2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hım kusura bakma ben yanlış anladım o zaman halsizlik başağrısı uyuşma bir çok etkide gösterir sende doktorun ne diyor duruma

:84: gece bazen böyle çığlık atmak istiyorumm. Allah'ım sabrediyorum ama her gecenin bir öncekinden daha kötü geçmesi beni yoruyoo

az kaldı biraz daha sabır...

Nasılsınız güzel anneler? Ben iyi demek istiyorum ki iyi olayım.. gündüzleri iyiyim gerçekten ama geceleri öyle olmuyo, dün gece 2 de zar zor uyuduktan sonra 5te kendimi salonda tv izlerken buldum.. gece tuvalete her kalktığımda karnımdan rahmime kadar devam eden karıncalanma ile uyandım ve yataktan hareket etmek işkence oluyo bana.
Bu son 3 gecedir oluyo bana geldim salonda açtim tv yi 7-7.30a kadar durdum, sonra uyuyakalmışım eşim uyandırdı 9da yatağıma geçtim 11e kadar da yatağımda uyumuşum. Böyle bölük pörçük bir uyku işte benimki..bebek olunca antremanlıyım uykusuzuluğa zorlanmayacam herhalde

şimdi geçmişi okuyayım biraz öpüyorum herkesi :126:

aynen dediğin gibi bu kız emdi kanımı bitirdi diyorum eşime..bir de benim burun kanamalarım varya..onunda etkilediği düşünüyorum..gerçi kanamalar azaldı ama..ay ne bileyim bende pekmez organik tüketiyorum, bahçede kendimiz yaptık..meyve sebze desem tam ot cananvarı oldum ama yine düşüyor yine düşüyor..olmadı serum takviye yapılacak ne yapalım..doğumdada kan kaybı olacak hepten kansız kalacağız galiba..hayırlısı hakkımızda..

Merhaba kızlar , bugün bir aralık annesinin bebeğinin doğuma yakın döndüğünü okudum, inşallah sizinkiler de döner iyi düşünün iyi olsun.

ayrıca doğum tarihimizde nerdeyse aynı görünüyor şimdi farkettim... kız mı erkek mi:)
kız canım seninki ?

ne zaman ayrlıyosun izne canım hemen hemen artık herkes ayrlıyo ....
kıyamam çokmu uykun var biz burdayız bize anlat biz seninle aynı heycanı yaşıyruz
bende bian önce şu aralık ayını atlatmak istyrum anam ne geçemz günlermiş derlerdi de yok be geçer bu zamana kadar nasıl geçti ya derdim görürsün diyolardı bana geçmiyo sanki olduğum yerde sayıyorum...aman sağlık sıhhatle gelsin de beklerim ben yavruşumu.....
herkes ister valla istediği saatte işe gidip gelmeyi hadi hamişleri geçtim eşim bile istyo ama allah hamile olupta çalışanlara kolaylık versin valla çok zordur ya eminim....ayyy ben kedi sevmem alerjiğim var yaavvvv kedi dedinde bi irkildim
eline sağlık oh atlattın sen....doğru diyosun yıkayım bendeama bidahaki hafta içine kalır benim bebeğime kıyafet olarak bişiler daha almak istyrum cumartesi bakarız anca hepsini hallederim pazartesi inşallah.....

hiç kirli değil canım hijyenik açısından yıkıcaz yavrularımız başka eller değmiş kıyafetleri giymesin demi

hım kusura bakma ben yanlış anladım o zaman halsizlik başağrısı uyuşma bir çok etkide gösterir sende doktorun ne diyor duruma

est. şekerim
halsizlik var sadece, Allahdan öyle başım falan dönmüyor
doktorum ilaç kullanmak zorundasın gıdalar yeterli gelmez dedi
çayı falan yasakladı, kan yapıcı şeyleri tüketmek zorundayım sürekli ama olmuyo işte yine de
önceden de düşüktü benim kanım zaten

Allah kolaylık versin bana doğumda

işte dışardan kan verilmeside önerilmiyor inşallah o duruma gelmeyiz
burun kanaması neden oluyor sende bende çocukken yediğim top darbesinden dolayı sorun var o günden beri sıcakta sıkıntıda kızdığımda filan kanar hamilelikte son haftalarda dişeti kanamaları aşırı olmaya başladı doktor normal dedi ama bana çok aşırı gibi geliyor sendede oluyormu

İkimizin beklenen doğum günü aynı :) Bende aynı şekilde bazen sağ tarafıma saplana bir ağrıyla uyanıyorum, gece 2 kere wc tabiki Sabah kızımı okula göndermek için 7,30 da kalkıyorum birdaha da uyuyamıyorum. Son günlerde nefes alamadığımı hissediyorum.

benim uykulara ayni durumda kizin oglen uykusunda bende yanina kivrriliyorum yoksa aksam olmaz:)
batmalar hala devam ediyor belim sag gogsumun alti acidan uyusuyor resmen
2 gun sonra 35 te bitecek insallah. karnimda sertlesince korku basiyor daha olmaz diye. Su Aralik 15 i bir gorseydik hayirlisiyla.

Allah'ım gözlerim dolarak okudum inann ne güzel bir doğum hikayesi, maşaallah oğluşuna annesine kavuşmaya dayanamamış desenee.. Allah ikinize de güç ve azim vermiş.. inşaallah hayatta bütün zorluklara karşı böyle güçlü olur doruğun

Amin Allah her daim yardım etsin hepimize

inşallah daha fazla düşmeden sağlıkla rahatça atlatırsın doğumuda bebişinide kucağına alırsın

Okuyunca o kadar çok duygulandım ki, ağladım. Erken doğum riski ve kasılmaları olan bir anne adayı olarak yazdıkların bana umut oldu. Yüreğime su serpti. Rabbim seni de, Doruk paşayı da korusun. Doğum hikayende ne kadar güzel. Ümit verici. Hepimize böyle doğumlar nasip etsin Allah'ım... Tekrar tebrik ederim canım benim. Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz....

ohh misler gibi odası olmuş kuzucuğun:) sağlıkla büyüsün inşallah..

