Ben de sizi özledim ama :)
Ya doğduktan sonra bebişlerimizin ilk fotolarını koyalım burayaa
aherdo ve feslegenim beni hemen face ekleyin sizleri görmek istiyorum :))
ya cok güzelmiş nerden aldın valla süper yaaKızlar bugün kendime sonunda beğenip aldığım sabahlığımı göstereyim..kalın hırka gibi duruyor ki hiç sabahlık demessin..Eki Görüntüle 561979
hypnobirthing mongan yöntemi kitabını okuyun bayanlar, normal doğum yapmak isteyip cesaret edemeyenler kesinlikle okumadan sezeryana yönelmeyin
bir de perine masajını duydunuz mu? her gün yapmak gerekiyormuş, epizyotomi olasılığını çok çok aza indiriyormuş bu masaj
Kalbimde çarpıntı
Çatı kemiğimde ağrı
Karnımda kasılmalar
Midemde gaz
Şu 1-1,5 ay çabuk geçsin tamam mı
canım yaaaaa nerdesin seeeeeeeen???????
İşte tam karşında :)))
ya cok güzelmiş nerden aldın valla süper yaa
güle güle kullan canım benim.. en güzel günlerinde bebişin kucağında iken
iyisin di mi, evdesin şimdi..
kim ilgileniyor seninle???
En son kötü öksürüyodun??
cnm dilini ısır aman:) yoruldum ben hamilelikten ama isyan etmek de istemiyorum, geçen hafta altıma yapıyodum korkudan doğurucam diye :))))
cnm bu karabasan banada çok olur..neden oluyo bi fikrim yok ama arada özellikle dua okumayı unutup uyuduğumda olur bana..herkesinki farklı olurmuş.mesela bana şöyle oluyor.önce kulaklarıma radyo cızırtısı gibi bir ses geliyor ve aynı şekilde uyanıkmışım gibi odayı görürüm yattığım yerdeki pozisyondan.ayakucumuzda gardolabımız bizim..yattığım yerden odanın karanlık oluşunu gardolabı görürken ayak ucumdan bi karaltı yanıma gelir ve yorganın üstünden kolumu başlar dürtmeye hep böyle görür korkarım.dediğin gibi hamileliğimin ilk zmanlarında bendeçok oluyodum..nedenini kestiremedim.ama çok kötü bi durum yaa..dilin dönmüyo dua okumaya ,uyanmaya çalışıyosun olmuyo..oku oku zor açılıyo uyanıyo insan.kaç kere ağlayarak uyanmışlığım vardır..bu lohusa kadına yanlız bırakmama gibi şeylere inanıp inanmama konusunda bişey diemicem gerçekten.....ama karabasan malesefki bende de var yani adınında aslında karabasan olduğundan şüpheliyim.....tı dünyasında karabasan değil çünkü.uyku felci gibi bişey.değişik bişey bağıramıyosun konuşamysun ve korkuyosun........ama bana çok olur bu ara yani hamileliğimin ilk zamanlarında olurdu ama allaha şükür 4-5 aydır olmuyo.... dua ederek uyanırım çözlürüm her defasındaçok korkunç bişeydi ilk zamnalr ama alıştım öle bişe olduğunda hemen duaya başlyrum korkmyrum....ben lohusa değilim henüz....ve hamileliğimde olan bişiyde değil bu evlenmeden önce ramazan ayı geldi rahatım 1 ay dedim 1 ay boyunca geldi inanırmısın.tok karna yattığım için oluyodu sanırım çünkü hep sahurdan sonra oluyodu neyse çok konuştum bu konulara normalde pek girmem yalnızım evde istemeden ürküyrum yanlızken banyoya girmeyede cesaret edemem bazen ama aşıyrum mesela bugün duş aldım :))) inanma konusunda gerçekten karasızım :26:
Hala öksürüyorum ama ilk günlere göre daha az.
Annemde kalıyorum canım, misler gibi bakıyor bana Allah razı olsun.
Saat başı birşey taşıyor bana,Sütümü yumurtamı muzumu cevizimi :)
Sırf bebiş erken gelirse toparlak olsun diye :)
Bu gidişle ben iyice toparlak olucam :)
Kalbimde çarpıntı
Çatı kemiğimde ağrı
Karnımda kasılmalar
Midemde gaz
Şu 1-1,5 ay çabuk geçsin tamam mı
:) yoruldum ben hamilelikten ama isyan etmek de istemiyorum, geçen hafta altıma yapıyodum korkudan doğurucam diye :))))
sağolasın canım inş..
merhaba canım..geçmiş olsun canım çok az vakit kaldı doğumlarımıza..Allah hakkımızda hayırlısını versin..
cnm yeni eviniz hayrlı ugurlu olsun kuzun ve eşinle sağlıklı mutlu günler yaşamayı nasip etsin inşallahh.... bende evi toparlıyorum aynı kasılmalar bendede var galiba doğurcam şimdi diyom ama herşey yolunda şükür :))
anamm senin ebe baya bişi yapıyomuş ama erken doğumu o kontrollerle tahmin edemez galiba ...
