2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay harika bi tasarım bu bir yerde daha görmüştüm ama kız ben bundada ezerim çocuğu valla :1: biz bütün gece eşimle yarış halindeyiz ya o tekmeler beni yada ben onu:9: valla buyüzden hamile olduğum için yatakalrı ayırmayı düşünürken bu tasarım bizi kesmez bajım anlıycan :))))

benim anneannemin oglu olmuş.gece emzirmek için yanına almış ve uyuyakalmış.memesi büyük oldugundan burnunuda kapatmış bebegin ve nesef alamamış. anneannem uyandıgında bebeginin öldügünü görmüş
bunu bana anlattıgında cok kötü olmuştum.kızımı geceleri emzirirken hep bu aklıma gelirdi ve mutlaka oturarak emzirirdim
sizlerinde aklında bulunsun kesinlikle yattıgınız yerden bebegi emzirmeyin.hem bogulma tehlikesi var hemde bebek orta kulak iltihabı olur.

kızlarr oğluşla biz geldikk ayrıntılı sonuçlarımızı ve sağlık ocağında yaptırdıgımız kan testlerini gösterdik herşey yolunda Allaha şükür bide doktora bikaç bişi sordum sizlede paylaşım şuson 2 haftadır kaburga kemiklerim ağrıyo ara ara önce sütyenden sanmıştım ama akşam çıkarıncada ağrıdıgı için tedirgin oldum doktor bebek yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladıgı için normal dedi .. biraz fazla yürüyünce veya ev temizlerken kuyruk sokumumve belim ağrıyo buda normalmiş doktor bol bol dinlen beline yastık al dedi... bide ağda kanusu ben malesef jiletle alıyorum ama artık yavaş yavaş doğuma hazırlıklı olmalıyız oyuzden önümüzdeki hafta ağdaya gidicem doktor gidebilirsin bi zararı olmaz dedi ama ben uzun zamandır gitmedğim için kendimi kasarım diye korktugumu söledim gitmeden yarım saat önce mağnezyum iç dedi bakalım haftaya küçük küçük aldırmaya başlıcam ayda 1 gitsem yeter zaten :))
canim benim herseyin yolunda olmasina cokkk sevindim masallahhh..:nazar::nazar:evet hepsi normal canim.ben hep agda yaptim cocuklugumdan beri benim o yönden sorunum yok .magnezyumu ilk defa duydum bende iceyim bir deneyeyim bakalim aci azalacakmi canim benim.

Kizlar ben simdiden korkmaya başladım her hareketini hissediyorum normaldede göbeğim yoktu ondan herhalde kızımda bile bu kadar cok net hissetmemeistim.kizim doğduğu gün bile cooook hareketli bir bebekti hastanenin maskotu olmuştu hemşireler bile şaşırmıştı isin var senin diyorlardı:)) hakikatende öyle devam etti bundada hep dua ettim allahım nolursun tabiikiii önce saglik ama sonrada nolursun biraz uslu bebek olsun.minnacık daha yavrum ama hareketlerinde zipliyoruum artık cok güçlü bu yavv:))ama babasının elini hissedince bı sakinlik dinginlik geliyor bebişine.ben yinede kendimi hareketli azcikta yaramaz bı bebeğe hazırlayayım dimi?

masallah ne güzel. korkma canim benim valla dogunca insan hamileligi herseyi özlüyor...ne güzel benim bebiste babasi elini koydumu oynamisti esim cok heyecanlanmisti ama öyle herzaman oynamiyor benim ki. benim oglanlar cok hareketliydi..allahim kizinada uzun ömur versin rabbimmmm amin..

bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı teyzeleri,minnoşum oğluşum hep parmaklarını emiyo yandık doyuramıcaz biz bu çocuğu çıkınca:52: esner gibi ağzını açıyo falan yüzü oturmaya başlamış azcık.4 boyutluda o parmakları falan çıksada öpsek şu mis kokuluları. kuzucum öle ağzını kocaman açıp esneyince gözlerim doldu:43: kıyamam evlat sevgisi herşeyden üstünmüş.eşime diyorumki sanırım doğduğu gün evlendiğim günden daha mutlu olucam :16: çok farklı bi duyguymuş anne baba olmak:16:

maşallah ogluna.
sen asıl onu dogumdan hemen sonra kucagına aldıgın zamanki mutlulugu yaşamalısın.Hayatında 2. kez yaşayamıyacagın bi duygu bu
ben kızımı dogurduktan sonra hemşire bebegi temizlemeye götürdü ,üstünüde giydirip yanıma getirdi.o sırada bana alttan dikiş atılıyorduu
o an herşeyi unuttum sadece ona odaklandım.yanii tarif edilemez bişi onu ilk gördügün an.salya sümük aglamıştım ben.benimle birlikte kızımda agladıydı :))
Allah herkese yaşatsın bunu

sen bi dön bebeginin cinsiyeti hakkında yazdıgın yorumlara bi bak.asıl igrençlikleri ozaman görceksin
yorumlarını defalarca kez görmezden geldim ama en son yaptıgın yorum gercekten içler acısıydı
nasıl "10 oglum olsa kızım hiç olmasa yinede oglana doymam" diyebiliyorsun.
kız bebeklere nedir bu düşmanlıgın
burda ilk kez bebek sahibi olan ve kızı olacak bi cok insan var.bu yorumlarınla bende 1 kız annesi olarak seni kınadım
saygı karşılıklı olur.sen önce şu kız bebek hakkındaki düşüncelerini degiştirceksin.burda herkez kız bebekti.

nasıl bi yarası varki yazmışsın
Allahıma hamd olsun bir KIZIM var.onu hiçbirşeye degişmem.
Yine Allaha hamd olsun ki birde oglum olacak.Rabbim bu iki duyguyuda bana yaşattı.
tekrar kızım olsaydı başımın üstünde yeri vardı.Benim cinsiyet tercihim asla olmadı, olamazda.
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin
Aciz bi kul olarak Allahtan gelene burun kıvırma gibi bi lüksümüz yok
Annelik sadece dogurmak degil ,cinsiyet ayırımı yapmadan şartsız koşulsuz bebegini sevmektir.
Ama sen bunu daha bebegin dogmadan yaptın.işte igrençlik dedigin şey bu !!!!!!

ya arkadaş çatmak için birini arıodun da ben mi denk geldim,senin kızın varmış ona mı laf söledim de bana inançtan bilmem neden bahsediosun,problemin ne..yine sölüorum döl benim evlat benim sanane..burda polemik yaşamak istemiorum kimseyle ve ben kimsenin fikrine çıkışmamışımdır,yazısı hoşuma gitmediyse yorum yapmamışımdır ama sen haddini aştın lütfen saygı bekliorum

yanıldıgımız nokta bu işte döl de senın değil yatak da çocuk da hepsi emanet ve sana emanet

olarak verilen üzerinde tasarruf hakkın yoktur...çocuk hem lütuf hem sorumluluk hem sınavdır

böyle bir ayrıma giriyor olman dahi bu sınavda kötü not almana sebep olur...

sen bazı değerlerin özüne saygılı olursan biz de senin söylediklerine saygılı oluruz fakat hakikatı

yalanlayan kişiye gösterilen suskunluk saygı değil korkaklıktır ancak...kelime oyunu yapmayalım

Canım maşallah sübhnallah oğluşuna Rabbım sağlıkla kavustursun ınsallah :) rica ederim

şeker ciddi canım dikkat et aman yemene ıcmene

kansızlık cok fena yaa ben de kan degerlerımı yukseltmeye calısıyorum

bebıslere kan lazım...bebegın buyudukçe cıkıyrodur belkı de canım karnın anatomik yapıya göre değişir

bence canını sıkma sen dengeli beslenıp dengeli kılo alıosan karnın cıkıversın olsun

büyük bir suçun mahkemesi kuruldu suçlu mu tayin edildim de kelime oyunu yapmim,yalancı mıyım ben ne demek istiosun..beni rabbim bilio sen bilsen ne olur bilmesen ne olur..amacım kalp kırmak deildi ama ağır cümlelerle geldiniz.hepimiz hamileyiz alınganlığmız hat safhada.ne siz bana kendi düşüncesinizi ne de ben size kendi düşüncemi kabul ettiremiceğim için bu konuyu daha fazla uzatmayalım..herkese hayrlı sağlıklı doğumlar inş.

