evet gerilme müthiş şekilde var hatta genelde göbek deliğimin etrafı kaşınıyor,akşamları bebeyağı gündüz lierac kullanıyorum...akşamları badem yağına geçicem..merhaba seninle günlerimiz aynı seninde göbeğin alt kısımlarında ağrı gerilme vs varmı mesela öne eğilince baskı hissediyomusun
ben heryarde esmer tenlilerde diye okuyorum alla laa hangi site ki o ,ki mantıklı olanda esmer tenlide olması gerek çatlaklar açık renklidir esmer tende belli eder..iş yerinde esmer bir bayan var dizlerinin arkası bile çatlamış durumda ben korkudan oraya bile sürüyorum yağı :) beyaz tenliiyim bakalım ne olacak bnm..Boş bulunup söylemiştir önemseme, hiç umulmayan kaynaanlar bile neler neler alıyor, ki annen kıyabilir mi sana...
Bende internette beyaz tenliler de daha çok görülür ama çatlağın sebebi hala bulunamamıştır diye okudum...Çünkü bazılarında hiç olmuyor bazısı hemen başlıyor bazısı son günlerinde... önlemimi aldım kremimi her gün sürüyorum ama ne kadar fayda etcek bilmiyorum.Anneme çekersem yandım, annemin karnı karayolları haritası gibi, şeffaf resmen
evet gerilme müthiş şekilde var hatta genelde göbek deliğimin etrafı kaşınıyor,akşamları bebeyağı gündüz lierac kullanıyorum...akşamları badem yağına geçicem..
öne doğru pek eğilmiyorum dizlerimi kırarak eğiliyorum genelde ,zararlı olmasın diye 2 hafta önce unutarak aniden eğilmiştim tüm gün kasığım sancımıştı..
ben heryarde esmer tenlilerde diye okuyorum alla laa hangi site ki o ,ki mantıklı olanda esmer tenlide olması gerek çatlaklar açık renklidir esmer tende belli eder..iş yerinde esmer bir bayan var dizlerinin arkası bile çatlamış durumda ben korkudan oraya bile sürüyorum yağı :) beyaz tenliiyim bakalım ne olacak bnm..
burada ırktan bahsediliyor ama ,zenci ve beyaz ırk diyor... yani ırsi olduğundan ırklardan..hepimiz beyazız sonuçta o şekilde bakılırsa :)
burada ırktan bahsediliyor ama ,zenci ve beyaz ırk diyor... yani ırsi olduğundan ırklardan..hepimiz beyazız sonuçta o şekilde bakılırsa :)
sanırım sadece durum ırsi..annene bakıcaksın en iyisi bence varsa olur ,yoksa olmama ihtimali yüksek
kızlarrr biz geldikk sonunda cinsiyetimiz kesinleşti Efemiz geliyo doktorumuz bibisinin resminide verdi 4lü testimizde temiz Allaha şükür :)) 1 eylülde detaylı ultrasonumuz var :)) ayy çok seviyom bu doktoru yaaa oturduk konuştuk sohbet ettik bebeğe baya baktı herşey normal yolunda bayramda uzun seyahat yapıcam dedim yapabilirsin dedi denize giricem dedim kalabalığa ve ve güneşe dikkat onun dışında herşey serbest dedi :))
cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına sende dikkat et cnm olurmu bol bol dinlen :)) bahaneyle kuzunuda gördünn ohh süpperr....Kızlar gittim doktora. Çok şükür bebek iyi ama plasenta aşağı yerleşimli olduğu için kanama yapmaya müsait.. Hasılı dikkat etmelisin dedi.. Dinlenirsen zamanla kanaman geçer dedi.. İnşallah tekrar yaşamayız.. Bebeği görmüş oldum en azından içim rahatladı..
Allah analı babalı büyütsün canım oğluşun hayırlı olsun bizde de var o bibi resmiNe güzel çok seviyorum oturup uzun uzun konuşan doktorları şanslısın, için rahat etmiştir.
