hoşgeldin cnm nerelerdesin özledik seni
aldıkalrınızı güle güle kullanın inş
ay alemsiniz karı kocaa
cnm pantolonunu güle güle giy.ne atolyesi bu merak ettim
eşinle barışmamakta kararlımısın cnm ya.yeni bi gelişme yokmu.eşin hatasını anlayıp özür filan dilediyse sende evine dönsen keşke.
baba evinde ne kadar rahat olsanda yinede insanın kendi evi gibi olmaz.
inşallahh herşey yoluna girer cnm.valla üzülüyorum ben
teşekkür ederim..ben çamaşırcıdan aldım canım Kocaeli' de..
ben de ara sıra bakıyorum. baktıklarım çok pahalıydı 150 nin üstünde. yani masraf çok oldugu için vermeye kıyamadım. sonra çeyizimi açtım haftasonu patiklere falan bakıcaktım. bi baktım 2 tane sabahlık bi tane de gecelik+ sabahlık takım var. ayy nası mutlu oldum en azından spor evde giymelik bişeylerim var. yalnız cicili bicili hastane çıkışında şık ama sade bişeyler almak istiyorum ucuz denk getirrisem :)
gelinlik atolyesi tatlım. ev meselesine gelince buradaki ev benim evim zaten evlenmeden önce almıştım. annemle babamın evide normalde istanbulda. ama atolyemiz burda olduğu için annemler benim evdeler. yani yediğim ekmek babamın lokması olsaydıda helal ederdi o ayrı ama zaten kendi ekmeğim kendi evim.eşime gelince daha öncede dediğim gibi eski tel mesaj atıyor tel kapattık muhtemel onuda arıyodur ama yeni telimi bilmiyor. bebekle ilgili bişi sormak isterse anneme babama sorabilir onların teline açabilir. ama bu özür işide öyle telefonla olmaz atlasın arabaya gelsin yolu biliyor. bu konuda taviz vermek istemiyorum. ha ben barışmam dedmiyorum ama cebe gelen mesajla o iş olmaz. alıcak eline çiçeğini böceğini gelecek ailemden benden özür dileyecek. baş üstüne uzatmam bende ama kurallar neyse oo. ağzından o defol lafı çıkıncaya kadar direndim ben.
gelinlik atolyesi tatlım. ev meselesine gelince buradaki ev benim evim zaten evlenmeden önce almıştım. annemle babamın evide normalde istanbulda. ama atolyemiz burda olduğu için annemler benim evdeler. yani yediğim ekmek babamın lokması olsaydıda helal ederdi o ayrı ama zaten kendi ekmeğim kendi evim.eşime gelince daha öncede dediğim gibi eski tel mesaj atıyor tel kapattık muhtemel onuda arıyodur ama yeni telimi bilmiyor. bebekle ilgili bişi sormak isterse anneme babama sorabilir onların teline açabilir. ama bu özür işide öyle telefonla olmaz atlasın arabaya gelsin yolu biliyor. bu konuda taviz vermek istemiyorum. ha ben barışmam dedmiyorum ama cebe gelen mesajla o iş olmaz. alıcak eline çiçeğini böceğini gelecek ailemden benden özür dileyecek. baş üstüne uzatmam bende ama kurallar neyse oo. ağzından o defol lafı çıkıncaya kadar direndim ben.
bu wrap sling ıcın videolara bakıyordum da kadın biraz tip ama en güzel burada göstermişler
Popit Wrap basic tying and tummy facing hold - YouTube
:)ay amin canım inşallah :) ama ailede herkes kırmızı alarm verdi resmen bakalım nolcakeylemsevcan! Hayırlı olsun canım! ooooh mis! Güzelce dinlen valla, ben de senin gibi on gün rapor alıp sonra çalışmaya başladım. O kadar hızlı geçti ki o on gün. gerçi sen sonrasında da izinde olcaksın ama olsun. o arayı boş geçirme. bebişin eşyalarıdır, ne bilim, yapılcakları falan hallet derim. Bak şimdi 7 haftam kaldı, napcam diyorum. işe de devam edince hızla akıp gidiyo zaman. bir de benim okul var. sorma valla. zaman akıp gidiyo. doğum yaptığımı anlayamıcam heralde.
mandalina01! günaydın canım, sana da mutlu günler...
