2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
bende 16. haftamda doktorda tartıldığımda bende 2 kilo almıştım.ama şimdi çok ilginç kollarım zayıfladı çok popomda aynı şekilde ama göbeğimde bi o kdar büyüdü

poponmu zayıfladı ilginç
benimde sanki popom büyüdü kalçalarım :)
belimde kLINLAŞTI NORMALDE ÇOK İNCE OLDUĞU için dikkatimi çekyo hemen ama kiloya gelrsek 1 kilo aldım

kızlar özellikle konu biraz dağılsın diye yazdım başlığı hamişliğiniz başından beri kaç kilo aldınız ben bugün itibariyle 16 haftayı bitiridim ve 2 kilo aldım

55 dim 58 olmusum ama masallah istah cok fazla
boyle giderse 75 i gorurum gibi geliyor aslinda 13-15 kilo almak iyiymis 10-12 kilo hakkim kaldi

Canım ya ölen akrabana Allah rahmet eylesin, arkadaşının böyle bir hata yapmasına çok üzüldüm şimdiden öyle yaparsa o adam hiç düzelir mi bilmiyorum keşke elinden bişey gelse

bende 2kilo aldım, 5ay var desek her ay 2kilo daha desek 12
tabi bu 15 olur gibime gelıo:)

ben şimdiden 5 kilo aldım kızımda toplam 15 almıştım

ramazan dan ve sıcaktan ben pek yıyemedim. ramazan da oruç tutmuyorum ama haftasonu eşim evde, onun yanında yiyemiyorum,bır ıkı lokma kaçaklarla akşam oluyor:)

kızlar özellikle konu biraz dağılsın diye yazdım başlığı hamişliğiniz başından beri kaç kilo aldınız ben bugün itibariyle 16 haftayı bitiridim ve 2 kilo aldım

cnm bende 16.haftayadayım.ilk aylarda 1 kilo almıştım.sonra kusarken 2 kilo verdim.geçen ay tekrar 1 kilo almışım.bebeğimde gayet sağlıklı kilosu 1 hafta önden gidiyor.doktorum iyi dedi şükürler olsun inş. hep böyle gider..ben şuan başladığım kilodayım tatlım.yani kilo almamış sayılıyorum.ama sivri göbişim önden gidiyor yine sinirlerim nasıl bozuk.azönce bebişime bişeyler almak için çıktık dışarı.tulum falan aldım.araba binerken 2 kız ,daha 17-18 yaşında var yokalr yani,Allahım eşimin içine giriceklerbakıp bakıp kıkırdamalar.benim saf kocamın bişeyden haberi yok yanlız onun derdi oruçtan aç midesi,önünü görmiyo garibimbende yazın sıcağından trend haline getirdiğim yukarı topuz havası katılmış salaş saçlar kendimi çirkin hissetmeye başladım sanırım hormonlarımdan..eşimi kıskanırım her seven gibi ama bugün içimde yanardağlar patladı sinirden,öldürüveresim geldi zillileri ay gıcık oldum onlarada kendimedee

Son düzenleme:

sivri göbiş derken cinsiyet bellimi canım
aman maşallah bebişine hep öle sağlıklıı olur umarım

ya canım bende de var o kıskançlık bu aralar normalde de kıskancım ama kendimi çok çirkin hissedyrum saçlarımın dibi gelmiş 1 aydır saçıma fön çekesimgelmiyo sıcaktan hayr anlamyrum bu kızlar o saçları açıp öğlen sıcağında nasıl dolaşyo

var öle abzurut kızlar kanları kaynıyo sanırsam biz o devrleri geçtiğimiz için bambaşka duygularda olduğumuz için açıkçası o kızların kıkırdamaları bana komik geliyo
boş koy canım boşşşşşş koy

bende aynı durumdayım kızlar.normalde saçımı fönlerim maşalarım makyajım yerindedir.bir aydır kendimde değilim.aynı topuz bendede var.hatta eşim dalga geçio yapıştırdın onu oraya diye sabah darmadağın saçlarımı gördü güldü dedim tabi ben hamile şişman çirkin bir kadınım beğenemiyorsun beni diye.saçmalama hayatım falan dedi ama bilemeyecgm artık :)

Canım yaa Çok üzüldümm ne diceğimi bilmiorum ama seninde dediğin gibi herşey Allahtan...Hiç kolay deil bu ama Allah sabrınıda versin inş canım..

ah canım benim çok geçmiş olsun,kıyamam.üzme kendini ne olur.Allahın takdiri cnm.nedenir ki böyle bi durumda bilemiyorum:85: rabbim bidahaki bebişinizde güldürsün inş. yüzünüzü

kıyamam ya allah yardımcın olsun :( çok üzüldüm ne dicemi bilemyrum gerçekten

canım benim inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin size..

