herşeyde oldugu gibi sabahlıgıda ucuza getirip 30 a aldım :))
resmini cekcektim pil kalmamış evde akşam çeker gösteririm
Eki Görüntüle 562320 bu sabahlıkların düz pembesini düşün ,boyuda biraz daha kısa ,iki tarafında cep var ama cepi böle önde degil yanlarda.
cnm şöyle bişey var..insanlarımız aslında bazı bilimsel açıklaması olan şeyleri hurafeye çevirmişler kendilerince..loğusa kadın 40 gün kendine dikkat etmesi lazım ..evet beden yorgun doğum yapmış 40 gün mezarı açıktır gibi salak bi cümleyle ifade etmişler..aslında doğruluk payı vardır..vücut yorgun ve hasta olmaya müsaittir..senin dediğin olay karabasan gibi bişey galiba..anneme çok karabasan basarmış loğusalığında..ya karabasan yada uyur uyumaz bi köpek gelir havlardı korkardım diye anlatır..ama bu bünye zayıf düştüğünden olurmuş..kan kaybı.,emzirme ,bitkin vücutla ,birde karmaşık duygularla geçirilen loğusalık döneminin etkileri bunlar..mesela sarı bez olayında bebeklerin sarılığını bezin aldığı söylenirKızlar birşey sorucam. Belki saçma gelebilir bazılarınıza, belki de hurafe olarak görebilirsiniz.
Ama cidden merak ediyorum. Şimdi lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz olayı var ya. Al basması olur gibi birşeyler söylenir hep. Mutlaka evin içinde birisi olması gerek falan diye, nedir bu? Hurafe midir?
Gerçek midir? Nedir bu işin aslı?
Bilen var mı? Şimdi herkesin anne-babası yanında olamaz. Yurt dışında yaşayanlar var. Yani bilmiyorum bana saçma geliyor birazcık.
Ama kafam da karıştı.
cnm iyigünlerde kullanKızlar bugün kendime sonunda beğenip aldığım sabahlığımı göstereyim..kalın hırka gibi duruyor ki hiç sabahlık demessin..Eki Görüntüle 561979
herşeyde oldugu gibi sabahlıgıda ucuza getirip 30 a aldım :))
resmini cekcektim pil kalmamış evde akşam çeker gösteririm
Eki Görüntüle 562320 bu sabahlıkların düz pembesini düşün ,boyuda biraz daha kısa ,iki tarafında cep var ama cepi böle önde degil yanlarda.
tontirikcim bana önerebileceğin bi int sitesi varmı böyle pijama vs alabileceğim.istirahat etmem gerektiği için kalan eksiklerimi internetten tamamlıcam mecburen
Doğum Meleği: Perine Masajı
şu yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum
benim şuan okudugum kitapta da bu masaj tavsiye ediliyor
çok saol canım benim inşallahİnan bende atama nasıl olur bilmiyorum canım. Atama sonuçlanana kadar doğum gelmiş olacak. Hayırlısı bakalım ne olacak.
Hayırlısı dedim artık kızlar. Tercih yapacağım banada ilk atamada olmaz gibime geliyor ama şansımı deneyeceğim. Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.
İnşAllah canım.. :)
Canım arkadaşlarda yazmış, ben özel hastaneye muayene ücreti 21 tl veriyorum. 10 gün içinde gidilince başka para vermiyorsun. 10 gün geçtikten sonra muayeneye gidince tekrar muayene ücreti veriyorsun. Sen sanırım doktorun muayenehanesine gidiyorsun. bizim burda profesörlerin kendi muayenehanesine gidince dediğin paralar veriliyor. Ve biraz tuzlu, bütçeyi zorlayabilir.
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyisindir inşAllah. Dikkat et kendine. Rabbim cc birdaha yaşatmasın..
Tercih yapacağım inşAllah canım. Takdir Rabbimden cc. Hakkımda en hayırlı olanı nasip etsin Rabbim cc.
