2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

slm.. quinny mood mu aldın canım? 2000 tl nette fiyatı sen ne kdra aldın?

walla biz de çok düşündük isim ama bi araştırmaya başla gerisi gelio biri mutlaka içine sinio..isim araştırırken bizim ufaklığa babası MİNA dedi öle de kaldı ismi.. kızlar değişik isimler paylaşmıştı bir iki sayfa önceydi herhalde bi bak canım sende..

ben mina ismini cok seviyorum.. yeğenimin arkadaşının adı mina.. ilk onda duymuştum ve cok sevmiştim..

haha :) sen iyi dayanmışsın ben direk oyardım o kızı allahtan şimdiye kdr kimse öle bişe demedi bize bizim aramızda da iki yaş var eşimle.. walla ben lafta da reel de de kıskancım deşerim adamı
saol canım anneanneyle dede sabırsızlıkla bizi beklio sanki çıkarıp kucaklarına vericem.. geçen gün kardeşlerimle bayram alışverişine çıkmışlar bizim miniğe bişeler alıp geri dönmüşler annem dio zor tuttum babanla kızları, dedim bi gelsinler birlikte alırız, kız belki başka şeler beğencek.. böle giderse ist da alışverişle geçicek zaman :)

Kızlar biraz az önce mutfaktaydım akşam yemeğine hazırlık yapmak için girdim.Tezgahta çalışıordum.Bian gözlerim karardı sanki, başım acayip döndü elim ayagım kopuo sandm hemen sandalyeye oturdum ama başım masaya düştü çok korktum ayağımıda diğer sandalyeye uzattım başımı kaldırayım dedim duvara yasladım gözümü kapattım o an bayıldım mı bilmioyrum anlamadım ayağımı koydugum sandalye devrildi ama ben neyin devrildiğini bile göremedim etrafa bakmaya çalışıodum.Az geçince ayaga kalktım yüzümü yıkadım az oturdum.Hemen size yazayım dedim.Çok korktum ama ya hiç yaşamadığım bişiy normalde de.Tansiyonla ilglil bişy mi oldu acaba yükselme yada düşme bilmiyorumda hiç.Ama baya kötü oldu ya elim bulaşık bulaşık kaldım öylece ya...Çok korktumm ama

ben mina ismini cok seviyorum.. yeğenimin arkadaşının adı mina.. ilk onda duymuştum ve cok sevmiştim..

bizim de nette araştırmalarımız sonucu Mina ismi içimize sindi.. etrafımızda hiç yok bu isimde biri... babası bayıldı, teyzeleri de çok sevdi.. şimdiden herkes benimsedi kızımın adını

canım çok geçmiş olsun..tansiyonun düşmüş olabilir..bir uzan istersen, bacaklarını havaya kaldır yat..istersen bir tane kesme şeker kap..kesme şeker tansiyonu dengeler..düşükse çıkarır, yüksekte düşürür..

canım gecmıs olsun tansıyonun dusmus sanıyorum bana ılk hamılelık zamanalrında cok oldu ınsanı bıraz afallatan

bişey uzan dınlend bıraz şeker fln ye kan şekerın dustu belkı de olabilir...aç değilsin dımı ?

eheueheu özenmıslerdir canım ya öle oluo ınsan valla ben bebişe doğmadna bısı almama kararında oldugum ıcın
bebek alışverısı hıncımı yegenıem bişiler alarak gecırıyorum hem o da kız cok cici şeler var aziz bebe de fln
dantel elbıseler var görsenn çok şeker şeyelr eğer orada varsa mutlaka bi bak derim yaa ındırımde baslamıs sımdı :)

geçmiş olsun yaprakcım.. orkideye katılıorum tansiyonun düşmüştür büyük ihtimal.. uzan geçmezse bi doktora gidersin ...

Saol canım biraz uzandım geçti şimdi iyiyim ama o an aklımda hala sanki yaşıyorum ilk defa oluyo ben bilmiyorum da tansiyon nasıl düşer yükselir anlamadım çok korktum ama ya...

Saol canım dediğim gibi bilmiyorumki canım sürekli ayaktada uzun zaman geçirim yemek yaparken aslında ondan mı oldu desem ama çok olmadıda mutfaga gireli.Başımı tutamadım sanki yere düşecek gibi oldum.Açda deilim aç olsam durmam yerimde yani.Demekki hamilelikten oldu hiç böle bişy olmazdı...İnş bidaha olmaz ya tek başımayım ya ondan galiba çok korktum

merhaba hanımlar, Bende 2013 ocak annesiyim sizlere bir şey sormak istiyoum çatlağı olan varmı karnında, ben hamile kaldıktan bu yana 1,5 kga yakın aldım yani karnım daha

yeniçıkmaya başladı ama direk çatlak oldu bende, çok moralim bozuldu ya benim şimdiden çatlağım oluyorsa kim bilir 9 aylıkken nasıl olacak sizlerde durum nedir??

