2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ohh maşşallah ayşe annem ve kardeşim Allah razı olsun herşeyi halletmişler maşşallah artık izne çıkınca da sölediğin gibi ufak tefek şeyler sana kalmış olucak sende 2 güne halleder bebişi beklersin artık :))

günaydın canım benim kız bu kadar işe nasıl yetişcen tek başına yorulmuo musun? dinlene dinlene yap tatlım yorma kendini..
bu arada geçmiş olsun anneannene.. ciddi bir durum yoktur inşallah..

kızlar bu arada

baby sling almayı düşünen var mı ben hem merak edıyorum hem de bebeğimi o şekilde taşımayı çok isterim

bu sebeple almayı düşünüyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum.....kullananalrın pek çoğu memnun kullanıp

memnun olmayanda var ama biliosunuz slingın çeşitleri var ben inceledim ve wrap slinge karar verdim

en güzeli bu sanırsam pouch sling de güzel hatta ılk aylar en cok bunu kullanıomuş bi kısmı ama onu almam

dikiveririm evde :) wrap sling ise 5 mt esnek ama sert esneyen bi kumaştanmış zaten kuması alsam 50 tl tutar

unnado da satılıyo o da 50 tl o sebeple alayım diyorum

tabıı canm vakıtlı gelsınelr ınss :)
bazı modellerin tentesi tamamen kapatıyo onunu benım hatırladıgım bu böyle kalıyodu ama siz inceledıysenız ok dir canım
benım baktıgımda böyleydı ınmıyodu belkı kodu çeşidi felan farklıdır bisürü çeşidri vardır bu arabaların emınım :)
evet gezmek tozmak istiycez o kesinn :) doğumdan sorna alıcam ben de ama çok gec almıycam zira yaz başı
acaip zam gelıyor arabalara mevsımı açılıyor diye sömürü yapiolar :)
iyi düşünmussunuz tabıı bi süre çalışamıycaz gelri azalıcak :)

günaydın canım benim kız bu kadar işe nasıl yetişcen tek başına yorulmuo musun? dinlene dinlene yap tatlım yorma kendini..
bu arada geçmiş olsun anneannene.. ciddi bir durum yoktur inşallah..

zor oluyo cnm olmazmı ama yavaş yavaş yapıyorum napim herşey de bana bakıyo ( çok saol cnmm yaaa kandaki üre değerleri yükselmiş son zamanlarda şeker tansiyon falan bayılıyomuş cigerlere sışramasın üre diye yatırdılar hastaneye kan testi sonuçlarını bekliyoruz inşallah düzelmiştir...

Kızlar ben çok fenayım durup durup düşünüyorum korkuyorum sonrada saatlerce ağlıyorum.bunları kendi kendime yaşıyorum.eşime bile belli etmiyorum.bu benim 2,doğumum olacak ilkinden ikizlerim var 10 yaşındalar.ben doğumdan korkuyorum.sezeryan olacağım.ama son 4-5 yıldır sebebi bilinmez damardan ilaç alınca komalık oluyorum.en son avil verdiler damardan ki mr ilacı alerji yapmasın diye dakikasında gittim.hayal meyal hatırladığım herkes başımda tansiyon 3 e-5 nabız zayıf dedikleri sonra odada açtım gözlerimi.doktora anlattım.epiduralmi yapsak dedi onuda ben istemedim.narkozdanda çok korkuyorum.ya doğuma giripte çıkamazsam diye.yazarken bile ağlamaktan duramıyorum.ya çocuklarımı birdaha göremezsem onları koklayıp öpemezsem diye .düşünmeyim diyorum olmuyor aklıma taktımya gece gündüz aklımda .

canım ben istiyorum aslında..çok hoşuma gidiyor..rahat ve pratik geliyor bana..kışında çocuk içinde soğuk falanda almaz..ama bizim

araba koltuğumuz var..bir dünya masraf oldu zaten..zannedersem alamayacağım..bakalım son eksikler tamamlansın, ona göre karar

vereceğim ben..

azgın hatun seni
burdada havaa harika cnm.kızımın yaşıtı kızları olan 2 arkadaşım var onlara tel ettim dışarı cıkaralım kızları diye
yemek koydum ocaga onun pişmesini bekliyom sonra bizde cıkcaz inş.
bidaha zor buluruz böle havayı.sende fazla abartmadan bi oksijen al dön evinee ,fazla dolanma:))

canım bizde de tötü yere yakın olandan korkcan derler senin dediğin bi deişik versiyonu walla maşallah maşallah kocana nazar edicem şimdi aynı benim babişkom gibi elinden her iş gelio desene, napalım canım bize çatmadı ölesi ama Allaha şükür şikayet edemem eşimden yapamasa da eve gelince niye yemek yok diye arıza çıkarmaz en azından, keyfimden yapmim yorgundum yapamadım diim ne iş yaptın da yoruldun demez olsun hazırlan hadi çıkıp dışarda yiyelim der buna da şükür