Fomb! Bişey olmaz canım inşallah. Erken doğum diyolar diyolar. Sonra bi bakmışsın 40ta bebek hala içerde.
Suni sancı veriyolar bi de.Hiç belli olmuyo yani bu işler. Bebişin gelmesi gereken zamanda gelir inş.
Essiracım aman dikkat et! Çok yoğun da iyi olmuyo. Ayakta falan kalmıcaksın inş atölyede. Benim de bir pantolon ihtiyacım var. Yün bi ceketim var, 4 haftamı onunla geçircem inşallah (işe gittiğim haftaları ima ediyorum). Bi de mont almim di mi 4 hafta için?
Ama bi pantolon şart. Bi pantolon-bi etekle idare ediyorum çünkü. Lcw'ye bakıcam öğlen arasında. İnş bulurum ben de bişeyler.
tugbaemrah! seninle aynı durumdayız canım. annem ailedeki sağlık sorunları için başka bi şehirde. ben doğurana kadar da gelir mi bilmiyorum. malum erken doğum falan da olabiliyor. inş olmaz. Şu anda doğursam benim de yanımda kimsem yok. Kayınvaldem bebek bakıyo kalamaz. Eşimin alabilceği izin belli. Neyse Allah kerim, olumlu düşünelim bence.
Bak ne güzel sen temizliğini halletmişsin en azından. Benim temizliğimi bi süredir eşim yapıo ve haliyle ayrıntılı diil.
ama pek de umursamıyorum. Önemli olan bebişimin sağlığı. O yüzden olumlu düşünelim. Bebişimiz 40. haftayı doldurduğu gün gelsin inşallah!
Canımmmm benim sen doktorunla bir konuş. Bu kaygılarla doğuma girilmez.
Kendine de bu kadar stres yapma. Üzme kendini. Bence narkozdan korkuyorsan eğer, epidurel yaptır. Onu neden istemiyorsun?
hımm tabi doğru pimapenler doğru haklısın....sabahlığını kaça aldın sen?
teşekkür ederim..ben çamaşırcıdan aldım canım Kocaeli' de..
oh ne güzel helal olsun evini işin kurmuşsun ayaklarının üstündesin bravo vallahi bayılıyrum böle kadınlaragelinlik atolyesi tatlım. ev meselesine gelince buradaki ev benim evim zaten evlenmeden önce almıştım. annemle babamın evide normalde istanbulda. ama atolyemiz burda olduğu için annemler benim evdeler. yani yediğim ekmek babamın lokması olsaydıda helal ederdi o ayrı ama zaten kendi ekmeğim kendi evim.eşime gelince daha öncede dediğim gibi eski tel mesaj atıyor tel kapattık muhtemel onuda arıyodur ama yeni telimi bilmiyor. bebekle ilgili bişi sormak isterse anneme babama sorabilir onların teline açabilir. ama bu özür işide öyle telefonla olmaz atlasın arabaya gelsin yolu biliyor. bu konuda taviz vermek istemiyorum. ha ben barışmam dedmiyorum ama cebe gelen mesajla o iş olmaz. alıcak eline çiçeğini böceğini gelecek ailemden benden özür dileyecek. baş üstüne uzatmam bende ama kurallar neyse oo. ağzından o defol lafı çıkıncaya kadar direndim ben.
herşeyde oldugu gibi sabahlıgıda ucuza getirip 30 a aldım :))
resmini cekcektim pil kalmamış evde akşam çeker gösteririm
Eki Görüntüle 562320 bu sabahlıkların düz pembesini düşün ,boyuda biraz daha kısa ,iki tarafında cep var ama cepi böle önde degil yanlarda.
merhaba hanimlar
cok ugrayamiyorum bu aralar cantami hazirlamaya basladim
citli bodym yokmus onu farkettim citli body bulma derdindeyim.
