2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

tontirikcim bana önerebileceğin bi int sitesi varmı böyle pijama vs alabileceğim.istirahat etmem gerektiği için kalan eksiklerimi internetten tamamlıcam mecburen

Merhaba güzel annişler ve kuzucukları..
Biz bugün kızımla sağlıkocağına gittik..
Ebemiz dün arayıp çağırmıştı. Rutin kontroller yapıldı.
Ebemiz doğum ve sonrasıyla ilgili bilgilendirmeler yaptı.
İyice heyecanlandım bende. Vakit gitgide azaldı. Birkaç eksiğimizi de aldık.
Rabbim cc hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza. İyice ağırlaştım bende..
Ağrılarım bitmiyor. Şişkinlik, zor nefes alma hepsi son hız devam ediyor.
Kan değerim düşük çıktı yine. Doğumda sorun yaratır dikkat et dedi. Takviye besinler kullanmaya başlayacağım.
Hatta başladım. Eşime söyledim bir panik oldu kıyamam canıma. Hemen netten araştırmalar yapmış neler yemem gerek diye.
Artık elinden çekeceğim var.. Rabbim cc hepimize sağlık sıhhat versin inşAllah..

hypnobirthing mongan yöntemi kitabını okuyun bayanlar, normal doğum yapmak isteyip cesaret edemeyenler kesinlikle okumadan sezeryana yönelmeyin

bir de perine masajını duydunuz mu? her gün yapmak gerekiyormuş, epizyotomi olasılığını çok çok aza indiriyormuş bu masaj

cnm şöyle bişey var..insanlarımız aslında bazı bilimsel açıklaması olan şeyleri hurafeye çevirmişler kendilerince..loğusa kadın 40 gün kendine dikkat etmesi lazım ..evet beden yorgun doğum yapmış 40 gün mezarı açıktır gibi salak bi cümleyle ifade etmişler..aslında doğruluk payı vardır..vücut yorgun ve hasta olmaya müsaittir..senin dediğin olay karabasan gibi bişey galiba..anneme çok karabasan basarmış loğusalığında..ya karabasan yada uyur uyumaz bi köpek gelir havlardı korkardım diye anlatır..ama bu bünye zayıf düştüğünden olurmuş..kan kaybı.,emzirme ,bitkin vücutla ,birde karmaşık duygularla geçirilen loğusalık döneminin etkileri bunlar..mesela sarı bez olayında bebeklerin sarılığını bezin aldığı söylenir halbuki doktorlar bunun bilimsel açıklamasını söyle yapıyor..sarı bez florasan ışığını süzer .. çocuğa küvezdede sarı ışık verilir zaten... ama
Yenidoğan bebeklerde kan uyuşmazlığı haricinde genellikle 3-7 gün arasında fizyolojik sarılık gelişir. Bu sarılığın bebek sarı bez ile örtüldüğünde olmayacağı düşünülür. Bu tamamen yanlış bir uygulama olup tam tersine bebek sarardığında çocuğun sarılığının anlaşılımasını geciktirdiği söylüyor uzmanlar..fakat bebek yanlız bırakılmaz buna inanırım..o çok masum melek çünkü..şeytan uğraşır korkutur derler..başında muhakkak Kur'an-ı kerim olmalı..oyy kıyamam yaaa
Kızlar bugün kendime sonunda beğenip aldığım sabahlığımı göstereyim..kalın hırka gibi duruyor ki hiç sabahlık demessin..Eki Görüntüle 561979
cnm iyigünlerde kullan

kız nerden buluyon böle ucuza aynı sabahlık internette 50 tl ama ben giyemem bana afakanlar basar evim 25-26 derece oluyor çok sıcaklarım diye almadım.ama beğenmiştim.iyigünlerde kullan cnm

Son düzenleme:
tontirikcim bana önerebileceğin bi int sitesi varmı böyle pijama vs alabileceğim.istirahat etmem gerektiği için kalan eksiklerimi internetten tamamlıcam mecburen

cnm bak ben bu siteden alışveriş yaptım fiyatları diğer sitelere göre uygun ve her lohusa ürün satan yerde taksitlendirme yok tek çekim seçeneği var..geçen bana tontirikte önermişti biyer orasıda ucuzdu.yazar yine sana
Pierre Cardin 8690 | Pierre Cardin Mini Punto Lousa Gecelik 8690
sayfanın pijama seçeneğinede tıkla cnm ordada genelde kısa kollu geceliklerde var

gittigidiyordada var tatlım
loğusa gecelik diye aratırsan bulursun ordada

Son düzenleme:
çok saol canım benim inşallah

çok saol canım güzel şeyler varmış gerçekten :)

Kalbimde çarpıntı

Çatı kemiğimde ağrı

Karnımda kasılmalar

Midemde gaz

Şu 1-1,5 ay çabuk geçsin tamam mı

sen kocaelidemi otryodun canım

evet canım Kocaeli de oturuyorum..

merhaba canım..nasılsın bakalım? bu aralar işler yoğun desene..Allah yardımcın olsun gurbet ellerde..

Canım çok beğendim. Güle güle kullan. Uygun da almışsın. Normalde daha pahalı sabahlıklar.
sağolasın canım inş..

çok güzelmiş cnm güle güle kullan inşallahhh

inş canım teşekkürler..

merhaba canım..geçmiş olsun canım çok az vakit kaldı doğumlarımıza..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

cnm iyigünlerde kullan

teşekkürler canım

:) yoruldum ben hamilelikten ama isyan etmek de istemiyorum, geçen hafta altıma yapıyodum korkudan doğurucam diye :))))

cnm benimm bende yoruldum hatta sıkıldım biran önce herşey olup bits,n istiyorum ama zamanı var kuzum bak senin oğluşunda doğru zamanı bekliyo :)) hiç üzülme sakın bak bebeğin sağlıklı sıhatli jucağında olucak

bu lohusa kadına yanlız bırakmama gibi şeylere inanıp inanmama konusunda bişey diemicem gerçekten.....ama karabasan malesefki bende de var yani adınında aslında karabasan olduğundan şüpheliyim.....tı dünyasında karabasan değil çünkü.uyku felci gibi bişey.değişik bişey bağıramıyosun konuşamysun ve korkuyosun........ama bana çok olur bu ara yani hamileliğimin ilk zamanlarında olurdu ama allaha şükür 4-5 aydır olmuyo.... dua ederek uyanırım çözlürüm her defasında çok korkunç bişeydi ilk zamnalr ama alıştım öle bişe olduğunda hemen duaya başlyrum korkmyrum....ben lohusa değilim henüz....ve hamileliğimde olan bişiyde değil bu evlenmeden önce ramazan ayı geldi rahatım 1 ay dedim 1 ay boyunca geldi inanırmısın.tok karna yattığım için oluyodu sanırım çünkü hep sahurdan sonra oluyodu neyse çok konuştum bu konulara normalde pek girmem yalnızım evde istemeden ürküyrum yanlızken banyoya girmeyede cesaret edemem bazen ama aşıyrum mesela bugün duş aldım :))) inanma konusunda gerçekten karasızım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…