ya arkadaş çatmak için birini arıodun da ben mi denk geldim,senin kızın varmış ona mı laf söledim de bana inançtan bilmem neden bahsediosun,problemin ne..yine sölüorum döl benim evlat benim sanane..burda polemik yaşamak istemiorum kimseyle ve ben kimsenin fikrine çıkışmamışımdır,yazısı hoşuma gitmediyse yorum yapmamışımdır ama sen haddini aştın lütfen saygı bekliorum

emin ol sebepsiz çatacagım en son insansın bu sayfada.benim kızıma laf sölemek zaten haddin degil senin
polemik yaşamak istemiyorsan yazdıgın mesajları iki kez düşünüp yazacaksın ozaman.
defalarca kez kız bebegin olacagı için memnuniyetsizligini dile getirdin görmezden geldim zaten,hiçde tenezzül edip yorum yapmadım
ama son yazdıgın yorumu görmezden gelmemek ne mümkün !!!
öle gözümüze soka soka yazmışsın ki.
abuk subuk şeyelr yazıp sonra saygı bekleyemezsin.haddimi aşacak olsam emin ol cok farklı şeyelr yazardım sana.

emin ol sebepsiz çatacagım en son insansın bu sayfada.benim kızıma laf sölemek zaten haddin degil senin
polemik yaşamak istemiyorsan yazdıgın mesajları iki kez düşünüp yazacaksın ozaman.
defalarca kez kız bebegin olacagı için memnuniyetsizligini dile getirdin görmezden geldim zaten,hiçde tenezzül edip yorum yapmadım
ama son yazdıgın yorumu görmezden gelmemek ne mümkün !!!
öle gözümüze soka soka yazmışsın ki.
abuk subuk şeyelr yazıp sonra saygı bekleyemezsin.haddimi aşacak olsam emin ol cok farklı şeyelr yazardım sana.

laflarına uslübuna dikkat et..verdiğin cvba hiiiiç şaşırmadım aynen bu cvpları bekliodum her satırını gülerek okudum tahmin ettiğim gibi basit cvplar..burada senle yazışarak anlaşamayız ancak karşılıklı hakarete gider bu yazışmanın sonu..kız çocuk büyütmek yetiştirmek zor erkek çocuk her yönüyle kolay bu kadar ya bu kadar bu kadar niyetimdeki

laflarına uslübuna dikkat et..verdiğin cvba hiiiiç şaşırmadım aynen bu cvpları bekliodum her satırını gülerek okudum tahmin ettiğim gibi basit cvplar..burada senle yazışarak anlaşamayız ancak karşılıklı hakarete gider bu yazışmanın sonu..kız çocuk büyütmek yetiştirmek zor erkek çocuk her yönüyle kolay bu kadar ya bu kadar bu kadar niyetimdeki

bu son yazdıgın cümleye ben daha cok güldüm emin ol
gecmişte yazdıgın bi msjı bulur kopy yaparım buraya utanırsın.
senin 1 oglun varken 1 tane daha oglan istemenin tek nedeni 4 kızı olan görümcene nispet yapmaktan başka bişi degil
bunu gecmişte sen yazmadınmı arkadaşım???
o kadar msj yazdım bunu yazmayım dedim ama son cümlenle bunuda yazdırttın banaa
kimseyi aptal yerine koyma okee
4 tane kızı olan görümcene 1 oglan daha dogurarak kendini ıspat edeceksin.bu nasıl bi anlayıştır vicdandır ya
oglunla mı hava atıyorsun sen millete .Allahta sana o fırsatı vermedi hamd olsun
sen bu ülkede 4 kızı olan kadının psikolojisini anlamıyacak kadar bencil birisin
maalesef bizim toplulumuzda kızı doguran kadın ezilir horlanır.en baştada biz kadınlar yaparız bunu hemcinsimize
sende o kadınlardan birisin işte yazık sana.