Saol canım biraz uzandım geçti şimdi iyiyim ama o an aklımda hala sanki yaşıyorum ilk defa oluyo ben bilmiyorum da tansiyon nasıl düşer yükselir anlamadım çok korktum ama ya...
Saol canım dediğim gibi bilmiyorumki canım sürekli ayaktada uzun zaman geçirim yemek yaparken aslında ondan mı oldu desem ama çok olmadıda mutfaga gireli.Başımı tutamadım sanki yere düşecek gibi oldum.Açda deilim aç olsam durmam yerimde yani.Demekki hamilelikten oldu hiç böle bişy olmazdı...İnş bidaha olmaz ya tek başımayım ya ondan galiba çok korktum
geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..
ben 19.haftamdayım ve şimdilik 1kilo aldım canım..
geçmiş olsun canım..bol bol su içmeyi ihmal etme..
çok çok geçmiş olsun..RAbbim acil şifalar versin..sen öncelikle kendini sonra bebeğini düşün, gerisini takma kafaya..Kocaelide hangi hastanedesin?
hayırlısı olsun bakalım..bol bol çikolata yemeye başla 1 saat öncesinden..ben doktora girene kadar yedim ve kızçem göründü..hadi bakalım haberlerini bekliyoruz..
gözün aydın..hayırlı olsun paşan..
hayırlı olsun..ismide çok güzelmiş
gebelikte oluyor canim hayir olsun bende ilk hamile kaldigimda sacma sapan bir ton ruya goruyordum
canim ins biran once normale donersin iyiye gitmen cok guzel ama bu kortizon filan tehlikeli degil mi? baska tedavi yontemi yok demekki Sen yurtdisindamisin?
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Neyse ki hasta olduğum gün annemler bana geldi, yemekten temizlik alışverişe her şeyi halleti canım annem babam. Bugün iyiyim çok şükür. Kendi doktorumla konuştum, asıl önemli olan idrar kültürü, onu yaptır dedi. Yarın da onu yaptıracağım inşaallah. Çünkü kullandığım antibiyotik zayıf bir ilaçmış, ona göre başka ilaç yazacak galiba. Aman kendinize dikkat edin Hiç ihmal etmeyin. Bende hiç yanma filan yoktu, sadece kıvamlı akıntım vardı, bir de tuvalete sık gidiyordum. Meğer enfeksiyon varmış. Benim kolay kolay ateşim çıkmazdı, demek ki bünye zayıf düşüyor hiiç bana bir şey olmaz demeyin :)
Mantar sanırım bende de var ama şu an çok rahatsız etmediği için onu da söylemedim doktora, üst üste bir sürü ilaç kullanmayayım dedim. Artık sirke, karbonat filan yapacağım herhalde. İnşaallah hepimiz atlatırız.
Bıdığa bak sen ne var ne yok hüüp diye çekmiş demek sendenİnşaallah bir an önce düzelirsin canım, her şey yoluna girer. Hastanede olmak sıkıcı ama en azından her gün takibin yapılıyor, hemen eve gönderseler bu sefer de sen sürekli endişe içinde olursun acaba her şey yolunda mı diye. Umarım değerlerin normale döner ve sağlıklı sıhhatli evine dönersin bir an önce.
snaada çook geçmiş olsun insan normal zamanda bu kadar takmıyo.ama karnımızdakiler olunca iş değişiyo.ne zor bişey insan kendinden önce onu düşünüyo.rabbim nerde hasta varsa şifa versin.
