2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlarr bugun kocişle konuştuk azcık :)) yavaş yavaş artıık bişiler almaya başlayalımmı diye bu sefer hiç sorunsuz tamam sen ne istersen dedi Allah kısmet ederse ay sonun da beşik ve dolabımı alıcaz tabi gitmişken yatak ve nevresimlerinide :))) ekimin 2 haftasonuda annemle ben eminönüne hem bebişe hem bana hastane çıkışı toptancılardan badiler atlet külat falan bebişe :)) ayyy şimdiden çok heyecanlıyım biranönce ekim olsunnn :))

yorum yazmaya bile gerek yok :D
yesimcim bebegin cok tatli masallah... ayrintili yaptirip iyi sonuc alanlarin da gozleri aydin olsun

Son düzenleme:
Ay maşallahhhh :nazar::nazar::nazar:
Allah bağışlasın YaRabbim yavrularımızı :)
Ufff nasıl bir tuhaf oldum. Benim ki de mi şimdi böyle kocaman oldu :)
normal bebek boyutuna yaklasmaya basladi kuzucuklar ya:) daa cok yolumuz var tabi :)
yeşim maşallah ogluna, kime benziyor şuanki hali:)
sagol canim ben babasina benzettim ama tabi degisirmi bilemem . babasinin boyu uzun bebisinde bacagini olcu dr
1 hafta ilerde sanirim boyuda babasi gibi olucak. :)
süperrrr çok tatlı...

gözün aydın maşallah seninki tam tosuncuk..tombiş tombiş olmuş maşallah..şeker konusuna gelince yediklerine dikkat edersen sorun olmaz herhalde..
sagol canim :) dikkat edicem canim ben ara ogunleri hep atliyordum artik yiyecegim yogurt meyva gibi seylerden
yemeklerede cok yuklememye karar verdim.
yakışıklıııııı....allah nazardan saklasın:nazar: kucağına almayıda nasip etsin :34:
Amin insallah ya. hamile olma cook guzel bir duygu Alllah herkese nasip etsin

:nazar: maşallah kuzuna 4lüde demi bu ay bizim niye aklımıza gelmediyse dün doktorda cumaya gidecekti sanırım
doktoralrı incelerken birinde 4boyutlu ve doğduklarındaki resimleri koymuşlar ay aynılar nasıl şirin son aylarda kime benziyor diye girenler varmış aman doğsunlar pıtırcıklar da sıkıştıralım yada azcık daha dursunlarda uyuyalım :) uykuya doymamışım bugün ben
bizim dr farkli bir cihaza sokuyor beni yani ayri odaya gdiyoruz kendi odasindada cihaz ama sanirim bu tam fonksiyonlu
doppler de var kirmizi mavi olmasi lazim degilmi dedim hemen renkleride cikardi ortaya.
su tavsan dudak hastaligi varmis onada bakti kapali dedi ama sirtina baktimi bak onu hatirlayamadim bir daha kontrolde sorucam
tum ic organlarina bakti :nazar::nazar::nazar::nazar: masallah hersey yolunda.
hehehhe kime benziyor peki

maşşallah cnmmmm Allah sağsağlim kucağınada almayı nasip etsin inşallahh
amin canim cok sogal :) hep birlikte insallah
yorum yazmaya bile gerek yok :D
yesimcim bebegin cok tatli masallah... ayrintili yaptirip iyi sonuc alanlarin da gozleri aydin olsun
tesekkurler canim. ins dogunca ilk fotolarinida paylasicaz

bu arada aksam markete gittik ben kizima esafman takimi bakiyordum esim hemen diyor bebegemi bakiyorsun yoo dedim
daha var ona ama bu diyor erkege yakismazmi ?:) cok guldum ya unisex bir tkdi oda hemen bebegi dusunmus hosumada gitti
artik dedim 1-2 ay sonra onada baslariz alisveris yapmaya. zaten kardesimin oglundan kalanlari alacagim icin cok
birsey dusunmuyorum ceyizi hazir sayilir :)

bu hafta sonu hiç bitmesin istyrum
canım kocam pazartesi yada salı gidicek antalyaya iş için 3 gün yok

ve ben annemlerde :43:
ondan ayrı kalmayalı baya bi zaman oldu allahta ayrmasın kendide hiç gitmek istemiyo ama salak patronu
:14:içim tuhaf gitmesini istemyrum ama bişe diyemiyrum