oooo benimkinin ayakkabısında toz göremezsin bir hafta giysin bir gömleği en ufak koku bulamazsın leke göremezsin, kremi roll on u parfümü bakımı tamdır... akşam yatağa girerken bile parfümlenir aşkım nie uyucağın zaman parfüm sıkıon ne gerek var derim de aaa hayatım önemli olan sana güzel kokmak der eee uyucam ya şimdi diom olsun rüyanda bile beni gör kokumla uyu der, işten gelir hemen duş alır üstünü deiştirir parfümlenir derim hayırdır bi yere mi gidioz illa bi yere mi gitmek lazım aşkım sana hazırlanıom der mest olurum

tatlım benim anlamadım ben olayı..gebelik şekerinden bebek zayıf değil iri doğar..benimki bile diyet yapmama rağmen 10 gün önden gidiyor kilosu hep 200-300 gr fazla gidiyor yani..gebelik şekeri olan insanın bebeği yağ depolar tombiş doğar en az 4 ve üzeri 5 kilo gibi ..yani zayıf doğması mümkün değil..anlamadım ben..başka bişey olmasın arkadsının rahatsızlığı..ve ben şekerden dolayı maşallah ne yesem yarıyor 2 haftada 2 kilo alıyorum dikakt etmediğim zaman..doktorum hep uyarıyor iri doğucak bebeğin bak diye...

Son düzenleme:
tugbacım eline saglık bayaa iş yapmışın yaw.
benim mutfak kaldı bide salon vitrin içim kaldı.haftasonu eşime yaptırcaktım hastane işi cıkınca kaldıı
bebişler gelmeden yapmak laızm bu işleri.lohusalıkta iş güc yapılmıyor

amin canım benim tşk ederim, hepimizin bebeişi inş. ) çok iyi etmişin canım ayrılmakla, darısı benim başıma artık :)

amin canımm rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla büyütmeyi aldıklarımızı sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

hoşgeldin cnm nerelerdesin özledik seni
aldıkalrınızı güle güle kullanın inş

ben de çok özledim sizleri tatlımm,tşk ederim ) bu ara işyerinde müfettiş var, işler de yogunlaştı giremedim.

evet canım Alah razı olsun hepsinden :) ufak tefek şeyelr kaldı işte ınss...hayırlısı bakalım :)

sağlıkla gelsınelr ınsallah :)

anladım canım haklısın yanı sende araba koltugunu al şusunu al busunu al bisürü şey oluyo

ama dikmek ıstersen ayrıntılı anlatım videosu var pouch slingin Cepli Kanguru (Pouch Sling) Yapimi on Vimeo

wrap sling ise zaten bi kumaştan ibaret :)

hoşgeldin cnm nerelerdesin özledik seni
aldıkalrınızı güle güle kullanın inş

ay alemsiniz karı kocaa

benim de bunlar hoşuma gidiyor canım ama acaba belime yük biner mi diye endişeleniyorum çunku çok saglam değil belim :)
hani kangurumuydu neydi o erkek bebekler için uygun değilmiş. ama bunlar kullanışlı.
aslında hatırlıyorum da eskiden anneler teyzeler boyle çarşaf tarzı şeylerle sararlardı yaa..hem sırtlarına hem kucaklarına.

Allah yardımcın olsun canım..kolay değil bir evin altından girip üstünden çıkmak..dikkat et kendine yavaş yavaş yap işlerini kendini fazla yormadan..bu arada geçmiş olsun Rabbim bütün hastalara şifalar versin..

teşekkür ederim canım benim..dikmeye karar verirsem fikir olsun..bir işte odanın tülü kaldı gerisi teferruat canım..yani acele olmasa da

olur şeyler..aynen öyle eksik bitmiyor ama malesef para yetişmiyor..Allah yardımcımız olsun..

Kızlar birşey sorucam. Belki saçma gelebilir bazılarınıza, belki de hurafe olarak görebilirsiniz.

Ama cidden merak ediyorum. Şimdi lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz olayı var ya. Al basması olur gibi birşeyler söylenir hep. Mutlaka evin içinde birisi olması gerek falan diye, nedir bu? Hurafe midir?

Gerçek midir? Nedir bu işin aslı?

Bilen var mı? Şimdi herkesin anne-babası yanında olamaz. Yurt dışında yaşayanlar var. Yani bilmiyorum bana saçma geliyor birazcık.

Ama kafam da karıştı.

merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı istoçta bebek arabası varmıdır bilen varsa bana yardımcı olurmu?

Canım orayı bilmiyorum, ama İstanbul'da oturuyorsan eğer Saraçhaneye bak derim ben. Orda hem çeşit, hem de çok marka var. Üstelik çok uygun fiyatlar var.

:18::18::18: enneeee 66 günüm kalmış yaaa, uzun zamandır bakmamışım takvime :18::18:

Canımmmm benim sen doktorunla bir konuş. Bu kaygılarla doğuma girilmez.

Kendine de bu kadar stres yapma. Üzme kendini. Bence narkozdan korkuyorsan eğer, epidurel yaptır. Onu neden istemiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…