2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Geçmiş olsun cnm şükür ikinizde iisiniz ayağın iileşene kadar dinlen yorma kendini..

Bi kaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine braun kulaktan ateşölçer aldık bana pahalı geldi ama eşim ateşölçer çok önemli dedi bunu aldık umarım memnun kalırız cnm.
Braun Thermoscan Ateş Ölçer 4020+Yedek Filtre LF40

Ben şahsen geçen haftadan beri ( 34. haftam ) çok çok zorunlu bi durum dışında yolculuk yapmayı tercih etmiyorum cnm kendi arabamız olsa bile. C.tsi günü kuzenime bile gitmedim avrupa yakasından anadolu yakasına geçmeyi bile göze alamadım benim düşüncem tabii..

kızlar bugün bizim için önemli bir gündü takip edenler bilir, bugün dr lara gidildi doğumdan önce alınması gereken 4. ve son kemoterapinin verilip verilmeyeceğine karar verilecekti, bu sabah gidip kan verdik önce, sonra jinekoloğa gittik bir hafta dinlenmek yaramış bana, rahim uzunluğu 2mm artmış, nst de ağrı falan çıkmadı, suyu iyi, bir haftada 600 gr almış bebişim 2800 gr olmuş her şey normal ama kemoterapi alma dedi, onkoloğumla konuştu veeeee 36. hafta bebişi alıyoruz dedileeeeeerrrrr...

21 Aralık Cuma sabahı Allah kısmet ederse oğluma kavuşuyoruz

çok heyecanlıyım ve sanırım biraz da gerginim... :18:

ben bile heyecanlandım okuyunca...Allah ikinizede sağlık sıhhat versin, gör bak bebk gelınce daha da güçleneceksin herşey çok daha güzel olacak
son 11günün yani,mis kokulunu koklamaya sadece 11gün var:)

ah cnm benim dikkat et kendine..en korktuğum şey bu halimle düşmek.. bende çok korkuyorum düşerim falan diye.. çok geçmiş olsun cnm

otelin yakınında hastane varsa bence sıkıntı olmaz, 20 gün erken premature sayılmıyor çünkü.

Senin nst benimkinden iimiş maşallah, ben bi kere 70 i gördüm onun dışında 25 - 30 arası seyretmişti.

70 mi
seninki biraz acele edecek sanırım

herşey güzel gidiyor ne güzel hamdolsun
bu 11 gün geçmez artık:)

Ayy herseyın yolunda olmasına çok sevındım. Hayırlısıyla şu 11 gunude atlatırsın işallah böyle tarıh bellı olunca ınsan çok heyecanlAnıyo

Canım benim okuyunca çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Allah'a şükürler olsun ki sen de, bebeğinde iyisin. Bir daha olmasın inşallah...

Canımm sakın gitme. Doğuma 20 gün kala demek her an doğum yapabilirsin demek. Doktorunun da izin vereceğini sanmuyorrum.
En ufak birşeyde kendini suçlamaktan sonra bence gitmenek daha iyidir. ben doktora giderken bile yarım saatlik yolda yoruluyorum. 3 saatlik yl, bir de düzgün değilmiş boşver cnm bnm...

Canımmmm yaşasın.... Ne güzel az kaldı... Oğluşuna kavuşacaksın, çok mutlu oldum... Rabbim hem sana, hem de bebeğine sağlık, sıhhet versin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz...

hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebek inşallah canım..bu arada sen central hospital e mi gidiyosun başak hanıma sanki geçen seni gördüm ben :)

Canım güle güle kirletsin bebişin, üzerinde eskisin bütün o cicileri bebeğin. Hepsi çok güzeller.

Yalnız beşiklerimiz seninle aynı, benim sadece kırmızı, lecivert erkek olduğu için. Güle güle yatsın çocuklarımız.

Bir de el örgüsü, el emeği ne kadar çok şey var. ne güzel. Sağlıkla giydirin inşallah canım, senin de annenin de emeğine sağlık...

Canım çok sevindim herşeyin iyi gitmesine :) Bebişine de maşallah gayet iyi kilosu. Bende 36 haftamdayım benim oğlumda ocak ayını beklemeyecek belki aynı zamanda doğurmuş oluruz Allah kısmet ederse tabii :) Allah yardımcımız olsun canım...

evet bendim
teşekkür ederim

ben de hep böyle aldım zaten hiç pijama almadım
sağolasın
ben az almıştım ondan aldım bunlar da yeter artık diyorum
sağolasın
normalde çok hareketli kıpır kıpır hiç durmuyor ,o pozda uyur gibi çıkmış ama aslında gözünü ovuşturuyordu uykusu vardı sanırım
ay sorma yaaa ,ben ne midesi bulanan ne iki katı hamiş belirtileri yaşayan bir gebeyim ,hem de ikiz gebe
hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inş.

güle güle kullansın hepsini

kızlar bunu aldım bende gecelik olarak ama daha gelmedi güzel di mi :)

Eklentiler

• $tugse(1).webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…