:26: hayr arabayıda eşim kullanıcakmış ......okadar yol aklıma kötü kötü şeyler geliyo elimde değil hamileliktenmi böle bilmiyrum ama aman öfff ya ağlamıcam söz verdimm hem kocişe hem bebişe :50:

Demetcim, sağolasın! Uğramış kadar olduk! Bebişler gelmeden sessiz sakin son tatil heralde bu:1:

Valla kızlar maşallah bebişlerin hareketlerini nasıl öyle tekme olarak hissediyosunuz?!
Ben de hissediyorum bebişin hareketlerini ama küçük pıtlar olarak. Yoksa 400 gramlık şeyi öyle büyük darbeler şeklinde hissedemiyorum. Sakin olcak heralde benimki! Bize pek hissettirmiyo yani kendini. Uysal minnoş:1:
Dışarıdan da belli oluyor diyenler olmuş. Çok ilginç ya. Biz de şaka maka 21. haftadayız ama öyle dışarıdan falan hissedilmiyor yani benimki.

Yeşimcim maşallah bebişine! Çekim süpermiş ya, ne kadar net. Bizim doktorun verdiğinde kolunu bile seçemiyoz doğru düzgün.
Maşallah tombişine!

Gamzecim içini ferah tut canım. Gidip gelir kocişin inş sağ salim!

kızlarrr buda benimm yaramaz Efecimm :))
$düz.webp $düzz.webp $gg.webp

bence bambu beşikle filan kıyaslandıgında süper bişi bu.kac ay yatabiliyormuş.boyutları nedir bunun?
birde fiyatını yazarmısın

Valla kızlar maşallah bebişlerin hareketlerini nasıl öyle tekme olarak hissediyosunuz?!
Ben de hissediyorum bebişin hareketlerini ama küçük pıtlar olarak. Yoksa 400 gramlık şeyi öyle büyük darbeler şeklinde hissedemiyorum. Sakin olcak heralde benimki! Bize pek hissettirmiyo yani kendini. Uysal minnoş:1:
Dışarıdan da belli oluyor diyenler olmuş. Çok ilginç ya. Biz de şaka maka 21. haftadayız ama öyle dışarıdan falan hissedilmiyor yani benimki.

açıkcası bende öle tekme şeklinde hissetmiyorum.dedigin gibi pıt pıt vuruyor ayagıyla.asıl tekmeler son aylarda daha cok hissediiliyor.
yarım sırt üstü uzanıp ,açık renkli bi badi giy ,bebegin pıt pıt vurdugu zmaan karnında inip kalktıgını görürsün muhtemelen

Maşallah maşallah :nazar:
Ay heveslendim böyle sizinkileri görünce maşallah :)

bence bambu beşikle filan kıyaslandıgında süper bişi bu.kac ay yatabiliyormuş.boyutları nedir bunun?
birde fiyatını yazarmısın

Canım ben bunu facebookta gördüm herhangi firma fiyat ebat bilgisi yoktu. Ama yaptırabilir miyiz ki acaba?

Maşallah maşallah :nazar:
Ay heveslendim böyle sizinkileri görünce maşallah :)

Canım ben bunu facebookta gördüm herhangi firma fiyat ebat bilgisi yoktu. Ama yaptırabilir miyiz ki acaba?

çok saol cnmm :)) seninkide böle olucakk :))

merabalar

dün 4 lü testimizin sonucunu gösterdik rabimme şükürler olsun temiz çıktı ...büyüksün rabbiim ...doktor testin tertemiz aylık kontrlle gelmeni öneriyrum dedi
bende renkli olucakmı dedim tabi dedii
sizmi bakıcaksınız dedim devlette yaptrabilirsin sonucuna bakarım dedi :))
bende burda girersem siz mi olucaksınız dedim evet dedi :)
benim uygun fiyatlı bi yer bulmam lazım perinatolog olsun dimi yani doktrumdan çok memnunum ama bu işte uzman olduğunu sanmıyrum

kızar nisaya giden vardı sanırım nekadar ve perinatolog mu bakıyo
cnm bende nromal bi doktora göstereyim diye düşün üyodum hani çok para istiyolar diye,doktorum bana bende bakarım ama tam anlamıyoruz biz dedi.geçende yazdım burda normalde1-1,5 saat sürüyomuş ayrıntılı ultrason muayenesi,ama devlete yada normal bi özel hastanede sıradan kadın doğum doktoruna baktıralanlar en fazla 20 dk çıkmışlar hep.bu işin uzmanları olması tabiki daha iyi bişey diye düşünüyorum.en azından bişey bilmeyen birine 100 tl vericeme çocuğumun sağlığı sıhhati için 300 veririm içim rahatlar.gerçi seninde benim gibi test sonuçların temiz çıkmış hep ama bu farklı bişey,şimdi kalp kapakçıklarına,beyin gelişimine,kordon bağı damarlarına bakıyolarmış ayrıntılı ultrasonda.sen bilirsin tabi yine tatlım