Kızlar ben çok fenayım durup durup düşünüyorum korkuyorum sonrada saatlerce ağlıyorum.bunları kendi kendime yaşıyorum.eşime bile belli etmiyorum.bu benim 2,doğumum olacak ilkinden ikizlerim var 10 yaşındalar.ben doğumdan korkuyorum.sezeryan olacağım.ama son 4-5 yıldır sebebi bilinmez damardan ilaç alınca komalık oluyorum.en son avil verdiler damardan ki mr ilacı alerji yapmasın diye dakikasında gittim.hayal meyal hatırladığım herkes başımda tansiyon 3 e-5 nabız zayıf dedikleri sonra odada açtım gözlerimi.doktora anlattım.epiduralmi yapsak dedi onuda ben istemedim.narkozdanda çok korkuyorum.ya doğuma giripte çıkamazsam diye.yazarken bile ağlamaktan duramıyorum.ya çocuklarımı birdaha göremezsem onları koklayıp öpemezsem diye .düşünmeyim diyorum olmuyor aklıma taktımya gece gündüz aklımda .
38. haftada karın ağrısından acile gittiler. şeker çıkmış, bebek beslenemiyor demişler, 38+5te suni sancıyla doğurttular. 2400 grm doğdu bebiş, ama sonra 2250 ye kadar düştü.tatlım benim anlamadım ben olayı..gebelik şekerinden bebek zayıf değil iri doğar..benimki bile diyet yapmama rağmen 10 gün önden gidiyor kilosu hep 200-300 gr fazla gidiyor yani..gebelik şekeri olan insanın bebeği yağ depolar tombiş doğar en az 4 ve üzeri 5 kilo gibi ..yani zayıf doğması mümkün değil..anlamadım ben..başka bişey olmasın arkadsının rahatsızlığı..ve ben şekerden dolayı maşallah ne yesem yarıyor 2 haftada 2 kilo alıyorum dikakt etmediğim zaman..doktorum hep uyarıyor iri doğucak bebeğin bak diye...
Kızlar birşey sorucam. Belki saçma gelebilir bazılarınıza, belki de hurafe olarak görebilirsiniz.
Ama cidden merak ediyorum. Şimdi lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz olayı var ya. Al basması olur gibi birşeyler söylenir hep. Mutlaka evin içinde birisi olması gerek falan diye, nedir bu? Hurafe midir?
Gerçek midir? Nedir bu işin aslı?
Bilen var mı? Şimdi herkesin anne-babası yanında olamaz. Yurt dışında yaşayanlar var. Yani bilmiyorum bana saçma geliyor birazcık.
Ama kafam da karıştı.
hypnobirthing mongan yöntemi kitabını okuyun bayanlar, normal doğum yapmak isteyip cesaret edemeyenler kesinlikle okumadan sezeryana yönelmeyin
bir de perine masajını duydunuz mu? her gün yapmak gerekiyormuş, epizyotomi olasılığını çok çok aza indiriyormuş bu masaj
Kızlar selam,
Ben greenpeace'e üyeyim yıllardır ve geçen hafta gelen bir maili paylaşmak istiyorum. Zaten gazetelerde de yayınlandı. Çocuklarımız ve kendimiz için alışveriş yaparken dikkatli olalım. Çıldırmamak elde değil hepsi kullandığımız markalar... Sadece zara değil birçok markanın ürünlerinde de tehlikeli kimyasallar tespit edilmiş. Ünlü markaların giysileri zehirliyor mu?-HABERTÜRK burada haberi var. Benetton, Jack & Jones, Only, Vero Moda, Blažek, C&A, Diesel, Esprit, Gap, Armani, H&M, Zara, Levi’s, Victoria’s Secret, Mango, Marks & Spencer, Metersbonwe, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, ve Vancl gibi sektörün önde gelenleri yer alıyor. Markaların ürünlerinde tespit edilen kimyasallar, doğaya karıştığı zaman kansere ve hormon bozukluğuna neden olabiliyor.
Eğer ZARA’dan alışveriş yapıyorsan giysilerinde zehirli kimyasallar taşıyor olabilirsin.