birde kizim hasta oldu gondermiyorum krese evdede zor oluyor ayin 10 dada sinavim var offf dusundukce geriliyorum
ayni zamandada dr randevusu var bebisin gunude yaklasti. onumuzdeki ay bekliyorum bebisi bakalim. sancilar basladi cunku yine
herşeyde oldugu gibi sabahlıgıda ucuza getirip 30 a aldım :))
resmini cekcektim pil kalmamış evde akşam çeker gösteririm
Eki Görüntüle 562320 bu sabahlıkların düz pembesini düşün ,boyuda biraz daha kısa ,iki tarafında cep var ama cepi böle önde degil yanlarda.
meryemimgeliyor, senin durumunda atama nasıl oluyor acaba. sonuçta atansan, emniyet soruşturman falan derken doğumun olcak. işe başlamıcaksın, ama aday memur gibi gözükceksin heralde. valla bi ilginç durummuş. ama atanmak bu kadar zorlaşmışken şansını dene derim.
inşalalh gösterir :)
onca sene emek verdiğini düşünme hakettiğini hiç emeğinin karşılığı hiç bir zaman alamıyorsun göremiyorsun ki o zaman daha üzülüyorsun
aslında en güzeli bebeğini kendin büyütmek ama bir taraftanda şu varsenin hayatın senin geleceğin tamam insan evladı için en iyisini istiyor ama kendi geleceğinide ittirmeden değilmi seneye aynı puanla başvurma şansında var ama bu yıl açılan kadrolarda belkide nasibin belkide seneye daha rahat yerleşcen belki bu sene yerleşemiycen bir çok ihtimal var böyle durumlarda karar vermesi gerçekten zor ama ben olsam tercih yapardım yaklaşık 10 yıl oldu kamudayım atandığım hiç bir zaman bir sene daha bekleseydim demedim ama bebeğimde yoktu bebek olunca duygular değişiyor
bence tercihini yap.inşallah atanırsın.
evet atlattım çok şükür canım..evet aynen öyle..iki gündür karnımda acayip kasılmalar var..inş rüyam gerçek olur birgün.
merakımdan soruyorum,özel doktor yada özel hastaneye giden hamile arkadaşlar,hamileliğin son aylarında heraftalarında 10 günde bir yada 3 günde bir kontrole gittiğimizde her seferinde doktorumuza yine 200-250 tl. kontrol ücretini ödüyormuyuz? bu şekilde çok pahalı olmaz mı? yoksa ayda bir ücret mi alıyorlar?
Hanımlar ben bgn çok panik oldum.Sabah 7'de başlayıp 11.30da biten 5'er dklık teneffüslerin sığıştığı 6 dersten sonra evime geldim.Biliyorsunuz gebelik şekerim var ve diyet yapıyorum.Fakat bgn okulda o kadar yoğundum kiara öğünlerimi (meyve,ceviz,süt)yiyemedim.Evde de yemek yoktu ben de kendime çavdar ekmeğiyle peynirli,domatesli,biberli tost yaptım.Yanında 3 tane çiğ köfte yedim.Bir de ayran yapıp içtim.Yarım saat sonra sol gözümde şimşekler çakmaya başladı,bilgisayarda yazılanı okuyamadım o derece.İlk aklıma gelen tansiyon yükselmesi oldu.(ki tansiyonum şükür hep 10-11 civarıdır) Ölçtüm 13,5 çıktı.Kadın doğumcumu aradım.O tansiyonla dediğin gözdeki şeyler olmaz ki bu tansiyon yüksek değil dedi.
Ardından şekerimi ölçmek aklıma geldi. Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1.saat tokluğum 186 çıktı! hemen panikledim ağladım falan.Başım da ağrımaya başladı.Limonlu su yapıp içtim.Tansiyonum anca 12,5'a indi.Neyse biraz dinlendim. 2.saat tokluğumu ölçtüm veeeeeee 180 çıktı.Çok panikledim,hiç böyle çıkmıyordu.Hemen Endokrin doktorumu aradım.Panik yapmamamı 20dk yürüyüş yapıp bir daha ölçmemi söyledi.Hemen çıktım dışarı yarım saat yürüdüm.Geldim,ölçtüm ve ŞÜKÜR 120 çıktı.Allahıma şükürler olsun yaaaaa.Bebeğim için çok korktum.Bir kerelik yükselmeyle bi zarar olmaz dedi doktorum.
