- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
yok ben aralık 15 e kadar calısıcam :) çalışamaz raporumu da 21 Aralıkda alıcam ıns öle düşünüyorum
sezeryan tarıhıne 15 gun kala çıkıcam yanı ızne bebısın kıyafetlerı falan tamam
cantaya koycaklarımın coğu hazır ama cantam hazır değil bi iki eksık var die şapmadım nevresım yatak yorgan battanıye
yastık vs vs hepsi okey yani annem kardesım hallettiler...
bi bebek odası ve badana kaldı onu da eşim halledicek zaten ben seçimlerımı yaptım ufak tefek şeylerı gözden gecırıcem
sadece doğum ıznıne cıkınca....duam kabul olursa bebegın cicileri hazır yıkanmsı ütülenmiş duruyo evde :)
cok sorun olmaz heralde diye dusunuyorum...öle olsa keşke diom ama yıne de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)
tabii ki canım zorunlu şeler hazır yani sağolasın
kızlarr günaydınnnn
bu ara okadar yoğunumkiii evi toparlamaya çalışıyorum yavaş yavaş , mutfak dolaplarım bitti duvarlar ve beyaz eşyalar temizlencek kaldı , bebeğin kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleşti, kendi dolabımdaki yazlık kışlık ayrıldı , antredeki dolaplarım ayakkabılık ve salonda tv ünitem vitrinim ve sadece ev detaylı temizlik kaldı anamm bayada varmış heeee...
annanemin kanında üre çıktı annem sinopa gitti , görümcem dün midesinden ameliyat oldu diğer görümcem 2 engeç 3 haftaya doğurucak anammmmm ağlamak istiyomm yaaaaaaa.... ne itmez çilem varmış benimmmm bu arada Allah korusun ben erken doğuma gitsem yandıgımın resmidir(
Allaha şükür hastane çantamız hazır sayılır bi doğum kaldı onuda kendim beceririm heralde :)))
bu ardaaaa kızlarr baby 2 go nun bi arabasına baktık çok güzel almayanlara duyrulur biz çok yer kaplamasın diye baston düşünüyoduz az konforsuz ama dün bu arabayı gördük bayıldık aynı baston gibi az yer kaplıyo çok konforlu ve çift taraflı kullanılabiliyo fiyatıda 350 dediler bilginize biz bunu alıcaz galiba :))
Proton Bebek Arabası | Baby2go
inşallah cnm yaaaa valla oğluşu tembihliyom sakınerken gelme diye inşallah annesini dinler :))
cnm bizde dün baya inceledik baya iniyo üstü kanıyo çok az bi açık kalıyo acaba başka modelmi ? ama bu eminimm açtık kapadık yatırdık kaldırdık falan :)) cnm evde kesin sıkılıcaz az geçmek istediğimizde ii olucaktır bide ben işten ayrıldım ya son maaşla herşeyi alıp kapatıcaz alışveriş defterini yoksa sonra alamayız oyuzdende şimdi alalım diyoruz
günaydın canım benimkız bu kadar işe nasıl yetişcen tek başına yorulmuo musun? dinlene dinlene yap tatlım yorma kendini..
bu arada geçmiş olsun anneannene.. ciddi bir durum yoktur inşallah..
