ben ilk 2 yıl annenin bakmasından yanayım.çünkü çocuk kimde büyüyorsa onu anne belliyor,ilk ona anne diyor.çevremde çalışanların bebişleri hep böyleydi.heleki bir tanesi bana adımla hitap ediyor anneme anne diyor diye hüngür hüngür ağlamıştı..ama çalışmak zorunda olan insanlar var,ekonomik olarak mecrubiyetin varsa tabikide çalışacaksın cnm.ama eğerki birileri bakacaksa tek bi kişiyi seç,anneanne yada babanne.bunlardan biri.her iki tarafta büyüyen çocukta arsız şımarık oluyor,her iki tarafta yüz veriyor çünkü..yada biri anne gibi kurallarla eğitmeye çalışırken diğeri her dediğini yapıyor çocukta laf dinlemiyor haliyle..
Valla annem yüzünden dün erkenden sızmıştım ağlarken, bugün de fena bi baş ağrısı çekiyorum sormayın!
Duşa girdim, başıma masaj yaptım! Yok geçiremedim!
Neyse yarın bebişimi görcem, herşey iyidir inşallah diye dua ediyorum sadece. Eğer gösterirse pipiyi ya da kukuyu da görcez
Büyük ihtimal pipi ama bakalım artık, herkesin rüyalar karıştı
Neyse size inşallah yarın güzel haberlerle gelirim. İyi ki varsınız....
evet kızlar buğün öğrendim kesin kız dedi doktor
bizde karar veremiyoruz ilk ismi muhtemelen mete olucak ama ben 2. icin ruzgar dusunmustum esimde kagan istiyor
ne olucak bilmiyorum kagan cok guzel bir isim ama cok yaygin guzel oldugu icin herkes koyuyor sanirim :)
bende bastan boyle dusunuyordum ama suanda yurtdisindayiz kizimin adi asli defne asliyi br turlu soyleyemiyorlar
ben zaten defneyi kullaniyordum onlarda defneyi diyebiliyor hatta depne (f harfi yok alfabelerinde)
yani bu gibi durumlarda 2 isim avantaj oluyor hem onunda secim sansi olabiliyor
bazi isimlerde cift olmasina ragmen o kadar uyumlu oluyorki mesela yunus emre, mehmet akif...
ikiside birden soylenebiliyor
ben 14. haftama kadar yedigimi cikardim igrenc gunlerdi
hamileligin en nefret ettigin yani bu kusmalar bulantilar hayatla ilisim kesildi resmen
guya aseririm diye TR ye gittim hicbirsey yiyemeden geri geldim cikarmalar yuzunden asermeye vakit kalmadi
Allaha sukur simdi bitti. her bunye br olmuyor demekki kizkardesimde hic bulanti olmadi masallah
seninkide demekki bu sekilde oluyor
Dr gerekli onlemi alir zaten vitamin hapi filan verir bebek anneden bir sekilde aliyormus eksiklerini
Allah sifa versin
ayyy açken su içememek sabahları nasıl hasret kalyrum suya ya gözümün önünde duryoda bir yudum içebliyrum kana kana içmek isterken
ama malesef işte aç karna içince midem çok bulanyo içmedende kahvaltya başlayamyrum ah ahhh
annem mi kayınvaldem mi ablam mı baksın vb yzmışsınız.. ben napıyım bakacak kımsem yok , annem kırkı çıkana kadar kalırsa mucize
bende öğretmenim hemde okulum evime 70km uzakta bir ilçede... inşallah şu ücretli izin 6aya çıkarda 6ayda ücretsiz alır 1 yaşında başlarız bakıcıya..
eşim bakıcı olmaz diyor ama çaresisiz... komşum felan da yok baksın diycek((
isim konusunuda konuşmaya başlamışsınız, bizde bu akşam ilk kez konuştuk, eşim varlık nasıl dedi... eşya gibi geldi .. ama o varlığımız anlamında düşünüyor herkes biz gibi düşünür mü ki
Ne güzel! Annesine benzeyen bi tontiş olsun inşallah canım benim!
Çok sevindim.pembiş pembiş giydirirsin süslersin artık!
Benim de var ama benim sebebim var. Eşime küstüm. Dün iftardan önce seviyor diye (adını söylemeyeyim) bir şey yaptım.. Yemekten sonra dediği SOĞANI AZ OLMUŞ oldu.. Oldum olası yemek zor beğenir.. Ama ona özel yapıp ta bunu duymak beni çok kırdı.
Bir de geçen hafta dr kız gibi demişti, bu gün başka Dr erkek gibi dedi???
slm canim hayirli olsun kizin saglikla sihatle alirsin insallah kucagina tüm hamislerimz insallah aminnnnnnnnnnnn.allahim kurban oldugum allahim bizimde gönlümüze göre verir insallahhh aminnnnnn.sendeki kiz belirtileri nelerdi acaba biraz anlatabilirmisin yazarsan sevinirim biraz fikir almak icin ayriva hic rüyanda böyle nesne gördünmü meyve olarak veya baska birsey canim cok uzattim tekrar hayirli olsun kendine bebise cok iyi bak canimmm.evet kızlar buğün öğrendim kesin kız dedi doktor
annem mi kayınvaldem mi ablam mı baksın vb yzmışsınız.. ben napıyım bakacak kımsem yok , annem kırkı çıkana kadar kalırsa mucize
bende öğretmenim hemde okulum evime 70km uzakta bir ilçede... inşallah şu ücretli izin 6aya çıkarda 6ayda ücretsiz alır 1 yaşında başlarız bakıcıya..
eşim bakıcı olmaz diyor ama çaresisiz... komşum felan da yok baksın diycek((
isim konusunuda konuşmaya başlamışsınız, bizde bu akşam ilk kez konuştuk, eşim varlık nasıl dedi... eşya gibi geldi .. ama o varlığımız anlamında düşünüyor herkes biz gibi düşünür mü ki
kızlar mrh nasılsınız?bugün cinsiyeti öğrendim( kimse çok görmesin ama ağlamaktan başım ağrıdı(hamileliğimde ilk defa başağrısı çekiorum)........................... ((((((((
kızlar mrh nasılsınız?bugün cinsiyeti öğrendim( kimse çok görmesin ama ağlamaktan başım ağrıdı(hamileliğimde ilk defa başağrısı çekiorum)........................... ((((((((
canim bas agrin normal hamilelikte bende cok cektim 2.bebegimde nasil agliyordum agridan duramazdim aglardim dayanamzdim cok kötü seni anliyabiliyorum tekrar gecmis olsun insallah en kisa zamanda gecer canim bu 3. hamileligim bunda okadar uzun yasamadim sadece 3 gün falan yasadim ...kızlar mrh nasılsınız?bugün cinsiyeti öğrendim( kimse çok görmesin ama ağlamaktan başım ağrıdı(hamileliğimde ilk defa başağrısı çekiorum)........................... ((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?