2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hayırlı günler
herşey yolundadır inş güzel anneler
benim demirim çok düşmüş, kan ilacı hala kullanamıyorum bulantı yapıyor
pekmez içmeye çalışıyorum ama nafile

sürekli uyku modundayım hele dün sadece namazlar için kalktım bütün gün uyudum
annem bendeydi sağolsun kadıncağız dört döndü evde

gelinlik atolyesi tatlım. ev meselesine gelince buradaki ev benim evim zaten evlenmeden önce almıştım. annemle babamın evide normalde istanbulda. ama atolyemiz burda olduğu için annemler benim evdeler. yani yediğim ekmek babamın lokması olsaydıda helal ederdi o ayrı ama zaten kendi ekmeğim kendi evim.eşime gelince daha öncede dediğim gibi eski tel mesaj atıyor tel kapattık muhtemel onuda arıyodur ama yeni telimi bilmiyor. bebekle ilgili bişi sormak isterse anneme babama sorabilir onların teline açabilir. ama bu özür işide öyle telefonla olmaz atlasın arabaya gelsin yolu biliyor. bu konuda taviz vermek istemiyorum. ha ben barışmam dedmiyorum ama cebe gelen mesajla o iş olmaz. alıcak eline çiçeğini böceğini gelecek ailemden benden özür dileyecek. baş üstüne uzatmam bende ama kurallar neyse oo. ağzından o defol lafı çıkıncaya kadar direndim ben.

teşekkür ederim..ben çamaşırcıdan aldım canım Kocaeli' de..

ben de ara sıra bakıyorum. baktıklarım çok pahalıydı 150 nin üstünde. yani masraf çok oldugu için vermeye kıyamadım. sonra çeyizimi açtım haftasonu patiklere falan bakıcaktım. bi baktım 2 tane sabahlık bi tane de gecelik+ sabahlık takım var. ayy nası mutlu oldum en azından spor evde giymelik bişeylerim var. yalnız cicili bicili hastane çıkışında şık ama sade bişeyler almak istiyorum ucuz denk getirrisem :)

aynen öyle çok bakındım bende, hepsi çok pahalı..çeyizimden benimde sabahlığım ama o kadar dantelli o kadar transparan ki hastanede falan giyilmez..o yüzden spor bişey almak istedim bende ..hem içime sindi hemde uyguna geldi çok şükür..

cnm haklısın.eşinin tabiki seni almak için oraya gelmesi şart.ne deyim hakkında hayırlısı olsun.sen huzurluysan mutluysan sorun yok ozaman

ayy canım ya illaki kolay değil tabiki ama bence senin yaptığın doğru sahipsiz zannetmesinler biraz burnu sürtsün sen emin adımlarla yürü moralini yüksek tut gerisi önemli değil tek önemli olan bebeğin şuanda.. bu arada nerde oturuyorsun...

:)ay amin canım inşallah :) ama ailede herkes kırmızı alarm verdi resmen bakalım nolcak

Canımmmm benim sen doktorunla bir konuş. Bu kaygılarla doğuma girilmez.

Kendine de bu kadar stres yapma. Üzme kendini. Bence narkozdan korkuyorsan eğer, epidurel yaptır. Onu neden istemiyorsun?

istemiyorum epidurelde her şeyi duyuyosun acıyı olmasada hissediyorsun yapılanları kaldıramam daha panik olurum.hem ondada damar yolundan ilaç verilecek bide ayıkken doğum anında yaşamayım tansiyon düştü nabız yavaş ........bayıkken daha rahatmı onuda bilemiyorum. bazen bir sabah kalksam bebeğim yanımda uyamsam, çocuklarım yanımda koklasam diye ...........ama zor yaşanacak illaki bu doğum öyle yada böyle...

hımm tabi doğru pimapenler doğru haklısın....sabahlığını kaça aldın sen?

herşeyde oldugu gibi sabahlıgıda ucuza getirip 30 a aldım :))
resmini cekcektim pil kalmamış evde akşam çeker gösteririm

bu sabahlıkların düz pembesini düşün ,boyuda biraz daha kısa ,iki tarafında cep var ama cepi böle önde degil yanlarda.

