2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
bende 16. haftamda doktorda tartıldığımda bende 2 kilo almıştım.ama şimdi çok ilginç kollarım zayıfladı çok popomda aynı şekilde ama göbeğimde bi o kdar büyüdü

poponmu zayıfladı ilginç
benimde sanki popom büyüdü kalçalarım :):1:
belimde kLINLAŞTI NORMALDE ÇOK İNCE OLDUĞU için dikkatimi çekyo hemen ama kiloya gelrsek 1 kilo aldım

kızlar özellikle konu biraz dağılsın diye yazdım başlığı hamişliğiniz başından beri kaç kilo aldınız ben bugün itibariyle 16 haftayı bitiridim ve 2 kilo aldım

55 dim 58 olmusum ama masallah istah cok fazla
boyle giderse 75 i gorurum gibi geliyor aslinda 13-15 kilo almak iyiymis 10-12 kilo hakkim kaldi :ssz:

Selam hanımlar nasılsınız? Dün kara haber alma günümdü bilgisayarı açtım difenbafya arkadaşımızın mesajını gördüm çok üzüldüm daha önce benim de kaybım olduğu için acısını içimde hissettim, daha sonra arkadaşımla konuştuk geçen cuma nişanlısının onu aldattığını öğrenmiş ve salı günü de resmi nikahları kıyılacaktı. Ama bizim hatun annesinin psikolojik rahatsızlığı olduğu için, ailesi rezil olmasın diye sesini çıkartmadı ve nikahı kıyıldı dün bana anlattı şok oldum çok üzüldüm çok ağladım o benim en kıymetli dostum, kardeşim en kötü günlerimde de, en mutlu günlerimde de hep yanımdaydı elimi hiç bırakmadı. Onun üstüne Çok sevdiğimiz ve dünya tatlısı bir akrabamızın öldüğünü öğrendim melek gibi bir kadındı ve daha gençti kamyon üstünden geçmiş, kafası paramparça olmuş dün perişan haldeydim kızlar midem çok fenaydı ve hala pek iyi değil. Okadar yalan ki herşey gerçekten de bir varmış bir yokmuş... :14::14::14:

Canım ya ölen akrabana Allah rahmet eylesin, arkadaşının böyle bir hata yapmasına çok üzüldüm şimdiden öyle yaparsa o adam hiç düzelir mi bilmiyorum keşke elinden bişey gelse :(

bende 2kilo aldım, 5ay var desek her ay 2kilo daha desek 12
tabi bu 15 olur gibime gelıo:)

ben şimdiden 5 kilo aldım :( kızımda toplam 15 almıştım

ramazan dan ve sıcaktan ben pek yıyemedim. ramazan da oruç tutmuyorum ama haftasonu eşim evde, onun yanında yiyemiyorum,bır ıkı lokma kaçaklarla akşam oluyor:)

kızlar özellikle konu biraz dağılsın diye yazdım başlığı hamişliğiniz başından beri kaç kilo aldınız ben bugün itibariyle 16 haftayı bitiridim ve 2 kilo aldım

cnm bende 16.haftayadayım.ilk aylarda 1 kilo almıştım.sonra kusarken 2 kilo verdim.geçen ay tekrar 1 kilo almışım.bebeğimde gayet sağlıklı kilosu 1 hafta önden gidiyor.doktorum iyi dedi şükürler olsun inş. hep böyle gider..ben şuan başladığım kilodayım tatlım.yani kilo almamış sayılıyorum.ama sivri göbişim önden gidiyor yine :9: sinirlerim nasıl bozuk.azönce bebişime bişeyler almak için çıktık dışarı.tulum falan aldım.araba binerken 2 kız ,daha 17-18 yaşında var yokalr yani,Allahım eşimin içine giricekler:47:bakıp bakıp kıkırdamalar.benim saf kocamın bişeyden haberi yok yanlız onun derdi oruçtan aç midesi,önünü görmiyo garibim:53:bende yazın sıcağından trend haline getirdiğim yukarı topuz havası katılmış salaş saçlar:52: kendimi çirkin hissetmeye başladım sanırım hormonlarımdan..eşimi kıskanırım her seven gibi ama bugün içimde yanardağlar patladı sinirden,öldürüveresim geldi zillileri:47: ay gıcık oldum onlarada kendimedee

