2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

maşallah sana ve oğluşuna canım benim RABBİM sizi birbirinizden hiç ayırmasın inşallah bizde seni öpüyoruz doruk bebeği bizim için doya doya kokla canım

can cazım sen bebek iki ay beklemez erkenden gelir, benden söylemesi..ona göre hazırlıklı ol..

kızımın odasını paylaşmak istedim
halısından memnun değilim bir tek, tüy döküyor
onu değiştireceğim yakında,
odamız büyük oldugu için tek karede toplayamadım kusura bakmayın

canım çok güzel olmuşşş,,güle güle kullanın iyi günlerde..

merhaba canım

öyle güzel anlatmışsın ki Allah bizlere de böyle kolay doğumlar nasip etsin..Allah hayırlı evlat eylesin Doruğu..evet konuşmak çok önemli ben inanıyorum..bak RAbbim nasip etti oğlunun eşyalarını kendin yerleştirdin..hiç merak etme bende 32 haftalık gelenlerdenim..bak büyüdüm evlendim anne olmaya hazırlanıyorum..biraz nazik büyür oğluşun o kadar..

maraba canlar nasılsınız
size sorum varr
aldığınız lohusa pijama takımlarımını da yıkıyomusuz bide bebeğin baddaniyelerini :26:
merhaba canım
ben aldıklarımın hepsini yıkadım ve ütüledim..kızımın çorapları bile..kim bilir mağazada kimler elledi, nerelere değdi kıyafetler yıkamadan giydiremem kuzuma..30 derecede yeterli zaten..daha yüksek dereceler kıyafetleri bozar..

kizlar bu bebek kiyafetlerini yikayacagiz ya annem kisa program 15 dakika yeter diyo ben emin olamadim siz nasil yikadiniz?

yeterli canım,,önemli olan bir çalkalanması..

canım kaçıncı haftadasın dogum iznine ayrılmadın mı ? iyice agırlaştık ben de dayanamıyorum son on günüm inş bence kendini çok yorma derim ben. aralık ayında daha da zorlaşacak cunku
errken kalkması zor geliyo. evde de dinlenemiyorum ben de
kontrol günleri çok heycanlı oluyo, bizim de az kaldı

Kızlar selam sizin ultrason kağıdınızda EDD de hangi tarih gösteriyor. Bu tarih ultrasonun belirlediği tarihmiş. genelde o tarihe göre doğum oluyormuş. Son adet tarihine göre hesaplanandan farklı değl mi?benim farklı

kızlar tahlil oldum bugün kanım düşükmüş henüz bütün sonuçlar çıkmadı doktora göstermedim ama labaratuarda kanın düşük dediler
anlamadığım okadar kan ilaçı içiyorum sürekli kan yapıcı şeyler yiyorum ne oluyor kanıma

bence de sadece ters duran bebişlerde çıkıyor diye bir şey yok canım benim dr.un da hep söylediği bir şey var, bebişte bir rahatsızlık olacağı varsa ilaçtan, duruştan, kilodan falan olmaz olacağı varsa olur bir sürü nedeni vardır çünkü diyor. hem zaten erken dönmesi de bir avantaj değil bak ben de dönmüyor dönmüyor diyordum bu hafta dönmüş ama çok aşağı inmiş...normali zaten 36-37. haftalarda dönmesi, son hafta bile dönebilir...ayrıca dönmese de sezaryen olursunuz sağlıkla doğsun önemli olan o. normal doğum yapamayacak durumda olduktan sonra sezaryen mecbur yaptırıcaz inşallah gerek kalmaz ama olucaksa da kendini şimdiden sıkıntıya sokma canım benm.

allah allaah ilk kez duyuyorum, zor değil mi ya o hareketleri yapmak..ayrıca normal zamanına yani son 2 haftaya kadar beklemek en iyisi değil mi zaten..? bi de ben de ne yalan söyliyim tekrar ters dönerse diye korkmuyo değilim yani :)) ama hep dizimde tutuyorum bilgisayarı ve öyle müzik dinletiyorum ben önlemimi almışım meğer bilmeden

