selam kızlar herkeze güzel sağlıklı bir hafta diliyorum umarım bu hafta bebişlerimiz ve bizim için çabucak geçer ben artık yolu yarıladım bir bu kadar daha zaman geçicek ve bebiş kucağımda dün bebiş için alışveriş yaptık babası kızıma ne istiyosan al dedi bende çok istediğim quin mood bebek arabası vardı pespembe onu aldım e bebekten istenbul paladyumda dolaşırken bir sürü hamile gördüm içimden diyorum ki acaba forumdaki kızlardan biri burda olabilir mi diye cea danda bir sürü şey aldık tabiki abilere de bayramlıklar alındı dün böyle güzel geçti şimdi babamıza akşam için en sevdiği yemekleri yapıyorum eee hakketti yani...hala kızımıza isim düşünüyorum çok zor tanem demiştik ama duyanların bir kaç yorumu soğuttu klasik yada çok duyulmuş bir isimde istemiyorum öff oğlanların ismi ne güzel hemen bulunmuştu kız ismi çok zorr kendinize iyi bakın kızlarr
arkadaslar sizler tecrubeli oldugunuz ıcın bır sorum olacaktı 10+6 ya da 11+0 iken gitsem ikili testi yaparlar mı acaba??
walla biz de çok düşündük isim ama bi araştırmaya başla gerisi gelio biri mutlaka içine sinio..isim araştırırken bizim ufaklığa babası MİNA dedi öle de kaldı ismi.. kızlar değişik isimler paylaşmıştı bir iki sayfa önceydi herhalde bi bak canım sende..
öle protestocu bebış baş eğmeyi sevmıyo eheheben bayramda evde olucam hıcbıyere gıdıcek halım yok bayram
sonrası bı hafta arayla eskişehır konya yapıcaz zaten yeterınce yorucak o benı yaa size iyi yolculuklar canım :)
benım eşimi 3 sene önce 17 yasında zannetmsıtı bi tezgahtar kız da Allah aşkına surata bak 17 yasındkaı kaç erkekte
böle sakal var cıx cıx cıx diye paylamıştım kızı göz var nizam var yaa aramzıda 4 yas var siz daha buyuksunüz galıba dio
benı gömüp adamam mı yazıyon len dıye yakaısna yapıscaktım neyyse dedim adamda havalandı az genc gosterıorm die neyyse :)
ay yok ben pek kıskanc değilimdir ama lafta eheueheueanam bızımkıde allahtan başka bişi düşünmuyo oyarım hee
ben mina ismini cok seviyorum.. yeğenimin arkadaşının adı mina.. ilk onda duymuştum ve cok sevmiştim..
Kızlar biraz az önce mutfaktaydım akşam yemeğine hazırlık yapmak için girdim.Tezgahta çalışıordum.Bian gözlerim karardı sanki, başım acayip döndü elim ayagım kopuo sandm hemen sandalyeye oturdum ama başım masaya düştü çok korktum ayağımıda diğer sandalyeye uzattım başımı kaldırayım dedim duvara yasladım gözümü kapattım o an bayıldım mı bilmioyrum anlamadım ayağımı koydugum sandalye devrildi ama ben neyin devrildiğini bile göremedim etrafa bakmaya çalışıodum.Az geçince ayaga kalktım yüzümü yıkadım az oturdum.Hemen size yazayım dedim.Çok korktum ama ya hiç yaşamadığım bişiy normalde de.Tansiyonla ilglil bişy mi oldu acaba yükselme yada düşme bilmiyorumda hiç.Ama baya kötü oldu ya elim bulaşık bulaşık kaldım öylece ya...Çok korktumm ama
Kızlar biraz az önce mutfaktaydım akşam yemeğine hazırlık yapmak için girdim.Tezgahta çalışıordum.Bian gözlerim karardı sanki, başım acayip döndü elim ayagım kopuo sandm hemen sandalyeye oturdum ama başım masaya düştü çok korktum ayağımıda diğer sandalyeye uzattım başımı kaldırayım dedim duvara yasladım gözümü kapattım o an bayıldım mı bilmioyrum anlamadım ayağımı koydugum sandalye devrildi ama ben neyin devrildiğini bile göremedim etrafa bakmaya çalışıodum.Az geçince ayaga kalktım yüzümü yıkadım az oturdum.Hemen size yazayım dedim.Çok korktum ama ya hiç yaşamadığım bişiy normalde de.Tansiyonla ilglil bişy mi oldu acaba yükselme yada düşme bilmiyorumda hiç.Ama baya kötü oldu ya elim bulaşık bulaşık kaldım öylece ya...Çok korktumm ama
haha :) sen iyi dayanmışsın ben direk oyardım o kızı allahtan şimdiye kdr kimse öle bişe demedi bizebizim aramızda da iki yaş var eşimle.. walla ben lafta da reel de de kıskancım deşerim adamı
saol canım anneanneyle dede sabırsızlıkla bizi beklio sanki çıkarıp kucaklarına vericem.. geçen gün kardeşlerimle bayram alışverişine çıkmışlar bizim miniğe bişeler alıp geri dönmüşlerannem dio zor tuttum babanla kızları, dedim bi gelsinler birlikte alırız, kız belki başka şeler beğencek.. böle giderse ist da alışverişle geçicek zaman :)
canım çok geçmiş olsun..tansiyonun düşmüş olabilir..bir uzan istersen, bacaklarını havaya kaldır yat..istersen bir tane kesme şeker kap..kesme şeker tansiyonu dengeler..düşükse çıkarır, yüksekte düşürür..