ZARA şu anda dünyanın en büyük moda zinciri. Giysilerini oradan almıyorsan bile, ZARA’nın yüzlerce tedarikçisinden ve ürettikleri milyonlarca giysiden yayılan kimyasallar çevreye ve sana zarar verebilir.
Bu yılın başlarında ZARA’nın giysilerini test ettik. Suda çözünüp zehirli ve hormon bozukluğuna neden olan maddelere dönüşen bazı kimyasallar tespit ettik. Hatta boya maddelerinden yayılan ve kansere neden olan kimyasallara rastladık. ZARA’nın acil olarak detoksa ihtiyacı var!
ZARA’yı detokslamak için kampanyamıza katıl.
Moda bir yandan güzelleştirirken diğer yandan toksik kirliliğe neden olmamalı. H&M ve Marks & Spencer bunu çok iyi biliyor. Onlar ürünlerinden ve tedarik zincirlerinden yayılan tüm zehirli kimyasalları ortadan kaldırmak için söz verdiler. Fakat, dünyanın bir numaralı moda zinciri ZARA’dan henüz ses yok.
Fabrikaları, nehirleri ve moda endüstrisini temizleyebilmek için ZARA’dan da bu sözü almamız gerekiyor. ZARA’nın kirli çamaşırlarını seninle paylaşıyorum, çünkü onları değişmeye ikna edebilmek için dünyanın dört bir yanında hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor.
ZARA trendleri ve hakkında konuşulanları yakından takip etmesiyle ünlü. Sosyal ağlarda milyonlarca takipçisi ve hayranı var. Biz de bu mücadeleye milyonlarca kişi olarak başlıyoruz.
Onları detokslamaya ikna edebilecek güçteyiz. Bunu daha önce ZARA’nın rakiplerine ve dünyanın önde gelen spor giyim markalarına karşı başardık.
Bizimle misin?
ZARA’nın ürünlerinden ve tedarik zincirlerinden yayılan tüm zehirli kimyasalları ortadan kaldırması için başlattığımız kampanyaya katıl. Hepimiz moda kurbanı olmadan harekete geç!
Küresel DETOX ekibi adına
Yiğit Erçevik
Greenpeace Akdeniz
Kızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur
çok geçmiş olsun canım hayırlısı ile kucagına alırsın inş,hiç bişey olmaz inş.yarın güzel haberlerini alırızKızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur
güzel anlatmış burda ama bebiş içinde sıkışmazmı ki yaa( bi de ben becerip de bunu yapana kadar 10 saat gecer onu ordan al oraya bagla
:) yoruldum ben hamilelikten ama isyan etmek de istemiyorum, geçen hafta altıma yapıyodum korkudan doğurucam diye :))))
İ
Rabbim cc en hakkındaa en hayırlı olan doğumu nasip etsin canım..
.
bu lohusa kadına yanlız bırakmama gibi şeylere inanıp inanmama konusunda bişey diemicem gerçekten.....ama karabasan malesefki bende de var yani adınında aslında karabasan olduğundan şüpheliyim.....tı dünyasında karabasan değil çünkü.uyku felci gibi bişey.değişik bişey bağıramıyosun konuşamysun ve korkuyosun........ama bana çok olur bu ara yani hamileliğimin ilk zamanlarında olurdu ama allaha şükür 4-5 aydır olmuyo.... dua ederek uyanırım çözlürüm her defasındaçok korkunç bişeydi ilk zamnalr ama alıştım öle bişe olduğunda hemen duaya başlyrum korkmyrum....ben lohusa değilim henüz....ve hamileliğimde olan bişiyde değil bu evlenmeden önce ramazan ayı geldi rahatım 1 ay dedim 1 ay boyunca geldi inanırmısın.tok karna yattığım için oluyodu sanırım çünkü hep sahurdan sonra oluyodu neyse çok konuştum bu konulara normalde pek girmem yalnızım evde istemeden ürküyrum yanlızken banyoya girmeyede cesaret edemem bazen ama aşıyrum mesela bugün duş aldım :))) inanma konusunda gerçekten karasızım :26:
Kızlar doktordan geldim ama moralim bozuldu suyum azalmış nts ye baglandım bebeğimin kalp atışları yavaşlamış yarın sabah tekrr ntsye gidicem eger yine aynı sonuç çıkaraa hastaneye yatıcakmışım doktorum doğumu bile başlatabilîrim dedi dua edin kızlar nolur
anneciğinden allah razı olsun, selam söyle lütfen :)))
ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler, onlar olmasa napıcaz bilmiyorum..
valla bebiş böyle beslenirse bence cıkmaz ordan
erken falan bekleme yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?