyucamkadıncağız o kadra yapmıştı bi daha nerde kullanıcam onlarııı,gönlü olucakk...
hastanede terlik olayını hiç düşünmemiştim ,bi gecelik bi pijama alıcam ,hastanede 2 gece kalınıyormuş ,şimdi yeter mi diye düşünüyorum ,inşallah havalar bari iyi olurda tek tesellim o olur :)
heheheh ayynıı bennnn :)))Merhaba annişler ve bebişler
32. haftamıza girdik artık nerdeyse
Sizinle durumumu paylaşayım
Nefes almada zorluk
Sık idrara çıkma
Gece yatakta sağından soluna dönerken kocişin pijamasını çekiştirerek dönmeye çalışma
Çarpıntı
Kendini taşıyamama
Reflü
Evdeki işleri yapamamanın verdiği mutsuzluk
Doğum tedirginlikleri
Sebepsiz ağlamalar
Cinsel hayata dahi üşenme ( Gücüm yok )
Cinsel organda baskı ve ağrı
Nasıl beğendiniz mi
cnm benim herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindim :)) hadi bakalım tamamla yakışıklı paşanın eksiklerini eşinide artık salla gitsin eger pişmansa msj atmak yerine bişiler yapsın bence az daha burnunun sürtmesi lazım...Ben geldimmmm canlarım benim üşenmedim okudum valla hepsini nasıl olsa artık kocaya yemek yap evi temizle derdim yok hehehehe moralim çok iyi sizlerin ve ailem sayesinde dostlarıma gelince bu konuyu onlarla paylaşmadım.evimdeyim güzel odamda bizim şekerler yavaş yavaş dönmeye başladılar yaşadıkları şehirlere herkeste aynı muhabbet bi telefonun yeter kuş olur geliriz .güzel bi pazar kahvaltısından sonra şimdi annişkoyla evde yanlız kaldık bebişimin eşyalarını halam yıkadı ütüledi benim odaya yerleştirdi .yarın atölyeye gidicem biraz çalışarak eşimde ilgili yaşadıklarımı üstümden atıcam.burdaki doktorumla doğum üstüne konuşma vaktide geldi.en son eşimle iken bir türlü aldıramadığım hazırlıklar içinde salı günü babamla çıkıcAz alışverişe.oğluşa bi oda alalım en janjanlısından .eşime gelince kendince bab abuk sabuk mesajlar çekiyor .hiö takmıyorum cevap yazmıyorum.zaten eski hattım kapalı bende Arada bi açınca mesajlar geliyor toplucA. Görüncem arıyor kızcağız bir çözüm olur mu derdinde ama .söz ağızdan bir kere çıkıyor kalp bir kere kırılıyor
cnm artık kocaman oldular içeri zorsığıyolar oyuzden öle oluyo hiç takma kafaya :))kızlar günaydın ........2 gündür hiç iyi değilim.oğluşum fazla hareketli ve göbeğimde kasıklarımda sıksık sancı varhepm vardı bunlar ama 2 gündür nerdeyse sürekli hareket ediyor.bir huzursuzluğu var herhalde oğluşumun......sizlerdede varmı ya.....
cnm çok geçmiş olsunn Allahım hakkınızıda hayırlısını versin doğru zmanda sağlıklı sıhatli al inşallah kuzunu kucağına :))Kızlar günaydın,hepinize mutlu,huzurlu,bol tekmeli haftalar diliyorumBen kaç gündür giremiyorum nete,o yüzden neler yaptınız bilemiyorum,bebeklerine ve kendilerine ciciler alanları Allah'ım güle güle kullanmayı nasip etsin,bütün hasta arkadaşlarada şifa versin.Benim çarşamba günü adet ağrısı gibi ağrılarım ve karnımda sertleşme vardı,ama genelde olan şeyler diye pek üstünde durmadım,perşembe günü de kanamam oldu,doktorumu aradım,erken doğum riskim olduğu için hemn gelmemi istedi.Muayene etti,oğluşum başı falan dönmüş,geliyomuş artık,hemn hastaneye yatırdılar ve iğne,ilaç ve serumlarla doğumu durdurdular.Şu an evdeyim ama tuvalet ihtiyacı dışında ayağa kalkmam yasak 2 hafta daha sabredin dedi doktorumuz bakalım artık hakkımızda hayırlısı:114:
cnm yaaaaa çok çok geçmiş olsunnnn bende balık yedikten sonra hep böle olurum diye korkuyorum atlatmışsın çok şükür...günaydın arkadaşlar
cok kötü bi haftasonu geçirdim
cumartesi akşam üstü eşim hamsi aldı temizledi kızarttı sagolsun.balıktan önce corbada yapmıştım eşim içti ama ben içmeden balıga daldım direkt
sonra bende inanılmaz bi bulantı oldu cok kötüydüm.
pazar günü uyandım yine cok fena mide bulantısı ,baş dönmesi baş agrısı yaşadım.
anneme kahvaltıya gittik ordada bişi yiyemedim.acile götürdü eşim.tansiyonum 8 / 4 olmuş.
hemen serum bagladılar kan ve idrar tahlili alındı.