kızlar bu arada
baby sling almayı düşünen var mı ben hem merak edıyorum hem de bebeğimi o şekilde taşımayı çok isterim
bu sebeple almayı düşünüyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum.....kullananalrın pek çoğu memnun kullanıp
memnun olmayanda var ama biliosunuz slingın çeşitleri var ben inceledim ve wrap slinge karar verdim
en güzeli bu sanırsam pouch sling de güzel hatta ılk aylar en cok bunu kullanıomuş bi kısmı ama onu almam
dikiveririm evde :) wrap sling ise 5 mt esnek ama sert esneyen bi kumaştanmış zaten kuması alsam 50 tl tutar
unnado da satılıyo o da 50 tl o sebeple alayım diyorum
günaydın canım nasılsın bugün hava şahane burda tam çıkıp gezmelikama tek başına keyfi çıkmıo alışverişe mi gitsem acaba duramıyorum evde eşim de dio bu kadar enerjiyi nerden buluosun pazar günü gezmekten benim belim bacağım koptu sen eve dönmek istemiosun dün de çok hareketliydim akıntım fazla geldi su gbiydi doktor endişelendi hemen gel dedi turnusol kağıdı koyduk bişi çıkmadı şükür, enfeksiyonumla alakalı bi durummuş bol bol dinlencen dedi doktor, benimki dio ki ohooo bi dinlenio ki her gün ayrı bir programı işi var hanımın... sabah giderken tembihledi bugün hiçbirşey yapmicaksın dinlenceksin die, işe de gidince aradı yemek de yapma yat dinlen annemde yeriz akşam aşure de yapmış sen seversin dedi iyi tamam dedim canıma minnet.. şimdi çıkıp gezcem hava güzel desem hiç laf dinlemion die fırçalar beni, bu güzel havada evde mi oturulur tontirikçim haksız mıyım yaa
ahhhh canım ben senden ümitliydim sen de mi jübile yaptın? benim de ağrıo ama masaj yaptırıom eşime iyi gelio walla :) dün az sırnaşim dedim doktordan gelmişiz korktu dio ki sen delirdin herhalde tamam artık bitti dinlenmen lazım, bende dedim ohooooo yabancılar doğuma gitmeden bir gün önce bile yapıolar açılmasına bile yardım ediomuş ne zararı olcak bunundün gece reddi yiyince oturdum bi daha gece bire kdr pc başında
ay evett durmadı içimde hamsiler.boyu kısa olandan korkacaksın derler.dogruymuş:))
benim eşim bogazına düşkün oldugundan yemek konusunda yapamayacagı şey yok.ama ben müsade etmiyorum batırıyor heryeri
okuldayken aşureyi kendi yapar arkadaşlarını cagırırmış.zamanında ögrenmiş
bana bazen tel eder iç hazırla akşama yaprak saralım filan diye :)) benden daha güzel sarar.
ay ne şanslısın yaa.bak işte dört dörtlük olmuyr.benim kocada da paspallık vardır:))
öle parfüm sürüyüm kremleneyim ,pantolonum leke olmuş degiştireyim ,ayakkabım tozlanmış sileyim v.s hiçç düşünmez
en iyi yaptıgı şey mutlaka hergün duş almasıdır.
tatlım benim anlamadım ben olayı..gebelik şekerinden bebek zayıf değil iri doğar..benimki bile diyet yapmama rağmen 10 gün önden gidiyor kilosu hep 200-300 gr fazla gidiyor yani..gebelik şekeri olan insanın bebeği yağ depolar tombiş doğar en az 4 ve üzeri 5 kilo gibi ..yani zayıf doğması mümkün değil..anlamadım ben..başka bişey olmasın arkadsının rahatsızlığı..ve ben şekerden dolayı maşallah ne yesem yarıyor 2 haftada 2 kilo alıyorum dikakt etmediğim zaman..doktorum hep uyarıyor iri doğucak bebeğin bak diye...yeni eve tasindik. cok yoruldum. fecii kasilmalarim oldu dogum yapiyorum sandim. simdi yerlesme islerim var.
burda ebe kontrollerinden bahsetmek istiyorum. bana bir fikir verirseniz sevinirim.
simdiye kadar ayda 1, 3 haftada 1 kontrollerim oldu bundan sonra 2 haftada 1 olacak. kontrol sirasinda ebe tansiyonumu olcuyor. idrarimda protein var mi diye bi cubukla bakiyor. bebegin kalp atislarina bakiyor dkda kac attigina. eliyle bebegin pozisyonunu yokluyor. karnimi yokluyor. mezura ile olcuyor. ve benim sorularimi cevapliyor.
bu muayenelerle erken dogum riskim olup olmadigini anlayabilir mi sizce? bir de seker konusu kafami karistirior. burda bir arkadas dogum yapti 2.4 kilo dogdu bebek. gebelik sekerinden dolayi beslenememis. ama bunu doguma kadar anlayamadilar. yani sekere bakilmiyor galiba burda bi durun olmadikca. kendim sekerime nasil bakabilirim acaba?