Aşure yiyesimi getirdiniz, ben de yapmak istiyorum
şu an su dahi yakıyor. Allahım uykum var ama yatamıyorum bile
allah aşkına ya aşurenin tarifini verin ben de yapayım ya da söylemeyin artık yaaaa eskiden sevmezdm ama öyle çok konuşuldu ki canım istiyor, fazla ayakta da duramıyorum ve hiç de yapmadım ama biri güzel bir tarif versin yapıcam valla. kızımın hayrına da dağıtıcam apartmanda inşallaaah
bu arada suyu da az az sık sık içmek gerekiyor, bir anda bir bardağın tamamını içince bile arttırır yanmayı. beyaz leblebi de iyi gelir yanmaya ayrıca.

maşallah bebişinin kilosu çok güzelmiş canım :) ödem atmak için beyaz lahana çok iyi, kayınvalidem hep tüketir çiğini pişmişini suyunu falan çok iyi geliyor. bir de maden suyu içme o da çok ödem yaptırır.
kasık ağrıları da normal. kasılmalar kramplar da. ah neler çekiyoruz biz o ağrılardan :) magnezyum vermedi mi dr.un iyi gelir kullanırsan

maraba canlar nasılsınız
size sorum varr
aldığınız lohusa pijama takımlarımını da yıkıyomusuz bide bebeğin baddaniyelerini :26:

kizlar bu bebek kiyafetlerini yikayacagiz ya annem kisa program 15 dakika yeter diyo ben emin olamadim siz nasil yikadiniz?

bebişlerin her ama her şeyinin yıkanması lazım. ama sıfır ürün olduğu ve sadece üstündeki kimyasalların atılması için kısa programda 30 derecede yıkamak yeterli, sonrasında ütüleyince zaten kalan mikrop da kırılıyor. (evet ütü de şart :) )
ben kendi lohusa pijamalarımı da yıkadım sonuçta emziricez ve kucağımızda olucak hep, yani bebiş için hijyenik olması lazım diye...gerçi bir sabahlık ve geceliği yıkamadan evde bir kez deneyip hemen çantaya koydum ama sankii ben giyince dezenfekte olmuş gibi temiz kıyafetlerden ayrı bölüme koydum ama içim rahat etmedi yine de, üşenmezsem çıkarıp yıkiycam onu da

maşallah maşallah nazarlar değmesin anne şefkati işte kıyamadın demi iş arkadaşlarına. bende atolyedeki çalışanlarımıza yarın yapıcam. malzemelerin hepsini aldım bugünden ıstadım suya yarın aşure yeme günü yuppiii.

ayy canımm çok geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğin sağlıkla sıhhatle inş...çok duygulandım okurken ,kolay bi doğum olmuş ne güzell:)

biz bugün doktora gidiyoruz.15 gün oldu ,bundan sonra haftada 1e düşüyoruz kontrollerde .dün gece belime ve kasıklarıma bıçak batar gibi ağrılar girdi allahtan 5-6 kere oldu durdu ama bugün soracağım.yürürken bile zorlanmaya başladım heran idrara çıkma hissi var hayırlısı bakalım erken doğurmak istemiyorum.ilk doğumumda erkendi ikizlerim,bu tek bebiş yerinde dursun daha

Tzeyno ,

1800 gram olmasına rağmen küvözde 2-3 gün kalması inanılmaz! Savaşçı gerçekten oğluşun,annesi gibi.
Ve inanılmaz bir doğum hikayesi.

Çok mutluyum, Allah bebeğini senden seni bebeğinden ayırmasın.

Fırsat buldukça bize yaz ki, tecrübelerinden faydalanalım. Ve 1 tane foto istiyoruz mutlaka :)

Sıkmak ne demek merakla hikayeni bekliyorduk hepimiz, canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine darısı zamanında bizede böyle kolay doğumlar olsun inşallah. Öpüyorum canım seni ve Doruk bebeği

maraba canlar nasılsınız
size sorum varr

canım evet ben herşeyi yıkadım dün bitti bugün bir kısım ütü kaldı onlarıda yaptımmı tamamdır.

canım walla bende 15 dk. 30 derece yıkadım sonuçta bunlar çok kirli çamaşırlar değilki maksat tozları gitsin diye yıkıyoruz zaten mis gibide oldular walla, 40dk. 1 saat bence fazla ben öyle yaptım yinede sen bilirsin cnm

