2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay bu kim yeaa şööle bi hard diskimi yokluyorum ctrl+f yapıyorum ama yok

çıkaramadım ben sizi hanfendü

hadi şekerim kayıtlar doldu sen şubat annelerine geç
ulenn ayşaaa delirtme beni valla yakarım bu topiği
bensiz topik mi olur leayn ayrıcaa ben teee mayıs ayından beri burdayım ki naabeeer
anammm zeynepin doğumu ne de güzel olmuş maşallah bebiş de iyiymiş o da. ee insan hem bilinçli hem soğukkanlı olunca her şey normal oluyor allah da yardım ediyor darısı başımızaaaa

Günaydın kızlar,

Tontirikçim ya geçmiş olsun git gide zorlaşıyor durumumuz...

Bende kalktım ama uykum var daha. Az daha uyuyup geliyim yine...

ne haber fesleğenimm ne zamandır görüşemeyoz, iyi misin hoş musun canııım

ehehee :) hemen kayıtlara bakıyorum....mayıs ayında bir giriş gözüküyor :)

evet canım ya ne güzel olmuş dimi doğumu ben de böyle istiyorum :) özellikle birden 8 cm

açıklığın olduğu kısım tam bana göre

Kızlar telden girdiğim için alıntı yapamadım hepinize çok teşekkürederim geçen geceyi sabahı sabah ettim resmen bol su içmeye devam bende akıntımda azaldı çok şükür yarın yine gitcem nts ye suyunada bakcak dr inş düzelmiş olurbebrğim iyi olsun yeter Allahıma emanet inş :))

merhaba kızlar herkes iyidir inş.cumadan beri giremiyorum.geçmişe şöyle bir baktım ama tamamlayamadım açıkcası.tzeyno doğum yapmış çok sevindim bebişide iyiyimişALLAHım bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin...bzde dün doktor amcamıza gittik.oğlum 2140 gr olmuş.büyüyor inanamıyorum.artık nefesimi çok zorluyor ama olsun kuzum büyüsünde...

kök hücreyle ilgili konuştuk doktorumla.kuruma güvenmeniz lazım devlet desteklemiyor dedi.düşünen varsa bunu araştırıcam düşünenlerede yardımcı olurum.artık kıyafet almıycam oğlana ev resmen doldu.yıkamadımda daha kararsız kaldım odasını tam toparlayamadım.bu arada yatak araştırdım.işbirinki hoşuma gitti ama çok pahalı.lateks öneriyorlar zaten.bir de bebek yorganına gerek var mı?neler yaptınız.?

özel kurumlarda hem çok pahalı hemde yeterince güven vermemişti bana üniversitelerden de yapanlar var ama her ilde yok işte sözleşmeleri filan ürkütmüştü beni biraz araştırmıştım

maşallah kuzuna

Son düzenleme:

canım benim nasıl duygulandım nasıl heyecan yaptım anlatamam maşallah çok rahat bir doğum olmuş sen de işin bilincinde olduğun için çok rahat atlatmışsın, hamdolsun bebişin de iyiymiş Allah size uzun sağlıklı ömürler nasip etsin ailecek bir ömür yüzünüz hep böyle gülsün, inşallah en kısa zamanda sütün de gelir çarçabuk toplar kendini oğluşun annesi...
sen de Doruğa teyzelerinden selam söyle ve öp bizim için

ben de üzülüyodum beni dışladınız diye(hoşbuldum arkadaşlar.tuzsuz yiyorum iş yerinde ayağımın altına tabure koydum ama yok bana mısın demiyo.bide dün ben doktora gittim bebek 33+3 de 2400 gr olmuş sizinkiler nasıl.bende yazımın altında bebeğimin doğum tarihi çıksın istiyorum ama nerden yapılacak bilmiyorum.söylermisiniz nasıl yapılacağını.
doğum korkularımda başladı netten sezeryan bile izleyemedim.bide kasıklarımda ağrılar oluşuyo sizce daha erken değilmi?benim doktor herşeye normal diyo ama biraz savsaklıyo galiba.

KAN UYUŞMAZLIĞI VAR BİZDE olan arkadaşlara nasıl bi test uygulandı?

bizde de kan uyuşmazlığı var canım. ilk başlarda indirect combo testi yapıldı.7. ayda iğne yapılacaktı ama doktrorum sonradan vazgeçti. doğumdan sonraki 72 saat içinde iğne yapılması gerekiyormus koruma amaclı, o yapılacak sadece.

geçmiş olsun canım yine allah korumuş bak 3 kez üst üste olması da garip, sadaka işe yarar inşallah...