ohhh alışverişş süpper yaaaa sağlıklı sıhatli kullansın bebişin inşallahh... bende bu ayı tamamlim diyodum ama beynim artık çekmiyodu ayrıldım şimdi inanılmaz rahatım hem evime hem kendime hemde bebişe vakit ayırıyorum çok zevkli bişimiş ev hanımlıgı özlemişim valla :)))
canım maşallah valla hızına yetişilmiyor :)) ben bile bir solukta okudum yazdıklarını RABBİM aldıklarının hepisini kullanmayı nasip etsin inşallah bebişinin üstünde eskisin güle güle kullansın hepsini
hoşgeldin cnm nerelerdesin özledik seni
aldıkalrınızı güle güle kullanın inş
ohh maşşallah ayşe annem ve kardeşim Allah razı olsun herşeyi halletmişler maşşallah artık izne çıkınca da sölediğin gibi ufak tefek şeyler sana kalmış olucak sende 2 güne halleder bebişi beklersin artık :))
canım ben istiyorum aslında..çok hoşuma gidiyor..rahat ve pratik geliyor bana..kışında çocuk içinde soğuk falanda almaz..ama bizim
araba koltuğumuz var..bir dünya masraf oldu zaten..zannedersem alamayacağım..bakalım son eksikler tamamlansın, ona göre karar
vereceğim ben..
hoşgeldin cnm nerelerdesin özledik seni
aldıkalrınızı güle güle kullanın inş
ay alemsiniz karı kocaa
kızlar bu arada
baby sling almayı düşünen var mı ben hem merak edıyorum hem de bebeğimi o şekilde taşımayı çok isterim
bu sebeple almayı düşünüyorum ama fikirlerinizi merak ediyorum.....kullananalrın pek çoğu memnun kullanıp
memnun olmayanda var ama biliosunuz slingın çeşitleri var ben inceledim ve wrap slinge karar verdim
en güzeli bu sanırsam pouch sling de güzel hatta ılk aylar en cok bunu kullanıomuş bi kısmı ama onu almam
dikiveririm evde :) wrap sling ise 5 mt esnek ama sert esneyen bi kumaştanmış zaten kuması alsam 50 tl tutar
zor oluyo cnm olmazmı ama yavaş yavaş yapıyorum napim herşey de bana bakıyo( çok saol cnmm yaaa kandaki üre değerleri yükselmiş son zamanlarda şeker tansiyon falan bayılıyomuş cigerlere sışramasın üre diye yatırdılar hastaneye kan testi sonuçlarını bekliyoruz inşallah düzelmiştir...
anladım canım haklısın yanı sende araba koltugunu al şusunu al busunu al bisürü şey oluyo
ama dikmek ıstersen ayrıntılı anlatım videosu var pouch slingin Cepli Kanguru (Pouch Sling) Yapimi on Vimeo
wrap sling ise zaten bi kumaştan ibaret :) :
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı istoçta bebek arabası varmıdır bilen varsa bana yardımcı olurmu?
Kızlar ben çok fenayım durup durup düşünüyorum korkuyorum sonrada saatlerce ağlıyorum.bunları kendi kendime yaşıyorum.eşime bile belli etmiyorum.bu benim 2,doğumum olacak ilkinden ikizlerim var 10 yaşındalar.ben doğumdan korkuyorum.sezeryan olacağım.ama son 4-5 yıldır sebebi bilinmez damardan ilaç alınca komalık oluyorum.en son avil verdiler damardan ki mr ilacı alerji yapmasın diye dakikasında gittim.hayal meyal hatırladığım herkes başımda tansiyon 3 e-5 nabız zayıf dedikleri sonra odada açtım gözlerimi.doktora anlattım.epiduralmi yapsak dedi onuda ben istemedim.narkozdanda çok korkuyorum.ya doğuma giripte çıkamazsam diye.yazarken bile ağlamaktan duramıyorum.ya çocuklarımı birdaha göremezsem onları koklayıp öpemezsem diye .düşünmeyim diyorum olmuyor aklıma taktımya gece gündüz aklımda .
kızlar bu arada
aslında bende öyle bişrşey almak istiyorum gördüm inceledim çokda hoşuma gitti bence olabilir normal kangurulara daha kullanışlı görünüyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?