ya keyiftennn sezeryana çokk güldüm arzu:))doktor amca çok keyfim geldi bana bir sezeryan ordan :)))
aynen ...
birde yanlış anlamanızı istemem ama şu hastaneler hiç mi utanmıyorlar sezeryana 2 ayrı fiyat vermeye,bu nasıl bi şeydir,anlamak zor!!!ne demek zorunlu ve keyfiyyeten ,yasa çıktı bakan kendi ağzı ile bile ,anne adayı korkuyorum , hazır değilim dediğinde bile kendi insiyatifine kalıyor,koskocaman drların doç,uzmanların çalıştığı hastanelerde, bazen karşılarında soru sorarken dikkat ettiğimiz kişilerin çalıştığı yerlerde bu nasıl bi mantıktır ki ;2 ayrı fiyat veriyorlar.. hırrrrrr

ne yani ben sezeryan olucam ama keyfim öyle bana kazık atın mı dicem ,yada dr ,normal doğuma hazırlarken çok çatısı dar,yok bebek ters dicek zorunlumu olucak?
kusura bakmayın ama ,bu hastaneler ticarethane olmuşlar,yapılan testlerdeki fiyatlar bile almış başını gidiyor,arkadaşımın dr u utanmadan ,300 tl de veremicekmiisn ,bu testi burda yaptırman lazım demiş....
hamilelikten olsa gerek ,bu konular beni bu aralar epey bi gerdi....
Sağlık bakanlığına şöyle bi mektup yazıcammm:)))))))yada yardımcıları arada okusunlar şu forumu

hırrrr