Selam mandiş..geçmiş olsun canım..aynı durum bendede var..kan değerlerim 12.8' den 9.3'e düştü hamileliğim süresince..ilaçlarımı düzenli alıyoryorum..hemde şu iğrenç minik kan şurupları varya onlardan..pekmez tüketiyorum..çay desen hiç içmiyorum ama yok yinede düşüş var..ne olacak bilmiyorum, moralim çok bozuluyor..Allah şifalar versin hepimize..sen değerlerin kaç?

bu arada her mandalina yediğimde sen geliyorsun aklıma..zannedersem güzel bir anı olacak hayatımda..

çalışan arkadaşları tebrik diyorum maşallah size dayanabiliyorsunuz
biz bugün 35. haftanın son gününe geldik, 36. haftaya giriyoruz yani bundan sonra çok dikkat etmem gerek
korkularım artıyor benim git gide:26:

ben de 30 derecede 15 dk ya atıyorum canım bir de ütülüyorum tabiki
sadece bebek kıyafetlerini değil ben yeni aldıgım hiçbirşeyi yıkamadan ütülemeden giymem

ya hiç sorma benim de kanım çok düşmüş
demirim de 11 lerde düşün yani
ve ben ilaç kullanamıyorum, kullandığım zaman saatlerce öğürüyorum mideme çok dokunuyo harab oluyorum resmen

orkideciğim, bu arada o gün senin verdiğin fırında karnıbaharı yaptım gerçekten enfes oldu herkes bayıldı
karnıbahar tüketemiyorduk artık benim için süper bir alternatif, teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun canım inan seni çook iyi anlıyorum.bide benimde erken doğum riskim var.aralık sonuna kadar çalışcaktım ayrılmak zorunda kaldım..hiç bişeyim hazır değil yardımcımda pazar gelcek ama çocuğumun kıyafetlerini kendim yıkayıp ütülerim odasını hazırlarım diyodum olmadı

sağol orkide sanada geçmiş olsun bana şuruplarından vermediler hayatta içemem zaten eğer çok düşerse dışardan serum şeklinde veririz kan demiştii doktor
tam sonuçlar çıkmadı akşama doğru çıkacak ama sanırım 10 larda değerim
günde bir bardak şekersiz çay içiyorum nar aşırı tüketiyorum narında kan kapıcı özelliği varmış kuru üzümde marketlerdekilerden değilde adıyaman hatay filan oralardan kendi bağlarında yetiştirip kuruttukları üzümlerden aldırdım şu büyük ve çekirdekli olanlardan pekmezde yine burada işyerimden bir abinin annesi kendi bahçesinin ürünlerinden kendi yaptığı pekmezlerden ve meyvenin her çeşidinden yiyorum nu kadar dikkat ettiğim halde neden düşerki
moralini bozma canım canım dediklerine göre bebiş bizim kanımızı alıyormuş bizden aldığı kanın yerinede biz yediklerimiz ilaçalrımızla koymaya çalışıyormusuz sonuçta kanımızın azalması demek kuzuların vampirliğinden :) onlar sağlıklı olsunlarda
sorma ya bu nick sayesinde bu topikteki tüm kızlar hamilelik anılarını anlatırken beni hatırlayacak :)))

farklı ilaçlarıda denedinmi yoksa komple tüm ilaçlara karşımı hassassın
11 düşük değil aslında ilaç filanda almıyorsun hemde haftan bizden ileride maşallah
33. haftam 10 larda kanım ilaçta alıyorum ama :)

orkideciğim, bu arada o gün senin verdiğin fırında karnıbaharı yaptım gerçekten enfes oldu herkes bayıldı
karnıbahar tüketemiyorduk artık benim için süper bir alternatif, teşekkür ederim

afiyet bal şeker olsun canım..beğendiğinize sevindim.)))))

tatlım benim kanım 7 lerde:)
demirim 11 e düşmüş ki en alt olması gerekn deger 25
bayagı düşük yani(

bir sürü ilaç denedim hepsi bulandırdı midemi malesef
zaten benim bulantılarım hiç bitmedi geçecek diye beklee bekleye 9 ayı doldurduk nerdeyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…