annem çalışıyo cnm bebek bakıyo başkasının :)) ahh cnm yaaa taşınma okadar önemli diilki attılarmı içeri eşyayı tamam önemli olan sensin bende senin gibi düşünüyorum eşimle gideriz hastaneye doğururum alırım kuzumu gelirim eve :)))
yaaa valla dinlesin diye dua ediyorum 1 ocaktan önce gelmesin diyeee :)) benimde çok dinlemiyo ama inşallahh dinler
tugbacım eline saglık bayaa iş yapmışın yaw.
benim mutfak kaldı bide salon vitrin içim kaldı.haftasonu eşime yaptırcaktım hastane işi cıkınca kaldıı
bebişler gelmeden yapmak laızm bu işleri.lohusalıkta iş güc yapılmıyor
bacım pimapenler takılınca haliyle tozlandılar yine.aslında görünürde tozlu durmuyorlar ama yine içim rahat etmez.kız sen yeni yıkamamışmıydın vitrin içini yoksa sadece toz mu alıcan
Kızlar bugün kendime sonunda beğenip aldığım sabahlığımı göstereyim..kalın hırka gibi duruyor ki hiç sabahlık demessin..Eki Görüntüle 561979
Kızlar bugün kendime sonunda beğenip aldığım sabahlığımı göstereyim..kalın hırka gibi duruyor ki hiç sabahlık demessin..Eki Görüntüle 561979
cokk güzelmişş.kaça aldın?
güle güle giy cnm
güle güle kullan canım benim
güle güle kullan canım, sade ve şık duruyor, ben de almadım kendime daha
normalde 65 tl ama tek kaldığı için ben 45tl ye aldım..evde bile rahat rahat giyilir aynı hırka gibi duruyor..çok hoşuma gitti..
ay ben takımını 45 e aldın sandım bi an , uygun geldi fiyatı. sadece sabahlık almışsın.
ben kom un polar sabahlıgını aldım ,şimdiden giymeye başladım cok sıcak tutuyor.
benim de bunlar hoşuma gidiyor canım ama acaba belime yük biner mi diye endişeleniyorum çunku çok saglam değil belim :)
hani kangurumuydu neydi o erkek bebekler için uygun değilmiş. ama bunlar kullanışlı.
aslında hatırlıyorum da eskiden anneler teyzeler boyle çarşaf tarzı şeylerle sararlardı yaa..hem sırtlarına hem kucaklarına.
Allah yardımcın olsun canım..kolay değil bir evin altından girip üstünden çıkmak..dikkat et kendine yavaş yavaş yap işlerini kendini fazla yormadan..bu arada geçmiş olsun Rabbim bütün hastalara şifalar versin..
teşekkür ederim canım benim..dikmeye karar verirsem fikir olsun..bir işte odanın tülü kaldı gerisi teferruat canım..yani acele olmasa da
olur şeyler..aynen öyle eksik bitmiyor ama malesef para yetişmiyor..Allah yardımcımız olsun..
Kızlar birşey sorucam. Belki saçma gelebilir bazılarınıza, belki de hurafe olarak görebilirsiniz.
Ama cidden merak ediyorum. Şimdi lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz olayı var ya. Al basması olur gibi birşeyler söylenir hep. Mutlaka evin içinde birisi olması gerek falan diye, nedir bu? Hurafe midir?
Gerçek midir? Nedir bu işin aslı?
Bilen var mı? Şimdi herkesin anne-babası yanında olamaz. Yurt dışında yaşayanlar var. Yani bilmiyorum bana saçma geliyor birazcık.
Ama kafam da karıştı.
tatlım benim anlamadım ben olayı..gebelik şekerinden bebek zayıf değil iri doğar..benimki bile diyet yapmama rağmen 10 gün önden gidiyor kilosu hep 200-300 gr fazla gidiyor yani..gebelik şekeri olan insanın bebeği yağ depolar tombiş doğar en az 4 ve üzeri 5 kilo gibi ..yani zayıf doğması mümkün değil..anlamadım ben..başka bişey olmasın arkadsının rahatsızlığı..ve ben şekerden dolayı maşallah ne yesem yarıyor 2 haftada 2 kilo alıyorum dikakt etmediğim zaman..doktorum hep uyarıyor iri doğucak bebeğin bak diye...
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı istoçta bebek arabası varmıdır bilen varsa bana yardımcı olurmu?