Canım benim sancılar yükselmiş, kendine çok çok dikkat et. Hayırlı haberler ver hep bizlere. Rabbim cc sağlıkla ve zamanında yavrunu kucağına almayı nasip etsn canım benim..
Canım çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış ve kendini yorma canım. Korkulacak birşey yoktur canım sen içini ferah tut. Magnezyumunu iç ve dinlen canım.
Benimde dün gece aklıma geldi ya. Kendi kendime melone melone demeye başladım. Kaç gündür yok melonem.. İnşAllah sıkıntılı bir durum yoktur.
Ay nasıl iç açıcı bir yazı bu canım.. Hepimiz böyle diyelim inşAllah..
Canım nete giremeyeceksin heralde. Kendine çok ama çok iyi bak. Güzel haberlerini bekliyor olacağız.
Rabbim cc sağlıkla ve vaktinde yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım..
Çok geçmiş olsun canım.. İnşAllah bebişin bekler ve vaktinde, sağlıkla gelir yavrun..
Ohh ya herşey çok güzel olacak inşAllah canım.. Moraller yerinde hep de öyle olsun inşAllah canım..
Rabbim cc en hakkındaa en hayırlı olan doğumu nasip etsin canım..
Çok yorma kendini canım ya. Rabbim cc kolaylık versin. herkeste bir telaş varmış aman senin bebiş vaktinde gelsin inşAllah.
.
MaşAllah canım ya.. Baya halletmişsiniz eksikleri. Aldıklarınızı sağlıkla güzel günlerde kullanın canım. Bencede izne ayrıl canım. İyice ağırlaştık dinlenmeye çok ihtiyacımız var.
Canım madem ilaçlara karşı bu kadar hassassın doktorunla konuş. O senin için en uygun doğum şeklini söyleyecektir. Kendini daha fazla üzme yavrularını düşün. Karnında seninle birlikte üzülen bir bebişin var. Seni rahatlatacak senin için en iyi yöntemi doktorun önerecektir canım.
Canım çok beğendim. Güle güle kullan. Uygun da almışsın. Normalde daha pahalı sabahlıklar.
Ya bende polar sabahlık gördüm geçen çok hoşuma gitti. Kullanışlı olur mu diye düşünüyordum. Memnun olduğunu duymak iyi oldu canım. Bende düşünebilirim artık.. :)
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. İnşAllah en kısa zamanda düzelir canım.
Eşin çoktan bin pişman olmuştur canım. ve dediklerin olacak.. Elince çiçeğiyle gelip yalvaracak sana canım.. İnşAllah...
cnm bak ben bu siteden alışveriş yaptım fiyatları diğer sitelere göre uygun ve her lohusa ürün satan yerde taksitlendirme yok tek çekim seçeneği var..geçen bana tontirikte önermişti biyer orasıda ucuzdu.yazar yine sana
Pierre Cardin 8690 | Pierre Cardin Mini Punto Lousa Gecelik 8690
sayfanın pijama seçeneğinede tıkla cnm ordada genelde kısa kollu geceliklerde var
gittigidiyordada var tatlım
loğusa gecelik diye aratırsan bulursun ordada
Kalbimde çarpıntı
Çatı kemiğimde ağrı
Karnımda kasılmalar
Midemde gaz
Şu 1-1,5 ay çabuk geçsin tamam mı
kuzummmm hoşgeldinnnnnnnn.... yerim seni yaaaaaaaa.... tamam kuzum çabuk geçsin :))
kuzummmm hoşgeldinnnnnnnn.... yerim seni yaaaaaaaa.... tamam kuzum çabuk geçsin :))
sen kocaelidemi otryodun canım
merhaba hanimlar
cok ugrayamiyorum bu aralar cantami hazirlamaya basladim
citli bodym yokmus onu farkettim citli body bulma derdindeyim.
birde kizim hasta oldu gondermiyorum krese evdede zor oluyor ayin 10 dada sinavim var offf dusundukce geriliyorum
ayni zamandada dr randevusu var bebisin gunude yaklasti. onumuzdeki ay bekliyorum bebisi bakalim. sancilar basladi cunku yine
sağolasın canım inş..Canım çok beğendim. Güle güle kullan. Uygun da almışsın. Normalde daha pahalı sabahlıklar.