ne güzel yapmışsın essira zamanında ev alarak
bazen eşimle konuştuğumuzda olurda ayrılırsak boşanırsak ne yaparsın diye konuştuğumuzda dediğim şey şimdi senin yaşadıkların bende bekarken ev almıştım şuan kiracı oturuyor kendi oturduğum evi alırken eşim o evi satıp daha az kredi çekelim teklifini yapmıştı onay vermemiştim şimdi anlıyorumki iyiki onay vermemişim dünyanın hali belli değil başıma yarın ne geleceği belli değil kendimi sağlama almamız gerçekten önemli birşeymiş eğer olurda boşanırsam bir gün gideceğim ev babamın evi değil kendi evim olacak ve kimseden birşey istemeyeceğim kendi ekmeğimi kendim kazanıyorum bunun aslında ne demek olduğunu şimdi senin yaşadıklarından ders alabiliyorum beni yanlış alama lütfen ama belkide geleceğim olarak gördüm yaşadıklarını ama gücün yaptıkların duruşundan dolayı çokta taktir ediyorum

teşekkür ederim..ben çamaşırcıdan aldım canım Kocaeli' de..

sen kocaelidemi otryodun canım

oh ne güzel helal olsun evini işin kurmuşsun ayaklarının üstündesin bravo vallahi bayılıyrum böle kadınlara
telefon msj konusunda da çok haklısın kovarken kovmasını biliyosa kusura bakma özür dilerim ama eşşek gibide gelip alıcak seni ordan yani çok pardon ama böle..çünkü iki kere defol die tekrarlaması çok sinir bozucu hamile halinle

ya sen varya akllı kadınssıııııınn nerden aldın bunu 30 liraya sendemi çamaşırcıdan aldın yoksa netten falanmı.çok güzel vallahi görsem alırdım bende kaçırmazdım

merhaba hanimlar
cok ugrayamiyorum bu aralar cantami hazirlamaya basladim
citli bodym yokmus onu farkettim citli body bulma derdindeyim.
birde kizim hasta oldu gondermiyorum krese evdede zor oluyor ayin 10 dada sinavim var offf dusundukce geriliyorum
ayni zamandada dr randevusu var bebisin gunude yaklasti. onumuzdeki ay bekliyorum bebisi bakalim. sancilar basladi cunku yine

kızlarrr işte bambu için aldıgım kumaş şimdi bana akıl verim lütfennn etrafına nasıl dolandırıp pileli yapim az diyorum kalın ve ince mavi kurdele aldım kalını etrafına dolayıp büyük fiyonk yapim diyorum siz ne dersiniz nasıl yapabilirim ?

kolay gelsin canım herkes hazrlamaya başladı bende tık yok
çıtlı bdy bebek içinmi kendin içinmi diyosun
senin kız çokmu hasta oluyo canım ya
inşallah sende güzel haberle dönersin

güle güle kullan tatlım. vala nerden buluosun boyle uygun fiyata maşşşşş :)) hadi sana iyi gezmeler

İnan bende atama nasıl olur bilmiyorum canım. Atama sonuçlanana kadar doğum gelmiş olacak. Hayırlısı bakalım ne olacak.

bence tercihini yap.inşallah atanırsın.

Hayırlısı dedim artık kızlar. Tercih yapacağım banada ilk atamada olmaz gibime geliyor ama şansımı deneyeceğim. Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.

evet atlattım çok şükür canım..evet aynen öyle..iki gündür karnımda acayip kasılmalar var..inş rüyam gerçek olur birgün.

İnşAllah canım.. :)

Canım arkadaşlarda yazmış, ben özel hastaneye muayene ücreti 21 tl veriyorum. 10 gün içinde gidilince başka para vermiyorsun. 10 gün geçtikten sonra muayeneye gidince tekrar muayene ücreti veriyorsun. Sen sanırım doktorun muayenehanesine gidiyorsun. bizim burda profesörlerin kendi muayenehanesine gidince dediğin paralar veriliyor. Ve biraz tuzlu, bütçeyi zorlayabilir.

