2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar selam,

Ben greenpeace'e üyeyim yıllardır ve geçen hafta gelen bir maili paylaşmak istiyorum. Zaten gazetelerde de yayınlandı. Çocuklarımız ve kendimiz için alışveriş yaparken dikkatli olalım. Çıldırmamak elde değil hepsi kullandığımız markalar... Sadece zara değil birçok markanın ürünlerinde de tehlikeli kimyasallar tespit edilmiş. http://www.haberturk.com/yasam/haber/795918-unlu-markalarin-giysilerinde-zehirli-kimyasal-cikti burada haberi var. Benetton, Jack & Jones, Only, Vero Moda, Blažek, C&A, Diesel, Esprit, Gap, Armani, H&M, Zara, Levi’s, Victoria’s Secret, Mango, Marks & Spencer, Metersbonwe, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, ve Vancl gibi sektörün önde gelenleri yer alıyor. Markaların ürünlerinde tespit edilen kimyasallar, doğaya karıştığı zaman kansere ve hormon bozukluğuna neden olabiliyor.

Eğer ZARA’dan alışveriş yapıyorsan giysilerinde zehirli kimyasallar taşıyor olabilirsin.

ZARA şu anda dünyanın en büyük moda zinciri. Giysilerini oradan almıyorsan bile, ZARA’nın yüzlerce tedarikçisinden ve ürettikleri milyonlarca giysiden yayılan kimyasallar çevreye ve sana zarar verebilir.

Bu yılın başlarında ZARA’nın giysilerini test ettik. Suda çözünüp zehirli ve hormon bozukluğuna neden olan maddelere dönüşen bazı kimyasallar tespit ettik. Hatta boya maddelerinden yayılan ve kansere neden olan kimyasallara rastladık. ZARA’nın acil olarak detoksa ihtiyacı var!

ZARA’yı detokslamak için kampanyamıza katıl.

Moda bir yandan güzelleştirirken diğer yandan toksik kirliliğe neden olmamalı. H&M ve Marks & Spencer bunu çok iyi biliyor. Onlar ürünlerinden ve tedarik zincirlerinden yayılan tüm zehirli kimyasalları ortadan kaldırmak için söz verdiler. Fakat, dünyanın bir numaralı moda zinciri ZARA’dan henüz ses yok.

Fabrikaları, nehirleri ve moda endüstrisini temizleyebilmek için ZARA’dan da bu sözü almamız gerekiyor. ZARA’nın kirli çamaşırlarını seninle paylaşıyorum, çünkü onları değişmeye ikna edebilmek için dünyanın dört bir yanında hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor.

ZARA trendleri ve hakkında konuşulanları yakından takip etmesiyle ünlü. Sosyal ağlarda milyonlarca takipçisi ve hayranı var. Biz de bu mücadeleye milyonlarca kişi olarak başlıyoruz.

Onları detokslamaya ikna edebilecek güçteyiz. Bunu daha önce ZARA’nın rakiplerine ve dünyanın önde gelen spor giyim markalarına karşı başardık.

Bizimle misin?

ZARA’nın ürünlerinden ve tedarik zincirlerinden yayılan tüm zehirli kimyasalları ortadan kaldırması için başlattığımız kampanyaya katıl. Hepimiz moda kurbanı olmadan harekete geç!

Küresel DETOX ekibi adına
Yiğit Erçevik
Greenpeace Akdeniz

aherdo ve feslegenim beni hemen face ekleyin sizleri görmek istiyorum :))

benim face im yok ki bebeim :) msn e eklim ben seni istersen :)))

Kızlar bugün kendime sonunda beğenip aldığım sabahlığımı göstereyim..kalın hırka gibi duruyor ki hiç sabahlık demessin..Eki Görüntüle 561979
ya cok güzelmiş nerden aldın valla süper yaa
güle güle kullan canım benim.. en güzel günlerinde bebişin kucağında iken

evet okudum doğum meleğinde ben de canım.. cok güzel eşime de göstercem akşam.. dr uma danışıp yapmak istiyorum.
yırtık mırtık olmasın, kesi atılmasın inşallah..
burda bir ark yazmıştı kim hatırlamıyorum masajın yapıldığı bölgeye zeytinyağı sürmüş bir arkadaşı 7.aydan sonra ve hiç yırtığı olmamış.. ben deniyorum bunu.. her banyodan sonra göbişime sürdüğüm z.yağı karışımından sürüyorum.. bu masajı da yaparsam
heralde yırtık pırtık olmaz