1.serum bittikten sonra tansiyon 9 /5 oldu.yine bi serum daha verildi bu arada bulantımda devam etti
2.serumdan sonra tansiyonum 12 /5 oldu taburcu oldum eve geldik.ben tabi yine bişi yiyemedim bulantıdan dolayı hemen yattım
yorganın altında inanılmaz bi titreme aldı beni.bulantım tavan yaptı ölcem sandım yaa.ateşime baktık oda normaldi
hemen banyoya gittim ve istifra ettim ama sanki zehir cıkardım cok kötüydü yaa(
arkasındada sıcacık bi duş aldım kendime geldim.bulantım filan kalmadı
eşim hemen bi sıcacık corba yogurt getirdi.daha iyi oldum.
idrarda enfeksiyonda cıktı.gece yatmadan şaseyi içtim sabaha kasık agrım ve yanmada kalmamıştı
şuan hamd olsun iyiyimm
size tavsiyem
balıktan önce mutlaka corba için :))
balıktan sonrada tahin helvası yiyin
15 günde bir de idrar tahlili verip enfeksiyon varmı yokmu onu takip edin.
anladım kuzum napcan işte mecbur içicen inşallah bidaha doğuma kadar hiçç olmazzz :))canım on beş gün önceki kontrolümde de çıkmıştı enfeksiyon bol su iç demişti baktı bu kez yine yükselmiş ilaç verdi enfeksiyon erken doğuma sebebiyet verebiliyor o yüzden halledelim bunu dedi.. ama verdiği ilaçlardan birini içemiom içim dışıma çıkıo offf napcam ben
tubaemrah;
inşAllah istediğin gibi cici olur oğluşunun bambusu... Bitince fotosunu bekliyoruz bizde.. Yıkama ütüleme faslı da tamamlanmış.. Sağlıkla giysin hepsini oğluşun.. Bende hem yıkayıp asarken hemde ütülerken çok duygulandım. Benim minik prensesim mi giyecek bunları diye sevdim durdum..[/SIZE][/B]
bugün benim son günümmmmmmmmmmmmm
işten ayrılıyorum artık
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsinnnnnnnnn
5 aralıkta başlıyor aslında doğum iznim yani 32. haftam ama
ben yarın 10 günlük rapor alacam
ve cumartesi pazarla birlikte 10 aralıkta doğum iznimi başlatacam inşallah
çalışamıcam çünkü artık
hayırlısı güllerimmmmmm sizleri seviyorrummmm
bana dua ediverin hoşçakalın Allaaha emanet olunnnnnnnnnnnn
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnn
.haftaya falan suluhana gidip bebek sekeri oda süslemelerine bakıcagım..bu arada is yerinde son üç hafta kalana kadar çalısabılır raporu aldım umarım akbilik çıkmazda son 5 haftamı dogum sonrasına aktarabilirim.bebekten baska hiçbir sey düsünmüyorum aklım tek bebegimde artık kucagıma almak ve onu doya doya öpmek istiyorum...çok mu duygusallastım ne:)
yaparım bacım yeterki sen isteaslında iyi fikir tontırıkcım sen mı yapsan acebaa
Ayy benimki isyanlarda artık arada istek geliyo bana ondada resmen işgence çekiyozadam en sonunda dayanamadı bı doğurda rahat rahat ............ Diyo ayyy ne gülmüştüm. Bide çaresizce bi söyleyiş tarzı vardı ki sorma
Ayol sende az değilsin giriyon adamın kanına ne kadar istemesede pes ediyo anlaşılaneee ne yapsın adamcağız onunda bi sabrı var
hahahaacanım benim hormonlar tersine işlio herhalde ben sonu kötü olsun die dört gözle bekliom ama benim koca sabırlı :) daha kardeş moduna geçmedik ama haftada bir taş çatlasın iki
yeni eve tasindik. cok yoruldum. fecii kasilmalarim oldu dogum yapiyorum sandim. simdi yerlesme islerim var.