Kıssadan hisse: Bir daha diyeti harfi harfine uygulamazsam namerdim! Ve her yemekten sonra yürüyüş yapmazsam...
Canım kesinlikle tercihini yap. Sakın yapmamazlık yapma. Bence güzel bir puan almışşın. He belki atanamazsın, ama bazen ara atama falan yapılıyor en azından başvurmuş olursun.
Doğum iznin bittikten sonra, ücretsiz izin alırsın yine de kendin bakarsın eğer bir yere yerleşirsen cnm.
O yüzden mutlaka tercih yap canım benim...
Canlarım bugün yine NST ye girdim. Sancılarım aralıklarla 100 çıktı. Nidilatı günde 8 saat arayla 3 e çıkardı doktorum.
Perşembe yine NST çekilecek. Benim oğlum babası gibi Aralık doğumlu olucak heralde.
Bol sıvı iç, dinlen dedi.
Herşeyim hazır, bugün kuaföre gittim kaşlarımı falan da aldırdım.
Artık bundan sonrasını Rabbime bıraktım.
Kızlar yaa öglen banyonun kapısını kapatmak icin ayagımla itiyim dedim. Bacagimi sola dogru hafif kaldirdim itmek icin dogal olarak. Kasigiminin sol tarafina oyle bi aci saplandi ki bi kac dk kipirdayamadm ayakta dondum kaldm acidan. Sonra duvarlara tututarak odama zorla gectm. Yatinca iyiyim ama kalkip yuruyemiyorum canim cok aciyo. Bacagimla kasigimin birlestigi noktada bicak var sanki hareket ettirdikce canim yaniyo. Doktoru aramakta istemiyorum ben evham yapiyorum dinleniym gecer diyorum. Offff cok moralim bozuk. Ne yapsam siZce bi fikir verirmisiniz? Bu arada bebegimin hareketleri iyi dört dönüyo icerde.
kızlar kaç gündür meloneyi görmüyorum. hiç haberi olan var mı? ben mi kaçırdım dicem ama geçmişi de sürekli okuyorum. her gün olmasa da gün aşırı mutlaka girerdi, doğuma falan mı gitti acaba? merak ettim..
maşallahsenin doğum hikayeni görür gibi oluyorum :) kızlar hiç korkmayın sancıları abartmışlar, derin nefes alın hiçbişecik olmuo, hemencecik olup bitcek diyerek bize de moral vericeksin inşallah
bugün benim son günümmmmmmmmmmmmm
işten ayrılıyorum artık
Rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsinnnnnnnnn
5 aralıkta başlıyor aslında doğum iznim yani 32. haftam ama
ben yarın 10 günlük rapor alacam
ve cumartesi pazarla birlikte 10 aralıkta doğum iznimi başlatacam inşallah
çalışamıcam çünkü artık
hayırlısı güllerimmmmmm sizleri seviyorrummmm
bana dua ediverin hoşçakalın Allaaha emanet olunnnnnnnnnnnn
herşey gönlünüzce olsunnnnnnnnnnn
günaydınlar kk nın güzel anneleri
ah ah dün doktor kontrolümüz vardı rahimdeki sık kasılmalar ve vajinal ağrılarımdan bahsettim rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi baktı kısalma varmış.yani bende erken doğum tehlikesi olanlar grubuna dahil oldum böylece.çok canım sıkkın dua edin nolur.
32.haftadayım 37 ye kadar çalışayım diyodum ama olmadı artık evdeyim..