Canım yüce Allah sabrını versin. İnan gözlerim doldu okuyunca. Çok üzüldüm. Ne desem boş. Dualarım seninle. (

canım çok üzüldüm, ne denir bilemedim, Allah sana bol sabır versin...

Canım ne denilebilinirki, Allah sabrını versin, inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğine kavuşursun...

Hepinize iyi dilekleriniz için,dualarınız için çoookk teşekkür ederi.Alanda verende Allah tek teselliside bu ..Bir tanecik kızım var Allahım ona sağlıklı uzun ömürler versin çok istedik kardeşi olsun evimiz bebek sesiyle kardeş kavgasıyla,sarılımalarıyla dolsun ama kısmetimizde yokmuş şimdilik..Allahım sizlerinde yaedımcısı olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin sevgiler...

Biliyorum beni merak ettin ,emin ol hissettim belki eskisi kadar sık giremem ama takip edeceğim seni...Senin güzel haberlerini almak tabi üm hamile arkadaşlarla birlikte çoookkk mutlu edecek beni sağol seninle yazışmak güzeldi :)

difenbafya cok cok uzuldum. dilerim en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasar, kucagina bebegini alirsin...

cok sanssizim.. camlarimi sildirdim ve suan nasil yagmur yagiyo. tum camlar berbat oldu

cnm evet göbişim çıktı azcık benim.tabii bilmeyen sen kilomu aldın diyor oğluşum olucak benim senin neyin olucak cnm.. valla ben çok sinir oldum bugün kızlara.arabaya bindik kızla gözgöze geldik pişmiş kelle gibi güldü yüzüme ..normalde bende takılmam böle şeylere ama sanırım hormonlarımdan..

ah canııım hepp öyleydik ben hayatta saçımı toplayarak çıkmazdım dışarı.maşa fön eşim beklemekten helak olurdu kızardı şimdi ooh mis diyo en geç 15 dakikada dışardayız diyo
ama hava sıcak üstüne bide ara ara kusuyorum,birgünüm birgünüme uymuyor sallamıyorum oyüzden boşverdim kendimi birtek makyajımı hala yaparım hafif okdar.takıyorum güneş
gözlüklerimide oooh sen sağ ben selamet:103:

Son düzenleme:

sivri göbiş derken cinsiyet bellimi canım
aman maşallah bebişine hep öle sağlıklıı olur umarım

ya canım bende de var o kıskançlık bu aralar normalde de kıskancım ama kendimi çok çirkin hissedyrum saçlarımın dibi gelmiş 1 aydır saçıma fön çekesimgelmiyo sıcaktan hayr anlamyrum bu kızlar o saçları açıp öğlen sıcağında nasıl dolaşyo

var öle abzurut kızlar kanları kaynıyo sanırsam biz o devrleri geçtiğimiz için bambaşka duygularda olduğumuz için açıkçası o kızların kıkırdamaları bana komik geliyo
boş koy canım boşşşşşş koy

aynen valla ,bu akşam iftarı dışarda yapalım dedik ,normalde çok sevdiğim bi elbisemi giydim anam giymez olaydım başladım ağlamaya ne kadar çirkin buldum kendimi resmimim var geçen sene den aynı elbiseyle bi gram göbek yok bacaklar incecik şimdi ise bacaklarım kalınlaştı çatlaklar :26:
basnler ooof sıktım senide hee
eşimi bunaltmıştım bugün herşey beiş için diyip durdu evet herşey bebişimiz için ama işte kendimi ilk kez öle görünce hormonlardan

hayrlısı olsun canım benim belli değil henüz önümzdeki hafta içi randevum artık bakalım 12 haftalıkken erkeğe benziyo demişti
14 haftalıkken belli değil kıza da benziyo gibi bişi söledi belirsiz :)

desene biz şimdi böyleysek ilerleyen haftalarda anuuuuum

canım çok üzüldüm.Allah hayırlısıyla bir an evvel kızına sağlıklı bir kardeş nasip eder inşallah.