Kalbimde çarpıntı

Çatı kemiğimde ağrı

Karnımda kasılmalar

Midemde gaz

Şu 1-1,5 ay çabuk geçsin tamam mı

canım yaaaaa nerdesin seeeeeeeen???????

iyisin di mi, evdesin şimdi..
kim ilgileniyor seninle???
En son kötü öksürüyodun??

Hala öksürüyorum ama ilk günlere göre daha az.
Annemde kalıyorum canım, misler gibi bakıyor bana Allah razı olsun.
Saat başı birşey taşıyor bana,Sütümü yumurtamı muzumu cevizimi :)
Sırf bebiş erken gelirse toparlak olsun diye :)
Bu gidişle ben iyice toparlak olucam :)

:) yoruldum ben hamilelikten ama isyan etmek de istemiyorum, geçen hafta altıma yapıyodum korkudan doğurucam diye :))))
cnm dilini ısır aman tabi artık rahatsızlık veriyor veletler,yattığımız yerden bile kalkamıyoruz yardımsız aama sanırım en çok isteğimizde onlara kavuşma isteği,,sıfatlarını merak ediyoruz dimi annesi yaaa

cnm bu karabasan banada çok olur..neden oluyo bi fikrim yok ama arada özellikle dua okumayı unutup uyuduğumda olur bana..herkesinki farklı olurmuş.mesela bana şöyle oluyor.önce kulaklarıma radyo cızırtısı gibi bir ses geliyor ve aynı şekilde uyanıkmışım gibi odayı görürüm yattığım yerdeki pozisyondan.ayakucumuzda gardolabımız bizim..yattığım yerden odanın karanlık oluşunu gardolabı görürken ayak ucumdan bi karaltı yanıma gelir ve yorganın üstünden kolumu başlar dürtmeye hep böyle görür korkarım.dediğin gibi hamileliğimin ilk zmanlarında bendeçok oluyodum..nedenini kestiremedim.ama çok kötü bi durum yaa..dilin dönmüyo dua okumaya ,uyanmaya çalışıyosun olmuyo..oku oku zor açılıyo uyanıyo insan.kaç kere ağlayarak uyanmışlığım vardır..

Son düzenleme:

Allah razı olsun annenden..ne varsa annelerde var zaten..aman canım bu saatten sonra kiloyu ne düşünüyorsun sen..hayırlısıyla doğuralım yeter bize..

Kalbimde çarpıntı

Çatı kemiğimde ağrı

Karnımda kasılmalar

Midemde gaz

Şu 1-1,5 ay çabuk geçsin tamam mı

:) yoruldum ben hamilelikten ama isyan etmek de istemiyorum, geçen hafta altıma yapıyodum korkudan doğurucam diye :))))

Hoşgeldin canımcım.. Son günlere doğru şikayetler iyice artıyor. Rabbim cc kolaylaştırsın inşAllah. Daha iyimişsin çok sevindim. Eee anne işin içine girince çabucak toparlanırsın canım.. Rabbim cc sağlık sıhhat versin canım. Sana da kuzucuğuna da..

sağolasın canım inş..
merhaba canım..geçmiş olsun canım çok az vakit kaldı doğumlarımıza..Allah hakkımızda hayırlısını versin..

Aminnn.. İnşAllah canım..

teşekkürler canım. utrason nst alttan muayene vs olmadığı için tedirginim biraz.

bence kendini normal doğum için cesaretlendir. kitaplar oku, videolar izle. adı üstünde normal doğum. nasılsa öbürlerinden de korkuyorsun.