Valla ilk deneme için bence süper canım. Benimkiler hala poşette duruyor :)
fbetuly geçmiş olsun sabır diliyorum kontrol doktorlarda olunca insan sinir oluyor dua edicem sen ve bebeğin için bizi haberdar et lütfen tekrar geçmiş olsun
gözünaydın tugba oğluşun hayırlı olsun.sağlıkla doğsun.kızlarrr biz geldikk sonunda cinsiyetimiz kesinleşti Efemiz geliyo doktorumuz bibisinin resminide verdi 4lü testimizde temiz Allaha şükür :)) 1 eylülde detaylı ultrasonumuz var :)) ayy çok seviyom bu doktoru yaaa oturduk konuştuk sohbet ettik bebeğe baya baktı herşey normal yolunda bayramda uzun seyahat yapıcam dedim yapabilirsin dedi denize giricem dedim kalabalığa ve ve güneşe dikkat onun dışında herşey serbest dedi :))
Kızlar gittim doktora. Çok şükür bebek iyi ama plasenta aşağı yerleşimli olduğu için kanama yapmaya müsait.. Hasılı dikkat etmelisin dedi.. Dinlenirsen zamanla kanaman geçer dedi.. İnşallah tekrar yaşamayız.. Bebeği görmüş oldum en azından içim rahatladı..
sağolasın kocaelide umuttepede yatıyorum tıp fakültesinde.
saol canım.evet kendi kendilerine karar veriyolar danışmak istişare etmek yok.risklerini yararlarını anlatmıyolar.belki anlatsalar bende rahatlıcam .allah iyi doktorlara düşürsün inş.
canım geçmiş olsun evet ya şu araştırmalar iyide sana sorma yok itiraz edince kızıyolar o yönleri kötü bende orda gördüler diye devam ediyorum ama bazen yaşananlara üzülüyorum belki onlarda haklı ama bana şu amniyo konusunda diretmeleri bende bu hafta 3lü test sonucu göstermeye gidicem yine bahsedecek artık istemiyorum dedim imzaladım ama işte illa soruyolar ve ben gerilip takıyorum 10 gündür rahattım şimdi yine
canım anne sağlığı daha önemli deyip geçiyorlar ama kortizonu sor biz denemeler başlayınca stresten başımı sulu sivilce gibi bişeyler kaplamıştı ilaçlar kortizon içeriyor diye kullanamamıştım bebişe zararı olmasın gerçi seni tamamıyle tüketmiş belki depolarını geri yüklüyorlardır ama seni düzeltcez derken bebişe bişey olmasın gerçekten Allah korkusu olan maddiyatçı olmayan doktorlara düşürsün ay ben buhafta gidince 28yaşında bikızı azarlıyordu madem dediklerimize uymucaksın ne geliyosun diye belki imkanı yok belki obebişi ne hevesle bekledi onlar günd e100 tane bebiş görüyo ama biz 1tane için neler çekebiliyoruz gerçi çok özürlüymüş ve amniyo istiyo doğunca onları mahkemeye verenler varmış belki onlarda kendilerince haklıdır ama işte herkezin kendi canı
tugbacım hayırlı olsun ogluşun benim hisler asılsız çıktı :)) maşallah oglunakızlarrr biz geldikk sonunda cinsiyetimiz kesinleşti Efemiz geliyo doktorumuz bibisinin resminide verdi 4lü testimizde temiz Allaha şükür :)) 1 eylülde detaylı ultrasonumuz var :)) ayy çok seviyom bu doktoru yaaa oturduk konuştuk sohbet ettik bebeğe baya baktı herşey normal yolunda bayramda uzun seyahat yapıcam dedim yapabilirsin dedi denize giricem dedim kalabalığa ve ve güneşe dikkat onun dışında herşey serbest dedi :))
gecmiş olsun tekrar.ciddi bişi olmadıgına sevindim.Kızlar gittim doktora. Çok şükür bebek iyi ama plasenta aşağı yerleşimli olduğu için kanama yapmaya müsait.. Hasılı dikkat etmelisin dedi.. Dinlenirsen zamanla kanaman geçer dedi.. İnşallah tekrar yaşamayız.. Bebeği görmüş oldum en azından içim rahatladı..
sağolasın kocaelide umuttepede yatıyorum tıp fakültesinde.