Kuzumda bişiy yok anne korkma der gibi itiyo karnımı sürekli:) Neyse ben gidip uzanayım biraz daha kızlar.Tşk ederim sizede...Görüşürüz....

en son 11 hafta gitmiştim düşünün yani bebeğin cinsiyetini bile bilmiyorum

merak etme canım bende 1 aydr bebeğimi görmüyrum cinsiyetim belli değil bu hafta içi gidicem artık eşim çarşamba yada perşembe işlerini ayarlasın artık bakıcaz

aman be canım zaten yani benim düşüncem birazda bizim kıskançlığımız eşlerimizden kaynaklanıyo dışaryla işi olmayan bi aşırı kıskanmakda zor yani adam ilgilenmiyoki kimseylşe başkasdı ilgelense nolr ben dışarıyı hiç umursamam zerre kıskanmam dışardan yapılan harekete ....eşime bakarım ben bi göz hareketine bile kaldrmayrum

canım tansiyon düşüklüğü olabilir , yada kan basıncı kan şekeri düşüklüğü de olabilir canım ayağa kalkarken dikkatli kalk korma

cnm bende gittim bana gün verdiler aşı kartı verdiler hatta bidaha gelip yorulmayayım diyeçünkü erken gitmiştim 13.haftaydı bana önce 20.haftada gelmem gerektiğini ilk aşımın 20.haftada olacağını,sonra birde 24.haftada tekrar bi aşı olacağımı söylediler cnm

cnm rüzgar ismi güzel bi isim,en yakın arkadasımın bebişinin ismi.ama isimler bebeği çok etkiliyor unutmayın bunu.bizim rüzgarımız gerçekten bir rüzgar rüzgar gibi esiiyor devamlı,çok hiperaktif ve çok haşarı.aklında bulunsun cnm..gerçi bende kuzey koyucam nasıl olur bilmiyorum hayırlısı.çevremde bu isimde bebek yok hali tavrı ne olur çocuğumun bilememben yazdığın isimlerin arasından eymen ve doruğu seçiyorum.sağlıklı bi evlat olsun inş.

Son düzenleme:
selam 2013 ocak anneleri ve tatlı kuzuları:) şu an 15 haftalık olduk. ben aslında şubat annesi sanıyodum kendimi. ama kuzumun eşi aşağıda olduğu için doktoruma büyük ihtimalle sezaryenle ocak sonu doğum olabilir dedi. Allah inş hayırlısını kısmet eder de sağlıkla alırız kuzularımızı kucağımıza:) aranıza biraz geç katılsam da ve geçmiş okuyamayacağım kadar çok olsa da burdan itibaren sizi takip edicem artık. herkese sağlıklı mutlu haftalar...

aynen canım herif bakmadıktan sonr amıllet baksııın dursunn boş bakarlar :)

Allah korusun ya ama gene de insnaız yanı hataya yapmaktan korusun allah bizi de eşlerimizi de

kızlar sabah bi uyandum sol tarafıma doğru yan yatmış vaziyetteydim.kalkmadan önce sırt üstü bir döndüm Allahım sol tarafımda bir ağırlıkki sormayın,bebeğimi ilk defa bukadar çok hissettim sonra kahvaltımı edip kendi anneme gittim.ee artık bebişime bişeyler almaya başla,son aylarda bezde al falan anne diye espiri yaptım aklımca.benden pek fazla bişey beklemeyin demezmi hönnkkk
nasıl yani dedimm...kızlar benim abim daha evlenmedi,ve onun evliliği için babamın emekli ikramiyesi öylece duruyor.tamam babam rahmetli oldu anlıyorum ama buna rağmen annemin cevabı şu oldu ''abinin geleceğini düşünmek zorundayım ben..'' altı üstü 3-4 tulum alsa 100 lira zararla evlendiremez oğlunu heralde çok kırıldım çokk .başladım ağlamaya..beşiği ben alıcam diyodu onuda alma istemiyorum dedim alsanda kabulüm değil dedim..benim eşimin işigücü maşaşı yerinde şükür.muhtaç değiliz biz herşeyi alır benim eşim.kaltım eve geldim kapının önüne geçti gitme diye çekil dedim gidicem...ama ben anlamıyorum bu erkek evlatları neden bukadar daha değerli olur..çok kırgınım

Son düzenleme:

çok sevindim canım oğluşlarımız adaş olucak maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…