asiye hanım ayrılmadı mı hastaneden ? ben öyle biliyorum

valla ben en son 27 temmuzda gittim,ondan sonraki randevuya gittiğimde(18 ağustost)u meğer randevuları iptal olmuş ama bana ayrıldı demediler sadece aaa sizi aramadılar mı ihmall olmus vs. dediler bende ş.dısından geldiğim için zaten pek üzerinde duradım derya hanım vardı ona yönlendirdiler işte 2 hafta sonrası için randevu alacaktım bu hafta o yüzden bir şeyden haberim yok siz ne zaman duydunuz ayrıldığını eğer yeni ise doğrudur:(( üzülürüm ya çok alışmıstım dr. uma artık hangi hastaneye geçti onu ararım:(

bu son yazdıgın cümleye ben daha cok güldüm emin ol
gecmişte yazdıgın bi msjı bulur kopy yaparım buraya utanırsın.
senin 1 oglun varken 1 tane daha oglan istemenin tek nedeni 4 kızı olan görümcene nispet yapmaktan başka bişi degil
bunu gecmişte sen yazmadınmı arkadaşım???
o kadar msj yazdım bunu yazmayım dedim ama son cümlenle bunuda yazdırttın banaa
kimseyi aptal yerine koyma okee
4 tane kızı olan görümcene 1 oglan daha dogurarak kendini ıspat edeceksin.bu nasıl bi anlayıştır vicdandır ya
oglunla mı hava atıyorsun sen millete .Allahta sana o fırsatı vermedi hamd olsun
sen bu ülkede 4 kızı olan kadının psikolojisini anlamıyacak kadar bencil birisin
maalesef bizim toplulumuzda kızı doguran kadın ezilir horlanır.en baştada biz kadınlar yaparız bunu hemcinsimize
sende o kadınlardan birisin işte yazık sana.

hayır kesinlikle yanlış anlamışsın okonuyu,ben görümcemi kızı varmış die hor görmedim o çekemediğ için her daim laf soktu ben ona hiçbir zaman hava atmadım zaten bi tane rabbim elimden alır verende o alcak olanada o.ama o kaldıramadı bunu..birde benim tarafımdan bak oğlan torun çok istenio ama sevilmio nie görümce küser,bir oğlum daha olsun herkes kabullensin ve sevsinler artık oğullarının çocuklarını..bu düşüncem son 7-8 ay önce oluştu tmm mı bu cepte..ama ben yıllardır hep erkek istedim.evim küçük,çocuk ilk olunca alıncakları biraz abarttım evi doldurdum eskitene kadarda kullandım ama bu eskime çöpe atılcak kadar yeni,birine verilcek kadar eski olduğ için kimsye veremedim şimdi bunlar bazanın altı ve gömme dolapla bir.napim bunları ?bir oğlum daha olsun kullanim çöpe koyim.herşey bi yana o büyüyen beşik mavi ve küçücük evde ne hantal ben bu mavi beşiğ napim ?kıza kullanamam 1oğlum daha olsun ona kullanim eskisin die düşündüm ve son olarak oğlumun arkilerinin kardeşleri erkekmiş 2 kardeşin ismi birbirine benzeterek koyulmuş o da kendi ismine benzer ismi olsun die e.kardeş istiodu kısav-cası oğlum bile hayal kırıklığ yaşadı ama uygun benzer kız ismi bulduk oğlumunda gönlünü etik..zaten eşimden yana sorun yok o çok sevindi oğlanı tattık sıra kızda die..bu da bu kadardır..burda herşey yazılmıo yazılanda sinir anında şok anında yazılıverilio

asiye hanım ayrılmadı mı hastaneden ? ben öyle biliyorum

hastaneyi aradım doğum iznine ayrılmış:) içim rahatladı yaa ekimde gelecekmiş yani daha doğumma 2 ay var benim
işin ilginci ben nasıl farkedemedim hamile olduğunu çünkü inanın hiç göbek fln yoktu yani eşimde diyorki bence başka bi iş var gibi diyor çünkü kontrollere beraaber gidiyoduk oda hiç farketmemiş...