ay harika bi tasarım bu bir yerde daha görmüştüm ama kız ben bundada ezerim çocuğu valla :1: biz bütün gece eşimle yarış halindeyiz ya o tekmeler beni yada ben onu:9: valla buyüzden hamile olduğum için yatakalrı ayırmayı düşünürken bu tasarım bizi kesmez bajım anlıycan :))))

bu hafta sonu hiç bitmesin istyrum
canım kocam pazartesi yada salı gidicek antalyaya iş için 3 gün yok

ve ben annemlerde :43:
ondan ayrı kalmayalı baya bi zaman oldu allahta ayrmasın kendide hiç gitmek istemiyo ama salak patronu
:14:içim tuhaf gitmesini istemyrum ama bişe diyemiyrum

:26: hayr arabayıda eşim kullanıcakmış ......okadar yol aklıma kötü kötü şeyler geliyo elimde değil hamileliktenmi böle bilmiyrum ama aman öfff ya ağlamıcam söz verdimm hem kocişe hem bebişe :50:
cnm takma kafana inşallah sağ salim gider gelir eşin.bende çok kasılıyorum eşim bankacı demiştim arada böyle eğitime seminere gider aklım hep onda kalır anlıyorum seni cnm oyüzden

bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı teyzeleri,minnoşum oğluşum hep parmaklarını emiyo yandık doyuramıcaz biz bu çocuğu çıkınca:52: esner gibi ağzını açıyo falan yüzü oturmaya başlamış azcık.4 boyutluda o parmakları falan çıksada öpsek şu mis kokuluları. kuzucum öle ağzını kocaman açıp esneyince gözlerim doldu:43: kıyamam evlat sevgisi herşeyden üstünmüş.eşime diyorumki sanırım doğduğu gün evlendiğim günden daha mutlu olucam :16: çok farklı bi duyguymuş anne baba olmak:16:

cnm midenle alakalı bi sorunmu var,yoksa faranjit gibi boğazlarla alakalı bişeymi yada gripmi oluyosun bademciklerinmi şişti,anlamadım:44:
ben toptan yazayım,midenle alakalı sorunsa soda tek çare,faranjitse eğer sirkeyle gargara tek çare,bademciklerinle alakalıysa adaçayıyla gargara ama adaçayını içme sakın gebelikte riskli sadece gargara,ıhlamur içebilirsin limonlu elmalı kaynatıp..ben geçen bademciklerim feci iltihaplanınca antibiyotik kullanmak zorunda kaldım doktorum verdi yani..sorununu anlayamadım ki

sagol bacim valla üsenmeden yazmissin cok sagol allah razi olsun..hastaliktan degilde hani hamilelikte yaniyor ya ondan mahvediyor beni hani derler ya tüyleniyor ondan diye gerce alakasi yokmus onla ama halk arasinda düsünceler iste..öyle canim yaniyorum yaniyorum diye bagiriyom esim sunu yapa bunu yap yapiyorum gecmiyor diyorum doktora söyleriz ilac verir dedi..canim tekrar cok sagoll...

günaydın kızlar bugün adanadayız inanılmaz bir sıcak var anlatamam. ayın 5 inde dktra gittiğimde harekeylerini tamda hissedemiyorum aaba bağırsak hareketimizide diye karıştırıyrum demiştim. şimdi ise dışardan net bir şekilde hissedliyr resmen gezenti bu. demir ve kalsiyum kullanmaya başladım bide çatlaklar için krem kullanmaya başladım daha yeni nun öncesinde masj yağı kullanıyrdum şimdi ise eczneden aldım başka bir krem öve öve anlattı eczacı ama görcez bakalım. dün mersinde 15 dakika denize girdim hemen kurulandım korktum açıkcası ama bizmi pimpirikliyiz bilmiyrumki. bu arada bebeiş bende inanılmaz bir hararet yapıyr sürekli su içiyrum ve resmen yanıyrum.geri erzurmamı dönsem nedir.

ohh ne güzel sicaklardan bizede gönder valla almanya sogudu..iyi tatiller iyi eglenceler canim...

Back
X