[
aslında bende öyle bişrşey almak istiyorum gördüm inceledim çokda hoşuma gitti bence olabilir normal kangurulara daha kullanışlı görünüyor canım
yok yok sadece sabahlık canım..böyle takım nerde 45 tl yok ki..ben normalde sabahlık sevmem ve kullanmam..ama bunu beğendim..polarda sıcak olmuyor kız, ben patlarım polar sabahlığın içinde..
günaydın canım güle güle giy cicilerini :) ben daha bişey hazırlamadım ınsallaah doğum ıznıne cıkınca hazırlıycam
ama annem kardeşim kayınvalidem yapıyolar sağolsunlar :)
yazıyı dün okudum ben de çok begendım bu sebeple paylaştım canım şu andakı kaıslmalaırmı bile böyle değerlendiriyorum ben
ağrıyo ediyo diye sızlanmaktansa bebeğim bir adım daha yaklaştı diye düşnüüyorum tabıı kı sancılar artıcak ama
hepsi doğumla gecıcek şeyler keşke sezeryan tarıhınden önce açılmam olsa doktora gitsem ve anıden
normal doğuma alınsam da doğum şeklinin kararı bana bırakılmasadiyorum bende o sancıları çekmek ,
sonra da o kadar sıkıtnıdan sonra bebeğimi kucagıma alıp rahatlamak istiyorum ama sonra da hayırlısı olsun diyorum
sonucta bebeklerimizin sağlıkla gelmesi daha önemli...ne güzel annen ebeymış baya rahat hıssedersın kendını o zaman :)
bu arada ne atölyesi canım ?
merhaba sun eski iş yerım istoçda idi gidip gelirken görüyrodum istoç içinde
bebek eşyaları arabaları beşikleri satan yerler :) yalnız istoçtakıler kurt esnaftır hee sen dıaşr fiyatını öğren
istoça git ona göre pazarlık yap perakende alıcı oldugun ıcın fazladan fıyat eklerler biz öyle yapıyorduk cunku
bir de madem istoça gidiceksın orda birsürü oyuncakcılar vs vs var bebegıne çıngırak dönence vs alcaksan
uygun fıyata guzelleri var :)
evet canım ben de kanguru yerıen tercıh edıyorum eşim de çok istiyodu böle bişey hem
eşimede uygun olur :) sararım bebısı kocişe ben işime bakarım olmadı
güle güle kullan cnaım :)
bacım pimapenler takılınca haliyle tozlandılar yine.aslında görünürde tozlu durmuyorlar ama yine içim rahat etmez.
dogumda gelen giden olur güzel tabak bardaklarımla ikramda bulunurum temiz olsunlar :)
cokk güzelmişş.kaça aldın?
güle güle giy cnm
normalde 65 tl ama tek kaldığı için ben 45tl ye aldım..evde bile rahat rahat giyilir aynı hırka gibi duruyor..çok hoşuma gitti..
güle güle kullan cnaım :)
nasıl yani polar sabahlık mı sıcak tutmuyor? soba gibi ısıtıyor insanı valla :)
cnm sabahlıgı gün boyu üstümüzde tutmuyoruz ki.
ben şuan yataktan kalkınca giyiyom eşimi ugurluyorum , biraz dolanıyom evde sonra cıkartıyom.günlk kıyafetlerimi giyiyorum.
dogum yapıncada ilk 1-2 gün evde pijamamın üstüne giyerim,misafir filan geldiginde cıkamam pijama sabahlıkla karşılarına.
geceeleri bebegi emzirmek için kalktıgımda giyerim bide.
insan yataktan kalkınca cok üşüyor sıcak tutan bişi giymek lazım.
nerden aldın canım haylı olsun güle güle eskit
nerden aldın canım haylı olsun güle güle eskit
evet annemin yıllarca olan tecrübesi belki sizide rahatlatır bu yüzden söylemeek istiorum. ademle havvadan bu yana kadınlar doğum yapıyor kimi yardımla kimi yardımsız. ilk sen olmayacaksın sonda sen olmaacaksın. monaco prensesi bile el bebek gül bebek hallerdeyken normal doğum yapıyorsa sende yaparsın. hayat engelleri aşmakla başlar bırak bebeğinde bu ilk engeli aşsın.
bizim imalatımız gelinlik ayşecim daha doğrusu annem emekli olunca sıkıldı ve mağaza açtı daha sonra kendimiz daha iyisini yaparız dedi. atolyeyi açtık . şimdi tüm türkiye genelinde bayilerimiz var ve toptana mal veriyoruz. yani o vitrinlerde gördüğün gelinliklerden kim bilir bizimkisi olabilir.:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?