Son düzenleme:
cnm bende 16.haftayadayım.ilk aylarda 1 kilo almıştım.sonra kusarken 2 kilo verdim.geçen ay tekrar 1 kilo almışım.bebeğimde gayet sağlıklı kilosu 1 hafta önden gidiyor.doktorum iyi dedi şükürler olsun inş. hep böyle gider..ben şuan başladığım kilodayım tatlım.yani kilo almamış sayılıyorum.ama sivri göbişim önden gidiyor yine :9: sinirlerim nasıl bozuk.azönce bebişime bişeyler almak için çıktık dışarı.tulum falan aldım.araba binerken 2 kız ,daha 17-18 yaşında var yokalr yani,Allahım eşimin içine giricekler:47:bakıp bakıp kıkırdamalar.benim saf kocamın bişeyden haberi yok yanlız onun derdi oruçtan aç midesi,önünü görmiyo garibim:53:bende yazın sıcağından trend haline getirdiğim yukarı topuz havası katılmış salaş saçlar:52: kendimi çirkin hissetmeye başladım sanırım hormonlarımdan..eşimi kıskanırım her seven gibi ama bugün içimde yanardağlar patladı sinirden,öldürüveresim geldi zillileri:47: ay gıcık oldum onlarada kendimedee

sivri göbiş derken cinsiyet bellimi canım
aman maşallah bebişine hep öle sağlıklıı olur umarım

ya canım bende de var o kıskançlık bu aralar normalde de kıskancım ama kendimi çok çirkin hissedyrum saçlarımın dibi gelmiş 1 aydır saçıma fön çekesimgelmiyo sıcaktan hayr anlamyrum bu kızlar o saçları açıp öğlen sıcağında nasıl dolaşyo :36:

var öle abzurut kızlar kanları kaynıyo sanırsam biz o devrleri geçtiğimiz için bambaşka duygularda olduğumuz için açıkçası o kızların kıkırdamaları bana komik geliyo
boş koy canım boşşşşşş koy :34:

ya canım bende de var o kıskançlık bu aralar normalde de kıskancım ama kendimi çok çirkin hissedyrum saçlarımın dibi gelmiş 1 aydır saçıma fön çekesimgelmiyo sıcaktan hayr anlamyrum bu kızlar o saçları açıp öğlen sıcağında nasıl dolaşyo :36:

var öle abzurut kızlar kanları kaynıyo sanırsam biz o devrleri geçtiğimiz için bambaşka duygularda olduğumuz için açıkçası o kızların kıkırdamaları bana komik geliyo

bende aynı durumdayım kızlar.normalde saçımı fönlerim maşalarım makyajım yerindedir.bir aydır kendimde değilim.aynı topuz bendede var.hatta eşim dalga geçio yapıştırdın onu oraya diye sabah darmadağın saçlarımı gördü güldü dedim tabi ben hamile şişman çirkin bir kadınım beğenemiyorsun beni diye.saçmalama hayatım falan dedi ama bilemeyecgm artık :)

ayyyy ayy canım yaa tüylerim diken diken oldu amniyosentes yapılmasından kaynaklanan bi sorun oluştumu peşine düş lütfen. çünkü çogu amniyosentez yaptıranlar bebeğini düşürüyorlar.

offfffff acını anlıyorum bende 5 aylık bebeğimi daha önce karnımda kaybettim kabus dolu günler yaşadım. rabbim sabrını versin ne söylenirki acın hafifilesin. allah yar ve yardımcın olsun

Canım yaa:(:( Çok üzüldümm ne diceğimi bilmiorum :( ama seninde dediğin gibi herşey Allahtan...Hiç kolay deil bu ama Allah sabrınıda versin inş canım..

ah canım benim çok geçmiş olsun,kıyamam.üzme kendini ne olur.Allahın takdiri cnm.nedenir ki böyle bi durumda bilemiyorum:85: rabbim bidahaki bebişinizde güldürsün inş. yüzünüzü

kıyamam ya allah yardımcın olsun ::(( çok üzüldüm ne dicemi bilemyrum gerçekten

canım benim öyle üzgünüm ki ne desek boş biliyorum..
ama derdi veren dermanını da verir canım, allaha sığın ve dermanını ondan iste..
allah sana sabırlar versin ama her şeyde de bir hayır olduğunu unutma canım benim..

canım benim inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin size..