hayır kesinlikle yanlış anlamışsın okonuyu,ben görümcemi kızı varmış die hor görmedim o çekemediğ için her daim laf soktu ben ona hiçbir zaman hava atmadım zaten bi tane rabbim elimden alır verende o alcak olanada o.ama o kaldıramadı bunu..birde benim tarafımdan bak oğlan torun çok istenio ama sevilmio nie görümce küser,bir oğlum daha olsun herkes kabullensin ve sevsinler artık oğullarının çocuklarını..bu düşüncem son 7-8 ay önce oluştu tmm mı bu cepte..ama ben yıllardır hep erkek istedim.evim küçük,çocuk ilk olunca alıncakları biraz abarttım evi doldurdum eskitene kadarda kullandım ama bu eskime çöpe atılcak kadar yeni,birine verilcek kadar eski olduğ için kimsye veremedim şimdi bunlar bazanın altı ve gömme dolapla bir.napim bunları ?bir oğlum daha olsun kullanim çöpe koyim.herşey bi yana o büyüyen beşik mavi ve küçücük evde ne hantal ben bu mavi beşiğ napim ?kıza kullanamam 1oğlum daha olsun ona kullanim eskisin die düşündüm ve son olarak oğlumun arkilerinin kardeşleri erkekmiş 2 kardeşin ismi birbirine benzeterek koyulmuş o da kendi ismine benzer ismi olsun die e.kardeş istiodu kısav-cası oğlum bile hayal kırıklığ yaşadı ama uygun benzer kız ismi bulduk oğlumunda gönlünü etik..zaten eşimden yana sorun yok o çok sevindi oğlanı tattık sıra kızda die..bu da bu kadardır..burda herşey yazılmıo yazılanda sinir anında şok anında yazılıverilio

bak burda yazılan kadar anlıyabiliyor insanlar birbirini
senin yazdıgın msjlar gercekten cok sivri ve dikkat cekiciydi.yani insan kızı oluyor diye aglamaktan başına agrılar girermi yaw
onu duydugu an insan Allaha şükreder ,heleki oglandan sonra senin kızın olmuş bu nasıl bi nimettir bunu kızın olunca anlıcaksın
benim amacım seninle tartışmak olsaydı emin ol bunu diger msjlarını yazar yazmaz yapardım
dün sana bi msj daha yazmıştım gayet iyi niyetli olarak okudunmu bilmiyorum
sonrasında o malum cümleni yazdın .kızı aramam ama 10 oglumm olsa doymam cümlesini.bu cümlen gercekten bende bardagı taşıran son damla oldu.bunuda görmezden gelsem kendime kızacaktım

sen şimdi görümcenin yerine kendi koy.bu kadar erkek cocuk severken ve isterken 4 kızın olsa ve gelininizin de 1 oglu olsa ,annende kalkıp senin yanında gelinin oglunu paşammm ,oglummm diye sevse sen ne hissedersin.
kayınvalidenin oglunu sevmedigine inanmıyorum ben.ama nihayetinde bi kadın olarak kızının psikolojisini anlamış kadıncagız ve ona göre davranıyor.
görümcende 4 kızı olarak kendini ezik hissedip kompleks yapıyor ve sana laf sokuyor olabilir.yani onun bu davranışlarını normal karşılaman gerekirken sen onun yarasına tekrar tuz basmak için 1 oglan daha dogurmak istiyorsun
gercekten ben üzüldüm o görümcene.Allah inşllah onada bi ogul nasip etsin.

burda benimde 3 kızı olan arkadaşım var görüştügüm
inan daha hamile oldugumu bile sölemedim.cinsiyeti sorarsa onu inciltmeden nasıl oglum olacagını sölemeliyim diye kara kara düşünüyorum.
yani ne oglanı ne kızı biz kendimiz yapmıyoruz.bu bizim marifetimiz yada becerimiz degil
Allah istedigine kız ,istedigine erkek cocuk ,istedigine hem kız hem erkek cocuk,istediginede herikisinide vermez.sanırım böle bi ayet vardı
yani hiçbirşey bizim elimizde degildir.

ayrıca ogluna aldıgın şeyleri ihtiyacı olan birine verebilirsin.oglunun başının gözünün sadakası olur onu kazalardan belalardan korur Allah
maddi durumun ii degilsede satabilirisn.

