- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
inş canım seneye de oğluşunla gidersin..ben ne yapayım çalışıp duruyorum işte..işe git gel..aslinda doğum izninden sonra çalışmayı düşünmüyorum son aylarım iş yerinde birazda tadını çıkartmak istiyorum..ne olursa olsun bu sıcaklarda çalışmak çok yorucu..bakalım 18 Eylülde Almanya'ya ailemin yanına gideceğim inş 2 haftalığına..günleri iple çekiyorum..bende orda biraz dinlenme imkanı bulurum inş..
bende hensvik serisini düşünüyorum..tam takım olarak alacağım inş..alt açma ünitesinide alacağım..birde malm serisinden şifonyer düşünüyorum 3 çekmeceli, çok kullanışlı oluyorlar..
inşallahh :)) sende bensin demekki bende kasımı tamamlayıp sonra ev hanımlığına terfi edicem Allah kısmet ederse :)) ama hiç keyifli işe gelemiyorum malesef çünkü 6 da kalkıyorum sabahları yataktan kalkmak ölüm gibi geliyo

ayy seninki kız yaa o hansvik serisinin yanına çok güzel çiçek şeklinde lambalar yapıştırmışlardı harikaydı bilgin olsun :)) cnm alt açma ünitesi okadar basit ve kullnışsızki hiç tavsiye etmiyorum bebeği koysan üzerine kırılcakmış gibi hiç beğenmedim... şifonyer konusunda kararsızım çünkü dolabin içi baya kullnışlı gerek kalmayabilir :)