Evet canım bende de farklı.. Bebeğin gelişimine göre değişiyor.

Aynı dertten muzdaribiz canım. Sanırım çoğumuzda aynı sıkıntı var. Bebekler bizdeki demir depolarını kullandıkları için oluyor. ebemiz son zamanlar daha dikkatli ol dedi bana da. Doğumda da kan kaybedeceksin sıkıntı olmasın dedi. Bizde de panik başladı..

Ohh sefan olsun canımm.. Tadını çıkar bu zamanların. Kuzucuklar gelince eve kapanacağız.. :)

Hayırlı haberlerle gelirsin inşAllah canım..

Canım hoşgeldin aramıza.. Doğum tarihlerinin en altında 'Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın' yazısı var. Onu tıkla canım. Gerekli bilgileri doldur. Seni yönlendirecek zaten.

Bu arada bebişine de maşAllah canım.. Kilosu gayet güzel.. Rabbim cc sağlık sıhhat versin..

Hayırlı olsun yeni eviniz canım.. Aman sen işe kalkışma sakın..

Hoşgeldin canım.. Aşkolsun bu kadar çabuk unuturmuyuz hiç.. Yazdıklarının içinden ara ara hepsinden muzdarip olmaktayız.. Alıştık artık

Süpermiş..

Allah Allah nefes darlığı niyeki? kilomu fazla aldınız kızlar? ben şimdilik 7 kilo aldım ama.. yürüyüş felan ypınca ne duurmda oluyosunuz? hareket zorlar ama 15-20 dk sonra açılırsın diyo dr.lar

Canım ben toplamda 4 kilo aldım ama nefes sıkıntım çok. Yürüdükçe açılmıyorum gitgide tıkanıyorum ben. :)

Ayy yaa ne uzun yazması canım.. Bir solukta okudum.. MaşAllah barekAllah bebişine canım benim.. Kahraman Doruğumuz bizim.. Çok güzel bir doğum hikayesi. Rabbim cc hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşAllah.. Bizleri habersiz bırakma canım.. Hep ama hep güzel haberlerinizi bekliyoruz canım..

Çok güzell olmuş canım.. Çok beğendim.. Rabbim cc sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini..

cnm eşimle benimde kan uyuşmazlığım var.tatlım her doktor farklı uygulama yaptı aslında burda arkadaslara..kimi aşı oldu kimide benim gibi olmadı..en son 7.ayımda doktoruma sordum aşı olanlar varmış ben olmıycammı diye..yok gerek yok zaten sağlık bakanlığı 2 hafta önce kaldırdı bu uygulamayı dedi.yani istesemde olamazdım artık doğum sonrası 72 saat içinde aşı olucaz bebişim,önemli bişey değil oda çocuk kan grubunu senden değilde babadan alırsa..senden alırsa o aşıyıda olmıycaksın...

maraba canlar nasılsınız
size sorum varr
aldığınız lohusa pijama takımlarımını da yıkıyomusuz bide bebeğin baddaniyelerini :26:
tatlım ben battaniyelerinide yıkadım,uyku setinide yıkıycam bu hafta..hatta doğumdan sonra eve gelince yatağıma sericeğim pikeyide yıkıycam..geceliklerimide yıkarım ütülerim diorum..miss gibi olalım yauww

kizlar bu bebek kiyafetlerini yikayacagiz ya annem kisa program 15 dakika yeter diyo ben emin olamadim siz nasil yikadiniz?

cnm benim fikrimce 15 dakikalık program yetmez..ben sadece 15 dakikalık programda örgü yeleklerini,örgü hırkasını ve peluş battaniyesini yıkadım..ben 1 saatlik yıkama programında yıkadım bide ekstra durulama seçeneğine bastım 1 saat 10 dakikada yıkadım yani.yeni olduğu için bebişin eşyaları yıkandıktan sonra asarkende ,kuruduktan sonra katlarkende çok hav çıkardı.yani toz çıkardı..okadar yıkamama rağmen düşün..ben pimpirikliyimdir bu konuda

canım benim çok duygulandım iş yeri felan demedim zırladım valla bi güzel ama sevinçten sağlıklı olmanıza çok sevindim rabbim hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

yeni evin hayırlı olsun canım, bende 1 ay önce taşındım çok zor oldu çok yorulmuştum ama herşey düzene girince bir de bebişin eşyaları da yavaş yavaş hazırlanınca verdiği haz bir başka güzel günlerde oturun inşaallah

hoşgeldin kızın hayırlı olsun canım.. yediklerine dikkat etmen gerek canım, mutlaka demiştir zaten doktorun bir de tansiyonunu ölçtürmeyi ihmal etme

göbekdaşlarım ne güzel hitap türü aslıcım iyi gezmeler size oğluşunlaa, çok yorma bebişini

kizlar bu bebek kiyafetlerini yikayacagiz ya annem kisa program 15 dakika yeter diyo ben emin olamadim siz nasil yikadiniz?

bende 30 dklık programım var onda yıkadım canım

hadi inşaallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım

Canım gözlerim dolu dolu okudum,bu ne kadar güzel insanı yüreklendiren bir doğum hikayesi böyle,benimde 6.aydan beri erken doğum riskim var.Allah ım böyle güzel,olumu bir doğum hikayesini banada,buradaki bütün anne adaylarınada yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…