Bu arada eşin bile bi erkek olmasına ragmen kardeşinin durumuna hassasiyet göstererek bir oglu daha olsun istememiş,takdir ettim.

kızlar ya diş etim itihaplandı...kızarmıştı bugun baya şiş...ağrı yok ama bılemedım,itıhap zararlı sonuçta,ama antıbıyotık verecek doktor o da öyle.. sık sık fırçaladım ama yok fayda etmedii

maşallah ogluna.
sen asıl onu dogumdan hemen sonra kucagına aldıgın zamanki mutlulugu yaşamalısın.Hayatında 2. kez yaşayamıyacagın bi duygu bu
ben kızımı dogurduktan sonra hemşire bebegi temizlemeye götürdü ,üstünüde giydirip yanıma getirdi.o sırada bana alttan dikiş atılıyorduu
o an herşeyi unuttum sadece ona odaklandım.yanii tarif edilemez bişi onu ilk gördügün an.salya sümük aglamıştım ben.benimle birlikte kızımda agladıydı :))
Allah herkese yaşatsın bunu
ay amin cnm rabbim doğduğu günleride,büyüdüğü okuduğu evlendiği günleride göstersin inşallah.ay benim şimdi gözlerim doluyo,zaten hormonlarım hatsafhada :) doğduğunda ağlarım zaten biliyorum :5: evlat herşeyin üstündeymiş derlerdi doğruymuş

kızlar ya diş etim itihaplandı...kızarmıştı bugun baya şiş...ağrı yok ama bılemedım,itıhap zararlı sonuçta,ama antıbıyotık verecek doktor o da öyle.. sık sık fırçaladım ama yok fayda etmedii
cnm kokma bende antibiyotik kullandım geçen hafta mecburiyetten tatlım,bademciklerim öyle bir iltihaplıydıki mecbur kaldım doktorum da kbb doktoruda mecbursun bebeğine iyi değil dediler,üsütne üstlük ben 2,5 aylıkken benimde dişim iltihap olmuştu ve ozman hap kullanamadım malum iğne attılar ordaki iltihabı şırıngayla çektiler aynı kanal tedavisi bişey yaptılar mecburen,ozman atılan iğnede adrenalin içermeyen bi iğneydi,geçen kullandığım antibiyotikte hamilelerin kullanabildiği ilaçlardandı.korkma tatlım iltihap daha kötü bişey,ben sarı akıntım olduğu için fitilde kullandım alttan,bişey olmaz.benim annem abime hamileyken ameliyat olmuş ilaçlar kullanmış bi insan.Allaha emanet olsun bebişlerimiz..aklına kötü şeyler getirme cnm,şuan riskli dönemi geçeli çok oldu ,ilk 3 ay önemliydi

gecmiş olsun.aynı dert bendede var.kaplamanın altındaki dişte sorun var galiba.dişin baglı oldugu etde agrı oluyor ve fırcaladıkca kanıyor
bende devamlı fırcalıyorum gargara filan yapıyorum biraz fayda etti sanki.
ama doktora gitmek lazım.doktor antibiyotik verirse kullanırım mecburen.