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyisindir inşAllah. Dikkat et kendine. Rabbim cc birdaha yaşatmasın..

Tercih yapacağım inşAllah canım. Takdir Rabbimden cc. Hakkımda en hayırlı olanı nasip etsin Rabbim cc.

Canım benim sancılar yükselmiş, kendine çok çok dikkat et. Hayırlı haberler ver hep bizlere. Rabbim cc sağlıkla ve zamanında yavrunu kucağına almayı nasip etsn canım benim..

Canım çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış ve kendini yorma canım. Korkulacak birşey yoktur canım sen içini ferah tut. Magnezyumunu iç ve dinlen canım.

Benimde dün gece aklıma geldi ya. Kendi kendime melone melone demeye başladım. Kaç gündür yok melonem.. İnşAllah sıkıntılı bir durum yoktur.

maşallah senin doğum hikayeni görür gibi oluyorum :) kızlar hiç korkmayın sancıları abartmışlar, derin nefes alın hiçbişecik olmuo, hemencecik olup bitcek diyerek bize de moral vericeksin inşallah

Ay nasıl iç açıcı bir yazı bu canım.. Hepimiz böyle diyelim inşAllah..

Canım nete giremeyeceksin heralde. Kendine çok ama çok iyi bak. Güzel haberlerini bekliyor olacağız.
Rabbim cc sağlıkla ve vaktinde yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım..

Çok geçmiş olsun canım.. İnşAllah bebişin bekler ve vaktinde, sağlıkla gelir yavrun..

Ohh ya herşey çok güzel olacak inşAllah canım.. Moraller yerinde hep de öyle olsun inşAllah canım..

Rabbim cc en hakkındaa en hayırlı olan doğumu nasip etsin canım..

Çok yorma kendini canım ya. Rabbim cc kolaylık versin. herkeste bir telaş varmış aman senin bebiş vaktinde gelsin inşAllah.
.

MaşAllah canım ya.. Baya halletmişsiniz eksikleri. Aldıklarınızı sağlıkla güzel günlerde kullanın canım. Bencede izne ayrıl canım. İyice ağırlaştık dinlenmeye çok ihtiyacımız var.

Canım madem ilaçlara karşı bu kadar hassassın doktorunla konuş. O senin için en uygun doğum şeklini söyleyecektir. Kendini daha fazla üzme yavrularını düşün. Karnında seninle birlikte üzülen bir bebişin var. Seni rahatlatacak senin için en iyi yöntemi doktorun önerecektir canım.

Kızlar bugün kendime sonunda beğenip aldığım sabahlığımı göstereyim..kalın hırka gibi duruyor ki hiç sabahlık demessin..Eki Görüntüle 561979

Canım çok beğendim. Güle güle kullan. Uygun da almışsın. Normalde daha pahalı sabahlıklar.

Ya bende polar sabahlık gördüm geçen çok hoşuma gitti. Kullanışlı olur mu diye düşünüyordum. Memnun olduğunu duymak iyi oldu canım. Bende düşünebilirim artık.. :)

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İnşAllah en kısa zamanda düzelir canım.

Eşin çoktan bin pişman olmuştur canım. ve dediklerin olacak.. Elince çiçeğiyle gelip yalvaracak sana canım.. İnşAllah...

saol kuzucum baya bişiler yaptım evet az kaldı düzenleme işim :)) mtfak en zoruydu benim için onu hallettim ya daha rahatım :)) sana çok çok kolay gelsin kuzummm aynen öle biran önce işlerin bimesi lazım :))
öle yapıyorum kuzum yavaş yavaş zorlamadan :)) çok çok saoll aminnn....
ilginçmiş yani neyse kuzum boşverr sen hiç takma kafayı eşin sana yeter :)))
heheh onun işi bitermiiii titiz hatunnn :))))
Kızlar bugün kendime sonunda beğenip aldığım sabahlığımı göstereyim..kalın hırka gibi duruyor ki hiç sabahlık demessin..Eki Görüntüle 561979

çok güzelmiş cnm güle güle kullan inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…