burda ebe kontrollerinden bahsetmek istiyorum. bana bir fikir verirseniz sevinirim.
simdiye kadar ayda 1, 3 haftada 1 kontrollerim oldu bundan sonra 2 haftada 1 olacak. kontrol sirasinda ebe tansiyonumu olcuyor. idrarimda protein var mi diye bi cubukla bakiyor. bebegin kalp atislarina bakiyor dkda kac attigina. eliyle bebegin pozisyonunu yokluyor. karnimi yokluyor. mezura ile olcuyor. ve benim sorularimi cevapliyor.
bu muayenelerle erken dogum riskim olup olmadigini anlayabilir mi sizce? bir de seker konusu kafami karistirior. burda bir arkadas dogum yapti 2.4 kilo dogdu bebek. gebelik sekerinden dolayi beslenememis. ama bunu doguma kadar anlayamadilar. yani sekere bakilmiyor galiba burda bi durun olmadikca. kendim sekerime nasil bakabilirim acaba?
günaydın kızlar 33. haftama bugün girdim ben önümde 7 hafta var. iş proğramı yaptım. son iki haftaa kadar atolyede çalışıcam bizim bu arada çekimlerimiz var yeni bayilikler vermiştik onlarla sözleşmeler derken son 15 güne kadar çalışmayı planlıyorum. hem böylece kafamda rahatlamış olucak. dün lcw de bi kaç kıyafet aldım .ama bu hamileler için olan kadifeleri beğenmedim. bi tane 44 beden kadife aldım yüksek bel onuda bizim terziler hemen hamile moduna çevirdi. sizde öle apın çok kullanışlı oluyor. çok şeker yünden uzun hırkalar vardı nlarıda aldım. ben doğum içi,n gidicek olan çantamı ayarladım. cuma günüde doktorumla randevum var kararlaştırıcaz. bizim evde benim odam oldukça büyüktü. şimdi babam bugün kağıt kaplatıyor oğluşa bi yatak alıcaz bide şifonyer. benim kendi yatak odam vardı dolabım 6 kapaklı oğlum için bi hattı boşalttık. eşyaları oraya yerleşicek. bu aralarda metroda kavaklıderenin üzüm suyu var organik babamla onlardan aldık evin her yeri üzüm suyu oldu oldukça faydalı kan değerleriniz fırlıyor resmen.
ayşecim doğum ağrısıyla ilgili yazını çok beğendim. benim nacizhane tavsiyem o ağrıyı yada sancıyı çekmekten yana. gücüme güç katan oğluşumun bana çektirdiği tek acı bu olsun. ben okadarda korkulacak bişi olduğunu düşünmüyorum. benim annem atolyeyi kurmadan önce doğumhane ebesiydi emekli oldu. doğuma annemde giricek nasipse.
hepimize sağlıklı sıhhatli günlerr
ehuehuehuehugözümün önüne geliyo o konuşmalar hareketler mimikler ....kazıklanma olayında bende şanssız sayılmam ya benimde görümcem kuaför onun eski ortağı tanıdık yani dilimden anlıyo ve uygundur bize her daim zaten gitmeden önce görümcem arar benim gelicemi söyler ona göre bişeler yap heee der :))...
anldım canıımm keşke bende deseydim kıza ya ben ona ya bu doğumumun ne zaman olcağı belli değil napıcaz dediğimde oda bana zaten hamilelerin geç çıkıyo doğumdan önce halledicez bi şekilde dedi ama benim aklıma çatı muayenesi gelmemişti kız acıcık bişi çıkar beee.
yaparım bacım yeterki sen iste
ay cok güldümm ilahii.noktalı yeree ne yazacagıma karar veremedim .herşey yazılabilirr ,cok esnek bi noktalama olmuşş
ben itiraf ediyorum geçen hafta jübilemizi yapıp kardeş moduna geçme kararı aldık.çünkü ben bacakalrımı bile acamıcak haldeyim cok agrıyor
size maşallahhh
günaydın kızlar 33. haftama bugün girdim ben önümde 7 hafta var. iş proğramı yaptım. son iki haftaa kadar atolyede çalışıcam bizim bu arada çekimlerimiz var yeni bayilikler vermiştik onlarla sözleşmeler derken son 15 güne kadar çalışmayı planlıyorum. hem böylece kafamda rahatlamış olucak. dün lcw de bi kaç kıyafet aldım .ama bu hamileler için olan kadifeleri beğenmedim. bi tane 44 beden kadife aldım yüksek bel onuda bizim terziler hemen hamile moduna çevirdi. sizde öle apın çok kullanışlı oluyor. çok şeker yünden uzun hırkalar vardı nlarıda aldım. ben doğum içi,n gidicek olan çantamı ayarladım. cuma günüde doktorumla randevum var kararlaştırıcaz. bizim evde benim odam oldukça büyüktü. şimdi babam bugün kağıt kaplatıyor oğluşa bi yatak alıcaz bide şifonyer. benim kendi yatak odam vardı dolabım 6 kapaklı oğlum için bi hattı boşalttık. eşyaları oraya yerleşicek. bu aralarda metroda kavaklıderenin üzüm suyu var organik babamla onlardan aldık evin her yeri üzüm suyu oldu oldukça faydalı kan değerleriniz fırlıyor resmen.