canım çok geçmiş olsun..tansiyonun düşmüş olabilir..bir uzan istersen, bacaklarını havaya kaldır yat..istersen bir tane kesme şeker kap..kesme şeker tansiyonu dengeler..düşükse çıkarır, yüksekte düşürür..
canım gecmıs olsun tansıyonun dusmus sanıyorum bana ılk hamılelık zamanalrında cok oldu ınsanı bıraz afallatan
bişey uzan dınlend bıraz şeker fln ye kan şekerın dustu belkı de olabilir...aç değilsin dımı ?
Kuzumda bişiy yok anne korkma der gibi itiyo karnımı sürekli:) Neyse ben gidip uzanayım biraz daha kızlar.Tşk ederim sizede...Görüşürüz....
en son 11 hafta gitmiştim düşünün yani bebeğin cinsiyetini bile bilmiyorum
benım eşimi 3 sene önce 17 yasında zannetmsıtı bi tezgahtar kız da Allah aşkına surata bak 17 yasındkaı kaç erkekte
böle sakal var cıx cıx cıx diye paylamıştım kızı göz var nizam var yaa aramzıda 4 yas var siz daha buyuksunüz galıba dio
benı gömüp adamam mı yazıyon len dıye yakaısna yapıscaktım neyyse dedim adamda havalandı az genc gosterıorm die neyyse :)
ay yok ben pek kıskanc değilimdir ama lafta eheueheueanam bızımkıde allahtan başka bişi düşünmuyo oyarım hee
cnm bende gittim bana gün verdiler aşı kartı verdiler hatta bidaha gelip yorulmayayım diyearkadaşlar merhaba.tetanoz aşısı için sağlık ocagını aradım 20 hafta oldu dedim.24.haftada yapıyoruz dedi.tetanoz aşısı yaptıranınız varmı kaçıncı haftada yapılması lasım.24. hafta geç değilmi acaba
cnm rüzgar ismi güzel bi isim,en yakın arkadasımın bebişinin ismi.ama isimler bebeği çok etkiliyor unutmayın bunu.bizim rüzgarımız gerçekten bir rüzgargunaydınnnnn
isim konusu bizde de muamma..ben ruzgar dedim ama esim sıcak bakmıyo :26:
cagan, çınar, eymen,doruk gibi artık herkeste duydugum isimleri de istemiyorum..ama guzel de olsun diyorum. belki tuna olabilir
ayrıca kendime kocaman yuhhhhh diyorum. 5 kg aldım
aman be canım zaten yani benim düşüncem birazda bizim kıskançlığımız eşlerimizden kaynaklanıyo dışaryla işi olmayan bi aşırı kıskanmakda zor yani adam ilgilenmiyoki kimseylşe başkasdı ilgelense nolr ben dışarıyı hiç umursamam zerre kıskanmam dışardan yapılan harekete ....eşime bakarım ben bi göz hareketine bile kaldrmayrum
canım tansiyon düşüklüğü olabilir , yada kan basıncı kan şekeri düşüklüğü de olabilir canım ayağa kalkarken dikkatli kalk korma
aynen canım herif bakmadıktan sonr amıllet baksııın dursunn boş bakarlar :)
Allah korusun ya ama gene de insnaız yanı hataya yapmaktan korusun allah bizi de eşlerimizi de
bizde Muhammed Efe düşündük :)
benim gittiğim hastanede 96 dediler bende devlette yaptırdım ama 4 lü yoktu 3 lü bakıldı
yaşadıklarını en iyi sen bilirsin eşinin nabzını da.. ilk başlarda eşimle tartışmalarda evde huzursuzluk devam etmesin diye ben alttan alıyodum, arıyodum zamanla eşimin nabzının bunu kaldırmadığını peşe düşen konumunun ona daha iyi geldiğini farkettim... annemlere bende gitmiştim çocuk yoktu o zaman, en büyük hatammış anlamam zamn almıştı.. sonra evime gidip bu ev benim burda emeğim var diyip onu dışarı koydum işten geldiğinde içeri almadım yuvamı sahiplendiğim için tavırları tamamen değişti.
aile sorunu bir tek sizde değil burdakilerin %90 aynı dertten muzdariptir emin ol. eşini ara diyemiyorum huyunu sen bilirsin ararsan bunun kıymetini mi biir yoksa kolayca kendin döndün muamelesi mi yapar bunu düşün
hemen annenlere yerleşmenin planlarını yapmadaha çok erken bide bol bol duaaaaa
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?