doktor sadece wc için kalkıcaksın sürekli istirahat ediceksin dedi
çalışan anneler bence elinizden geldiince rapor vs alın işe gitmeyip dinlenmeye bakın çünkü bebeklerimiz herşeyden daha değerli
günaydın kızlar 33. haftama bugün girdim ben önümde 7 hafta var. iş proğramı yaptım. son iki haftaa kadar atolyede çalışıcam bizim bu arada çekimlerimiz var yeni bayilikler vermiştik onlarla sözleşmeler derken son 15 güne kadar çalışmayı planlıyorum. hem böylece kafamda rahatlamış olucak. dün lcw de bi kaç kıyafet aldım .ama bu hamileler için olan kadifeleri beğenmedim. bi tane 44 beden kadife aldım yüksek bel onuda bizim terziler hemen hamile moduna çevirdi. sizde öle apın çok kullanışlı oluyor. çok şeker yünden uzun hırkalar vardı nlarıda aldım. ben doğum içi,n gidicek olan çantamı ayarladım. cuma günüde doktorumla randevum var kararlaştırıcaz. bizim evde benim odam oldukça büyüktü. şimdi babam bugün kağıt kaplatıyor oğluşa bi yatak alıcaz bide şifonyer. benim kendi yatak odam vardı dolabım 6 kapaklı oğlum için bi hattı boşalttık. eşyaları oraya yerleşicek. bu aralarda metroda kavaklıderenin üzüm suyu var organik babamla onlardan aldık evin her yeri üzüm suyu oldu oldukça faydalı kan değerleriniz fırlıyor resmen.
ayşecim doğum ağrısıyla ilgili yazını çok beğendim. benim nacizhane tavsiyem o ağrıyı yada sancıyı çekmekten yana. gücüme güç katan oğluşumun bana çektirdiği tek acı bu olsun. ben okadarda korkulacak bişi olduğunu düşünmüyorum. benim annem atolyeyi kurmadan önce doğumhane ebesiydi emekli oldu. doğuma annemde giricek nasipse.
hepimize sağlıklı sıhhatli günlerr
günaydın canım güle güle giy cicilerini :) ben daha bişey hazırlamadım ınsallaah doğum ıznıne cıkınca hazırlıycam
ama annem kardeşim kayınvalidem yapıyolar sağolsunlar :)
yazıyı dün okudum ben de çok begendım bu sebeple paylaştım canım şu andakı kaıslmalaırmı bile böyle değerlendiriyorum ben
ağrıyo ediyo diye sızlanmaktansa bebeğim bir adım daha yaklaştı diye düşnüüyorum tabıı kı sancılar artıcak ama
hepsi doğumla gecıcek şeyler keşke sezeryan tarıhınden önce açılmam olsa doktora gitsem ve anıden
normal doğuma alınsam da doğum şeklinin kararı bana bırakılmasadiyorum bende o sancıları çekmek ,
sonra da o kadar sıkıtnıdan sonra bebeğimi kucagıma alıp rahatlamak istiyorum ama sonra da hayırlısı olsun diyorum
sonucta bebeklerimizin sağlıkla gelmesi daha önemli...ne güzel annen ebeymış baya rahat hıssedersın kendını o zaman :)
bu arada ne atölyesi canım ?
kızlarr günaydınnnn
bu ara okadar yoğunumkiii evi toparlamaya çalışıyorum yavaş yavaş , mutfak dolaplarım bitti duvarlar ve beyaz eşyalar temizlencek kaldı , bebeğin kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleşti, kendi dolabımdaki yazlık kışlık ayrıldı , antredeki dolaplarım ayakkabılık ve salonda tv ünitem vitrinim ve sadece ev detaylı temizlik kaldı anamm bayada varmış heeee...
annanemin kanında üre çıktı annem sinopa gitti , görümcem dün midesinden ameliyat oldu diğer görümcem 2 engeç 3 haftaya doğurucak anammmmm ağlamak istiyomm yaaaaaaa.... ne itmez çilem varmış benimmmm bu arada Allah korusun ben erken doğuma gitsem yandıgımın resmidir(
Allaha şükür hastane çantamız hazır sayılır bi doğum kaldı onuda kendim beceririm heralde :)))
bu ardaaaa kızlarr baby 2 go nun bi arabasına baktık çok güzel almayanlara duyrulur biz çok yer kaplamasın diye baston düşünüyoduz az konforsuz ama dün bu arabayı gördük bayıldık aynı baston gibi az yer kaplıyo çok konforlu ve çift taraflı kullanılabiliyo fiyatıda 350 dediler bilginize biz bunu alıcaz galiba :))
Proton Bebek Arabası | Baby2go
tünaydın kızlar,
++ bi süre giremedim foruma. geçmişi okuyayım dedim ama hiç bulaşmadım. çok çok ilerlemiş :)))
umarım hepiniz iyisinizdir, hepinizi özledim vala. sağlıgınız bebişlerimiz iyidirinş.