ayşecim doğum ağrısıyla ilgili yazını çok beğendim. benim nacizhane tavsiyem o ağrıyı yada sancıyı çekmekten yana. gücüme güç katan oğluşumun bana çektirdiği tek acı bu olsun. ben okadarda korkulacak bişi olduğunu düşünmüyorum. benim annem atolyeyi kurmadan önce doğumhane ebesiydi emekli oldu. doğuma annemde giricek nasipse.
hepimize sağlıklı sıhhatli günlerr
canım geçmiş olsun yedin hamsileri durmadılar içinde di misen bilmez misin karadenizin hamsisinin napcağı belli olmaz delikanlidur onlar daaa canım çok aç olunca bende çorbayı falan es geçince ve yemeğe direk dalınca böle mide fesatı geçiriom sonrası lavaboda sonuçlanıo aslında dikkatli yemek lazım ama unutuoz arada dayanamıoz işte :)
anommm senin koca da ayrı bir olaymış aşure mi yapıo? benimki bi hazır çorba yapar, bi de omletheee bi de hakkını yemim şahane tost ve sandiviç yapar maşallah walla kocana
tontirik ben diorum benim koca ayrı bi cins diebenimki de krem manyağı denemediği el kremi markası yoktur artık kozmetikçide bakıorum bu el kremlerine gidio fırçalıorum önce evdeki kremleri bitir sonra alırsın bi ton krem var die satıcı kızlar bile gülüo halimize heee bu da benim işime yaramıo değil hiç bir bakım ürünüme kozmetiğime laf etmez saolsun her akşam duş almadan, kokularını sürünmeden, ellerini kremlemeden yatmaz benim kokoş kocam eee bende nasipleniyorum tabi bundan beni de üşenmeden kremlio saolsun
Selam cicişlerhepiniz iyisiniz çok şükür Tontirik ayşeee geçmiş olsun canım umarım bi daha olmaz bu arada kızlar harbiden benim canım meloneemm nerde çok merak ettim
cnm sarı mercimekle yapıyorum.içine havuç patates soğanda rendeleyorum..yağını salçasını ayrı bi yerde kavurup atıyorum içine.kırmızı mercimekle ben ezogelin yapıyorum bitek tatlım
kızlarr günaydınnnn
bu ara okadar yoğunumkiii evi toparlamaya çalışıyorum yavaş yavaş , mutfak dolaplarım bitti duvarlar ve beyaz eşyalar temizlencek kaldı , bebeğin kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleşti, kendi dolabımdaki yazlık kışlık ayrıldı , antredeki dolaplarım ayakkabılık ve salonda tv ünitem vitrinim ve sadece ev detaylı temizlik kaldı anamm bayada varmış heeee...
annanemin kanında üre çıktı annem sinopa gitti , görümcem dün midesinden ameliyat oldu diğer görümcem 2 engeç 3 haftaya doğurucak anammmmm ağlamak istiyomm yaaaaaaa.... ne itmez çilem varmış benimmmm bu arada Allah korusun ben erken doğuma gitsem yandıgımın resmidir(
Allaha şükür hastane çantamız hazır sayılır bi doğum kaldı onuda kendim beceririm heralde :)))
bu ardaaaa kızlarr baby 2 go nun bi arabasına baktık çok güzel almayanlara duyrulur biz çok yer kaplamasın diye baston düşünüyoduz az konforsuz ama dün bu arabayı gördük bayıldık aynı baston gibi az yer kaplıyo çok konforlu ve çift taraflı kullanılabiliyo fiyatıda 350 dediler bilginize biz bunu alıcaz galiba :))
Proton Bebek Arabası | Baby2go
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?