kizlar yaniyommm ya acayip böyle bogazima kadar yaniyom resmen hamilelikte oluyor biliyorum biraz nette arastirdim ilik süt az sekerli 1 bardak diyor birde yüksek yatin falan.sütü denedim ama faydasi yok acaba sizin bildiginiz bir sey varmi kizlar...
Gaviskon canım ben de fenayım bu konuda 1,5 ayda 6 şişe içtim...
Evet ayse benim kızda kolikti doktor koligin alası sizinki diyodu ilk cocuk cok acemisin bebeği anlayamıyorum gercekten boyle yazmakla olmuyor keske karşımda olsanda sana uzun uzun anılarımı anlatsam konuşacak cok şey var puufffff yarama bastiiiin.yavrumu aglatmamak için elimden geleni yapıyordum (he bide buarada esim haricinde kimse yok bana yardi edecek)bı gün doktora gittiğimizde cocuk aglamaktan nerdeyse fıtık olacakmış dediğinde tamam artık benim psikolojiyi duşun ben bı cocuğa bakamıyorum iyi bir anne değilim Lohusa psikolojisi berbat bişey.allahım herseyine raziyim bunlarada şükür ama dua ediyorum insallah kolik olmazzz insallah.
Zeynepcim yaa benim ilk oğlum da kolikti 8 ay ağladı.. Hele akşam 21 de başlayıp 03 e kadar süren duraksız ağlamalar, içim parçalanıyordu... Arabaylamı gezdirmedik, battaniye içinde mi sallamadık... Allah bebelerimizi korusun..
Doktorculuk demek :9::9:
Ya ben yakalayamıyorum bir türlü. Benle oynuyor kızım.
Tam tekmeliyor. Hemen açıyorum karnımı. Çıt yok :9:
Tam kapatıyorum bir daha tekmeliyor cadı...

Ay şiddetin en tatlı hali.:nazar:
Fesleğencim ya ben kaçırdım gelişmeleri galiba, eşinden bahsetmişsin biyerde.. Çok sevindim..
Allah mutluluğunuzu daim etsin... HEPİMİZİN İNŞALLAH...
Benimki de duyulmuyor kız eşim duymak istediği için duymuştur. :1:

Çok sağol canım. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.
Amin Rabbim göstermesin bir daha...
Amin yardımcısı olsun Rabbim...

Peki bu göğüs ağrısını sütün olacak şeklinde yorumluyorlar bazıları ( Lütfen göğüsleri ağrımayan anneler panik yapmasın bilmediğimden soruyorum ) Süt kanalları çalışıyormuş doğru mu?
Benim adet dönemimde de çok ağrırdı...
Fesleğencim, benim göğüslerim söylemesi ayıptır küçüktü.. Hamilelikte büyüyor ya, bi arkadaşım, seninkiler bu kadar büyüdüyse benimkiler ne olur demişti.. Çok ağrı yaşamıyorum buna rağmen ve çok şükür çok sütüm olur...
Çok bağlı olduğunu düşünmüyorum.

Bir arkadaşım var.
" Eşime deli gibi aşığım ama çocuğumu kucağıma aldığım andan itibaren eşim ikinci plana düştü gözümde. şimdi benden ikisi arasında bi seçim yapmamı isteseler hiç düşünmeden evladımı seçerim. evlat çok başka bişeymiş, yaşamadan anlayamazsın..."

böyle devam eden bi konuşmaydı aramızda geçen.. evladın nekadar değerli olduğunu tahmin ediyordum da gerçekten yaşamak çok başka bişeymiş :) şimdi hamileyim ve karnımı kendimden bile sakınıyorum; biraz sakarlık mevzu bahiste bende :) doğduğunda kafayı falan yerim herhalde sevinçten :)

ilk hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren takip ediyorum sizi. gerçekten bana okadar faydanız oldu ki :) fiziksel, ruhsal yaşadığım her sıkıntının benzerlerini hatta bazen aynısını okuyorum burda. böyle özel bi dönemde hepiniz birbirinize farkında olarak veya olmayarak destek oluyorsunuz, bu çok güzel birşey..

bu zamana kadar neden yazmadım bilmiyorum, şimdi birden içimden geldi selam vermek istedim. gerçi hepiniz uyuyosunuzdur ama olsun bi okuyan çıkar elbet :)

kendinize çok iyi bakın şeker anneler :) Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı ve kusursuz bir hayat nasip eder inşallah.. kusursuz birer kul, kusursuz birer insan ve kusursuz birer evlat olsunlar inşallah ... kimse kusursuz olmaz tabi ama biz en fazlasını isteyelim yinede :)

öpüldünüz... :)

Back
X