hayır kesinlikle yanlış anlamışsın okonuyu,ben görümcemi kızı varmış die hor görmedim o çekemediğ için her daim laf soktu ben ona hiçbir zaman hava atmadım zaten bi tane rabbim elimden alır verende o alcak olanada o.ama o kaldıramadı bunu..birde benim tarafımdan bak oğlan torun çok istenio ama sevilmio nie görümce küser,bir oğlum daha olsun herkes kabullensin ve sevsinler artık oğullarının çocuklarını..bu düşüncem son 7-8 ay önce oluştu tmm mı bu cepte..ama ben yıllardır hep erkek istedim.evim küçük,çocuk ilk olunca alıncakları biraz abarttım evi doldurdum eskitene kadarda kullandım ama bu eskime çöpe atılcak kadar yeni,birine verilcek kadar eski olduğ için kimsye veremedim şimdi bunlar bazanın altı ve gömme dolapla bir.napim bunları ?bir oğlum daha olsun kullanim çöpe koyim.herşey bi yana o büyüyen beşik mavi ve küçücük evde ne hantal ben bu mavi beşiğ napim ?kıza kullanamam 1oğlum daha olsun ona kullanim eskisin die düşündüm ve son olarak oğlumun arkilerinin kardeşleri erkekmiş 2 kardeşin ismi birbirine benzeterek koyulmuş o da kendi ismine benzer ismi olsun die e.kardeş istiodu kısav-cası oğlum bile hayal kırıklığ yaşadı ama uygun benzer kız ismi bulduk oğlumunda gönlünü etik..zaten eşimden yana sorun yok o çok sevindi oğlanı tattık sıra kızda die..bu da bu kadardır..burda herşey yazılmıo yazılanda sinir anında şok anında yazılıverilio
bak burda yazılan kadar anlıyabiliyor insanlar birbirini
senin yazdıgın msjlar gercekten cok sivri ve dikkat cekiciydi.yani insan kızı oluyor diye aglamaktan başına agrılar girermi yaw
onu duydugu an insan Allaha şükreder ,heleki oglandan sonra senin kızın olmuş bu nasıl bi nimettir bunu kızın olunca anlıcaksın
benim amacım seninle tartışmak olsaydı emin ol bunu diger msjlarını yazar yazmaz yapardım
dün sana bi msj daha yazmıştım gayet iyi niyetli olarak okudunmu bilmiyorum
sonrasında o malum cümleni yazdın .kızı aramam ama 10 oglumm olsa doymam cümlesini.bu cümlen gercekten bende bardagı taşıran son damla oldu.bunuda görmezden gelsem kendime kızacaktım
sen şimdi görümcenin yerine kendi koy.bu kadar erkek cocuk severken ve isterken 4 kızın olsa ve gelininizin de 1 oglu olsa ,annende kalkıp senin yanında gelinin oglunu paşammm ,oglummm diye sevse sen ne hissedersin.
kayınvalidenin oglunu sevmedigine inanmıyorum ben.ama nihayetinde bi kadın olarak kızının psikolojisini anlamış kadıncagız ve ona göre davranıyor.
görümcende 4 kızı olarak kendini ezik hissedip kompleks yapıyor ve sana laf sokuyor olabilir.yani onun bu davranışlarını normal karşılaman gerekirken sen onun yarasına tekrar tuz basmak için 1 oglan daha dogurmak istiyorsun
gercekten ben üzüldüm o görümcene.Allah inşllah onada bi ogul nasip etsin.
burda benimde 3 kızı olan arkadaşım var görüştügüm
inan daha hamile oldugumu bile sölemedim.cinsiyeti sorarsa onu inciltmeden nasıl oglum olacagını sölemeliyim diye kara kara düşünüyorum.
yani ne oglanı ne kızı biz kendimiz yapmıyoruz.bu bizim marifetimiz yada becerimiz degil
Allah istedigine kız ,istedigine erkek cocuk ,istedigine hem kız hem erkek cocuk,istediginede herikisinide vermez.sanırım böle bi ayet vardı
yani hiçbirşey bizim elimizde degildir.
ayrıca ogluna aldıgın şeyleri ihtiyacı olan birine verebilirsin.oglunun başının gözünün sadakası olur onu kazalardan belalardan korur Allah
maddi durumun ii degilsede satabilirisn.
Bu arada eşin bile bi erkek olmasına ragmen kardeşinin durumuna hassasiyet göstererek bir oglu daha olsun istememiş,takdir ettim.