canım bende aslen malatyalıyım sezeryanımın ilkini devlette oldum ali pekince yaptı. özelden devlete geçen doktor kim?

canım özelden devlete geçen dr. adı irfan özer.benim iş yerinden iki arkadaşım özeldeyken bu dr.a gitmişti.çok memnun kalmışlardı.ikisi de sezeryan olmuştu.bu arkadaşlarımdan biri ikinci hamileliğinde başka bi dr. gitti.ikinici gittiği dr. demiş ki:'' ilk sezeryanını kim yaptı?yapanın ellerine sağlık harika bir dikiş olmuş.''.bir de bu irfan bey diyormuş ki benim sezeryan yaptığım hastalarım bir yıl sonra bile çocuk doğursa dikiş açısından hiçbir sorun olmaz.adam çok titiz çalışıyormuş.açıkçası ben de etkilendim.

canım ben de hamileliğimin 14. haftasına kadar diaformin kullandım.ilacı bırakınca yüklemeyi erken yapalım dedim.diyete dikkat edince şekerim yükselmiyor çok şükür.inşallah senin şekerle ilgili sorunun olmaz.

gecmis olsun canim dr bana eylul un 8 ine randevu verdi
o zamanda yukleme yapacaklarmis 24 hafta civarinda olucam

canım teşekkür ederim.inşallah sizlerin şekerle ilgili bi sorunu olmaz.

Ay ins canim ya ben hafiften hissediyorum sanki cunku ne zaman yemek yersem yiyim elim ayagim bisaliyo hic halim kalmiyo kafami tasiyamiyorum resmen ama ins bisey cikmaz sende kendine cok dikkat et canim

hayrlısı olsun canım benim belli değil henüz önümzdeki hafta içi randevum artık bakalım 12 haftalıkken erkeğe benziyo demişti
14 haftalıkken belli değil kıza da benziyo gibi bişi söledi belirsiz :)

desene biz şimdi böyleysek ilerleyen haftalarda anuuuuum[/QUOTE]

sorma valla :) kocalarımıza sabır versin Allah zor işleri cnm hayırlısı neyse o olsun cinsiyeti.ben hep öyle dua ettim Allaha.ama Allah yukarda ya gönlüm hep kızdan yanaydı benim hep pembelerdeydi gözüm daha cicili bicili giydiriliyor diye,ama geçen de kızdım kendime burda gebeliği sonlanan arkadasları duyunca problem yaşayanları okuyunca kızdım kendime.cinsiyet önemli değil,rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..doğsalarda o mis kokularını içimize çeksek başka bişey istemiyorum.oğluşum olucak benim kuzey koyucaz adınıda teyzeleriiii :126:

sorma valla :) kocalarımıza sabır versin Allah zor işleri cnm hayırlısı neyse o olsun cinsiyeti.ben hep öyle dua ettim Allaha.ama Allah yukarda ya gönlüm hep kızdan yanaydı benim hep pembelerdeydi gözüm daha cicili bicili giydiriliyor diye,ama geçen de kızdım kendime burda gebeliği sonlanan arkadasları duyunca problem yaşayanları okuyunca kızdım kendime.cinsiyet önemli değil,rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..doğsalarda o mis kokularını içimize çeksek başka bişey istemiyorum.oğluşum olucak benim kuzey koyucaz adınıda teyzeleriiii:126:

Son düzenleme:

sorma valla :) kocalarımıza sabır versin Allah zor işleri cnm hayırlısı neyse o olsun cinsiyeti.ben hep öyle dua ettim Allaha.ama Allah yukarda ya gönlüm hep kızdan yanaydı benim hep pembelerdeydi gözüm daha cicili bicili giydiriliyor diye,ama geçen de kızdım kendime burda gebeliği sonlanan arkadasları duyunca problem yaşayanları okuyunca kızdım kendime.cinsiyet önemli değil,rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..doğsalarda o mis kokularını içimize çeksek başka bişey istemiyorum.oğluşum olucak benim kuzey koyucaz adınıda teyzeleriiii :126:[/QUOTE]

:)) kocalara sabır aynen
amin hepimiz için hayrlısı genelde bayanlar hep kız istyo ama hayrlısı diyruz ya allah hayrlı olanı veryo bence herzaman stediklerimiz olmu
bende alahtan hayrlsını istyrum hakkımızda hayrlısı neyse onu versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…