çok güzelmiş cnm güle güle kullan inşallahhh
Merhaba güzel annişler ve kuzucukları..
Biz bugün kızımla sağlıkocağına gittik..
Ebemiz dün arayıp çağırmıştı. Rutin kontroller yapıldı.
Ebemiz doğum ve sonrasıyla ilgili bilgilendirmeler yaptı.
İyice heyecanlandım bende. Vakit gitgide azaldı. Birkaç eksiğimizi de aldık.
Rabbim cc hayırlısıyla kavuştursun yavrularımıza. İyice ağırlaştım bende..
Ağrılarım bitmiyor. Şişkinlik, zor nefes alma hepsi son hız devam ediyor.
Kan değerim düşük çıktı yine. Doğumda sorun yaratır dikkat et dedi. Takviye besinler kullanmaya başlayacağım.
Hatta başladım. Eşime söyledim bir panik oldu kıyamam canıma. Hemen netten araştırmalar yapmış neler yemem gerek diye.
Artık elinden çekeceğim var.. Rabbim cc hepimize sağlık sıhhat versin inşAllah..
cnm iyigünlerde kullan
:) yoruldum ben hamilelikten ama isyan etmek de istemiyorum, geçen hafta altıma yapıyodum korkudan doğurucam diye :))))
Kalbimde çarpıntı
Çatı kemiğimde ağrı
Karnımda kasılmalar
Midemde gaz
Şu 1-1,5 ay çabuk geçsin tamam mı
:) yoruldum ben hamilelikten ama isyan etmek de istemiyorum, geçen hafta altıma yapıyodum korkudan doğurucam diye :))))
canım benim hoşgeldin..özledik kız seni..az kaldı canım geçecek inş..
cnm şöyle bişey var..insanlarımız aslında bazı bilimsel açıklaması olan şeyleri hurafeye çevirmişler kendilerince..loğusa kadın 40 gün kendine dikkat etmesi lazım ..evet beden yorgun doğum yapmış 40 gün mezarı açıktır gibi salak bi cümleyle ifade etmişler..aslında doğruluk payı vardır..vücut yorgun ve hasta olmaya müsaittir..senin dediğin olay karabasan gibi bişey galiba..anneme çok karabasan basarmış loğusalığında..ya karabasan yada uyur uyumaz bi köpek gelir havlardı korkardım diye anlatır..ama bu bünye zayıf düştüğünden olurmuş..kan kaybı.,emzirme ,bitkin vücutla ,birde karmaşık duygularla geçirilen loğusalık döneminin etkileri bunlar..mesela sarı bez olayında bebeklerin sarılığını bezin aldığı söylenirhalbuki doktorlar bunun bilimsel açıklamasını söyle yapıyor..sarı bez florasan ışığını süzer .. çocuğa küvezdede sarı ışık verilir zaten... ama
Yenidoğan bebeklerde kan uyuşmazlığı haricinde genellikle 3-7 gün arasında fizyolojik sarılık gelişir. Bu sarılığın bebek sarı bez ile örtüldüğünde olmayacağı düşünülür. Bu tamamen yanlış bir uygulama olup tam tersine bebek sarardığında çocuğun sarılığının anlaşılımasını geciktirdiği söylüyor uzmanlar..fakat bebek yanlız bırakılmaz buna inanırım..o çok masum melek çünkü..şeytan uğraşır korkutur derler..başında muhakkak Kur'an-ı kerim olmalı..oyy kıyamam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?