bu haftasonu çok yogun geçti benim. kocişle alışveriş falan yaptık ne aldığımızı yazayım :)
++ oğluşuma bi kaç zıbın, tulum daha aldık. banyo malzemelrini aldık sadece sac sampuan kaldı. onda da bübchen, mustela yada sebamed önerilmişti. hangisini alcagıma karar veremediğim içn almadım.
++ pusetini e bebekten aldım. cbx marka sade bişey. maxi cosi vardı ama indirimli değildi, fiyatları fazlaydı. chicco ve kraftın modelini de begenmedim. ondan dolayı almadım. görevli arkadaş da cbx önerdi. umarım iyidir.
++ bebek arabasını dogduktan sonra alalım diye kararlaştırdık eşimle. ev tipi anakucagını da aynı şekilde.
++ park yatagın içine visco yatak almıştık. arkadaşlarımız daha sert bişey olabilirdi dediler,ilk aylardaki omurga gelişimi açısından. biraz kafam karıştı açıkcası. ondan dolayı bu hafta sonu daha sert süngerimsi bişeylere bakıcam artık.
++ bi paket bez aldım. bi paket uni yenidoğan ıslak mendil aldım. bi tane nuk biberon ve emzik aldım. ateş ölçer, banyo termometresi, ortamın sıcaklığını nemini ölçer bi digital gösterge aldık.
++ kendime de göğüs pedi, tek kullanımlık çamaşır, emzirme atlet sütyen birer tane, göğüs kalkanı falan aldım.
eve geldikten sonra bebişimizin kıyafetlerine baktık babasıyla. baya bi almışız. daha anneanne babanne de alacagı için artık kıyafet almıcaz yeter dedik :) bi kaç battaniye, havlu, tülbentleri, ter bezleri falan kaldı. onları annem alacak memleketten. nevresim takımına da bu haftasonu bakıcaz... bu hafta sonu annem gelicek inş. onunla da diğer eksikleri tamamlarız artık :))
++ hamilelikten önce ikeadan bi dolap ve şifonyer almıştım. ıvır zıvır eşyalarımı koyuyodum içine. dolapların içlerini boşalttım. fazladan verilecek olan kıyafet ayakkabı eşya vardı giyilmeyen, eşimle gönderdim hepsini. boşalan dolaplara da oğlumuzun kıyafetlerini eşyalarını yerleştirdim :)) o kadar zevkli oldu ki. agrılarım olmasına ragmen büyük bi zevkle yaptım :))
++ ogluşumuza oda almadık ama bahsettigim dolaplar ve yatagı ile çocuk odası doldu zaten :)) sadece odaya uygun renkli avize alıcam. odanın perdesini değiştirmek istiodum ama vazgectim. ilerki dönemlerde düşüncem artık.
++ arada hafif hafif kasık agrılarım oluyo. bel agrım hiç geçmiyo zaten... 32.den sonra 34 e kadar çalışmayı düşünüodum ama vazgectim. kısmetse 32 de ayrılcam dogum iznine.
eşim de biraz çalışmamdan yana en azından 1 maaş daha almamı istiyo. ben de istiyorum ama inanın artık dayanamıyorum.
temizliği haftasonu sağolsun eşim yapıyo ama ütü çamaşır hiç bitmiyo. bir de iş yerinde artık gürültü ses çekemiyorum, evdeki sakinliğimi özledim. oğluşumla başbaşa kalmak istiyorum :)
ayhhh yazarken yoruldum ayoll :)) benden böyle kızlar)
Kızlar ben çok fenayım durup durup düşünüyorum korkuyorum sonrada saatlerce ağlıyorum.bunları kendi kendime yaşıyorum.eşime bile belli etmiyorum.bu benim 2,doğumum olacak ilkinden ikizlerim var 10 yaşındalar.ben doğumdan korkuyorum.sezeryan olacağım.ama son 4-5 yıldır sebebi bilinmez damardan ilaç alınca komalık oluyorum.en son avil verdiler damardan ki mr ilacı alerji yapmasın diye dakikasında gittim.hayal meyal hatırladığım herkes başımda tansiyon 3 e-5 nabız zayıf dedikleri sonra odada açtım gözlerimi.doktora anlattım.epiduralmi yapsak dedi onuda ben istemedim.narkozdanda çok korkuyorum.ya doğuma giripte çıkamazsam diye.yazarken bile ağlamaktan duramıyorum.ya çocuklarımı birdaha göremezsem onları koklayıp öpemezsem diye .düşünmeyim diyorum olmuyor aklıma taktımya gece gündüz aklımda .