saol canım.evet kendi kendilerine karar veriyolar danışmak istişare etmek yok.risklerini yararlarını anlatmıyolar.belki anlatsalar bende rahatlıcam .allah iyi doktorlara düşürsün inş.
canım geçmiş olsun evet ya şu araştırmalar iyide sana sorma yok itiraz edince kızıyolar o yönleri kötü bende orda gördüler diye devam ediyorum ama bazen yaşananlara üzülüyorum belki onlarda haklı ama bana şu amniyo konusunda diretmeleri bende bu hafta 3lü test sonucu göstermeye gidicem yine bahsedecek artık istemiyorum dedim imzaladım ama işte illa soruyolar ve ben gerilip takıyorum 10 gündür rahattım şimdi yine
canım anne sağlığı daha önemli deyip geçiyorlar ama kortizonu sor biz denemeler başlayınca stresten başımı sulu sivilce gibi bişeyler kaplamıştı ilaçlar kortizon içeriyor diye kullanamamıştım bebişe zararı olmasın gerçi seni tamamıyle tüketmiş belki depolarını geri yüklüyorlardır ama seni düzeltcez derken bebişe bişey olmasın gerçekten Allah korkusu olan maddiyatçı olmayan doktorlara düşürsün ay ben buhafta gidince 28yaşında bikızı azarlıyordu madem dediklerimize uymucaksın ne geliyosun diye belki imkanı yok belki obebişi ne hevesle bekledi onlar günd e100 tane bebiş görüyo ama biz 1tane için neler çekebiliyoruz gerçi çok özürlüymüş ve amniyo istiyo doğunca onları mahkemeye verenler varmış belki onlarda kendilerince haklıdır ama işte herkezin kendi canı
malesef hastaneye düşünce dediklerini yapıyosun.ama bu sefer itiraz edicem.vericekleri kortizon az buz olmicak resmen 3 gün yklicekler.daha öncede yaşadım ama karnımda bebeğim yoktu.durumum kötüye gitmiyo şuan iyiyim onlarda biliyo.biraz beklesler ne bu acele anlamıyorum.hiç bebeğinden varmı sıkıntın demiyolar.bi kadın doğuma bile yollamadılar.heryere yolladılar kalbe kbb ye enfeksiyon hastalıkları vs.tabi onlar bebeğimi mi dşünüyolar sanki ona bişey olsa ben üzülcem.onlar için sadece bir vaka olur.işte böyle.çok doluyum neyse sende canını sıkma.amniyoda yaptırma zaten allah koruusun bişe olsa ayrıntılı usg var 3lü 4lü testler var belli olurdu.bende yaptırmıcaktım 4lüyü ama son gittiğim perinotolog bebeğin kalbinde ekojen odak gördü.çok küçük ihtimalde olsa anomalili bebeklerde olur dedi.bende aklımda soru işareti kalmasın diye yaptırdım 4lyü.çok şükr sorun yok ama onun sonucunu bile beklerken daraldım.
cnm benim karnımda hiç yok şuan ,sadece dikakt ettim bacaklarımda yani dizden yukarı mor gibi kırmızı kılcal damarlar oluşmaya başladı..sinir olma cnm napalım anne olmak kolay değil
kaçıncı haftadasın bilemiyorum ama bnm yok hiç ,
sanırım esmer tenlilerde yoğun olabiliyormuş,
ben bunu öğrendiğim için güneşlenmemeye dikkat ettim denizde beyaz kalmak için..birde bu durum ırsiymiş annenin durumu nasıl bakabilirsin...
ben anneminkine baktım çatlak yoktu pek ,yaşın verdiği bişiler vardı sanki 2 doğum geçirdi birde..hem hiç bir şey sürmemiş..
bakalım ben nasıl olucam...
ya birde ben göbek deliği böyle sivriliyorya kıyafetlerden belli oluyor ay öyle olsun istemiyorum yaa :S bnm birde çok içeride değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?