Allah sabırlar versin canım. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile olur, sağlıkla alırsın bebeğini eline... Ben de 14 haftalık bir bebeğimi kaybettim.. Önce çok üzüldüm tabii. Şefaat hakkı oluyormuş ahirette... İnsana ilk zamanlar az da olsa teselli oluyor. Ama aradan yıllar geçince, üzüntüsü geçtiği gibi, iç huzuru veriyor. En azından kurtuluşumuza vesile bir nedenim var diyorsun...

Canııım çook üzüldüm simdi yeni okudum Allah sabırlar versin hep herseyin hayırlısı için dua ediyoruz ya Allah onu yanına istemiş sanada öbür dünyada şefaatçi olacak inşallah seni orada beklicek.daha cok gencsin birsürü saglikli cocukların olur inşallah.

Canım yüce Allah sabrını versin. İnan gözlerim doldu okuyunca. Çok üzüldüm. Ne desem boş. Dualarım seninle. :((

Canım Allah sabrını versin. Gerçekten çok üzüldüm. En kısa zamanda sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
Belki bundan da bir şey öğreniceğin vardır ne diyelim artık.
Bundan sonraki hamileliğin çok güzel geçecek ve bebişini kucağına alacaksın inşallah...

canım çok üzüldüm, ne denir bilemedim, Allah sana bol sabır versin...

canim cok ama cok gecmis olsun. gercekten cok üzüldüm allahim sabir versin insallah en kisa zamanda allahim yine verir. sen yeterki üzülme kendini yipratma herseyin hayirlisi hersey allahtan diyerek sana cok ama cok gecmis olsun diliyorum en kisa zamanda iyilesmen dileklerimle...

Canım ne denilebilinirki, Allah sabrını versin, inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğine kavuşursun...

çok üzüldüm :5: okudum inanamadım böyle bişey beklemıyrodum hıc :( ben cok kayıp yasadım kendımmıs gibi üzüldüm

Allah ım sabır versin tekrar gebelık düşünmeden kromozom ve geentık tahlıllerını mutlaka yaptır o halde ben bu konuda cok arastırma yaptım

herhangı bıseysormak ıstersen her zaman yardımcı olmaya calısırım....bu acı da olsa bi tecrube dilerim bunları pozitife çevireceğin

günelrde yaşarsın çok gecmıs olsun başın sağolsun o da bır canlıydı ve vardı...Rabbim sabır versin canım dua et....
Hepinize iyi dilekleriniz için,dualarınız için çoookk teşekkür ederi.Alanda verende Allah tek teselliside bu ..Bir tanecik kızım var Allahım ona sağlıklı uzun ömürler versin çok istedik kardeşi olsun evimiz bebek sesiyle kardeş kavgasıyla,sarılımalarıyla dolsun ama kısmetimizde yokmuş şimdilik..Allahım sizlerinde yaedımcısı olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin sevgiler...

Biliyorum beni merak ettin ,emin ol hissettim belki eskisi kadar sık giremem ama takip edeceğim seni...Senin güzel haberlerini almak tabi üm hamile arkadaşlarla birlikte çoookkk mutlu edecek beni sağol seninle yazışmak güzeldi :)

difenbafya cok cok uzuldum. dilerim en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasar, kucagina bebegini alirsin...

cok sanssizim.. camlarimi sildirdim ve suan nasil yagmur yagiyo. tum camlar berbat oldu :50:

cnm evet göbişim çıktı azcık benim.tabii bilmeyen sen kilomu aldın diyor :9:oğluşum olucak benim senin neyin olucak cnm.. valla ben çok sinir oldum bugün kızlara.arabaya bindik kızla gözgöze geldik pişmiş kelle gibi güldü yüzüme :47:..normalde bende takılmam böle şeylere ama sanırım hormonlarımdan..:52:

bende aynı durumdayım kızlar.normalde saçımı fönlerim maşalarım makyajım yerindedir.bir aydır kendimde değilim.aynı topuz bendede var.hatta eşim dalga geçio yapıştırdın onu oraya diye sabah darmadağın saçlarımı gördü güldü dedim tabi ben hamile şişman çirkin bir kadınım beğenemiyorsun beni diye.saçmalama hayatım falan dedi ama bilemeyecgm artık :)
ah canııım hepp öyleydik ben hayatta saçımı toplayarak çıkmazdım dışarı.maşa fön eşim beklemekten helak olurdu kızardı :9: şimdi ooh mis diyo en geç 15 dakikada dışardayız diyo:52:
ama hava sıcak üstüne bide ara ara kusuyorum,birgünüm birgünüme uymuyor sallamıyorum oyüzden boşverdim kendimi:51: birtek makyajımı hala yaparım hafif okdar.takıyorum güneş
gözlüklerimide oooh sen sağ ben selamet:103:

Son düzenleme:

aynen valla ,bu akşam iftarı dışarda yapalım dedik ,normalde çok sevdiğim bi elbisemi giydim anam giymez olaydım başladım ağlamaya ne kadar çirkin buldum kendimi resmimim var geçen sene den aynı elbiseyle bi gram göbek yok bacaklar incecik şimdi ise bacaklarım kalınlaştı çatlaklar :26:
basnler ooof sıktım senide hee :1:
eşimi bunaltmıştım bugün herşey beiş için diyip durdu evet herşey bebişimiz için ama işte kendimi ilk kez öle görünce hormonlardan:14:

cnm evet göbişim çıktı azcık benim.tabii bilmeyen sen kilomu aldın diyor :9:oğluşum olucak benim senin neyin olucak cnm.. valla ben çok sinir oldum bugün kızlara.arabaya bindik kızla gözgöze geldik pişmiş kelle gibi güldü yüzüme :47:..normalde bende takılmam böle şeylere ama sanırım hormonlarımdan..:52:

ah canııım hepp öyleydik ben hayatta saçımı toplayarak çıkmazdım dışarı.maşa fön eşim beklemekten helak olurdu kızardı :9: şimdi ooh mis diyo en geç 15 dakikada dışardayız diyo:52:
ama hava sıcak üstüne bide ara ara kusuyorum,birgünüm birgünüme uymuyor sallamıyorum oyüzden boşverdim kendimi:51: birtek makyajımı hala yaparım hafif okdar.takıyorum güneş
gözlüklerimide oooh sen sağ ben selamet:103:

hayrlısı olsun canım benim belli değil henüz önümzdeki hafta içi randevum artık bakalım 12 haftalıkken erkeğe benziyo demişti
14 haftalıkken belli değil kıza da benziyo gibi bişi söledi belirsiz :)

desene biz şimdi böyleysek ilerleyen haftalarda anuuuuum:1:

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor:((

canım çok üzüldüm.Allah hayırlısıyla bir an evvel kızına sağlıklı bir kardeş nasip eder inşallah.

canım bende aslen malatyalıyım sezeryanımın ilkini devlette oldum ali pekince yaptı. özelden devlete geçen doktor kim?

canım özelden devlete geçen dr. adı irfan özer.benim iş yerinden iki arkadaşım özeldeyken bu dr.a gitmişti.çok memnun kalmışlardı.ikisi de sezeryan olmuştu.bu arkadaşlarımdan biri ikinci hamileliğinde başka bi dr. gitti.ikinici gittiği dr. demiş ki:'' ilk sezeryanını kim yaptı?yapanın ellerine sağlık harika bir dikiş olmuş.''.bir de bu irfan bey diyormuş ki benim sezeryan yaptığım hastalarım bir yıl sonra bile çocuk doğursa dikiş açısından hiçbir sorun olmaz.adam çok titiz çalışıyormuş.açıkçası ben de etkilendim.

Canim gecmis olsun sekerine cook diikat et yukselmesin bende insulin direnci hat safhadaydi 2.5 yildir glukofen kullaniyodum hamileligin 3 ayindan sonra biraktim ama doktorum son uc ayindan cok korkuyo sekerim yuksek cikar diye bakalim 24. Haftada yapilcak seker yuklemesi hayirlisi olsun

canım ben de hamileliğimin 14. haftasına kadar diaformin kullandım.ilacı bırakınca yüklemeyi erken yapalım dedim.diyete dikkat edince şekerim yükselmiyor çok şükür.inşallah senin şekerle ilgili sorunun olmaz.

gecmis olsun canim dr bana eylul un 8 ine randevu verdi
o zamanda yukleme yapacaklarmis 24 hafta civarinda olucam

canım teşekkür ederim.inşallah sizlerin şekerle ilgili bi sorunu olmaz.

canım çok üzüldüm.Allah hayırlısıyla bir an evvel kızına sağlıklı bir kardeş nasip eder inşallah.