Kızlar bugün kendime sonunda beğenip aldığım sabahlığımı göstereyim..kalın hırka gibi duruyor ki hiç sabahlık demessin..Eki Görüntüle 561979
nasıl yani polar sabahlık mı sıcak tutmuyor? soba gibi ısıtıyor insanı valla :)
cnm sabahlıgı gün boyu üstümüzde tutmuyoruz ki.
ben şuan yataktan kalkınca giyiyom eşimi ugurluyorum , biraz dolanıyom evde sonra cıkartıyom.günlk kıyafetlerimi giyiyorum.
dogum yapıncada ilk 1-2 gün evde pijamamın üstüne giyerim,misafir filan geldiginde cıkamam pijama sabahlıkla karşılarına.
geceeleri bebegi emzirmek için kalktıgımda giyerim bide.
insan yataktan kalkınca cok üşüyor sıcak tutan bişi giymek lazım.
hayırlı günler
herşey yolundadır inş güzel anneler
benim demirim çok düşmüş, kan ilacı hala kullanamıyorum bulantı yapıyor
pekmez içmeye çalışıyorum ama nafile
sürekli uyku modundayım hele dün sadece namazlar için kalktım bütün gün uyudum
annem bendeydi sağolsun kadıncağız dört döndü evde
saol kuzucum baya bişiler yaptım evet az kaldı düzenleme işim :)) mtfak en zoruydu benim için onu hallettim ya daha rahatım :)) sana çok çok kolay gelsin kuzummm aynen öle biran önce işlerin bimesi lazım :))tugbacım eline saglık bayaa iş yapmışın yaw.
benim mutfak kaldı bide salon vitrin içim kaldı.haftasonu eşime yaptırcaktım hastane işi cıkınca kaldıı
bebişler gelmeden yapmak laızm bu işleri.lohusalıkta iş güc yapılmıyor
öle yapıyorum kuzum yavaş yavaş zorlamadan :)) çok çok saoll aminnn....Allah yardımcın olsun canım..kolay değil bir evin altından girip üstünden çıkmak..dikkat et kendine yavaş yavaş yap işlerini kendini fazla yormadan..bu arada geçmiş olsun Rabbim bütün hastalara şifalar versin..
teşekkür ederim canım benim..dikmeye karar verirsem fikir olsun..bir işte odanın tülü kaldı gerisi teferruat canım..yani acele olmasa da
olur şeyler..aynen öyle eksik bitmiyor ama malesef para yetişmiyor..Allah yardımcımız olsun..
ilginçmiş yani neyse kuzum boşverr sen hiç takma kafayı eşin sana yeter :)))anladım canım ....canım öle düşünmyolar işte taşınma daha önemli gibi valla kızı ya yardım edicek ya bebek odası için pazar günü kayınpederm falan sağolsun baya yoruldu her yer battı görümcem işten geldi gitti evine kayınvalide yemek yedi çay içti gitti evine tozu toprağı eşimle ben temizledik.aman zaten böle şeylerde kayınvalidem bana yardım etmediği için bende ona etmem hiç alıştım yani ama ikidebir taşınma olayını da sölemsi hiç hoş değil
kız sen yeni yıkamamışmıydın vitrin içini yoksa sadece toz mu alıcan
Kızlar bugün kendime sonunda beğenip aldığım sabahlığımı göstereyim..kalın hırka gibi duruyor ki hiç sabahlık demessin..Eki Görüntüle 561979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?