canımmm stres yapma, ikizler genelde erken ve düşük kilolu doğuyor ama sıkıntısız bir şekilde büyüyorlar bizim de var ikiz yeğenler, 34 haftalık doğdular kiloları da azdır tam hatırlamıyorum ama şu an çok sağlıklılar maşallah 3 yaş bitti hiçbir sıkıntıları olmadı :) seninkiler de öyle olucak inşallah, ay ne güzel ya 3 tane mi ikiz annesi var topiğimizde :)

helal olsun vallahi bayılıyorum öyle eşlere ya...hemen karnını okşaması, sizin için ölüp bitmesi vs...allah bozmasın

kizlar, bugun hep acik yesil ,koyu kokusuz bir akinti geldi hep. agrim yok . iltihap olsa koku agri olur diye bilyrum. sizde var mi boyle sey

mantar enfeksiyonu belirtisidir büyük ihtimalle, bende de oldu. sıvı fitil verdi dr. antibiyotiğin yanında, geçti akıntım. sarı renkli de olabilir bu arada ve kokulu olması şart değil canım...

hu huuuu ben aherdo yu gördümm:98:
yakında face de bekliyommm seniii ona göre
havalara bak yaa :))) neymiş arkadaş aherdo çatliycam meraktan:))

evet süper hakikaten darısı başımıza...

off yarım yarım okuyorum okuyorum bitmiyor geçmiş :) biraz alıntı yapıp devam ediyorum

Kullanıcı Kontrol Paneli ne tıkla, sağ tarafta
Ayarlarım
Profilim
Profili Düzenle

olacak, Profili Düzenle'ye gir, bebeğinin muhtemel dogum tarihini gün-ay-yıl formatında gir, kaydet, senin de çıkmaya başlar. Kolay gelsin...

çok sevindim canım güzel bir doğum geçirmişsin çok şükür bebeğinde sağlıklı allah ikinizede sağlık versin...

Canım benım evde nevresim takımı vardı sırf içi boş kalmasın diye yün yorgan yaptırdım incecik gerçi evim sıcacık pek gerek kalmıcak ama ne olur ne olmaz sonuçta ev kombili bi elektrik kesiğine bakar gerçi bizde oda sorun değil eşim 186 elektik arızada çalışıyo bütün işyerini ayağı kaldırır ama olsun tedbir tedbirdirbi yorganın zararı olmaz evdezaten küçücük bişey
Bende geçen hafta gitmiştim doktora 33+6 da 2504 gramdı bebeğim

maraba canlar nasılsınız
size sorum varr
aldığınız lohusa pijama takımlarımını da yıkıyomusuz bide bebeğin baddaniyelerini :26:

maraba canlar nasılsınız
size sorum varr
aldığınız lohusa pijama takımlarımını da yıkıyomusuz bide bebeğin baddaniyelerini :26:

tabi hepiciğini 30 derecede yıkıyoruz ki.... öncesinde satım aşamasında başka insanların değmesinden, tozlardan yada olur ya sinek yumurtalarından filan arınsın diye
battaniyelere mutlaka bebek yumuşatıcısı da koy ve 30 dereceyi geçmesin ki deforme olmasın kullanmadan

hımmmm anladım canım sağol

kizlar bu bebek kiyafetlerini yikayacagiz ya annem kisa program 15 dakika yeter diyo ben emin olamadim siz nasil yikadiniz?

nasılsınız?
ben bugun isteyim her zaman ki gibi..ama çok uykum var öglen arasında burda depo gibi bir yer var gidip biraz dinleneyim diyorum.Zaten iş arkadaslarımda bu hafta izinliler tek basıma kaldım konuscak adam yok bir çok insan varda herkes kendi isi ile mesgul cok sıkıcı yanı bebisim karnımda hareket ediyor balık gibi heycanımı paylasacak biri yok o derece yanı ya bu erken dogum hikayeleri beni korkutuyor hiç hazır degilim doguma ocaktan önce dogmaz insallah...
aralık bitsin ve ocak gelsin istiyorum aralık sonuna kadar ise gelmeyi planlıyorum kı cok sıkıcı
sabahları yataktan kalkasım gelmiyor..keske istedigim saat ise gelip istegim saat gidebilsem
birde temizlikcime sinir oldum bu cumartesi gelecekti acmıs haftaya gelsem olur mu olmaz diyemedim ama gıcık oldum evin temizlenmesi lazım bebek esyalarını yıkayıp ütülemek istiyordum bir hafta daha sarktı...
ben bu hafta gidip sacımı organik boya ile boyatayım diyorum birde cumartesi askımı görecegim kocaman olmustur kuzum:) ultrasyon günlerini iple cekiyorum onu görmek beni cok duygulandırıyor birde bu ara hassaslastım iyce aglak zırlak bi tip oldum yavru kedi görsem içime sokasım geliyor

güle güle oturun canım yeni ev oh mis gibi kokar,sen ister istemez yorulmuşsundur tabi ki ama dikkat et,bişey yapma, afiyet olsun sana, bebişler bayram etsin :)

hoşgeldin cnaım, benim de aşırı ödemim var tuzlu yemediğim halde ( öncesinde de kemik iliği ödemi vardı, hamilelikte iyice arttı. eşim akşamları masaj yapıyo ancak o şekilde rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…