38. haftada karın ağrısından acile gittiler. şeker çıkmış, bebek beslenemiyor demişler, 38+5te suni sancıyla doğurttular. 2400 grm doğdu bebiş, ama sonra 2250 ye kadar düştü.

ben yanız olucam şahsen:18:

burda bayanlar çok yapıyor bunu, ama doğum sırasında ıkınma olayını yanlış yaparsan kaçarı yok yırtılmaların. ben de yapmak istiyorum ama üşeniyorum

hepside yabancı markalar ama şunu belirtmek isterim ki ,tekstilin ucundan azıcıkta olsa tutan birisi olarak h&m ve zara gibi markalar iş yaptırdıkları ,kullandığı ürünlerdeki belgeleri , kimyasalları araştırmaları bir yana iş yaptırdıkları (ürünlerinin kumaş satınalması,dikilmesi,düğme ve fermuar alımlarının yapıldığı yerlerdeki çalışşanlarının dahi ) nasıl ışıkta çalıştıklarını dahi kontrol eden firmalardır.

elbtteki yapılan kampanya biz tüketicilerin faydalarına olabilcek türdendir fakat türk firmaları ile kıyslanamaz bile,hiç bi kumaşın üzerinde olmaması gereken boyayı bu firmaların imalatçıları fabrikalarına dahi sokamazken ,kullanılan yanlış bir boya hemen türk imalatçılarının yaptıracağı kumaşla ,aksesuar ile değiş tokuş yapılmaktadır...
nikel kaplama bir ürün hiç bi yabancı menşeeli tekstilciye gönderilemezken bebek ürünlerinde türk firmalarında çatır çatır kullanılıyor...

ama yinede sizleri kutluyorum...dikkat edilmesi bir konuolduğunu düşünüyorum

anneciğinden allah razı olsun, selam söyle lütfen :)))
ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler, onlar olmasa napıcaz bilmiyorum..
valla bebiş böyle beslenirse bence cıkmaz ordan
erken falan bekleme yani

Kızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur

Çok geçmiş olsun canım benim ya.. İnşAllah yarın gittiğinde güzel haberlerle dönersin.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim..
Dualarımız seninle. Ne olur üzülme..

çok geçmiş olsun canım hayırlısı ile kucagına alırsın inş,hiç bişey olmaz inş.yarın güzel haberlerini alırız
dualarımdasın

Son düzenleme:
güzel anlatmış burda ama bebiş içinde sıkışmazmı ki yaa ( bi de ben becerip de bunu yapana kadar 10 saat gecer onu ordan al oraya bagla

canım çok sıkıstırmazsan sıkısmaz sanırım :)

yorulduysan koy yere dınlen devam et şekerüm

İ

Rabbim cc en hakkındaa en hayırlı olan doğumu nasip etsin canım..

.

amın ecmaın ıns canım :)

canım bana yıllardır karabasan basıyordu ınanır mısın yıllarca düzgün uyku uyyamadım

sonra ıste bu bebek kayıpları flnda yasyaınca bi de hocay gözükeyım dedım o zaman okununca

gectı benım cok şükür Allahıma...

çok geçmiş olsun canım..bozma moralini..inş güzel haberler alırız senden yarın..

anneciğinden allah razı olsun, selam söyle lütfen :)))
ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler, onlar olmasa napıcaz bilmiyorum..
valla bebiş böyle beslenirse bence cıkmaz ordan
erken falan bekleme yani

aman 37 den önce gelmesin zaten vallahi o doğmadan ben kalpten gidicem artık :)

Ay bu ocak bebekleri ne kuduruk çıktı yaaa. korkma sakın, benim de geçen hafta suyum azaldı diye hastaneye yatırdılar, 1 gece kaldım, ertesi sabah normale dönmüştü, 3-4 hafta daha dayanır dedi doktor.

1 gecede 5 litre su içmiştim su yerine gelsin diye, artık altıma işiyodum öksürmekten, o kadar çok su içmişim ki :)

dualarım seninle tatlım,stres yaparsan doğurursun unutma. sakin ol, onun doğum tarihi belli,Allah yazmış hepimizinkini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…