canım özelden devlete geçen dr. adı irfan özer.benim iş yerinden iki arkadaşım özeldeyken bu dr.a gitmişti.çok memnun kalmışlardı.ikisi de sezeryan olmuştu.bu arkadaşlarımdan biri ikinci hamileliğinde başka bi dr. gitti.ikinici gittiği dr. demiş ki:'' ilk sezeryanını kim yaptı?yapanın ellerine sağlık harika bir dikiş olmuş.''.bir de bu irfan bey diyormuş ki benim sezeryan yaptığım hastalarım bir yıl sonra bile çocuk doğursa dikiş açısından hiçbir sorun olmaz.adam çok titiz çalışıyormuş.açıkçası ben de etkilendim.

canım ben de hamileliğimin 14. haftasına kadar diaformin kullandım.ilacı bırakınca yüklemeyi erken yapalım dedim.diyete dikkat edince şekerim yükselmiyor çok şükür.inşallah senin şekerle ilgili sorunun olmaz.

canım teşekkür ederim.inşallah sizlerin şekerle ilgili bi sorunu olmaz.

Ay ins canim ya ben hafiften hissediyorum sanki cunku ne zaman yemek yersem yiyim elim ayagim bisaliyo hic halim kalmiyo kafami tasiyamiyorum resmen ama ins bisey cikmaz sende kendine cok dikkat et canim

hayrlısı olsun canım benim belli değil henüz önümzdeki hafta içi randevum artık bakalım 12 haftalıkken erkeğe benziyo demişti

desene biz şimdi böyleysek ilerleyen haftalarda anuuuuum:1:[/QUOTE]

sorma valla :) kocalarımıza sabır versin Allah zor işleri:66: cnm hayırlısı neyse o olsun cinsiyeti.ben hep öyle dua ettim Allaha.ama Allah yukarda ya gönlüm hep kızdan yanaydı benim hep pembelerdeydi gözüm daha cicili bicili giydiriliyor diye,ama geçen de kızdım kendime burda gebeliği sonlanan arkadasları duyunca problem yaşayanları okuyunca kızdım kendime.cinsiyet önemli değil,rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..doğsalarda o mis kokularını içimize çeksek başka bişey istemiyorum.oğluşum olucak benim kuzey koyucaz adınıda teyzeleriiii :126:

aynen valla ,bu akşam iftarı dışarda yapalım dedik ,normalde çok sevdiğim bi elbisemi giydim anam giymez olaydım başladım ağlamaya ne kadar çirkin buldum kendimi resmimim var geçen sene den aynı elbiseyle bi gram göbek yok bacaklar incecik şimdi ise bacaklarım kalınlaştı çatlaklar :26:
basnler ooof sıktım senide hee :1:
eşimi bunaltmıştım bugün herşey beiş için diyip durdu evet herşey bebişimiz için ama işte kendimi ilk kez öle görünce hormonlardan:14:

sorma valla :) kocalarımıza sabır versin Allah zor işleri :1:cnm hayırlısı neyse o olsun cinsiyeti.ben hep öyle dua ettim Allaha.ama Allah yukarda ya gönlüm hep kızdan yanaydı benim hep pembelerdeydi gözüm daha cicili bicili giydiriliyor diye,ama geçen de kızdım kendime burda gebeliği sonlanan arkadasları duyunca problem yaşayanları okuyunca kızdım kendime.cinsiyet önemli değil,rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..doğsalarda o mis kokularını içimize çeksek başka bişey istemiyorum.oğluşum olucak benim kuzey koyucaz adınıda teyzeleriiii:126:

Son düzenleme:

sorma valla :) kocalarımıza sabır versin Allah zor işleri:66: cnm hayırlısı neyse o olsun cinsiyeti.ben hep öyle dua ettim Allaha.ama Allah yukarda ya gönlüm hep kızdan yanaydı benim hep pembelerdeydi gözüm daha cicili bicili giydiriliyor diye,ama geçen de kızdım kendime burda gebeliği sonlanan arkadasları duyunca problem yaşayanları okuyunca kızdım kendime.cinsiyet önemli değil,rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..doğsalarda o mis kokularını içimize çeksek başka bişey istemiyorum.oğluşum olucak benim kuzey koyucaz adınıda teyzeleriiii :126:[/QUOTE]

:)) kocalara sabır aynen
amin hepimiz için hayrlısı genelde bayanlar hep kız istyo ama hayrlısı diyruz ya allah hayrlı olanı veryo bence herzaman stediklerimiz olmu
bende alahtan hayrlsını istyrum hakkımızda hayrlısı neyse onu versin rabbim

Back
X